canım nette 15 günde 10 kilo diyede görmüştüm. ben bu listeye benzer bi listeyle ayda 4 kg zor vermiştim. o yüzden ben anca 2 3 kg veririm 15 günde.ama oda mantıklı. makarnayıda çok özledim haniaralarda meyve eklemede iyi fikir aslında. bence 2 haftanı tamamla canım. sonuna kadar yaparsan daha iyi olur. ona göre hazırlanmıştır bence menüler.
canım menünde çokta kaçamaklı değil.sende kaçamak diyosun azcık bişey yazıyosun. okuldaki işlerinede Allah kolaylık versin canım. bende bugun çok açım. az önce ara yapmıyım diyodum ama bi kupa kuşburnu çayıyla 4 kuru kayısı , 1 cips , 1 tatlı kaşığı lor yedim.
nilgüncüm
cnm vallahi zor işin millet kendi çocuguyla ugraşamazken sen 3 sorunlu sınıfan bahsediyorsun?
iyi ögretmen olmakta işe yaramıyor demekki bu zamanda
gülayı azarlamadımm ama içimdekileride açık açık yazmak istedimm
gülayın zayıflaması bana fayda saglamaz ama gülayaa çok şey katarr
kestane şekerlerini sen koşu bantında eritmişsindir cnm
MENÜM
SABAH: bol domates, salatalık,, 2 dilim uno denge, biraz krem peynir,
3 tane yeşil sivri biber, 3 tane zeytin, biraz beyaz peynir
ARA: 1 şeftali(büyük), biraz yarım yaglı yoğurt içine biraz toz tarçın
ÖGLENN: bir kaç dilim domates,salatalık,1 tane yeşil sivri biber, 1 ince dilim cevizli kek
yanında şekersiz 3 bardak açık çay
AKŞAM: (saat 7 gibi) : iki parça ızgara tavuk, 1 kase semizotlu yogurt,
1 avuç kadar ince dogranmış kuru sogan üstüne sumak ve nar ekşisi,
1 tane ayran
bundan sonra aç kalarak bişeyleri durmadan yasaklayarak kilo veremicemi anladım ben
adam gibi yedim doydum 7 de bitirdim işi hamd olsun birazdan bir bardak sıcak bişiler içerim çok şükür kafam
rahat bazı şeyleri oturttum kafamda artık...
sizce menümm rezil gibi degil,idare eder dimi:26::26:
günler ilerledikçe dahada azalacak ve düzgün olucak inşş.
menümü bi degerlendirin nolur çok ihtiyacım var size
sevda menün gayet güzel canım. gerçi kek var ama oda ince dilimmiş ve ana ögun olarak yemişsin. buyuzden bence gayet güzel
canııımm ben demiştim polen kullanıyom ara ara diye nihayetinde faydalı bişi şifa niyetine kullannn mutlaka faydalı olacaktır...günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleir için tşk ederim..
sevda naptınn kuzucumm yaaa tartı ne diyor bu durumaaa
ama kh dan sonra normal yaa sürekli pro bayıyor insanıı
kızlarrrrrrrrrrü
arı sütü bal polen karışımı aldım dün kayraya aranızda kullanann varmı?
başlamıştıda ama ben bence biraz kaçamaklarla ve light kolayla yavaşlattım birde okulda pek istediğim gibi olmadı gece geç yattım hep sabah kalkamadım apar topar ne yediysem sonrada acıktım light kola içtim... ama dewam ediom bakalım kaçamaklı da olsa cumaya son 1 günnnnn....nilgün, ayşe ve tülin (soranlar sizdiniz sanırım umarım yanlış hatırlamıyorumdur.) ilk günkü menüm buydu bu menü ile -700 ancak hafta sonu artım vardı. yeni olunca hemen veriliyor biliyosunuz. ancak -400 kesin bu menü ile. 2. gün aynı kilom çünkü evde degildim ve kaçamak yaptım. bugunden sonraki sonuç ne olacak bakalım. çok güzel bi diyet hepinize tavsiye ederim ancak k.h yapanlara tavsiye etmedi arkadaşlar. birde sonuçta kilomu geri almıyacagım biliyorum 3 günlük denemede almamıştım. alırsamda inanın önemli degil. çünkü bi rakımı gördükten sonra ona tekrar inmesi kolay oluyor. diger türlü yerimde sayıyorum hem ne kadar dikkat etsemde. ayse senin k.h sonuç vermeye baslamış sevindim. azimli bi topik olduk yeniden
bence de doğru karar sevdacım verilecek çok kilomuz var ve metabolizmamızı çok yormamak lazım az az gitsin ama gitsin bende cumadan itibaren eski düzennnn....
tartı 78 e vurduuu
birdaha dogru düzgün beslenicemm
herşeyi yicemmm ama az az
yoksa geri dönüşü daha berbatt
moralimm sıfırrr yaaaaaaa:85::85:
banucum haşöyle yaaaa sen kaptanımızsın senin rahat olman lazımm sporunu yap dikkat et elbette gidecekkk bu kilolarrr 300 gr olsun senin olsunnn... unutma sen bize lazımsın daha zayıflayıp senden plates tiyoları alcammm ....sevda cnmm sıkmaa canınıı bendede öle oldu hepp
62.5 a düşmüştüm 1haftada ama hepsi geri geldi bend eşimdi
herşeyden az az yiyerek vericemm ve isterse 1 yıl sürsün umrumda dgeil
dönüşü daha felaket oluyor
sen kaç kilo vermiştin hepsimi geldi?
kabağı en yakın zamanda denemek istedimmm çünkü bir günde böyle bir salata yemiştim zannedersem buyduu ve çok beğenmitimmm hemen istiom walla ondannn...bugün akşam kızartmaa vvarr
özel istek üzerine bu yaz hiç yapmadımm,eşim çok sever aslnda
kendimede kabak salata yapayım diyorum
cevizli ve yogurtlu:81::81::81:
gülaycımmmmmmm canını sıkma ama arkadaşlar demişlerrr bak hepimiz halledicez bu işi toparlanma haftamız diyelim ok!!!!!!!!!!!bugün lapa yaptım akşama misafir var onlara tavuksuyuna şehriye çorbası,kıymalı çiğ börekve ayran ikram edicem (annem-yetzem geliyor)
ama lapam bitti az yapmıştım akşama çorba içicem ama tartıda hala 77,1 görüyorum bugünkü açlığıma değecek bir halt olmadı vazgeçmiycem .elay yokken yaptıklarımın cezası bunlar ...
sabah:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:kahve
öğlen:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:1 sade soda
akşam sadece çorba içmeye özen göstericem ,börek yememeye çalıicam
dün gece bir yerlere gitik arkadaşlarla 2 kadeh içtim sanırım yanında mezeleri kaçırdım ..of allahım çıldırıcam ,noluyor ya bana ...ama vazgeçmiyorum 1 gün kaçsada 2. gün telafi ediyorum ...
filiz,banu,izlem,nilgün,tülüm,ayşe,seher,zekiye,derya ve diğer tüm arkadaşlarım çok özledim sizi ama pazartesiye kadar böyle ,Elay adapte oluyor şükür sorunsuz ama git-gel beklemek ölüm :=)
bu arada bugün bfit e tekrar başladımmmmmmmmm
ban gümbür gümbür gördüm seni valla tam kaptan canım sen hep böle haşla bizi walla yazacak yüzümüz yok menüleri halaaaaa yiyoz işimiz şaka da evet birilerinin bazen dur demesi gerekiyor bu konuda derya izlem ve nilgün favorimdi artık sende varsınnn ensemizde ol hep tamamm mıııelay kusura bakma ama snei yüksek müsadenle biraz haşlamak istiyorummm
cnm bak diyet yapıyorum diyorsunn akşamına 2 SERVİS KAŞIGIpilav yiyorsunn bu bir.
lapa yapıyorum diyorsun çorba içicem diyorsun cnm bu şok diyetler veya detoks lar tam anlamıyla yapılmalı
yani sen akşama çorba yersenn sabah ve öglen pilav yemiş olursun. bir şeyi ya tam yap yada boşver gittigi yere kadar vucuduna bari eziyet etmee bu iki.
3. de ne zmandır buradasın senden adam gbi bir kahvaltısı menüsü görmeidm ben
ya kahve ya 1 armut yada k yiyorsun başka bir rşey yok
diyetin temel taşlarından birii sıkı bir kahvaltı ile güne başlamaktır...
bu yazdıklarıma alınma lütfen amaa ciddi anlamda konsantre bozuklugun var gülay
yani olmuyor dgeil bizimd ekaçamklarımız oluyor amaa senin hep kaçamaklı menülerinn
ve inannki kendimden örnek vereyim 6 ay çok sıkı diyet yaptımm
kaçamak denilecek kaçamklrım olmadı 6 ay emeksiz ekmek olmuyor işte cnmm
daha güzel menüler bekliyorum senden ve umarım böregide yiyipp artılaraa yelken açmazsın
canım markasını modelini söylermisin bizde düşünüos almayı ama işte fiyatı da önemliiikızlar bugünden beri led tv araştırıyorum küçücük tv den kurtulma vakti geldi 3 d tv ler çıkınca eşimi ikna etmeyi başardım malum maçları 3 d ile izlemek başka olur
samsung da kampanya var bu ay sonuna kadar 4800 lük tv 2700 e düşmüş daha düşen varmı yokmu bakınıyoz inş ay sonuna alırız
valeybol karşılaşmasınız izledinizmi fransa ile deli oldum 3-1 malup oldukbaskettede tam bi faciaydık bu sene varupa bizi mahfetti
vee tülin canım kh diyetinde 50 olması gerek diyolarda hesaplama yapmaktan bıktım canım ne çekiyorsa ona göre yapıyorum valla önemli olan 50 yi aşmıym da :)
bugünkü menüm
sabah
1çay kaşığı bal 8
domates 6
sucuklu yumurta 2
kızarmış ekmek 8
öğle
ketçap 4
tavuk
ara yoğurt 12
akşam
ızgara et 0
toplam 40
bal hergün yeme zorunluluğu getirdik ailece kayınpederim arıcılıkla ilgileniyor ve bal antibiyotik değerinde hakiki balı bulmuşken sağlık için yiyorum
birde kız kardeşimin aşırı kilolu halinden üzülüp yakınırdım bir macun keşfetmişler tasvip etmesemde kullanmaya başladı 1 hafta oldu başlayalı 3 kg kaybetmiş hem sevindim hem endişe duydum
bide ne güzel itiraf etmişsin tülin yaa .... walla hepimizin hemen hemen hergün kaçamakları var bi gün bari yapalım kaçamak günü diyee....oooohhh canımmmmm banuuummm ağzına sağlıkkkk. ne güzel yazdın. kahvaltı yapmıyo bende kızıyorum. az önce faceden bende haşladımüstüne senin sölerinde iyi oldu.çok çok haklısın canım. kaçamaklı az günümüz var. bende 5 aydır bi bayramda kaçamak yaptım. bide ayda bir yada 2 gün olmuştur. bugun gibi meselaaa
menümü yazayım
kahvaltı
2biber 1 domatesle kavurma
2dlm ekmek
4 zytn
kk peynir
çay
ara
1 minik elma 3 erik
öglen
2 haşlanmış yumurta
bol nane maydanoz
1 üçgen peynir
dom.salt
soda
ara
2 kakolu gün kurusu
2 minik hurma
akşam
yogurtlu kabak salata
3 dlm kavun
3lt su
5 fincan bitki çayı
aslında ymk ile birlikte meyve yemiyorum
ama cnm çekti bugün kavunu azcık yidim gari
süper bir menüü ve sağlıklı bence banu sahalara geri dönüyorrrrrrr
kavunda afiyet olsun kaptanıma
walla bi yaz daha bitiyor doğru düzgün meyve yemeden özellikle kavun karpuz....
ayyy nilgünnn sorma bende de aynı dert hergün 3ü buluo yatmam ee sabah ta kalkamıyom ve kahvaltım biraz saçmalıyooo.... dediğin gibi sonra aklım meyvede genelde tamam çokkkk yemem ama ucundan tırtıklasam da yetio ama malum karbonda olmasa sonuç daha ii oluyor.... canım haftaya herşey düzene girecek inşallahhh ben inanıyorum bu dönem biz bu işi halledeceğiz....canım ben her gün 1 saat yürüyorum.mutlaka kullan koşu bandını.
çok güzel spoıra başlaman.bizim okuldakilerde topluca gidelim bir yerlere diyorlar genelde herkes b-fite gitmek istiyor.
kızlar ben sorunumu anladım.yazın geç yatsam da uykuyu telafi ediyordum.ama şimdi sürekli uykusuzum.günde 4-5 saatlik uykuyla duruyorum.ertesi gün de direncim az oluyor ve hep canım şekerli şeyler istiyor.yediklerime dikkat edemiyorum.sanırım önce uykumu en az 6 saate çıkarmalıyım.
yaa bence biraz örnek alınmalıı insanlardan bişeyler ögrenmelii
yanii biz varya izlem ben tülay ve bir kaç arkadaş daha vardıı
çok sıkı diyetler yaptık yaniii şimdi bakmayın böle serdigimize bişeylerii
ve hergün aramıza yeni insanlar geliyor ve işi çok sıkı tutuyor herkess
ben cidden gülayın menülerini hiç begenmiyorum
menü yokki ortadaa hep kaçamk hep kaçamakk
azda olsa bişeyler ögrenmeliydi buradann
topikkkkkk herkes kendine bi pay alsın burdan
kaptan konuşuooo
cumayı iple çekiom walla içimde bi heyecan oldu sağlıklı düzgün menülerle karşınızda olacağım inşalllah ve hergün yazacağımmmmmmm
allahım o noktayı hepimize nasip etsin inşallahhhhcanım eminim hepimizin buradan öğrendiği ve öğreneceği çok şey var. hergün menümüzü yazarken kaçamak yaptıgımızdaki vicdan sızımız bile ders aslında. ama herkesin bi dur noktası bence danketme noktası var. ve gülayın bugun son günükolundan sürüklüyorum artık onu yarından itibaren....
zümren menün gayet güzel bence hiç te canını sıkma diğer günlerden çooook çokkk daha ii olmuşşşbanunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.
hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..
neyse sıkmayayım sizi.menü yazıyordum.
sabah: 2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık
ara: türk kahvesi
öğlen : tavuklu patates yemeği,yoğurt
ara: 3 kestane şekeri
ara: 7 badem
akşam: (evde sebze yoktu kahvaltı hazırladım)
2 dilim tb ekmeği, domates,5 tane patates kızartması,4 dilim salam
1 lt su
spor yaparım birazdan..
aklıma gelmişken markette unonun kepekli grisinilerini gördüm küçük paketler halinde 5 paket bir arada satılıyor.
bi de danone yoğurtlar 1 liralık küçük paketlerde satılmaya başlanmış.işte olanlar ve dışarda işi olanlar için..
selma abla tebrikler aman salma bak süper başlamışsınnnn spor bence diyetten de önemliiiii....selam kızlar nasılsınız nilgüncüm nasılsın
bende bu hafta işi cok sıkı tutum inş böyle olurum hep cumayı iple cekiyorum kızlar yürüyüşümü hergün yaptım hiç aksatmadan
sewdacım bence menün ii yarın da dikkat ettinmi tartıda kendini gösterir merak etme....MENÜM
ÖGLENN: bir kaç dilim domates,salatalık,1 tane yeşil sivri biber, 1 ince dilim cevizli kek
1 tane ayran
bundan sonra aç kalarak bişeyleri durmadan yasaklayarak kilo veremicemi anladım ben
adam gibi yedim doydum 7 de bitirdim işi hamd olsun birazdan bir bardak sıcak bişiler içerim çok şükür kafam
çizelge hazırlasana daha da motive edici oluyor...merhaba kızlar bügünkü menümü yazayım;
uyanınca:sirkeli su,birkaç tane altın çilek,bir bardak dolusu su
kahvaltı:1 dilim denge light ekmeği üzerine light krem peynir ve keten tohumu, 1 dilim karpuz,yarım bardak tarcınlı light süt
ara: 3 cubuk kraker
öğle: 2 yumurta,karışık yeşil salata
akşam:1 kepçe domates çorbası,yağsız baharatlı tavuk sote,2 yemek kaşığı taze fasulye,acı süs biberi turşusu
ara:3-4 dilim karpuz
yeşilçay ve form çayımı içtim.bol bol su içtim.keyfimde yok iştahımda.bakalım ne olacak
tartıda 78.900 oldum. Nazar
had geçmiş olsun atlattın gitti canını sıkma boşver onun ruhu bile duymamıştır eminim sen canını sıkarkennnselam kızlar kısa süreli forum ayrılığım bu akşam itibarı ile son buldu misafirlerim gittiler. henüz haftanın ikinci günü ve okulda çok koşturdum az yedim ama yinede vücudumda şişkinlik hissediyorum. neyse geriye kalan 2-3 günde akşamları sporumu yapmaya çalışırım.
kaynanamdan dolayı çok gerginim 3-4 gün kaldı ama beni gerdi gerdi gerdi off yani
menüm: sabah-haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık yeşil biber
okulda şekersiz nescafe- 2 tane burçak bisküvi
akşam: 2 yemek kaşığı kavurma, bol yeşil salata, 4-5 yk semizotu yemeği (akşam biraz fazla kaçtı, herakşam bir tabak çorbayla doyan ben resmen sinirden yedim ya)
topla kendini deniz toplaaaaaa hırrrr
walla sevda benimde bir bütün kek yiyecek kadar özlemim var şu annn.....canımm benim inşş. daha iyi olucak. kek dediğim burda pastane var bizim arkadaslar tavsiye ettiler
çokk hafifff yani büsbütün bi keki bile yersinn tek başına o kadar hafiff yaniii incecik bir dilimmdi vallahii
çok teşekkür ederim destegin içinn
sagol ortim inşşş. dahada iyi olucaakk
dediğin gibi, bizim 3-5 kilomuz yokki 20 küsür kilolar vermemiz gerek
ve bu üç günlük beş günlük diyetle şok diyetle bilmem neyle
verilecek rakamlar degill maleseff....
bunların bize tek getirisi metabolizmayı yavaşlatmak ve yıpratmak olur ancakk
daha mantıklı çözümlerle ilerlemek gerekkk:13::13::13:
ohhhh ohhh buluşun ne güselllllllll
gelip cee diyip kaçıyosun izloşşş
bugün lapa yaptım akşama misafir var onlara tavuksuyuna şehriye çorbası,kıymalı çiğ börekve ayran ikram edicem (annem-yetzem geliyor)
ama lapam bitti az yapmıştım akşama çorba içicem ama tartıda hala 77,1 görüyorum bugünkü açlığıma değecek bir halt olmadı vazgeçmiycem .elay yokken yaptıklarımın cezası bunlar ...
sabah:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:kahve
öğlen:yarım çay bardağı domates biberli lapa
ara:1 sade soda
akşam sadece çorba içmeye özen göstericem ,börek yememeye çalıicam
dün gece bir yerlere gitik arkadaşlarla 2 kadeh içtim sanırım yanında mezeleri kaçırdım ..of allahım çıldırıcam ,noluyor ya bana ...ama vazgeçmiyorum 1 gün kaçsada 2. gün telafi ediyorum ...
filiz,banu,izlem,nilgün,tülüm,ayşe,seher,zekiye,derya ve diğer tüm arkadaşlarım çok özledim sizi ama pazartesiye kadar böyle ,Elay adapte oluyor şükür sorunsuz ama git-gel beklemek ölüm :=)
bu arada bugün bfit e tekrar başladımmmmmmmmm
banunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.
hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..
1 lt su
spor yaparım birazdan..
aklıma gelmişken markette unonun kepekli grisinilerini gördüm küçük paketler halinde 5 paket bir arada satılıyor.
bi de danone yoğurtlar 1 liralık küçük paketlerde satılmaya başlanmış.işte olanlar ve dışarda işi olanlar için..
canım kestane şekeri dışında bişey yok. e sende hergün sporunu yapıyosun erir gider oda. patateste 5 taneden bişey olmaz canım. yeterki sen böyle az kaçamak yaapkaçamaklı ya görmedin mi..kestane şekeri akşam yine ekmek patates kızartması..bunların olmaması lazım.neyse seninki asıl kaçamak değil.üzülme yani takma...
canım menün gayyyeeettt güzel bence. kekde inceymiş. ekmekte yok sabah dışında maşallah. e daha ne olacakkkMENÜM
1 tane ayran
hadi geçmiş olsun canım gitmişler. Allah kavuştursunilla bi gererler zatennnselam kızlar kısa süreli forum ayrılığım bu akşam itibarı ile son buldu misafirlerim gittiler. henüz haftanın ikinci günü ve okulda çok koşturdum az yedim ama yinede vücudumda şişkinlik hissediyorum. neyse geriye kalan 2-3 günde akşamları sporumu yapmaya çalışırım.
kaynanamdan dolayı çok gerginim 3-4 gün kaldı ama beni gerdi gerdi gerdi off yani
akşam: 2 yemek kaşığı kavurma, bol yeşil salata, 4-5 yk semizotu yemeği (akşam biraz fazla kaçtı, herakşam bir tabak çorbayla doyan ben resmen sinirden yedim ya)
canım ben kaçamak yapsamda yazıyorum.çünkü buraya yazdıkça yerken suçluluğum artıyo ve az yiyorum.kaçamaksa kaçamak ne yapalım. banunun dediği gibi kilo vermemin bana faydası var sizlere sadece mutluluğu benim adıma. yesemde yemesemde kendime yani.ben bayramda bile yazmaya çalıştım pideleri falan. elbette dur noktamız var.kolay gelsin canımcanııımm ben demiştim polen kullanıyom ara ara diye nihayetinde faydalı bişi şifa niyetine kullannn mutlaka faydalı olacaktır...
bide ne güzel itiraf etmişsin tülin yaa .... walla hepimizin hemen hemen hergün kaçamakları var bi gün bari yapalım kaçamak günü diyee....
allahım o noktayı hepimize nasip etsin inşallahhhh
2 kaju
oohhh ne güzelll..hep beraberde olalım inşallahhhhhbugün nehirle çok güzel sohbet ettik kızlar
harikaydı yaa
kahve içtik fal baktık güldük dertleştik
wallahii iyiki tanımışım arkadaşım seni çok tatlısın
umarım birgün hepinizle tanışma fırsatım olur harika oluyor face ve bloğuma koydum ama göremeyen olur diye burayada koyayım
nilgüncüm ve gülaycım sizden de haber bekliyorum kızlarr
Eki Görüntüle 256568 Eki Görüntüle 256569
elay kusura bakma ama snei yüksek müsadenle biraz haşlamak istiyorummm
cnm bak diyet yapıyorum diyorsunn akşamına 2 SERVİS KAŞIGIpilav yiyorsunn bu bir.
lapa yapıyorum diyorsun çorba içicem diyorsun cnm bu şok diyetler veya detoks lar tam anlamıyla yapılmalı
yani sen akşama çorba yersenn sabah ve öglen pilav yemiş olursun. bir şeyi ya tam yap yada boşver gittigi yere kadar vucuduna bari eziyet etmee bu iki.
3. de ne zmandır buradasın senden adam gbi bir kahvaltısı menüsü görmeidm ben
ya kahve ya 1 armut yada k yiyorsun başka bir rşey yok
diyetin temel taşlarından birii sıkı bir kahvaltı ile güne başlamaktır...
bu yazdıklarıma alınma lütfen amaa ciddi anlamda konsantre bozuklugun var gülay
yani olmuyor dgeil bizimd ekaçamklarımız oluyor amaa senin hep kaçamaklı menülerinn
ve inannki kendimden örnek vereyim 6 ay çok sıkı diyet yaptımm
kaçamak denilecek kaçamklrım olmadı 6 ay emeksiz ekmek olmuyor işte cnmm
daha güzel menüler bekliyorum senden ve umarım böregide yiyipp artılaraa yelken açmazsın
oooohhh canımmmmm banuuummm ağzına sağlıkkkk. ne güzel yazdın. kahvaltı yapmıyo bende kızıyorum. az önce faceden bende haşladımüstüne senin sölerinde iyi oldu.çok çok haklısın canım. kaçamaklı az günümüz var. bende 5 aydır bi bayramda kaçamak yaptım. bide ayda bir yada 2 gün olmuştur. bugun gibi meselaaa
yaa bence biraz örnek alınmalıı insanlardan bişeyler ögrenmelii
yanii biz varya izlem ben tülay ve bir kaç arkadaş daha vardıı
çok sıkı diyetler yaptık yaniii şimdi bakmayın böle serdigimize bişeylerii
ve hergün aramıza yeni insanlar geliyor ve işi çok sıkı tutuyor herkess
ben cidden gülayın menülerini hiç begenmiyorum
menü yokki ortadaa hep kaçamk hep kaçamakk
azda olsa bişeyler ögrenmeliydi buradann
tülin ve banu belki inanmıyaaksınız ama şuan ağlıyorum ,artık bu sinirden mi(kendime),yoksa dank ettiğinden mi bilmiyorum ama söylediğiniz herşey için hatta azarladığınız için size teşekkür ederim.benim sosyal yaşantımda böyle insanlar yok ,genelde Allah aşkına ye bak ,aman nolcak kızım bundan '' diyen insanlar var.....Evet akşam çorba içtim,hatta 3-4 tane çiğ börek yedim,yoğurtla hemde (pro+karbon) birleşiminde üst noktalara çıktım....sonnra meyvemide yedim e ara öğün yapmasam olmazdı ....sonra ne mi oldu midem bulandı ,yandı,ağrıdı,kendimi zor attım tuvalete ,hepsi çıktı...yani almayan midemi zorlayarak sırf beyin açlığımı gidermek için yediğim şeyler beni hasta etti....Evet çok haklısınız ben kahvaltı etmiyorum,hep diyorum işden kalma alışkanlık ama ozaman bile simir,açma,poğaça ile çay içerdim ve 60 kg idim...ben kahvaltıyı bırakınca kilo aldım ....ve ben işi bırakalı haftaya 5 yıl olacak hala alışkanlıktan bahsediyorum değil mi....benimki sadece zayıf bir irade,hatta o irade denilen şeyden bende yok....arkadaşlarım benim artık size şöyle böyle olacak diye vaadler vermiycem ,sadece beraber görelim diyorum....size çok seviyorum ,yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.....dua ile ,sevgi ile....canım eminim hepimizin buradan öğrendiği ve öğreneceği çok şey var. hergün menümüzü yazarken kaçamak yaptıgımızdaki vicdan sızımız bile ders aslında. ama herkesin bi dur noktası bence danketme noktası var. ve gülayın bugun son günükolundan sürüklüyorum artık onu yarından itibaren....
bunu yapalım diyorum dinlemiyorsun,ben başlıyorum güzelim hadi sende başla...güzel bişi bak bucanım teşekkür ederim. gülayda bunu yapalım demişti. ben listeyi inceleyince simit makarna korkuttu beni. sen kaçıncı gündesin zekiyecim.nasıl gidiyor.ben listeleri severimara olmamasıda zorlamaz beni.
nilgün çok cesaretliyim demi güzelim,ama iradesizin tekiyim....hem suçlu hem güçlü yani,yavuz hırsız durumu....sen çok iyi gidiyordun ,okul düzenine alışana kadar saçmalasanda ,sonra düzelicek eminim...suyu çok azaltmışsın,kaçamakların benim yanımda hiç kalır....üzülme toparlarsın...okull işlerin içinde sıkılma,en iyi olmak hep sorumluluk arttırır.öğrencilerin seni sevecek,hizaya girecektir,unutma hayalimin mesleğini yapıyorsun,bende lisede dil çıkışlıyım ve 76 netle ygs yi kazandım...izmir,bursa ,ist.dışında tüm yerlere girebiliyordum ama evliliği tercih ettim,uzaklara gidersem eşimle olmayacaktım,tercih ettim şimdi üzülüyorum ,değerini bil mesleğinin(eminim biliyorsunda ) keşke 98 ygs tercih günlerime dönebilsem..banunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
1 lt su
spor yaparım birazdan..
canımsın....sağol arkadaşımnilgüncüm
cnm vallahi zor işin millet kendi çocuguyla ugraşamazken sen 3 sorunlu sınıfan bahsediyorsun?
iyi ögretmen olmakta işe yaramıyor demekki bu zamanda
gülayı azarlamadımm ama içimdekileride açık açık yazmak istedimm
gülayın zayıflaması bana fayda saglamaz ama gülayaa çok şey katarr
kestane şekerlerini sen koşu bantında eritmişsindir cnm
havalar soğumadan ayarlasak izlem...hadi haftaya yapalım bişiler ne dersinbugün nehirle çok güzel sohbet ettik kızlar
harikaydı yaa
umarım birgün hepinizle tanışma fırsatım olur harika oluyor face ve bloğuma koydum ama göremeyen olur diye burayada koyayım
günaydınlarrrrrr
kaçamaklı ya görmedin mi..kestane şekeri akşam yine ekmek patates kızartması..bunların olmaması lazım.neyse seninki asıl kaçamak değil.üzülme yani takma..
banucum azar dedim de tatlı azar yani .kaptan olarak bizi hizaya sokma da geç bile kaldın.sağol desteğin için.
bu çocukların suçu yok aslında ama veli veli değil ki.çocuğunu okula göndermez sabah uykusunu bölmez hanfendi.çocuk aç bitap gelir dersi dinlemez konuşur.ders çalıştırmaz veli ,çocuk derste sağı solu rahatsız eder.olan iyi düzenli aile çocuklarına olur.
üstesinden geleceğiz artık ,diğer çocuklarımın hakkını yedirmem çünkü .
selam kızlar nasılsınız nilgüncüm nasılsın
bende bu hafta işi cok sıkı tutum inş böyle olurum hep cumayı iple cekiyorum kızlar yürüyüşümü hergün yaptım hiç aksatmadan
MENÜM
1 tane ayran
selam kızlar kısa süreli forum ayrılığım bu akşam itibarı ile son buldu misafirlerim gittiler. henüz haftanın ikinci günü ve okulda çok koşturdum az yedim ama yinede vücudumda şişkinlik hissediyorum. neyse geriye kalan 2-3 günde akşamları sporumu yapmaya çalışırım.
canııımm ben demiştim polen kullanıyom ara ara diye nihayetinde faydalı bişi şifa niyetine kullannn mutlaka faydalı olacaktır...
başlamıştıda ama ben bence biraz kaçamaklarla ve light kolayla yavaşlattım birde okulda pek istediğim gibi olmadı gece geç yattım hep sabah kalkamadım apar topar ne yediysem sonrada acıktım light kola içtim... ama dewam ediom bakalım kaçamaklı da olsa cumaya son 1 günnnnn....
bence de doğru karar sevdacım verilecek çok kilomuz var ve metabolizmamızı çok yormamak lazım az az gitsin ama gitsin bende cumadan itibaren eski düzennnn....
tabiki birde spor başlayacakkkkkk
banucum haşöyle yaaaa sen kaptanımızsın senin rahat olman lazımm sporunu yap dikkat et elbette gidecekkk bu kilolarrr 300 gr olsun senin olsunnn... unutma sen bize lazımsın daha zayıflayıp senden plates tiyoları alcammm ....
kabağı en yakın zamanda denemek istedimmm çünkü bir günde böyle bir salata yemiştim zannedersem buyduu ve çok beğenmitimmm hemen istiom walla ondannn...
gülaycımmmmmmm canını sıkma ama arkadaşlar demişlerrr bak hepimiz halledicez bu işi toparlanma haftamız diyelim ok!!!!!!!!!!!
ban gümbür gümbür gördüm seni valla tam kaptan canım sen hep böle haşla bizi walla yazacak yüzümüz yok menüleri halaaaaa yiyoz işimiz şaka da evet birilerinin bazen dur demesi gerekiyor bu konuda derya izlem ve nilgün favorimdi artık sende varsınnn ensemizde ol hep tamamm mııı
canım markasını modelini söylermisin bizde düşünüos almayı ama işte fiyatı da önemliii
bide ne güzel itiraf etmişsin tülin yaa .... walla hepimizin hemen hemen hergün kaçamakları var bi gün bari yapalım kaçamak günü diyee....
ayyy nilgünnn sorma bende de aynı dert hergün 3ü buluo yatmam ee sabah ta kalkamıyom ve kahvaltım biraz saçmalıyooo.... dediğin gibi sonra aklım meyvede genelde tamam çokkkk yemem ama ucundan tırtıklasam da yetio ama malum karbonda olmasa sonuç daha ii oluyor.... canım haftaya herşey düzene girecek inşallahhh ben inanıyorum bu dönem biz bu işi halledeceğiz....
allahım o noktayı hepimize nasip etsin inşallahhhh
zümren menün gayet güzel bence hiç te canını sıkma diğer günlerden çooook çokkk daha ii olmuşşş
bu arada canını sıkma verimli olduğunu görmüşler eee bizede telaş lazım okulda koşturtacakkk öyle düşün ne kadar haraket o kadar kalori ben geçen yıl koridorları boş boş dolaşır in çık yapardım kilo verme adına inşallah hem verimli hem de başarılı bir yıl olurrr
benimde aralığa kadar 20 saat sonra arkadaş doğum iznine ayrılacak ve 30 saat olcak muhtemelen boş günüm olur bu yıl daa geçen yıl perşembeydi bu yıl cumayı rica edicem bakalımmmm....
selma abla tebrikler aman salma bak süper başlamışsınnnn spor bence diyetten de önemliiiii....
birde ben başlayabilseydim ama çok yakınnnnn.... salona bir kere gitsem gerisi gelcekkk...
sewdacım bence menün ii yarın da dikkat ettinmi tartıda kendini gösterir merak etme....
çizelge hazırlasana daha da motive edici oluyor...
had geçmiş olsun atlattın gitti canını sıkma boşver onun ruhu bile duymamıştır eminim sen canını sıkarkennn
toparlanıver hemennnn ..........
walla sevda benimde bir bütün kek yiyecek kadar özlemim var şu annn.....
ama iki atla zıpla erisin hemennnn...........
güzeller benim okulla ilgili hazırlamam gereken bir tutanak var onu hazırlayıp sohbete öyle geleyim yoksa işim kalacak ve yarın sabaha lazım .... şimdilik keyifli sohbetler
bugünkü menüm
1.5 haşlanmış yumurta
3-5 zeytin
1 domates
iki light kola
1 ayran
ve çok acıktığım için arada saçmaladım gittim marketten 2 light kola aldım birisi de yarın içindi yarın okulda içerim diye önce ayran sonra kola sonra tekrar kola
okuldan 3 te geldim
öğle
2 tavada yumurta
biraz peynir
domates
3-5 zetin
1 ısırık katmer
1 ısırık gözleme
akşam
5-6 parça kuşbaşı şeklinde tavuk göğüs ızgara
ayran
salata
form çayı
yeşilçay
2litre suu
2 badem
2 kaju
bugün nehirle çok güzel sohbet ettik kızlar
harikaydı yaa
ayyyy 2.buçuk olmuş saat
banu az sonra yürüyüş için kalkıcak ben hala oturuyorum
az yatayım bariim
günayyddııııınnnn 1 kuru kayısımla ballı tarçınlı suyumu içiyorummmm..az sonra kaçıcemmmm
canım kestane şekeri dışında bişey yok. e sende hergün sporunu yapıyosun erir gider oda. patateste 5 taneden bişey olmaz canım. yeterki sen böyle az kaçamak yaap
canım menün gayyyeeettt güzel bence. kekde inceymiş. ekmekte yok sabah dışında maşallah. e daha ne olacakkk
hadi geçmiş olsun canım gitmişler. Allah kavuştursunilla bi gererler zatennnöğle yapamıyosun sanırım atıştırmayla geçiyo
canım ben kaçamak yapsamda yazıyorum.çünkü buraya yazdıkça yerken suçluluğum artıyo ve az yiyorum.kaçamaksa kaçamak ne yapalım. banunun dediği gibi kilo vermemin bana faydası var sizlere sadece mutluluğu benim adıma. yesemde yemesemde kendime yani.ben bayramda bile yazmaya çalıştım pideleri falan. elbette dur noktamız var.kolay gelsin canım
oohhh ne güzelll..hep beraberde olalım inşallahhhhh
günaydınlarrrrrr
günaydın kızlar :80::80::80::80:
banucum sıkma canını rabbim verir kolaylıgını inş kolaycana atlatırsınız ameliyatınız biraz zorlukta olsa sonu iyi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?