80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemmm
bişiy sorcam sanaa ege kaçta kalkıyor sabah
nasıl ilgileniyorsun bukadar geç yatınca kuu

günaydınlarrrrrr

günaydın hatta tünaydıııınnnn

bu gün daha sıkı tutalım derim kızlar

yarın malum cuma

ben düne göre 300 gram almışım dün akşam misafirliğe gittiim sadece 3 kaşık pilav bol salata ve avuç içi kadar tavul yedim ama hiç su içmedim andan oldu hrel

bakalım yarın tartı ne diyecek:89:

aycan canım anladığım kadarı ile karbonhidrat diyeti yapıyorsunuz. bu diyet sizi yormuyormu yawww hem vücut sistemi için sağlıklımı takibi zor gibi sanki

ilerleyen haftalarda denesem mi diyorum

günaydın arkadaşlar insan evde olduğunda diyet çok daha düzenli gidiyor rahat rahat sporunu yapıyorsun ara öğününü yapıyorsun.
sabahçı olsaydım öğlenden sonra spora yazılacaktım ama öğlenci oldum. neyse haftaya düzene girmiş olur herşey inşallah.
sabahtan bu yana suyumu içiyorum kahvaltımı yaptım yarın tartılma günü bakalım gitmişmi aynımı merak ediyorum. akşama görüşürüz kızlar

dünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek----3 zeytin----biraz peynir----domates--salatalık

ara 3 taze incir

öğlen 1kase çorba---1 kase yoğurt

ara 1 şeftali

akşam 1 tabak menemen---4 dilim kavun---2 kaşık yoğurt---2 dilim ekmek

ara biraz üzüm---yarım şeftali---2 incir

2 litre su

ayşecim marka ve fiyatı Samsung 46D6000 117 3D LED TV bizde çok araştırdık şuan en uygun bimex te sadece 3d gözlüğü vermiyorlar istanbul bilişimde fiyatı 3100 gözlük veriyorlar gidip bakacağız istanbul bilişimde tanış biri vardı indirim yaparsa oradan almayı planlıyoruz
tv özellikleri harika

aktarıym canım
Samsung D serisi modellerini, Smart TV’lerin lansmanı ile birlikte tüketicilerin beğenisine sundu. Özellikle 3D Led TV’lere olan ilginin de giderek arttığını varsayarsak D6000 modeli ve üzeri televizyonlara ülkemizde talepler de yoğunlaştı. Samsung led tv ler ile birlikte akla gelen ilk şey sanırım televizyonların tasarımıdır. Çıkardığı her modelde farklılık yaratmayı başaran Samsung, 46D6000 modelinin de tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ultra Clear Panel ile birlikte Crystal tasarımıyla gerçeğe en yakın renklere sahip olan 46D6000, Mega Dinamik Kontrast değeri ile de bizlere görsel bir şölen sunuyor. 3D Hyper Real İşlemcisi ve led arka aydınlatması da görüntü performansını en üst düzeye çıkartıyor. 46D6000 modeli clear motion 200 hz CMR ile hareketli sahnelerdeki performansı sizleri fazlasıyla memnun edecek düzeyde. Ayrıca 4 adet HDMI 1.4 ile 3 adet usb girişi bulunan 46D6000, usb bağlantısı ile harici hard disk, fotoğraf makinası, mp3 player gibi cihazlar ile bağlantı kurarak televizyonunuzun zengin multimedya desteğinden faydalanabilirsiniz. Divx,mkv,avi gibi en çok tercih edilen video formatlarını destekleyebilen 46D6000 de film izlerken ayrı bir keyif alacağınızı söyleyebilirim. DLNA teknoloji ile kullanılan Allshare özelliğiyle led tv nizde bulunan Ethernet veya kablosuz erişim ile Samsung marka diğer ürünlerle bağlantı sağlayabilirsiniz. Böylelikle diğer cihazlardaki fotoğraf, müzik ve vidolarınızı televizyonunuzdan oynatabilirsiniz. Ayrıca Anynet özelliği sayesinde evinizde bulunan tüm Samsung marka ürünleri tek kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Sadece teknoloji alanında değil, hayatımızın bütün bölümünde bizler için büyük önem teşkil eden ekonomik ve tasarruflu enerji tüketimi Samsung’un üzerinde durduğu bir başka konu. 46D6000 modeli, düşük enerji sarfiyatı ile bir önceki yıl üretilen modellere nazaran %30 daha az güç tüketiyor. Şimdi ise yazının başında bahsettiğim Smart Tv nin ne işe yaradığını anlatmaya geldi. Smart Tv ile Samsung, tüketicilere Smart Televizyonlarından film / dizi gibi içerik arayıp izleyebilme, yeni uygulamaları keşfetme, arkadaşları ile facebook ve twitter üzerinden sohbet edebilme ve Youtube’dan video izleyebilme gibi olanaklar sunuyor. Social Hub adı verilen özellik sayesinde televizyon izlerken ekranın sağ bölümünde açılan pencere ile facebook ve twitter’a bağlanarak sosyal çevrenizle iletişim kurabilme imkanı sağlıyor. En sevdiğiniz uygulamaları televizyonunuza indirerek hayatınızı kolaylaştırabileceğiniz Smart TV’ler birçok faklı uygulama seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Video, Oyun, Spor, Film, Sosyal Paylaşım adı altında sayıları her geçen gün artan 400 civarında uygulama bulunuyor. Unutmadan; Samsung’un bütün led tv lerinde olduğu gibi 46D6000 modelinin de ultra slim kasa(29,7 mm) olduğunu belirterek ürün incelemesini bitiriyorum.

izlemmmm
eminim çok güsel bir buluşma olmuşturrrr yinee
izmirde olsam hiçbirini kaçırmazdımmm yaaa

inşallah birgün seninlede görüşürüz tatlım yaa
vallahii hepinizin kulağını çınlattık

izlemmm
bişiy sorcam sanaa ege kaçta kalkıyor sabah
nasıl ilgileniyorsun bukadar geç yatınca kuu

sabah 9.30-10 gibi kalkıyoruz biz tatlım
ege de o saatte kalkar, kalkar kalkmaz anne düt düt diye uyandırır beni
sütünü veririm kendim kahvaltı ev işi filan işte öle
gece de, gün içinde yorgunluğuna bağlı, 11-12de yatar
öğlende 2-3 saat öğlen uykusu uyur

sehercim hayırlı olsun canım
biz hiç aklımızda yokken aldık televizyonumuzu evlenmemiştik daha 4buçuk sene oluyor
kipada geziyorduk bigün, baktık bütün reyonlar boşalmış, bi karmaşa
hayırdır ne oluyor derken, büyük indirime denk gelmişiz 1.700 e almıştık sanıyorum :26::26:
şu dedik alıverdik, 108 ekran sanırım bizimki yada bi üstü
hatırlayamadım şimdi, demem o kii çoktan seçmesi çok zor oluyor
o mu bumu derken sıkılıyor insan, bütçenize uygun olanı alın, eve geldiğinizde seyrederken emin ol
aklına bile gelmiyor, öyle mi lsun böylemi olsun, bir arızası olmadığı sürece tabii
güle güle kullanın

gülaycımm vallahi ne güzel olurdu
az kulağını çekiverirdim senin

bu hafta sonu kardeşimin sözü var pazar günü biliyosun
ondan sonraki hafta olabilir, hafta içi bile görüşebiliriz yanii
müsait oluyorum ben önceden haberleşelim yeter ki
sonraki pazar kahvaltı da yapabiliriz, nehirle sözleştik gene
haber veririm ben sana tatlım

bugün iksir yaptım, evi süpürüp toz alana kadar içinde unutmuşum
20dk geçmiş öyle aklıma geldi koşa koşa gittim çıkardım
limonu biraz fazla koydum içine, az acı ama öle bitiricem artık
boşa gitmesin :18::18::18::18::18:

yarın tartı günü, tartıda az bir eksilme görmek süper olurdu

Selam Ablaciklarimm Nasilsinizzzz
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..

Sizlerin Fikrine ve Yardimina Ihtiyacim Var Kizlarrr :78:
8.Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Malum , Bende O Dügün Icin Kiyafet Ariyordum oda Malum
Heryeri Gezdim Ettim Ve Bugün Sonunda Icime Sinen ve Hicbiryerimi Cikarmayan Bi Elbise Buldum .
Benim Gayem Herzaman Her Yerde Giyebilecegim Bi Elbise Türü Almak, Yani Sadece Dügünlük Degil
Bayramlik Seyranlik I$ Yerinde Bile Kullana Bilecegim Az Spor Az $IK Bir Elbise Ariyordum ..

Elbisenin Fiyati Tuzlu Biraz , Icime Sinmesine Sindi Ama Ben Sizinde Fikrinizi Almak Istedim ,
Yakisip Yaki$madigina , Bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
bu elbisenin altina topuklu burnu yuvarlak ayakkabi almayi düsünüyorum
cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:

I$TE BUDA ELBISEEEEM

Resim Kalitesi Cok Net Degil Az Bulanik Kusura Bakmayin :26:

burcum slm tatlımmm

elbisenin modeli güzel ve bir yeirni çıkartmamışş
bu model zaten çok güsel kamufile ediyorr insanı
altınaa topuklu ayakkabılarla şık dururrr
beyaz ,siyah her rengi giyebilirisin
ve elbise her yerde giyilebilir buda iyi bir şey

renk olarak sanırım gri griyi her zman severim
fakat elbise lerd efilan çok spor durdugunu düşünüyorum ben
ama tabi kumaşıda çok önemlii

siyahıda olabilir bence bu elbiseninnn
ama bunuda begendim tabikii
güle güle giy cnm

burcucum sen nerelerdesin
işin olduğunda mı uğruyosun sen bakim bizim yanımıza aşk olsun
ne güzel sohbetler ediyorduk, neden uğramıyorsun arada bir tatlım
seni çok sevdiğim için sitemimi dile getireyim de sonra elbiseye geçeyim

elbisen. kuzeninin düğünü için biraz hafif kaçmış tatlım yaa, ayrıca ön tarafındaki göbek kısmındaki pileler
dez avantaj olur canım, ayrıca senin biyerlerin çıkmıyor, çoğu modeli giyebilirsin sen
yani kendini şartlandırma diye yazıyorum canım
biraz daha araştır istersen :82::82::82::82:

Banu Ablacim Yorumun Icin Önelikle Tesekkür Ederim Ablamm :93:

Evet Gri Renkte Elbise, Yakasi Hafif $elale Yaka , Kuma$ininda Adini Bilmiyorum Desem
Yani Nasil Tarif Etsemde Anlatsam Böyle Mat Bi Rengi Var Parlamiyor Dedigin Gibi Biraz Spor Ama Ya$ima Göre Cok Agirda Kacmiyor
Benim Istedigimde Ya$imi Göstermek Zaten Yeterki 16-17 Demesinler Yine :87:

Siyahi Yoktu Ve Tek Bedeni Kalmi$ti , 40.Beden Sonunu Ben Aldim Yani Ayirttirdim ..
Altina Siyah Topuklu Alacagim , Siyah El Cantasi Küpe Filan Takim Yapacagim ..
Saclarimida Hafif LüLe Lüle Yaptircam Filan :)

Begenmene Cok Sevindim Bu Arada Ablacim

Top Modelim Benimm Siteminiii Yirimmmm
Ablacim I$E girdim aksam üstü geliyorum isten zamanim olmuyor pek girmeye filan ..
yoksa takipimdesiniz yani unutulmazlarimsiniz siz benimmm :94:
suan pazartesiye kadar raparluyum migdemi üsütmüstüm doktor rapor verdi evdeyim o yüzden ..

Ablamm Kuzenim benim üvey kuzenim ve ortam biraz nasil desem modern degil ..
acik sacik simli mimli sey giymek istemiyorum ..
zaten uygun olmaz o ortama ..
o yüzden hanim hanimcik bisey giymek istiyorum .. heryeri gezdim ablam bunuda en son esprit'ten buldum ..
ne H&M kaldi ne baska yer ama yok bulamadim ..
kalca ve basenlerim var biraz dar seyler denesem helllooo ben burdayim diyor meretler
bide cok gezcek zamanimda yok bu hafta bulmazsam bidaha cikamam carsiya i$ yüzünden ..
öyle iste ablacim

burcucum seni görmek çok güzel, özledim yazılarını.
elbise güzel ve sade bence. sadece düğün için deseydin biraz daha değişik modeller ara derdim, ama günlük hayatta da kullanmak istiyorsun. ben al derim

burcu bende diyecektim birazdaha hareketli renkli bişeyler al diye. elbiseyi begenmedigimden degil. daha gösterişli olsun diye. ama bu faktör çok önemli. bende bi dügüne giderken buna bakarım önce zira herkes normal hatta günlük giyip gelmişken göze battıgım çok olmuştur. bu yüzden ben begendim kıyafatini. herzamn kullanabilecegin bişey olmasıda çok iyi. güle güle giy canım. ayrıca hiç bi yanında çıkmamış. gayet fit görünüyorsun. hiç kasma kendini

facemde begendigim bi kaç yemek sitesi var.
faceyi bi açtım allahım ya beynimin zonkladını hissettim valla.
görüntüsü süper bi tatlı:84: (gülmeyin)
ben en iyisi bi su içip akşam yemegimi hazırlıyayım

selam kızlar herkes nasıl umarım herkesin keyfi yerindedir.ben ev okul iş arası koşuşturuyorum kızımın bu hafta ilkokula alıştırma haftası saat 13 le 14:30 arası okuldayım ondan sonra ya kızımı yanıma alıp işe geliyorum yada anneme bırakıp işe koşuyorum akşam tekrar kızı al eve git evde iş güç derken öyle zaman akıp gidiyor ev tadilatındada çelik kapı takıldı evin duvarlarına macun çekiliyor kagıttan vazgeçtim saten boya yaptırıyorum kızlar içkapılar takılıyor biyandanda öyle işte bişekilde devam ediyor herşey 2 gündür biraz yeme konusunda toparlanmaya başladım inşallah yarın hepimizin yüzü baskülde güler böyle arada ugrayıp hemen çıktıgım içinde özür dilerim lütfen kusuruma bakmayın şu işler bi yoluna girsin ilk iş solugu burda alacagımmmmmm

denizcim sağlık olsun da, herşey olur biter
ne güzel telaşlar allah iteyen herkese versin inşallah

bugünki menüm
domates salatalık, haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği, krem peynir şekersiz çay

ara 1 şeftali iksir

ara 1 avuç bademle fındık
biraz üzüm 2 salatalık iksir

yaklaşık 2şer saat ara ile bu aralar
1 tane yağlı gevrek şekersiz çay

tavuk parçalı tavuk çorbası 1 kepçe

yarım saat kondisyon bisikleti çevirme, 2 lt su iksir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…