80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
domates
peynir

ara:
sütlü türk kahvesi

öglen:
250 gr patates takviyeli salata

ara:
elmalı soda

akşam: yumurtalı ıspanak yogurtlu
1 kepek ekmegi
bol su

netten gördügüm tatlıdan sonra bi sınav daha atlattım
annem börek yapmış yollamış :83:
kardeşlerim kızma biz sana degil enişteme getirdik diyorlar allahım yaaaaa.
neyseki yemedim yemiycemde. bi tanesini buzluga atma planım var. 75 i görünce yiyecegim.
sanki hiç börek yok ama ben bu böregi yiyecegim
akşamda müsafirlige gidecegiz. inş çayın yanında bişey olmaz bi sınav daha atlamam...

slm arkadaşkarrrr bende 80 kılo ıle rejim yapmayaa karar verdım banadaaa ellinizden geldiği kadarıyla yardım edermisinizzzzz

slm arkadaşkarrrr bende 80 kılo ıle rejim yapmayaa karar verdım banadaaa ellinizden geldiği kadarıyla yardım edermisinizzzzz

Aramiza Ho$geldin Tatlim , Ben Burcu 21. Ya$indayim , Yakla$ik 7 Aydir Diyet Yapiyorum Ve Bu Topik Sayesinde Tam 13 Kilo Verdim
Burada Herkez Birbirine Full Motivasyon Veriyor ..
Hergün Gelip Menülerini Yazarsan Ve Her Cuma Günü Kilo Bildirimini Yaparsan 2. Hafta Sonunda Senide Listemize Dahil Etmi$ Oluruz

Diyet Baslangiclarinda En Önemli Faktör Boll Boll Su Icmek .. 2 ile 3. Litre Su Icersen Süper Olur ..
Onun Disinda Bitki Caylari ve Tatli Istegi Icin Kuru Kayisi , Tarcin Cayi vs. Süper Oluyor ..
Hafif Egzersizlerlede Kilo Vermeyi Dürtükleye Bilirsin
Ama COK fazla yorma kendini ve kas yapmamaya bak .. sadece yag yakmak önemli bu kilo verme isinde ..

ilk haftalar 2.$er 3.er gidiyor kilolar daha sonra 1.er 1.er ve 500gr. civari ..
ama bu seni üzmesin cünkü bizim icin 100.gr. bile cok önemli ve degerlidir :93:

Tekrardan Hosgeldin Aramiza Azmin Daim Olsun ..

veee benim en sevdigim söz ile noktayi koyuyorum ..

BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM !!!!

slm cnm bende 22 yaşındayım ve 5 senelık evlıyım 47 kılo ıle evlendım 5 sene içinde bu kıloyu gordum ve artık dur demenın zamanınaaa vardım geç oldu ama güç olmasın inşallah ben nisana kadar 60 olmak istiyorummmm yarın o zmn ilk iş olarak bir tartı almak olsun ve haftayaa vardıgım kıloyu yazayımmm bendee sizin gibii güzel sonuçlar alırım inşaallahhhhhhhhhhhh:92::92::92:

22 yasinda 5.senelik evli vay bee
ozaman 17.sinde evlendin galiba tatlim
ahh ahh ben hayatim boyunca hep tombi$tim hic incecik olmadim .. ve sonunda 88.kiloyu görünce DUUURRRR!! dedim kendime
ve 11 marttan beride diyetteyim ..
1.eylüle kadar 65.olmakti bastaki hedefim ama 2.ay gibi bir süredir hep sabit kaldim bir kiloda , ne yaptiysam veremedim ve o hayalim gerceklesemedi ..
simdi kendime hedef bi tarih koymuyorum o yüzden , yavas yavas veriyorum , ama önemli olan verilen kiloyu almamak ..
zaman gectikce anlarsin ne demek istedigimi

evet güzelim git hemen bi basgül al kendine ve her cuma burada bizlerle bildirimini yap ..

evt 17 de evlendım ve incecik belli güzel bir kızdım zamanındaa şimdii isee şişkoo bir hatunum maşallahhhh yarın kendıme start verıyorum 60 olmasadaa 70 olayım yeter diyorummmm 80 den iyidir deilmiiii 2 haftaa boyunca sizi takip edicegim ve 2 hafta sonra listeyee girmiş olacagım deilmi ay heycan yaptım şimcikkkkkkk

Merhab hanımlar ;
Uzun suredır aranızda yoktum herkesten ozur dılerım.
ınternetımdekı problem nedenıyle gıremedım bır sure oyuna sonrada saglık sorunları doktor fılan derken fırsat olmadı.
biraz daha ısım var ıns eylul 27 den sonra yenıden hergun yemek lıstemı yayınlayacagım ve lısteye gırecegım ve zayıflayacagım.

yaa sinir oldum, diyet başarı öykümün başlığında 21 kilo verdi yazıyor
ne yaptımsa düzeltemedim
yönetime mesaj mı atsam acaba :26::26::26::26:

Yanlis Hatirlamiyorsam Hergün gelip menünü yazarsan ve 2.hafta boyunca cumalari bildirimini bu sekilde yaparsan

Ba$langic:
Gecen Hafta:
Bu Hafta:
Giden:
Toplam Giden:
Boy:
Beden:
Spor:

Listemize Girebileceksin Canim

Heycan Yap Heycan Yap .. Böylece Daha Cok Azimli Olursun Kuuuuu

Bak Burada Neee Ablalarimiz Var Bizimm ... 90 Dan 59.Kiloya Düsen Citir Meleklerimiz Varrr
Hepicigide Kalbi Temiz Güzellll Ablalarimizzzz
Kilolari Verip De Gedin Sisko$lar Diyip Tepüüügüü Atmadilar Bize :86:
Aksine Hep Destek Tam Destek Oldular .. Veee Bizde Kilo Verip Ideal Kilomuza Gelince Aynisini Yapmaya Özen Gösterecegiz Böylece ...
Cünkü Kilolu Olmak Hor Görülmek .. Beyaz Tishirtü Üzerine Yelek Almadan Giyememeyi Iyi Biliyoruz
Yasadiklarimizi Unutmamaliyiz Örnek Olmaliyiz Kilo Vermek Isteyen Bacilarimizaa ...

Basarcaaaaaz Amaaaa Basarcaaaaz

saollll cnmmmm çok yardımcıı oldun inşallahh bendee 3 veya 5 ay sonra şu kadar verdim diyebilirimmmmm şöyle gözümü açıp ve kapasamm bütün kilolarr gitmiş ne güzel olur bide size bişey soraccagım hani activia varyaa onu akşam yenmesi gerekiyoo ve ben tatlı diye yemıyorum sence sakıncası varmıdır akşam yememinnn

canım beniimmmmm güzel ortiimmmmm kıyamam sana ağla canım benim ağlaaa. demekki boşa gitmemiş yazdıklarımız sende. bugunde senin danketme günün hoş geldin yanımaaaa..bu tarihi unutma canım -----15 eylül-----yarın sabahtan itibaren bekliyorum menülerini kahvaltılarını. lapa ne oldu bakalım yarın görcez

sen hatalarının çok çok farkındasın. eski alışkanlık falan yok artık canım. artık eeennn büyük alışkanlıgın düzenli beslenme olacak. simitlere böreklere elveda yeni alışkanlığımız mesela..yazdıklarımızı böyle güzel karşılamana çok sevindim.kendi adıma teşekkür ederim. bazı anlarda ye artık bişey olmaz sana kilo yakışıyo,zayıf olamazsın sen sözlerini bizde çok duyduk. hem öyle dediler hemde arada laf soktular. aman o yer , verin o yesin pek sever , o daha doymamıştır , al canım sen yersin dimii ve daha niceleriiii..bizde seni gerçekten sevdiğimiz için bu sözleri söyledik canımmmm beraber devam tam gazzz...yarış başlasııınnnnnn
canım tekrar geçmiş olsun. en kısa sürede atlatırsınız inşallah. annende yanında dualarmızda.Rabbim şifasını versin inşallah çabucak atlatsın. düzenli gitmeye çalışıyorum ama dışarıda çok daralıyorum. evde olmak lazım diyette. dışardayken zorlanıyorum canım.teşekkür ederim

canım bende çok beğendim modelini.renk belki düğün için spor kalır diycektim ama sen durumlardanda bahsetmişsin. o zmn tam süper olmuş canım. boyun uzun sanırım maşallah çok güzel fiziğin bence şimdide hiç fazlan yok gibi maşallahhh

hoş geldin canım ben tülin.burcu çok güzel anlatmış. bizimle devam et ve menülerini paylaş.kolay gelsinnn

ve bugunkü karmaşık menüm:

uyanınca : 1 kupa ballı tarçınlı su / 2 kuru kayısı

sabah : 1,5 dilim kepek ekmek / 1 çorba kaşığı lor / 2 çk domates sos (kendi yaptıgım çok az yağlı)

ara : 2 çk menemen / 1 ısırık ekmek / peynir ( arkadaşım kahvaltı yapıyodu bende ara yaptım:26::26::26:)

öğle: 1 elma / 1 kupa süt (çıkarken yiyecek yoktu öğün oldu)

ara: 2 kaşık kavurma(yarın eşim içindi tadına baktım güzel olmuşşş)

akşam: ton balıklı booool salata / 1 kaşık pilav

ara: 2 kaşık taze fasülye (yarın öğle için pişirdim ara oldu:44::44::44:

2 lt su

yaa sinir oldum, diyet başarı öykümün başlığında 21 kilo verdi yazıyor
ne yaptımsa düzeltemedim
yönetime mesaj mı atsam acaba :26::26::26::26:

arkadaşım sanaaaaa maşallahhhhhhh çok azimliymişsin güzelde kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kilolarıııı

Tatlim ben bagirsaklari calistirsin diye her sabah müsli yiyorum , bazen iki ögün yiyorum yani sabah ve aksamlari ..
aktiviayi ilk baslarda yemistim ama öglen ara ögün olarak .. aksamlari hareketsizim diye yemiyordum ..
bu konuda pek yardimci olamicam galiba sana .. ablalarim yardimci olur bilgileri varsa ..

nerelerdesin canımmm. sende biçok arkadaşımızda yok epeydir..e gelin artıkkkkk oyuna

hoşbulduk cnm bendee fatoş evt burcu arkadaşımız anllattı saolsunnn

sen sabahtan akşama kadaar bunlarımı yedinn offff ben hiç liste yapmayayımmmmmm yoksaa herkezin gözlerii yerınden fırlarrrrrr

ay bilen varsaa çok sevinirimmmmm çünkü akşam yenmezse yatarken faydası olmaz diye duydum yalnışmı biliyorum acep:44::44:

Tesekkür ederim güzelimm
boyum 1.68 okadar uzun degilim yani bi ben memnun degilim halimden ,
annem bana hep $ey diyor kilo vermeye basladigimdan beri .. heleki su son 2.haftadir

Annem: Burcu iskelete döndün kemiklerin cikti ( Kemik dedigi seyde bundan 10 sene önce omzum cikmisti ordaki cikintiyi kast ediyor ama haberi yok )
Ben: Anne o kemik kirilan kemigim dikkati cekerim
Annem:Ya sag omzundaki kemik odami kirilmistii .. sus sus sen 50 kilo olsanda eyvallah demezsin zayiflicam dersin
Ben: ALLAH SÖYLETIYOR GALIBAA , Iyi fikir yeni hedefim 50.kilo

istee böyleee ya bende var bi problem hep sisko görüyorum kendimi yada sizin güzel gözzlerinizz güzel görüyor beni bilemedim gitti

canım kızının yeni eğitim öğğretim yılı hayırlı olsun. canım evin duvarlarını çok iyi yapmışsın mis gibi saten boya yada yağlı boya gibisi yok . duvar kağıtlarıda siliniyordur ama boya daha temiz geliyor bana önyargıda olabilir tabi hiç kullanmadım. bizde haziranda taşındık şuanki evimize 2-3 yıl sonra bizde macun çektirip yağlıboya yaptırmayı düşünüyoruz allah erdirirse. kolay gelsin

canım o sınavlar atlatıldığında zaten insan kendini daha moralli hissediyor. börek var ve ben yemedim diyorsun başarıyorum irademe sahibim diyorsun kendi kendine. diyetten önce hafta sonları eşimle avmlere giderdik gezme sinema falan ve benim en sevdiğim şey hamburger soğan halkası kola:)) şimdi ağzıma koymuyorum karşımda yiyorlar ama ben salata alıyorum ve içimden diyorum ki hele bir zayıflıyım hele bir:))

aramıza hoşgeldin iyi diyetler:)

harika bir slogan süper süper süper . günün birinde bende dizimde elbiseler giyicem. popomu kapayan kıyafetler tarzım oldu resmen oysa istemiyorum kısa ceketler giymek dar kotlar giymek istiyorummm.. en önemlisi zayıflayıp hamile kalmak istiyorummmm:))))

kızlar uyum haftası olduğundan okulda yemek çıkmıyor hep bisküvi falan atıştırmalık geçiyor bugünde okulda 2 burçak bisküvi 1 tanede kandil simidi yedim.
akşam salata, karpuz yedim.
biraz öncede çok canım çekti 2si birarada içtim yanında da normalde kullanmam ama sigara tellendirdim (kaynana sonrası buhranı)

arkadaşım sanaaaaa maşallahhhhhhh çok azimliymişsin güzelde kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kilolarıııı

sevdamcee teşekkürler canım
o azimler olmasa hiç birşey olmaz vallahii :) darısı başına canım benim

aslında başlayalı 1.5 sene oluyor ama
çok ara verdim
toplamda 8-9 ayda verdim diyelim

neler yaptığım yazıyor diyet başarı öykümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…