80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana uyar güzel olur :))

listeeem...

sabah ( ne sabahi öglen) : bir bucuk tost, kasarli suculukli

ara: ---

aksam: bir porsion cig köfte marullu... lavas yemedim yaninda,....:)

ara: 4-5 kuru kayisi...

simdiye kadar 2 litre su ictim, gece uzun. 3 u bulurum
ve bir büyük bardak 5 in 1 cay ictim bir bardak daha icerim

iyi akşamlar kızlar;tebrik için herkese teşekkür ederim
handerya liste için ellerine sağlık canım ya gecenin bir yarısı uğraşmışsın ellerin dert görmesin.Kurallarda yerinde olmuş aklına emeğine sağlık
bebeg geçmiş olsun cana gelene kadar mala gelsin önemli olan eşinin sağlığı o da iyiymiş zaten gerisi önemli değil dimi canım:)
elay iyi tatiller bizim yerimizede eğlen ok
neslihan hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum
mrs.pattz tabi başarırsın ama sağlıklı vererek zayıflamalısın bol spor yaparak eylüle istediğin kiloya düşersin canım:)
rüzgarım hoşgeldin başarılar
lavita kırmızı tabiki yaa sorulurmu canım arkadaşım
aylin önerin hoş bence (spor yapılan saatleri yazmak)ne zararı olurki yapalım tabi

lavita kıyafetmi göstermemiş acep bi de pantolon falan giy kııı öyle çek resim bi daha bakalım

guzum 10 kilo verim önce sonra yapcam size :) ayni kiyafetlerlee...

arkadas d.gününde giymisdim ve o gün karar verdim kilo vermeye patlicakti gömlek resmen:)
bi kilo daha veerim yapcam
insallah cuma günü eklerim önce sonrayi

bende temmuz ortalarına kadar 20 vermek istiyorum ama sıkı spor yaparak daha önceleri isteyince şipşak veriyordum yine hep spor yaparak ama şimdi doğum yaptım ya eskisi gibi kolay gidermi bilemiyorum

bende temmuz ortalarına kadar 20 vermek istiyorum ama sıkı spor yaparak daha önceleri isteyince şipşak veriyordum yine hep spor yaparak ama şimdi doğum yaptım ya eskisi gibi kolay gidermi bilemiyorum

canim cok degilmi?? bari 10 kilo ver temmuz ortaya kadar...
diyetsiyenim haftada 200-900 gr arasi iyi dedi canim... cok olmazmi temmuza kadar 20 kilo???

iyi akşamlar AYLıN LAVıTA SEVDEMER bende resim koymak istiyorum kg halimi yani şimdiki halimi belki yarın koyarım

BEBEG gecmiş olsun canım

çok azimliyim veririm diyorum ama hiç yemeden falan değil bu arada azimliyim de spor yaparken bacağımı incittim bir haftadır çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…