hoşbulduk cnm bendee fatoş evt burcu arkadaşımız anllattı saolsunnn
sen sabahtan akşama kadaar bunlarımı yedinn offff ben hiç liste yapmayayımmmmmm yoksaa herkezin gözlerii yerınden fırlarrrrrr
Tesekkür ederim güzelimm
boyum 1.68 okadar uzun degilim yanibi ben memnun degilim halimden ,
annem bana hep $ey diyor kilo vermeye basladigimdan beri .. heleki su son 2.haftadir
Annem: Burcu iskelete döndün kemiklerin cikti( Kemik dedigi seyde bundan 10 sene önce omzum cikmisti ordaki cikintiyi kast ediyor ama haberi yok )
Ben: Anne o kemik kirilan kemigim dikkati cekerim
Annem:Ya sag omzundaki kemik odami kirilmistii .. sus sus sen 50 kilo olsanda eyvallah demezsin zayiflicam dersin
Ben: ALLAH SÖYLETIYOR GALIBAA , Iyi fikir yeni hedefim 50.kilo
istee böyleee ya bende var bi problem hep sisko görüyorum kendimi yada sizin güzel gözzlerinizz güzel görüyor beni bilemedim gitti
selam kızlar kısa süreli forum ayrılığım bu akşam itibarı ile son buldu misafirlerim gittiler. henüz haftanın ikinci günü ve okulda çok koşturdum az yedim ama yinede vücudumda şişkinlik hissediyorum. neyse geriye kalan 2-3 günde akşamları sporumu yapmaya çalışırım.
kaynanamdan dolayı çok gerginim 3-4 gün kaldı ama beni gerdi gerdi gerdi off yani
menüm: sabah-haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık yeşil biber
okulda şekersiz nescafe- 2 tane burçak bisküvi
akşam: 2 yemek kaşığı kavurma, bol yeşil salata, 4-5 yk semizotu yemeği (akşam biraz fazla kaçtı, herakşam bir tabak çorbayla doyan ben resmen sinirden yedim ya)
topla kendini deniz toplaaaaaa hırrrr
selam kızlar nasılsınız nilgüncüm nasılsın
bende bu hafta işi cok sıkı tutum inş böyle olurum hep cumayı iple cekiyorum kızlar yürüyüşümü hergün yaptım hiç aksatmadan
ayyy nilgünnn sorma bende de aynı dert hergün 3ü buluo yatmam ee sabah ta kalkamıyom ve kahvaltım biraz saçmalıyooo.... dediğin gibi sonra aklım meyvede genelde tamam çokkkk yemem ama ucundan tırtıklasam da yetio ama malum karbonda olmasa sonuç daha ii oluyor.... canım haftaya herşey düzene girecek inşallahhh ben inanıyorum bu dönem biz bu işi halledeceğiz....
zümren menün gayet güzel bence hiç te canını sıkma diğer günlerden çooook çokkk daha ii olmuşşş
bu arada canını sıkma verimli olduğunu görmüşler eee bizede telaş lazım okulda koşturtacakkk öyle düşün ne kadar haraket o kadar kalori ben geçen yıl koridorları boş boş dolaşır in çık yapardım kilo verme adına inşallah hem verimli hem de başarılı bir yıl olurrr
benimde aralığa kadar 20 saat sonra arkadaş doğum iznine ayrılacak ve 30 saat olcak muhtemelen boş günüm olur bu yıl daa geçen yıl perşembeydi bu yıl cumayı rica edicem bakalımmmm....
güzeller benim okulla ilgili hazırlamam gereken bir tutanak var onu hazırlayıp sohbete öyle geleyim yoksa işim kalacak ve yarın sabaha lazım .... şimdilik keyifli sohbetler
bugünkü menüm
1.5 haşlanmış yumurta
3-5 zeytin
1 domates
iki light kola
1 ayran
ve çok acıktığım için arada saçmaladım gittim marketten 2 light kola aldım birisi de yarın içindi yarın okulda içerim diye önce ayran sonra kola sonra tekrar kola
okuldan 3 te geldim
öğle
2 tavada yumurta
biraz peynir
domates
3-5 zetin
1 ısırık katmer
1 ısırık gözleme
akşam
5-6 parça kuşbaşı şeklinde tavuk göğüs ızgara
ayran
salata
form çayı
yeşilçay
2litre suu
2 badem
2 kaju
sagol ortim inşşş. dahada iyi olucaakk
dediğin gibi, bizim 3-5 kilomuz yokki 20 küsür kilolar vermemiz gerek
ve bu üç günlük beş günlük diyetle şok diyetle bilmem neyle
verilecek rakamlar degill maleseff....
bunların bize tek getirisi metabolizmayı yavaşlatmak ve yıpratmak olur ancakk
daha mantıklı çözümlerle ilerlemek gerekkk:13::13::13:
bu hafta kardeşim yanımda canım
hadi abla şunu yapalım diyince kalıyor herşey
yarın evdeyim ama, akşam üstü fuara götürücem onu
bende kaçamaksız gidiyorum özellikle aklamları ama bakalım neler olucak
menü için banu çok güzel söylemiş
söyledikleri herşeye katılıyorum
spor salonun hayırlı olsun bu arada
benimde halletmem lazım şu olayı, erteledikçe erteliyorum
canım benim kaçamaklı bir menü görmedim ben
keşke kaçamakların hep bu kadar olsa
2-3 patatesten hiç bişiy olmaz ama su çok az olmuş, biraz çoğalt kuşum
allah kolaylık versin bu arada, çok zor bir mesleğin var canım zor olduğu kadar da önemli ve kutsal herkese bende dahil olmak üzere senin gibi
düşünceli işinin ehlii öğrentmenler nasip etsin...
bugün nehirle çok güzel sohbet ettik kızlar
harikaydı yaa
kahve içtik fal baktık güldük dertleştik
wallahii iyiki tanımışım arkadaşım seni çok tatlısın
umarım birgün hepinizle tanışma fırsatım olur harika oluyor face ve bloğuma koydum ama göremeyen olur diye burayada koyayım
nilgüncüm ve gülaycım sizden de haber bekliyorum kızlarr
Eki Görüntüle 256568 Eki Görüntüle 256569
ayyyy 2.buçuk olmuş saat
banu az sonra yürüyüş için kalkıcak ben hala oturuyorum
az yatayım bariim
nilgün çok cesaretliyim demi güzelim,ama iradesizin tekiyim....hem suçlu hem güçlü yani,yavuz hırsız durumu....sen çok iyi gidiyordun ,okul düzenine alışana kadar saçmalasanda ,sonra düzelicek eminim...suyu çok azaltmışsın,kaçamakların benim yanımda hiç kalır....üzülme toparlarsın...okull işlerin içinde sıkılma,en iyi olmak hep sorumluluk arttırır.öğrencilerin seni sevecek,hizaya girecektir,unutma hayalimin mesleğini yapıyorsun,bende lisede dil çıkışlıyım ve 76 netle ygs yi kazandım...izmir,bursa ,ist.dışında tüm yerlere girebiliyordum ama evliliği tercih ettim,uzaklara gidersem eşimle olmayacaktım,tercih ettim şimdi üzülüyorum ,değerini bil mesleğinin(eminim biliyorsunda ) keşke 98 ygs tercih günlerime dönebilsem..
günaydın hatta tünaydıııınnnn
bu gün daha sıkı tutalım derim kızlar
yarın malum cuma
ben düne göre 300 gram almışım dün akşam misafirliğe gittiim sadece 3 kaşık pilav bol salata ve avuç içi kadar tavul yedim ama hiç su içmedim andan oldu hrel
bakalım yarın tartı ne diyecek:89:
günaydın arkadaşlar insan evde olduğunda diyet çok daha düzenli gidiyor rahat rahat sporunu yapıyorsun ara öğününü yapıyorsun.
sabahçı olsaydım öğlenden sonra spora yazılacaktım ama öğlenci oldum. neyse haftaya düzene girmiş olur herşey inşallah.
sabahtan bu yana suyumu içiyorum kahvaltımı yaptım yarın tartılma günü bakalım gitmişmi aynımı merak ediyorum. akşama görüşürüz kızlar
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek----3 zeytin----biraz peynir----domates--salatalık
ara 3 taze incir
öğlen 1kase çorba---1 kase yoğurt
ara 1 şeftali
akşam 1 tabak menemen---4 dilim kavun---2 kaşık yoğurt---2 dilim ekmek
ara biraz üzüm---yarım şeftali---2 incir
2 litre su
inşallah birgün seninlede görüşürüz tatlım yaa
vallahii hepinizin kulağını çınlattık
sabah 9.30-10 gibi kalkıyoruz biz tatlım
ege de o saatte kalkar, kalkar kalkmaz anne düt düt diye uyandırır beni
sütünü veririm kendim kahvaltı ev işi filan işte öle
gece de, gün içinde yorgunluğuna bağlı, 11-12de yatar
öğlende 2-3 saat öğlen uykusu uyur
sehercim hayırlı olsun canım
biz hiç aklımızda yokken aldık televizyonumuzu evlenmemiştik daha 4buçuk sene oluyor
kipada geziyorduk bigün, baktık bütün reyonlar boşalmış, bi karmaşa
hayırdır ne oluyor derken, büyük indirime denk gelmişiz 1.700 e almıştık sanıyorum :26::26:
şu dedik alıverdik, 108 ekran sanırım bizimki yada bi üstü
hatırlayamadım şimdi, demem o kii çoktan seçmesi çok zor oluyor
o mu bumu derken sıkılıyor insan, bütçenize uygun olanı alın, eve geldiğinizde seyrederken emin ol
aklına bile gelmiyor, öyle mi lsun böylemi olsun, bir arızası olmadığı sürece tabii
güle güle kullanın
Selam Ablaciklarimm Nasilsinizzzz
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Sizlerin Fikrine ve Yardimina Ihtiyacim Var Kizlarrr :78:
8.Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Malum , Bende O Dügün Icin Kiyafet Ariyordum oda Malum
Heryeri Gezdim Ettim Ve Bugün Sonunda Icime Sinen ve Hicbiryerimi Cikarmayan Bi Elbise Buldum .
Benim Gayem Herzaman Her Yerde Giyebilecegim Bi Elbise Türü Almak, Yani Sadece Dügünlük Degil
Bayramlik Seyranlik I$ Yerinde Bile Kullana Bilecegim Az Spor Az $IK Bir Elbise Ariyordum ..
Elbisenin Fiyati Tuzlu Biraz , Icime Sinmesine Sindi Ama Ben Sizinde Fikrinizi Almak Istedim ,
Yakisip Yaki$madigina , Bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
bu elbisenin altina topuklu burnu yuvarlak ayakkabi almayi düsünüyorum
cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:
I$TE BUDA ELBISEEEEM
Resim Kalitesi Cok Net Degil Az Bulanik Kusura Bakmayin :26:
selam kızlar herkes nasıl umarım herkesin keyfi yerindedir.ben ev okul iş arası koşuşturuyorum kızımın bu hafta ilkokula alıştırma haftası saat 13 le 14:30 arası okuldayım ondan sonra ya kızımı yanıma alıp işe geliyorum yada anneme bırakıp işe koşuyorum akşam tekrar kızı al eve git evde iş güç derken öyle zaman akıp gidiyor ev tadilatındada çelik kapı takıldı evin duvarlarına macun çekiliyor kagıttan vazgeçtim saten boya yaptırıyorum kızlar içkapılar takılıyor biyandanda öyle işte bişekilde devam ediyor herşey 2 gündür biraz yeme konusunda toparlanmaya başladım inşallah yarın hepimizin yüzü baskülde güler böyle arada ugrayıp hemen çıktıgım içinde özür dilerim lütfen kusuruma bakmayın şu işler bi yoluna girsin ilk iş solugu burda alacagımmmmmm
denizcim sağlık olsun da, herşey olur biter
ne güzel telaşlar allah iteyen herkese versin inşallah
bugünki menüm
domates salatalık, haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği, krem peynir şekersiz çay
ara 1 şeftali iksir
ara 1 avuç bademle fındık
biraz üzüm 2 salatalık iksir
yaklaşık 2şer saat ara ile bu aralar
1 tane yağlı gevrek şekersiz çay
tavuk parçalı tavuk çorbası 1 kepçe
yarım saat kondisyon bisikleti çevirme, 2 lt su iksir
bugünkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
domates
peynir
ara:
sütlü türk kahvesi
öglen:
250 gr patates takviyeli salata
ara:
elmalı soda
akşam: yumurtalı ıspanak yogurtlu
1 kepek ekmegi
bol su
netten gördügüm tatlıdan sonra bi sınav daha atlattım
annem börek yapmış yollamış :83:
kardeşlerim kızma biz sana degil enişteme getirdik diyorlar allahım yaaaaa.
neyseki yemedim yemiycemde. bi tanesini buzluga atma planım var. 75 i görünce yiyecegim.
sanki hiç börek yok ama ben bu böregi yiyecegim
akşamda müsafirlige gidecegiz. inş çayın yanında bişey olmaz bi sınav daha atlamam...
slm arkadaşkarrrr bende 80 kılo ıle rejim yapmayaa karar verdım banadaaa ellinizden geldiği kadarıyla yardım edermisinizzzzz
Aramiza Ho$geldin Tatlim , Ben Burcu 21. Ya$indayim , Yakla$ik 7 Aydir Diyet Yapiyorum Ve Bu Topik Sayesinde Tam 13 Kilo Verdim
Burada Herkez Birbirine Full Motivasyon Veriyor ..
Hergün Gelip Menülerini Yazarsan Ve Her Cuma Günü Kilo Bildirimini Yaparsan 2. Hafta Sonunda Senide Listemize Dahil Etmi$ Oluruz
Diyet Baslangiclarinda En Önemli Faktör Boll Boll Su Icmek .. 2 ile 3. Litre Su Icersen Süper Olur ..
Onun Disinda Bitki Caylari ve Tatli Istegi Icin Kuru Kayisi , Tarcin Cayi vs. Süper Oluyor ..
Hafif Egzersizlerlede Kilo Vermeyi Dürtükleye Bilirsin
Ama COK fazla yorma kendini ve kas yapmamaya bak .. sadece yag yakmak önemli bu kilo verme isinde ..
ilk haftalar 2.$er 3.er gidiyor kilolar daha sonra 1.er 1.er ve 500gr. civari ..
ama bu seni üzmesin cünkü bizim icin 100.gr. bile cok önemli ve degerlidir :93:
Tekrardan Hosgeldin Aramiza Azmin Daim Olsun ..
veee benim en sevdigim söz ile noktayi koyuyorum ..
BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM !!!!
Merhab hanımlar ;
Uzun suredır aranızda yoktum herkesten ozur dılerım.
ınternetımdekı problem nedenıyle gıremedım bır sure oyuna sonrada saglık sorunları doktor fılan derken fırsat olmadı.
biraz daha ısım var ıns eylul 27 den sonra yenıden hergun yemek lıstemı yayınlayacagım ve lısteye gırecegım ve zayıflayacagım.
yaa sinir oldum, diyet başarı öykümün başlığında 21 kilo verdi yazıyor
ne yaptımsa düzeltemedim
yönetime mesaj mı atsam acaba :26::26::26::26:
canım beniimmmmm güzel ortiimmmmmkıyamam sana ağla canım benim ağlaaa. demekki boşa gitmemiş yazdıklarımız sende. bugunde senin danketme günün hoş geldin yanımaaaa..bu tarihi unutma canım -----15 eylül-----yarın sabahtan itibaren bekliyorum menülerini kahvaltılarını. lapa ne oldu bakalım yarın görcez
sen hatalarının çok çok farkındasın. eski alışkanlık falan yok artık canım. artık eeennn büyük alışkanlıgın düzenli beslenme olacak. simitlere böreklere elveda yeni alışkanlığımız mesela..yazdıklarımızı böyle güzel karşılamana çok sevindim.kendi adıma teşekkür ederim. bazı anlarda ye artık bişey olmaz sana kilo yakışıyo,zayıf olamazsın sen sözlerini bizde çok duyduk. hem öyle dediler hemde arada laf soktular. aman o yer , verin o yesin pek sever , o daha doymamıştır , al canım sen yersin dimii ve daha niceleriiii..bizde seni gerçekten sevdiğimiz için bu sözleri söyledik canımmmm beraber devam tam gazzz...yarış başlasııınnnnnn
canım tekrar geçmiş olsun. en kısa sürede atlatırsınız inşallah. annende yanında dualarmızda.Rabbim şifasını versin inşallah çabucak atlatsın. düzenli gitmeye çalışıyorum ama dışarıda çok daralıyorum. evde olmak lazım diyette. dışardayken zorlanıyorum canım.teşekkür ederim
canım bende çok beğendim modelini.renk belki düğün için spor kalır diycektim ama sen durumlardanda bahsetmişsin. o zmn tam süper olmuş canım. boyun uzun sanırım maşallah çok güzel fiziğin bence şimdide hiç fazlan yok gibi maşallahhh
hoş geldin canım ben tülin.burcu çok güzel anlatmış. bizimle devam et ve menülerini paylaş.kolay gelsinnn
ve bugunkü karmaşık menüm:
uyanınca : 1 kupa ballı tarçınlı su / 2 kuru kayısı
sabah : 1,5 dilim kepek ekmek / 1 çorba kaşığı lor / 2 çk domates sos (kendi yaptıgım çok az yağlı)
ara : 2 çk menemen / 1 ısırık ekmek / peynir ( arkadaşım kahvaltı yapıyodu bende ara yaptım:26::26::26:)
öğle: 1 elma / 1 kupa süt (çıkarken yiyecek yoktu öğün oldu)
ara: 2 kaşık kavurma(yarın eşim içindi tadına baktımgüzel olmuşşş)
akşam: ton balıklı booool salata / 1 kaşık pilav
ara: 2 kaşık taze fasülye (yarın öğle için pişirdim ara oldu:44::44::44:
2 lt su
[sıze=3]iyi geceler kızlar zum damla nasılsınız [/sıze]
[sıze=2]selam ablaciklarimm nasilsinizzzz
Umarim hepiniz ıyisinizdir ..
Sizlerin fikrine ve yardimina ıhtiyacim var kizlarrr :78:
8.ekimde kuzenimin dügünü var malum , bende o dügün ıcin kiyafet ariyordum oda malum
Heryeri gezdim ettim ve bugün sonunda ıcime sinen ve hicbiryerimi cikarmayan bi elbise buldum .
Benim gayem herzaman her yerde giyebilecegim bi elbise türü almak, yani sadece dügünlük degil
bayramlik seyranlik ı$ yerinde bile kullana bilecegim az spor az $ık bir elbise ariyordum ..
Elbisenin fiyati tuzlu biraz , ıcime sinmesine sindi ama ben sizinde fikrinizi almak ıstedim ,
yakisip yaki$madigina , bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
Henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
Hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
Cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:
ı$te buda elbıseeeem
resim kalitesi cok net degil az bulanik kusura bakmayin :26:
[/sıze]
tekrar sağol canım desteğin için hep yanımda olun ben hiç darılmam sizegülaycım
yazdıklarma alınmamana çok sevindim yazarken tereddütle yazmıştım ama senin için gerekliydi artık
eski alışkanlıklarını lütfen bir kenara bırak, bak burada kilo verenlerr en kötü alışkanlıgı olan yemeyi unuttup saglıklı beslenmeyi ögrendilerr bende dahil tabiki sende yapmalısın bunu
alışkanlık deyip işin içinden çıkıyorsun sen ama 5 yıl olmuş yahu ne alışkanlıgı bu ayrıca çalışırken simit,poça ile kahvaltı yapmayan nadir insan vardır emin ol:)
bak ben sana kendimden örenke vereyim gece yemek yemek benimiçin bir tutkuydu
çocukları bile zor emzirir kendimi mutfaga atardım,eşim gelirkende utanır elimdekileri bir yere sokuştururdum.yattıgım yatak bana batrdı gece yemek yemezsemm ama bak ben unuttum sende unut ve sonunu getir ,yaptıgın işe önem ver en önemlisi kendini önemse
bir yere gidiyorsan yanına kurru meyve kuruyemiş almak zor olmasa gerek veya çıkmadan ye yemegini
akşam yediginn çig börek seni rahatsız etti yeidnde ne oldu
ama yemeseydin neler olur düşün bi!!!!!
bak gerçekten hahkı ile yap bir şeyi biz öle yaptık kazandık eminimki send ekazanıcaksın cnm
ve bence sen o diyet bu diyet şu diyeti bırak,kuşahan diyetine filanda başlama
önce güsel kahvaltı etmeyle başla işe
ara ögünlerini yeeee normal ilerlesin her şeyy daha sonra diger diyet yöntemleirne başvur
şimdi seinin için çok erken bu tarz diyetlerr tabi bu bence böle sen bilir sin yinedee
çek kuzu çekkkkk ,sende çek nolcek ya ...bak senle buluşana kadar toplarmarım ben kendimi ,aksi olursa çek ...senden haber bekliyorum....söz geçsin görüşüz canım.Allah utandırmasın,mutlu olsunlar inşallah..gülaycımm vallahi ne güzel olurdu
az kulağını çekiverirdim senin
bu hafta sonu kardeşimin sözü var pazar günü biliyosun
ondan sonraki hafta olabilir, hafta içi bile görüşebiliriz yanii
müsait oluyorum ben önceden haberleşelim yeter ki
sonraki pazar kahvaltı da yapabiliriz, nehirle sözleştik gene
haber veririm ben sana tatlım
Selam Ablaciklarimm Nasilsinizzzz
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Sizlerin Fikrine ve Yardimina Ihtiyacim Var Kizlarrr :78:
8.Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Malum , Bende O Dügün Icin Kiyafet Ariyordum oda Malum
Heryeri Gezdim Ettim Ve Bugün Sonunda Icime Sinen ve Hicbiryerimi Cikarmayan Bi Elbise Buldum .
Benim Gayem Herzaman Her Yerde Giyebilecegim Bi Elbise Türü Almak, Yani Sadece Dügünlük Degil
Bayramlik Seyranlik I$ Yerinde Bile Kullana Bilecegim Az Spor Az $IK Bir Elbise Ariyordum ..
Elbisenin Fiyati Tuzlu Biraz , Icime Sinmesine Sindi Ama Ben Sizinde Fikrinizi Almak Istedim ,
Yakisip Yaki$madigina , Bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:
I$TE BUDA ELBISEEEEM
Resim Kalitesi Cok Net Degil Az Bulanik Kusura Bakmayin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?