80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooffff niye hiç muhabbet dönmüyor yaa
nerde eski ruhumuz
wallahii çok şaşırıyorum bu topiği böyle göreceğim hiç aklıma gelmezdi ((((((((((

hoşbulduk cnm bendee fatoş evt burcu arkadaşımız anllattı saolsunnn

sen sabahtan akşama kadaar bunlarımı yedinn offff ben hiç liste yapmayayımmmmmm yoksaa herkezin gözlerii yerınden fırlarrrrrr

canım evet sen bukadarmı yedin diyosun ben çok saçma yedim diyorum. sende mutlaka yaz menülerini ve zamanla görki bundan daha az menüyle doydugunu. mesela şimdi yaz bence bugun ne yedin.ben eski tülin olsam akşam 1 tabak fasülye / en az çeyrek ekmek / 2 servis kaşığı pilav/ salata yerdim

canım bende 1.68 im ama sen benden sıkısın kilomuzda yakın sayılır.eh tabi doğum falan salıyo beden kendini.bide kilo al ver al ver böyle oluyo. bende simitlerimden şikayetçiyim. bu yanlar delitcek beni. anneler öyle canım. benim annem 86 kg iken görmüştü en son. bugun 75 civarıyım dedim yeter artık ölcen dediiii ana yüreği işte

eşim etegi aramış taramış bulamamışşş ve bunu almışşşş
izlemm bunun boyu sanki dahamı kısa digerindennnn
onda aklım kaldı ama bunuda begendimmm

kışınn giyilebilirmi bu kızlar koton çorapla ?

geç oldu canım kusura bakma.hiç bir şeyi kafana takma hele kv yi asla :)))))

selam kızlar nasılsınız nilgüncüm nasılsın

bende bu hafta işi cok sıkı tutum inş böyle olurum hep cumayı iple cekiyorum kızlar yürüyüşümü hergün yaptım hiç aksatmadan

iyiyim canım bugunum harika geçti yemek açısından..

kolay gelsin canım.sanırım bölge zümresi hazırlıyorsun.menün güzel ama diyet kolalar da şeker içeriyor diye duydum.dikkatli ol içerken.sınıf öğrt. ile 29 saat dersim var.ben de bugun aynısını düşündüm yemek yemeye fırsatım olmayacak diye.bu açıdan bakınca daha katlanabilir oluyor olay..

salona da bir başlarsan harika olacak..

süper bir yorum harikasın..

sağol canım arkadaşım.her zamanki gibi çok duyarlı konuşmuşsun.günden güne daha iyi oluyor menüler.

inşallah en kısa zamanda tatlım..içim gitti valla..

ayyyy 2.buçuk olmuş saat
banu az sonra yürüyüş için kalkıcak ben hala oturuyorum
az yatayım bariim

çok komiksin..

ah tatlım ah..ağla canım ferahlarsın.inşallah hepimiz zayıflayacağız .uzun zaman alsa da asla vazgeçmemeliyiz.yazın beni bu kadar motive eden neydi sürekli azalan kilom.3 gün sıktım kendimi ve gitmeye başladıkça daha da hırslandım.şimdi daha da düzeliyorum.kaçamaklar azalıyor.eski katı azimli gerekene kızan nilgün yakında bekle.kızmamı istemiyorsan düzene gir çabuk.yeter bu kadar yayıldığın.yemeden önce lütfen düşün gerçekten yemek mi istiyorum diye.inan 10 dk önce eşime elmalı kurabiye koydum.bir tane kalmış.tam yiyecektim durdum başladım düşünmeye.eşim de diyorki kurabiyeye bakıp ne duruyorsun.ben de kendimle konuşluyorum -dedim.sen bunu mutfağa götür bana soda getir dedim.sen de böyle yap canım..

meslek açısından da çok üzücü bir durum.öğretmenlikten evlilik için vazgeçmek.belki şartlar onu gerektirdi.belki eşin yeterli fedekarlığı yapmadı.neyse olan olmuş artık.

böyle böyle düzen oturuyor zaten.çok güzel..

ben sabahçıyım ama sabahın köründe yapmam lazım sporu sanırım.öğleden sonra illa bir şey çıkıyor.akşama kızımla ders çalışıyoruz gece yapınca halim kalmıyor uykuyu az uyuyorum.Allah hepimize kolaylık versin..

ekmeği azalt bence canım..

bizde de sony bravia var 106 ekran.çok memnunum.

elbisenin duruşu güzel ama pek sönük geldi.yani daha şık olabilirdi.ama ortama bu uyar diyorsan harika görüneceksin zaten ve herkes iltifat edecek eminim.çok daha zayıflamışsın canım.

kolay gelsin.Allah yardımcın olsun.

çok güzel canım.afiyet olsun.

hem menü için hem de börek yemediğin için aferin harikasın.

slm arkadaşkarrrr bende 80 kılo ıle rejim yapmayaa karar verdım banadaaa ellinizden geldiği kadarıyla yardım edermisinizzzzz

selam ben nilgün.hoş geldin.

yazılarını özlemişim..

hoş gelin canım.sağlık sorunu umarım çözülmüştür.

yaa sinir oldum, diyet başarı öykümün başlığında 21 kilo verdi yazıyor
ne yaptımsa düzeltemedim
yönetime mesaj mı atsam acaba :26::26::26::26:

tabiki ancak onlar çözerler..

menüsü güzel.harikasın ya.çok azimlisin maşallah..

tabiki giyilir güzel etek..

menüm

sabah: 2 dilim tb ekmeği.peynir.domates.zeytin.

öğle: kabaklı cevizli yoğurtlu salata,5 kaşık sade makarna.domates

ara: 5 tane diyet bisküvi

akşam: etsiz türlü (kendime yaptım)
1 dilim tb ekmeği
1 kaşık kavurma (eşime yapmıştım tadına baktım tülin gibi)

1 lt su (biliyorum az..)
1 soda
spor yok çok yorgundum.yarın telafi edeceğim.

menüm.............
sabah
biraz üzüm
nurs çayı

kahvaltı
domates,salatalık
peynir,4 zeytin
2 dlm ekmek
şekersiz çay
türk kahvesi

öglen
1 haşlama but
salata
2yk tarçınlı yogurt

ara
3dlm kavun
2dlm şeftali yeşil çay

akşam
patıcan salata
2yk yogurt

ara
sütlü nescafe

3lt su
5 fincan btiki çayı

akşam oturmaya gittikk arkadaşa
bişiy yemeidm kahve içtim sadecee

MENÜM
SABAH: 2 dilim uno denge light, üzerine krem peynir,,bol domates salatalık,4 zeytin,
3 tane yeşil sivri biber,

ARA: 1 çay bardagı beyaz leblebi,bi büyük bardak ayran, sonra 1 türk kahvesi(az şekerli)

ÖGLEN: yarım simit, 1 tane ayran, 2 tane şekersiz çay

AKŞAM: (saat 8 e dogru) : bol domates,salatalık,peynir,zeytin biraz acıka ve 1 dilim light etimek

şekersiz çaylar ve az şekerli türk kahvesi

evet ekmek türü fazla kaçtı ama bugün parfüm manyaklıgımız tuttu arkadasımla indik gezdik dolandık
acıktık en makül çözüm pogaca börek yiceme yarım simit ayran yiyim dedimm

yanlız sormak istediğim bi nokta var : BENİM BOL DOMATES SALATALIKTAN KASTIM
YA 1 BÜTÜN DOMATES VE 1 BÜTÜN SALATALIK HATTA ÇOGU ZAMAN 2 BÜTÜN DOMATES VE 2 BÜTÜN SALATALIK
bu ölçü çokmu sizce :26: benim takıntım var domates salatalıga biraz midem küçülse belki yarıma düşürücem ama:44: ama onları doyana kadar yemesem saçma sapan şeylere saldırıyom bu seferde:26::26:
bi el atıverinn kızlar yag falan dökmüyorum ama...........

Kızlarrrrr nasılsınızz?
burcucummm canım maşallahhhhhh su gibi bir genç kız görüyorum karşımda benn
inceciksin yeminle inceciksinnn 2-3 kilo aramız var ama sen benim yarım kadarsın kuzumm maşallahhhh
elbisende spor-şık gayet hoş abartısız ama güzel heryerde kullanabilirsin güzelim
azıcık fazla gelmeye çalış yavrum ya özledik sohbetinii

banucum canımmm etegini güle güle giyy ben çok begendim....
yakışmış arkadasımma

bu arada İZLEMMMMM kuuuuuu bloguna o kadaaaa yorum yapıyomm
hiçç beniii takmıyonnn kuuuu
herkeşlere cevap vermişin bi bana yokkk
aşk olsunn kuşummm

öperim seniii

cok hoşsunuz kızlar ikinizinde cok hoş kıyafetleriniz

merhaba kızlar.bugün kü menümü yazayım.sanırım midem git gide küçüldü.yemek yemeyi dahi unutuyorum.öğle kaynıyordu az kalsın.

uyanınca:sirkeli su,altın cilek,bir bardak dolusu su

kahvaltı:1 dilim karpuz,1 dilim uno denge light ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri,1 armut,acı biber turşusu

ara:1 fincan nestle lifli light kahve

öğle:1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen,4 tatlı kaşığı light yoğurt,acı biber turşusu

akşam: 1 kase tavuklu tarhana corbası,acı biber tursusu,2 yemek kasıgı tavuklu pilav

ara:3 dilim kavun.

3 litreye yakın su ve karışık form cayı içtim
yürüyüş yapmadım.sabah biraz dans ettim.salsa yaptım ay bacaklarım nasıl agrıyor ama.her gün dans mı etsem ne yapsam.

Son düzenleme:
[sıze=3]nilgüncüm senide kutluyorum kacamaksız bir gün gecirmişsin inş yarında öyle olur [/sıze]

günaydınnnnnnnn kızlarrrr
haydi kızlar bildiirimeeeee

selma abla,sevda ve nilgüncüm tşkk ederim yorumlar içinnn

kilo bildiirmii
başlangıç:90
geçen hafta:64.9
bu hafta:63.9
giden:1000 gr

bence bu hafta güzel bir liste olacak
kilo verenleir şimdidenn tebrik ederr ,başarılaırn devamını dilerimmm

veremeyenleriiiii ikaz eder, hizaya gelmeleirni temenni ederim

emek veripte veremeyenleriiiii tesellliii edeerimmmmm

amaninnn çenem düştü ben kaçar

Son düzenleme:
tekrar sağol canım desteğin için hep yanımda olun ben hiç darılmam size seviyorum sizleri gerçekten normal bir liste yaptım kendime hadi bakalım hayırlısı bu 2. günüm ve ben çok iyiyiim...
çek kuzu çekkkkk ,sende çek nolcek ya ...bak senle buluşana kadar toplarmarım ben kendimi ,aksi olursa çek ...senden haber bekliyorum....söz geçsin görüşüz canım.Allah utandırmasın,mutlu olsunlar inşallah..

elbisenin çok benzeri bendede var şu öndeki bili işi biraz can sıkıyor bende ,ama sen çok iyi taşımışsın ,ben bayramda giymiştim...düğüne nişana nasıl olur bilmem ortam uyar diosun ok'dir ozaman...ama şunu söylemeliyim fizik çok iyi duruyor bende 75 im ama hiç öyle gibi değilim ,harikasın tatlım...

sabah:1 dilim ekmek ekmeği,kk kadar peyir,1 haşlanmış yumurta,şekersiz kahve

ara:2 bardak çay tek şekerli

öğle:1 porsiyon yağsız tuzsuz salata limonlu ,yarım dilim ekmek,2 dilim patates (elayın izmir köftesinden atılmasın diye)

ararta kahve

akşam:tavuk kalça haşlama 1 adet,bol salata ,1 dilim kepek ekmek

ara:meyve(yarım armut,yarım şeftali,2 mürdüm eriği)

kızlar dondurma yedi eşim dün yarım kutudan fazla carte dor vardı..(vişne,kakao,kaymak) ben ölürüm o dondurmaya ama 1 kaşık yemedim,hepsini o yedi dana yaaa :)
eşime dedim ye bitir ben içerdeyim çağır beni,çok şaşırdım sen ciddisin diyor..ama ciddiyim ..hemde çok ciddiyimmmmmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…