canım çok güzel. kalın çorapla kışın harika olur bencedeee..iyi günlerde giyyyy.
canım saol aslında aralar karıştı ama fena değil dimi ...geç oldu canım kusura bakma.hiç bir şeyi kafana takma hele kv yi asla :)))))
menüsü güzel.harikasın ya.çok azimlisin maşallah..
canım menü harika. sende suyu azalttın.bide iksire dönsekmi azcık. yapmadık kaç gündür. kavurmada bize en fazla 2 kaşık ancaaatabiki giyilir güzel etek..
menüm
sabah: 2 dilim tb ekmeği.peynir.domates.zeytin.
öğle: kabaklı cevizli yoğurtlu salata,5 kaşık sade makarna.domates
ara: 5 tane diyet bisküvi
akşam: etsiz türlü (kendime yaptım)
1 dilim tb ekmeği
1 kaşık kavurma (eşime yapmıştım tadına baktım tülin gibi)
1 lt su (biliyorum az..)
1 soda
spor yok çok yorgundum.yarın telafi edeceğim.
çok güzel menüüü. canım nurs çayı nasıl gidiyorrrmenüm.............
sabah
biraz üzüm
nurs çayı
kahvaltı
domates,salatalık
peynir,4 zeytin
2 dlm ekmek
şekersiz çay
türk kahvesi
öglen
1 haşlama but
salata
2yk tarçınlı yogurt
ara
3dlm kavun
2dlm şeftali yeşil çay
akşam
patıcan salata
2yk yogurt
ara
sütlü nescafe
3lt su
5 fincan btiki çayı
akşam oturmaya gittikk arkadaşa
bişiy yemeidm kahve içtim sadecee
canım salatalarımız aynı. ben arada bi tatlı kaşığı yağda ekliyorum.aynı soruyu bende sormuş olayımmmmMENÜM
SABAH: 2 dilim uno denge light, üzerine krem peynir,,bol domates salatalık,4 zeytin,
3 tane yeşil sivri biber,
ARA: 1 çay bardagı beyaz leblebi,bi büyük bardak ayran, sonra 1 türk kahvesi(az şekerli)
ÖGLEN: yarım simit, 1 tane ayran, 2 tane şekersiz çay
AKŞAM: (saat 8 e dogru) : bol domates,salatalık,peynir,zeytin biraz acıka ve 1 dilim light etimek
şekersiz çaylar ve az şekerli türk kahvesi
evet ekmek türü fazla kaçtı ama bugün parfüm manyaklıgımız tuttu arkadasımla indik gezdik dolandık
acıktık en makül çözüm pogaca börek yiceme yarım simit ayran yiyim dedimm
yanlız sormak istediğim bi nokta var : BENİM BOL DOMATES SALATALIKTAN KASTIM
YA 1 BÜTÜN DOMATES VE 1 BÜTÜN SALATALIK HATTA ÇOGU ZAMAN 2 BÜTÜN DOMATES VE 2 BÜTÜN SALATALIK
bu ölçü çokmu sizce :26: benim takıntım var domates salatalıga biraz midem küçülse belki yarıma düşürücem ama:44: ama onları doyana kadar yemesem saçma sapan şeylere saldırıyom bu seferde:26::26:
bi el atıverinn kızlar yag falan dökmüyorum ama...........
canım bibermi küçülttü iştah açar derler bide. en yakın zamanda başlıyorum.markası nerden aldın falan belli bişey varmımerhaba kızlar.bugün kü menümü yazayım.sanırım midem git gide küçüldü.yemek yemeyi dahi unutuyorum.öğle kaynıyordu az kalsın.
uyanınca:sirkeli su,altın cilek,bir bardak dolusu su
kahvaltı:1 dilim karpuz,1 dilim uno denge light ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri,1 armut,acı biber turşusu
ara:1 fincan nestle lifli light kahve
öğle:1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen,4 tatlı kaşığı light yoğurt,acı biber turşusu
akşam: 1 kase tavuklu tarhana corbası,acı biber tursusu,2 yemek kasıgı tavuklu pilav
ara:3 dilim kavun.
3 litreye yakın su ve karışık form cayı içtim
yürüyüş yapmadım.sabah biraz dans ettim.salsa yaptım ay bacaklarım nasıl agrıyor ama.her gün dans mı etsem ne yapsam.
maşallaahhh 1 kg tebriklerkilo bildiirmii
başlangıç:90
geçen hafta:64.9
bu hafta:63.9
giden:1000 gr
bence bu hafta güzel bir liste olacak
kilo verenleir şimdidenn tebrik ederr ,başarılaırn devamını dilerimmm
veremeyenleriiiii ikaz eder, hizaya gelmeleirni temenni ederim
emek veripte veremeyenleriiiii tesellliii edeerimmmmm
amaninnn çenem düştü ben kaçar
canım işte irade budursabah:1 dilim ekmek ekmeği,kk kadar peyir,1 haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
ara:2 bardak çay tek şekerli
öğle:1 porsiyon yağsız tuzsuz salata limonlu ,yarım dilim ekmek,2 dilim patates (elayın izmir köftesinden atılmasın diye)
ararta kahve
akşam:tavuk kalça haşlama 1 adet,bol salata ,1 dilim kepek ekmek
ara:meyve(yarım armut,yarım şeftali,2 mürdüm eriği)
kızlar dondurma yedi eşim dün yarım kutudan fazla carte dor vardı..(vişne,kakao,kaymak) ben ölürüm o dondurmaya ama 1 kaşık yemedim,hepsini o yedi dana yaaa :)
eşime dedim ye bitir ben içerdeyim çağır beni,çok şaşırdım sen ciddisin diyor..ama ciddiyim ..hemde çok ciddiyimmmmmm...
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,8kg
bu hafta 75,6 kg
giden200 gr
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :120 dk.salon çalışması
çok seviniyorum hafta ortası 77 yi gördüm 1 gün ,ödüm patladı ama 2 gün adam gibi yiyince sanırım gitti o sapık rakam...şimdi yeni bir haftaya girdik ,ve ben haftaya birinci olcemmmmm göreceksiniz ..çünkü çok ciddiyim
sabah:1 dilim ekmek ekmeği,kk kadar peyir,1 haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
ara:2 bardak çay tek şekerli
öğle:1 porsiyon yağsız tuzsuz salata limonlu ,yarım dilim ekmek,2 dilim patates (elayın izmir köftesinden atılmasın diye)
ararta kahve
akşam:tavuk kalça haşlama 1 adet,bol salata ,1 dilim kepek ekmek
ara:meyve(yarım armut,yarım şeftali,2 mürdüm eriği)
kızlar dondurma yedi eşim dün yarım kutudan fazla carte dor vardı..(vişne,kakao,kaymak) ben ölürüm o dondurmaya ama 1 kaşık yemedim,hepsini o yedi dana yaaa :)
eşime dedim ye bitir ben içerdeyim çağır beni,çok şaşırdım sen ciddisin diyor..ama ciddiyim ..hemde çok ciddiyimmmmmm...
Günaydın,
Banu ve Burcu kıyafetleriniz çok yakışmış.Burcu, tartınızın doğru gösterdiğine emin misiniz?Hiç o kilodaymış gibi gözükmüyorsunuz,inceciksiniz. Ya da gerçekten çok sıkısınız.Burcu'cum düğün için daha canlı renkler olsun derdim ama ortam onu götürüyorsa sorun yok canım ve heryerde de rahatlıkla giyebileceğiniz bir kıyafet,hayırlı olsun,güle güle giyiniz.
Gülay ,özellikle kararlılığınız ve dondurmada gösterdiğiniz irade için kutluyorum.Bir de diyeceğim şu ki, çocukların tabaklarında kalanları sakın yemeyiniz.En çok da çocukları küçük olanlar.Bu herşeyi mahvediyor.Buna dikkat edelim.
Bu hafta sanırım güzel kilolar verilmiş gözüküyor,verenleri tebrik ediyorum.Sabit ya da az verenler de haftaya çıkış yapacaklardır,sakın morallerini bozmasınlar.
banucum,bacım evet haftaya daha iyi olacak eminim,dediğinde haklısın çöpe gitmesin diye ,günah diye kendimizi çöplüğe çevrmeyelim değil mi ama ,tavsiyelerin benim için altın değerinde ,gözün üzerimde olsungülaycımtebriklerr tatlımmm
200 gr da olsa gimtiş ve bence dahada gidicek.... dondurma içinde snei tebrik ediyorum
başlarda zor olsada sonra alışıcaksın emin ol
menün içindee şöle diyim
2 dlm patatesten bişiy olmaz ama sakın çöpe gitmeisn diye bir şeyi yeme
bende eskiden yeridm ama şimdi giderse gitsin umrumd adgeil vallahi
2 dlm patates yerine 1 yumurta heşlasaydın 1 dlm ekmek ve salata ile dahada tokkalırdın ve pro almış olurdun
öglen protein akşam sebze yemeye çalış
tabi bazen bunların yeri degişebilir
haftaya herşey daha ii olcak bence cnm
selma abla ve tülin sizleride tebrik ederimmm
liste güsel olcak bencedeee bu hafta
tülincim
nurs çayını içiyorum bagırsakları çok çalıştırıyor bugün 3. günüm ve 4 tane içicem
bakalım sonuç ne olcakk:26::26::26::26::26: ben en çok metamı hızlandırır degişik bitkiler üdşüncesi ile
aldım yoksa sadece bitki çayı içmekle zyıflanmazz keisnlikle
evetcanım iyiyim ve kendime daha çok güveniyorum ve bugün çok daha ciddiyim,benim sloganım bu oldu artık.''DIYET KONUSUNDA COK CIDDIYIMMM''.hepiniz çok gezülsiniz yaaaa :=(öncelikle gülaycım seni tebrik ediyorum. kahvaltın için ve yemedigin dondurma için. eminimki şuan kendini daha iyi hissediyorsun ve kendine daha çok güveniyorsun
fusuncum sağol canm dondurmadan uzak durduysm herşeyden dururum ben sayenizdeGünaydın,
Banu ve Burcu kıyafetleriniz çok yakışmış.Burcu, tartınızın doğru gösterdiğine emin misiniz?Hiç o kilodaymış gibi gözükmüyorsunuz,inceciksiniz. Ya da gerçekten çok sıkısınız.Burcu'cum düğün için daha canlı renkler olsun derdim ama ortam onu götürüyorsa sorun yok canım ve heryerde de rahatlıkla giyebileceğiniz bir kıyafet,hayırlı olsun,güle güle giyiniz.
Gülay ,özellikle kararlılığınız ve dondurmada gösterdiğiniz irade için kutluyorum.Bir de diyeceğim şu ki, çocukların tabaklarında kalanları sakın yemeyiniz.En çok da çocukları küçük olanlar.Bu herşeyi mahvediyor.Buna dikkat edelim.
Bu hafta sanırım güzel kilolar verilmiş gözüküyor,verenleri tebrik ediyorum.Sabit ya da az verenler de haftaya çıkış yapacaklardır,sakın morallerini bozmasınlar.
füsun'cum
kesinlikle çok haklısın cnm. o tabakta kalanlar,veya yemedikleir kırıntılar ve en kötüsüde onlara yemek yedirirken agzıma attıgım lokmalar beni çok fena yaptıı kii agzıma sakız alıyorum eger yemekleirni ben yedirceksem
artık kendilerii yiyorlar gerçi
ben ilk diyete karar verdigimdee bunu keşfettim ve büyük bir kase koydum tezgahın üstüne
agzıma atacagım her lokmayı götürüp onun içine attımmm
aman allahımm o nasıl bişeydi öle yaaa büskiviler,krakerler,yemek vee anladımki ben zaten alam kalorinin fazlasını
bundan alıyorum eee birde fazlasıyla yemek yiyorum
vee bir daha yemeidm ve diyete başladımm
gerçekten sakın yemeyn tabakta kalanı
kilo bildirimi
başlangıç 85.5
geçen hafta 84.5
bu hafta 85
gelen 500 gr
hedef 60
spor yok
beden 44
boy 1.69
lütfen biri beni öldürsün,irademin meyvesini görüyormusunuz.bu hafta misafirim vardı ne spor yaptım ne adam akıllı diyet yaptım sonrada mızmızlanıyorum.başladıığım noktaya geri döndüm.1.5 ay oldu bu topikteyim durumuma bakın.hatalarımı düşünüyorum.nilgün ekmegi çok tükettiğimi yazmıştı,diyetisyende günde 4 dilim ye dedi, sanırım bunu 2 ye indirsem iyi olcak su tüketimim az ve sporda öyle,ben hiç bitki çayı,yeşil çay içmiyorum.bunları düzeltmem lazım.
bu hafta + olan tek benim herhalde. şimdi kendime iyice kızdım ARTIK YETER NAZLIII,HOMİNİ GIRTLAK NAZLI,ŞİŞKO NAZLI YEMEDE ZAYIFLA İRADESİZ NAZLIIII.
eşimle aynı kilodayız şimdi.benim tişörtlerimi giyibilirsin diyor ne kadar moral bozucu dimi
kilo bildirimi
başlangıç 85.5
geçen hafta 84.5
bu hafta 85
gelen 500 gr
hedef 60
spor yok
beden 44
boy 1.69
lütfen biri beni öldürsün,irademin meyvesini görüyormusunuz.bu hafta misafirim vardı ne spor yaptım ne adam akıllı diyet yaptım sonrada mızmızlanıyorum.başladıığım noktaya geri döndüm.1.5 ay oldu bu topikteyim durumuma bakın.hatalarımı düşünüyorum.nilgün ekmegi çok tükettiğimi yazmıştı,diyetisyende günde 4 dilim ye dedi, sanırım bunu 2 ye indirsem iyi olcak su tüketimim az ve sporda öyle,ben hiç bitki çayı,yeşil çay içmiyorum.bunları düzeltmem lazım.
bu hafta + olan tek benim herhalde. şimdi kendime iyice kızdım ARTIK YETER NAZLIII,HOMİNİ GIRTLAK NAZLI,ŞİŞKO NAZLI YEMEDE ZAYIFLA İRADESİZ NAZLIIII.
eşimle aynı kilodayız şimdi.benim tişörtlerimi giyibilirsin diyor ne kadar moral bozucu dimi
canım bibermi küçülttü iştah açar derler bide. en yakın zamanda başlıyorum.markası nerden aldın falan belli bişey varmı :
Ayy canimm cok tesekkür ederim :) bende sizleri özledim inan , daha SIK gelmeye cali$acagim kopukluk oldu baya bi zaman ama telafi edecegimelbisenin duruşu güzel ama pek sönük geldi.yani daha şık olabilirdi.ama ortama bu uyar diyorsan harika görüneceksin zaten ve herkes iltifat edecek eminim.çok daha zayıflamışsın canım.
yazılarını özlemişim..
cok hoşsunuz kızlar ikinizinde cok hoş kıyafetleriniz
elbisenin çok benzeri bendede var şu öndeki bili işi biraz can sıkıyor bende ,ama sen çok iyi taşımışsın ,ben bayramda giymiştim...düğüne nişana nasıl olur bilmem ortam uyar diosun ok'dir ozaman...ama şunu söylemeliyim fizik çok iyi duruyor bende 75 im ama hiç öyle gibi değilim ,harikasın tatlım...
Ayy agzindan bal damliyorrr tatlim yaaaGünaydın,
Kızlarrrrr nasılsınızz?
burcucummm canım maşallahhhhhh su gibi bir genç kız görüyorum karşımda benn
inceciksin yeminle inceciksinnn 2-3 kilo aramız var ama sen benim yarım kadarsın kuzumm maşallahhhh
elbisende spor-şık gayet hoş abartısız ama güzel heryerde kullanabilirsin güzelim
azıcık fazla gelmeye çalış yavrum ya özledik sohbetinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?