80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,8kg
bu hafta 75,6 kg
giden200 gr
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :120 dk.salon çalışması

çok seviniyorum hafta ortası 77 yi gördüm 1 gün ,ödüm patladı ama 2 gün adam gibi yiyince sanırım gitti o sapık rakam...şimdi yeni bir haftaya girdik ,ve ben haftaya birinci olcemmmmm göreceksiniz ..çünkü çok ciddiyim

günayyydddııınnnnn.önce kilo bildirimimmmmmm

16.09.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 75.9

bu hafta : 75.1 (aslında dün sabah 74.8 di ama sanırım wc olmayınca böyle oldu canım saolsunnnn)

giden : 800gr

toplamda giden 17.9

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 50 dk

canım çok güzel. kalın çorapla kışın harika olur bencedeee..iyi günlerde giyyyy.
geç oldu canım kusura bakma.hiç bir şeyi kafana takma hele kv yi asla :)))))

menüsü güzel.harikasın ya.çok azimlisin maşallah..
canım saol aslında aralar karıştı ama fena değil dimi ...

canım menü harika. sende suyu azalttın.bide iksire dönsekmi azcık. yapmadık kaç gündür. kavurmada bize en fazla 2 kaşık ancaaa

çok güzel menüüü. canım nurs çayı nasıl gidiyorrr

canım salatalarımız aynı. ben arada bi tatlı kaşığı yağda ekliyorum.aynı soruyu bende sormuş olayımmmm

canım bibermi küçülttü iştah açar derler bide. en yakın zamanda başlıyorum.markası nerden aldın falan belli bişey varmı
maşallaahhh 1 kg tebrikler

canım işte irade budur bak gerçekten azmedince neler oluyor. 200 grda gitmiş bile tebrikleeerr ortimeeeeee

bu hafta bakalım ne olcak canımmmmm

ark. aradı geliyomuşşş ben kaçıyoreeeee

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...
bütün hafta full ev gezmelerindeydim...ve kendimi hiç tutmadan sınırsız yedim..bu pazartesi sil baştan başlamayı düşünüyordum...bu sabah şok oldum rakamı görünce 1 kilo vermişim...special k yedim hergün sanırım bunun etkisi...

bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60
spor 80 dk..

gülaycımtebriklerr tatlımmm
200 gr da olsa gimtiş ve bence dahada gidicek.... dondurma içinde snei tebrik ediyorum
başlarda zor olsada sonra alışıcaksın emin ol

menün içindee şöle diyim
2 dlm patatesten bişiy olmaz ama sakın çöpe gitmeisn diye bir şeyi yeme
bende eskiden yeridm ama şimdi giderse gitsin umrumd adgeil vallahi
2 dlm patates yerine 1 yumurta heşlasaydın 1 dlm ekmek ve salata ile dahada tokkalırdın ve pro almış olurdun
öglen protein akşam sebze yemeye çalış
tabi bazen bunların yeri degişebilir

haftaya herşey daha ii olcak bence cnm

selma abla ve tülin sizleride tebrik ederimmm
liste güsel olcak bencedeee bu hafta

tülincim
nurs çayını içiyorum bagırsakları çok çalıştırıyor bugün 3. günüm ve 4 tane içicem
bakalım sonuç ne olcakk:26::26::26::26::26: ben en çok metamı hızlandırır degişik bitkiler üdşüncesi ile
aldım yoksa sadece bitki çayı içmekle zyıflanmazz keisnlikle

öncelikle gülaycım seni tebrik ediyorum. kahvaltın için ve yemedigin dondurma için. eminimki şuan kendini daha iyi hissediyorsun ve kendine daha çok güveniyorsun

kilo bildirimi:

başlangıç: 90,2
geçen hafta: 78,5
bu hafta:77,5
giden:1kg
toplamda giden:12,7
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok

kızlar herşey plandıgım gibi gidiyor. haftada 2 kilo verdirmesini planlıyordum. 4 günde 1300 gitmiş. hafta sonu artıdaydım çünkü. bakalım kalan 3 günde 2 ye tamamlayabilecekmiyim. sanırım bu sonuçla 2. haftayı da tekrarlıyacıgım

Son düzenleme:
Günaydın,
Banu ve Burcu kıyafetleriniz çok yakışmış.Burcu, tartınızın doğru gösterdiğine emin misiniz?Hiç o kilodaymış gibi gözükmüyorsunuz,inceciksiniz. Ya da gerçekten çok sıkısınız. Burcu'cum düğün için daha canlı renkler olsun derdim ama ortam onu götürüyorsa sorun yok canım ve heryerde de rahatlıkla giyebileceğiniz bir kıyafet,hayırlı olsun,güle güle giyiniz.
Gülay ,özellikle kararlılığınız ve dondurmada gösterdiğiniz irade için kutluyorum.Bir de diyeceğim şu ki, çocukların tabaklarında kalanları sakın yemeyiniz.En çok da çocukları küçük olanlar.Bu herşeyi mahvediyor.Buna dikkat edelim.
Bu hafta sanırım güzel kilolar verilmiş gözüküyor,verenleri tebrik ediyorum.Sabit ya da az verenler de haftaya çıkış yapacaklardır,sakın morallerini bozmasınlar.

Kilo bildirimim;

Başlangıç :91.2
Geçen hafta :66.7
Bu hafta :65.7
Giden :1
Toplamda giden :25.5
Hedef :57
Boy :1.65
Beden :40-42

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ohh be yarın tatil:))
kızlar sabah uyanınca lavobadan sonra tartılıyorum umarım doğru yapıyorumdur
kilo bildirimim:
başlangıç: 90
geçen hafta: 82
bu hafta: 80.5
giden: 1.5
toplamda giden: 9.5
hedef: 68
boy: 1.68
beden: 46
spor: yok

kızlar 1.5 kilo gitmiş görünüyor ama spor yapmadığım için hiç farkedilir şekilde değil. tamam okulda hareket halindeyiz ev işi yapıyoruz ama sporun yerini hiçbirşey tutmuyor. haftaya sporrrrumu yapıcamm inşallahhh.

füsun'cum
kesinlikle çok haklısın cnm. o tabakta kalanlar,veya yemedikleir kırıntılar ve en kötüsüde onlara yemek yedirirken agzıma attıgım lokmalar beni çok fena yaptıı kii agzıma sakız alıyorum eger yemekleirni ben yedirceksem
artık kendilerii yiyorlar gerçi

ben ilk diyete karar verdigimdee bunu keşfettim ve büyük bir kase koydum tezgahın üstüne
agzıma atacagım her lokmayı götürüp onun içine attımmm
aman allahımm o nasıl bişeydi öle yaaa büskiviler,krakerler,yemek vee anladımki ben zaten alam kalorinin fazlasını
bundan alıyorum eee birde fazlasıyla yemek yiyorum
vee bir daha yemeidm ve diyete başladımm

gerçekten sakın yemeyn tabakta kalanı

Günaydiiiin Güzelliklerrrrrrrrrrrrrr

Önce Kilo Bildirimi Yapayim Sonra Yorum Yapanlara Cevap Yazayim Tamam Miiii

Kilo Bildirimiiiim :

Ba$langic : 88
Gecen Hafta: 75
Bu Hafta: 73.900
Giden: 1.100 gr
Toplam Giden : 14.1
Spor: 90 dk (Hastalaninca bukadarcik yapabildim tüm hafta )
Beden: 40
Boy: 1.68

Migdemi Üsüttügüm icin hafif seyler yedim son 3.gündür ve hep wc ile bulustum sonunda
galiba bu yag degil su kaybi olmali .. ama olsun öylede böylede 73.ü ucundan azucuk gördüm
haftaya kesin geri alirim su kaybi ise ..

kilo veren vermeyen herkezi tebrik ediyorummm

kilo bildirimi

başlangıç 85.5
geçen hafta 84.5
bu hafta 85
gelen 500 gr
hedef 60
spor yok
beden 44
boy 1.69

lütfen biri beni öldürsün,irademin meyvesini görüyormusunuz.bu hafta misafirim vardı ne spor yaptım ne adam akıllı diyet yaptım sonrada mızmızlanıyorum.başladıığım noktaya geri döndüm.1.5 ay oldu bu topikteyim durumuma bakın.hatalarımı düşünüyorum.nilgün ekmegi çok tükettiğimi yazmıştı,diyetisyende günde 4 dilim ye dedi, sanırım bunu 2 ye indirsem iyi olcak su tüketimim az ve sporda öyle,ben hiç bitki çayı,yeşil çay içmiyorum.bunları düzeltmem lazım.
bu hafta + olan tek benim herhalde. şimdi kendime iyice kızdım ARTIK YETER NAZLIII,HOMİNİ GIRTLAK NAZLI,ŞİŞKO NAZLI YEMEDE ZAYIFLA İRADESİZ NAZLIIII.
eşimle aynı kilodayız şimdi.benim tişörtlerimi giyibilirsin diyor ne kadar moral bozucu dimi

banucum,bacım evet haftaya daha iyi olacak eminim,dediğinde haklısın çöpe gitmesin diye ,günah diye kendimizi çöplüğe çevrmeyelim değil mi ama ,tavsiyelerin benim için altın değerinde ,gözün üzerimde olsun
öncelikle gülaycım seni tebrik ediyorum. kahvaltın için ve yemedigin dondurma için. eminimki şuan kendini daha iyi hissediyorsun ve kendine daha çok güveniyorsun
evetcanım iyiyim ve kendime daha çok güveniyorum ve bugün çok daha ciddiyim,benim sloganım bu oldu artık.''DIYET KONUSUNDA COK CIDDIYIMMM''.hepiniz çok gezülsiniz yaaaa :=(
fusuncum sağol canm dondurmadan uzak durduysm herşeyden dururum ben sayenizde

ne iyi akıl etmişsin yaa....vallahi onları düşündüm bir torba içinde tüm gün yediklerimiz ,üstüne bide su döktüğümüzü ve ezdiğimizi düşündüm,ye deseler kusar insan görünce..ama biz aynısını yapıyoruz ,göz görmeyincede ,gönül hoş oluyor...bu arada sakız olayı süper ,hemen deniyorum

nazlıcım aslında kilon için ekmek sayısı çok degil
çünkü 80 li kilollarda 2 dlm yersen 60 kilollarda kaç dlm yiycekisn?
2 ye degilde 3 dlm indir sen onu
sabah 2 dlm öglen 1 dlm birde kepek ekmek mi yiyorusn bilmiyorum ama öleyse tam bugday ye daha doyurucu

yeşil çay iç keisnliklee ben başladıgımdan beir içiyorum büyük bir keyifle

suyu artır cnm birde menüleirni bundan sonra gözden geçireyim seninnn

sıkmaa canınııı haftaya telafi edersin cnm

nazlıcım üzülmecanım haftaya atak yapar verirsin kilolarını ama üzülme demek aman koyvergitsin dmek değil tabiisi
ben doğuma 97 kilo ile girdim,çıktığımda 90dım 6-7 ay kadar böyle gezdim üstümde pembe pijamalarım,dolap dolusu eşyalarım vardı..(yaprak dökümünde pembe paltosuyla gezen leyla gibiydim) bir gece eşim geldi sanırım elay 7 aylık falandı mart sonu gibiydi ..ve bana dedi ki yine mi bu pijamalarla geziyorsun gece yataken ve sabah giderkende üstünde bunlar vardı ,yeter artık at şunları üstünden kendine gel ...eğer giycek bişeyin yoksa benim pantolon ve kazaklarımdan giyebilirsin,alışveriş yapma çünkü üstüne bişi bulamazsın bu halde ve üzülürsün dedi .ben o gazla 10 kilo verdim..44 bedene düştüm,ama o günleri hayatta unutmam ..ne aptalmışım,bakımsız ve şişko bir şekilde ömrümden 7 ay geçirdim..şimdi eşim 95 kilo ben 75 ,gururluyum ,mutluyum,ama yetmez dahası olacak ve ben 65 olucam

canım bibermi küçülttü iştah açar derler bide. en yakın zamanda başlıyorum.markası nerden aldın falan belli bişey varmı :

canım biberin kilo vermemde çok etkisi olduğunu düşünüyorum.kabızlık şişkinlik sorunlarımın hepsini çözdü.zaten acıktırması metabolizmayı hızlandırmasından dolayı.

ben belli bir marka kullanmıyorum.gidiyorum markete acık turşular oluyor ya.küçük süs biberleri turşularından soruyorum hangisi en acı diye onu alıyorum

Etek cok $IK duruyor banu ablacim , masallah sütun gibi bacaklarin varrr
Ki$in kalin coraplarla ve cizmeyle giyilir diye düsünüyorum..

Ayy canimm cok tesekkür ederim :) bende sizleri özledim inan , daha SIK gelmeye cali$acagim kopukluk oldu baya bi zaman ama telafi edecegim

cok hoşsunuz kızlar ikinizinde cok hoş kıyafetleriniz

Tesekkür ederim selma ablacim

Sagol canim benimm, üzerimde iyi durdu resimede yansimis galiba biraz ama o pileli sekline ben nedense hic takmadim oturunca nasil durur bilmiyorum bi bugün deniyip yine görürüm ..
benim fazlaliklarim heryerime ayni sekilde daginik oldugu icin belkide 75.kilomu göstermiyor olabilirim ama basen ve kalcalarimdan cok sikayetciyim aslinda

Ayy agzindan bal damliyorrr tatlim yaaa valla ben hem dijitalle hem emektarimla tartiliyorum emektar beni tam 74 tartiyor dijital de bugün 73.900 tartti bilemicem
sporla bir diyetimi sürdürdügüm icin SIKILASTIM biraz ama dedigim gibi kalca ve basenlerimden nefret ediyorum bu elbisede hic cikmadilar o yüzden ince gösteriyorumdur canimmmmmm ..

ayy sevdaaaamm ablammm benimm bende özledim sohbetlerimizii inan kiii , daha SIK gelcem bundan gayri sözzzz
yok kuuu nee incesiii , ahh ahh incecikleri görmesek inancaz heee

Elbisemii begendiginiz icin ve yardimci yorumlariniz icin hepiciginizee coooooooooook tesekkür ederim ablalarimm benimmmm
gitcem bugün ALLAHIN izniyle alcam elbiseyiii .. icime sine sine giyincemmm insallahhh

unuttugum alinti yapamadiklarim varsa özür dilerim .. basim döndü alinti yaparken unutmus olabilirim aralarda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…