banu ve elay83 teselli ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
banucum eteğin çok güzel.bacakların ince olduğu için çok yakışmış.
canım ben dün hiç giremedim zaten kararını vermişsin elbisen güzel sen daha bi güzelsin walla çok fit duruyonnnn güle güle giyyySelam Ablaciklarimm Nasilsinizzzz
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Sizlerin Fikrine ve Yardimina Ihtiyacim Var Kizlarrr :78:
8.Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Malum , Bende O Dügün Icin Kiyafet Ariyordum oda Malum
Heryeri Gezdim Ettim Ve Bugün Sonunda Icime Sinen ve Hicbiryerimi Cikarmayan Bi Elbise Buldum .
Benim Gayem Herzaman Her Yerde Giyebilecegim Bi Elbise Türü Almak, Yani Sadece Dügünlük Degil
Bayramlik Seyranlik I$ Yerinde Bile Kullana Bilecegim Az Spor Az $IK Bir Elbise Ariyordum ..
Elbisenin Fiyati Tuzlu Biraz , Icime Sinmesine Sindi Ama Ben Sizinde Fikrinizi Almak Istedim ,
Yakisip Yaki$madigina , Bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
bu elbisenin altina topuklu burnu yuvarlak ayakkabi almayi düsünüyorum
cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:
I$TE BUDA ELBISEEEEM
Resim Kalitesi Cok Net Degil Az Bulanik Kusura Bakmayin :26:
sen kışın da giy evde de giy bence hep bunu giyy banuuu naptınnn kuuuu çok güzellll 2 kilo artı sporrr ohhhhhh seni eşin evden dışarı çıkarmasa yeri wallaa
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrkilo bildiirmii
başlangıç:90
geçen hafta:64.9
bu hafta:63.9
giden:1000 gr
bence bu hafta güzel bir liste olacak
kilo verenleir şimdidenn tebrik ederr ,başarılaırn devamını dilerimmm
veremeyenleriiiii ikaz eder, hizaya gelmeleirni temenni ederim
emek veripte veremeyenleriiiii tesellliii edeerimmmmm
amaninnn çenem düştü ben kaçar
afferin gülaycım bek isteyince nasıl oluyor hadi bakaılm topik olarak toparlanıyossssss....sabah:1 dilim ekmek ekmeği,kk kadar peyir,1 haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
ara:2 bardak çay tek şekerli
öğle:1 porsiyon yağsız tuzsuz salata limonlu ,yarım dilim ekmek,2 dilim patates (elayın izmir köftesinden atılmasın diye)
ararta kahve
akşam:tavuk kalça haşlama 1 adet,bol salata ,1 dilim kepek ekmek
ara:meyve(yarım armut,yarım şeftali,2 mürdüm eriği)
kızlar dondurma yedi eşim dün yarım kutudan fazla carte dor vardı..(vişne,kakao,kaymak) ben ölürüm o dondurmaya ama 1 kaşık yemedim,hepsini o yedi dana yaaa :)
eşime dedim ye bitir ben içerdeyim çağır beni,çok şaşırdım sen ciddisin diyor..ama ciddiyim ..hemde çok ciddiyimmmmmm...
tebriklerrrrrBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 75,8kg
bu hafta 75,6 kg
giden200 gr
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :120 dk.salon çalışması
çok seviniyorum hafta ortası 77 yi gördüm 1 gün ,ödüm patladı ama 2 gün adam gibi yiyince sanırım gitti o sapık rakam...şimdi yeni bir haftaya girdik ,ve ben haftaya birinci olcemmmmm göreceksiniz ..çünkü çok ciddiyim
tebriklerrrrrrrrrr[sıze=3]başlangıc 90
gecen hafta 86200
bu hafta 84800
giden 1400 gr
spor 360 dk yürüyüş/sıze]
tebriklerrrrrrrrrrrrrgünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...
bütün hafta full ev gezmelerindeydim...ve kendimi hiç tutmadan sınırsız yedim..bu pazartesi sil baştan başlamayı düşünüyordum...bu sabah şok oldum rakamı görünce 1 kilo vermişim...special k yedim hergün sanırım bunun etkisi...
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.3
qiden 1000
toplamda 22.700
hedef 60
spor 80 dk..
zekiyecim tebrikler darısı diğer haftalaraaakilo bildirimi:
başlangıç: 90,2
geçen hafta: 78,5
bu hafta:77,5
giden:1kg
toplamda giden:12,7
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok
kızlar herşey plandıgım gibi gidiyor. haftada 2 kilo verdirmesini planlıyordum. 4 günde 1300 gitmiş. hafta sonu artıdaydım çünkü. bakalım kalan 3 günde 2 ye tamamlayabilecekmiyim. sanırım bu sonuçla 2. haftayı da tekrarlıyacıgım
tebrik ederim canımmmmKilo bildirimim;
Başlangıç :91.2
Geçen hafta :66.7
Bu hafta :65.7
Giden :1
Toplamda giden :25.5
Hedef :57
Boy :1.65
Beden :40-42
canım tebriklerrrr spor da olacak inşallah hepimizde bende salona başlıcam inşallahhhh hatta yarın gitsemmi neeeegünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ohh be yarın tatil:))
kızlar sabah uyanınca lavobadan sonra tartılıyorum umarım doğru yapıyorumdur
kilo bildirimim:
başlangıç: 90
geçen hafta: 82
bu hafta: 80.5
giden: 1.5
toplamda giden: 9.5
hedef: 68
boy: 1.68
beden: 46
spor: yok
kızlar 1.5 kilo gitmiş görünüyor ama spor yapmadığım için hiç farkedilir şekilde değil. tamam okulda hareket halindeyiz ev işi yapıyoruz ama sporun yerini hiçbirşey tutmuyor. haftaya sporrrrumu yapıcamm inşallahhh.
kaptanımmm yaaaa süpersinnnnnn fikir güzeelll bak hiç düşünmedimmm
füsun'cum
kesinlikle çok haklısın cnm. o tabakta kalanlar,veya yemedikleir kırıntılar ve en kötüsüde onlara yemek yedirirken agzıma attıgım lokmalar beni çok fena yaptıı kii agzıma sakız alıyorum eger yemekleirni ben yedirceksem
artık kendilerii yiyorlar gerçi
ben ilk diyete karar verdigimdee bunu keşfettim ve büyük bir kase koydum tezgahın üstüne
agzıma atacagım her lokmayı götürüp onun içine attımmm
aman allahımm o nasıl bişeydi öle yaaa büskiviler,krakerler,yemek vee anladımki ben zaten alam kalorinin fazlasını
bundan alıyorum eee birde fazlasıyla yemek yiyorum
vee bir daha yemeidm ve diyete başladımm
gerçekten sakın yemeyn tabakta kalanı
canııımmm ya sıkma canını onlar hepimizin yaşadıkları .... aama yarın değil bugün den başla düzene sokmaya herşey daha güzel olacak inannnkilo bildirimi
başlangıç 85.5
geçen hafta 84.5
bu hafta 85
gelen 500 gr
hedef 60
spor yok
beden 44
boy 1.69
lütfen biri beni öldürsün,irademin meyvesini görüyormusunuz.bu hafta misafirim vardı ne spor yaptım ne adam akıllı diyet yaptım sonrada mızmızlanıyorum.başladıığım noktaya geri döndüm.1.5 ay oldu bu topikteyim durumuma bakın.hatalarımı düşünüyorum.nilgün ekmegi çok tükettiğimi yazmıştı,diyetisyende günde 4 dilim ye dedi, sanırım bunu 2 ye indirsem iyi olcak su tüketimim az ve sporda öyle,ben hiç bitki çayı,yeşil çay içmiyorum.bunları düzeltmem lazım.
bu hafta + olan tek benim herhalde. şimdi kendime iyice kızdım ARTIK YETER NAZLIII,HOMİNİ GIRTLAK NAZLI,ŞİŞKO NAZLI YEMEDE ZAYIFLA İRADESİZ NAZLIIII.
eşimle aynı kilodayız şimdi.benim tişörtlerimi giyibilirsin diyor ne kadar moral bozucu dimi
nazlıcım üzülmecanım haftaya atak yapar verirsin kilolarını ama üzülme demek aman koyvergitsin dmek değil tabiisi
ben doğuma 97 kilo ile girdim,çıktığımda 90dım 6-7 ay kadar böyle gezdim üstümde pembe pijamalarım,dolap dolusu eşyalarım vardı..(yaprak dökümünde pembe paltosuyla gezen leyla gibiydim) bir gece eşim geldi sanırım elay 7 aylık falandı mart sonu gibiydi ..ve bana dedi ki yine mi bu pijamalarla geziyorsun gece yataken ve sabah giderkende üstünde bunlar vardı ,yeter artık at şunları üstünden kendine gel ...eğer giycek bişeyin yoksa benim pantolon ve kazaklarımdan giyebilirsin,alışveriş yapma çünkü üstüne bişi bulamazsın bu halde ve üzülürsün dedi .ben o gazla 10 kilo verdim..44 bedene düştüm,ama o günleri hayatta unutmam ..ne aptalmışım,bakımsız ve şişko bir şekilde ömrümden 7 ay geçirdim..şimdi eşim 95 kilo ben 75 ,gururluyum ,mutluyum,ama yetmez dahası olacak ve ben 65 olucam
aycannnn şımardım bak şinciii
kilo bildirimiiiim :
Ba$langic : 93
gecen hafta: 80
bu hafta: 78
giden: 2000gr
Toplam giden : 15
Spor: Yokkkk
beden: 42
boy: 1.67
deryacım
buda lcw den ama o etek hakikaten daha güseldiii
var ama ya 36 yada 40 40 nı gimyiştim ben bol gelmişti beli
bu kiloda kalacak olsam alırım amaaa
dahada inecegimi düşününcee almak istemeidm
valla bilmiyorum hatta nette 36 sı var alsam mı diyorum
58 olunca blkim girerim içinee:26::26::26::26:
Banucum bence alma çünkü kilonu sabitlemeye karar verirsen o etek üzer seni..58'e düşersen elbet bulursun daha güzelini bile..Bence şimdiden alma canın sıkılmasın o kadar emek veriyorsun
:26::26::26::26::26::26: haklısınn bide o varr
bu kalsın ama dimi degiştirmeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?