80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanin 2 saat fazla grafikleri siliyorum ne gıcı iş yaa gözlerim şaşı oldu bee
100 tane hakkım varmı, 180 tane smiley komuşum ne ara o kadar kullanmışım anlamadım

off neyseki bitti yordu beni ayol

izlem alıntı yapıyorsun ya o alıntı yaptıgın kişilerin simileyleirnide sayıyorlarr şekerim..

ayyy topik şenlenmiş harikaa yaa
ne güzel sohbetler ederdik önceden
ahha ahhhhh nerde o günler

evettt cnm çok keyifliydi ama en başta sen gelmiyorsun eskisi gibiii

önce bildirim yapayım sonra ne yazdınız okuyayım..

16 / 9 /2011

başlangıç: 86,5
geçen hafta: 81.2
bu hafta: 80.7
giden: 500 gram
toplamda giden: 5.800 gram
hedef: 65
beden: 44
boy: 1.65

Merhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesef bundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......

canımmm tabiki farkedilir ... günlerdir yazacak oluyorum ama kendimde yaz kaç yapınca diyemedim sanada gel diyeee
burdan ayrılma acelemiz yok hep birlikte zayıflarrr giderizz
ben katılmak istiyorum birde bişey söylemek istiyorum başlangıç tarihide eklense buna nasıl olur acaba
hoşgeldinnnnnn
bak yeni katılanlar sizler ortilik kursanıza ..... aynı tarihte başlayınca güzel gidiyor diyettt
canım ben mart 15 te diyetisyenle başladım 2 ayda 8 verdim sonra bıraktım neden mi kendim de yaparım diye benim listem 8 öğündü aslında dewam etseydim ii olurdu ama yaz gelince herkes gibi bende koptum anca toparlanıyorumm menülerini hergün akşam mutlaka yaz 2 hafta yazarsan listeye de girersinnn
hadi bakalım keyifli sohbetlerrrr
bende börülce yemeği ve pilav yaptım ve yemek yaparken 500 adım yaptım kendim arkasından da kol ve bacak haraketlerinden oluşan 15 dakika spor yaptımmmm
bugünlük süper gidio benim bakalım karbon sonrasıı umarım artı olmadan kalırım bu hafta:26::26::26:

işi hiç sorma 12:30 da geldim yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka ser mutfağı toparla arada topiği yoklaa bi ton işşş dahada bu haftayı verimli geçirmem lazım hafta içine iş bırakmadan çünkü okul başlıyo baştan nasıl başlarsam öyle giderrr

sende hoşgeldinnnnnn canım oooohhh topik eski halini alıyorrr amaaaa cee eee diyip gitmeyin bak başladınızmı siper gidecek kilolarrrr bizsiz geçirdiğiniz zamanlara üzüleceksiniz....

Son düzenleme:
yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn

yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn
ayşeeeee ALLAH iyiliğini versinnn emi ayyy ne güldümm ne güldümmmm

bilmediğin şeye niye yazıyon kuuuu bak en güzeli benimmm ne facebokum var nede yemedim yazıyomm

ayşe sultann valla ben bilmiyom canımcım
bir bilen çıkar elbettt:44::44:

kızlarrrr yarın anneme kahvaltıya gidicez bu arada annem
bodrumdaydı 2 aydır yeni geldi.

kahvaltıya gelin gözleme yapıcam dediii:84::84::84::84:
napsam ben yaaa acabaa tam bugday unundan poça yapıp onumu götürsem ?

yoksam yarım gözlememii yiyiversemm

cnm
bu yine kadınlar arasındkai şifreli bir şeymiş
her ay ve yılın yiyecegi var
onu dogum gününee ve yılına göre bulup
yazıyorsun cnm olay bu

heeeyyy maşallahhhh ne sohbetler dönmüş sabahtan beriii. neşemiz bolll azmimiz daim olsun inşallaaahhhhhh

canım teşekkürler. benimde bağırsaklarım çok çok az çalışıyor.belki banada iyi gelir.ama ben şu 5 li çay var ya funda mate biberiye olan.o bana çok başağrısı yaptı ve içemedim. nurstada varmı canım bunlar?

az kaldı öldürcez zaten bekle bak eşinde şaşmış ne dediğini bilmiyo. destek olacağına benimki gibi köstek oluyo. ozmn bu hafta yeşil çaylarla bol su ve sporlaaaa geliyoruuuuzzz dimi canımmmm

sen bana küstünmü bakemmmm...hiç cvp yazmıyosun sana yazdıklarıma amaaaa

canım teşekkürler. kabızlığada iyi geliyosa hemen deneyeceğim. bide uzun olanlardanmı yoksa tombişlerdenmi yiyosun. dolapta tombişlerden var onu çok severimmm
Kilo Bildirimiiiim :

Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67​
maşaalllaaaahhhh çok çok tebrikleeerrr

kızlar bende size katılabilirmiyimmmm
canım atlattınız düğünü çok şükür.bende gerilirim böyle bi taraf gergin olunca. sanki sen eğlensen bile ters bakıyolar yapma der gibi gelir banada. neyseki bitmiş. hayırlı olsunnn
bak ne güzel bozmana rağmen 400gr la atlattın .bundan sonra az ve sık devaaammmmm
katıl tabi canım hoşgeldin ben tülinnn
ay valla bende görüyorum hep yazar diyorum yazmıyosun.hoşgeldin ben tülin. yaz tabi canım yazki bakalım tartışalım yanlışlarımızı bizde öğrenelim sendeee

merhaba ben tülin. kopma bidaha arkadaşım.birlikte devam edelim kilolarımızı vermeyeeee
bence yarım gözleme ye canım.anneciğinde üzülmesin seninde aklında kalmasın

:

bencede, eşimin aldığı bişeyi değiştirince benimki de çok kızar
sen bana değer vermiyormusun der
giy artık, zaten çok güzel bir etek,
bloğa bak tabii arada

izlem alıntı yapıyorsun ya o alıntı yaptıgın kişilerin simileyleirnide sayıyorlarr şekerim..

evettt cnm çok keyifliydi ama en başta sen gelmiyorsun eskisi gibiii

canım benim
herkes giriyor, kendine biri bişiy yazmışsa, ona cevap yazıp çıkıyor
ne kendini anlatıyor, ne hissettiklerini, ne başından geçen bir olayı,
senle benim ne zorumuz var, zaten verilecekleri verdik az bişiy kaldı ama
çok kilo vermesi gerekenlerin isteksiz olması beni çok üzüyor

neyse herkesin kendi tercihi elden bişiy gelmez
dünki iksirin sonunu bu öğlen içtim, şimdi 1 litreden bidaha yapim kendime ekşi ekşi iyi oluyor

bu elimin altında dursunn( senden ögrendim bulafı)
sennkindende alırımm seneye inşş
izloşun tavsiyeleirnden caymıycaksın onu bunu bilmemm

cnm bende topikle ilgili sneinle aynı şeyleir hissettigim için
bugün işimi gücümü bırakıp akşama kadar buradaydım
biraz ghavaya sokuyumm diye
ama görüdm ki insanlar sohbeti muhabbeti seviyorrr
ama biraz sürüklemek mi laızm acaba?

bend euuzn zmandır yazmış olmak için yazıyordum topige gerçektendee
deidign gibi kalan 3-5 kilo herşekilde gider

bloga bakıyordum hep ama yorumd aismim çıkmayıncaa sinir oluyordum
aartık oradayımmmm
ya zaten elimd ebi fırsat olsa inan gelicewm izmireee
görmeden aşk benimkisii izmirii hep görmek istemişimdirr

arkadaşlar kilo vermek kendize eziyet etmek,aç kalmak degil
siz akşam yemeignden sonra yatmadan 2 saat öncesi
keisnlikle bi ara yapmalısınız meyve ve süt olabilir bu aranız
veya yogurt ,meyve

keisnlikle en son 7 de yiycem daha yemiycme demeyin metanız durur kilo vermeniz zorlaşır

tülinn
cnm aslınd ayemek istemiyorum cidden ya daha yeni yeni düzen oturmuşkenn
olmadı şinci gözleme filan simit yiyim bari en azından dahada masumm

tülinn
cnm aslınd ayemek istemiyorum cidden ya daha yeni yeni düzen oturmuşkenn
olmadı şinci gözleme filan simit yiyim bari en azından dahada masumm

bence ye banuş
yarım gözleme yersin
daha sabah olduğu için pek bir zararı olmaz,
öğle ve akşamı hafif geçirirsin çok düşünme bu kaa
anneciğin 2 ay olmuş, yarımını yiyim dersin, içine bol malzeme koydurursun temem işte

izmire ayyy keşke gelsen banuşş yaaa

Muhabbetiniz ve tabi giden kilolarınız bol olsun hanımlar :87: :81:

o kadar uzun zaman olduki yazmayalı şurdaki smilileri bile özlemişim yaw

Maşallah topik capcanlı devam ediyor .Yeni kaptan derya ve masum sanırsam .

Sohbetlere ortak olmaya çalışıcam bundan sonra inş. hepinizi öptüm çokk ..

hmmm ..unutmadan Kilo veren herkesi tebrik ederim

acemileşmişim yaw ne yazıcamı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…