amanin 2 saat fazla grafikleri siliyorum ne gıcı iş yaa gözlerim şaşı oldu bee
100 tane hakkım varmı, 180 tane smiley komuşum ne ara o kadar kullanmışım anlamadım
off neyseki bitti yordu beni ayol
ayyy topik şenlenmiş harikaa yaa
ne güzel sohbetler ederdik önceden
ahha ahhhhh nerde o günler
canımmm tabiki farkedilir ... günlerdir yazacak oluyorum ama kendimde yaz kaç yapınca diyemedim sanada gel diyeeesonunda birileri beni farketti.yaşasın
ayşeydi canım sanırım adın.merhabalar.
tahminin doğru canım.epeydir okuyorum ama canım yazmak istemedi.
ama topik gerçekten çok şenlikli ve motivasyonunuz çok iyi
hee kendimi tanıtayım.adım fatoş.ev hanımıyım 2çocuk annesiyim.
boyum 1.55 kilom 77.
daha önce 6.takımdaydım.maalesef takım dağıldı
bende sizleri yakın buldum kendime.
hoşgeldinnnnnnben katılmak istiyorum birde bişey söylemek istiyorum başlangıç tarihide eklense buna nasıl olur acaba
canım ben mart 15 te diyetisyenle başladım 2 ayda 8 verdim sonra bıraktım neden mi kendim de yaparım diye benim listem 8 öğündü aslında dewam etseydim ii olurdu ama yaz gelince herkes gibi bende koptum anca toparlanıyorumm menülerini hergün akşam mutlaka yaz 2 hafta yazarsan listeye de girersinnnhoşbuldum burcum.
aranıza kabul ederseniz bende menülerimi paylaşmak isterim hergün
ama şimdiden söyliyeyim diyet listemi görünce şaşırabilirsiniz
temmuz ayının başında çaresiz bir şekilde diyetisyene gittim.hayatımda ilk defa.
kısıtlı ve rutin bir diyet vespor sonucu metebolizmam durma noktasına gelmiş.
dytsyn bana yüksek kalorili bir liste verdi.harfiyen uyguladım.
vee 15 gün sonra 2 kilo vermiş olarak dr.a gittim.
sonra ramazandı tatildi derken yerimde sayıyorum bu ara.
şimdi sizlerinde desteğiyle tam gaz devam inşallah.
bende börülce yemeği ve pilav yaptım ve yemek yaparken 500 adım yaptım kendim arkasından da kol ve bacak haraketlerinden oluşan 15 dakika spor yaptımmmmbende 500 adım attım
sonra kırmızı biber ve yarıım sogan üzerine 1 yumurta kırıdm
domates ve salatalıkla yeidm ama garip hala açlık hissediyorumm:26::26::26::26:
bi türk kahvesi yapıp içeyim en şekersizinden
yapılacak işi dime valla benim arka odada kömürlüge inmeyi bekleyen
2 mama masası 2 bisiklet ve tatilden getirdiigmiz bavullar var
odaya geçemiyorumm gardolapa ulaşamıyorum yani o derece:84::84::84::84::84::84:
bugün hepicini indircek özgürr artık ellerinden öper
sende hoşgeldinnnnnn canım oooohhh topik eski halini alıyorrr amaaaa cee eee diyip gitmeyin bak başladınızmı siper gidecek kilolarrrr bizsiz geçirdiğiniz zamanlara üzüleceksiniz....Merhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesefbundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......
ayşeeeee ALLAH iyiliğini versinnn emi ayyy ne güldümm ne güldümmmmyaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn
yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn
canım teşekkürler. benimde bağırsaklarım çok çok az çalışıyor.belki banada iyi gelir.ama ben şu 5 li çay var ya funda mate biberiye olan.o bana çok başağrısı yaptı ve içemedim. nurstada varmı canım bunlar?gülaycımtebriklerr tatlımmm
200 gr da olsa gimtiş ve bence dahada gidicek.... dondurma içinde snei tebrik ediyorum
başlarda zor olsada sonra alışıcaksın emin ol
haftaya herşey daha ii olcak bence cnm
selma abla ve tülin sizleride tebrik ederimmm
liste güsel olcak bencedeee bu hafta
tülincim
nurs çayını içiyorum bagırsakları çok çalıştırıyor bugün 3. günüm ve 4 tane içicem
bakalım sonuç ne olcakk:26::26::26::26::26: ben en çok metamı hızlandırır degişik bitkiler üdşüncesi ile
aldım yoksa sadece bitki çayı içmekle zyıflanmazz keisnlikle
kilo bildirimi
başlangıç 85.5
geçen hafta 84.5
bu hafta 85
gelen 500 gr
hedef 60
spor yok
beden 44
boy 1.69
lütfen biri beni öldürsün,irademin meyvesini görüyormusunuz.bu hafta misafirim vardı ne spor yaptım ne adam akıllı diyet yaptım sonrada mızmızlanıyorum.başladıığım noktaya geri döndüm.1.5 ay oldu bu topikteyim durumuma bakın.hatalarımı düşünüyorum.nilgün ekmegi çok tükettiğimi yazmıştı,diyetisyende günde 4 dilim ye dedi, sanırım bunu 2 ye indirsem iyi olcak su tüketimim az ve sporda öyle,ben hiç bitki çayı,yeşil çay içmiyorum.bunları düzeltmem lazım.
bu hafta + olan tek benim herhalde. şimdi kendime iyice kızdım ARTIK YETER NAZLIII,HOMİNİ GIRTLAK NAZLI,ŞİŞKO NAZLI YEMEDE ZAYIFLA İRADESİZ NAZLIIII.
eşimle aynı kilodayız şimdi.benim tişörtlerimi giyibilirsin diyor ne kadar moral bozucu dimi
sen bana küstünmü bakemmmm...hiç cvp yazmıyosun sana yazdıklarıma amaaaabanucum,bacım evet haftaya daha iyi olacak eminim,dediğinde haklısın çöpe gitmesin diye ,günah diye kendimizi çöplüğe çevrmeyelim değil mi ama ,tavsiyelerin benim için altın değerinde ,gözün üzerimde olsun
evetcanım iyiyim ve kendime daha çok güveniyorum ve bugün çok daha ciddiyim,benim sloganım bu oldu artık.''DIYET KONUSUNDA COK CIDDIYIMMM''.hepiniz çok gezülsiniz yaaaa :=(
fusuncum sağol canm dondurmadan uzak durduysm herşeyden dururum ben sayenizde
ne iyi akıl etmişsin yaa....vallahi onları düşündüm bir torba içinde tüm gün yediklerimiz ,üstüne bide su döktüğümüzü ve ezdiğimizi düşündüm,ye deseler kusar insan görünce..ama biz aynısını yapıyoruz ,göz görmeyincede ,gönül hoş oluyor...bu arada sakız olayı süper ,hemen deniyorum
canım teşekkürler. kabızlığada iyi geliyosa hemen deneyeceğim. bide uzun olanlardanmı yoksa tombişlerdenmi yiyosun. dolapta tombişlerden var onu çok severimmmcanım biberin kilo vermemde çok etkisi olduğunu düşünüyorum.kabızlık şişkinlik sorunlarımın hepsini çözdü.zaten acıktırması metabolizmayı hızlandırmasından dolayı.
ben belli bir marka kullanmıyorum.gidiyorum markete acık turşular oluyor ya.küçük süs biberleri turşularından soruyorum hangisi en acı diye onu alıyorum
maşaalllaaaahhhhKilo Bildirimiiiim :
Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 73.8
Gelen giden yok
Toplamda giden 13.2
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Canlar merhaba, bütün hafta uğraştım ama dünki düğün bozdu bütün oyunu :))
Gecenin 2 sinde açlıktan midemiz bulanıyordu artık ve terminalde gözleme yedik, benim emeklerde uçup gitti
Hafta içi öyle uğraşmasaydım artı çıkardım belki de buna da şükür..Ama harika bir gece geçirdik, çok güzel bir düğün organize etmişler çok eğlendik ama gece eve geldiğimde saat 3'tü, mesut da ankaradaki düğüne gitti yalnız kaldım
Kızlar arkadaşım bir ağladı bir ağladı evden çıkarken ben bile ağladım içim acıdı çok kötüydü ya babası o koskoca dağ gibi adam nasıl hıçkırıyordu
Erkek tarafı olmamıza rağmen sinir oldum ya, eşim bile nefret etti hareketlerinden..Açtılar kapının önünde ankara havasını bangır bangır içeride ağlıyor millet tam öküzler
Tek o olsa keşke bir sürü dengesiz hareketler...Düğün boyunca beş karış surat oturdular köşede misafir gibi...
"Anladın mı şimdi ne için orada kalmak istemediğimi?" dedi eşim, vallahi acıdım ona bunların içinde büyüdüğü için
canım atlattınız düğünü çok şükür.bende gerilirim böyle bi taraf gergin olunca. sanki sen eğlensen bile ters bakıyolar yapma der gibi gelir banada. neyseki bitmiş. hayırlı olsunnnkızlar bende size katılabilirmiyimmmm
bak ne güzel bozmana rağmen 400gr la atlattın .bundan sonra az ve sık devaaammmmmnasılsınızzzz kilo veren herkesi candan tebrikk ederimmmm veremeyenler haftaya inşşşşş.
KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:86
Geçen hafta:76.300 (deryacım yanlış hatırlamıyorum umarım özür dilerim eger yanlışsa)
Bu hafta:76.700
GELEN: 400 gr.
Toplamda giden:9.300
hedef: 55 kg.
BEDEN:42
BOY:1.60
SPOR:60 DK. (falan)
kızlarrrrr aslında gecen hafta 2.5 kilo vererek birinci oldum fakat karbonun sonunda hepsiniiii geri aldımmm
hafta içi 78. küsürlerle uğrastımm
ama iki üç günden beri düzgün yiyorum herseyden az yiyorum kendimi hiçççç kasmıyorumm
ve sonuç: 76.700 nerdeyse 1,5 kilo gitti
bunada şükürrrr inşşş. saglam adımlarla ilerlicez bu yoldaa:13::13:
katıl tabi canım hoşgeldin ben tülinnnbende aranıza katılmak istiyorum ... kilomu bildireyim 80 kilıoyum yeni başladım...boyum 1.60 boyundayım en az 20 kilo vermem lazım ama 20 kilo değip gözümü korkutmak istemiyorum şimdilik önümde 5 kilo var 75 ilk hedefim....
kbugü yediklerimi paylaşayım
kahvaltı 9.00
iki dilim kepeli ekmek arası beyaz peynir bir dilim salam sandaviç,bir domates,sıcak su
ara ögün.12:15 birkase yoğurt içinde keten tohumu-6badem-kuru erik ilaveli
saat 15 de öğlen yemeğimi yemeği düşünüyorum
spor olarak da oryantal dans etmeye çalışıyorum dün 20 şer dk dan 3 kere oynadaım çok feci ter attırıyor..aslında koşu bandım var ama yürümek sıkıcı geliyor...arkadaşlar hergün yediklerimi buradan paylaşıp sizler gibi zayıflamak istiyorum ...motive ve yardımlarınıza ihtiyacım var...by by ...:44:
ay valla bende görüyorum hep yazar diyorum yazmıyosun.hoşgeldin ben tülin. yaz tabi canım yazki bakalım tartışalım yanlışlarımızı bizde öğrenelim sendeeesonunda birileri beni farketti.yaşasın
ayşeydi canım sanırım adın.merhabalar.
tahminin doğru canım.epeydir okuyorum ama canım yazmak istemedi.
ama topik gerçekten çok şenlikli ve motivasyonunuz çok iyi
hee kendimi tanıtayım.adım fatoş.ev hanımıyım 2çocuk annesiyim.
boyum 1.55 kilom 77.
daha önce 6.takımdaydım.maalesef takım dağıldı
bende sizleri yakın buldum kendime.
merhaba ben tülin. kopma bidaha arkadaşım.birlikte devam edelim kilolarımızı vermeyeeeeMerhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesefbundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......
bence yarım gözleme ye canım.anneciğinde üzülmesin seninde aklında kalmasın
kızlarrrr yarın anneme kahvaltıya gidicez bu arada annem
bodrumdaydı 2 aydır yeni geldi.
kahvaltıya gelin gözleme yapıcam dediii:84::84::84::84:
napsam ben yaaa acabaa tam bugday unundan poça yapıp onumu götürsem ?
yoksam yarım gözlememii yiyiversemm
hoşbulduk saol inşallahhhh kurtulacammmm bayramaaa kadar 2 ay var bakalım kaç kılo gidecekkkkkkkk
tamammmm tatlımmmmm bu şekıldeeeee deneyeceğimmmmmm:
slm şekerimmmmmmm haydiii bendeee yenıyımmmm beraber aynı kiloylaa başlıyoruzzzz ve ikimizdede koşu bandı varrr bakalım hangimiz daha azimliyizzzzz
ortak yanlarımız varmış tamam kim daha azimli paylaşalım hep beraber başaralım birer fıstık olalım inş :)
yorumyapan herkese teşekkür ederim ...
menümün devamını yazayım şimdi akşam yemeğimi yedim
bir tabak (küçük bir tabak) tavuk sote
bir dilim kepek ekmeği.
kızlar bu kadar erken akşam yemeği yiyip nasıl yatacağız acıkmadan bu biraz zor ama inş başarırım.
hoşbulduk saol inşallahhhh kurtulacammmm bayramaaa kadar 2 ay var bakalım kaç kılo gidecekkkkkkkk
slm şekerimmmmmmm haydiii bendeee yenıyımmmm beraber aynı kiloylaa başlıyoruzzzz ve ikimizdede koşu bandı varrr bakalım hangimiz daha azimliyizzzzz
ortak yanlarımız varmış tamam kim daha azimli paylaşalım hep beraber başaralım birer fıstık olalım inş :)
bir dilim kepek ekmeği.
kızlar bu kadar erken akşam yemeği yiyip nasıl yatacağız acıkmadan bu biraz zor ama inş başarırım.
izloş evet bunun kalıbı biraz dar ben 40 giymiştim bol gelmişti
bunun 38 i dar geldi azcık göbek pörtleidi
ya şimdi giidp dgeiştirsem kocişe çok ayıp olcak
bunu bile zor bulmuş okadar aramış taramış adamm
ama seneye snein etek yine gelir nasılsa bu kez kaçırmıycamm
yani az uzunuda var lcw de amaa renk güsel dgeil çok açıkk
bunu kullanaayım artık napıyım
ayrıcaaa blog hep aklımda ama yogunluktan fırsat bulamıyorudm
sabah bide baktım oda nesi ismim çıkayyy
izlem alıntı yapıyorsun ya o alıntı yaptıgın kişilerin simileyleirnide sayıyorlarr şekerim..
evettt cnm çok keyifliydi ama en başta sen gelmiyorsun eskisi gibiii
bencede, eşimin aldığı bişeyi değiştirince benimki de çok kızar
sen bana değer vermiyormusun der
giy artık, zaten çok güzel bir etek,
bloğa bak tabii arada
canım benim
herkes giriyor, kendine biri bişiy yazmışsa, ona cevap yazıp çıkıyor
ne kendini anlatıyor, ne hissettiklerini, ne başından geçen bir olayı,
senle benim ne zorumuz var, zaten verilecekleri verdik az bişiy kaldı ama
çok kilo vermesi gerekenlerin isteksiz olması beni çok üzüyor
neyse herkesin kendi tercihi elden bişiy gelmez
dünki iksirin sonunu bu öğlen içtim, şimdi 1 litreden bidaha yapim kendime ekşi ekşi iyi oluyor
:hoşbulduk saol inşallahhhh kurtulacammmm bayramaaa kadar 2 ay var bakalım kaç kılo gidecekkkkkkkk
bir dilim kepek ekmeği.
alışırızzzzzz tatlımm alışırızzzzzzzzzzzzzzz vee aylar sonraa zayıf birrrrrrr fıstık olaraktaaa dolşırızzzzzzzzzzzz
tülinn
cnm aslınd ayemek istemiyorum cidden ya daha yeni yeni düzen oturmuşkenn
olmadı şinci gözleme filan simit yiyim bari en azından dahada masumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?