eşimle pazardan beri konuşmuyoruz
çok sinir oldum, yani he dese mahkemeye gidecek derecedeyim, o derece
bilmiyorum ne olucak, pazar günüde kardeşmin sözü var insan içine çıkılacak
benden özür dilemeden konuşmuycam
hiçbirşey gözümde yok, inatçı oldu çıktı şu yeni işe başlayalı bütün huyu suyu herşeyi değişti
benim konuşamamı bekliyor, daha çok bekler bbu sefer öyle olmayacak
sözden sonra annemin yanında kalayım biraz diyorum
ya kızlar valla sinirlerim tepemdeee insanın kv çekemez mi ya ev almasını
oglununn gelinin daha iyi evde oturmasını,torunlarının daha ferah yerde yaşamasını ben anlamıyorum yani
nerde kaçan müthaitler bitmeyen evlerr,ters işler var örnek gösterip sizinki öyle olmaz inş
demeyi ihmal etmiyorlarrrr yaaaa
bugün daha çok emin oldum çekemiyorlarr daha güsel bir evde oturacak olmamıı
özgürlede aramız açılıyor bu yüzdenn
denizcim merhaba canım.
bende şimdi yazcaktım beni hatırladınmı diye.
saatlerce spor yaptığımı da unutmamışsın.çok sevindim.hafızanda maşallah
evet canım yaa okadar spor ve diyetle yerimde sayıyordum.
artık hep aynı gıda ve aynı sporla metom durmuştu.
dr.ımın verdiği yüksek kalorili diyetle 3kilo verdim bile.sporuda her gün yapma dedi dr.
gün aşırı 1 saat yeterliymiş.
senin kızında okula başladı herhalde.
hayırlı olsun canım
kızlar merhaba
yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.
ooooof of.sorma denizcim.6.takımdaki arkadaşlarımız çok özeldi gerçekten.
aynı sıcak muhabbeti burdada hissettiğim için geldim.:87:
ayyy çok güldüm ya yeğenimle olan spor muhabbetlerimizi bile hatırlıyorsun.vallahi bravoo.
hatta topiğe yazıyordum arkadaşlar biri bizi durdursun diye
valla herşeyi bıraktım ama sporu hiç bırakmadım.
sende ihmal etme canım.mümkün oldukça tabii.:80:
canım güle güle büyüt bebişini ve Allah yardımcın olsun bu koşuşturma zamanlarında.canım verirsin inşallah umutsuzluga kapılma ama senin azmini herdaim anlı tutacak bi motivasyona ihtiyacın var ve burası emin ol bunun için en dogru yer elinden geldiğince ugra buraya
tülaycım gelmiş hoşgelmiş bu sabah aklıma düşmüştün yaaa neler yapıyor eşi çinden geldimi falan diyeee yanlış hatırlamıyorum inşallah çine gidecekti diye hatırlıyorum enson
kızım haftaya tüm gün okulda bensiz olacak tek düşündüğüm tuvalet derdi birde büyükler itip kakıp çarpmazlar inşallah tuvalet formayla epey zor olacak alışacak bi şekilde artık ne yapayım
ev tadilatıda bişekilde devam ediyor artık kafaya takmıyorum tek üzüldüğüm kızıma tam takım kız odası mobilyası alacaktım ama okadar çok masrafımız olduki bu mümkün olmayacak bende yaza borçlar hafifleyeyince perdesinden halısına abajurundan lambasına istediğim gibi döşerim Allah izin verirse.
annemle son zamanlarda sorunlarımız var kızlar annedir diye sesimi çıkarmıyorum duymamazlıktan geliyorum ama farkında olmadan çok kırıyor beni şaşırdım ne yapacagımı eşim al karşına konuş diyor ama konuşamam çok kırılır gücenir ve maalesefki beni anlamaz ne yapacagımı şaşırdımmmm
canımmmm yaaa kıyamam hep böle oolur zaten üst üste allah sabır versin gözünün önüne gelince dayanmak daha da zorlaşıyor....tülayyyy
hoşgeldinn cnm
burcum
güle güle giy tatlım kıyafetleirniii ayrıca yigenleirne selam..kendileirni kandırana kadar bence snei örnek alsınlar accukk
yarın annemdeki gözlemeleyi düşünürkenn
kv geldiii elinde haşhaşlı,domatesli ve sade gözlemeri ile hemde kendi yamış hazır yufka bilem degil
takma kafanaaaaa sen bildiğini oku eşini de üzme azıcık çıtlat ama abartmaaa sonra toz kondurmuyorlar ve sen bi anda el kızı oluverion aman canım benim müdürümün bi lafı varr
ya kızlar valla sinirlerim tepemdeee insanın kv çekemez mi ya ev almasını
oglununn gelinin daha iyi evde oturmasını,torunlarının daha ferah yerde yaşamasını ben anlamıyorum yani
nerde kaçan müthaitler bitmeyen evlerr,ters işler var örnek gösterip sizinki öyle olmaz inş
demeyi ihmal etmiyorlarrrr yaaaa
bugün daha çok emin oldum çekemiyorlarr daha güsel bir evde oturacak olmamıı
özgürlede aramız açılıyor bu yüzdenn
canımm menün güzel bencee canını sıkmaabugünkü menüm:
uyanınca ballı tarçınlı su 1 kupa
sabah: 2dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim sucuklu tost / 4 küp kaşar / dom-salatalık / 1kupa çay
ara: 1 kuru incir / 4 kuru kayısı
öğle : 3 galeta / 1 ayran
ara : 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorba / 2 servis k. taze fasülye / 1 kase yoğurt / 5 acı biber turşu
ara : 3 çayk. çikolata / 1 ısırık ekmek (bugun cumaya o yüzden)
ara : 2 yk domates sos
2,5 lt su
canım kızma ama çoooook güldüm. Allahım yaaa peki dedecanda kuşbaşımı yazdın yoksa sadece 3 yıldır kuşbaşı yemedimmi yazdınnnn..ayy millet şimdi 3 yılı ve kuşbaşını arar durur
arada k yerine bence yoğurt veya süt tüket bence daha sağlıklıcanım sonuç olarak rakibi olan başka bir kadının evi nede olsa
yapcak bişe yok bence eşine hiç bu konulardan bahsetme bile emin ol fesat da cadı da sen olursun benimki öle şahsen kendi ailesine laf dokundurmaz ona göre ben çok değişimişim.
nese boşver
bu arda bugünkü menümü yazıyım arkadaşar
kahvaltı:
1,5 dilim keoek ekmeği beyaz peynir domates marul yeşilçay
ara yoookk
öğlen
4 kaşık patlıcan yemeği
1dilim ekmek kepek
1 kase yoğurt
ara
1 k fleks
1 light süt
6 da 1 nektari
saat 8 de
balık salata
1 dilim ekmek
ara meyve yaparım
kızlar kfleks nasıl kullanoyomusunuz arada
süper menü su da 3 olaymışşşş daha da süper olcakmışşşmenümmm
kahvaltı
peynir,zeytin
domates,salatalık
2 dlm ekmek
ara
piko,
nesgayfee
öglen
kırmızı biberli 1 yumurta
salata
ara
accık çubuk kraker
ara
tarçınlı üzümlü yogurt
akşam
ızgara kabak yogurtlu
(evd ebaşka sebze yoktu)
ara
kavun-üzüm
2lt su
4 fincan nurs çay
bugün biraz abartılı menüm amaa cuma diye biraz kaçırıdm sanırım
sorma ya bi anda galeyana geldimmmayşeeeeeeee
allah iyiligini versin güldürdün beni.
durumu anlatmış arkadaşlar.
ben alıştım artık nezaman garip durum güncellemeleri görsem yine bişeyler dönüyor diyorum.
aslında eglenceli de oluyor. laf aramızda bi arkadaşta okudum önce kıymalı börek yemedim demiş. ama alttaki yorumları görsen menüde brokoli var faln demiş. diyorum bende buda diyette herhal. birde diyorum neyine diyet yapıyorki. bak zekiye tıg gibi kız diyet yapıyor. sen iyice az ye diyorum kendi kendime diger yazıları ve msjı görünce anladımda durumu iyi bari bi pot kırmadım
nilgünnnnn
kilo vermene sevindim. darısı diger haftalara inş.
ayyy sorma walla annelernie böle yaparsaa benimkide hep yanında olsam hep her işini ben görsem ama olmuyoo benimde bi düzenim olması gerekiyoo ve bunu bazen anlatamıyorum geçen yıldan hatırlarsanız genelde okuldan sonra hep annemdeydim ve eve 10 -11 gibi gelirdim ve evden soğumuştum ama bu yıl evimde olacağım inşallah akşamdan yemeğimi yapmayı planlıyorum gelince hazır olsunnn....kızım haftaya tüm gün okulda bensiz olacak tek düşündüğüm tuvalet derdi birde büyükler itip kakıp çarpmazlar inşallah tuvalet formayla epey zor olacak alışacak bi şekilde artık ne yapayım
ev tadilatıda bişekilde devam ediyor artık kafaya takmıyorum tek üzüldüğüm kızıma tam takım kız odası mobilyası alacaktım ama okadar çok masrafımız olduki bu mümkün olmayacak bende yaza borçlar hafifleyeyince perdesinden halısına abajurundan lambasına istediğim gibi döşerim Allah izin verirse.
annemle son zamanlarda sorunlarımız var kızlar annedir diye sesimi çıkarmıyorum duymamazlıktan geliyorum ama farkında olmadan çok kırıyor beni şaşırdım ne yapacagımı eşim al karşına konuş diyor ama konuşamam çok kırılır gücenir ve maalesefki beni anlamaz ne yapacagımı şaşırdımmmm
benim diyetisyende abartmmaaaa diyordu hep kas oranım çokk artardı geçen yıll günlük yarım saat yürü yeter derdiidenizcim merhaba canım.
bende şimdi yazcaktım beni hatırladınmı diye.
saatlerce spor yaptığımı da unutmamışsın.çok sevindim.hafızanda maşallah
evet canım yaa okadar spor ve diyetle yerimde sayıyordum.
artık hep aynı gıda ve aynı sporla metom durmuştu.
dr.ımın verdiği yüksek kalorili diyetle 3kilo verdim bile.sporuda her gün yapma dedi dr.
gün aşırı 1 saat yeterliymiş.
senin kızında okula başladı herhalde.
hayırlı olsun canım
kızlar merhaba
yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?