80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem bugun musafirim vardı hızlı bi geçmiş yapıyordum cvp veremiyorumda ama senin yazını görünce üzüldüm ya.
merkata ettim ne oldu. tabi bu senn özelin anlatmak zorunda degilsin. ama insan düşündükce bazen kendi kendini dolduruyor. anlatırsan belki görmediklerini görür söyleriz sana o acıdan sordum yani.
ama eger hakettiyse eşin tavrını koy muhakak. hataların tekrarlanmaması için tepkini koyman en iyisi. ama böyle mahkeme faln deme canım ya.

canım sonuç olarak rakibi olan başka bir kadının evi nede olsa

yapcak bişe yok bence eşine hiç bu konulardan bahsetme bile emin ol fesat da cadı da sen olursun benimki öle şahsen kendi ailesine laf dokundurmaz ona göre ben çok değişimişim.

nese boşver

bu arda bugünkü menümü yazıyım arkadaşar
kahvaltı:

1,5 dilim keoek ekmeği beyaz peynir domates marul yeşilçay

ara yoookk
öğlen

4 kaşık patlıcan yemeği
1dilim ekmek kepek
1 kase yoğurt

ara
1 k fleks
1 light süt

6 da 1 nektari

saat 8 de

balık salata
1 dilim ekmek

ara meyve yaparım

kızlar kfleks nasıl kullanoyomusunuz arada

bugünkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
peynir domates

ara:
az şekerli türk kahvesi

ara:
1 armut

öglen:
menemen
cacık

akşam:
1 kase yagsız makarna
1 bardak ayran

1 form çay bol su​

menümmm
kahvaltı
peynir,zeytin
domates,salatalık
2 dlm ekmek

ara
piko,
nesgayfee

öglen
kırmızı biberli 1 yumurta
salata

ara
accık çubuk kraker

ara
tarçınlı üzümlü yogurt

akşam
ızgara kabak yogurtlu
(evd ebaşka sebze yoktu)

ara
kavun-üzüm

2lt su
4 fincan nurs çay

bugün biraz abartılı menüm amaa cuma diye biraz kaçırıdm sanırım

ayşeeeeeeee
allah iyiligini versin güldürdün beni.
durumu anlatmış arkadaşlar.
ben alıştım artık nezaman garip durum güncellemeleri görsem yine bişeyler dönüyor diyorum.
aslında eglenceli de oluyor. laf aramızda bi arkadaşta okudum önce kıymalı börek yemedim demiş. ama alttaki yorumları görsen menüde brokoli var faln demiş. diyorum bende buda diyette herhal. birde diyorum neyine diyet yapıyorki. bak zekiye tıg gibi kız diyet yapıyor. sen iyice az ye diyorum kendi kendime diger yazıları ve msjı görünce anladımda durumu iyi bari bi pot kırmadım

nilgünnnnn
kilo vermene sevindim. darısı diger haftalara inş.

selam kızlar herkese iyi akşamlar çok güzel kilolar verilmiş maşallah veremeyenlerde haftaya inşallah bende hemen bildirimimi yapayım

başlangıç :86.100

geçen hafta :62.900

bu hafta :62.600

giden :300 gr.

toplam giden :23.500

hedef :60

spor yok

beden :40

Son düzenleme:
eddoras abla hoşgeldin bende 6. takımdaydım hatırladın mı.çok spor yapardın ben hatırlıyorum demekki sporun fazlasıda zararmış okadar spora istediğin gibi kilo veremezdin bende hatırlıyorum ne kadar değişik şu insan vücudu yaa

tülaycım gelmiş hoşgelmiş bu sabah aklıma düşmüştün yaaa neler yapıyor eşi çinden geldimi falan diyeee yanlış hatırlamıyorum inşallah çine gidecekti diye hatırlıyorum enson

izlem herşey yoluna enkısa zamanda girer inşallah eşin eminimki hatasını anlayacaktır.yeni iş stresindendir iş hayatı çok zor heleki rakebet etmek çok daha zor bu arada hayırlı olsun yeni işiniz canım Rabbim bol helal kazançlar versin

elay canım sen gayret et Rabbim yardım edecektir inşallah hedefine ulaşacaksın

nilgün senin adına çok sevindim tatlım yeniden toparlanıyorsun maşallah

kızlar aklım biraz karışık unutup atladıklarım kusura bakmasın çok stresli yogun günler geçiriyorum yeterli katılım yapamıyorum size karşı çok mahcubum

kızım haftaya tüm gün okulda bensiz olacak tek düşündüğüm tuvalet derdi birde büyükler itip kakıp çarpmazlar inşallah tuvalet formayla epey zor olacak alışacak bi şekilde artık ne yapayım

ev tadilatıda bişekilde devam ediyor artık kafaya takmıyorum tek üzüldüğüm kızıma tam takım kız odası mobilyası alacaktım ama okadar çok masrafımız olduki bu mümkün olmayacak bende yaza borçlar hafifleyeyince perdesinden halısına abajurundan lambasına istediğim gibi döşerim Allah izin verirse.

annemle son zamanlarda sorunlarımız var kızlar annedir diye sesimi çıkarmıyorum duymamazlıktan geliyorum ama farkında olmadan çok kırıyor beni şaşırdım ne yapacagımı eşim al karşına konuş diyor ama konuşamam çok kırılır gücenir ve maalesefki beni anlamaz ne yapacagımı şaşırdımmmm

denizcim merhaba canım.
bende şimdi yazcaktım beni hatırladınmı diye.
saatlerce spor yaptığımı da unutmamışsın.çok sevindim.hafızanda maşallah
evet canım yaa okadar spor ve diyetle yerimde sayıyordum.
artık hep aynı gıda ve aynı sporla metom durmuştu.
dr.ımın verdiği yüksek kalorili diyetle 3kilo verdim bile.sporuda her gün yapma dedi dr.
gün aşırı 1 saat yeterliymiş.
senin kızında okula başladı herhalde.
hayırlı olsun canım

kızlar merhaba

yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.

aşkolsun ablacım tabiki hatırladım yegeninle karşılıklı konuşup telde hemde bisiklet sürerdinizzz senin enerjine bayılırdım ben 6.takım dagıldı çok üzüldüm kızlardan haberin varmı nerdeler naz gözde safiş aben ablam seni ayşegülü melegi çok özledim ayrı bi muhabbetimiz vardı o takımda .ama burasıda süperdir bizden ayrılma bak nasılda motive oluyorsun bende artık spor yapsam çok iyi olacak verilen 23 kilodan sonra sıkılaşmaya ihtiyacım var malum

canım güle güle büyüt bebişini ve Allah yardımcın olsun bu koşuşturma zamanlarında.canım verirsin inşallah umutsuzluga kapılma ama senin azmini herdaim anlı tutacak bi motivasyona ihtiyacın var ve burası emin ol bunun için en dogru yer elinden geldiğince ugra buraya

ooooof of.sorma denizcim.6.takımdaki arkadaşlarımız çok özeldi gerçekten.
aynı sıcak muhabbeti burdada hissettiğim için geldim.:87:
ayyy çok güldüm ya yeğenimle olan spor muhabbetlerimizi bile hatırlıyorsun.vallahi bravoo.
hatta topiğe yazıyordum arkadaşlar biri bizi durdursun diye
valla herşeyi bıraktım ama sporu hiç bırakmadım.
sende ihmal etme canım.mümkün oldukça tabii.:80:

kıslarr şuandaa o kadar büyükkk bir imtihandan geçiyorumki anlatamammm eşimeee tost yaptımm mis gibii kokuyorr ama ben yemıyecegim gözüm döner gibi oldu 1 lokma kaşar attım agazıma hmn burayaa geldim motive olayaım diyeee gidecek bu kilolar gidecekkkkkkkkkkk

evet hepsi çok özeldiler hepsini çok seviyorum.hatırlıyorum tabiki ablacım.evet bende artık totoyu kaldırıp hareket etsem iyi olacak sadece bedenen değil beyin olarakta ihtiyacım var insan spor yaparken gerçekten rahatlıyor herşeyden uzaklaşıyor

teşekkürler nazenin umarım senın gibi azimli olabilirim..

kızlar mrb ben sürekli diyete başlamaya çalışan zaman zaman veren ama boğazını tutamayıp alan iradesizin biriyim son zamanlarda iyice şiştim ve kendimden utanıyorum artık su an 86 kiloyum ve bu gidişata dur demek gerek 65 kilonun altına düşmek istiyorum boyum 170.. siz harika kilolar vermişsiniz ne kadar zamanda acaba? benide aranıza alır mısınız bide bu sene kpss illeti var başımda ikisini bi arada bitirip sonra tertemiz bi hayata başlamak istiyorum... aslında kilolarımdan yılbaşına kadar kurtulmuş olmayı umuyorummm olabilir mi sizce.. :78:

Narinim hoşbuldum canım . Eşim çinden çoktan geldi hatta 1-2 ay içinde yeniden yurtdışı sehati var günler akıp gidiyor yaa yakalamak mümkün değil.

Ayy maşallah miniğinede insan çoçuğunu gözünde bebek gibi ,sanki kendi başının çaresine bakamazmış gibi görüyor ama bak hele başlasın anlarsın nasılda ustalıkla üstesinden geliyorlar herşeyin. benim yeğenimdede çok endişelenmiştik biz ama gördükki yermişsiz.sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik .sıkıntı yapma sakın kendine .

Bi anne -kız arasında konuşulmayacak kadar ne sorunlar çıkar tahmin yürütemedim aslında. Bence güzel bi dille anlatabilirsin kırılsada anlar haklı veya haksız olduğu yerleri.eminimki seni üzdüğünün farkında değildir .

canımmmm yaaa kıyamam hep böle oolur zaten üst üste allah sabır versin gözünün önüne gelince dayanmak daha da zorlaşıyor....
takma kafanaaaaa sen bildiğini oku eşini de üzme azıcık çıtlat ama abartmaaa sonra toz kondurmuyorlar ve sen bi anda el kızı oluverion aman canım benim müdürümün bi lafı varr
benim öğretmenim işini bilir der bu gibi karışık durumlarda
evet akıllı davranıp olayları senin tarafına çevirmek en mantıklısııı
canımm menün güzel bencee canını sıkmaa
hiç kızarmıyım yaaa
3 yıldır dedecanda kuşbaşı yemedim yazdımmm
ne anlama gelirkiiii
arada k yerine bence yoğurt veya süt tüket bence daha sağlıklı
3 ara yaparsan 1 meyve
1 süt
1 yoğurt
olarak yay güne
süper menü su da 3 olaymışşşş daha da süper olcakmışşş
sorma ya bi anda galeyana geldimmm
ayyy sorma walla annelernie böle yaparsaa benimkide hep yanında olsam hep her işini ben görsem ama olmuyoo benimde bi düzenim olması gerekiyoo ve bunu bazen anlatamıyorum geçen yıldan hatırlarsanız genelde okuldan sonra hep annemdeydim ve eve 10 -11 gibi gelirdim ve evden soğumuştum ama bu yıl evimde olacağım inşallah akşamdan yemeğimi yapmayı planlıyorum gelince hazır olsunnn....
benim diyetisyende abartmmaaaa diyordu hep kas oranım çokk artardı geçen yıll günlük yarım saat yürü yeter derdii

tekrardan hoşgeldin ben de bebek sonrası 1.5 yıl sonra kendime gelebilmiştim çookkk zor bir dönem hem çalışıp hem bebek hem ev ....
allah kolaylık versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…