80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim senin adına.resim koysana görelim biz de..

kızlar bende size katılabilirmiyimmmm

hoş geldiniz ben nilgün..

yapmayın kızlar allah aşkına ya..eski günleri özlüyorsunuz tamam da onlar farklıydı biz farklıyız.yani eski ruhu yaşatamıyoruz size defalarca söylediniz zaten.isteyerek kasten yapılan bir şey değilki bu.benim ayşenin mazareti okul.ama diğerlerinin de çocuğu okuls başlayacak yada vs başka mazeretleri var.ama herkes çok seviyor burayı.

bu kişilerle bu kadar sohbet dönüyor.ben evet o çok kilo vermesi gerekenlerden biriyim ama bir olay yaşamıyorum ki kilomla ilgili.eşim şu an laf etmiyor bana.kimse laf etmiyor kilomla ilgili.

sizi üzmek için söylemedim eğer kırdıysam yada bozulursanız özür dilerim.

akşama misafirim var.yatılı.hünkar beğendi,pirinç pilavı,yoğurt çorbası yaptım.kendim içinse cevizli kabak salatası,yoğurlu közlenmiş biber yaptım.et ve salatalardan yerim.

form çayı içemem misafir var evde ayıp olur.

kilo veren herkesi tebrik ederim.veremeyenler canları sağolsun.

ya ben bir dünya şey yazacaktım telefon geldi arkadaşa abiye bakmaya indim ,sonra tam geldim kapı çaldı görümcem geldi,artık rahatım sanırsam saat 5 den beri sizin uzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn geçmişinizi okumaya çalışıyom bensiz kaynatmışınızda kaynatmışsınız,ben olunca kimseden tık çıkmıyor...neyse alırım anahtarınızı bi ara....
Kilo Bildirimiiiim :

Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67​
acayip takdir ediyom seni ayşecim 2 kilo 1 haftada süper,devamını dilerim bebem ...
piko ve nescafe arasıııı

izlem ve tüloşş kullaklarınız çınlasınnnnnnnnnnnn
bende çok severim piko-nescafeyi sizden habersiz yapıyordum bi ara 1 ay önce falan bu aralar caffefouer a gidemedim sadece orda satılıyor buralarda yok,gidince stok yapcam şimdi k-bar alıyorum ..çok nefis hele şeftalli olan mis gibi kokuyor..afiyet olsun
geliyim bacım bende bu davete kim hayır diyebilir ki süpersin tam şenliksin,bu ara keyfin yerinde....kaptanım öperim
hadi bakem başlıyon he?? bende dansa da git..bugün benim antrenör dediki 6 ay üyeliğe 1 ay dans ücretsizmiş,gitsemmi acep ??
kıyamam bende görüyordum seni canım ama çekindim kimsin sen acep diye,sende bizdenmişsin ,gitme devam et yoluna ....
yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn
kız ayşe bu ne bilin mi meme kanseri ile mücade için bi ara sütyen rengi yazıldı ,bi ara başka bişi hep bi genek vardı bu yılda doğduğun ay ve güne denk gelen şifreleri yazıyon mesela ben 20 aralık doğumluyum 18 haftadır karnıyarık yemedim yazdım ...sen uydurma bişiler kafandan ekli değilsin herhalde bende msj attım ben bizim gruba ama seni görmedim sanırsam ...
yok be yavru küsermiyim hiç sana ben.senin canını yirim yaw aşk olsun...denk mi gelmedi acaba ,özür dilerim tatlım yaaa.motive olmaya çalışıyorumda bu aralar....ama iyi gidiyom demi

sabah:1 dilim kepek ekmeği&1 haşlama yumurta&domates,1kk peynir&3 dilim sucuk inceydi
ara :sade kahve
öğlen 1 büyük çiçek brokoli haşlaması tuzsuz ,yağsız üstüne bol yoğurt&1 dilim tb ekmeği
ararta kahve
akşam:z.yağlı taze fasulye 4 y.kağışı susuz&brokolli yağsız tuzsuz yoğurtlu&1dilim tb ekmeği
ara:meyve yerim?????sadece sözz size

spor:45 dk b-fit
sıvı:2 litre su (şuan 1,5 içtim tamamlarım onu ben)

şuan gayet açım ama direniyorum elçin gelsin hemen yicem gözüm döüyor ama ben bozmuycam çünkü ''bu günde çok ciddiyim''

Selaaaam Citir Meleklerimmm Nasilsinizz Bakimmm

Ben Süperimm Süperrrrr Süperrrrr
Annecigimii Ikna Ettim Veeee Elbiseeeyii Aldimmm
Onu alirken bi cici beyaz önünde kiz resmi olan kizin etegi lülü etek olan bi t-shirtte aldim
Eve geldim tam 1.saat boyunca giy cikar yaptim eski giyisilerimle yeni giyisilerimi
Pazar günü gelin görmeye gidecegiz belki kuzenlerime .. Gelinimiz türkiyeden geldi dayimlarda kaliyor burada kimsesi olmadigi icin
ama nikahi yaptilar türkiyede .. bizde tanismaya filan gitcez , o gün icin bundan 3.sene önce 76.kilo iken aldigim bi bej rengi kumas pantolonum vardi
onu giyip üstüne cici kiz t-shirtümü giyincem :78:

en son dayimlara gittigimde yengem bana cok kilo almissin demisti , ozamanlar diyetin basindaydim ve henüz 85 kiloydum ..
suan tam 10.kilo farkla ilk defa görecekler beniiiii .. yengemin yorumunu merakla bekliyorummm

2.tane kiz kuzenim var ikisinin yaslari 17 ile 19 ve asiri kilolular ..
yani büyük kuzenim 120 kilo filan kücügüde 100 kilo civari ..
kücügü zayiflamak istiyordu ama erkek arkadasi spor salonuna yazilmasini önlemis bu manyakta söz dinledi yazilmadi benimle
neymis efendim cok erkek varmis bize bakarlarmis , ama alakasi yok bakana bakarlar bakmayana kimse bakmaz ! sanki bana bakiyorlarmi yoo veya ben bakmadigim icin görmüyorum ..
Büyügü ise ilk basta 10 kilo verdi dez diyet denilen seyle sonra 20 kilo olarak geri aldi ve ümidi kesti , simdi etrafina gülücük saciyor memnumun ben kilomdan diye
ama gercekte öyle degil , abisinin dügününde ne giyecegini gecen seneden düsünüyordu ama bisey yapmiyordu ..

beni görürlerse belki azicikda olsa motivasyon olur onlarada buraya getirebilirim onlarida .. tabi gurur yapipta sormayada bilirler ..

öyle istee kuzlaaaarrr herseye ragmen bugün cooook mutluyummmmm

nilgüncüm aşk olsun bende kimseyi kırmak üzmek için bişiy demedim, sen zaten kimseyi atlamadan
herkese bişiyler söylüyorsun
herkes öyle de neyse benimki sitem değil de, bir an önce herkes motive olsun kilo verme süreci hızlansın istiyorum
yoksa ben 89 kiloyken de kime ne kilomdan kim ne diyebilr
sadece içimde fırtınalar kopuyordu
istediğim şeyleri giyemiyordum v.s işte klasik şeyler

yoksa kimse obez değil, sağlık açısından kimse kırmızıda değil yanii
ben sadece sizi sevdiğim için neyse boşver......

ahhh o ben kilomdan memnunum mühabbetii
kendini kandırır başka kimseyi kandıramaz
100 kiloyla biraz daha memnun olsun bakalım
eminim ne güzel sözler duyucaksın, yeni cicilerini de güle güle kullan şekerim

tülaycım ne çok özlemişim seni
bugün kulaklarını çınlattık pika nescafe arasıyla ilgili

ne alemdesin artış var mı kuu
kesin hergün spor yapıyorsundur sen

eşimle pazardan beri konuşmuyoruz
çok sinir oldum, yani he dese mahkemeye gidecek derecedeyim, o derece

bilmiyorum ne olucak, pazar günüde kardeşmin sözü var insan içine çıkılacak
benden özür dilemeden konuşmuycam

hiçbirşey gözümde yok, inatçı oldu çıktı şu yeni işe başlayalı bütün huyu suyu herşeyi değişti
benim konuşamamı bekliyor, daha çok bekler bbu sefer öyle olmayacak
sözden sonra annemin yanında kalayım biraz diyorum

cnm
bu yine kadınlar arasındkai şifreli bir şeymiş
her ay ve yılın yiyecegi var
onu dogum gününee ve yılına göre bulup
yazıyorsun cnm olay bu
abooooow bende millet şunu yemiom bunu yemiom diye yazınca urfadayken dedecan die bi yer vardı 3 yıldır orda kuşbaşı yemiom yazdıydım waaayyy cahilliğimeee

canıııımmm suyun 3 olsun bence
veee akşamki ekmeği kaldır derim bizim 3 dilim yemeye hakkımız yok bence
yinede sen bilirsinnnn

slm kıslar bugunkü menümü yazıyorum
sabah kalktıgımda 1 bardak sıcak su limon elma sirkesi ve 1 dilim yeşil elma atıp içine içtim
kahvaltıda : 1 dilim kepek ekmegi 2 domates ,kk peynir 1 adet zeytin ve 1 adet yeşim biber yedim
öğle yemeyi yada ara diyelim activia yedim 1 adet
akşam : 2 kaşık bezelye yemeği , ayran ve salata 1 dilim ekmek
ve :3 litre su kiraz sapı meyve çayııı

piko ve nescafe arasıııı

izlem ve tüloşş kullaklarınız çınlasınnnnnnnnnnnn

güle güle kullan canım aldıklarını.Eminim sözü geçen yeğenler dışındada çok kişinin gözü sende olucaktır

tülaycım ne çok özlemişim seni
bugün kulaklarını çınlattık pika nescafe arasıyla ilgili

ne alemdesin artış var mı kuu
kesin hergün spor yapıyorsundur sen
Ayy soğol izlom yaa bende sizi ve güzel muhabbetinizi çok özledim
ramazan sonrası 2 kilo artıdaydım ama verdim onları çok şükür .
sporuda haftada 4-5 gün günde 30 dk yürüyüp yapıyorum .eskisi gibi çok sıkı değil yani.

noldu kuzum nazarmı değdi size .çok ciddi bişi değilse uzatma bence 5 gün çok uzun bi süre eşler için :18:

merhaba arkadaşlar

tüm gün valiz hazırladım ay bu vakumlu torbaları cıkarandan Allah razı olsun.3 valize sığacak şeyi tek valize doldurabildim

bugün biraz kaçırdım sanırım.ya ama ne yapayım zeytinyağlı sarma' ya hayır diyemiyorum.ama yinede irademe hakim oldum sadece 10 tane yedim

bugünkü menüm:

uyanınca:sirkeli su,1 kuru kayısı,1 bardak dolusu su

kahvaltı:1 dilim kızarmış denge light ekmek,3 yeşil biber,2 parça çeçil peyniri,3 yeşil zeytin,acı süs biberi turşusu

ara: 1 dilim karpuz

öğle:küçük bir kase tavuk sote,1kepce tavuklu tarhana çorbası,8 tane közlenmiş biber yanında 3 tatlı kaşığı keten tohumlu light yogurt

ara: 2 dilim şeftali

akşam:4 yemek kaşığı pırasa yemeği,10 tane yaprak sarma

ya sarma yemezsem ölürdüm ama of ne yapsam:18:

bir saat felan yürürsem kurtarırım ama değil mi?

bu arada ben acı süs biberi olarak ince uzun olanları tüketiyorum.daha acı oluyorlar

izlemcim inan erkeklerin hepsi öyle ses çıkarmayınca gayeeettt iyiler azıcık bir şeyden rahatsız olduğunu dile getirrr hemenn kaplan kesiliyorlar suçalrını kabul etme gibi bi durumları zaten hiççç yok daha seni sindirmeye çalışıyorlarrr
benimkine herkes hayrandır sesssiz sakin olgun diye helekii sen şöylesin de bakalım noluyooo
benimkide 1 haftadır her akşam bi kulubün antrönörlüğü için antremanlara gidio akşam akşam sinir edio beni bakalım ben ne zaman patlarım
gündüzü anlarım da akşam olunca bende kendime zaman ayırmak istiyorumm eee o olmayınca aycanla ilgilenmek bana düşüooo

izlem ablam ve Butterfly cok sagolllunn canlarimmm

izlem ablacim insallah bir an önce düzelir e$inle durumlariniz , küs küs ayni cati altinda zor oluyordur yaa .. hemencik gelip özür dilese baride o güzel 32.di$ini gösteren gülücüklerin gerii gelseeeeeeee

tülayyyy
hoşgeldinn cnm

burcum
güle güle giy tatlım kıyafetleirniii ayrıca yigenleirne selam..kendileirni kandırana kadar bence snei örnek alsınlar accukk

yarın annemdeki gözlemeleyi düşünürkenn
kv geldiii elinde haşhaşlı,domatesli ve sade gözlemeri ile hemde kendi yamış hazır yufka bilem degil

HOSBULDUMMMM...
hepinize tsk ederim arkadaslar sicak karsilamaniz icin

yarindan itibaren yemek listemi paylasicam.. simdilik hayirli geceler hepinize..

Son düzenleme:

hoşbuldum canım
ayy nedir kuu senn bu annelerden çektiğin yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun valla bacım . sen bu akşamkileri boşver yarın kahvaltıda yarım gözleme ye diğer öğünlerdede ekmek yeme yeter kuşum

ya kızlar valla sinirlerim tepemdeee insanın kv çekemez mi ya ev almasını
oglununn gelinin daha iyi evde oturmasını,torunlarının daha ferah yerde yaşamasını ben anlamıyorum yani

nerde kaçan müthaitler bitmeyen evlerr,ters işler var örnek gösterip sizinki öyle olmaz inş
demeyi ihmal etmiyorlarrrr yaaaa
bugün daha çok emin oldum çekemiyorlarr daha güsel bir evde oturacak olmamıı

özgürlede aramız açılıyor bu yüzdenn

bugünkü menüm:
uyanınca ballı tarçınlı su 1 kupa

sabah: 2dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim sucuklu tost / 4 küp kaşar / dom-salatalık / 1kupa çay

ara: 1 kuru incir / 4 kuru kayısı

öğle : 3 galeta / 1 ayran

ara : 1 elma

akşam: 1 kase mercimek çorba / 2 servis k. taze fasülye / 1 kase yoğurt / 5 acı biber turşu

ara : 3 çayk. çikolata / 1 ısırık ekmek (bugun cumaya o yüzden)

ara : 2 yk domates sos

2,5 lt su

tülinn
cnm aslınd ayemek istemiyorum cidden ya daha yeni yeni düzen oturmuşkenn
olmadı şinci gözleme filan simit yiyim bari en azından dahada masumm

canım sen bilirsin ozmn. zorlada yeme tabi.hazır kendini tutabiliyorken.ama bide kv getirmiş el açmalarını.amaaannnn Allah sabır versin canımmmm
canım misafir menüne bayıldım.hele salatalarına afiyet olsunnn..yatılı olmasaymış iyiymiş zaten yorgunsun.kolay gelsin canımmm

heeeyyytt menünün güzelliğine bak canımmm.aralarda meyve falan olsa daha iyi olurdu ama sen kahvesizde yapamazsın afiyet olsun. zamanla akşam ekmeğini çıkartırsın zaten. çok çok güzeellllllll

canım ooohhh güzel güzell sağlıkla giy cicilerini. hayırlı olsun.kuzenlerinde daha çok küçükler sen onlara örnek ol canım ...
evdeki huzursuzluk en kötüsü canım. erkekler hep önce bizden konuşmamızı yada özürü bekler. ama inada da gelemezler. kendileri hep tersini yapar.çokta olmuş konuşmayalı.bende bu yetenek yok işte.ertesi güne yelkenler suyaaa...hangisi daha iyi bilemedim bende. ama çokda uzun olmasın sen bi orta yolu bulursun eminim. Allah mutluluk ve huzur versin yuvana. tabiki sorunu bilmiyoruz ama annende kalmayı bidaha düşün canım. en mutlu günlerinizdeyken kardeşinin sözüde varken kalma boşver..
abooooow bende millet şunu yemiom bunu yemiom diye yazınca urfadayken dedecan die bi yer vardı 3 yıldır orda kuşbaşı yemiom yazdıydım waaayyy cahilliğimeee
sinnnn
canım kızma ama çoooook güldüm. Allahım yaaa peki dedecanda kuşbaşımı yazdın yoksa sadece 3 yıldır kuşbaşı yemedimmi yazdınnnn..ayy millet şimdi 3 yılı ve kuşbaşını arar durur
canım kilonu bilmiyorum ama diyete yeni başladıysan öğleyi geçiştirme canım. banununda dediği gibi öğlene bi protein al. bişey bulamazsan yumurta haşla ye. akşamda yemeğinden en az 4 kaşık yemelisin. salatada yok akşamda.ileride azaltman gerektiğinde zorlanırsın canım.aralarınıda unutma olurmu

canım bende tombişlerden vardı ondan yedim akşam. dışarı çıkıncada uzunlardan aldım. bende başlıyorum artık sonuçları görelim bakalım.

Kızım takmaa ,eşin onların ağzına bakıp bu evde otur diye diretmediğine göre ? söylenip dursunlar eşine hiç yansıtma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…