Kızlar siz siz olun çok zayıf olmadıkça saten elbise giymeyin
Aynada o kadar beğendiğim halde flaşlar patlayınca dobi dobi çıkmış her yanım
Ama hiç üzülmedim çünkü iltifata doydum dün gece..anladım ki fotolarda öyle çıkıyor sadece, ilk defa ikna oldum yani bu konuda
çok sevindim senin adına.resim koysana görelim biz de..
kızlar bende size katılabilirmiyimmmm
kıslarrrr slmmmm bendeee yenniyiimmm aranızdaaaaaaaa tam olarak kilomu bılmıyorum ama 80 dıye tahmınım varrrrr akşam tartım gelınceeee ogrenıcemmmmmm bugunden itibaren bendeee başlıyorum dıyettee inşallahhhhh haftayaa bendendeeee güzell güzel kılolar gıderrrr kılo verenleri tebrik edıyorum veremıyenleredeee bol azım dıyorummm ve bennn çıkıyorum geçmişi okumaktan başım agrıdıı hayırlıı günlerrrrrrr:79::79::79::79:
bende aranıza katılmak istiyorum ... kilomu bildireyim 80 kilıoyum yeni başladım...boyum 1.60 boyundayım en az 20 kilo vermem lazım ama 20 kilo değip gözümü korkutmak istemiyorum şimdilik önümde 5 kilo var 75 ilk hedefim....
kbugü yediklerimi paylaşayım
kahvaltı 9.00
iki dilim kepeli ekmek arası beyaz peynir bir dilim salam sandaviç,bir domates,sıcak su
ara ögün.12:15 birkase yoğurt içinde keten tohumu-6badem-kuru erik ilaveli
saat 15 de öğlen yemeğimi yemeği düşünüyorum
spor olarak da oryantal dans etmeye çalışıyorum dün 20 şer dk dan 3 kere oynadaım çok feci ter attırıyor..aslında koşu bandım var ama yürümek sıkıcı geliyor...arkadaşlar hergün yediklerimi buradan paylaşıp sizler gibi zayıflamak istiyorum ...motive ve yardımlarınıza ihtiyacım var...by by ...:44:
Merhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesefbundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......
hoş geldiniz ben nilgün..
canım benim
herkes giriyor, kendine biri bişiy yazmışsa, ona cevap yazıp çıkıyor
ne kendini anlatıyor, ne hissettiklerini, ne başından geçen bir olayı,
senle benim ne zorumuz var, zaten verilecekleri verdik az bişiy kaldı ama
çok kilo vermesi gerekenlerin isteksiz olması beni çok üzüyor
neyse herkesin kendi tercihi elden bişiy gelmez
dünki iksirin sonunu bu öğlen içtim, şimdi 1 litreden bidaha yapim kendime ekşi ekşi iyi oluyor
yapmayın kızlar allah aşkına ya..eski günleri özlüyorsunuz tamam da onlar farklıydı biz farklıyız.yani eski ruhu yaşatamıyoruz size defalarca söylediniz zaten.isteyerek kasten yapılan bir şey değilki bu.benim ayşenin mazareti okul.ama diğerlerinin de çocuğu okuls başlayacak yada vs başka mazeretleri var.ama herkes çok seviyor burayı.
bu kişilerle bu kadar sohbet dönüyor.ben evet o çok kilo vermesi gerekenlerden biriyim ama bir olay yaşamıyorum ki kilomla ilgili.eşim şu an laf etmiyor bana.kimse laf etmiyor kilomla ilgili.
sizi üzmek için söylemedim eğer kırdıysam yada bozulursanız özür dilerim.
akşama misafirim var.yatılı.hünkar beğendi,pirinç pilavı,yoğurt çorbası yaptım.kendim içinse cevizli kabak salatası,yoğurlu közlenmiş biber yaptım.et ve salatalardan yerim.
form çayı içemem misafir var evde ayıp olur.
kilo veren herkesi tebrik ederim.veremeyenler canları sağolsun.