süpersinnn dayan bak 5 dakika sonra bitecekkkkkıslarr şuandaa o kadar büyükkk bir imtihandan geçiyorumki anlatamammm eşimeee tost yaptımm mis gibii kokuyorr ama ben yemıyecegim gözüm döner gibi oldu 1 lokma kaşar attım agazıma hmn burayaa geldim motive olayaım diyeee gidecek bu kilolar gidecekkkkkkkkkkk
kızlar mrb ben sürekli diyete başlamaya çalışan zaman zaman veren ama boğazını tutamayıp alan iradesizin biriyimson zamanlarda iyice şiştim ve kendimden utanıyorum artık su an 86 kiloyum ve bu gidişata dur demek gerek 65 kilonun altına düşmek istiyorum boyum 170.. siz harika kilolar vermişsiniz ne kadar zamanda acaba? benide aranıza alır mısınız bide bu sene kpss illeti var başımda ikisini bi arada bitirip sonra tertemiz bi hayata başlamak istiyorum... aslında kilolarımdan yılbaşına kadar kurtulmuş olmayı umuyorummm olabilir mi sizce.. :78:
:
alışırızzzzzz tatlımm alışırızzzzzzzzzzzzzzz vee aylar sonraa zayıf birrrrrrr fıstık olaraktaaa dolşırızzzzzzzzzzzz
inşallah canım inşşş geleceğin makenleri olacağız inşş..
dün gece arkadaşlarımız aile tarışması yaşamışlar çok bozuklardı,maç izlemeye gelmişler menemene..gittik izledik maçı bir cafe'de orda bir sade soda içtim,ordan başka canlı müzik olan bir cafe'ye geçtik orda 1 sade nescafe içtim bira içmemek için,onlar götürüyodu karşımda buz gibi...ama gelen midye tabağı beni benden aldı ve 5 tane hüplettimsabah:1 dilim kepek ekmeği&1 haşlama yumurta&domates,1kk peynir&3 dilim sucuk inceydi
ara :sade kahve
öğlen 1 büyük çiçek brokoli haşlaması tuzsuz ,yağsız üstüne bol yoğurt&1 dilim tb ekmeği
ararta kahve
akşam:z.yağlı taze fasulye 4 y.kağışı susuz&brokolli yağsız tuzsuz yoğurtlu&1dilim tb ekmeği
ara:meyve yerim?????sadece sözz size
spor:45 dk b-fit
sıvı:2 litre su (şuan 1,5 içtim tamamlarım onu ben)
şuan gayet açım ama direniyorum elçin gelsin hemen yicem gözüm döüyor ama ben bozmuycam çünkü ''bu günde çok ciddiyim''
izlem okadar mutlusunuzki size nazar deydi...ne oldu bilmiyorum ama davanda haklısındır eminim,sadece birazcık sakin ol,bak insan içine çıkcaksınız yarın,o günün fotolarına bakıp ,küs olduğunuzu hatırlamak istemezsin değilmi...erkekler böyledir (nazlı bir bebek gibi,gurur abideleri) biz birazcıcık alttan alalım,gitme annene sonra büyümesin işler....Akıllı kadınsın sen ,geçiştirirsin bi şekilde en kazasız belasızından bu tartışmayıdaeşimle pazardan beri konuşmuyoruz
çok sinir oldum, yani he dese mahkemeye gidecek derecedeyim, o derece
bilmiyorum ne olucak, pazar günüde kardeşmin sözü var insan içine çıkılacak
benden özür dilemeden konuşmuycam
hiçbirşey gözümde yok, inatçı oldu çıktı şu yeni işe başlayalı bütün huyu suyu herşeyi değişti
benim konuşamamı bekliyor, daha çok bekler bbu sefer öyle olmayacak
sözden sonra annemin yanında kalayım biraz diyorum
sil onu sil kız ayşe Allah iyiliğini versin...abooooow bende millet şunu yemiom bunu yemiom diye yazınca urfadayken dedecan die bi yer vardı 3 yıldır orda kuşbaşı yemiom yazdıydım waaayyy cahilliğimeee
canıııımmm suyun 3 olsun bence
veee akşamki ekmeği kaldır derim bizim 3 dilim yemeye hakkımız yok bence
yinede sen bilirsinnnn
yemedim de bana banu,yemedin değilmi.yarın yicen nasıl olsatülayyyy
hoşgeldinn cnm
burcum
güle güle giy tatlım kıyafetleirniii ayrıca yigenleirne selam..kendileirni kandırana kadar bence snei örnek alsınlar accukk
yarın annemdeki gözlemeleyi düşünürkenn
kv geldiii elinde haşhaşlı,domatesli ve sade gözlemeri ile hemde kendi yamış hazır yufka bilem degil
çekemez hayatım çekemez ....bu insanlar böyle işte ,neden kaçsın mütaahit,neden yarım kalsın ki inşaat....Sen ona öyle deyince deki -Anne dua et bizim için ,torunların daha rahat yaşasın diye tek amacımız de...densiz kv
ya kızlar valla sinirlerim tepemdeee insanın kv çekemez mi ya ev almasını
oglununn gelinin daha iyi evde oturmasını,torunlarının daha ferah yerde yaşamasını ben anlamıyorum yani
nerde kaçan müthaitler bitmeyen evlerr,ters işler var örnek gösterip sizinki öyle olmaz inş
demeyi ihmal etmiyorlarrrr yaaaa
bugün daha çok emin oldum çekemiyorlarr daha güsel bir evde oturacak olmamıı
özgürlede aramız açılıyor bu yüzdenn
çıkarırım tülüm ya menüler zayıf gelince doymuyorumda ondan ,düzene girdi beynim,oda çıkar zamanla...... ben kahvesiz ölürüm laaa,meyve 10 yıl yemesem aramam ama kahveeeeebugünkü menüm:
uyanınca ballı tarçınlı su 1 kupa
sabah: 2dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim sucuklu tost / 4 küp kaşar / dom-salatalık / 1kupa çay
ara: 1 kuru incir / 4 kuru kayısı
öğle : 3 galeta / 1 ayran
ara : 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorba / 2 servis k. taze fasülye / 1 kase yoğurt / 5 acı biber turşu
ara : 3 çayk. çikolata / 1 ısırık ekmek (bugun cumaya o yüzden)
ara : 2 yk domates sos
2,5 lt su
heeeyyytt menünün güzelliğine bak canımmm.aralarda meyve falan olsa daha iyi olurdu ama sen kahvesizde yapamazsın afiyet olsun. zamanla akşam ekmeğini çıkartırsın zaten. çok çok güzeellllllll
arkadaşım benim süper bir menü,valla biravoooobugünkü menüm:
sabah:
1 kepek ekmegi
peynir domates
ara:
az şekerli türk kahvesi
ara:
1 armut
öglen:
menemen
cacık
akşam:
1 kase yagsız makarna
1 bardak ayran
1 form çay bol su
bu aratılıı menü,ben gidip geçmişi okucam sen diyettekene ne yiyiyodun be kardeşim... bu arada nurs çayı ne olakimenümmm
kahvaltı
peynir,zeytin
domates,salatalık
2 dlm ekmek
ara
piko,
nesgayfee
öglen
kırmızı biberli 1 yumurta
salata
ara
accık çubuk kraker
ara
tarçınlı üzümlü yogurt
akşam
ızgara kabak yogurtlu
(evd ebaşka sebze yoktu)
ara
kavun-üzüm
2lt su
4 fincan nurs çay
bugün biraz abartılı menüm amaa cuma diye biraz kaçırıdm sanırım
olur canım zamanla oda olur,birden yüklendin mi beli bükülüyor insanın,bu aralar telaşımız aynı seninle tadilat,okul ......ben bitirdim sende tez zamanda bitirir yerleşirsin inşallah evceğizine,fotoları isteremkızım haftaya tüm gün okulda bensiz olacak tek düşündüğüm tuvalet derdi birde büyükler itip kakıp çarpmazlar inşallah tuvalet formayla epey zor olacak alışacak bi şekilde artık ne yapayım
ev tadilatıda bişekilde devam ediyor artık kafaya takmıyorum tek üzüldüğüm kızıma tam takım kız odası mobilyası alacaktım ama okadar çok masrafımız olduki bu mümkün olmayacak bende yaza borçlar hafifleyeyince perdesinden halısına abajurundan lambasına istediğim gibi döşerim Allah izin verirse.
annemle son zamanlarda sorunlarımız var kızlar annedir diye sesimi çıkarmıyorum duymamazlıktan geliyorum ama farkında olmadan çok kırıyor beni şaşırdım ne yapacagımı eşim al karşına konuş diyor ama konuşamam çok kırılır gücenir ve maalesefki beni anlamaz ne yapacagımı şaşırdımmmm
buraya yazmayınca kiloda verilmiyor değilmi arkadaşım,neyseki döndün...umarım hedefine ulaşırsın,Ben gülay,,sevgiyle
kızlar merhaba
yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.5
bu hafta 83.7
gelen 1200
toplamda giden 7.1
spor yok
merhaba ben tülin. benden önce katılmışsınız kkya belliki. hadi tekrar devam edelim birlikte kilo vermeye. bebeğiniz sağlıklı büyüsün inşallah.hayırı olsun...
kızlar merhaba
yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.
bak canım bi ısırıkta yetiyo dimi.tebrik ederim seni yeme yemeee..kıslarr şuandaa o kadar büyükkk bir imtihandan geçiyorumki anlatamammm eşimeee tost yaptımm mis gibii kokuyorr ama ben yemıyecegim gözüm döner gibi oldu 1 lokma kaşar attım agazıma hmn burayaa geldim motive olayaım diyeee gidecek bu kilolar gidecekkkkkkkkkkk
canım hoşgeldin ben tülin. yılbaşına kadar en azzzz 10 kg verirsin yeterki azimli ol ve buradan kopmakızlar mrb ben sürekli diyete başlamaya çalışan zaman zaman veren ama boğazını tutamayıp alan iradesizin biriyimson zamanlarda iyice şiştim ve kendimden utanıyorum artık su an 86 kiloyum ve bu gidişata dur demek gerek 65 kilonun altına düşmek istiyorum boyum 170.. siz harika kilolar vermişsiniz ne kadar zamanda acaba? benide aranıza alır mısınız bide bu sene kpss illeti var başımda ikisini bi arada bitirip sonra tertemiz bi hayata başlamak istiyorum... aslında kilolarımdan yılbaşına kadar kurtulmuş olmayı umuyorummm olabilir mi sizce.. :78:
canım benim kuşbaşı hiç yok menüde hele yıl hiiiççç yok.haftalar var. bence sen onu bende sizinle oyun oynadım diye kurtarcanımmmm
canımm menün güzel bencee canını sıkmaa
hiç kızarmıyım yaaa
3 yıldır dedecanda kuşbaşı yemedim yazdımmm
ne anlama gelirkiiii
versinnn
canım valla menü harika ama sporun ondanda harikaaaaabende menümü yazayım karbon sonrası süper bir gündü bence yorumlarınızı bekilom hadi bakalımmm
sabah
avuç içi yarısı tost
çay
ara
1 şeftali
öğle
5 yk patlıcan biber domates sote
3 kaşık yoğurt
ara
1 badem
1 fındık
1 kaju
1 fındık
akşam
1 kepçe börülce yemeği( 6-7 kaşık gelir galiba)
3-4 kaşık yoğurt
ara
1 küçük elma
3.5 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
sıkı durunnnnn
30 dakika step plates aerobik karışımı ve twist
68 dakika leslie 5 mile fat burning
kendime bile inanamadım ama yaptım
yani bugün toplamda
98 dakika spor yaptımmmm
canım gülüüümmmmm sen şimdi ne güzel iradeli davranıp içmedin dimi eve gelince sende soda içseydin.bide o saatte kuruyemiş yedin. ben alkol hiç kullanmadıgım için kalorisini falan bilmiyorum ama sen bi marka yazınca bakam dedim 143 kalori diyooooo.. bilgilerine canımmmm...şimdi dün yaşammamış gibi yeni güne merhaba tabikiiii kaldıgımız yerden devammmmmdün gece arkadaşlarımız aile tarışması yaşamışlar çok bozuklardı,maç izlemeye gelmişler menemene..gittik izledik maçı bir cafe'de orda bir sade soda içtim,ordan başka canlı müzik olan bir cafe'ye geçtik orda 1 sade nescafe içtim bira içmemek için,onlar götürüyodu karşımda buz gibi...ama gelen midye tabağı beni benden aldı ve 5 tane hüplettimsonra saat 12 gibi bize geldik,evde gari dayanamadım bir tane miller içtim,1 avuç çerezle yapmamalıydım ama dayanamadım,okadar üzgündü ki beraber içelim dedi kıramadım,eşşek kafalıyım
çıkarırım tülüm ya menüler zayıf gelince doymuyorumda ondan ,düzene girdi beynim,oda çıkar zamanla...... ben kahvesiz ölürüm laaa,meyve 10 yıl yemesem aramam ama kahveeeeeulaşılmaz bir aşk var aramızda napcan gareee :))) senin menüde hiç fena sayılmaz çikolata bölümünü görmedim cuma diye....
arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn...
akşamki bira-midye kaçamağından sonra bugüne onları yaşamamış gibi uyandım ,diyeti bozdum diye bugüne küsmedim,hala ciddi ciddi devam ediyorum....şimdi kahvem içtim,wc me çıktım kilom aynı,kahvaltı edicem kız halasında onu almaya gidicem....annemler kurşunlu kaplıcalarına gidicek 1 hafta belki bizde gideriz akşama,1 gün kalırız ,oh sıcaksu,masaj misss gibi ,,nasıl iyi gelir demi....gidiyim ben gidiyim....
bugünde çok ciddiyim...bakıyım--aa valla ciddiyim[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?