80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hiç okluyamadım giremedim ya çok yoğun bir gündü misafirlerimi yeni uğurladım kilo bildirimimi yapıp çıksam iyi olacak
başlangıç :86.5

geçen hafta :70.9

bu hafta :69.2

giden :1.7

hedef :60

spor yok

beden :44

süpersinnn dayan bak 5 dakika sonra bitecekkkk

hoşgeldinnnnnn
burayı bırakma gerisi gelirrr
ben ayşe

bende menümü yazayım karbon sonrası süper bir gündü bence yorumlarınızı bekilom hadi bakalımmm
sabah
avuç içi yarısı tost
çay

ara
1 şeftali

öğle
5 yk patlıcan biber domates sote
3 kaşık yoğurt

ara
1 badem
1 fındık
1 kaju
1 fındık

akşam
1 kepçe börülce yemeği( 6-7 kaşık gelir galiba)
3-4 kaşık yoğurt

ara
1 küçük elma

3.5 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı

sıkı durunnnnn
30 dakika step plates aerobik karışımı ve twist
68 dakika leslie 5 mile fat burning
kendime bile inanamadım ama yaptım
yani bugün toplamda
98 dakika spor yaptımmmm

selam kızlar..........
kilo bildirimim
başlangıç:90.100
geçen hafta:86.500
bu hafta:86.100
giden:400 gr
toplamda giden:4000 gr
hedef:63
boy:1.63
spor yok

iki haftadır hiç kilo veremiyorum bir gün verip ertesi gün alıyorum sanırım yaptığım kaçamaklardan olmalı bir düzene girmeliyim...........

bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.5
bu hafta 83.7
gelen 1200
toplamda giden 7.1
spor yok

günaydınnnn kızlar iyi hafta sonlarııı
izlemcim
umarım ibo enişte ile aranız düzelmiştir
insanın canını sıkıyor bu durumlar ama arada bi olmasıda gerekiyor tabi derecesine baglı

nilgün
senin tayin işin ne oldu seneye mi tayin istiycekisn ?
aklıma geldi birden

eddorass
ne güsel spor yapmayı sveiyorsun dimek
bende çok sveiyorum amaa şu sıralar fırsat yokk

bugün anneme gidicezzz oradan bebeleri atıp belkimm bi forum ankara yaparız
ne var ne yok bi deşmek lazımm mazaları lcw den begendim bir etek vardı onada bakarım hem
hemde çocuksuz gezmiş oluruz azcıkk

öpüyorum hepiciniziii sakın hafta sonu kaçamalklarına yenilmeyinnn
belki ögün saatleir degişsinn ama yedikleirniz aynı kalsın anacımmmmmmmm

dün gece arkadaşlarımız aile tarışması yaşamışlar çok bozuklardı,maç izlemeye gelmişler menemene..gittik izledik maçı bir cafe'de orda bir sade soda içtim,ordan başka canlı müzik olan bir cafe'ye geçtik orda 1 sade nescafe içtim bira içmemek için,onlar götürüyodu karşımda buz gibi...ama gelen midye tabağı beni benden aldı ve 5 tane hüplettim sonra saat 12 gibi bize geldik,evde gari dayanamadım bir tane miller içtim,1 avuç çerezleyapmamalıydım ama dayanamadım,okadar üzgündü ki beraber içelim dedi kıramadım,eşşek kafalıyım
izlem okadar mutlusunuzki size nazar deydi...ne oldu bilmiyorum ama davanda haklısındır eminim,sadece birazcık sakin ol,bak insan içine çıkcaksınız yarın,o günün fotolarına bakıp ,küs olduğunuzu hatırlamak istemezsin değilmi...erkekler böyledir (nazlı bir bebek gibi,gurur abideleri) biz birazcıcık alttan alalım,gitme annene sonra büyümesin işler....Akıllı kadınsın sen ,geçiştirirsin bi şekilde en kazasız belasızından bu tartışmayıda
sil onu sil kız ayşe Allah iyiliğini versin...evet benim su biraz daha artmalı haklsıın ,ekmek olayıda menülerin sebze oluşundan ve güçsüzlüğünden kaynaklı ,doymuyom anacım ,p.tesiye kalkar oda merak etme,dua et emi bacım
yemedim de bana banu,yemedin değilmi.yarın yicen nasıl olsa
çekemez hayatım çekemez ....bu insanlar böyle işte ,neden kaçsın mütaahit,neden yarım kalsın ki inşaat....Sen ona öyle deyince deki -Anne dua et bizim için ,torunların daha rahat yaşasın diye tek amacımız de...densiz kvinsanı dinden imandan çıkarırlar,ama özgüre çemkirme,o napsın yazık...onlarda arada-derede kalıyor:44:
çıkarırım tülüm ya menüler zayıf gelince doymuyorumda ondan ,düzene girdi beynim,oda çıkar zamanla...... ben kahvesiz ölürüm laaa,meyve 10 yıl yemesem aramam ama kahveeeeeulaşılmaz bir aşk var aramızda napcan gareee :))) senin menüde hiç fena sayılmaz çikolata bölümünü görmedim cuma diye....
bugünkü menüm:

sabah:
1 kepek ekmegi
peynir domates

ara:
az şekerli türk kahvesi

ara:
1 armut

öglen:
menemen
cacık

akşam:
1 kase yagsız makarna
1 bardak ayran

1 form çay bol su​
arkadaşım benim süper bir menü,valla biravoooo
bu aratılıı menü,ben gidip geçmişi okucam sen diyettekene ne yiyiyodun be kardeşim... bu arada nurs çayı ne olaki
olur canım zamanla oda olur,birden yüklendin mi beli bükülüyor insanın,bu aralar telaşımız aynı seninle tadilat,okul ......ben bitirdim sende tez zamanda bitirir yerleşirsin inşallah evceğizine,fotoları isterem
buraya yazmayınca kiloda verilmiyor değilmi arkadaşım,neyseki döndün...umarım hedefine ulaşırsın,Ben gülay,,sevgiyle
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.5
bu hafta 83.7
gelen 1200
toplamda giden 7.1
spor yok

ya sen nerdesin kuzum ya ,gidiyon gelmiyon,aha böyle almışsın kiloyuda ,bak kızdım sana şimdi

arkadaşlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn...
akşamki bira-midye kaçamağından sonra bugüne onları yaşamamış gibi uyandım ,diyeti bozdum diye bugüne küsmedim,hala ciddi ciddi devam ediyorum....şimdi kahvem içtim,wc me çıktım kilom aynı,kahvaltı edicem kız halasında onu almaya gidicem....annemler kurşunlu kaplıcalarına gidicek 1 hafta belki bizde gideriz akşama,1 gün kalırız ,oh sıcaksu,masaj misss gibi ,,nasıl iyi gelir demi....gidiyim ben gidiyim....

bugünde çok ciddiyim...bakıyım--aa valla ciddiyim

günaydınnn bende bugun enerji patlaması var sanırımmm.eşimi gönderdim perdeleri çıkardım attım makineye. oğlımla bi güzel kahvaltı yaptıkkk.kabağımı çıkardım ocakta yağsız kavurdum. 3 kabak kadar rendeledim attım dondurucuya arada lazım olunca çıkarırım diye. tavuk çıkardım onuda öğlen için yapcam. arkadaşımla belkim piknik yaparız yarına kalır. ve şimdi spora kaçıcammm.bekle beni leslieee geliyoruuummmmm

merhaba ben tülin. benden önce katılmışsınız kkya belliki. hadi tekrar devam edelim birlikte kilo vermeye. bebeğiniz sağlıklı büyüsün inşallah.hayırı olsun...

bak canım bi ısırıkta yetiyo dimi.tebrik ederim seni yeme yemeee..

canım hoşgeldin ben tülin. yılbaşına kadar en azzzz 10 kg verirsin yeterki azimli ol ve buradan kopma
canımmmm
canımm menün güzel bencee canını sıkmaa
hiç kızarmıyım yaaa
3 yıldır dedecanda kuşbaşı yemedim yazdımmm
ne anlama gelirkiiii
versinnn
canım benim kuşbaşı hiç yok menüde hele yıl hiiiççç yok.haftalar var. bence sen onu bende sizinle oyun oynadım diye kurtar

canım valla menü harika ama sporun ondanda harikaaaaa
canım gülüüümmmmm sen şimdi ne güzel iradeli davranıp içmedin dimi eve gelince sende soda içseydin.bide o saatte kuruyemiş yedin. ben alkol hiç kullanmadıgım için kalorisini falan bilmiyorum ama sen bi marka yazınca bakam dedim 143 kalori diyooooo.. bilgilerine canımmmm...şimdi dün yaşammamış gibi yeni güne merhaba tabikiiii kaldıgımız yerden devammmmm

günaydın güzellerrr
bugün yine inançlı azimli bir güne uyandım evet ya dünkü yaptığım sporun karşılığını aldm bugün sabah hemen bemim böle anladım iiceee..
spor salonuna giderken ne kadar kaçamak yapsamda ertesi gün küçülmüş incelmiş olarak uyanıyordum ve bugün günlerden sonra ilk defa aynı şekilde uyandım kalktım 2 bardak suyumu içtim en sağlıklı ve hafifinden kahvaltımı yaptım ve mutluyummmmmm
bugünde yapıca sporumu yarında en azından karbonda kaybettiklerim geri gelmeden toparlayayım düne göre 200 gr gitmiş şimdiden 77 i görmrk inanılmaz mutlu etti beni yaaaaaa.....
bu haftayı da 1 kilo vererek kapattımı korkun bendennnnn

bu arada sabah kendimce bir sınavdan geçtim eşime patates kızarttım birde biber ama 1 tane bile yemedim önümde çikolata vardı ama yemedim önümde katmer vardı ama yemedim

eeee daha ne olsunnnn...
mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm.......................

Günaydın kızlar hepinizi çok özledim.Nasılsınız umarım sağlığınız ve keyfiniz yerindedir.

malum buradaki ortam çok uygun olmuyor birde diğer mağazanın kapanış işleri projeleri buraya adapte etme vs.yoğun birde int.sürekli kopuyor kablosuz bağlantı....
saçlarımı asimetrik küt diğer adıyla bob tarzı kestirdim.güzel oldu ama fönlü daha güzel duruyor...
hala kv gidip geliyoruz 2 gün orda 1 gün evde kalıyoruz.bu mağazaya geldim geleli hiç satışım olmadı maalesef canım çok sıkılyor patron satış yok bari temizlik yapın diye dalga geçiyor...iyice sinir bozuyor bu tavırları...
Kısaca bu hafta ne yediğimi özet geçiyim sabah-öğle sadece musli akşam pişen yemek ne ise ekmeksiz ve sınırlı yedim.aralarda ise eti çörekotlu bisküviden atıştırdım ve sonuç 67 kiloyum:)fazlalıklar gidiyor hala bayram öncesi halime dönemedim ama olsun bu da güzel en azından gidiyor kilocuklar...

şuan 67 kiloyum geçen haftayı hatırlamıyorum o yüzden sadece şuanki kilom uyazıyorum deryacım...şimdiden teşekkürler..

hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın....inş.istediğimiz kilolara biran önce kavuşuruz...

sadece sayfalara bakabildim okuyamadım dogru dürüst geçmişe gidemicem üzgünüm geçmişten bi kaç kişi var aklımdaa

varsa yeni bi gelişme çokk özür dilerimmmm.........

TÜLAYI gördümmm hoşgeldin tülaycım nasılsınnn ?:80::80::80:

ÜRKECİMM sende hoşgeldin canım nasılsınnn bebegini hayırlısıyla büyütt inşşşş.
uzun, saglıklı, hayırlı bir ömrü olsun inşşşşş.

AYŞEEEEEEEE ortimm tebrik ederimmm süpersinnn

FİLİZZZCİMMM( filizkuzey) nasılsınnn canımm hoşgeldinn boşver sen o patronunu takma güzelimm.
gitsinn o kilolarrr gitsinnnn maşalllahhhhh

FİLİZZZZZ (juu) ortimmm sesin solugun çıkmıyo nerdesin niye hiç gelmiyosun be güzelimm
vallahi çok özledim yorumunu sohbetini inşşş. bi sıkıntı yokturr

Son düzenleme:
selam kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba..naısl kyifler umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür mide bulantısından muzdaripim..perşembe akşamüstü işyerinde fenalaştım önce kustum sonra da baş dönmesi falan iş çıkışına kadar revirde yattım..dün de sabahtan akşam 16 ya dek aynı şekilde yattım..şimdi daha iyiyim dr önce şu salgın virsüten şüpheleni ama bende ishal yok..bence 20 lik dişim apse yaptı çeneme ve beynime vuruyor ağrısı ben antibiyotik kullanmaya başladım ama yine de dr a gidip bir göstercem muhtemelen alcaklar şu 20 liklerimi am aorada bişey yok büyükm olasılıkla çeneye gömük dişi alcaklar am aonu şu anda yaptıramam c.tesi sabah bodrum yolcusuyum nasipse şirket 4 günlük tatile gönderiyor..hiç hazırlığım yok..şu anda oturmuş ne yapsam ne yapsam diyorum..baktım çıkar yol bulamadım bari size yazayım dedim işten kaçcam ya:)
bayramda aldığım kilolları veremedim hala..ne spor yapıyorum ne diyet..birkaç gündür yediklerimi hemne çıkarıdğım için olsa gerek içim boş gibi sms tsrtıfds bir oynsms yok..heryerim şiş..
çok işim var çok ben kaçmak zorundayım kzılar..
deryacım dün sabah 87.2 kg dım canım eçen hafta da bu kadardım sanırım..doğruysa sabit geçmeni rica edicem..inan hiç hatırlamıyorum..şimdi de bir kenara yazıcam her hafta seni uğraştırıyorum kusura bakma lütfen..
tatil için sosyete pazarına,dişçiye,saçlarımı boyatmak ve kaş için kuaföre gitmem gerek..
evin nciddi bir temizliğe ihtiyacı var..
bende hal yok.
bakalım naısl halletcem..
öpüyorm kızlar sizi dikkat edin kendinize..
herkese iyi haftasonları diliyorm..

selam kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
o kadar çok alıntı yapacak şey vardı ki ama daha evi toparlamam lazım. hızlı bir geçiş yaptım
aklımda kalanları yazayım.
süper kilolar verilmiş kızlar hepinizi tebrik ederim
banucum eteğini güle güle giy
izlemcim umarım iyisinizdir eşinle
iki filizi de özledim
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
deryacım düğün güzel geçmişe benziyor
burcucum seni daha sık görmeye başladık yine, özlemişim cıvıl cıvıl yazılarını

Son düzenleme:
dün koşturmalı bir gündü benim için
biraz işlerim vardı, ardından ikea ya gittik
harika bir yer
sincanda gittiğimiz için aktarmalı gidebildik ancak
mamak tarafına çok az otobüs vermişler. epey otobüs bekledik. çok sıkışık bir şekilde gittik.
ama herşeye değdi gezmeye doyulmuyor
iki tane katlanır sandalye aldık
gezmekten kilo bildirimini aksattım ilk kez
geçen hafta:78.9
bu hafta:78.6
giden:300 gram
toplamda giden:13.4
hedef:68
beden:44
boy:1.71
spor: yok

Son düzenleme:
sevdaaaaaa canım ben bomba gibi ilerliyorummm valla herşeyden yiyip az ve öz yemek bence en mantıklısı ayy karbonda ne yicem diye düşünmekten sıkılmışım walla hemen hemen her akşam dışarda yemitik sebzeyi özlemişim walla...
sen npıon nasıl gidiyorr
ben leslie leri indirdim sabahtır temizlik yaptım şimdi benim cadı anneannesiyle gezmeye gitti bende sporumu yapıcam boool boool inşallahhh birde ebruli platesleri indiriyorummm yavaştan hazırlık olsun zayıflayınca bool boool üfferliz inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…