80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar disari ciktik esimlen yeni geldim hava cok sicak.Ikizlerimin ikiside oksurup tiksiriyor.Saat henuz burda gunduz 3.10 esim spora gitti 2 saat sonra gelicek ben gidicem aksam 7 gibi kapaniyor .Dun bana verilen tum aletleri yaptim.bugunde yapmam lazim.Aslinda yuzmeye de gitmek istiyorum ama havuzda var cunku henuz esimden izin koparamadim malesef bu konularda tutucu.Halbuki evlenmeden once gittigimi biliyor.Bakalim sanki izin vericek gibi.En guzel kilo bu sekilde verilir tum vuct kaslari calsiyor cunku.

iyi geceler kızlarrr nasılsınızzz biliyorsunuzz çok işim olduğundan giremiyorummm arada bakıp çıkıyorumm benii mazurr görünn ne olur
bebegciimm çok geçmiş olsun canımm allah size bağışladıı
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aklımda kalmadı ismler rüzgarımm bir tek kaldıı neyse fark etmezz kızlarr hoşş geldinizzz

heeeeeey millet nerdesiniz yahu şimdi gidip yatacam bu kez herkes dolacak buraya.Hafta sonu ya tabi gezdiniz gezdiniz bi de yediniz ağırlık bastı uyudunuz dimi :) sizi gidiler siziii

kızlar bi şey sorcam tatlı krizi tutunca kuru üzüm yesem kalorisi çokmu bileniniz varmı,bi de açlığımı bastırmak için sarı leblebi yesem kilo yaparmı güzeller merak ettim

slm kızlar
bugün yediklerimi yazayım biraz geç oldu ama
sabah 2 zeytin bi kaç çatal peydir 1 dilim k ekmek 1 şekersiz çay
ara..
öğlen...
ara:2 salatalık 2 domates
akşam makarna 1 tabak ve 3 kaşuk tavuk sote yoğurt
1,5 saat yürüyüş 2 lt su
bugün gündüz canım pek bişey istemedi ama akşam makarna yedim

kızlar bi şey sorcam tatlı krizi tutunca kuru üzüm yesem kalorisi çokmu bileniniz varmı,bi de açlığımı bastırmak için sarı leblebi yesem kilo yaparmı güzeller merak ettim

canım sarı leblebi kilo yapmaz bence ama üzümü sınırlı yesen iyi olur çok tatlı o bakımdan

kızlar herkes uyumuş herlade ben malesef uyumadımçünkü büyük oğlum rahatsız acilde serum veriyorlar ben gitmedim ufaklık uyuyor annem babam ve eşim gittilerr bende onları bekliyorummm bide acaip öksürüyor yavrumm benimm neyse bi gelselerde bende rahatlasam

ayy kızlarr şuann okadar çok açlık hissediyorumkiiii ama hiç iştahım yokk kaç gündür öyleyim zorla yemek yiyorumm yaa neden acabaaa lokmalar resmen ağzımda büyüyor malumm yoğunum ayakta kalmak için azıcık yemem lazım ama iştahımm gitti gitt dedikte bu kadar demedikk yaniii:bbo:

merhaba, evet yanlis görmüyorsunuz, ben bu saatde burda....... neden acaba.....
rahatsizim biraz, reglim geldi karnim agriyor, bacaklarima kadar vuruyor, ve agzimin ici sisti kulagima basima vuruyo....... iltihap olmus biraz... annem bi ilac verdi yuttum, yarim saat sonra migdemi yedi sanki... migde bulantisii guruldamaa hirrla giriyor... uyuyamiyorumm... acim..... bi kayisi yedimm azicikkkkk dindi....... umarim uyuyabilirim... sabah bigüzel kahvalti yapip spora gidicem, öglen girerim.... offff cok halsizim yüzüm kirec gibi..........
grs..

Aylincim gerçekten gece gece senin msjını görünce şaşırdım..hadi iyi uykular sana!

Serracım geçmiş olsun canım umarım bi an önce iyileşir kuzun,acil şifalar..

Benim sesim halaaaa çıkmıyor uyuz oluyorum oğlumu uyutamıyorum bile eee eee çıkmıyor pışşş pışşş yapıyorum dönüp yüzüme bakıyor sıpa..:) Yarın sabaha geçsin artık ne bu azapppp!

Aylincim spor olayını siz bilirsiniz valla hani bakıpta aaa bu hafta ne kadar az spor yapmışm dermiyiz ki acep? bana kalsa ben hergün yapcam ama ya bebekle olmuyor yada böyle hasta oluyorum işte 2 gündür yine evdeyim hastayım diye eşim göndermiyor. Siz karar verin,herkesin düzenli söyleyeceğini sanmıyorum zaten liste tutması zor olur önemli olan verilen kilolar boşverrrr canım yaaa!

Bende yediklerimi yazıyım
Sabah : sirkeli,ballı,tarçınlı suyum
peynir,haşlamış yumurta,zeytin,domates,biber 1 dilim ekmek
Ara :yok bol bol iksir içtim sesim gelsin diye..
Öğlen: 1 kase yoğurt çorba,1 dilim ekmek
Akşam : fırında patatesli,kaşarlı ıspanak, 1 şinitzel

Lavitacım bu arada sende aylin gibi nerene sakladın o 85 kiloyu canım? Siz daha gençsiniz doğum falan da yapmadınız ondan heralde özellikle üst tarafta hiç bişey gözükmüyor tatlım,alt tarafı göremedim etek bol başka bi foto daha koy analiz edelim ok..

herkesee günaydınlarrrrkimseler uyanmamışş kalkınn benimm tembell arkadaşlarımm gece tamm4 te geldiler bizimkiler beklemktenn yoruldum serumdan sonra ateşş i yükselmiş ayy allahım iyileşir inşş şimd uyuyolarr

günaydın serradeniz oğlun geldimi canım hastaneden nasıl oldu geçmiş olsun çok üzüldüm
aylin geçmiş olsun canım ya sıcak tut kendini
handerya bal ve zencefil karıştırıp yesen iyi gelir sanırım

uyumak istiyorum soyle derinsiz
bir sekilde sabah kadar gecenin 3 olmus burda ben uyuyamiyorum ikizler ayaktalar dahasi aglayip duruyorlar.2 hasta bebek ufffff sinirden meyvali yogurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…