sevdaaaaaa canım ben bomba gibi ilerliyorummm valla herşeyden yiyip az ve öz yemek bence en mantıklısı ayy karbonda ne yicem diye düşünmekten sıkılmışım walla hemen hemen her akşam dışarda yemitik sebzeyi özlemişim walla...
sen npıon nasıl gidiyorr
ben leslie leri indirdim sabahtır temizlik yaptım şimdi benim cadı anneannesiyle gezmeye gitti bende sporumu yapıcam boool boool inşallahhh birde ebruli platesleri indiriyorummm yavaştan hazırlık olsun zayıflayınca bool boool üfferliz inşallahhh....
Slm kıslarrrrrr...Bi kaç gündür giremedim tabloyu da ancak yapabildim ..3Gündür hastalıkla uğraşıyorum bi yandan diş iltihabı beni benden etti,diğer yandan bebişimle birlikte grip olduk mahvoldum tek kelimeyle bi baktım bi 500 gr daha gitmiş işin güzel yanı sadece bu oldu :) Tabloyu son aldığım notlara göre kafam bi dünya yaptım ufak tefek yanlışlıklar varsa uyarın,bir de bu hafta kilosunu yazıp düzeltme yaptığım arkadaşları mavi renkle yaptım karışmasın diye 2 hafta hiç girmeyeni listeden silcem,epey çoğaldık sığdıramıyorum..Hepinizi kutluyorum,yola devammm :)
kızlar bakın çokkk eskilerden bi sayfaa kilo çizelgesi buldumm
merhabalar arkadaşlar.
yine geç kalktım bugün.mutsuzum o yüzden.
ama yarın kesin kararlıyım erken kalkıcam.
başka türlü kilo veremem.biliyorum.
15 gün oluyor tatilden geleli ama hala tatil modundan çıkamadım
bir sürü iş var:96:
çarşıya gitmem lazım.
akşam menümü yazarım
sporumuda tabii.
birde merak ettim kilo bildirimine haftalıkmı yoksa günlük sporunuzu yazıyorsunuz
aferinnn ortime maşallahhhhh
ben bişey indiremiyom anam açılmıyo ya bende bi problem var yada leptap ta
hangisi bilemedim.... ha gayret ortim
bende canım ne isterse yiyorum hafif bişiyse misal dün 2 tabak taze fasülye yedim azıcık zeytinyaglı yaptım.
misal kek mi yicemm incecikkkk bir dilim yiyorum.
çünkü ömrümü bunları yemeden geçirecek degilim o yüzden az az veriyim ama veriyim ortimm sıkıntı yapmıcam artık
gece gittim dükkana ciğer şiş yedim canım çekti
ama ekmezsiz tabi gece gece
sonra dükkanı kapadık eşime dedim beni spor parkıbna götür 5-10 dk. bisiklet çeviriyim twist yapıyım dedim
bastık gittik arabayla valla bütün aletlerde 100 lerden fazla yaptımm
bide tur attık temiz havada ohhhh missss geldim eve
gece uyandımm geberiyorumm açlıktannnnn
yarım çay bardağı kadar kola içtim yattım yesem yani dünyaları yerdim kimse elimden alamazdı
nerelerdesin canımmm. sende biçok arkadaşımızda yok epeydir..e gelin artıkkkkk oyuna
kızlaaar moralim bozuk ve motivasyon sıfır
nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum ama 300gram fazla çıktım tartıda.ki ben her sabah aynı yerde aynı saattte lavabodan sonra ve çıplak tartılırım.17 gündür ilk defa artılı rakamları gördüm.ama buraya her gün yazıyorum menümü dogru düzgün hiç kaçamak yapmıyorum ki her gün en az yarım saatte yürüyorum.dün sadece 10 tanecik sarma yemiştim yoksa o yüzden mi artılı rakamlara cıktım.off ama ne yapayım öleyim mi yani.kilo almayayım diye hic sarma yemeyecekmiyim
moralim o kadar bozuk ki sanki ne yesem kilo alcakmışım gibi geliyor.ara öğünde meyve yerken bile ay acaba yemesem mi diyorum.nereden çıktı bu 300gram. regl dönemide değil.
Allah'ım yol okadar uzun ki.daha sadece 5 kilo gitti.19 kilo daha vermem gerek ki o zamanda yine balık etli kıvamında oluyorum.
az önce netten yüzme kurslarını araştırdım.haftada 1 kere yüzmeye 1 kere de fitness'a mı gitsem diyorum.
canım böyle kkkk yazan linkler bende açılmıyor. ne vardı diye hepte merak ediyorum.niye açmıyo acaba? maşallah 77 ucunu göstermiş tebrikler
evet canım yoksun nerelerdesin. hastalıklarla uğraşıyosun demekki hem mide hem diş.üstüste gelmiş.çokçok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin. tatilinde hayırlı olsun gez tozzz...selam kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba..naısl kyifler umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür mide bulantısından muzdaripim..perşembe akşamüstü işyerinde fenalaştım önce kustum sonra da baş dönmesi falan iş çıkışına kadar revirde yattım..dün de sabahtan akşam 16 ya dek aynı şekilde yattım..şimdi daha iyiyim dr önce şu salgın virsüten şüpheleni ama bende ishal yok..bence 20 lik dişim apse yaptı çeneme ve beynime vuruyor ağrısı ben antibiyotik kullanmaya başladım ama yine de dr a gidip bir göstercem muhtemelen alcaklar şu 20 liklerimi am aorada bişey yok büyükm olasılıkla çeneye gömük dişi alcaklar am aonu şu anda yaptıramam c.tesi sabah bodrum yolcusuyum nasipse şirket 4 günlük tatile gönderiyor..hiç hazırlığım yok..şu anda oturmuş ne yapsam ne yapsam diyorum..baktım çıkar yol bulamadım bari size yazayım dedim işten kaçcam ya:)
bayramda aldığım kilolları veremedim hala..ne spor yapıyorum ne diyet..birkaç gündür yediklerimi hemne çıkarıdğım için olsa gerek içim boş gibi sms tsrtıfds bir oynsms yok..heryerim şiş..
çok işim var çok ben kaçmak zorundayım kzılar..
deryacım dün sabah 87.2 kg dım canım eçen hafta da bu kadardım sanırım..doğruysa sabit geçmeni rica edicem..inan hiç hatırlamıyorum..şimdi de bir kenara yazıcam her hafta seni uğraştırıyorum kusura bakma lütfen..
tatil için sosyete pazarına,dişçiye,saçlarımı boyatmak ve kaş için kuaföre gitmem gerek..
evin nciddi bir temizliğe ihtiyacı var..
bende hal yok.
bakalım naısl halletcem..
öpüyorm kızlar sizi dikkat edin kendinize..
herkese iyi haftasonları diliyorm..
kızlar bakın çokkk eskilerden bi sayfaa kilo çizelgesi buldumm
merhabalar arkadaşlar.
yine geç kalktım bugün.mutsuzum o yüzden.
ama yarın kesin kararlıyım erken kalkıcam.
başka türlü kilo veremem.biliyorum.
15 gün oluyor tatilden geleli ama hala tatil modundan çıkamadım
bir sürü iş var:96:
çarşıya gitmem lazım.
akşam menümü yazarım
sporumuda tabii.
birde merak ettim kilo bildirimine haftalıkmı yoksa günlük sporunuzu yazıyorsunuz
hadi bekliyoruz canım inşallah. menülerini biriktirde yaz.kızalım bolca.burdan kopunca kaçırmışsındır belkimsorma cnm ramazan bayramı telası sonra dugunler fılan sonra kayıt yenıleme bırde ınternetsorunu derken gıremedım cnm.ayın 28 ındensonra burada olucam ıns.
canım 300 grmı neden takıyosun kafana. 17 gündür ilk diyosun.olsun olacakta elbet. üzme kendini. ben bu hafta 74.800 ü gördüm cuma 75.1 dedi. bugun yine 74.7 bakalım yarın ne olcak.hiiiç üzme kendini boşunakızlaaar moralim bozuk ve motivasyon sıfır
nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum ama 300gram fazla çıktım tartıda.ki ben her sabah aynı yerde aynı saattte lavabodan sonra ve çıplak tartılırım.17 gündür ilk defa artılı rakamları gördüm.ama buraya her gün yazıyorum menümü dogru düzgün hiç kaçamak yapmıyorum ki her gün en az yarım saatte yürüyorum.dün sadece 10 tanecik sarma yemiştim yoksa o yüzden mi artılı rakamlara cıktım.off ama ne yapayım öleyim mi yani.kilo almayayım diye hic sarma yemeyecekmiyim
moralim o kadar bozuk ki sanki ne yesem kilo alcakmışım gibi geliyor.ara öğünde meyve yerken bile ay acaba yemesem mi diyorum.nereden çıktı bu 300gram. regl dönemide değil.
Allah'ım yol okadar uzun ki.daha sadece 5 kilo gitti.19 kilo daha vermem gerek ki o zamanda yine balık etli kıvamında oluyorum.
az önce netten yüzme kurslarını araştırdım.haftada 1 kere yüzmeye 1 kere de fitness'a mı gitsem diyorum.
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.5
bu hafta 83.7
gelen 1200
toplamda giden 7.1
spor yok
gidiyor gidiyor gidiyorrrrrrrrrrrr.77.8
gidio wallaaa gidiooooo
aferim ayşe valla iradelisin bende patates kızartıyom yesem mi diyordum tam seni okuyunca vazcaydımgünaydın güzellerrr
bugün yine inançlı azimli bir güne uyandım evet ya dünkü yaptığım sporun karşılığını aldm bugün sabah hemen bemim böle anladım iiceee..
spor salonuna giderken ne kadar kaçamak yapsamda ertesi gün küçülmüş incelmiş olarak uyanıyordum ve bugün günlerden sonra ilk defa aynı şekilde uyandım kalktım 2 bardak suyumu içtim en sağlıklı ve hafifinden kahvaltımı yaptım ve mutluyummmmmm
bugünde yapıca sporumu yarında en azından karbonda kaybettiklerim geri gelmeden toparlayayım düne göre 200 gr gitmiş şimdiden 77 i görmrk inanılmaz mutlu etti beni yaaaaaa.....
bu haftayı da 1 kilo vererek kapattımı korkun bendennnnn
bu arada sabah kendimce bir sınavdan geçtim eşime patates kızarttım birde biber ama 1 tane bile yemedim önümde çikolata vardı ama yemedim önümde katmer vardı ama yemedim
eeee daha ne olsunnnn...
mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm.......................
biliyormusunuz bu gruplaydım ben işte bi zamanlar ben ayrıldıktan hemen sonraki listelerden biri bu..handeryam benim eski ortimdi napıyor acaba ,dur ben bi araştırıyımkızlar bakın çokkk eskilerden bi sayfaa kilo çizelgesi buldumm
kızlaaar moralim bozuk ve motivasyon sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?