80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aferinnn ortime maşallahhhhh
ben bişey indiremiyom anam açılmıyo ya bende bi problem var yada leptap ta
hangisi bilemedim.... ha gayret ortim
bende canım ne isterse yiyorum hafif bişiyse misal dün 2 tabak taze fasülye yedim azıcık zeytinyaglı yaptım.
misal kek mi yicemm incecikkkk bir dilim yiyorum.
çünkü ömrümü bunları yemeden geçirecek degilim o yüzden az az veriyim ama veriyim ortimm sıkıntı yapmıcam artık
gece gittim dükkana ciğer şiş yedim canım çekti
ama ekmezsiz tabi gece gece
sonra dükkanı kapadık eşime dedim beni spor parkıbna götür 5-10 dk. bisiklet çeviriyim twist yapıyım dedim
bastık gittik arabayla valla bütün aletlerde 100 lerden fazla yaptımm
bide tur attık temiz havada ohhhh missss geldim eve
gece uyandımm geberiyorumm açlıktannnnn
yarım çay bardağı kadar kola içtim yattım yesem yani dünyaları yerdim kimse elimden alamazdı

kızlar bakın çokkk eskilerden bi sayfaa kilo çizelgesi buldumm

merhabalar arkadaşlar.
yine geç kalktım bugün.mutsuzum o yüzden.
ama yarın kesin kararlıyım erken kalkıcam.
başka türlü kilo veremem.biliyorum.
15 gün oluyor tatilden geleli ama hala tatil modundan çıkamadım
bir sürü iş var:96:
çarşıya gitmem lazım.
akşam menümü yazarım
sporumuda tabii.
birde merak ettim kilo bildirimine haftalıkmı yoksa günlük sporunuzu yazıyorsunuz

tandık olarak bir tek selma ablayı görebildim

eddoras hoşgeldin ben arzu haftalık sporumuzu yazıyoruz

canım yanlışı doğruyu öğrendik sayılır gece kola olmamış bence daha düzenli saatli beslenmeye çalışşş
ben şimdi leslie yapıcammm
gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayşecim şu sıralar azmine hayranım inan
ben bayramda ramazan boyu verdiğim iki üç kiloyu aldım ve ancak verebildim şu sıralarda yerimde sayıyorum. ama yazılarını okudukça kendimde devam edebilme gücü buluyorum
haftaya cuma 77 li bir rakam görürüm inşallah bende

Son düzenleme:
nerelerdesin canımmm. sende biçok arkadaşımızda yok epeydir..e gelin artıkkkkk oyuna

sorma cnm ramazan bayramı telası sonra dugunler fılan sonra kayıt yenıleme bırde ınternetsorunu derken gıremedım cnm.ayın 28 ındensonra burada olucam ıns.

nasılsınız umarım keyifler yerindedir ben bildirim yapıp çıkmak zorundayım
pazartesi tam gaz geri dönerim okadar çok geçmiş sayfa varki ama vaktim yok

bildirim:
başlangıç:85
geçen hafta: 69.5
buhafta:69.1
giden:400
toplamda giden:15.9
hedef:65
spor:yok

uzun zaman olmuştu 6 lı rakamları görmeyeli
umarım devamı gelir, hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

kızlaaar moralim bozuk ve motivasyon sıfır

nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum ama 300gram fazla çıktım tartıda.ki ben her sabah aynı yerde aynı saattte lavabodan sonra ve çıplak tartılırım.17 gündür ilk defa artılı rakamları gördüm.ama buraya her gün yazıyorum menümü dogru düzgün hiç kaçamak yapmıyorum ki her gün en az yarım saatte yürüyorum.dün sadece 10 tanecik sarma yemiştim yoksa o yüzden mi artılı rakamlara cıktım.off ama ne yapayım öleyim mi yani.kilo almayayım diye hic sarma yemeyecekmiyim

moralim o kadar bozuk ki sanki ne yesem kilo alcakmışım gibi geliyor.ara öğünde meyve yerken bile ay acaba yemesem mi diyorum.nereden çıktı bu 300gram. regl dönemide değil.

Allah'ım yol okadar uzun ki.daha sadece 5 kilo gitti.19 kilo daha vermem gerek ki o zamanda yine balık etli kıvamında oluyorum.

az önce netten yüzme kurslarını araştırdım.haftada 1 kere yüzmeye 1 kere de fitness'a mı gitsem diyorum.

merhabalaaar arkadaslar:)

Ben 1 eylülden beri cok kötü besleniyorum 1,5 kilo falan almis olabilirim. Artik tartilmiyorum. Eylülden beri annemin yanindayim, onun yaptigi yemekleri yiyorum.. kontrol gitti elden. Tika basa yedim, lokumlar falan götürdüm. Normalde lokum sevmem bile. Verdigim 5-6 kiloyu geri almaktan cok korkuyorum. Icimden aglamak geliyor.. ama karar verdim! Eski aliskanliklara geri dönmek yok:) Derslerim basimdan askin ama her sabah 1 saat yürümeye devam etmeliyim ..

Insallah yarin fazla yemem:)

kilolardan kurtulmayi basaracammm!!

Merhabalar,dün sabahtan beri giremedim,umarım keyifler yerindedir.
Özellikle Banu ve Ayşe sayesinde(beni gaza getirdiniz,size özendim,teşekkürler) uzuuuuuuun bir aradan sonra yürüyüş bandında yürümeye tekrar başladım.Tam 62 dakika, 6 hızda, 6.15 km. yürüdüm. 500 kalori gitti.Niyetim 1 saatti de kalori 500 olsun ve hem de bitiyor diye 2 dakika yavaş yürüdüm.Oldu 62 dakika.Şimdi 1/2 lt su içtim ve salatalık yiyorum.
O kadar yürüdüm,insan terlemez mi yaaaaa.Sadece ve sadece saçlarımın değdiği ensem terledi,koltuk altı bile belli belirsiz,ter yok gibi sanki,o derece.Tamam,ben normalde terlemem ama bu kadar da olmaz ki...Önceden 30 dakika yürüyordum "az diye böyle herhalde terlemiyorum" diyordum,eeeee bu nedir?Bu durumda yürüyüşün bana etkisi nasıl olur acaba?Hiç düzenli ve devamlı yürümedim.Bundan sonra yürüyeyim diyorum,inşallah tabii...Bakalım ne olacak?

Son düzenleme:

Merhabalar,kilo artışı bence sarmadan olmuştur ama yerleşmemiştir.Bugün diyetinize dikkat edin ,göreceksiniz yarın vermiş olacaksınız.Moralinizi bozmayın.Ayrıca spor yapan arkadaşlar sporu herzaman öneriyor.Ben de bugün yürümeye başladım.Klasik bir cümle ama spor yaşantımızın bir parçası olmalı,sadece zayıflamak için değil,sağlıklı yaşam için.Tabii biz tembeller için yapabilmek çok zor oluyor,o da ayrı bir konu...

kızlar enerji patlamam yerini uyuşukluğa bıraktıııı ay hiç halim kalmadı. sabah lesli 50 dak ve aletlerle spor yaptım. sonra 2 gibi oğlumu parka götürdüm 1 top dondurma yedim oda gitsin diye parktaki aletlerle 40 dk spor yaptım.anammm ölüyooommm. coştum heee. ama parkta güzel aletler var. makas , kendini geri itme , bacak halteri , tekli yürüyüş benim kullandıklarım. yalnız evde terden sırılsıklam olurken parkta hiç terlemiyorum.niye eceba??

canım böyle kkkk yazan linkler bende açılmıyor. ne vardı diye hepte merak ediyorum.niye açmıyo acaba? maşallah 77 ucunu göstermiş tebrikler

evet canım yoksun nerelerdesin. hastalıklarla uğraşıyosun demekki hem mide hem diş.üstüste gelmiş.çokçok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin. tatilinde hayırlı olsun gez tozzz...

listedekiler acaba şimdi kaç kilodalar??????????

canım sporumuzu ve suyumuzu günlük yazıyoruz ama cuma bildiriminde toplamını yazıyoruz.

sorma cnm ramazan bayramı telası sonra dugunler fılan sonra kayıt yenıleme bırde ınternetsorunu derken gıremedım cnm.ayın 28 ındensonra burada olucam ıns.
hadi bekliyoruz canım inşallah. menülerini biriktirde yaz.kızalım bolca.burdan kopunca kaçırmışsındır belkim
canım 300 grmı neden takıyosun kafana. 17 gündür ilk diyosun.olsun olacakta elbet. üzme kendini. ben bu hafta 74.800 ü gördüm cuma 75.1 dedi. bugun yine 74.7 bakalım yarın ne olcak.hiiiç üzme kendini boşuna

Bu aralar bayağı yeni gelen olmuş galiba.Hoşgeldiniz , burayı takip edin ve menülerinizi düzenli yazın derim.Bakın kilolar nasıl gidiyor.Ben gerçekten ama gerçekten verdiğim kiloları kesinlikle buradaki arkadaşlara borçluyum.Hedefime ulaştığımda da burayı takip edeceğim,korumak daha zor çünkü.Takip etmezsem,başa döneceğimi biliyorum.Şimdi de o kadar koşuşturmanın arasında ara ara da olsa ve her zaman yazamasam da mutlaka okuyorum.Kesinlikle burayı bırakmayın,yapılan eleştirilere,önerilere kulak verin derim.

bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.5
bu hafta 83.7
gelen 1200
toplamda giden 7.1
spor yok

ortimm nerelerdesinnnn
hiç gelip gitmiyosun
bak çok uzak kalma burdan güzelim
artılarıda dert etme hepsini halledersin inşşş. canımmm

77.8
gidio wallaaa gidiooooo
gidiyor gidiyor gidiyorrrrrrrrrrrr.
aferim ayşe valla iradelisin bende patates kızartıyom yesem mi diyordum tam seni okuyunca vazcaydım
biliyormusunuz bu gruplaydım ben işte bi zamanlar ben ayrıldıktan hemen sonraki listelerden biri bu..handeryam benim eski ortimdi napıyor acaba ,dur ben bi araştırıyım

yapma tatlım yaa ,300 gram için motivasyoın bozulurmu ?yeri geliyor ben +1500 oluyorum ,ben sana söyliyim mi neden sen 300 fazlasın,pirinç yemiyordun çoktandır ve sarmadaki tuz!!! şimdi bunlar vucudunda su tuttu ,yarına bişiciğin kalmaz vallahi bak Gülay dediydi dersin ... 2 kıvır üstüne 1 lt.su iç sabah git tartıl ..aaaaaaaa 300 gram yok..ahanda buraya yazıyom

sabah:1 simit&2 tane çay(tek şeker)&domates&peynir&4 zeytin&acılı ezme bol bol
ararta kahve
öğle 3 kaşık taze fasulye&1 dilim tb.ekmek&1 kase yoğurt
ara:1 bardak dimes light meyve suyu
19: gibi 1 fincan şekersiz nescafe
akşam:4 köfte&börülce haşlaması ,yağsız yoğurtla&tane bakla yağsız yoğurtlu
ara bilmiyorum ama bu gece bi kaçamak yapmaya niyetim yok yaparsam sölerim ama yapmam evet evet yapmam

bugunkü menüm:

sabah: 1 dilim kepek ekmek / tulum peyniri / yarım yumurta / dom-sal./1kupa çay

ara : 3 kuru kayısı

öğle: 2 servis k. yağsız tavuk göğüs / bol salata / 1 çatal makarna

ara : 1 top dondurma / 2 tatlı kaşığı mısır

akşam: 1 tabak dolusu yoğurtlu kabak / 2 yk taze fasülye / 1 çatal makarna

ara : meyve yerim

2,5 lt su

spor : leslie 3 mil expreess( 50 dak)+10 dak aletli spor + 100 twist + sonrada parkta spor 40 dak ::: 100 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…