canım evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kaçamak affetmiyor bu diyet işi hemen kendini gösteriyor ertesi gün tartıda sabit kalabiliyorsun uzun süreler işte bu noktada daha dirençli olacaksın mayıstan beri 82 ile 80 arasında gittim geldim tamaaaammm her zaman dikkat ettim ama dikkat değilll bildiğin özen istiyor bu işşkızlaaar moralim bozuk ve motivasyon sıfır
nasıl oldu ne ara oldu bilmiyorum ama 300gram fazla çıktım tartıda.ki ben her sabah aynı yerde aynı saattte lavabodan sonra ve çıplak tartılırım.17 gündür ilk defa artılı rakamları gördüm.ama buraya her gün yazıyorum menümü dogru düzgün hiç kaçamak yapmıyorum ki her gün en az yarım saatte yürüyorum.dün sadece 10 tanecik sarma yemiştim yoksa o yüzden mi artılı rakamlara cıktım.off ama ne yapayım öleyim mi yani.kilo almayayım diye hic sarma yemeyecekmiyim
moralim o kadar bozuk ki sanki ne yesem kilo alcakmışım gibi geliyor.ara öğünde meyve yerken bile ay acaba yemesem mi diyorum.nereden çıktı bu 300gram. regl dönemide değil.
Allah'ım yol okadar uzun ki.daha sadece 5 kilo gitti.19 kilo daha vermem gerek ki o zamanda yine balık etli kıvamında oluyorum.
az önce netten yüzme kurslarını araştırdım.haftada 1 kere yüzmeye 1 kere de fitness'a mı gitsem diyorum.
daha 2 gündür evet kaçamak yapmadım diyebiliyorum ve süper bir duygu
benimde zaman geliyor isyan ettiğim anlar geliyorr yaaa hiçmi pasta börek tatlı yemeyeceksin diyee ama zamanla vücudunu tanıyıp ona göre bişiler yapmaya çalışacaksınnn
mesela şu anda kardeşim başımda dondurma yiyor ve ben napıyorum bugün bilmem kaçıncııı sınavımdan geçiyorummmmm
canımmm ne mutlu zaten hepimiz bunun için burdayız birbirimizi hırslandırmak için değilmiii..Merhabalar,dün sabahtan beri giremedim,umarım keyifler yerindedir.
Özellikle Banu ve Ayşe sayesinde(beni gaza getirdiniz,size özendim,teşekkürler) uzuuuuuuun bir aradan sonra yürüyüş bandında yürümeye tekrar başladım.Tam 62 dakika, 6 hızda, 6.15 km. yürüdüm. 500 kalori gitti.Niyetim 1 saatti de kalori 500 olsun ve hem de bitiyor diye 2 dakika yavaş yürüdüm.Oldu 62 dakika.Şimdi 1/2 lt su içtim ve salatalık yiyorum.
O kadar yürüdüm,insan terlemez mi yaaaaa.Sadece ve sadece saçlarımın değdiği ensem terledi,koltuk altı bile belli belirsiz,ter yok gibi sanki,o derece.Tamam,ben normalde terlemem ama bu kadar da olmaz ki...Önceden 30 dakika yürüyordum "az diye böyle herhalde terlemiyorum" diyordum,eeeee bu nedir?Bu durumda yürüyüşün bana etkisi nasıl olur acaba?Hiç düzenli ve devamlı yürümedim.Bundan sonra yürüyeyim diyorum,inşallah tabii...Bakalım ne olacak?
boşver terlemesende gidiyordur bişiler sıkılaşma olur işte ne güzel şekillenme olurr....
kızlar enerji patlamam yerini uyuşukluğa bıraktııııay hiç halim kalmadı. sabah lesli 50 dak ve aletlerle spor yaptım. sonra 2 gibi oğlumu parka götürdüm 1 top dondurma yedim oda gitsin diye parktaki aletlerle 40 dk spor yaptım.anammm ölüyooommm. coştum heee. ama parkta güzel aletler var. makas , kendini geri itme , bacak halteri , tekli yürüyüş benim kullandıklarım. yalnız evde terden sırılsıklam olurken parkta hiç terlemiyorum.niye eceba??
canım böyle kkkk yazan linkler bende açılmıyor. ne vardı diye hepte merak ediyorum.niye açmıyo acaba? maşallah 77 ucunu göstermiş tebrikler
tebrikler bol sporlu bir gün olmuş senin içinn
bende sen söledikten sonra baktım bende de açılmıyorr intden bak zumba yaz dansla sporu birleştirip güzel bişi ortaya çıkmış yemeği yeni yedim biraz geçsin bende yapmayı düşünüyorummm
Bu aralar bayağı yeni gelen olmuş galiba.Hoşgeldiniz , burayı takip edin ve menülerinizi düzenli yazın derim.Bakın kilolar nasıl gidiyor.Ben gerçekten ama gerçekten verdiğim kiloları kesinlikle buradaki arkadaşlara borçluyum.Hedefime ulaştığımda da burayı takip edeceğim,korumak daha zor çünkü.Takip etmezsem,başa döneceğimi biliyorum.Şimdi de o kadar koşuşturmanın arasında ara ara da olsa ve her zaman yazamasam da mutlaka okuyorum.Kesinlikle burayı bırakmayın,yapılan eleştirilere,önerilere kulak verin derim.
bencedeeeeeee
ara öğün yapınnnnnn mutlaka bu sizi diğer ana öğünde sınırlayacaktırrrr
suyu bol için
yeşil çay içinnn