80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kaçamak affetmiyor bu diyet işi hemen kendini gösteriyor ertesi gün tartıda sabit kalabiliyorsun uzun süreler işte bu noktada daha dirençli olacaksın mayıstan beri 82 ile 80 arasında gittim geldim tamaaaammm her zaman dikkat ettim ama dikkat değilll bildiğin özen istiyor bu işş
daha 2 gündür evet kaçamak yapmadım diyebiliyorum ve süper bir duygu
benimde zaman geliyor isyan ettiğim anlar geliyorr yaaa hiçmi pasta börek tatlı yemeyeceksin diyee ama zamanla vücudunu tanıyıp ona göre bişiler yapmaya çalışacaksınnn
mesela şu anda kardeşim başımda dondurma yiyor ve ben napıyorum bugün bilmem kaçıncııı sınavımdan geçiyorummmmm
canımmm ne mutlu zaten hepimiz bunun için burdayız birbirimizi hırslandırmak için değilmiii..
boşver terlemesende gidiyordur bişiler sıkılaşma olur işte ne güzel şekillenme olurr....

bencedeeeeeee
ara öğün yapınnnnnn mutlaka bu sizi diğer ana öğünde sınırlayacaktırrrr
suyu bol için
yeşil çay içinnn

yapma tabi canım. sabahki simitine kızmıycam.ara yapmamış sayılırsın.kahvenin kalorisi yokda sadece şekerin var biliyorum ben. hadi hayırlı olsun menün pek güzelll

hazır meyve suyu içeceğine süt içççç gülay oo hep şekerrrr
bide artık çaydaki şekeri bitir canım 1 kesme şekerde 12 karbon var evet zor biliom ama ben artık şubattan beri şekersiz içiom daha güzell

yapma tabi canım. sabahki simitine kızmıycam.ara yapmamış sayılırsın.kahvenin kalorisi yokda sadece şekerin var biliyorum ben. hadi hayırlı olsun menün pek güzelll

ayrıca o kızartmadan da yeme biliyormusun galiba son 3 yıldır ilk defa kızartma yaptım bugün bende eşim istedi diye garibim benle birlikte oda diyet yapıyor kepek ekmeği yiyorrr

ara öğün yap canım birdee

simit de hadi cumartesi die görmezden gegelimm 4 dilim ekmek gibi unutma .........

SÖLEMESİ AYIIIPPPP 65 DAKİKA LESLİE İLE YÜRÜDÜMMM
BİRAZDAN DEWAMI GELECEKKK
AYYYY ÇOK GICIĞIMMMM....
GÖRMEMİŞ Bİ SPOR YAPMIŞ ŞIMARMIŞŞŞŞŞ....

canım evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kaçamak affetmiyor bu diyet işi hemen kendini gösteriyor
yeşil çay içinnn

canım baktım zumbaya. bizim leslie ablanın dahada hızlısı ve tüm kaslar çalışıyor. linklerini bulalımda indirelim aradada yaparız.benim gibi dans etme özürlülerde belki bi kaç figür öğrenir

selam kızlar

hepinize tek tek yorum yazmak istedirm ama yorgunluktan gberiyorummmm

malum çalışan kadının hafta sonu

ayrıca canavar oğlum şu anda geli ve anne dedi bile

nese tüm evi temizledim ve bilg. zor elime aldımmmmm

bu günkü menümü yazım öncelikle

kahvaltı:

1 dilim cavdarlı ekmek
peynir domates 2 çatal yagda yumurta

ara

1 büyük erik

öglen

1 kase çorba
domates marul 1 dilim çavdar
3 4 dilim kavunn

ara

1 incir
1 erik

akşam

4 adet fırın köfte ve sebzeleri
yarım kase çorba
yarım dilim çavdar
3-4 dilim kavun
1 diet kola

gece ara da bişe yemiycem

bu arada ayşe seni tebrik ediyoruuuuuum çok azimlisin canımmm

bu gün spor yamadım çünk sabahtan akşama kadav hiç oturmadım temizlik çamaşır yemeek ve çocukkk

bu arda bugün regl oldumm yarıda gün gibi bişe var kaçamk günümü yarın ilen ettim bakalım haftaya cuma tartı ne diycek

Listem Hakkında Yorum Bekliyorum canlarım (şu anda kardeşim donrduma getidi yemem allah yememmmmmm yesemmmi)

canım zaten ara yapmaman gerek bencede. zaten yemekle meyveni yemişsin.öğlendede var. bide üztüne cola hele dondurmayı hiiiiç düşünme. yok 1 tatlı kaşığı alırım ama kendimi tutar başka yemem diyosan tadına bak. çokmu sert yazdım ya.

canım bence listen güzelll benimde kardeşim şimdi light kola getirmiş ben içerim die ama içmicem onun yerine yeşil çay içicemmmm...

sselammm
naber kızlar annemden geldimmm sabah gözleme yapmadı annemm ama öglen pide yeidm
yagmurdan kaçrken doluya tutuldumm misli
ara filan yapmadım 2 ögün yemiş oldum eger acıkırsam ki sanmıyorum meyve yerim
çaylarımıda evde unutmuşum bugün 5 tane içmem gerekiyordu 3. yü içiyorum şimdi

çocukları anneme bıraktımm biraz dışarı çıktık
kotondan bir elbise ve küpe aldımm( izloşşş seni anaraktann şekerim)bird emavi şort aldım ihtiyacınız vvarsa kaçırmayın ben beyaz alıcaktım birde beden kalmamıştı

özgğre elbise ile resmimi çektirdim ama güsel çekmedi yarın ark çektirip eklerim
şuan giyine bilcegim bir elbise degil ama 60 kiloda bile daha iyi olacagına eminim

bir kaç magzayada bakmadım bile girsem çıkamıycma biliyorum
adil ışıktan kırmızı beyaz straptez bluz aldım
eve geldim etek gibi bile giyilirrr onu fark ettim
ama m almışım s almadıgıma pişman olmadıgım degil çünkü penye kendini
bırakır illakii

hoşbulduk canım bende yeni geldim.....

sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ben 83 kiloyum

sen kk ilemi başladın kilo vermeye inşşş bende senin kiloları görürüm çok tebrik ederimmmm

yo canım çok hoşsun güldüm valla

bu gün biraz kaçıdım meyveleri haklısın benim eşim biraz meyve canavarıda önümde çok yedi valla kendimi anca bu kadar tutdum her temeğin yanına kavun olurmu doğruyo işte

dondurmayı yemiycem okey kızmmaaa
eleştirin için çok teşekkür ederim

selam kızlar geçmişi birazdan okuycam önce bugün yediklerimi yazıyım.
sabah: az haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin ve bir çatal helva 1 dlm ekmek çay.
öğlen: alışverişte olduğumdan öğün atladım şekersiz nescafe içtim.
akşam: 1 havuçtan salata( soya filizi, mısır ve maydonazla zenginleştirdim.yağsızzz)
bir bardak ayran, 1 yeşil biber.
biraz öncede yeşilçayımı içtim.

kızlar pantolan ve ayakkabı almak için azcık gezdim. şuan 46 giyiyorum ama artık bollaşmaya başlamıştı bazı yerleri potluk oluyordu. 44 bedeni aldım elime baktım pantolona evire çevire yok dedim hayatta olmazz bu bana ama nasılsa diyetteyim mutlaka 44 de düşücem o zaman giyerim dedim denemeden aldım. eve geldim ve hadi deniyim dedim. veeeeeee olduuuu 44 beden pantolon olduuuu

46 bedeni ise yarın değiştirmeye gidicem eşim çok büyük oldu kaba oldu dedi 44dünü alıcammmm
Allahım bugünleri gördüm yaaa çokk şükür çokkk
neyse yazarım tekrar geçmişi okuyım özledim forumumda zaman geçirmeyiii

canım bence listen güzelll benimde kardeşim şimdi light kola getirmiş ben içerim die ama içmicem onun yerine yeşil çay içicemmmm...

light kola 1 kalori diye rahat davranıyodum ama yapma diyosunuz ölemi kızlar

reglden belki bugün biraz gergindim çikolata niyetine içtim.

sağol bebem sağol...artık düzelttim hep böyle gidicek .bir köfte yapmışım tuz köftesi.3 tane yedim ciğerim yanıyor...eşim kızcak kesin.kuscam şimdi böğğğ
ya soğuk bişiler istedi canım ben soğuk süt içemem ki ..sıcak şekerli içerim oda hazır süt değil,açık süt kaynatcan böyle eski usul,üstündeki kaynağı alcan şeker artcan sıcak sıcak içcen oda bu yaz günnünde olmaz

simit yedim çünkü pastane sıcacık çıkarmıştı dayanamadım görümceme kahvaltıya gittim kız akşam orda kalmıştı onu almaya,zaten simit kültürünü unuttum çoktan bugünlük görme ben bugün spor yapamadım salon 12 de kapanıyor yetişemedim,ama p.tesi devam bide zumbaya başlıyoruz b-fit'ce ..bakalım nasıl olcek çok meak ediyorum ben dansı çok seviyorum yaaaaa

light kola 1 kalori diye rahat davranıyodum ama yapma diyosunuz ölemi kızlar

reglden belki bugün biraz gergindim çikolata niyetine içtim.

canım nette bi bakayım dedim şöyle yorulmlar yazıyor.bi kaç siteden karışık bilgi:
"diet cola İçinde aspartam olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur."
"0 kalori kendisi aldırmaz ama çok fazla iştah açar"
"Diyet kola olarak adlandıran kalorisi azaltılmış ya da 0 şeker kolalar da yalnızca isim adına yapılmış ürünlerdir. Light kola olarak satılan bu ürünler içeriğinde ki şeker oranı azaltılarak tüketiciye sunulmuş ve daha masum gösterilmeye çalışılmıştır. Ancak bu ürünlerde kilo alımına davet çıkardığı ortadadır. Yalnız içine ki şeker oranını azaltarak bu ürünlerin hiç kilo aldırmadığını söylemek son derece komiktir. Diyet ve normal kola arasında ki farklı bir kaç kaloriden başka bir şey değildir. Bu yüzden diyet kolaları da sınırsız içerek kilo almayacağınızı düşünmeyin. "
"zararlıdır ancak enerji içermeyen yapay tatlandırıcılardan elde edildiği için saf şeker içeren kolaya göre daha az zararlıdır. (sadece enerji açısından değil saf şeker tüketimi açsından da yani)"

forumda çok eksik arkadaşımız var dimi kızlar. karatay diyeti yapan ZELİŞÇE , NUNUMİ , SESİ , ZUZUM, ASİKUMRAL , ZEYNEPDURU ve aklıma ismi gelmeyenler..neredeler acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…