80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi kendime nostalji yapıyom iştee

canım listedende atıyolar galiba bide haftanın yüzkaraları demişler.ayyyyyyy ne canları sıkılmıştır. bizim elimpia deniz izlem tülay banu hep varmış dimiii

Son düzenleme:
kızzzz
sevda nirden buldun bunuu bana bak hee 83 lü kilollardaymışşş
allahım şükür yarabbii

geçmişe gidemeidm bugünnnn herkes iyidir umarım

banucum güle güle giy cicilerini.....
Yarına dengelersin canını sıkmaaa
canım bende onu buldum bi sitede. 24 ve 27 dk var. Onu yapmak daha mantıklı geldi.yarın bi deneyeyim bende. Teşekkürlerrr

ben şimdi yapıcammmm beni bekleyin anacımmmmm.....

arkadaşlar ben grubu takip ediyorum ama pek bişey yazamıyorum .neyse diyetteyim anladığınız üzere :)) 2 . ayım bitti.7,5 kilo verdim ama şimdilerde motivasyonum yokoldu ne yapabilirmmmm((

çok saol canım bilgi için artık hayatta içmem

Kilo Bildirimiiiim :

Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67​

cnm bir haftada 2 kilo ve sporsuz maşallahh

piko ve nescafe arasıııı

izlem ve tüloşş kullaklarınız çınlasınnnnnnnnnnnn

banucum nescafeyi hangi sıklıkla içiyorsun ben şekersiz nescafe hastasıyım diyet dolayısıyla haftada 2 defa falan içiyorum ama çok cnm çekiyor. bu arada geçen gün atıştırmalık k-bar ülkerin çikolatalı pirinç patlaklı gevreğini aldım 90 kaloriymiş hiçmi hiç beğenmedimmmm piko çok daha lezzetli.afiyet olsun cnm

cnm bi diyet yapıp bi yapmayınca bu sefer dahaçok alıyorsun. uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor o nedenle normlde yediklerinin yarısını yiyerek başla aburu cuburu kes hamur işini kes sonra zaten kendin yememeye başlıyorsun kilo verdiğini gördükçe moralin motivasyonun yerine geliyor.

izlemim kıyamam canım sana ya ben evliliğimin ilk yılı farklı bir ilde görev yapıyordum eşimle 3 aylık evli olmamıza rağmen ayrılığın eşiğine gelmiştik(
neyse atlattık o evreleri ama bir evin içinde konuşmama küs kalma insanın hayatını zindana çeviriyor cnm. Allah yar ve yardımcın olsunn .

cnm, benim eşimde geceleri 11 de falan kalkar yarım ekmeğin arasına kaşarlı sucuklu tost yapar. mis gibi kokutur diyetten önce banada yapıyordu. hatta bir gece ben bir gece o hazırlıyordu alışkanlıklarım benim kilo aldırdıı.

merhabalar arkadaşlar.
bugün geç kalktım çarşıda dolaştım saatlerce.2 öğün yiyebildim yani.
yinede bugünkü menümü yazayım.
sabah:2dilim t.b ekmek,1yumurta,peynir,zeytin,maydanoz,dom.,salatalık
akşam:susuz tazefasulye,yoğurt,1dilim t.b.ekmek,4tane mercimekköfte bolyeşillikle
diyetistnm her öğün 2dilim ekmek verdi normalde.mercimek köftesi olunca 1dilim ekmek yedim.
gece meyve,bitki çayları.
spor 1 saat bisiklet 50 mekik

eger ki bu hafta iyi bir kilo kaybım olursa (yarım kilo olsa bile olur )
krep yapıcam kendime ve içine nutellayı doldurucam krep daha sıcakken sonra rulo yapıp pasta niyetine yicem
bayılırım zatii içine nutella sürüppp

bugün bi tuhaflık var bende sürekli açım sürekli açımmm noldu anlamadımmm:44::44::44:

Arkadaslar bisey kacirmak istemiyorum ama massallah okadar cok paylasim oluyoki ben hepsini okumakta zorlaniyorum :87:

Bugun ilk gunum gecti ama cok kolay degildi .. daha ilk gunden kacamak oldu yaa :85: olmadi diye pes etmiycem ama bu defa. Sabah disardayim oglen eve geldm annem lahmacun yapmis kurt gibide actim yedim gitti

Menum bu sekilde oldu
Sabah: 1 kase sutlu muesli

oglen: 1 lahmacun :S

Ara : elma ve sekersiz cay

Aksam: 1 dilim ekmek ve tomates corbasi

cnm reglinmi yaklaştı yoksa. kan şekerinle alakalı bir durum olabilir gündüz incir üzüm falan ye ara öğün niyetine. yada dediğini yap ama 1-2 akşam meyve salatayla geçiştir. kalori hesabı diyetler gibi dengelersin. insanın canı neler istiyor dimi off offf:)))

canım ilk günler açlıktan uyuyamıyordum ve çok başım ağrırdı. alışıcaksın olucak okadar yedik yedik şiştik zayıflıycaz eriycez kolay olmıycak ama başarıcaz Allahın izniyle. müsli ve gevrekler kesinlikle tok tutmuyor. sabahları protein ihtiyacı açısından yumurtanı ye peynirini ye kalsiyumunu al. bol domates salatalık yeşillik ye gözünü doyur. ben büyük servis tabağını bu şekilde dolduruyorum ve bitiremiyorum bile domatesin salatalığın kalorisi az bol bol ye.
normalde 2 tane 3 tane yediğin lahmacunu bir tane yediysen normal ama bu hafta başka kaçamak yapmamaya çalış.
akşam çorbanın yanına bol yeşil salata ekle gece çok acıkırsın bunlar ilk günlerin.
ilk günler böyle az az yersen diyet sıkmaya başlar yorar seni bıkarsın. zaten insan ilk ay hızlı veriyor. bu benim nacizane önerilerimdi canım kolay gelsin

denizcimmm
cnm ben nadirkahvee içerim cnmm sende çok içmee
bende bi kez k-bar almıştım begenmiştim tadınıı
markete gittigimde alayım yine

kızlarr star da iffet başladı konusu klasik ama izlenebilir bir diziii
bu arada deniz çakırr benim idolümdüüü
ona özenirdim hep vee yaklaştımm azda olsaa

banu iffet filmdi değilmi.yıllar önce müjde ar oynuyordu başrolde.
yanılıyormuyum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…