kendi kendime nostalji yapıyom iştee
banucum güle güle giy cicilerini.....[ı]sselammm
naber kızlar annemden geldimmm sabah gözleme yapmadı annemm ama öglen pide yeidm
yagmurdan kaçrken doluya tutuldumm misli
ara filan yapmadım 2 ögün yemiş oldum eger acıkırsam ki sanmıyorum meyve yerim
çaylarımıda evde unutmuşum bugün 5 tane içmem gerekiyordu 3. Yü içiyorum şimdi
çocukları anneme bıraktımm biraz dışarı çıktık
Kotondan bir elbise ve küpe aldımm( izloşşş seni anaraktann şekerim)bird emavi şort aldım ihtiyacınız vvarsa kaçırmayın ben beyaz alıcaktım birde beden kalmamıştı
özgğre elbise ile resmimi çektirdim ama güsel çekmedi yarın ark çektirip eklerim
şuan giyine bilcegim bir elbise degil ama 60 kiloda bile daha iyi olacagına eminim
Bir kaç magzayada bakmadım bile girsem çıkamıycma biliyorum
adil ışıktan kırmızı beyaz straptez bluz aldım
eve geldim etek gibi bile giyilirrr onu fark ettim
Ama m almışım s almadıgıma pişman olmadıgım degil çünkü penye kendini
bırakır illakii[/ı]
canım bende onu buldum bi sitede. 24 ve 27 dk var. Onu yapmak daha mantıklı geldi.yarın bi deneyeyim bende. Teşekkürlerrr
canım nette bi bakayım dedim şöyle yorulmlar yazıyor.bi kaç siteden karışık bilgi:
"diet cola İçinde aspartam olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur."
"0 kalori kendisi aldırmaz ama çok fazla iştah açar"
"Diyet kola olarak adlandıran kalorisi azaltılmış ya da 0 şeker kolalar da yalnızca isim adına yapılmış ürünlerdir. Light kola olarak satılan bu ürünler içeriğinde ki şeker oranı azaltılarak tüketiciye sunulmuş ve daha masum gösterilmeye çalışılmıştır. Ancak bu ürünlerde kilo alımına davet çıkardığı ortadadır. Yalnız içine ki şeker oranını azaltarak bu ürünlerin hiç kilo aldırmadığını söylemek son derece komiktir. Diyet ve normal kola arasında ki farklı bir kaç kaloriden başka bir şey değildir. Bu yüzden diyet kolaları da sınırsız içerek kilo almayacağınızı düşünmeyin. "
"zararlıdır ancak enerji içermeyen yapay tatlandırıcılardan elde edildiği için saf şeker içeren kolaya göre daha az zararlıdır. (sadece enerji açısından değil saf şeker tüketimi açsından da yani)"
Kilo Bildirimiiiim :
Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67
piko ve nescafe arasıııı
izlem ve tüloşş kullaklarınız çınlasınnnnnnnnnnnn
Merhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesefbundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......
eşimle pazardan beri konuşmuyoruz
çok sinir oldum, yani he dese mahkemeye gidecek derecedeyim, o derece
bilmiyorum ne olucak, pazar günüde kardeşmin sözü var insan içine çıkılacak
benden özür dilemeden konuşmuycam
hiçbirşey gözümde yok, inatçı oldu çıktı şu yeni işe başlayalı bütün huyu suyu herşeyi değişti
benim konuşamamı bekliyor, daha çok bekler bbu sefer öyle olmayacak
sözden sonra annemin yanında kalayım biraz diyorum
kıslarr şuandaa o kadar büyükkk bir imtihandan geçiyorumki anlatamammm eşimeee tost yaptımm mis gibii kokuyorr ama ben yemıyecegim gözüm döner gibi oldu 1 lokma kaşar attım agazıma hmn burayaa geldim motive olayaım diyeee gidecek bu kilolar gidecekkkkkkkkkkk
eger ki bu hafta iyi bir kilo kaybım olursa (yarım kilo olsa bile olur )
krep yapıcam kendime ve içine nutellayı doldurucam krep daha sıcakken sonra rulo yapıp pasta niyetine yicem
bayılırım zatii içine nutella sürüppp
bugün bi tuhaflık var bende sürekli açım sürekli açımmm noldu anlamadımmm:44::44::44:
Arkadaslar bisey kacirmak istemiyorum ama massallah okadar cok paylasim oluyoki ben hepsini okumakta zorlaniyorum :87:
Bugun ilk gunum gecti ama cok kolay degildi .. daha ilk gunden kacamak oldu yaa :85: olmadi diye pes etmiycem ama bu defa. Sabah disardayim oglen eve geldm annem lahmacun yapmis kurt gibide actim yedim gitti
Menum bu sekilde oldu
Sabah: 1 kase sutlu muesli
oglen: 1 lahmacun :S
Ara : elma ve sekersiz cay
Aksam: 1 dilim ekmek ve tomates corbasi
eger ki bu hafta iyi bir kilo kaybım olursa (yarım kilo olsa bile olur )
krep yapıcam kendime ve içine nutellayı doldurucam krep daha sıcakken sonra rulo yapıp pasta niyetine yicem
bayılırım zatii içine nutella sürüppp
bugün bi tuhaflık var bende sürekli açım sürekli açımmm noldu anlamadımmm:44::44::44:
banu iffet filmdi değilmi.yıllar önce müjde ar oynuyordu başrolde.
yanılıyormuyum yoksa.
90.200 kilom ama en kısa zamanda vermeliyim stres oldum.67 kiloydum emzirme döneminde çok aldım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?