canım ne biliyim dolanıp duruyorum öyle izlemle senin eski yazılarınızı bulmaya çalışıyorum :)kızzzz
sevda nirden buldun bunuu bana bak hee 83 lü kilollardaymışşş
allahım şükür yarabbii
geçmişe gidemeidm bugünnnn herkes iyidir umarım
valla geçen ay 30 unda oldum güzelim ama hiç bilmiyorum yaklaştımı :44:cnm reglinmi yaklaştı yoksa. kan şekerinle alakalı bir durum olabilir gündüz incir üzüm falan ye ara öğün niyetine. yada dediğini yap ama 1-2 akşam meyve salatayla geçiştir. kalori hesabı diyetler gibi dengelersin. insanın canı neler istiyor dimi off offf:)))
banuşummmmm
kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyimyardım edin
no panik cnm hoşgeldin aramızaaaa
canım ne biliyim dolanıp duruyorum öyle izlemle senin eski yazılarınızı bulmaya çalışıyorum :)
valla geçen ay 30 unda oldum güzelim ama hiç bilmiyorum yaklaştımı :44:
benimki kafasına göre gelir de... ve bende bu sebepten dolayı hiç bilmem yani
yaklaştımı geldimi diye ama sanırım yaklaştı sinirden kuduruyorumm sürekli bağırıyorummm ve tatlı tatlı diye
inliyorummmmm canım yaaa
banuşummmmmcuma günleri kaçamak yapacaktık ya ondan şey ettimm bennn
canım hoşgeldinnnnnn bebişini Rabbim analı babalı büyütsün inşşşş.
acele etmeden az ve sık sık yiyerek bol su içerek verebilirsin yoksa sütün azalırr olmazzz.......
hadi hayırlısı bakalımmmm:13::13::13::13:
uyguladığınız bir diyet varmı?5 günde 5 kilo diyeti diye bişey okudum onumu yapsam acaba.spor ne yapıyorsunuz kızlar?
canım sakın az ye sık ye bol sıvı tüketttt
ne beş günde 5 kilo diyetii
allah askına kızlar böyle seylere çok itibar etmeyin 5 günde 5 kilo eder sana 30 günde 30 kilo
o zaman herkes bir ay sıkar kendini dal gibi gezer
heee belli kiloları verelimm başaralım tabiki böyle diyetlerde denicez ama yolumuzz uzunn
o yüzdenn şimdi böyle yaparsak sonu gelmez bu işinnnnn
hoşbulduk canım amin inşallah.kızlar ben sizden destek alarak ancak zayıflarım.bir arada 78 kiloydum 70-79 grubuyla 67 olmuştum.
canım sakın az ye sık ye bol sıvı tüketttt
ne beş günde 5 kilo diyetii
allah askına kızlar böyle seylere çok itibar etmeyin 5 günde 5 kilo eder sana 30 günde 30 kilo
o zaman herkes bir ay sıkar kendini dal gibi gezer
heee belli kiloları verelimm başaralım tabiki böyle diyetlerde denicez ama yolumuzz uzunn
o yüzdenn şimdi böyle yaparsak sonu gelmez bu işinnnnn
hoşbulduk sağol canım bana yardım edin kurban bayramına kadar bişeler yapmalıyım.babam bile alay ediyor nasıl verecen diyor.
canım bi kere başarmışsın yine başarırsınn eminimkiii :13:
67 kilodan nasıl cıktın peki 90 küsürlere neden kilonu koruyamadın canım
hamilelik dönemimi geçirdin bu arada yoksa yemekten mi güzelim?
onlar şimdi sneinle alay etsinlerrr sende verince kilolları onlaraaa gülümsersinn
sakın 5 gün 5 kilo diyetine filan girmeee
bol su,yeşilçay
6 ögün yemek ve sporla işe başla
inşallah canım son gülen iyi güler demi?
spor olarak ne yapıyorsunuz?benim bebişle spor biraz zor olur sanırım ama denemek lazım
kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyimyardım edin
senin için en uygun lesilee olur bence
canım sen kaç kilosun?ne zamandan beri bu gruptasın?grupla ne kadar verdin?
canım ben kendi deneyimimden bahsedeyim. 90 kilo ile başladım zaten durumum kilo çizelgemde yazıyor. diyete normalde yediklerimin yarısını yiyerek başladım. az yemeye alışmak adına. sonraları kilo verdiğimi gördükçe motivasyonum arttı daha az yemeye alıştım. diyete başladığımda 3+3 yiyordum ara öğünlerimi mutlaka yapıyordum ama şimdi bir sabah kahvaltısı bile bütün gün tok tutuyor diyebilirim. ama tabi meyvemi sebzemi haşlanmış tavuğumu yoğurdumu tüketiyorum.sırf abur cuburu kesip bol su içildiğinde bile farkedersin kilo verdiğini.umarım yardımcı olmuşumdur
laktasyon döneminde aslında kilo verilir emzirmiyormusun cnm?
eger ki bu hafta iyi bir kilo kaybım olursa (yarım kilo olsa bile olur )
krep yapıcam kendime ve içine nutellayı doldurucam krep daha sıcakken sonra rulo yapıp pasta niyetine yicem
bayılırım zatii içine nutella sürüppp
bugün bi tuhaflık var bende sürekli açım sürekli açımmm noldu anlamadımmm:44::44::44:
SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ
BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA
SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ
BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?