80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzzz
sevda nirden buldun bunuu bana bak hee 83 lü kilollardaymışşş
allahım şükür yarabbii

geçmişe gidemeidm bugünnnn herkes iyidir umarım
canım ne biliyim dolanıp duruyorum öyle izlemle senin eski yazılarınızı bulmaya çalışıyorum :)
valla geçen ay 30 unda oldum güzelim ama hiç bilmiyorum yaklaştımı :44:
benimki kafasına göre gelir de... ve bende bu sebepten dolayı hiç bilmem yani
yaklaştımı geldimi diye ama sanırım yaklaştı sinirden kuduruyorumm sürekli bağırıyorummm ve tatlı tatlı diye
inliyorummmmm canım yaaa
banuşummmmm cuma günleri kaçamak yapacaktık ya ondan şey ettimm bennn
kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyim yardım edin

canım hoşgeldinnnnnn bebişini Rabbim analı babalı büyütsün inşşşş.
acele etmeden az ve sık sık yiyerek bol su içerek verebilirsin yoksa sütün azalırr olmazzz.......
hadi hayırlısı bakalımmmm:13::13::13::13:

hoşbulduk canım amin inşallah.kızlar ben sizden destek alarak ancak zayıflarım.bir arada 78 kiloydum 70-79 grubuyla 67 olmuştum.

uyguladığınız bir diyet varmı?5 günde 5 kilo diyeti diye bişey okudum onumu yapsam acaba.spor ne yapıyorsunuz kızlar?

canım sakın az ye sık ye bol sıvı tüketttt
ne beş günde 5 kilo diyetii
allah askına kızlar böyle seylere çok itibar etmeyin 5 günde 5 kilo eder sana 30 günde 30 kilo
o zaman herkes bir ay sıkar kendini dal gibi gezer
heee belli kiloları verelimm başaralım tabiki böyle diyetlerde denicez ama yolumuzz uzunn
o yüzdenn şimdi böyle yaparsak sonu gelmez bu işinnnnn

Son düzenleme:

canım sen kaç kilosun?ne zamandan beri bu gruptasın?grupla ne kadar verdin?

hoşbulduk canım amin inşallah.kızlar ben sizden destek alarak ancak zayıflarım.bir arada 78 kiloydum 70-79 grubuyla 67 olmuştum.

canım bi kere başarmışsın yine başarırsınn eminimkiii :13:

67 kilodan nasıl cıktın peki 90 küsürlere neden kilonu koruyamadın canım

hamilelik dönemimi geçirdin bu arada yoksa yemekten mi güzelim?

bugün diyete başladım.6 dan sonra yemek yemiyorum.bol bol su içtim.kepek ekmeğe başladım azar azar yedim

hoşbulduk sağol canım bana yardım edin kurban bayramına kadar bişeler yapmalıyım.babam bile alay ediyor nasıl verecen diyor.

onlar şimdi sneinle alay etsinlerrr sende verince kilolları onlaraaa gülümsersinn
sakın 5 gün 5 kilo diyetine filan girmeee
bol su,yeşilçay
6 ögün yemek ve sporla işe başla

evet canım hamilelik geçirdim çok tatlı bi prensesim var.hamilelikten ziyade emzirme döneminde çok kilo aldım süt olsun diye

onlar şimdi sneinle alay etsinlerrr sende verince kilolları onlaraaa gülümsersinn
sakın 5 gün 5 kilo diyetine filan girmeee
bol su,yeşilçay
6 ögün yemek ve sporla işe başla

inşallah canım son gülen iyi güler demi?
spor olarak ne yapıyorsunuz?benim bebişle spor biraz zor olur sanırım ama denemek lazım

kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyim yardım edin

canım ben kendi deneyimimden bahsedeyim. 90 kilo ile başladım zaten durumum kilo çizelgemde yazıyor. diyete normalde yediklerimin yarısını yiyerek başladım. az yemeye alışmak adına. sonraları kilo verdiğimi gördükçe motivasyonum arttı daha az yemeye alıştım. diyete başladığımda 3+3 yiyordum ara öğünlerimi mutlaka yapıyordum ama şimdi bir sabah kahvaltısı bile bütün gün tok tutuyor diyebilirim. ama tabi meyvemi sebzemi haşlanmış tavuğumu yoğurdumu tüketiyorum.sırf abur cuburu kesip bol su içildiğinde bile farkedersin kilo verdiğini.umarım yardımcı olmuşumdur

laktasyon döneminde aslında kilo verilir emzirmiyormusun cnm?

canım sen kaç kilosun?ne zamandan beri bu gruptasın?grupla ne kadar verdin?

canım aslında ben pek iyi bi örnek degilim sanırım
ben 76 küsürüm şuan. 74 e kadar düşmüştüm 12 kilo vermiştim
bi tatile gittim geldim 74 den 78.800 i gördümm
bu arada diyete 86 kilo ile başladım
onun öncesi diyetisyen falann sonra bıraktım diyetisyeni
ama 81 e düştüm ve bu topiğe başladım(iyiki burdayım canlarımm)
21 nisan 2011 tarihinde ilk mesajımı yazdım bu topiğe
öyle başladı bizim aşkımızzzzzz

çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler darısı başıma inş.sağlıcakla.emziriyorum ama yiyorumda hem de ne varsa.hamilelikte bile aş ermedim.emzirmede sürekli tatlı yemek istiyrm abur cuburun sınırı yok kesebilsem tamamdır.ne olur beni takip edin.yediklerimi kontrol edin.bugün herşeyi normal yedim.hatalı bişe yemedim.

SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ

BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…