SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ
BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA
canım yabancı bi tane kadın var sana bi nevi yürüyüş tempolu el kol hareketleri filan yaptırıyo netten bulup indirebilirsinleslie nasıl bi spor anlamadım?
SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ
BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA
merhaba hoş geldin ben tülin. ne güzel 2 ayda 7,5 vermişsin şimdide bizimle kalanları verme zamanııııarkadaşlar ben grubu takip ediyorum ama pek bişey yazamıyorum .neyse diyetteyim anladığınız üzere :)) 2 . ayım bitti.7,5 kilo verdim ama şimdilerde motivasyonum yokoldu ne yapabilirmmmm((
kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyimyardım edin
uyguladığınız bir diyet varmı?5 günde 5 kilo diyeti diye bişey okudum onumu yapsam acaba.spor ne yapıyorsunuz kızlar?
hoşbulduk canım amin inşallah.kızlar ben sizden destek alarak ancak zayıflarım.bir arada 78 kiloydum 70-79 grubuyla 67 olmuştum.
leslie nasıl bi spor anlamadım?
leslie nasıl bi spor anlamadım?
merhaba hoş geldin ben tülin. ne güzel 2 ayda 7,5 vermişsin şimdide bizimle kalanları verme zamanıııı
merhaba hoş geldin ben tülin. bebeğin hayırlı olsun canım . gözün aydın. 5 günde 5 kiloyu falan unut canım hemde emzirme dönemindesin. zaten 70 79 grubuyla çok güzel kilo vermişsin.neler yapman gerektiğini az çok biliyorsundur. leslie evde yürüyüş yapma kolaylıgı sağlayan bir egzersiz çeşidi. uygulatan hanımın adı leslie sansone. istersen nette bi araştır canım. linkleride var.kolay gelsin
evet canım leslie ablamız ooocnm bak bende bilmiyordum bunu buldummmmmm kıslar sızın yaptıklarınızda bumudur????http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
hoşbulduk canımteşekkür ederim.evet hatırladım ben zayıflama için nivea body le zayıflamıştım. leslie sonra çıkmıştı.araştırayım hemen.linklerini nerden indirebilirim bilgin varmı
evet canım leslie ablamız ooo
canım nette Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler olarak yazıp arattırırsan karşına rapidli linkler çıkacak. onlardan yükleyebilirsiniz
teşekkür ederim canım
canım rica ederim bol sporlu günlerrr. bu arada cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz ve hergün menülerimizi paylaşıyoruz..iyi geceleerrr
misafirlerim yeni gitti ben de hemen kaçtım geldim.kusura bakmayın ihmal ettim sizi.
tülincim süper gidiyorsun harikasın ya..misafirlerim de çok beğendi yemekleri ,salatalar benim için harika oldu.
....
slmmm arkadaşlarr bugünkü menümü yazıyorum
sabah kalktığımda:1 bardak sıcak suya limon elma ve elma sirkesi döküp içtim
kahvaltıda: 1 yumurta yarım domates ve çok azda peynir ( kahvaltıda kaynanamdaydık patetes kızartması, biber kızartması vardıı ve ben çatalımı bile sürmedim)
öglen :3 yemek kaşıgı yagsız tussuz makarna 2 kaşık tonbalığı 1yemek kaşıgıda patetes ezmesi
akşam :3 kaşık ton balıgı ve az önce 3 tane badem biraz geç yatacam bugun tok tutsun diye beniii
veeee 3 buçuk litre suuuuu nasıl kızlarr birazzz abarttım sanki tonbalığlaama hiç ekmek yemedimmmmmm
canım hoşgeldin yoklugun hissediliyor. atlattın misafirleri geçmiş olsun. süpermiyim sence gerçekten. bazen coşayım diyorum ama akşam oluncada bak yemedin ne oldu yine doydun (artık nasıl doymaksa) diyorum. menün ve salataların çok güzeldi canım. afiyetle yemişlerdir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?