80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SEWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE NUTELLASI NE KREBİİİİİİİİİ

BEN BUGÜN İKİ SAAT SPOR YAPTIM ORTİMMMM
1.5 SAAT LESLİE
30 DAKİKA ZUMBA

canım bravo sanada
beni tutuklicaklarınıda bilsemm yicem bu krebi nutellayıı
hele güzel bir hafta geçiriyim önce zaten iyi bi hafta olmazsa tabiki ne nutellası ne krebii
bu hafta olmazsa öteki hafta yicemmmm
her halukarda yicemmmm yaniiiiiii

slmmm arkadaşlarr bugünkü menümü yazıyorum
sabah kalktığımda:1 bardak sıcak suya limon elma ve elma sirkesi döküp içtim
kahvaltıda: 1 yumurta yarım domates ve çok azda peynir ( kahvaltıda kaynanamdaydık patetes kızartması, biber kızartması vardıı ve ben çatalımı bile sürmedim)
öglen :3 yemek kaşıgı yagsız tussuz makarna 2 kaşık tonbalığı 1yemek kaşıgıda patetes ezmesi
akşam :3 kaşık ton balıgı ve az önce 3 tane badem biraz geç yatacam bugun tok tutsun diye beniii
veeee 3 buçuk litre suuuuu nasıl kızlarr birazzz abarttım sanki tonbalığlaama hiç ekmek yemedimmmmmm

arkadaşlar ben grubu takip ediyorum ama pek bişey yazamıyorum .neyse diyetteyim anladığınız üzere :)) 2 . ayım bitti.7,5 kilo verdim ama şimdilerde motivasyonum yokoldu ne yapabilirmmmm((
merhaba hoş geldin ben tülin. ne güzel 2 ayda 7,5 vermişsin şimdide bizimle kalanları verme zamanıııı
kızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyim yardım edin

uyguladığınız bir diyet varmı?5 günde 5 kilo diyeti diye bişey okudum onumu yapsam acaba.spor ne yapıyorsunuz kızlar?

hoşbulduk canım amin inşallah.kızlar ben sizden destek alarak ancak zayıflarım.bir arada 78 kiloydum 70-79 grubuyla 67 olmuştum.

leslie nasıl bi spor anlamadım?

merhaba hoş geldin ben tülin. bebeğin hayırlı olsun canım . gözün aydın. 5 günde 5 kiloyu falan unut canım hemde emzirme dönemindesin. zaten 70 79 grubuyla çok güzel kilo vermişsin.neler yapman gerektiğini az çok biliyorsundur. leslie evde yürüyüş yapma kolaylıgı sağlayan bir egzersiz çeşidi. uygulatan hanımın adı leslie sansone. istersen nette bi araştır canım. linkleride var.kolay gelsin

hoşbulduk canımteşekkür ederim.evet hatırladım ben zayıflama için nivea body le zayıflamıştım. leslie sonra çıkmıştı.araştırayım hemen.linklerini nerden indirebilirim bilgin varmı

kızlar haftasonu diye uyumak istemiyorum haftaiçi zaten erken yatıyorum ama bu akşamda eşim sızdı kaldı hemde yerde halının üstünde:))
ya nasıl özlemişim bir haftadır topiğimi nette takılıyorum ama her 5 dakkada bakıyorum sayfaya yeni yazanlar olmuşmu diye.
her ortamda olduğu gibi okulda en şişko öğretmen benim((
ama bu sene buna son vercicem Allahın izniyle. ya herkez nasıl 38 beden olabiliyor yaaa:44:
zayıfsanız giydiğiniz kıyafet bile üstünüzde başka güzel duruyor bugün kotona adil ışığa girdim süper kıyafetler ama hep küçük beden.
kıyafet alırken yaşadığım eziyet aman uzun olsun aman bol olsun aman popomu örtsün offf yani. alışveriş yaparken insanlar mutlu olur ben gerilirim.

gidicekk bu kilolarrrrrr yeni yıla Allahın izniyle özlemini çektiğim kıyafetleri giyebileceğim İnşallahhhh

(bu gece çenem açıldı yeminlen)

cnm bak bende bilmiyordum bunu buldummmmmm kıslar sızın yaptıklarınızda bumudur????http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
evet canım leslie ablamız ooo
hoşbulduk canımteşekkür ederim.evet hatırladım ben zayıflama için nivea body le zayıflamıştım. leslie sonra çıkmıştı.araştırayım hemen.linklerini nerden indirebilirim bilgin varmı

canım nette Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler olarak yazıp arattırırsan karşına rapidli linkler çıkacak. onlardan yükleyebilirsiniz

misafirlerim yeni gitti ben de hemen kaçtım geldim.kusura bakmayın ihmal ettim sizi.

izlem canım çok üzüldüm duyduklarıma.benim canım çok yandı ya kimsenin yuvasında en ufak bir kavga olmasın istiyorum.inşallah en kısa zamnda düzelir aranız.

kızlar..menüleriniz genel olarak çok güzel.keşke şu beğen butonu olsa ya alıntı yap yap nereye kadar..

ayşe..sen de dertliymişsin canım.hissettiklerini kırmadan ama zaman geçirmeden anlat lütfen.anlatmazsan kendi kendini yersin ve öfken daha çok büyür.sporun kilon harika canım.enerjin yazılarından taşıyor.hep böyle mutlu ol ..

banu canım hiç takma kv ni.laf atsa da cevap verme.verdikçe kendini bir şey zanneder.k....nı kaldırma birilerinin..inşallah en kısa ve hayırlı zamanda evine yerleşirsin.tayini sormuşsun.bu mayısta istenecek ve yazın taşınırım..

tülincim süper gidiyorsun harikasın ya..misafirlerim de çok beğendi yemekleri ,salatalar benim için harika oldu.

tuna sen de çok azimle devam ediyorsun.çok seviniyorum senin adına.k flakes muhteşem bir şey.sabah akşam onu ye öğlen de tavuk vs gibi protein ye kilo verirsin hemen.

zekiye çok güzel gidiyorsun maşallah.ben de toparlanmaya çalışıyorum..tebrik etmişsin beni sağol.

denizciğim allah kolaylık versin sana da .kızını merak etme inan çok çabuk alışıyorlar.benimkinden biliyorum..annen içinse lütfen konuş.için de kalmasın üzülse de anlasın seni.zaten kelimeleri doğru seçersin inanıyorum sana.inşallah aranız düzelir kısa zamnda.

guleysa,leila,bayzz,urke hoş geldiniz ben nilgün..

sevdamcee tebrikler tosta karşı zafer kazanmışsın.

seherciğim tebrik ederim tatlım..

nuran ortim ne oldu fazla gelmiş.regl mi yakın?

filizler çok özledik kızlar sizi..filizkuzey toparlanmana sevindim.juu filiz her zamnki gibi istikrarlısın.süpersiniz kızlar..

sevda sevgili ortim çok iyiyim sağol..

nihal çok geçmiş olsun canım.

nisanankara tatlım eşek kafam unuttu adını kusura bakma.kolay gelsin bayağı koşturmuşsun.

füsun sen de çok güzel spor ypıyorsun harikasın..

elaycığım düzene giriyorsun.takip ediyorum..

fazla yer kaplamasın diye alıntıları sildim yazacaklarım kaldı.yoruldum ya......

misafirlerim yeni gitti ben de hemen kaçtım geldim.kusura bakmayın ihmal ettim sizi.

tülincim süper gidiyorsun harikasın ya..misafirlerim de çok beğendi yemekleri ,salatalar benim için harika oldu.
....

canım hoşgeldin yoklugun hissediliyor. atlattın misafirleri geçmiş olsun. süpermiyim sence gerçekten. bazen coşayım diyorum ama akşam oluncada bak yemedin ne oldu yine doydun (artık nasıl doymaksa ) diyorum. menün ve salataların çok güzeldi canım. afiyetle yemişlerdir eminim.

menünn bana az geldii cnm hafta sonu diyemi böle oldu ara yapmamışsın meyve yok

ikea ya gelmişsin sen sincandan mı geliyorsun ikeayaa çok uzak yahuu
ama gelmeye deger bende çok severim ikea yı istanbula gittigimizde ilk işim ikeaya gitmek olurdu
şimdi çok yakınım yeni evime daha yakın olcakk

ikeaya gelince banada gelirsin bir günnn inşallahh

bi ankara buluşması yapamadık zatenn

Son düzenleme:
menüm

sabah: 2 dilim tb ekmeği.domates.peynir.2 tane biber kızartması

ara: türk kahvesi

öğle: 2 yemek kaşığı höşmerim tatlısı

akşam : 1 kaşık pilav.1 küçük tavuk budu.yoğurtlu közlenmiş biber salatası

spora halim yok.4 gün oldu spor yapmayalı.yarın başlasam iyi olur.
2 tane mest form çayı (süper bir şey çok etkili)
2 soda
2 lt su

iyi gecelerrrr sizlere 1 büyük bardak süt içtimm
bişi yememek içinnn biraz eşimle sohbet ediyim sonrada yatıcam
görüşürüzzzz:80::80::80::80:

coşmamakla çok şey kaybediyorsun ama .yani kilolarını hızla kaybediyorsun..darısı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…