80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm walla evet bazen ödül lazım bende hep diyordum 75 olmadan foto yok diye evet bu sefer kararlıyım 75 olunca süper fotolar gelecek ve kendimi makarna ile ödüllendircemmmm

nilüüüü
menünn az olmuş cnmmm
benimde spora başlamamm lazımmm

sende keşvettin yani mest form çayını hayırlı olsun

BUGÜNKÜ MENÜMMMM

SABAH
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
4 ZEYTİN
4-5 ÇATAL DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI BAL
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

KÜÇÜK YARIM ELMA

1ER BADEM KAJU FINDIK

ÖĞLE
1 KEPÇE BÖRÜLCE YEMEĞİ
2 KAŞIK YOĞURT

YARIM ŞEFTALİ

AKŞAM
BROKOLİ 1 KEPÇE
CACIK 2 KEPÇE

10-15 ÜZÜM

5 LİTRE SU
1 FORM ÇAYI
1 YEŞİL ÇAY
BOOOOL ŞEKERSİZ ÇAY

120 DAKİKA SPOR
BOOOL EV İŞİ

Canım yaaa şu 70 e merhaba yazını silsene geldi geçti bi ara o dönem bitti ..........daha motive edici bişiler yaz kaptannnn............

nilüüüü
menünn az olmuş cnmmm
benimde spora başlamamm lazımmm

sende keşvettin yani mest form çayını hayırlı olsun

haklısın menü az oldu.ama misafir olunca 2 dk oturamıyorsun ya ondan böyle yazdım.kızların kahvaltısı millete çay koy yok ekmek kes derken doydum hemen.kahve içtik.erkjekler çarşıya gitti.yengem de kuaföre gitmem lazım dedi.gittik ben de fön çektirdim kızlrın da saçı kesildi neyse bi aradılar kapıda kalmışlar.erken dönmüşler meğer.

neyse onlara baklava dondurma ikram ettim onlar onu yerken fırına yemeği attım.o sırada tatlı yedim işte.sonra yemek yenndi ama çorba içeceğim -aa çorbayı yazmadım unuttum bak- birinin servisini yaptım.içeceğim diğeri bu arda kızlar ççağırdı falan öyle yedim.

onlar gidince de form çayı içtim su içiyorum.

coşmamakla çok şey kaybediyorsun ama .yani kilolarını hızla kaybediyorsun..darısı bana..
canım bu ara zorlanıyorum çokca. ama pes etmek yok tabi.bu form çayında mate funda falan varmı canım. ben bi 5li çaydan almıştım içinde onlar vardı. felaket başağrısı yaptı bana. banuda nurs içiyodu. spor yapmıyosun ama menünde çok az. arada meyve falan yeseydin canım.

harika bi menü canım.sporda maşallah..ben bugun 100 dk yaptım çok diyodum sen 120 peeeeeee maşallaaahhhh.hergünümüz böyle olsa keşkeee

kajuyu yeme tatlım ya.çok yağlı o.ama bugun gazetede okudum diyetisyen biri 15 bademle ara öğün yapabilirsniniz diyordu.aklında olsun..

5 lt suyu nasıl içebildin maşallah.

spora da başlıyorum yarın inşallah..

tülin zaten kilo veremememin sebebi o.düzensiz ,az ve eksik beslenme.inşallah düzene sokarım.okul başlayınca ciddi enerji açığım olacak.ne yapacağım bilmiyorum.pazartesi olsun göreceğiz nasıl olacak..

kızlar çok üzgünüm bu gün hiç evde değildimiki yyere davetliydim birisi bir sünnet mevlütü diğeri ise tüm okul arkaşları biyerde toplandık hiç diet yapamadım spor da yapamadım nasıl olcak bu iş

öğlen tavuklu pilav iki dilim tatlı bir bardak ayran 6 adet sarma yedim çok kötü biliyorum

akşam ise daha kötü

hamur işlerii börek tatlı pasta pizza hepsinden birer dilim

bugun kötüydü biyere gidince nasıl diet yapıyorsunuz yada yapabiliyormusunuz...cevap ve yardım bekliyorum dietimin ilk günlerii henüz tam iradeli ve istikrarlı değilim nasıl yapacam bilmiyorum kızlarrrr muck ...

bugünkü menüm: (saate bakarsak dünkü menüm:)

sabah:
1 kepek ekmegi
1 üçgen peynir
domates

ara:
1 bardak tarçınlı süt

öglen:
domatesle 2 sosis haslama
salata

ara: 1 elmalı soda

akşam:
4 küçük biber dolması
1 kase yogurt

ara:
az şekerli türk kahvesi

gece:
1 çay bardagı tarçınlı süt

1 litre iksir
bol su

bugun cumartesi olunca oturuyoruz gec vakitlere kadar
kahve ve süt bunun sonucu. çok acıktım sütü içince az olsa rahatladım.
eşim peynir kızartmamı istedi. geçti karşımda börekle hüpletti. :84: bende sütümü aldım içtim.
75 olunca waffle yemeye götürcek beyefendi yerken bunun sözünü verdi.
işte böyle.
topik boşalmış kendi kendime konuşur gibi hissettim. sizler varya iyiki varsınız. ya anlattım ya rahatladım. eşimi şikayet ettim ya içimde kalmadı

günayyyyydddıııııınnnnn bal kaymakkkklllaaarrrrrrrrr

benim oğlum pek erkenci yaaa.7.30 da uyandık bari çalışsamda işe gidiyo olsammm hazır alarm var işte.... kahvaltımızı bile yaptık.

tülin zaten kilo veremememin sebebi o.düzensiz ,az ve eksik beslenme.inşallah düzene sokarım.okul başlayınca ciddi enerji açığım olacak.ne yapacağım bilmiyorum.pazartesi olsun göreceğiz nasıl olacak..
canım sen okul için ders aralarında atıştıracak şeyler koy dolabına. kuru incir kayısı , galeta , leblebi,fındık , badem,kutu küçük süt. nasıl olsa bozulmazlar. , canım her ders arasında mesela 1 kayısı at,diğerinde 7 8 fındık.elbette molalarında işlerinde olacak ama odaya geldiğinde ağzına atıp işini yapmaya çalış.kolay gelsin canımmmm
canım sınırını kendin koyacaksın. menün seninde farkında oldugun gibi çok kötü.tavuk pilavmı var mesela pilavı 2 3 kaşık kadar tavugunu bol rica et. yok eğer yapamam samimi değiliz diyosan o zmn tabağının yarısını yeme bırak.tatlı 2 değil 1 yemeliydin. 6 sarma değil tadına bakmak için 2 3le sınırlamalıydın. bunlarda diyete yeni başladıgın için izin verilenler yaniii benim tarafımdan hele akşam bomba bombaaa. salata yokmuydu iki öğündede. hepsinden yarım dilim yemen gerek artık. elbette karnın çok acıktı çünkü öğlenkiler çoğunluk karbondu.ama akşam tam karbonhidrat. daha çok acıktırmıştır seni eve gidince. gerçi miktarları çok belki acıkmamışsındır. akşam ben olsaydım. salata varsa yerdim diğerlerinden 1 lokma sadece tadımlık alırdım. ama ben artık alıştım sayılır diyete 5 aydır. sen daha yenisin elbette zorlanacaksın ve miktar azaltarak başlayacaksın. eğer samimi bi arkadaşına gidiyosan rica edeceksin ben dikkat ediyorum salata ağırlıklı olursa memnun olurum. yada pasta değilde sütlü tatlı yaparmısın diye.hatta çok tanıdıksa sadece 1 çeşit bol salata yap yeter de.benim hala canım çekiyor ve çoğu davete gitmemeye çalışıyorum. sevdiğim kıramıycamada rica ediyorum.yada kendi yiyeceğimi yanımda götürüyorum.eğer bunları yapamazsam da çok az yiyorum. bide şu var eğer öğlen sonra ise zaten öğlen yemeğini yemeden gitme. ara öğün olarak bence 100 kaloriyi geçmemek lazım.mesela 10 12 fındık 100 kalori.3 ceviz içi 65 kalori.1 bardak süt yaklaşık 125 kalori.canım tavsiyelerim bunlar.yazdıklarıma kırılma sadece yanlışlarımızı birlikte öğrenmemiz için böyle yazıyorum

canım maşallah listeye tam uyuyosun. zaten araları kendin eklediğin için bence sorun değil kahve. yarın ilk haftanın son günü dimi canım.toplamda kaç vereceksin bakalım. waffle demek mmmmmm afiyet olsun şimdiden

merhaba canım.bu konuda en kötülerden biri benim.tülin yazmış zaten yapman gerekenleri.inşallah uygulayabilirsin.

zekiye tatlım süper ötesi bir menü.harikasın.

günaydın canım ben de aynı saatte kalktım.ufak kız hasta malum grip salgını var.biz de nasibimizi aldık.

okul için kayısı almıştım ben de dün.ramazanda yaptığım gibi kayısı arası fındık koyarım.3 tane hazırlasam yeter bana.

dün o kadar kaçamağa rağmen bugün 200 gr daha gitmiş.insan gram da olsa verince daha da azimleniyor.ballı elma sirkeli su içtim.azcık iştahı da kontrol etsin..

canım çok geçmiş olsun.bizde daha yeni yeni atlatıyoruz. sabah ve geceleri çok soğuk burası.öğlende bi okadar sıcak. ne güzel 200 gr azmı canım. çok çok sevindim.bu hafta 1 kg gitmesi lazım bizden canım.ben kendimi spora vericem.eşim izne ayrılıyo oda yapar spor bana inat bi yere gitmezsek kaçırmamda.sende okulda yorgunluktan verirsin. dün ne kaçamağın vardıki canım.az bile yemişsin.

bu arada ben menüme yazmayı unuttum.öğle 3 ve akşam 8 acı süs biberi yedim. arada meyve derken 3 kaşık makarna yedim meşhur çocugun tabağında kalan çöpe gitmesin olayı. bugun iksirimi yaptım artık bolcaaa içerim. elma sirkesine bende başlasam iyi olcak. tarçınlı suyun yerine. tarçını zaten yeşilçaya atıyorum.

ayşecikk cik cik cik menü süper,spor süper fakat cnm naptın sen su çok fazla 5lt su faydadan çok zarar saglar
sana vücutttaki elktronları atarsın cnm hep aman haa 4 lt bile fazla diyorlar drlar öperim seniii

Canım yaaa şu 70 e merhaba yazını silsene geldi geçti bi ara o dönem bitti ..........daha motive edici bişiler yaz kaptannnn............

yazdım oldimii olmadıysa yine degiştireyim efemmmmmmm

ah hep öle olmazmı zatennn nilgüncümm ama olsun çok yemekten iyidir her zman az yemekk ama yedikleirnde hep tatlı gözümden kaçmdı degil

tamamm gerçekten çok kötü yeidkelirn ama bu demek degillki diyeti bıraktın
kaldıgın yerden devam aynenn bir yere gittigin zman sana en uygun yiyecekleir seçiceksin
mesela dün öglen sadece tavuk ,ayran yeseydin 3-4 te sarmaa
akşamda meyve yeseydin yogurtla süper olurdu ama olmuş artık sıkma canınıı
no panik herşey yolundaaaa

ve en kötüsü insan yedikçe yiyesi geliyor yedikçe doymuyor yani mesela şuan acıktım

çünkü yedigin yiyeceklerin hepsi glisemin endeksi yüksek yiyecekler yani
kan şekeirni hızlı yükseltiyor buda snein acıkmana sebep oluyor

günaydın kızlar..
yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn

tatlım bu konuda bana gelen maili paylaşayım seninle umarım yeteri kadar açıklayıcı olur...

EVET KIZLAR!

Yine yılın pembe kurdeleyi destekleme zamanındayız. Belki bazılarınız zaten biliyorsunuz pembe kurdele " pink ribbon" uluslar arası göğüs kanseriyle mücadelenin sembolü halini almış ve kadınlar arası dayanışmanın teşfik edilmesini amaçlamıştır.
Geçen yıl konuya dikkat çekmek amacıyla pek çok kadın profilinde sutyeninin rengini paylaşmıştı.Diğer bir sefer de çantasının evde nerede olduğunu yazmışlardı ve bu durum bazı jjgazetelerde de yer almıştı.
Erkekleri bu işe karıştırmıyoruz çünkü bu hastalık daha çok kadınlarda görülüyor.
Bu yıl bu geleneği şu şekilde geçen senekinden daha çok sayıya ulaşmak için aşağıdaki şekilde sürdürmeye çalışacağız.
fikir şu:

Doğduğun ay ve gününü aşağıdaki kodlamayla yazıp profilinde paylaşacaksın.
Bir örnek: (haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim.

Hadi hatunlar gösterelim kendimizi

Aylar:

Ocak-1 haftadır
Şubat-2 haftadır
Mart-3 haftadır
Nisan-4 haftadır
Mayıs-6 haftadır
Haziran-8 haftadır
Temmuz-10 haftadır
Ağustos-12 haftadır
Eylül-13 haftadır
Ekim-14 haftadır
Kasım-16 haftadır
Aralık-18 haftadır

Ayın günleri:

1 - Yoğurt
2 - Kısır
3 - Hamburger
4 - Çerez
5 - Domates
6 - Dondurma
7 - Un kurabiyesi
8 - Lolipop
9 - Fıstık
10 - Köfte
11 - Profiterol
12 - Kestane kebap
13 - Baklava
14 - Simit
15 - Sarma
16 - Peynir
17 - Pizza
18 - Elma
19 - Müz
20 - Karnıyarık
21 - Kızarmış tavuk
22 - Açma
23 - Kıymalı börek
24 - Akide şekeri
25 - Çilekli pasta
26 - Sucuklu tost
27 - Haşlanmış yumurta
28 - Kazandibi
29 - Kuru fasulye
30 - Patates kızartması
31 - Çukulatalı kek

günaydın fıstıklar...............
nasılsınız bakalımmmm tülin ve nilgün çok geçmiş olsun kızlarrrr
tülinn
eskiden topike ilk yazıyı ben yazardım
şimdii sen yazıyorsunnn süpersinn
enerji pozitif yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor sabah sabah

nilgünüm
tebrikler cnm 200 gr süper bir gündee

NURS ÇAYI
kızlar bu nurs çayını kim sormuşt hatırlamıyorum ama dün unutmuşum yazmayı
içerisinde adaçayı,mate,funda,biberiye,kekik,kuşburnu filan var
12 günlkük kullanım halinde satılıyor
1.2 poşet
2. 3 poşet şeklinde 5 poşete kadar çıkartıp azaltarak devam eidyorsun
lokman hekimin sahibiyle arkadaş gibi oldum 2 yıldır
geçen gittigimde kilo vermem durdu filan diyince bunu bi dene diye verdi süper bagırsak çalıştırıyorrr
ama kilo vermediki etkisi ne bilemiyorum henüz:76::76::76:

dün pide yemiştim ve karpuz yeid akşamda geç saattte
o yüzden bugün biraz daha dikkatlii beslenicemm

dünki aldıgım elbisemin içine girmeliiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…