canım bravo sanada
beni tutuklicaklarınıda bilsemm yicem bu krebi nutellayıı
hele güzel bir hafta geçiriyim önce zaten iyi bi hafta olmazsa tabiki ne nutellası ne krebii
bu hafta olmazsa öteki hafta yicemmmm
her halukarda yicemmmm yaniiiiiii
menüm
sabah: 2 dilim tb ekmeği.domates.peynir.2 tane biber kızartması
ara: türk kahvesi
öğle: 2 yemek kaşığı höşmerim tatlısı
akşam : 1 kaşık pilav.1 küçük tavuk budu.yoğurtlu közlenmiş biber salatası
spora halim yok.4 gün oldu spor yapmayalı.yarın başlasam iyi olur.
2 tane mest form çayı (süper bir şey çok etkili)
2 soda
2 lt su
nilüüüü
menünn az olmuş cnmmm
benimde spora başlamamm lazımmm
sende keşvettin yani mest form çayını hayırlı olsun
menüm
sabah: 2 dilim tb ekmeği.domates.peynir.2 tane biber kızartması
ara: türk kahvesi
öğle: 2 yemek kaşığı höşmerim tatlısı
akşam : 1 kaşık pilav.1 küçük tavuk budu.yoğurtlu közlenmiş biber salatası
spora halim yok.4 gün oldu spor yapmayalı.yarın başlasam iyi olur.
2 tane mest form çayı (süper bir şey çok etkili)
2 soda
2 lt su
canım bu ara zorlanıyorum çokca. ama pes etmek yok tabi.bu form çayında mate funda falan varmı canım. ben bi 5li çaydan almıştım içinde onlar vardı. felaket başağrısı yaptı bana. banuda nurs içiyodu. spor yapmıyosun ama menünde çok az. arada meyve falan yeseydin canım.coşmamakla çok şey kaybediyorsun ama .yani kilolarını hızla kaybediyorsun..darısı bana..
BUGÜNKÜ MENÜMMMM
SABAH
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
4 ZEYTİN
4-5 ÇATAL DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI BAL
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
KÜÇÜK YARIM ELMA
1ER BADEM KAJU FINDIK
ÖĞLE
1 KEPÇE BÖRÜLCE YEMEĞİ
2 KAŞIK YOĞURT
YARIM ŞEFTALİ
AKŞAM
BROKOLİ 1 KEPÇE
CACIK 2 KEPÇE
10-15 ÜZÜM
5 LİTRE SU
1 FORM ÇAYI
1 YEŞİL ÇAY
BOOOOL ŞEKERSİZ ÇAY
120 DAKİKA SPOR
BOOOL EV İŞİ
BUGÜNKÜ MENÜMMMM
SABAH
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
4 ZEYTİN
4-5 ÇATAL DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI BAL
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
KÜÇÜK YARIM ELMA
1ER BADEM KAJU FINDIK
ÖĞLE
1 KEPÇE BÖRÜLCE YEMEĞİ
2 KAŞIK YOĞURT
YARIM ŞEFTALİ
AKŞAM
BROKOLİ 1 KEPÇE
CACIK 2 KEPÇE
10-15 ÜZÜM
5 LİTRE SU
1 FORM ÇAYI
1 YEŞİL ÇAY
BOOOOL ŞEKERSİZ ÇAY
120 DAKİKA SPOR
BOOOL EV İŞİ
canım sen okul için ders aralarında atıştıracak şeyler koy dolabına. kuru incir kayısı , galeta , leblebi,fındık , badem,kutu küçük süt. nasıl olsa bozulmazlar. , canım her ders arasında mesela 1 kayısı at,diğerinde 7 8 fındık.elbette molalarında işlerinde olacak ama odaya geldiğinde ağzına atıp işini yapmaya çalış.kolay gelsin canımmmmtülin zaten kilo veremememin sebebi o.düzensiz ,az ve eksik beslenme.inşallah düzene sokarım.okul başlayınca ciddi enerji açığım olacak.ne yapacağım bilmiyorum.pazartesi olsun göreceğiz nasıl olacak..
canım sınırını kendin koyacaksın. menün seninde farkında oldugun gibi çok kötü.tavuk pilavmı var mesela pilavı 2 3 kaşık kadar tavugunu bol rica et. yok eğer yapamam samimi değiliz diyosan o zmn tabağının yarısını yeme bırak.tatlı 2 değil 1 yemeliydin. 6 sarma değil tadına bakmak için 2 3le sınırlamalıydın. bunlarda diyete yeni başladıgın için izin verilenler yaniii benim tarafımdankızlar çok üzgünüm bu gün hiç evde değildimiki yyere davetliydim birisi bir sünnet mevlütü diğeri ise tüm okul arkaşları biyerde toplandık hiç diet yapamadım spor da yapamadım nasıl olcak bu iş
öğlen tavuklu pilav iki dilim tatlı bir bardak ayran 6 adet sarma yedimçok kötü biliyorum
akşam ise daha kötü
hamur işlerii börek tatlı pasta pizza hepsinden birer dilim
bugun kötüydü biyere gidince nasıl diet yapıyorsunuz yada yapabiliyormusunuz...cevap ve yardım bekliyorum dietimin ilk günlerii henüz tam iradeli ve istikrarlı değilim nasıl yapacam bilmiyorum kızlarrrr muck ...
bugünkü menüm: (saate bakarsak dünkü menüm:)
sabah:
1 kepek ekmegi
1 üçgen peynir
domates
ara:
1 bardak tarçınlı süt
öglen:
domatesle 2 sosis haslama
salata
ara: 1 elmalı soda
akşam:
4 küçük biber dolması
1 kase yogurt
ara:
az şekerli türk kahvesi
gece:
1 çay bardagı tarçınlı süt
1 litre iksir
bol su
bugun cumartesi olunca oturuyoruz gec vakitlere kadar
kahve ve süt bunun sonucu. çok acıktım sütü içince az olsa rahatladım.
eşim peynir kızartmamı istedi. geçti karşımda börekle hüpletti. :84: bende sütümü aldım içtim.
75 olunca waffle yemeye götürcek beyefendi yerken bunun sözünü verdi.
işte böyle.
topik boşalmış kendi kendime konuşur gibi hissettim. sizler varya iyiki varsınız. ya anlattım ya rahatladım. eşimi şikayet ettim ya içimde kalmadı
kızlar çok üzgünüm bu gün hiç evde değildimiki yyere davetliydim birisi bir sünnet mevlütü diğeri ise tüm okul arkaşları biyerde toplandık hiç diet yapamadım spor da yapamadım nasıl olcak bu iş
öğlen tavuklu pilav iki dilim tatlı bir bardak ayran 6 adet sarma yedimçok kötü biliyorum
akşam ise daha kötü
bugun kötüydü biyere gidince nasıl diet yapıyorsunuz yada yapabiliyormusunuz...cevap ve yardım bekliyorum dietimin ilk günlerii henüz tam iradeli ve istikrarlı değilim nasıl yapacam bilmiyorum kızlarrrr muck ...
bugünkü menüm: (saate bakarsak dünkü menüm:)
sabah:
1 kepek ekmegi
1 üçgen peynir
domates
ara:
1 bardak tarçınlı süt
öglen:
domatesle 2 sosis haslama
salata
ara: 1 elmalı soda
akşam:
4 küçük biber dolması
1 kase yogurt
ara:
az şekerli türk kahvesi
gece:
1 çay bardagı tarçınlı süt
1 litre iksir
bol su
bugun cumartesi olunca oturuyoruz gec vakitlere kadar
kahve ve süt bunun sonucu. çok acıktım sütü içince az olsa rahatladım.
eşim peynir kızartmamı istedi. geçti karşımda börekle hüpletti. :84: bende sütümü aldım içtim.
75 olunca waffle yemeye götürcek beyefendi yerken bunun sözünü verdi.
işte böyle.
topik boşalmış kendi kendime konuşur gibi hissettim. sizler varya iyiki varsınız. ya anlattım ya rahatladım. eşimi şikayet ettim ya içimde kalmadı
günayyyyydddıııııınnnnn bal kaymakkkklllaaarrrrrrrrr
benim oğlum pek erkenci yaaa.7.30 da uyandık bari çalışsamda işe gidiyo olsammmhazır alarm var işte.... kahvaltımızı bile yaptık.
canım sen okul için ders aralarında atıştıracak şeyler koy dolabına. kuru incir kayısı , galeta , leblebi,fındık , badem,kutu küçük süt. nasıl olsa bozulmazlar. , canım her ders arasında mesela 1 kayısı at,diğerinde 7 8 fındık.elbette molalarında işlerinde olacak ama odaya geldiğinde ağzına atıp işini yapmaya çalış.kolay gelsin canımmmm
merhaba canım.
günaydın canım ben de aynı saatte kalktım.ufak kız hasta malum grip salgını var.biz de nasibimizi aldık.
okul için kayısı almıştım ben de dün.ramazanda yaptığım gibi kayısı arası fındık koyarım.3 tane hazırlasam yeter bana.
dün o kadar kaçamağa rağmen bugün 200 gr daha gitmiş.insan gram da olsa verince daha da azimleniyor.ballı elma sirkeli su içtim.azcık iştahı da kontrol etsin..
BUGÜNKÜ MENÜMMMM
SABAH
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
4 ZEYTİN
4-5 ÇATAL DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI BAL
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
KÜÇÜK YARIM ELMA
1ER BADEM KAJU FINDIK
ÖĞLE
1 KEPÇE BÖRÜLCE YEMEĞİ
2 KAŞIK YOĞURT
YARIM ŞEFTALİ
AKŞAM
BROKOLİ 1 KEPÇE
CACIK 2 KEPÇE
10-15 ÜZÜM
5 LİTRE SU
1 FORM ÇAYI
1 YEŞİL ÇAY
BOOOOL ŞEKERSİZ ÇAY
120 DAKİKA SPOR
BOOOL EV İŞİ
Canım yaaa şu 70 e merhaba yazını silsene geldi geçti bi ara o dönem bitti ..........daha motive edici bişiler yaz kaptannnn............
ah hep öle olmazmı zatennn nilgüncümm ama olsun çok yemekten iyidir her zman az yemekkhaklısın menü az oldu.ama misafir olunca 2 dk oturamıyorsun ya ondan böyle yazdım.kızların kahvaltısı millete çay koy yok ekmek kes derken doydum hemen.kahve içtik.erkjekler çarşıya gitti.yengem de kuaföre gitmem lazım dedi.gittik ben de fön çektirdim kızlrın da saçı kesildi neyse bi aradılar kapıda kalmışlar.erken dönmüşler meğer.
neyse onlara baklava dondurma ikram ettim onlar onu yerken fırına yemeği attım.o sırada tatlı yedim işte.sonra yemek yenndi ama çorba içeceğim -aa çorbayı yazmadım unuttum bak- birinin servisini yaptım.içeceğim diğeri bu arda kızlar ççağırdı falan öyle yedim.
onlar gidince de form çayı içtim su içiyorum.
kızlar çok üzgünüm bu gün hiç evde değildimiki yyere davetliydim birisi bir sünnet mevlütü diğeri ise tüm okul arkaşları biyerde toplandık hiç diet yapamadım spor da yapamadım nasıl olcak bu iş
akşam ise daha kötü
ve en kötüsü insan yedikçe yiyesi geliyor yedikçe doymuyor yani mesela şuan acıktım
yaaaa bu face deki yemedim muhabbeti ne ya bende yazdım yemedim diye ama başka bişi dönüyorsa rezil olmayayımmmm bilen varsaaa bişi desinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?