80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim tavsiye ve yardımlarınız için inşş dikkate alıcam burda öğreniyorum herün karbonhidratarın acıktırdığını bilmiyordum...bende diyorum okadar yedim niye böle acıktım akşam tekrar ...şimdi ddediğiniz gibi kaldığım yerden diete devam edicem inşşş...hepnizi seviyorum kızlar umarım bi an çnce alışırım beceririrm bu işi kahvaltı yapıcam şimdii oğlumun kahvaltısınıda yaptırıcam by by

canım saol atlattık sayılır bizde. sabahlarıda oğlum saolsun erkenci bende size günaydın demeden içime sinmiyor güne başlamak.yazıyorum bişeyler teşekkür ederim güzel sözlerin içinn çayıda ben sormuştum canım. nilgünde mest diye almış onada sordum sonra. ben 5 liyi denemiştim ondada funda, mate, kekik , biberiye ve yeşilçay vardı. çok çok başağrısı yaptı 2 günde bıraktım. nurstada varmış oda bana gelmez.bilgi verdiğin için saol aramıyım boşuna bende. kuşburnu ve adaçayınıda çok seviyorum ayrı ayrı onlarıda arada içerim.
dün pide yemiştim ve karpuz yeid akşamda geç saattte
o yüzden bugün biraz daha dikkatlii beslenicemm

dünki aldıgım elbisemin içine girmeliiyimmm
elbisende hayırlı olsun canım.arkadaşın resmini çekince eklersin bi bakarız:98::98:

bende leslie 5 mil yapıyodum ama oğlum ve eşimin istekleri bitmeyince 3 milde bıraktım. ardındanda mekik twist aletler falan.1 saati tamamladım. duşa kaçıcam şimdi elmamı yerken bi bakam dedim sizeeee

herkese güzel bir haftasonu diliyorum cuma ve cumartesi felaket yeme krizindeydim sebebi bugün belli oldu sabah regli oldum son zamanlarda çok erken oluyorum heray 1 hafta falan öne gelmeye başladı bu normal mi kızlar :26: benim en fazla 3 gün öne gelirdi karnım şuan davul gibi ve bacaklarım agrıyor evdede birsürü yapılacak iş var ama yapacak enerjik kadın nerdeee

kızlar bi fikrim var herkes kendine kurban bayramı için hedef belirlese ve bunu isminin altındaki profilin oraya yazsa ne dersiniz motivasyonumuzu arttırır diye düşündüm hatta deryacım zahmet olmazsa listede bayram hedefi diye sutünda ekleyebilir eklemese de olur gerçi ama ne dersiniz herkes bayram hedefine ulaşmak için daha bi azim eder diye düşündüm benim motivasyonum bayramdan beri bir türlü olmuyor hala adapte olamadım enazından benim gibi olanlar için belki yeni bi heyecan olabilir ne dersiniz kızlar

denizicmmm
mevsiimle alakalı olabilirmi acaba erken gelmesii regli olurken benimde acaip bacaklarım agrır yaa
hattaa 2 gündür filanda çok agrıyor ankara sogufdu artık çünküü:82::82::82:
kızınn nasıl okuluna alışabilmi cnm?

bayram hedefi için geçen bende aynı şeyi düşündüümm
hatta kendim bu sabahta yazdım profilimee
ama şimdi bu kezde ulaşamayanlar olursaa acaba motivesyon düşüermi diyed ebişey söylememiştim
bencede iyi fikir herkesten hedef bekliyoruz.

haydi kızlar hedefe

nilgün ve tülin geçmiş olsun kızlar

nilgüncüm şuara konuşmamak daha iyi olacak görünende bi sorun yok ama bazen beni çok kırıyor şuara psikolojisi pek yerinde değil menepozunda etkisi var sanırım inşallah zamanla düzelecek zamana bıraktım artık

aycan seninkide zor bi durum baştan düzenini oturt bu sene canım oda alışsın benimkide tam tersi içiçe olmaktan hoşlanmaz senede toplasan 5 kere evime gelmez

merhabalar arkadaşlar.
denizcim bence reglin 1 hafta öne gelmesi çok sık rastlanan bir durum.
bende o gruptanım
kalbimiz birmiş arkadaşım.az önce bende aynı şeyi düşünüyordum.
bayrama ne kadar var,kaç kşlo verebilirim diye:44:
süper fikir bence.

bilmiyorumki canım bikaç aydır böyle.halbuki gayet düzenliydi regli günlerim.burası çok sıcak banu bunaltıcı geceleri biraz soguyor esinti falan ama gündüz felaket sıcak

kızım alıştı çok heyecanlı banu teyzesi ama asıl pazartesi belli olacak çünkü tenefüslerde beni göremeyecek veliler öglen bırakıp akşam alacak sadece ve büyük sınıflarda gelecek.alışacak zamanla canım kreşten alışkın çocuk 3 yıldır okullu olmaya ilk haftalar aklım onda kalacak ama zamanla herşey düzene girerecek inşallah

bencede bu hedef işi iyi olacak evet gördüm sende yazmışsın hadi bakalım canlanalım artık yeter yerimizde saydıgımız öyle değil mi

sanırım bu araa annenlerlee sıkıntı yaşanıyor bende anneme kızdım dünn

planlarını yaparken hep kardeşim üzerinden yapıyorr
askerden gelince şöle yaparızzz, şuraya gidleim nasılsaa askerdee sanki tek çocukları var oda kardeşim miş gibi davranıyorlar bazen

bende bir sürü bişiy söledimm üzülmedimmm de çünkü artık hakketmişlerdii
ben 7 yıllık evli iki çocugu olan bir bayan olsamdaaa anne ve babanın yeri başkadır
tmm sorunsuz bir evliligim şükür amaa.. bu onların ebebeynlik görevleirni
eksiltemezzz

demem dememm senede bi laf ederm tam edeirm ben

normalse sorun yapmaya gerek yok ozaman aman bişey çıkmasında en korktugum şeylerden biridir kadın hastalıkları Allah hepimiizi korusun inşallah

aaa ne güzel o halde herkese iyi gelecek bu bayram hedefi bibakayım bayram ne zaman

6 kasım pazar bayramın ilk günü yarından start versek 48 günümüz var bayrama kadar inşallah hepimiz bayrama hedeflerimize ulaşırızzzzzzz

evet canım biraz sıkıntılarım var sen en azından içindekileri söylemişsin benim anneme bişey söylenmez bir dokunsan bin ahh işitirsin yıllardır başkalarına enerji harcamaktaktan bize enerjisi kalmaz.herşeyden şikayetçi.annemin apartmanına taşınıyorum ramazandan beri evi yaptırıyoruz 3 kere çıkıp bakmamıştır.dün anlatıyorum bataryaları aldık duşakabini ısmarladık diye beni dinlemiyor bile ben anlatırken bi bakmışım çok alakasız bi şey anlatıyor.dinlemiyorsun madem bari dinlemiş numarası yap.geçen gün kadının biri taşınma yerleşme işiniz var Allah yardımcınız olsun diyor gece gündüz karı koca yerleştirsinler ne yapayım diyor sanki ondan iş bekleyen var yapsada yaptırmamkiii zaten aman banu hiç açmayayım agzımı en iyisi yıllardır bir gram değişmedi değişmezde bu durummm

Güne güzel basladim:) Iyi bir kahvalti yaptim ve sonrasinda sporsalonuna gittim:) Ben yurtdisinda yasiyorum, zumbaya benzer bir spor yaptik grupca:) Cok güzeldi! :) Eskiden sürekli giderdim ama araba sürekli babamda olunca biraktim gitmeyi. Otobüsle de uzun sürüyor. Yürüyüs yapiyordum ama artik sporsalonuna da gidecem, bosuna mi ödedim onca para=P simdi derslerime yogunlasmam lazim:) byee kizlar

ozaman ben 5 kilo hedefliycem sanırım.
en kötü ihtimalle 4kilo olur.

ablacım 2 hafta düzenli menü paylaşıp burada bizimle olursan sende listeye katılırsın ve inşallah hedeflerimize birlikte ulaşmış oluruz paylaşıma devam et sen 2 hafta sonra deryacım seni listeye dahil eder

ben kaçayım biraz işe güze bakayım haftaiçine kaldımı çok zor oluyorrr artık kızın ödevleride olur akşamları bende artık okullu anneler gurubuna katıldım

ayyy deniz aklını karıştırmak istemem ama madem annenle ilişkiniz öyle
taşınmasaydın keşke aynı apartmana merak ettim birdee
gelini varmı anneninn arası nasıl?

ozaman ben 5 kilo hedefliycem sanırım.
en kötü ihtimalle 4kilo olur.

wowwww süperr vallahi bende 3.900 gr hedefleidm ama
hastanede oldugum sürede düzenim bozulcak gibi hayırlısı bakalım:26::26::26:

banu nasıl yazacagım ismimin altına hedefimi hani sen gel 60 yazmışsınyaaa ben beceremedimmmm :26:

ben gelene kadar sen yazmışsınn denizzz
inşş hedefinee ulaşırsın cnm

tamam yaptım canım bu sabah 63.300 çıktım cumadan beri ne bulursam yedim 700 gr aldım 2 günde ama reglininde etkisi sanırım 3.300 gr inşallah bayrama kadar verebilirimmmmm

cnm reglininde etkisi vardır tabi bittiginde dahada inmiş olcaksın

kızlar merhaba bugün çalışıyorum elimde 2 proje var çizilecek ama buraya uğramadan yapamadım...

bayram hedefi fikri güzel bende katılıyorum ve hedefim 63:)

inş.istediğimiz kilolara ulaşırız kot elbisemi giyerim bu bayram giyemedim içimde kaldı...bugün canımın istediği bişey var onu yiyip öyle başlayacağım....bu son söz başka zararlı bişey yemek yok....

hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın....

liste çıktı mı nasıl kilolar gitmiş mi merak ediyorum....kusurabakmayın sık sık giremiyorum arada fırsat buldukça okuyup bazen yazıyorum ama aklımdasınız....buraya iyice yerleşiyim koşuşturma tamamlanıyor resmi olarak 20 sinde balgatla ilişiğimiz kalmıyor.oradakileri buraya adapte edeceğiz.annem dönecek evime geçeceğim herşey daha ii olacak...insanın kendi evi gibi yok yatağımı,mutfağımı,koltuğumunda uzanmayı,iç çamaşırıyla tartılamyı özledim:)
bu kadar çene yeter iş zamanı ....

merhaba kızlar

misafirim var birkaç gündür giremedim.buraya uğramayınca insanın azmi azalıyor valla...yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.sonra görüşürüz by

selam kızlar battı balık yan gider günümdeyim

herşey sabahtan başladı güzelce kahvaltımı hazırladım dün halk ekmekten altın çörek almıştım. kahvaltıda ortadan yarıya kestim güya yarım yiycektim.
ama dayanamadım diğer yarımınıda yedim. benki ramazan ayında mis gibi kokan pideyi bile ağzına koymamış biriyim.
h. yumurta domates biber peynir zeytinli fix kahvaltı menüm.
neyse evi süpürdüm sildim balkonları yıkadım çamaşır astım derken bişiyler yiyim dedim az önce.
3 tane yulaflı bisküvi ve 1 tane madlen çikolata yedim

akşam sadece salata yiycem kalori hesabı diyetler gibi dengeliycem yediklerimi.

nilgünn kızına geçmiş olsunn. okulda fındık ve kayısı iyi fikir. Allahtan anasınıfının beslenme saati var o konuda şanslıyım. beslenme saatimiz 2,5-3 arası evden kendime ona göre bişeyler götürücem bundan sonra.

deniz adet düzensizlikleri bende mevsim geçişlerinde olur. mutlaka bir hafta yada on gün öne yada geriye atar. hatta çok dua ederim haftasonuna denk gelsin diye çok ağrılı geçiyor.

evde ütülenecek şeyler tepe oluşturdu kanepenin üstünde ama hiçççç ütü yapasım yokkkkk

Haklisiin canim. Bu yarisini yeme isini ben nedense cok zor yapiyorum yaa doymak bilmiyorum yari tok kalkamiyorum .. gozum hep ekmekte suyla doldurmaya calisiyorum suan kendimi. Yada az kalorili urunler yemem gerekiyor. Az yiyim cekiliyim demekte zorlaniyorum alisirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…