canım saol atlattık sayılır bizde. sabahlarıda oğlum saolsun erkenci bende size günaydın demeden içime sinmiyor güne başlamak.yazıyorum bişeyler teşekkür ederim güzel sözlerin içinngünaydın fıstıklar...............
nasılsınız bakalımmmm tülin ve nilgün çok geçmiş olsun kızlarrrr
tülinn
eskiden topike ilk yazıyı ben yazardım
şimdii sen yazıyorsunnn süpersinn
enerji pozitif yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor sabah sabah
NURS ÇAYI
kızlar bu nurs çayını kim sormuşt hatırlamıyorum ama dün unutmuşum yazmayı
içerisinde adaçayı,mate,funda,biberiye,kekik,kuşburnu filan var
12 günlkük kullanım halinde satılıyor
1.2 poşet
2. 3 poşet şeklinde 5 poşete kadar çıkartıp azaltarak devam eidyorsun
lokman hekimin sahibiyle arkadaş gibi oldum 2 yıldır
geçen gittigimde kilo vermem durdu filan diyince bunu bi dene diye verdi süper bagırsak çalıştırıyorrr
ama kilo vermediki etkisi ne bilemiyorum henüz:76::76::76:
elbisende hayırlı olsun canım.arkadaşın resmini çekince eklersin bi bakarız:98::98:dün pide yemiştim ve karpuz yeid akşamda geç saattte
o yüzden bugün biraz daha dikkatlii beslenicemm
dünki aldıgım elbisemin içine girmeliiyimmm
herkese güzel bir haftasonu diliyorumcuma ve cumartesi felaket yeme krizindeydim sebebi bugün belli oldu sabah regli oldum son zamanlarda çok erken oluyorum heray 1 hafta falan öne gelmeye başladı bu normal mi kızlar :26: benim en fazla 3 gün öne gelirdi karnım şuan davul gibi ve bacaklarım agrıyor evdede birsürü yapılacak iş var ama yapacak enerjik kadın nerdeee
kızlar bi fikrim var herkes kendine kurban bayramı için hedef belirlese ve bunu isminin altındaki profilin oraya yazsa ne dersiniz motivasyonumuzu arttırır diye düşündüm hatta deryacım zahmet olmazsa listede bayram hedefi diye sutünda ekleyebilir eklemese de olur gerçi ama ne dersiniz herkes bayram hedefine ulaşmak için daha bi azim eder diye düşündüm benim motivasyonum bayramdan beri bir türlü olmuyor hala adapte olamadım enazından benim gibi olanlar için belki yeni bi heyecan olabilir ne dersiniz kızlar
denizicmmm
mevsiimle alakalı olabilirmi acaba erken gelmesii regli olurken benimde acaip bacaklarım agrır yaa
hattaa 2 gündür filanda çok agrıyor ankara sogufdu artık çünküü:82::82::82:
kızınn nasıl okuluna alışabilmi cnm?
bayram hedefi için geçen bende aynı şeyi düşündüümm
hatta kendim bu sabahta yazdım profilimee
ama şimdi bu kezde ulaşamayanlar olursaa acaba motivesyon düşüermi diyed ebişey söylememiştim
bencede iyi fikir herkesten hedef bekliyoruz.
haydi kızlar hedefe
merhabalar arkadaşlar.
denizcim bence reglin 1 hafta öne gelmesi çok sık rastlanan bir durum.
bende o gruptanım
kalbimiz birmiş arkadaşım.az önce bende aynı şeyi düşünüyordum.
bayrama ne kadar var,kaç kşlo verebilirim diye:44:
süper fikir bence.
sanırım bu araa annenlerlee sıkıntı yaşanıyor bende anneme kızdım dünn
planlarını yaparken hep kardeşim üzerinden yapıyorr
askerden gelince şöle yaparızzz, şuraya gidleim nasılsaa askerdee sanki tek çocukları var oda kardeşim miş gibi davranıyorlar bazen
bende bir sürü bişiy söledimm üzülmedimmm de çünkü artık hakketmişlerdii
ben 7 yıllık evli iki çocugu olan bir bayan olsamdaaa anne ve babanın yeri başkadır
tmm sorunsuz bir evliligim şükür amaa.. bu onların ebebeynlik görevleirni
eksiltemezzz
demem dememm senede bi laf ederm tam edeirm ben
banu nasıl yazacagım ismimin altına hedefimi hani sen gel 60 yazmışsınyaaa ben beceremedimmmm :26:
ozaman ben 5 kilo hedefliycem sanırım.
en kötü ihtimalle 4kilo olur.
evet canım biraz sıkıntılarım var sen en azından içindekileri söylemişsin benim anneme bişey söylenmez bir dokunsan bin ahh işitirsin yıllardır başkalarına enerji harcamaktaktan bize enerjisi kalmaz.herşeyden şikayetçi.annemin apartmanına taşınıyorum ramazandan beri evi yaptırıyoruz 3 kere çıkıp bakmamıştır.dün anlatıyorum bataryaları aldık duşakabini ısmarladık diye beni dinlemiyor bile ben anlatırken bi bakmışım çok alakasız bi şey anlatıyor.dinlemiyorsun madem bari dinlemiş numarası yap.geçen gün kadının biri taşınma yerleşme işiniz var Allah yardımcınız olsun diyor gece gündüz karı koca yerleştirsinler ne yapayım diyor sanki ondan iş bekleyen var yapsada yaptırmamkiii zaten aman banu hiç açmayayım agzımı en iyisi yıllardır bir gram değişmedi değişmezde bu durummm
ozaman ben 5 kilo hedefliycem sanırım.
en kötü ihtimalle 4kilo olur.
banu nasıl yazacagım ismimin altına hedefimi hani sen gel 60 yazmışsınyaaa ben beceremedimmmm :26:
tamam yaptım canım bu sabah 63.300 çıktım cumadan beri ne bulursam yedim 700 gr aldım 2 günde ama reglininde etkisi sanırım 3.300 gr inşallah bayrama kadar verebilirimmmmm
cnm bi diyet yapıp bi yapmayınca bu sefer dahaçok alıyorsun. uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor o nedenle normlde yediklerinin yarısını yiyerek başla aburu cuburu kes hamur işini kes sonra zaten kendin yememeye başlıyorsun kilo verdiğini gördükçe moralin motivasyonun yerine geliyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?