canım ilk günler açlıktan uyuyamıyordum ve çok başım ağrırdı. alışıcaksın olucak okadar yedik yedik şiştik zayıflıycaz eriycez kolay olmıycak ama başarıcaz Allahın izniyle. müsli ve gevrekler kesinlikle tok tutmuyor. sabahları protein ihtiyacı açısından yumurtanı ye peynirini ye kalsiyumunu al. bol domates salatalık yeşillik ye gözünü doyur. ben büyük servis tabağını bu şekilde dolduruyorum ve bitiremiyorum bile domatesin salatalığın kalorisi az bol bol ye.
normalde 2 tane 3 tane yediğin lahmacunu bir tane yediysen normal ama bu hafta başka kaçamak yapmamaya çalış.
akşam çorbanın yanına bol yeşil salata ekle gece çok acıkırsın bunlar ilk günlerin.
ilk günler böyle az az yersen diyet sıkmaya başlar yorar seni bıkarsın. zaten insan ilk ay hızlı veriyor. bu benim nacizane önerilerimdi canım kolay gelsin
canım yaaa sorma eve eşim elmış hepsi birer tane nasiplendi biliom tamam yemem bundan sonraaakajuyu yeme tatlım ya.çok yağlı o.ama bugun gazetede okudum diyetisyen biri 15 bademle ara öğün yapabilirsniniz diyordu.aklında olsun..
5 lt suyu nasıl içebildin maşallah.
spora da başlıyorum yarın inşallah..
ya canım şimdiden 2 oldu gece yatana kadar 4 mutlaka olur bide ben önceden günde 1 bardakla tamamlayabn biriydimm şimdilerde ii içiommmayşecikk cik cik cik menü süper,spor süper fakat cnm naptın sen su çok fazla 5lt su faydadan çok zarar saglar
sana vücutttaki elktronları atarsın cnm hep aman haa 4 lt bile fazla diyorlar drlar öperim seniii
yazdım oldimii olmadıysa yine degiştireyim efemmmmmmm
ah hep öle olmazmı zatennn nilgüncümm ama olsun çok yemekten iyidir her zman az yemekkama yedikleirnde hep tatlı gözümden kaçmdı degil
tamamm gerçekten çok kötü yeidkelirn ama bu demek degillki diyeti bıraktın
kaldıgın yerden devam aynenn bir yere gittigin zman sana en uygun yiyecekleir seçiceksin
mesela dün öglen sadece tavuk ,ayran yeseydin 3-4 te sarmaa
akşamda meyve yeseydin yogurtla süper olurdu ama olmuş artık sıkma canınıı
no panik herşey yolundaaaa
çünkü yedigin yiyeceklerin hepsi glisemin endeksi yüksek yiyecekler yani
kan şekeirni hızlı yükseltiyor buda snein acıkmana sebep oluyor
saol canım yaaa ben o zaman 2 haftadır hamburger yememişimmmmgünaydın kızlar..
tatlım bu konuda bana gelen maili paylaşayım seninle umarım yeteri kadar açıklayıcı olur...
EVET KIZLAR!
Yine yılın pembe kurdeleyi destekleme zamanındayız. Belki bazılarınız zaten biliyorsunuz pembe kurdele " pink ribbon" uluslar arası göğüs kanseriyle mücadelenin sembolü halini almış ve kadınlar arası dayanışmanın teşfik edilmesini amaçlamıştır.
Geçen yıl konuya dikkat çekmek amacıyla pek çok kadın profilinde sutyeninin rengini paylaşmıştı.Diğer bir sefer de çantasının evde nerede olduğunu yazmışlardı ve bu durum bazı jjgazetelerde de yer almıştı.
Erkekleri bu işe karıştırmıyoruz çünkü bu hastalık daha çok kadınlarda görülüyor.
Bu yıl bu geleneği şu şekilde geçen senekinden daha çok sayıya ulaşmak için aşağıdaki şekilde sürdürmeye çalışacağız.
fikir şu:
Doğduğun ay ve gününü aşağıdaki kodlamayla yazıp profilinde paylaşacaksın.
Bir örnek: (haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim.
Hadi hatunlar gösterelim kendimizi
Aylar:
Ocak-1 haftadır
Şubat-2 haftadır
Mart-3 haftadır
Nisan-4 haftadır
Mayıs-6 haftadır
Haziran-8 haftadır
Temmuz-10 haftadır
Ağustos-12 haftadır
Eylül-13 haftadır
Ekim-14 haftadır
Kasım-16 haftadır
Aralık-18 haftadır
Ayın günleri:
1 - Yoğurt
2 - Kısır
3 - Hamburger
4 - Çerez
5 - Domates
6 - Dondurma
7 - Un kurabiyesi
8 - Lolipop
9 - Fıstık
10 - Köfte
11 - Profiterol
12 - Kestane kebap
13 - Baklava
14 - Simit
15 - Sarma
16 - Peynir
17 - Pizza
18 - Elma
19 - Müz
20 - Karnıyarık
21 - Kızarmış tavuk
22 - Açma
23 - Kıymalı börek
24 - Akide şekeri
25 - Çilekli pasta
26 - Sucuklu tost
27 - Haşlanmış yumurta
28 - Kazandibi
29 - Kuru fasulye
30 - Patates kızartması
31 - Çukulatalı kek
ohhh sporumuz yapılmış sabahtannn maşallahhhhhcanım saol atlattık sayılır bizde. sabahlarıda oğlum saolsun erkenci bende size günaydın demeden içime sinmiyor güne başlamak.yazıyorum bişeyler teşekkür ederim güzel sözlerin içinnçayıda ben sormuştum canım. nilgünde mest diye almış onada sordum sonra. ben 5 liyi denemiştim ondada funda, mate, kekik , biberiye ve yeşilçay vardı. çok çok başağrısı yaptı 2 günde bıraktım. nurstada varmış oda bana gelmez.bilgi verdiğin için saol aramıyım boşuna bende. kuşburnu ve adaçayınıda çok seviyorum ayrı ayrı onlarıda arada içerim.
elbisende hayırlı olsun canım.arkadaşın resmini çekince eklersin bi bakarız:98::98:
bende leslie 5 mil yapıyodum ama oğlum ve eşimin istekleri bitmeyince3 milde bıraktım. ardındanda mekik twist aletler falan.1 saati tamamladım. duşa kaçıcam şimdi elmamı yerken bi bakam dedim sizeeee
süper fikirrrrrrrrrrrrrrrrrherkese güzel bir haftasonu diliyorumcuma ve cumartesi felaket yeme krizindeydim sebebi bugün belli oldu sabah regli oldum son zamanlarda çok erken oluyorum heray 1 hafta falan öne gelmeye başladı bu normal mi kızlar :26: benim en fazla 3 gün öne gelirdi karnım şuan davul gibi ve bacaklarım agrıyor evdede birsürü yapılacak iş var ama yapacak enerjik kadın nerdeee
kızlar bi fikrim var herkes kendine kurban bayramı için hedef belirlese ve bunu isminin altındaki profilin oraya yazsa ne dersiniz motivasyonumuzu arttırır diye düşündüm hatta deryacım zahmet olmazsa listede bayram hedefi diye sutünda ekleyebilir eklemese de olur gerçi ama ne dersiniz herkes bayram hedefine ulaşmak için daha bi azim eder diye düşündüm benim motivasyonum bayramdan beri bir türlü olmuyor hala adapte olamadım enazından benim gibi olanlar için belki yeni bi heyecan olabilir ne dersiniz kızlar
nilgün ve tülin geçmiş olsun kızlar
nilgüncüm şuara konuşmamak daha iyi olacak görünende bi sorun yok ama bazen beni çok kırıyor şuara psikolojisi pek yerinde değil menepozunda etkisi var sanırım inşallah zamanla düzelecek zamana bıraktım artık
aycan seninkide zor bi durum baştan düzenini oturt bu sene canım oda alışsın benimkide tam tersi içiçe olmaktan hoşlanmaz senede toplasan 5 kere evime gelmez
Bu ac durma isi cok zor yaabide ben ailemle yasadigim icin surekli aksam biseyler yeniyor. Sadece aksam degil gerci gun boyunca birileri biseyler yiyor. Dun basarili gecti ama aksam yemeginden sonra hic bisey yemedim
Bu protein ve kalsiyum konusunda haklisin canim. Tavsiyelerin icin cok tsk ederim.. memnun oldum nedemek. Bugunde zaten peynir zeytin domates felan yaptim kahvaltimi. Benim aslinda mueslili sut yememin sebebi cok cesitli yemek icin ve her ogun ekmek yememek icin. En buyuk dusmanim ekmek kisa bi donemde olsa beyaz ekmek yeyince firliyor kilom. Tabi az uz yemedigim icin :76: Sadece yumurta fln yiyemiyorum illa ekmek olacak yani yaninda.. yoksa nedense doyamiyorum. Kuru ekmeklerden yemeye calisiyorum simdi. Alisicam insallah...
nasılsınız umarım keyifler yerindedirben bildirim yapıp çıkmak zorundayım
pazartesi tam gaz geri dönerim okadar çok geçmiş sayfa varki ama vaktim yok
bildirim:
başlangıç:85
geçen hafta: 69.5
buhafta:69.1
giden:400
toplamda giden:15.9
hedef:65
spor:yok
uzun zaman olmuştu 6 lı rakamları görmeyeli
umarım devamı gelir, hepinizi öptüm kendinize iyi bakın
misafirlerim yeni gitti ben de hemen kaçtım geldim.kusura bakmayın ihmal ettim sizi.
izlem canım çok üzüldüm duyduklarıma.benim canım çok yandı ya kimsenin yuvasında en ufak bir kavga olmasın istiyorum.inşallah en kısa zamnda düzelir aranız.
kızlar..menüleriniz genel olarak çok güzel.keşke şu beğen butonu olsa ya alıntı yap yap nereye kadar..
ayşe..sen de dertliymişsin canım.hissettiklerini kırmadan ama zaman geçirmeden anlat lütfen.anlatmazsan kendi kendini yersin ve öfken daha çok büyür.sporun kilon harika canım.enerjin yazılarından taşıyor.hep böyle mutlu ol ..
banu canım hiç takma kv ni.laf atsa da cevap verme.verdikçe kendini bir şey zanneder.k....nı kaldırma birilerinin..inşallah en kısa ve hayırlı zamanda evine yerleşirsin.tayini sormuşsun.bu mayısta istenecek ve yazın taşınırım..
tülincim süper gidiyorsun harikasın ya..misafirlerim de çok beğendi yemekleri ,salatalar benim için harika oldu.
tuna sen de çok azimle devam ediyorsun.çok seviniyorum senin adına.k flakes muhteşem bir şey.sabah akşam onu ye öğlen de tavuk vs gibi protein ye kilo verirsin hemen.
zekiye çok güzel gidiyorsun maşallah.ben de toparlanmaya çalışıyorum..tebrik etmişsin beni sağol.
denizciğim allah kolaylık versin sana da .kızını merak etme inan çok çabuk alışıyorlar.benimkinden biliyorum..annen içinse lütfen konuş.için de kalmasın üzülse de anlasın seni.zaten kelimeleri doğru seçersin inanıyorum sana.inşallah aranız düzelir kısa zamnda.
guleysa,leila,bayzz,urke hoş geldiniz ben nilgün..
sevdamcee tebrikler tosta karşı zafer kazanmışsın.
seherciğim tebrik ederim tatlım..
nuran ortim ne oldu fazla gelmiş.regl mi yakın?
filizler çok özledik kızlar sizi..filizkuzey toparlanmana sevindim.juu filiz her zamnki gibi istikrarlısın.süpersiniz kızlar..
sevda sevgili ortim çok iyiyim sağol..
nihal çok geçmiş olsun canım.
nisanankara tatlım eşek kafam unuttu adını kusura bakma.kolay gelsin bayağı koşturmuşsun.
füsun sen de çok güzel spor ypıyorsun harikasın..
elaycığım düzene giriyorsun.takip ediyorum..
fazla yer kaplamasın diye alıntıları sildim yazacaklarım kaldı.yoruldum ya......
ikea ya gelmişsin sen sincandan mı geliyorsun ikeayaaçok uzak yahuu
ama gelmeye deger bende çok severim ikea yı istanbula gittigimizde ilk işim ikeaya gitmek olurdu
şimdi çok yakınım yeni evime daha yakın olcakk
ikeaya gelince banada gelirsin bir günnn inşallahh
bi ankara buluşması yapamadık zatenn
kızlar merhaba bugün çalışıyorum elimde 2 proje var çizilecek ama buraya uğramadan yapamadım...
bayram hedefi fikri güzel bende katılıyorum ve hedefim 63:)
inş.istediğimiz kilolara ulaşırız kot elbisemi giyerim bu bayram giyemedim içimde kaldı...bugün canımın istediği bişey var onu yiyip öyle başlayacağım....bu son söz başka zararlı bişey yemek yok....
hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın....
liste çıktı mı nasıl kilolar gitmiş mi merak ediyorum....kusurabakmayın sık sık giremiyorum arada fırsat buldukça okuyup bazen yazıyorum ama aklımdasınız....buraya iyice yerleşiyim koşuşturma tamamlanıyor resmi olarak 20 sinde balgatla ilişiğimiz kalmıyor.oradakileri buraya adapte edeceğiz.annem dönecek evime geçeceğim herşey daha ii olacak...insanın kendi evi gibi yok yatağımı,mutfağımı,koltuğumunda uzanmayı,iç çamaşırıyla tartılamyı özledim:)
bu kadar çene yeter iş zamanı ....
ayyy deniz aklını karıştırmak istemem ama madem annenle ilişkiniz öyle
taşınmasaydın keşke aynı apartmana merak ettim birdee
gelini varmı anneninn arası nasıl?
saol canım yaaa ben o zaman 2 haftadır hamburger yememişimmmm
canım benimkide karşı dairesi boşalacakmış oraya götürmek istiyo ama gitmem ki 1 yıldır aynı sitede kaç ev boşaldıysa hepsinde teklif etti gel diye ama ben 1 sokak aramız olsun isterimmm...
menüm....
kahvaltı
1 haşlama yumurta
dom.salt
4zeytin
şekersiz çay
ara
2minik elmacıkk
öglen
3dlm pişmiş salam
1 haş. yumurta
4yk tarçınlı yogurt
1üçgen peynir
soda
ara
biraz üzümmm
ara
az sütlüşekersiz nesgayfee( sevdam kulakların çınlasınn gayfeeee)
akşam
2 s. kaşıgı kıymalı bamya
2 salatalık
3lt su
4 fincan nurs çay
spor yokk
arzucum
pardon cnm aklımda özlem diye kalmışş:26::26::26::26:
buluşalım diyoruz ama icratt yokk
ayarlayalım bencede kış gelmeden bi buluşmaaa
kızlar menümü vereyim
sabah iki dilim kepek ekmeği arası beyaz peynir domates ve bir ince dilim salam dan sandaviç
bir fincan form çayı
ara öğün 4 incir
öğlen: bir dilim pizza,bir bardak coca cola zero
(eşim tam boy bir pizzayı yanımda hüpletirken)
ara öğün:küçük top çikolatalar içinde fındık olanlardan 5 tane
akşam yarım kase sebze çorbası
bi tabak şakşuka yemeği
iki küçük dilim kepek ekmeği
yatarken de bir bardak yarım yağlı süt içerim
kızlarr yafff bii ara ne kadar azimliydim spor konusunda
amaa şimdi yürümeye gidemiyorum çünküsabah erken kalkamıyorum artık
birde ankara yavaş yavaş serinlemeye başladı biraz soguk oluyor sabahlarııı
leisle mi yapsam ne yapsam bişey yapmalıı yaaaa
28 agustosta başlıycak ebru oo cepte onu yapıcamda zaten
kalori harcamak içind ebişiyler yapmalııı
leisle ablamlamı çalışsam napsam???
kızlar menümü vereyim
sabah iki dilim kepek ekmeği arası beyaz peynir domates ve bir ince dilim salam dan sandaviç
bir fincan form çayı
ara öğün 4 incir
öğlen: bir dilim pizza,bir bardak coca cola zero
(eşim tam boy bir pizzayı yanımda hüpletirken)
ara öğün:küçük top çikolatalar içinde fındık olanlardan 5 tane
akşam yarım kase sebze çorbası
bi tabak şakşuka yemeği
iki küçük dilim kepek ekmeği
yatarken de bir bardak yarım yağlı süt içerim
kızlarr yafff bii ara ne kadar azimliydim spor konusunda
amaa şimdi yürümeye gidemiyorum çünküsabah erken kalkamıyorum artık
birde ankara yavaş yavaş serinlemeye başladı biraz soguk oluyor sabahlarııı
leisle mi yapsam ne yapsam bişey yapmalıı yaaaa
28 agustosta başlıycak ebru oo cepte onu yapıcamda zaten
kalori harcamak içind ebişiyler yapmalııı
leisle ablamlamı çalışsam napsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?