80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ac durma isi cok zor yaa bide ben ailemle yasadigim icin surekli aksam biseyler yeniyor. Sadece aksam degil gerci gun boyunca birileri biseyler yiyor. Dun basarili gecti ama aksam yemeginden sonra hic bisey yemedim
Bu protein ve kalsiyum konusunda haklisin canim. Tavsiyelerin icin cok tsk ederim.. memnun oldum nedemek. Bugunde zaten peynir zeytin domates felan yaptim kahvaltimi. Benim aslinda mueslili sut yememin sebebi cok cesitli yemek icin ve her ogun ekmek yememek icin. En buyuk dusmanim ekmek kisa bi donemde olsa beyaz ekmek yeyince firliyor kilom. Tabi az uz yemedigim icin :76: Sadece yumurta fln yiyemiyorum illa ekmek olacak yani yaninda.. yoksa nedense doyamiyorum. Kuru ekmeklerden yemeye calisiyorum simdi. Alisicam insallah...

canım yaaa sorma eve eşim elmış hepsi birer tane nasiplendi biliom tamam yemem bundan sonraaa
canım benimki 6 badem demişti haberin ola yanında da 1 yk kuru üzüm vermişti...
damacana oldum dün wallaa... ama sporun etkisi çok ter atınca ister istemez çok içilioo
ya canım şimdiden 2 oldu gece yatana kadar 4 mutlaka olur bide ben önceden günde 1 bardakla tamamlayabn biriydimm şimdilerde ii içiommm
saol canım yaaa ben o zaman 2 haftadır hamburger yememişimmmm
kocaman bir yalannnn
temmuzun 6 sı gibi yemiştimm galibaa en son ekmek arası bişiiii...
ohhh sporumuz yapılmış sabahtannn maşallahhhhh
süper fikirrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benimkide karşı dairesi boşalacakmış oraya götürmek istiyo ama gitmem ki 1 yıldır aynı sitede kaç ev boşaldıysa hepsinde teklif etti gel diye ama ben 1 sokak aramız olsun isterimmm...

cnm evde birilerinin sürekli yemek yerken mis gibi yemek kokuları yükselirken bizim sabretmemiz sınav gibi. ama kilo verdiğini gördükçe yaşadığın mutluluk paha biçilmez inan bana. 48 bedenle başladım kilo vermeye dün pantolon aldım ve 44 beden olduu.. yaşadığın tüm sıkıntılara değer. canımın çektiği herşeyi tattım ilk başlarda 1-2 yk. ama şimdi yemiyorum alışıyorsun inan bana cnm.

filizcim seni görmek çok güzel

nilgüncüm unutulur tabi hem anne hem de çalışan bir bayansın.bir sürü sorumluluğun var. ismim arzu canım

banucum ben özlem değil arzuyum
ikea gerçekten gelmeye değer. fatih eryaman tarafından falan geliyorum
bakalım bir daha ne zaman kısmet olacak
bir ara buluşalım inşallah. güzel olur gerçekten

dün bahsetmiştim iki filizi de gördüm bugün inşallah biran önce evine yani huzur bulduğun ortama kavuşursun canım

Son düzenleme:
arzucum
pardon cnm aklımda özlem diye kalmışş:26::26::26::26:
buluşalım diyoruz ama icratt yokk
ayarlayalım bencede kış gelmeden bi buluşmaaa

menüm....

kahvaltı
1 haşlama yumurta
dom.salt
4zeytin
şekersiz çay

ara
2minik elmacıkk

öglen
3dlm pişmiş salam
1 haş. yumurta
4yk tarçınlı yogurt
1üçgen peynir
soda

ara
biraz üzümmm

ara
az sütlüşekersiz nesgayfee( sevdam kulakların çınlasınn gayfeeee)

akşam
2 s. kaşıgı kıymalı bamya
2 salatalık

3lt su
4 fincan nurs çay

spor yokk

kızlar tamam m,saf,r, çokseverimde full 3 gün doluydu burayada giremedim artı kaçamaklarımda oldu maalesef
68 e çok yaklaşmışken tekrar düzenimin allak bullak olmasına sinir oluyorum
sizler ne yaptınız onlarada bakamadım mutfağım karma çorman girişmem şart
bir bakıp çıkmak için girdim
iyi akşamlar

ayyy deniz aklını karıştırmak istemem ama madem annenle ilişkiniz öyle
taşınmasaydın keşke aynı apartmana merak ettim birdee
gelini varmı anneninn arası nasıl?

canım ben yıllardır kiradayım sırf aynı apartmanda yaşamamak için her ay kira verdim ayrı olalım agzımızın tadı bozulmasın yeterki dedim. ama bu sene kızım ilkokula gidecek yarım gün okullar okula bırakma derdi çıktı birde annemler bahçeli bi ev yaptırıyorlar Allah izin verirse enfazla 1 yıl içinde zaten taşınacaklar yeni evlerine.normalde pek sorunumuz olmaz çok şükür annem çok fedakardır ama son zamanlarda saglık sorunlarından birazda menepozun etkisiyle sanırım biraz psikolojisi bozuldu işte bazen böyle uyuşmazlıklar oluyor Allah başımdan eksik etmesin.gelin var canım çok yakında değil evi bi sıkıntısı yok biz kızlarına rahat davrandıgı gibi tabiki olamaz gelinle en başta ben karşı çıkarım

canım bende 3 haftadır hamburger yememişim öyle çıkıyor.canım .benim bukadar cesaretlenmemin sebebide yaptırdıkları müstakil ev bitmek üzere olması ee kızımın durumundan birazda.onlar taşınana kadar güvenilir bi bakıcı bulursam yarım gün kızı okula hazırlayıp bırakacak ozaman rahatlarım inşallah

haftasonu için süper bi menüü canım

kızlarr yafff bii ara ne kadar azimliydim spor konusunda
amaa şimdi yürümeye gidemiyorum çünküsabah erken kalkamıyorum artık
birde ankara yavaş yavaş serinlemeye başladı biraz soguk oluyor sabahlarııı

leisle mi yapsam ne yapsam bişey yapmalıı yaaaa
28 agustosta başlıycak ebru oo cepte onu yapıcamda zaten
kalori harcamak içind ebişiyler yapmalııı

leisle ablamlamı çalışsam napsam???

kızlar menümü vereyim

sabah iki dilim kepek ekmeği arası beyaz peynir domates ve bir ince dilim salam dan sandaviç
bir fincan form çayı

ara öğün 4 incir

öğlen: bir dilim pizza,bir bardak coca cola zero
(eşim tam boy bir pizzayı yanımda hüpletirken)

ara öğün:küçük top çikolatalar içinde fındık olanlardan 5 tane

akşam yarım kase sebze çorbası
bi tabak şakşuka yemeği
iki küçük dilim kepek ekmeği

yatarken de bir bardak yarım yağlı süt içerim

ohhhh ohhhhh pizzaaa ,çikolata
şakşukayıda kızarttıp mı yaptın ?

selam kızlar hadi herkez nerde menüler nerdeeee
sabah:
h.yumurta
domates- biber
1 kk peynir
4 zeytin

öğle:
3 tane yulaflı bisküvi- 1 kupa yeşilçay

akşam:
havuç salatası mısırlı yağsız
1 küçük kutu yoğurt

biraz öncede nescafe.

banucum ankaranın neresinde oturuyorsun bilemiyorum ama orada kayınvalidemlere geldiğimizde sürekli gittiğimiz altınpark diye bir park var süper bir yer.yürüyüş parkuru ve spor aletleri çok iyi. ankaralılar park alanları konusunda şanslılar. ist. o tarz yerlere gitmemiz iiçin vasıtaya ihtiyaç var. yinede yakınlarda biryer yoksa ve soğuksa evde leisle yap cnm zaten platesde yapıcakmışsın zaten leisle 5 mil 1 saatden fazla sürüyor

cnm sabah salam, öğlen bir dilim de olsa pizza, akşam şakşuka sanki biraz fazlamı olmuş. yediklerin miktar olarak az ama kalori olarak yüksek şeyler cnm.
ayrıca incirde en kalorisi bol meyvelereden neyse bugün pazardı. pazar günleri eşler evde keyif günü ben öyle avutuyorum kendimi:))

merhaba kızlar

tatil bitti öğrenciliğe geri döndüm dün geceden itibaren.ama dünden beri de başımıza gelmeyen kalmadı.öğrenci evimize hırsız girmiş zavallı birşey bulamamış kilidi de bırakıp tırıs tırıs gitmiş televizyon bile yok boşuna vakit kaybetmiş.

işte dün giremedim nete yazamadım yediklerimi.bugün yazayım bari

dünkü menüm;

uyanınca:sirkeli su,koca bir bardak su

ara:1 dilim karpuz

sabah:yarım muz,bir su bardagı kelogs,light süt(tarcın ve keten tohumu ilave ettim)

öğle:tavuk sote,1 patlıcan közleme,2 yemek kaşığı light yoğurt(keten tohumu ilaveli)

ara:3 taze ceviz içi,

ara:yarım muz,

akşam:1 kepçe yayla çorbası,2 3 parça kavun

ara:1 mandalina

bügünkü menüm:

uyanıınca:koca bir bardak su

sabah:4 zeytin,küçük bir kare kaşar peyniri,bir kaç dilim domates,salatalık,uno denge light ekmeği üzerine krem peynir

ara:light süt

öğle:şehriyeli tavuk suyu çorba,1 kase karışık salata,1 tane ızgara köfte

akşam:yoğurt soslu tavuk,bir kaç parça çeçil peyniri

bugün deli gib yürüdük eşya taşıdık koşturduk acayip yorulduk spor yerine geçer herhalde
artık yürüyüş bandına binemem öğrenci evimde yok çünkü.okuldan eve yürüyerek gelmeyi planlıyorum.birde yüzme kursu araştırıyorum bakalım.haftada 1 de olsa yine de işe yarar.

valla kendime bir sürü alıışveriş yapmam gerekli.light yogurt,ligt süt,light peynir,tonbalığı...büyük ihtimal okula giderken yanımda yiyecek götürücem.nasıl oacak bileimiyorum ama.

acaba diyorum.sabaah yediğim bir dilim ekmek hhakkımı öğlene mi transfer etsem? en azından 2 dilin denge ekmekle sandvic yaparım bir de ayran içerim öğle yemeği hallolur.bilemiyorum ki ne yapsam.2 dilim de yemek istemiyorum ama

arkadaişar evet biraz fazla sanki ama yeni başladığım için yavaaş yavaş sıkıcam kendimi inşş hemen çok katı başlarsam bıkıp bırakmaktan korkuyorum şakşuka bir kaşık yayla yaptım kızartma değildi hafifti sebzeler vardı sadece çikolata fazla kaçtı sadece pizza küçük bir dilim yedim bide öğlen menüsü tek bir dilim pizza ve bir bardak kola çokmu sizce sabahda birdilim salam oda fazla evet

tavsiyelleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar beni böle frenleyin kızlar yarın daha iyi bir menü yazıcam inşş

Merhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar

Eski listeleri görünce üzüldüm aslında ne güzel süslemişler, espriler katmışlar, hevesle yapmışlar...Ama ben o kadar uğraşamıyorum artık
Haftaya başta ben olmak üzere, daha fazla kiloların gitmesi dileğiyle

bugünkü berbat menüm:

sabah/öglen:
2 kepek ekmegi
domates salatalık
peynir
yarım yumurta

ara:
1 porsiyon kazan dibi

akşam:
ızgara et
salata

1 tane hollanda karemal dolgulu gofret

1 forma çay
bol su

suanda 1 haftalık emegimi çöpe atmışım gibi hissediyorum.
aslında genel olarak bakarsam listeye elimden geldignce uydum bozdugun 2 gün var ama. buna göre bende süresini uzatma kararı aldım.

bende hep ramazan sonrası baslıycam dedim ama... yok su hafta yok bu hafta diye vakit geciriyorum.
birde biliyosunuz çocuk düşünüyoruz. spor her dönemde olmalı bence ama gebelik gercekleşirse ilk zamanlarda bi sıkıntı olurmuki diyede korkuyorum. aslında vücüdü sıkı biriyim. ama kilo verince her yanım yumusadı sanki. 5.0 da yürüyüş yapsam kosu bandında bu acıdan beni zorlarmıki diye düşünüyorum. amannn bahane diyorum kendime ama içten içtede böyle bi şüphem var. sizce ne yapayım.

banu cıkamıyorum dışarı diyosan leisle yap ozaman ebruya kadar. ben sana hayrandım ya 2 cocukla bırakmadıgın sporuna hayrandım. sen basladınmı gerisi gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…