- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
echo geçmiş olsun. gerçektende en azından siz yokken girmişler.
echoo canım çok geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş olanlar.Allah ıslah etsin başkasının malını mülkünü nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum
cnm evde birilerinin sürekli yemek yerken mis gibi yemek kokuları yükselirken bizim sabretmemiz sınav gibi. ama kilo verdiğini gördükçe yaşadığın mutluluk paha biçilmez inan bana. 48 bedenle başladım kilo vermeye dün pantolon aldım ve 44 beden olduu.. yaşadığın tüm sıkıntılara değer. canımın çektiği herşeyi tattım ilk başlarda 1-2 yk. ama şimdi yemiyorum alışıyorsun inan bana cnm.
bizde ona şükrediyoruz canım.çünkü iki kız başımıza Allah korusun kötülükte yapabilirdi yani.
birde öyle birşey ki biz bir gece önceden gelmeyi planlıyorduk son anda vazgectik.gerçekten Allah korudu yani. kilidi felan değiştirdik.şimdi duamızı okuyup yatarız bu gece.
Bayanlar bi konuda fikrinizi istiyorum.. bugun ikinci gunum ve spora baslamak istiyorum. Spor olarak neler yapiyorsunuz ? Hergun mu yapiyorsunuz ? Kac dakika/saat yapiyorsunuz?
Yuruyus ve leslie gozume carpti .. leslie netten indirilen bi video evde yapiliyor sanrim oyle bisey ???
Listede yaptiginz sporlarida bildirmisiniz bu gunlukmu haftalik mi ? anliyamadim ben
Yarin arakdasimla aerobicsa gidicem ( daha oncede ara ara gidiyodum) haftada 2 veya 3 gun gidebilicem her seans bir saat suruyor. Musait oldukcada pazartesi aksamlari yuzucem 1 saat buda... Sizce yeterlimi bu spor??
Bu konudaki fikir ve onerilerinizi bekliyorum.. ozelliklede cok kilo vermis arkdaslara sesleniyorum
2. gunumun menusunude paylasiyim hemen...
SAbah: yarim simit , domates , 1 kk peynir, 3-4 zeytin, bi catal sucuklu yumurtanin.. yumurtasindan
ara : kahve
oglen: 2 kraker (kuru ekmek), bir kk peynir
aksam : 1 tabaktan az patates yemegi (2/3 kadar), bir bardak ayran
aaa super.. tebrikler!!!
umarim bende oye iki beden inceldigimi gorurum. Bugun sinav iyi gecti gibi
bende hep ramazan sonrası baslıycam dedim ama... yok su hafta yok bu hafta diye vakit geciriyorum.
birde biliyosunuz çocuk düşünüyoruz. spor her dönemde olmalı bence ama gebelik gercekleşirse ilk zamanlarda bi sıkıntı olurmuki diyede korkuyorum. aslında vücüdü sıkı biriyim. ama kilo verince her yanım yumusadı sanki. 5.0 da yürüyüş yapsam kosu bandında bu acıdan beni zorlarmıki diye düşünüyorum. amannn bahane diyorum kendime ama içten içtede böyle bi şüphem var. sizce ne yapayım.
banu cıkamıyorum dışarı diyosan leisle yap ozaman ebruya kadar. ben sana hayrandım ya 2 cocukla bırakmadıgın sporuna hayrandım. sen basladınmı gerisi gelir.
bugünkü menüm kıslarrrrr
sabah kalktığımda limon tarçın elma sirkesi ve elma karışımı sıcak su
kahvaltıda :1 haşlanmış yumurta
öglen: 2 kaşık kuru fasulye suyu yok sadece denesi ve cacık
akşam:tavada yagsız yumurta kaşarlı ayran ve biraz zeytin ezmesi
3 litre su ve nerdeyse 4 ç.b çay
bugünkü menüm kıslarrrrr
sabah kalktığımda limon tarçın elma sirkesi ve elma karışımı sıcak su
kahvaltıda :1 haşlanmış yumurta
öglen: 2 kaşık kuru fasulye suyu yok sadece denesi ve cacık
akşam:tavada yagsız yumurta kaşarlı ayran ve biraz zeytin ezmesi
3 litre su ve nerdeyse 4 ç.b çay
arkadaişar evet biraz fazla sanki ama yeni başladığım için yavaaş yavaş sıkıcam kendimi inşş hemen çok katı başlarsam bıkıp bırakmaktan korkuyorum şakşuka bir kaşık yayla yaptım kızartma değildi hafifti sebzeler vardı sadece çikolata fazla kaçtı sadece pizza küçük bir dilim yedim bide öğlen menüsü tek bir dilim pizza ve bir bardak kola çokmu sizce sabahda birdilim salam oda fazla evet
tavsiyelleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar beni böle frenleyin kızlar yarın daha iyi bir menü yazıcam inşş
arkadaşım yaaa aklımı kaçırıcamsen nasıl bu kadar az yiyorsun acıkmıyormusun ben dayanamıyorum başım dönüyor
okadar az yemek le dyanamıyorum emziriyorum 16 aylık bebeğim var ondanmı kaynaklanıyor acaba nasıl daha az yemeye alışabilirim...senin menünu okuyunca çok üzüldüm sevdamce ne diyorsun napııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?