80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

echoo canım çok geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş olanlar.Allah ıslah etsin başkasının malını mülkünü nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum

deryacım ellerine saglık canım senin yaptıgın listelerde süperrrr bu hafta gerçekten çok güzel rakamlar verilmiş

deryacım eline sağlık. maşallah listemiz çok güzel 5. olmak çokkk güzelll
birinci olan arkadaşıma tebriklerrrr
Allah bizede nasip etsin. kızlar kurban bayramına kadar 42 beden olmak istiyorummmm

bu hafta birinci olan filizkuzey arkadaşımı ve tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik eder veremeyenler da inşallah haftaya fazlasıyla verirler diyorummm

filizkuzey -narinnazenin ve diğer başarılı olan tüm arkadaşları tebrik ediyoum adınıza sevindim umarım bizlerde böyle güzel zayıflarız tabiki sizin tavsiye ve motivasyon yardımlarınızla zayıflıyacağız inşş

echo geçmiş olsun. gerçektende en azından siz yokken girmişler.

bizde ona şükrediyoruz canım.çünkü iki kız başımıza Allah korusun kötülükte yapabilirdi yani.
birde öyle birşey ki biz bir gece önceden gelmeyi planlıyorduk son anda vazgectik.gerçekten Allah korudu yani. kilidi felan değiştirdik.şimdi duamızı okuyup yatarız bu gece.

filiz kuzey narin nazenin ve diğer kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum umarım bende sizin gibi bukadar çok kilo veririm vermem gereken nerdeyse 23 kilo vaar henüz iki kilo verdim yolun çoook başındayım sizinle beraber bende zayıflıcam artık bıktım çünkü bu kilolardan ölsün yağlar ölsün :)

deryacım ellerin dert görmesin çok güzel bi liste. canım sen zaten elinden geleni yapıyorsun. böyle sıkma kendini. seni seviyoruz iyi varsın. nerelerdesin ama sen kayboldun yine

echoo canım çok geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş olanlar.Allah ıslah etsin başkasının malını mülkünü nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum

sağol canım.bir gece önceden gelmeyi planlıyorduk son anda vazgeçtik Allah korudu yani.
zaten hırsızda nereye düştüm ben demiştir halılar felan toğlu televizyon bilgisayar yok buzdolabı bile bomboş.pek dokunmamuş zaten kilidi bırakıp gitmiş.

Bayanlar bi konuda fikrinizi istiyorum.. bugun ikinci gunum ve spora baslamak istiyorum. Spor olarak neler yapiyorsunuz ? Hergun mu yapiyorsunuz ? Kac dakika/saat yapiyorsunuz?
Yuruyus ve leslie gozume carpti .. leslie netten indirilen bi video evde yapiliyor sanrim oyle bisey ???

Listede yaptiginz sporlarida bildirmisiniz bu gunlukmu haftalik mi ? anliyamadim ben

Yarin arakdasimla aerobicsa gidicem ( daha oncede ara ara gidiyodum) haftada 2 veya 3 gun gidebilicem her seans bir saat suruyor. Musait oldukcada pazartesi aksamlari yuzucem 1 saat buda... Sizce yeterlimi bu spor??

Bu konudaki fikir ve onerilerinizi bekliyorum.. ozelliklede cok kilo vermis arkdaslara sesleniyorum

2. gunumun menusunude paylasiyim hemen...

SAbah: yarim simit , domates , 1 kk peynir, 3-4 zeytin, bi catal sucuklu yumurtanin.. yumurtasindan
ara : kahve

oglen: 2 kraker (kuru ekmek), bir kk peynir

aksam : 1 tabaktan az patates yemegi (2/3 kadar), bir bardak ayran

aaa super.. tebrikler!!!
umarim bende oye iki beden inceldigimi gorurum. Bugun sinav iyi gecti gibi

yok canım siz korkmayın. kötü düşünmeyin. apartmanda iseniz eger. komşularınıza söyleyin. biliyolardır gerci ama sizin için dahada dikkatli olsunlar. tellerini falan bulundurun mutlaka. bu olay oldu diye demiyorum yanlış anlama ama ben kardeşim de okurken hep derdim. komşularınızla iyi olun basınız sıkışır bi büyük oldumu nasılsın napıyosun diyen yeter derdim hep. sizde tedbirli olun ama çokta düşünmeyin.

canım haftada 3 gün aerobik 1 gün yüzme güzel aslında. bos kaldıgın diger gunler leslie yaparsın. yapamam dersen bu sekildede güzel. ilerleyen zamanlarda insan sıkılabiliyor. ozaman leslie ye gecersin. veya en bastan onada baslarsın. leslie netten indirilibilen bi video ama ben bilmiyorum nerden indiriyorlar. bilen arkadaşlar yardımcı olur.
ayrıca menün az geldi bana. daha dogrusu aralara önem ver. meyva faln ye aralarda. birde simit yerine tambugday ekmegi tüket. simit herzaman yemiyosundur zaten ama ben söyliyim dedim. ekmegi en bastan cok kısma ay ay kısarsın. bunları yeni basladın için söylüyorum. ilerleyen zamanlarda kilo vermen duracak ve ozaman kısacak bişey bulamıyacaksın. bunu düşünerek planla menülerini. suanda ben inan cok zorlanıyorum kısacak birşey bulamıyorum ve cok yavas kilo veriyorum. aynı hataya sende düşme

bugünkü menüm kıslarrrrr
sabah kalktığımda limon tarçın elma sirkesi ve elma karışımı sıcak su
kahvaltıda :1 haşlanmış yumurta
öglen: 2 kaşık kuru fasulye suyu yok sadece denesi ve cacık
akşam:tavada yagsız yumurta kaşarlı ayran ve biraz zeytin ezmesi
3 litre su ve nerdeyse 4 ç.b çay

zekiyecimm
zamanım olsaaa gidicem ama şöyleki
sabah 6:30 da gitmemm lazım cnm tek seçenegim bu ama buda artık yorucu oluyor çünkü havalar soguduu
vss evde lesle mantıklı amaa dışarda yürümek gibiside yok gerçektenn

sabah kalkıp bi deniycme bakalımmm gün içinde yorgun olabiliyorumm ozmanda

ama bird eşu varki lesiile abla yürüyüşten daha etkilii

deryoşş
ellerineee saglık tatlımmm , senin listeleirnd eçok güsel oluyorr
hakkınıı yeme yaniii bak ben ne kadar beceriksizimm
daha bi liste yapmasınıı ögrenemedimmmm.

kaptana bak hizaya gell

echoo
çok geçmiş olsun cnm

arkadaşım yaaa aklımı kaçırıcamsen nasıl bu kadar az yiyorsun acıkmıyormusun ben dayanamıyorum başım dönüyor
okadar az yemek le dyanamıyorum emziriyorum 16 aylık bebeğim var ondanmı kaynaklanıyor acaba nasıl daha az yemeye alışabilirim...senin menünu okuyunca çok üzüldüm sevdamce ne diyorsun napııım

hiç iyi bir şey degil bukadar az yemekkk
kilonaa göre az yiyorsunn metanı durdurcaksın

cnmm bakkkk bendee senınle bir başladım diyette nekadar çok su okadar az yemek yediriyoooo insanaa benceeeeee yediklerin göz olarak az gelebilir miktarı azdırr ama kalori yüksektirrr boşuna çabalamış olursun bencee yinedee sen bilirsinnnn ben dün tonbalıgı yedim yagı süzülmüş balıkın kendi yağı oldugu haldee bugün bile içim içimii yediiiiii zayıf oluncaaaa yemek yediğimizden daha fazlaa zevk alacagız deilmiiiii

sen emziriyorsunn birde demekk
6 ögün beslenceksin arkadaşımm

sıkı bir kahvaltı
ara ögün :meyve ve süt
proteinli öglen yemegi,çorba veya ekmek salata
ara :meyve ve süt veya yogurt
akşamm sebze yemegi salata
ara süt

örnek bi liste yazdım sanaaa

ayrıca bol dere otu,dut kurusu süt yapar
bol su içiceksin birdee
maydanoz nane süt keserr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…