hiç iyi bir şey degil bukadar az yemekkk
kilonaa göre az yiyorsunn metanı durdurcaksın
cnmm yemin ederimkiii suyu çok içtiğimdenn yiyemıyorum dün acıktığımı hiissettim hmn 1 tane badem attım agazıma hmn unuttum açlığımıııı aç kalmıyorummm belkideee temızlıkeee çok taldım bu ara ondandır yorgunluktan yiyemiyorumdurrrrrr:26::26::26:doydugumu hissedince bırakıyorum ne gereği var fazla yemenin deilmiii
arkadaşım yaaa aklımı kaçırıcamsen nasıl bu kadar az yiyorsun acıkmıyormusun ben dayanamıyorum başım dönüyor
okadar az yemek le dyanamıyorum emziriyorum 16 aylık bebeğim var ondanmı kaynaklanıyor acaba nasıl daha az yemeye alışabilirim...senin menünu okuyunca çok üzüldüm sevdamce ne diyorsun napııım
anammmm kıslarrr benn sabahaaaa sadecee yumurtaa yazmışım unutmuşum demekkk1 tanedee domatesss ve biraz zeytin ezmesii yedimmmmmmmm bendee diyorum ben az yemedim bu kıslarr niye böyle dıyorlar dedimmmmm
ya herne olurs aolsun bu kadar az yememelisinn
kii şimdi bunu yiyorsan 6 lı rakamlara dşünce ne yiyceksin sadece sumu?
kilon düştükçe aldıgın kalori miktarınıd adüşürüceksin
sen okadar az yiyorsunki şmdi ilerleyen zamanlarda neyi kısacaksın?
meyvee yokk ,sebzee yokkk,protein çok az menülerde
kızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz
kızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz
ekmek nerdee?
saglıklı kilo verimi için karbonhidratta almalısın
cnm bak zamanım yoktuu yemek yerken tutum kendimi ama aradaa açktıgımı hissettiğim zaman olmadıııı dün meselaaa sıfır yagsız makarna ve tonbalığı yedim yaaaa bide senin bebe varr heleki emiyosaa zorlanacaksın hemide çok gibi ama zafer senın olacakkkkk
inşallah canım sağol zafer tüm kadınların olsun güzel görünmek isteyen tüm tombiklerin olsun...sen şuan kaç kilosun hiç verdinmi ?
deryacım ellerin dert görmesin çok güzel bi liste. canım sen zaten elinden geleni yapıyorsun. böyle sıkma kendini. seni seviyoruz iyi varsın. nerelerdesin ama sen kayboldun yine
kızzzz
sevda nirden buldun bunuu bana bak hee 83 lü kilollardaymışşş
allahım şükür yarabbii
geçmişe gidemeidm bugünnnn herkes iyidir umarım
canım reglin mevsimsel farklılık göstermiştir.normaldir sıkma canını. benimkide öyledir. kurban için hedef çok iyi fikir. genelde 4 kg gördüm bende inş. okadar verebilirim bende yazayım .herkese güzel bir haftasonu diliyorumcuma ve cumartesi felaket yeme krizindeydim sebebi bugün belli oldu sabah regli oldum son zamanlarda çok erken oluyorum heray 1 hafta falan öne gelmeye başladı bu normal mi kızlar :26: benim en fazla 3 gün öne gelirdi karnım şuan davul gibi ve bacaklarım agrıyor evdede birsürü yapılacak iş var ama yapacak enerjik kadın nerdeee
kızlar bi fikrim var herkes kendine kurban bayramı için hedef belirlese ve bunu isminin altındaki profilin oraya yazsa ne dersiniz motivasyonumuzu arttırır diye düşündüm hatta deryacım zahmet olmazsa listede bayram hedefi diye sutünda ekleyebilir eklemese de olur gerçi ama ne dersiniz herkes bayram hedefine ulaşmak için daha bi azim eder diye düşündüm benim motivasyonum bayramdan beri bir türlü olmuyor hala adapte olamadım enazından benim gibi olanlar için belki yeni bi heyecan olabilir ne dersiniz kızlar
canım annemler ve kv ankarada benimde. oralarda olursam bende sizinle olmak isterim...arzucum
pardon cnm aklımda özlem diye kalmışş:26::26::26::26:
buluşalım diyoruz ama icratt yokk
ayarlayalım bencede kış gelmeden bi buluşmaaa
merhaba kızlar
tatil bitti öğrenciliğe geri döndüm dün geceden itibaren.ama dünden beri de başımıza gelmeyen kalmadı.öğrenci evimize hırsız girmiş zavallı birşey bulamamış kilidi de bırakıp tırıs tırıs gitmiştelevizyon bile yok boşuna vakit kaybetmiş.
işte dün giremedim nete yazamadım yediklerimi.bugün yazayım bari
dünkü menüm;
uyanınca:sirkeli su,koca bir bardak su
ara:1 dilim karpuz
sabah:yarım muz,bir su bardagı kelogs,light süt(tarcın ve keten tohumu ilave ettim)
öğle:tavuk sote,1 patlıcan közleme,2 yemek kaşığı light yoğurt(keten tohumu ilaveli)
ara:3 taze ceviz içi,
ara:yarım muz,
akşam:1 kepçe yayla çorbası,2 3 parça kavun
ara:1 mandalina
bügünkü menüm:
uyanıınca:koca bir bardak su
sabah:4 zeytin,küçük bir kare kaşar peyniri,bir kaç dilim domates,salatalık,uno denge light ekmeği üzerine krem peynir
ara:light süt
öğle:şehriyeli tavuk suyu çorba,1 kase karışık salata,1 tane ızgara köfte
akşam:yoğurt soslu tavuk,bir kaç parça çeçil peyniri
acaba diyorum.sabaah yediğim bir dilim ekmek hhakkımı öğlene mi transfer etsem? en azından 2 dilin denge ekmekle sandvic yaparım bir de ayran içerim öğle yemeği hallolur.bilemiyorum ki ne yapsam.2 dilim de yemek istemiyorum ama
Merhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar
canım niye berbat olsun yine listene uymuşsun. tatlılarda sıkmasın canını.bencede 2 haftaya tamamla canım.bugünkü berbat menüm:
sabah/öglen:
2 kepek ekmegi
domates salatalık
peynir
yarım yumurta
ara:
1 porsiyon kazan dibi
akşam:
ızgara et
salata
1 tane hollanda karemal dolgulu gofret
1 forma çay
bol su
suanda 1 haftalık emegimi çöpe atmışım gibi hissediyorum.
aslında genel olarak bakarsam listeye elimden geldignce uydum bozdugun 2 gün var ama. buna göre bende süresini uzatma kararı aldım.
canım bende leslie ve evimdeki aletlerimle çalışıyorum. senin 3 gün ve yüzmen bence yeterli.ama menün az geldi bana.ara yapmalısın mutlaka. sporumuzuda günlük yazıyoruz.ayrıca cuma bildirimdede toplamını yazıyoruz.Bayanlar bi konuda fikrinizi istiyorum.. bugun ikinci gunum ve spora baslamak istiyorum. Spor olarak neler yapiyorsunuz ? Hergun mu yapiyorsunuz ? Kac dakika/saat yapiyorsunuz?
Yuruyus ve leslie gozume carpti .. leslie netten indirilen bi video evde yapiliyor sanrim oyle bisey ???
Listede yaptiginz sporlarida bildirmisiniz bu gunlukmu haftalik mi ? anliyamadim ben
Bu konudaki fikir ve onerilerinizi bekliyorum.. ozelliklede cok kilo vermis arkdaslara sesleniyorum
2. gunumun menusunude paylasiyim hemen...
SAbah: yarim simit , domates , 1 kk peynir, 3-4 zeytin, bi catal sucuklu yumurtanin.. yumurtasindan
ara : kahve
oglen: 2 kraker (kuru ekmek), bir kk peynir
aksam : 1 tabaktan az patates yemegi (2/3 kadar), bir bardak ayran
canım sabah domates ve zeytin demişsin ama ekmek yok yinede. ve ara öğünün yok. 2 kaşık ne demek hani yanında salata yada yoğurt. canım daha yeni başlıyosun çok az yersen çabuk kilo verirsin ve sonra metabolizman ona ayak uydurur ve az çalışır. bence daha dikkatli ol. elbette az yediğin için mutlusun ama ilerde çok sabit kalırsın.bugünkü menüm kıslarrrrr
sabah kalktığımda limon tarçın elma sirkesi ve elma karışımı sıcak su
kahvaltıda :1 haşlanmış yumurta
öglen: 2 kaşık kuru fasulye suyu yok sadece denesi ve cacık
akşam:tavada yagsız yumurta kaşarlı ayran ve biraz zeytin ezmesi
3 litre su ve nerdeyse 4 ç.b çay
cnm saolun ben yalnışımı anladımmmm düzelticem kendimicanım sabah domates ve zeytin demişsin ama ekmek yok yinede. ve ara öğünün yok. 2 kaşık ne demek hani yanında salata yada yoğurt. canım daha yeni başlıyosun çok az yersen çabuk kilo verirsin ve sonra metabolizman ona ayak uydurur ve az çalışır. bence daha dikkatli ol. elbette az yediğin için mutlusun ama ilerde çok sabit kalırsın.
yarınn yüzmeyee yazılmayaa gideceemm inşallahh kıslarrrrrr eger şartlar uyarsaaaaa yüzmee kilo verdirirrrr niii?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?