80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç iyi bir şey degil bukadar az yemekkk
kilonaa göre az yiyorsunn metanı durdurcaksın

cnmm yemin ederimkiii suyu çok içtiğimdenn yiyemıyorum dün acıktığımı hiissettim hmn 1 tane badem attım agazıma hmn unuttum açlığımıııı aç kalmıyorummm belkideee temızlıkeee çok taldım bu ara ondandır yorgunluktan yiyemiyorumdurrrrrr:26::26::26:doydugumu hissedince bırakıyorum ne gereği var fazla yemenin deilmiii

anammmm kıslarrr benn sabahaaaa sadecee yumurtaa yazmışım unutmuşum demekkk 1 tanedee domatesss ve biraz zeytin ezmesii yedimmmmmmmm bendee diyorum ben az yemedim bu kıslarr niye böyle dıyorlar dedimmmmm

ya herne olurs aolsun bu kadar az yememelisinn
kii şimdi bunu yiyorsan 6 lı rakamlara dşünce ne yiyceksin sadece sumu?

kilon düştükçe aldıgın kalori miktarınıd adüşürüceksin
sen okadar az yiyorsunki şmdi ilerleyen zamanlarda neyi kısacaksın?
meyvee yokk ,sebzee yokkk,protein çok az menülerde

Selam arkadaşalar

sabahtan çıktım eve anca geldim.

öncelikle menümü yazayımsonra geçmiş sayfaları okucam.

bugünü kaçamak günü ilen etmiştim. mecburen gün vardı

sabh kahvaltı

yarımdilim çavdar ekmeği 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık

öglen : hamur işleri ve sarma vardı hepsinden çokta az değildi aslında yedim valla

akşam: 3 kaşık pilav(annemdeydim başka bişe yoktu)
çeyrek dilim kadar karpua

ara: 2 kuru kayısı

bugün menü ve diet iptal oldu

nese yarın kaldığım yerden devam canlarımmmmm

cnm bak zamanım yoktuu yemek yerken tutum kendimi ama aradaa açktıgımı hissettiğim zaman olmadıııı dün meselaaa sıfır yagsız makarna ve tonbalığı yedim yaaaa bide senin bebe varr heleki emiyosaa zorlanacaksın hemide çok gibi ama zafer senın olacakkkkk

anammmm kıslarrr benn sabahaaaa sadecee yumurtaa yazmışım unutmuşum demekkk 1 tanedee domatesss ve biraz zeytin ezmesii yedimmmmmmmm bendee diyorum ben az yemedim bu kıslarr niye böyle dıyorlar dedimmmmm

ekmek nerdee?
saglıklı kilo verimi için karbonhidratta almalısın

kızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz

bendenn çok fazlaa şeylerr biliyorsunnnn veeyalnış diyorsan yalnıştırrrrr şekerimm ara ögünlerdeee yerimm biliyormusunn ben bugün ne sınavdan geçtim misafirim vardı kekler sigara börekleri cips bisküvi çekirdekk herkesee ben hazırladım amaaa içlerindennn birtanee bileee almadımm aferim deilmiii banaaaaaa

zekiye hep aynı şeyi yapıyorlar klsik yıkama hatası
arkadaş dün eşinin damatlıgınıı gönderdi onada aynı cvp geldi ve kıgılı gibi bi marka inanamdımm gözleirme
ben olsamm başlarınınne tini yer degiştirirdim mecburlar almayaa
keşke diretseydin

cnm boyarsan ancaa siyahaa boyuya bilirsin eger giyilmiyecek durumdaysaaaaaa boyaaaa siyah kot olur bide nerden aldın bendee kot tulum istiyorumdaaaaa

inşallah canım sağol zafer tüm kadınların olsun güzel görünmek isteyen tüm tombiklerin olsun...sen şuan kaç kilosun hiç verdinmi ?

deryacım ellerin dert görmesin çok güzel bi liste. canım sen zaten elinden geleni yapıyorsun. böyle sıkma kendini. seni seviyoruz iyi varsın. nerelerdesin ama sen kayboldun yine

Zekiyecim biraz kendimi geliştirmeye düşmem lazım artık o yüzden yokum ortalarda. Bir de şu kafenin satılma işleri filan stres had safhada olduğu için hiç gelmiyor içimden açıkçası :26:
Ama size göz gezdiriyorum arada, bu ara motivasyonun yüksek oluşundan dolayı çoook mutlu oluyorum

yarınn yüzmeyee yazılmayaa gideceemm inşallahh kıslarrrrrr eger şartlar uyarsaaaaa yüzmee kilo verdirirrrr niii?????

kızlar çok yorgunum uykusuzum ve hala yatamadım.sizleri okumadan selam vermeden yatmak istemedim.yarın ders var hazırlık yapmam lazımdı.alıntı yapacak halim bile yok.

verdiğim 200 gr mı kutlamışsınız sağolun.elimden geleni yapıyorum.

filiz tebrikler 1. olmuşsun.dönüşün muhteşem oldu.

derya liste çok güzel ellerine sağlık.

banu leslie yapsana ebru ya kadar.iyi olur.

tülin canım ballı sirkeli suyu yatarken de içeyim diyorum.umarım doğru yapıyorum.

deniz kolay gelsin ev için.annenle olayında hayırla sonuçlanır inşallah.

arzu hatırladım canım.hoşgörün için sağol.

denizkum ara öğünleri okulda öyle yapalım canım.sizin beslenmeler de kalorili olabiliyor dikkatli ol.

yeni arkadaşlar sizleri de takip ediyorum güzel gidiyorsunuz.önerilere kulak veriyorsunuz.

zekiye nazar değdirdik sana güzel gidiyorsun diye.telafi edersin inşallah.

bugun ayşe sevda izlem juu( filiz ) yok.izlem barıştı mı acaba eşiyle..bugün aklıma geldi küs olmasalar kesin gezerlerdi diye..inşallah sorun yoktur.

ya unuttuğum vardır inanın uykudan kusura bakmayın.menümü yazayım bugün çok meyve yedim ilginç.

sabah 07.30) 3 tane nektarin,2 tane üzüm

(10.30) : 3 tane etimek,peynir,domates,salatalık,1 yumurtaa

öğle (16.00) : fırında tavuk patates (ekmeksiz) ve yarım kase yoğurt

ara: 2 erik,3 nektarin

akşam ( 20.30) : k flakes ve süt

1 saat spor
300 twist
2 lt su
1 soda
3 bardak nane limonlu yeşil çay (iksiri bitiremedim ama)

ha aklıma geldi.tülin mest form çayı canımçkutusunu bugun çöpe attım bitti diye.eşim alacak gelmedi daha.A101 diye bir markette satılıyor.ağrısız ve gün boyu devam eden bir etkisi var.derya ve banu hep alın diyordu ama ben kayısılı form çayı içiyordum hep.bi deneyeyim dedim ve süper ötesi bir şey.hiç karın ağrıtmıyor.mutlaka dene..

kızzzz
sevda nirden buldun bunuu bana bak hee 83 lü kilollardaymışşş
allahım şükür yarabbii

geçmişe gidemeidm bugünnnn herkes iyidir umarım

düşünsene ben senin yerindeymişim

gitmişim eski topiklere bakmışım kendime 83 şimdi senin kilondaymışım hiç inanamıyorum sanki yine olmayacak rüya gibi

olacak mı

iyi geceler kızlar. bugunkü çoooook saçma menüm:

sabah: 1 dilim tb ekmek / 1 kupa çay / az peynir / dom.saltlk

ara : elma

öğlesaat 15 gibi) az salata / 2 kaşık taze fasülye / 1 kaşık pilav / 1 kaşık kavurma / 1 kaşık tavuk göğüs /2 kaşık yoğurtlu kabak / 3 acı süs biberi

ara : 7 8 karışık kızartma (eşim izne ayrıldı gidicez diyince evdekileri kızartıp dom. sosla kavanozladım arada kaçırdım)

ara : 1-2 kaşık pilav

akşam: 2 bardak çay / 80 gr badem (dışarıdaydık pizza yemiyim diye onu yedim)

1 lt iksir

2 lt su

spor :leslie 5 mil yapacaktım ama eşim ve oğlumun istekleri sayesinde anca 3 mil yaptım (40 dak ) + 200 twist + 100 yarım mekik + 10 dak aletli spor:::toplam 60 dk

sanırım salı akşamı trabzona gidicez eşimin abisinin evine. orda az yiycem ama ekmek falan napcaz bilmiyorum yaa. aslında yabancı değil tabi ama.ammmaaaannn neyse

canım reglin mevsimsel farklılık göstermiştir.normaldir sıkma canını. benimkide öyledir. kurban için hedef çok iyi fikir. genelde 4 kg gördüm bende inş. okadar verebilirim bende yazayım .

arzucum
pardon cnm aklımda özlem diye kalmışş:26::26::26::26:
buluşalım diyoruz ama icratt yokk
ayarlayalım bencede kış gelmeden bi buluşmaaa
canım annemler ve kv ankarada benimde. oralarda olursam bende sizinle olmak isterim...

canım Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun. menünde acıbiberler yok artık bittimi yoksa. okulda olacağın için ekmek ayarını sen yap canım.ama akşama yeme olurmu.

canım ellerine sağlık balıklı listemizde güzell..daha ne yapcaksın canım benim. kilo verenler pek çok harika olmuş. herkesi tebrik ediyorum.inşallah haftaya tüm liste kilo verenlerle dopdolu olsunnn
canım niye berbat olsun yine listene uymuşsun. tatlılarda sıkmasın canını.bencede 2 haftaya tamamla canım.
canım bende leslie ve evimdeki aletlerimle çalışıyorum. senin 3 gün ve yüzmen bence yeterli.ama menün az geldi bana.ara yapmalısın mutlaka. sporumuzuda günlük yazıyoruz.ayrıca cuma bildirimdede toplamını yazıyoruz.
canım sabah domates ve zeytin demişsin ama ekmek yok yinede. ve ara öğünün yok. 2 kaşık ne demek hani yanında salata yada yoğurt. canım daha yeni başlıyosun çok az yersen çabuk kilo verirsin ve sonra metabolizman ona ayak uydurur ve az çalışır. bence daha dikkatli ol. elbette az yediğin için mutlusun ama ilerde çok sabit kalırsın.

cnm saolun ben yalnışımı anladımmmm düzelticem kendimi bide iksirr neeeee bideee leslie 4 mil filen ne yaaa çok salak gibii hissettim şimdik kendimiiiii

Son düzenleme:
yarınn yüzmeyee yazılmayaa gideceemm inşallahh kıslarrrrrr eger şartlar uyarsaaaaa yüzmee kilo verdirirrrr niii?????

bence yüzme çok iştah açıyor yüzüp yüzüp acıkıyor insan ben hamileyken gittim bir ay kadar çok iştahım açılmıştı kilo almıştım...zayıflamak için yüzmeye gelenler hep kilo alıyor en iyisi airobic bence ona da gitmiştim daha memnun kaldım...ben spor olarak oryantal oynamayı tercih ediyorum ve koşu bandım da var bzan de yürüyüş tabiki ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…