80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rüzgarım canım ya benim bebeğimdede önceden uyku sorunu vardı.bilirim uykusuzluk ne demek ertesi gün telafi ederim diyorsun ama o ertesi günler hiç gelmiyor,az sonra uyur bende uyurum diyorsun ama bi şey çıkıyor yine uyuyamıyorsun biliyorum hayatım hemde senin iki taneler zor gülüm ama annelik zor zanaat değilmi zaten.Ayrıca üzülme hasta oldular demişsin ya geçmiş olsun böyle böyle büyüyecekler,çocuk dediğin bir gül misali bir gün açar bir gün solar hiç belli olmuyor yaşlarını geçince düzelirler sıkma canını lütfen.Ha bunları bahane edipte yeme kızarım haaaaaa

anladık bugün pazar ama nerdesiniz yahu saat 11 i geçti,saklandınız dimiii yok yok siz gezmelere gittiniz yoksa hala uyanmadınızmı yada pazar kahvaltı keyfimi yapıyorsunuz nerdesiniz korkuyorum burda yalnızım tek başıma komayın beni gider yemek yerim stresten şimdi suçlusuda sizsiniz

canım ya çok duygulandım çok saol güzel duaların için allah dualarımızı inşallah kabul eder. :Saruboceq: inşallah senden güzel haberler beklyoruz flatliners ve benden de..
cuma günü yoktum dr randevum vardı bazı tetkikler filan yapıldı netindeki sorun gidince msn de yazşırız canım morale ihtiyacım var.:teselli:

baharnaz canim gecmisi okudum simdi geldim :))

iyiyim canim
ya sorma sabahlara kadar calis sona öglene kadar uyumakla gecior
simdi uyandim sayilir
troidim var onun ilaci icitim yarim saat ac karnina durmam gerekio
sonra kahvlati yapcam

sen nasilsin bebisim canim

ay ikizlerine kurban senin:))) merhaba hosgeldin aramiza... insallah saat farkindan dolayi sohbetimiz cok kesilmez:))
yüzmek gibisi varmi ya..
bu arada ikizlerine cok büyük gecmis olsun canimcim

:mymeka:buyrunnnnnnnnn

canim gecmis olsun umarim önemli birseyi yoktur hemencicik atlatir insallah...

geçmiş olsun canım
çok saol canım ya işte rakibem bebeq 1200 gr la beni geçti ben 600 le bu hafta kendime 0 verdim birde bebiş için dr randevum filan vardı dünde teyze kızının nişanı bugünde evde tadilat var buna rağmen oturdum pcnin başına 2 günlük geçmişi okuyorum arada birde yazmaya çalışıyorum

alt kisim da cok benim canim, üstte var özelikle gögüs ama belli olmamis canim,
10 kilo tamamliayim eklicem fotomu canim:)

merve ve sevdemer sizide tebrik ederim kızlar
flatliners süper olmuşsun ya gerçekten kilo vermek insanı hafifletiyor kim tutar ki bazen kaçamaklar tutuyor ama olsun .. sen ve handeryanın resimleri başarının örnekleri gerçekten..
handerya liste güzel olmuş hele o kurallar süper olmuş..eline sağlık canım

yogunsun bu aralar :) kosusturmada verirsin insallah azcik, bende bugün kendime zaman yaratacam ve bir saat en azindan yürücem.
saol canim bakalim kurutamazlarsa ömür boyu kullancam gaba bu ilaci, hayirlisi artik

baharnaz doktora gittim demişsin daha öncekileri kaçırdığım için soruyorum canım ne vardı umarım önemli değildir ne dedi doktor

baharnaz doktora gittim demişsin daha öncekileri kaçırdığım için soruyorum canım ne vardı umarım önemli değildir ne dedi doktor

bebişimiz olsun istiyoruz bu yüzden dr işleri var canım ya tetkikler yaptırıyorum

bu arada serracım çok geçmiş olsun bebişine
bebeqcim sanada çok geçmiş olsun mazaretimden dolayı girememiştim şimdi haberim oluyor birçok şeyden
lavitacım sanada gecikmiş bir cevap vereyim lila rengi çok tatlı duruyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…