bazen de göbişime iğne batırıp çekiyolar sanki... noluyo bana kızlar yaa... bebeiş varsa da ok.. olsun sevinirim ama allahım düşmesin bu sefer yaaa :Saruboceq: varsa bebiş rabbim korusun kucağıma almayı nasip etsin imş.. sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlar rabbim herkese nasip etsin... özellikle de dualarımda flatliners ve baharnaz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Selam kizlar disari ciktik esimlen yeni geldim hava cok sicak.Ikizlerimin ikiside oksurup tiksiriyor.Saat henuz burda gunduz 3.10 esim spora gitti 2 saat sonra gelicek ben gidicem aksam 7 gibi kapaniyor .Dun bana verilen tum aletleri yaptim.bugunde yapmam lazim.Aslinda yuzmeye de gitmek istiyorum ama havuzda var cunku henuz esimden izin koparamadim malesef bu konularda tutucu.Halbuki evlenmeden once gittigimi biliyor.Bakalim sanki izin vericek gibi.En guzel kilo bu sekilde verilir tum vuct kaslari calsiyor cunku.
Buyrunnnnnn
Mayıs ayının son listeside huzurlarınızda,kızlar artık yaz aylarına girmiş bulunuyoruz (geldi gelecek derken içindeyiz hepimiz farkındayız dimi? (liste pek öyle demiyor da...)
Sevdemer ve Merve tebrikler :hooray:a.s.size darısı diğer haftalara (aylin gibi haftaya artıya geçmeyin emi! :) sırnaşık şey)
kızlar herkes uyumuş herlade ben malesef uyumadımçünkü büyük oğlum rahatsız acilde serum veriyorlar ben gitmedim ufaklık uyuyor annem babam ve eşim gittilerr bende onları bekliyorummm bide acaip öksürüyor yavrumm benimm neyse bi gelselerde bende rahatlasam
baharnaz canim gecmisi okudum simdi geldim :))
iyiyim canim
ya sorma sabahlara kadar calis sona öglene kadar uyumakla gecior
simdi uyandim sayilir
troidim var onun ilaci icitim yarim saat ac karnina durmam gerekio
sonra kahvlati yapcam
sen nasilsin bebisim canim
Lavitacım bu arada sende aylin gibi nerene sakladın o 85 kiloyu canım? Siz daha gençsiniz doğum falan da yapmadınız ondan heralde özellikle üst tarafta hiç bişey gözükmüyor tatlım,alt tarafı göremedim etek bol başka bi foto daha koy analiz edelim ok..
geçmiş olsun canım
çok saol canım ya işte rakibem bebeq 1200 gr la beni geçti ben 600 le bu hafta kendime 0 verdim birde bebiş için dr randevum filan vardı dünde teyze kızının nişanı bugünde evde tadilat var buna rağmen oturdum pcnin başına 2 günlük geçmişi okuyorum arada birde yazmaya çalışıyorum
baharnaz doktora gittim demişsin daha öncekileri kaçırdığım için soruyorum canım ne vardı umarım önemli değildir ne dedi doktor
lavitacım bende tiroid ilacı kullanıyorum hemde nodül var beni çok sıkıntıya sokuyor sendede nodül varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?