kızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz
canım aynen benimde kapanıyo gözler. yattı bile benimkiler. sirkeli suyu sabah ve yatmadan için diyolar doğru yapıyosun bence. hatta yemekten sonra için hazmı kolaylaştırır diyenlerde var. ben gece içim almıyo diye içemiyorum sabahta unutuyorum.menün güzelde meyve bol olmuş.benimki gibi olacağına meyve olsun daha iyi. sporda maşallah canım. bende kaçıyoreeeeee...iyi geceleeerrkızlar çok yorgunum uykusuzum ve hala yatamadım.sizleri okumadan selam vermeden yatmak istemedim.yarın ders var hazırlık yapmam lazımdı.alıntı yapacak halim bile yok.
tülin canım ballı sirkeli suyu yatarken de içeyim diyorum.umarım doğru yapıyorum.
sabah07.30) 3 tane nektarin,2 tane üzüm
(10.30) : 3 tane etimek,peynir,domates,salatalık,1 yumurtaa
öğle (16.00) : fırında tavuk patates (ekmeksiz) ve yarım kase yoğurt
ara: 2 erik,3 nektarin
akşam ( 20.30) : k flakes ve süt
1 saat spor
300 twist
2 lt su
1 soda
3 bardak nane limonlu yeşil çay (iksiri bitiremedim ama)
ha aklıma geldi.tülin mest form çayı canımçkutusunu bugun çöpe attım bitti diye.eşim alacak gelmedi daha.A101 diye bir markette satılıyor.ağrısız ve gün boyu devam eden bir etkisi var.derya ve banu hep alın diyordu ama ben kayısılı form çayı içiyordum hep.bi deneyeyim dedim ve süper ötesi bir şey.hiç karın ağrıtmıyor.mutlaka dene..
banu bencede leslie yap canımm süper bişi her yer çalışıoookızlarr yafff bii ara ne kadar azimliydim spor konusunda
amaa şimdi yürümeye gidemiyorum çünküsabah erken kalkamıyorum artık
birde ankara yavaş yavaş serinlemeye başladı biraz soguk oluyor sabahlarııı
leisle mi yapsam ne yapsam bişey yapmalıı yaaaa
28 agustosta başlıycak ebru oo cepte onu yapıcamda zaten
kalori harcamak içind ebişiyler yapmalııı
leisle ablamlamı çalışsam napsam???
deryacım ellerine sağlıkkkMerhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar
Eski listeleri görünce üzüldüm aslında ne güzel süslemişler, espriler katmışlar, hevesle yapmışlar...Ama ben o kadar uğraşamıyorum artık
Haftaya başta ben olmak üzere, daha fazla kiloların gitmesi dileğiyle
kızlar çok yorgunum uykusuzum ve hala yatamadım.sizleri okumadan selam vermeden yatmak istemedim.yarın ders var hazırlık yapmam lazımdı.alıntı yapacak halim bile yok.
verdiğim 200 gr mı kutlamışsınız sağolun.elimden geleni yapıyorum.
filiz tebrikler 1. olmuşsun.dönüşün muhteşem oldu.
derya liste çok güzel ellerine sağlık.
banu leslie yapsana ebru ya kadar.iyi olur.
tülin canım ballı sirkeli suyu yatarken de içeyim diyorum.umarım doğru yapıyorum.
deniz kolay gelsin ev için.annenle olayında hayırla sonuçlanır inşallah.
arzu hatırladım canım.hoşgörün için sağol.
denizkum ara öğünleri okulda öyle yapalım canım.sizin beslenmeler de kalorili olabiliyor dikkatli ol.
yeni arkadaşlar sizleri de takip ediyorum güzel gidiyorsunuz.önerilere kulak veriyorsunuz.
zekiye nazar değdirdik sana güzel gidiyorsun diye.telafi edersin inşallah.
bugun ayşe sevda izlem juu( filiz ) yok.izlem barıştı mı acaba eşiyle..bugün aklıma geldi küs olmasalar kesin gezerlerdi diye..inşallah sorun yoktur.
ya unuttuğum vardır inanın uykudan kusura bakmayın.menümü yazayım bugün çok meyve yedim ilginç.
sabah07.30) 3 tane nektarin,2 tane üzüm
(10.30) : 3 tane etimek,peynir,domates,salatalık,1 yumurtaa
öğle (16.00) : fırında tavuk patates (ekmeksiz) ve yarım kase yoğurt
ara: 2 erik,3 nektarin
akşam ( 20.30) : k flakes ve süt
1 saat spor
300 twist
2 lt su
1 soda
3 bardak nane limonlu yeşil çay (iksiri bitiremedim ama)
ha aklıma geldi.tülin mest form çayı canımçkutusunu bugun çöpe attım bitti diye.eşim alacak gelmedi daha.A101 diye bir markette satılıyor.ağrısız ve gün boyu devam eden bir etkisi var.derya ve banu hep alın diyordu ama ben kayısılı form çayı içiyordum hep.bi deneyeyim dedim ve süper ötesi bir şey.hiç karın ağrıtmıyor.mutlaka dene..
bendenn çok fazlaa şeylerr biliyorsunnnn veeyalnış diyorsan yalnıştırrrrr şekerimm ara ögünlerdeee yerimm biliyormusunn ben bugün ne sınavdan geçtim misafirim vardı kekler sigara börekleri cips bisküvi çekirdekk herkesee ben hazırladım amaaa içlerindennn birtanee bileee almadımm aferim deilmiii banaaaaaa
bence yüzme çok iştah açıyor yüzüp yüzüp acıkıyor insan ben hamileyken gittim bir ay kadar çok iştahım açılmıştı kilo almıştım...zayıflamak için yüzmeye gelenler hep kilo alıyor en iyisi airobic bence ona da gitmiştim daha memnun kaldım...ben spor olarak oryantal oynamayı tercih ediyorum ve koşu bandım da var bzan de yürüyüş tabiki ....
aferin valla cnım bak ben onu yapamadım yedim sarma kek börek öhöhöhöh:84:
olsunn o yediklerindee senin nazar boncugun olsunbi kaç gün daha fazla dikkat edersin biter giderrr
bugünkü menüm
kahvaltı
1 kepçe tarhana çorbası
4 zeytin
1 kk peynir
4-5 çatal domates
ara
15 tane parmak üzüm
öğle
avm de salata tabağı yaptımm onu yedim
ayran
ara
yarım elma
3 fındık
1 badem
akşam
2 haşlanmış tavuk baget
1 yk makarna
ara
çeyrek elma
biraz üzüm
3.5 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
30 dakika leslie
( aslında 5 mil yapıyordum fakat misafir gelince yarım kaldı anca gittiler daha da yapamadımmm)
3 saat avm de dolaştım
akşam misafirlere hizmet yoğun bir gündü)
ben de kaçayım herkese az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum yeni hafta azminiz bol olur inşallah....
denizcim adaşım inşallah dilediğin bedene kavuşursun canım
DERYACIMMM ellerine sağlık güzelimmm merak etme müthiş güzel listeler hazırlıyorsunnn hakkını helal et kuzummkilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorumm
BANUŞŞŞŞ kuuuu bugünn çınladı kulagım hıçkırık tuttu annemdeydim anneme dedimm biri beni andı diye senmiydinn kuuuuuu
KIZLAR ÖNEMLİ Bİ SORU HAFTADA 1 KİLO VERDİREN Bİ LİSTE VARMIŞ ARKADAS TAVSİYE ETTİ
bende zaten haftada 5 kilo verme derdinde degilimm1 kilo ideal ve güzel bir kayıp bundan sonra şöyle bir hesap ettim de ayda eder 4 kilo dogum günüme kadar 15 kilo nerdeysee gitmiş olurr inşşşşşş.
listeyi veriyim bi bakın mantıklımı sizceeee?
ÖZELLİKLE BANUŞŞ İZLEMMM DERYAAAA VE DİGER KIZLARR BAKIVERİN OLUR MU
1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
2 ince dilim buğday ekmeği
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
2 ince dilim buğday ekmeği
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
günaydın arkadaşlarr
bugün itibariyle normal günlük beslenmeme dönmüş bulunuyorum ve bundan dolayı çok mutluyum
bu cuma 65in altına düşmeyi hedefliyorum..haftayada 62mi geri istiyorum...son aldıqım 7 kilonun ödem olduqunu düşünerek bu kiloları verirken zorlanacaqımı düşünmüyorum...benim için heyecanlı bir hafta olucak..inşallah extra gezmeler olmazda şu fazlalıklarımı veririm...diyetimi bozacak hiçbirşeye tahammülüm yok...hadi kızlar motivasyonumuzu yükseltip bu hafta çok güzel kilolar verelim:92::92:
bende sormuştum canım adı hemşiyeyi andırdı bana ing.kelime olarak çok meak ettim :) ama benim bağırsak sorunum yok sabah kahve içtim mi bitiyor neyseki bu sorungünaydın fıstıklar...............
nasılsınız bakalımmmm tülin ve nilgün çok geçmiş olsun kızlarrrr
tülinn
eskiden topike ilk yazıyı ben yazardım
şimdii sen yazıyorsunnn süpersinn
enerji pozitif yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor sabah sabah
nilgünüm
tebrikler cnm 200 gr süper bir gündee
NURS ÇAYI
kızlar bu nurs çayını kim sormuşt hatırlamıyorum ama dün unutmuşum yazmayı
içerisinde adaçayı,mate,funda,biberiye,kekik,kuşburnu filan var
12 günlkük kullanım halinde satılıyor
1.2 poşet
2. 3 poşet şeklinde 5 poşete kadar çıkartıp azaltarak devam eidyorsun
lokman hekimin sahibiyle arkadaş gibi oldum 2 yıldır
geçen gittigimde kilo vermem durdu filan diyince bunu bi dene diye verdi süper bagırsak çalıştırıyorrr
ama kilo vermediki etkisi ne bilemiyorum henüz:76::76::76:
bunu bazen benimkide yapar eerkek kardeşim için fiitil olurum ama çaktırmam ,ara sıra geliyorlar annelere idare hep ,napcansanırım bu araa annenlerlee sıkıntı yaşanıyor bende anneme kızdım dünn
planlarını yaparken hep kardeşim üzerinden yapıyorr
askerden gelince şöle yaparızzz, şuraya gidleim nasılsaa askerdee sanki tek çocukları var oda kardeşim miş gibi davranıyorlar bazen
bende bir sürü bişiy söledimm üzülmedimmm de çünkü artık hakketmişlerdii
ben 7 yıllık evli iki çocugu olan bir bayan olsamdaaa anne ve babanın yeri başkadır
tmm sorunsuz bir evliligim şükür amaa.. bu onların ebebeynlik görevleirni
eksiltemezzz
demem dememm senede bi laf ederm tam edeirm ben
kendim için demiyorum ama liste çok güzel ,Derya'm ellerine sağlık canım benim,sabah senin fotolarına baktım uzun uzun,ben sende tarif edemediğim bişi görüyorum,gözlerinde garip bi buğu var ,her fotonda gülüşün içten dolu dolu ama gözler başka bişi demek istiyor ,çok sevdim ben senin bu garipliğini...Merhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar
Eski listeleri görünce üzüldüm aslında ne güzel süslemişler, espriler katmışlar, hevesle yapmışlar...Ama ben o kadar uğraşamıyorum artık
Haftaya başta ben olmak üzere, daha fazla kiloların gitmesi dileğiyle
bende colin's ten kaztüyü yelek almıştım geçen sene 1 kere yıkadım içindeki kullanma talimatına göre ,tüyler topak oldu içinde sünüştü pyf puf yelek,götürdüm yıkama hatası dendi,şikayet şikayet (70 lira vermişyim) sonra dedilerki makinaya içinde sadece yelek ve 1 tane tenis topu atıp yıkıcakmışım -abi ben nerden bileyim o zaman yelekle birlikte tenis topuda satın....delirttiler beni 2 ay sonra değişti ama sen almışsın artık yapcak bişi yok bence hiç yıkama çok kötü oluyor kot boyasıyla boyanmış kumaşlar....kızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz
aferinnnnnnnnbendenn çok fazlaa şeylerr biliyorsunnnn veeyalnış diyorsan yalnıştırrrrr şekerimm ara ögünlerdeee yerimm biliyormusunn ben bugün ne sınavdan geçtim misafirim vardı kekler sigara börekleri cips bisküvi çekirdekk herkesee ben hazırladım amaaa içlerindennn birtanee bileee almadımm aferim deilmiii banaaaaaa
iyi geceler kızlar. bugunkü çoooook saçma menüm:
sabah: 1 dilim tb ekmek / 1 kupa çay / az peynir / dom.saltlk
ara : elma
öğlesaat 15 gibi) az salata / 2 kaşık taze fasülye / 1 kaşık pilav / 1 kaşık kavurma / 1 kaşık tavuk göğüs /2 kaşık yoğurtlu kabak / 3 acı süs biberi
ara : 7 8 karışık kızartma (eşim izne ayrıldı gidicez diyince evdekileri kızartıp dom. sosla kavanozladım arada kaçırdım)
ara : 1-2 kaşık pilav
akşam: 2 bardak çay / 80 gr badem (dışarıdaydık pizza yemiyim diye onu yedim)
1 lt iksir
2 lt su
spor :leslie 5 mil yapacaktım ama eşim ve oğlumun istekleri sayesinde anca 3 mil yaptım (40 dak ) + 200 twist + 100 yarım mekik + 10 dak aletli spor:::toplam 60 dk
sanırım salı akşamı trabzona gidicez eşimin abisinin evine. orda az yiycem ama ekmek falan napcaz bilmiyorum yaa. aslında yabancı değil tabi ama.ammmaaaannn neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?