günaydın kızlarbu gün erkenden kalktım cocuklar okula başladı süper oldu bu gün temizlik yapacagım bir sürü iş beni bekliyor yarından itibarende sanahlarıda yürüyecegim inş
1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
2 ince dilim buğday ekmeği
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
kendim için demiyorum ama liste çok güzel ,Derya'm ellerine sağlık canım benim,sabah senin fotolarına baktım uzun uzun,ben sende tarif edemediğim bişi görüyorum,gözlerinde garip bi buğu var ,her fotonda gülüşün içten dolu dolu ama gözler başka bişi demek istiyor ,çok sevdim ben senin bu garipliğini...
DERYAAA nın hakkında söylediklerin hislerime tercüman olmuş desem tam yeridir gülayy.......
inan bende aynı şeyi söylüyorum farklı bi büyüsü varrr deryacığımın
farklı bi elektiriği
ecep deryamm marslımı
tülin canım ballı sirkeli suyu yatarken de içeyim diyorum.umarım doğru yapıyorum.
ha aklıma geldi.tülin mest form çayı canımçkutusunu bugun çöpe attım bitti diye.eşim alacak gelmedi daha.A101 diye bir markette satılıyor.ağrısız ve gün boyu devam eden bir etkisi var.derya ve banu hep alın diyordu ama ben kayısılı form çayı içiyordum hep.bi deneyeyim dedim ve süper ötesi bir şey.hiç karın ağrıtmıyor.mutlaka dene..
cnm saolun ben yalnışımı anladımmmm düzelticem kendimibide iksirr neeeee bideee leslie 4 mil filen ne yaaa çok salak gibii hissettim şimdik kendimiiiii
canımmmm bence akşam ekmek fazla. birde öğrendiğim kadarıyla öğlen protein akşam sebze yemeliyiz. zaten yaptıgımız diyetlerde bu liste benzeri.olabilir deneyebilirsin bencede.1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
ARA
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
canım hoşgeldin ben tülin. maşallah uzun boylusun kiloyuda göstermiyosundur. menülerini hergün düzenli paylaş bizimle olurmu..Kızlarrr günaydınn bugün itibarı ile bende katılıyorum aranıza...zayıflamak istiyorum inş. becerebilirim..
evliyim, bankacıyım malum bütün gün oturuyoruz deli gibi kilo aldım.. 65 kiloydum işe başladım geçen sene bir baktım 89 kilo olmuşum kendim diyet yaptım 9 kilo verdim 80 de takıldım kaldım yaa
boyum 180 cm.. uzun boylutum ama iri gösteriyorum.. eşimin yanında dal gibi olmak istiyorum
bel fıtığı sorunum var sporda yapamıyorum, araştırıyoruz şu an yüzmeye gidicez inş. eşimle..
gülüüümmmm o aman neyse konuyu uzatmıyım demekti canım.gel canım gel yanımaaa herdaim beklerim.[B
aman neyse ''ne demek yav,sen delirdin mi ...hiç duymadım senden böyle şeyler ,bana bak bana gelirsem yanına[/B]
canım kahvaltı geç olunca öğleni kaçırdın sanırım. menü fena değil. ama şehriye , lazanya ,galeta bi araya toplanmış.yoksa süpersabah:serpme kahvaltı (ondan,bundan,şundan,klasik az az )& 3 dilim kepek ekmeği%2 çay &1 kahve orta
dışardaydık eşim pazar kahvaltısına götürdü
ara:20-25 kadar üzüm tanesi
akşam:1 kase şehriye çorbası&1 kare parça kıymalı lazanya&3-4 parmak galetalı tavuk&4 kaşık yoğurtlu patlıcan közleme&4 kaşık roka salatası
ara:3 bardak çay&1 avuç beyaz leblebi&1 dilim armut
:
Sevdacım ben bu listelerde bir fark göremiyorum bir eksik bir fazla hepsinin formülü şu;
Sabah dengeli kahvaltı, öğle sebze, akşam protein, aralarda da meyve ya da yoğurt...Yani çeşitler değişir, sıralar değişir ama hepsi aynı geliyor bana...E dengeli bir menü uygulayan da zaten zayıflar, listenin kerameti değil yani..
Bir de akşam ki pilav bana da çok geldi 3 dilim ekmekten sonra...Ben 82 den filan sonra sadece sabahları 2 dilim yedim hep..
Ama liste sana yol gösterecek ve motivasyonunu arttıracaksa uygula istersen, akşam ki pilav, makarna, bakliyat üçlüsü dışında ben beğendim, tabi tecrübeliler daha iyi bilir..
Kızlar çok sağolun
İnanın utandım, ne mutlu bana öyle görüyorsanız
Marslı mıyım acep bu kadar herkese zıt düştüğüme göre
günaydın güzeller
teşekkür ederim kızlar inş.kilolarımız elbirliğiyle gider:)aylardır burdayım iki kere liste başı oldum.inş.liste başı olmasam bile az-uz her hafta eksilir yağlar...umarım kırmızıyla yazılırım bende...Deryacım ellerine sağlık her zaman ki gibi listemiz çok güzel olmuş...
sevdacım nasıl çocukların okula başlaması sana ayrıca hareket olmuştur ne güzel tatlı telaşlar başladı.Ankara trafiğini çok etkiledi okulların açılması işe zor geldim:)benim kuzu yarın yaşına giriyor.haftaiçi kimse gelemez diye pazar günü yapacağım kısmetse doğum gününü....
gülay'a katılıyorum derya'nın gözleri çok güzel....maşallah
izlemin eşiyle arasının bozuk olmasına üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir...
banucum niye plates değilde lessi abla yapmayı planlıyorsun?
nilgünüm okul başladı okuldakiler farketti mi kilo verdiğini yorumlar nasıl...okulda düzgün şekilde sürdürebiliyor musun?asla bir kere diyipte kaçamak yapma çorap söküğü gibi geliyor kaçamaklar.diyet kalmıyor....öğretmen arkadaşlarımız kimler vardı yanlış hatırlamıyorsam ayşe ve füsun vardı.kızlar sizlerede kolay gelsin....
arzucum nasılsın?dün etimesgut tarafına arkadaşı bırakmaya geldim aklımdan geçtin arzu buralarda biryerde oturuyor diye...belki rastarım diye etrafa bakımdım:)dünya küçük nede olsa:))
kilo veren ve vermek için çabalayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum....
bayadır takip edemiyorum nuran'ın sözü nasıl geçmiş,gülçinin annesi nasıl oldu,izlemin kardeşinin sözü olacaktı o zamana kadar kilo verilecekti son durum ne,deryacım dükkanı devredecek başka işe geçeceklerdi.yeni işlerine başladılar mı?nihal kurabiye siparişlerini tamamladı mı?.........
dün kb burada ev boşaldı kirası 300 diyorlar buraya taşının (bitişik) çocuğa daha rahat bakılır dedi.gerek yok ben bu semtte istemiyorum annem zaten bakıyor bakamadığında buraya getiriyoruz onun içinde ev taşımaya gerek yok dedim.kirası daha uygun 200 cebinize kalır dedi.başka yerde kirası uygun bakarız dedim...akşam akşam sinirimi bozdular umarım eşimi doldurmuyorlardır....annemde gelme işini uzattı da uzattı...bir hafta baktıysa bir hafta ankara dışındaydı...son iki ay içerisinde 4 kez valizli hazırlanıp kalmaya geldik kv...onlara konuşma hakkı doğuyor....geçenlerde buzdoalbını temizleyim dedim birde mutfak dolaplarını bir başladım öğlen akşam sadece eleme işini ve dolapların içini bitirebildim kapaklar kaldı evye dolabı kadı düşün...söyledim yetişmedi diye arkamdan adı iş yaptı yarım bıraktı demiş:)yaranamıyorsun...taa 85 yılına ait ilaçları eledim düşünün hala onları atma almanyadan geldi geniz çaıyor diyor.son kullanma tarihi niye koymuşlar dedim.eşimin çocukluk çil ilaçı duruyor 20 yıllık yuhh artık...kısacası at at bitiremedim.çeşit çeşit tabaklar hepsi döküntü gibiydi eşi yok takımı yok 1'er 2'şer tüpçüden gelmiş çayın yanınd açıkmış colanın eşantiyonu vs...yoğurt,peynir,dondurma kapları daha neler neler...nevrim döndü.yinede yaranamıyorsun...
günaydın arkadaşlar
bende erkenciyim bu sabah
ama tam ayılamadım henüz
olsun yinede çok mutluyum:97:
günaydın güzeller
dün kb burada ev boşaldı kirası 300 diyorlar buraya taşının (bitişik) çocuğa daha rahat bakılır dedi.gerek yok ben bu semtte istemiyorum annem zaten bakıyor bakamadığında buraya getiriyoruz onun içinde ev taşımaya gerek yok dedim.kirası daha uygun 200 cebinize kalır dedi.başka yerde kirası uygun bakarız dedim...akşam akşam sinirimi bozdular umarım eşimi doldurmuyorlardır....annemde gelme işini uzattı da uzattı...bir hafta baktıysa bir hafta ankara dışındaydı...son iki ay içerisinde 4 kez valizli hazırlanıp kalmaya geldik kv...onlara konuşma hakkı doğuyor....geçenlerde buzdoalbını temizleyim dedim birde mutfak dolaplarını bir başladım öğlen akşam sadece eleme işini ve dolapların içini bitirebildim kapaklar kaldı evye dolabı kadı düşün...söyledim yetişmedi diye arkamdan adı iş yaptı yarım bıraktı demiş:)yaranamıyorsun...taa 85 yılına ait ilaçları eledim düşünün hala onları atma almanyadan geldi geniz çaıyor diyor.son kullanma tarihi niye koymuşlar dedim.eşimin çocukluk çil ilaçı duruyor 20 yıllık yuhh artık...kısacası at at bitiremedim.çeşit çeşit tabaklar hepsi döküntü gibiydi eşi yok takımı yok 1'er 2'şer tüpçüden gelmiş çayın yanınd açıkmış colanın eşantiyonu vs...yoğurt,peynir,dondurma kapları daha neler neler...nevrim döndü.yinede yaranamıyorsun...
günaydın selma ablacımm yeni bir ögretim yılı daha bütün evlatlarımıza hayırlı olsun inşşş.
benim oğlumda 2. sınıfa başladı teyzesii çok heyecanlıydı bu sabahh
kurban olurumm evladıma kuzumm okulda bıraktım geldimm içim sızladı vallahiii
basla basla yürüyüşlere bende bugün b-fite gidicem inşşş.
sevdacım adım deniz cnm.
oğluşuna güzel bir dönem diliyorum çok çalışkan olur inşallah. b-fit olayını araştırdım ama evime yakın değil. ama sen bize deneyimlerini yaz mutlaka merak ediyorum yorumları.
cnm geçen hafta benimde kv bizdelerdi. 4-5 gün kaldılar ama benim saçlar artık diken diken olmuştu sinirden
kendi evini görsen heryer dağınık dediğin gibi yıllanmış abuk sabuk eşyalar fii tarihinden kalma ilaçlar kendi evinde o kadar temizlik yapmaz yani.
geçen hafta bana geldiğinde nispet gibi ben okuldayken camlarımı silmiş banyoyu ovmuş. deli oldum ya bana pis der gibi. bir laf vardır kendi bahçesinde dal olmayan biri kalkmış bana ağaçlık taslıyor diye aynen o misal.saygımı yapıyorum eşimin annesidir ama sevgisini içimden azaltıyor farkında değil.
geçen hafta nescafeydi bisküviydi kaçamaklarım oldu ama bu hafta Allahın izniyle çok dikkatli olma niyetindeyim. akşam menümü yazarım. sabah leise ablamla 2 mile yürüyüşümü de yaptım. kaçamaksız bir hafta diliyorum herkeze.
canım yazını okuyunca duygulandım benim oğlum daha 3 yaşında okula başlasa heycandan ölürüm heral ne güzel bi duygu
okulda bırakma olayıda bir dert insan alışır tabi zamanla.....
üniversiteye gittiğinide gör inşallah
günaydın selma ablacımm yeni bir ögretim yılı daha bütün evlatlarımıza hayırlı olsun inşşş.
benim oğlumda 2. sınıfa başladı teyzesii çok heyecanlıydı bu sabahh
kurban olurumm evladıma kuzumm okulda bıraktım geldimm içim sızladı vallahiii
basla basla yürüyüşlere bende bugün b-fite gidicem inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?