sevdacım konuşmaların çok hoşuma gidiyor ağzına sağlık canım.allah hayırlı evalat yapsın çocuklarımızı....sabahları işe giderken kucağımdan inmiyor ağlıyor akşam iş dönüşü babasıyla geliyoruz gözü benden başkasını görmüyor(eşim kıskanıyor)çok güzel allah herkese nasip etsin niye bekledim hemen yapmadım çocuk diye kızıyorum borç öylede böylede bitiyor diye.düğün borçları bitince rahat ederiz diye bekledik....şimdiye 3 yaşındaydı...neyse allah canlarını sağ etsin.
denizcim kv gereksiz iş yapmış çok ayıp benimkininde öyle huyları var kedi evine 2 haftada bir süpürge tutar bizim eve gelince saç kıl yerler süpürelim der...yere oturup saç kılı toplar halı sagi (sinir bir halı )süpürsende gitmiyor fırçalamak çırpmak lazım lazım.taa wc penceresindeki teldeki tozu görmüş onu yıkamıyormusun diyor oraya çivili naıl yıkayayım.boyuda kısa ben bile o deyince zorla gördüm düşün....tuhaflar.çıkar yıka tekrar çakın diyo....herşeyi takmamak lazım erken kocarız bunalr yüzünden....
teşekkür ederimmm aminn inşşş. selma ablacımallah bagışlasın canım allah zihin acıklıgı versin tüm cocuklara inş iyi bir yıl olur okul acısından
b fitinde hayırlı olsun sevdacım
günaydın canım nasıl gidiyo karbon ? kilo kaybın iyimi güzelim?günaydın
hafta sonu karbon diyetini yapamadım bugün aynen devam
derya ellerine sağlık liste çok güzel
geçmişe bakınıp gelcem
selam kızlarrr
sabah 8:30 da 4 erik yiyince kahvaltı için beklemem gerektii
o arada çocukları dışarı çıkartayım derkenn yeni kahvaltı ettim ve
erken kahvaltı etmek çok önemli yaa hiç hoşlanmıyorum geç kahvaltıdann:2::2::2:
doydugunu bilmiyorsun...
filizcim
plates 28 eylülde başlayacak ebru ile başlayıp tv den yapmak istiyorum cnm
başlayana kadarda herügn leisle yapcam başlayınca haftada 3 gün lesile 5 gün plates şeklinde ilerliycme bakalım
sevdammmm
cnm listede kh çok fazla kızlarında dedigi gibi
senin kilon içinnn ben 90 kilo ile başladıgımda 4 dlm ekmek yedim
amaa 70 lerde 2 dlm yiyordum.
tülincim yine erkenciyidn yani göremeidm sabah snei şaşırmıştım
birde birşey daha yazıcaktım sana unuttum:44::44::44::44:
elay elayyy
akşam yine fazla olmuş cnm ya 1 dlm lazanyagaletalı tavuk bişiy daha vardı?
valla bazennn bu diyeti umursamadıgını düşünüyorum seninn
eddorass
sanada gü,naydınn cnmmm
üfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree
benn onunnn 3 yaşını yerimmmmm canım benimm
inan çok güzel şeyler ama bi o kadar da buruk ve tuhaf bi duyguu
onun neler hissettiğini kalbindeki çırpıntının sebibini anlamaya calışırkenn bi bakmışınn
duygu seliiişte böyle el salladımm allaha emanet ol annecim dedim bıraktım geldimm
aslında bu kadar melankoli yapmicam ama benimki kendini pek savunamaz 1. sınıfa giderkenn okulda kaç kişiden
dayakk yedii günlerce okulda bekledimmmm
aminn canımmm cümlemizin evladına inşşşş.
bu arada kahvaltını biraz saglam tutt
bi taze incir sonra bilmem ne olmaz kuzumm
al 2 dilim ekmegini bi tost yap yada yanında dom, sal,biber, zeytin,peynir,
sabahı geçiştirirsen akşam zorlanırsın canım tamam mı?:13:
mrb tuna doktor kusmaları için pisikolojik mi dedi.allah bol iştah sağlık versin kuzularamıza yemeyen bebek zor olmalı çok şükür benim kuzu iştahlı maşallah...annesi gib:)babasına çekse zorlanırdık bir öğünle bir gün durabiliyor kahvaltı yapmıyor yiyemiyor akşam çok yiyince yatamıyor vs.iştah yok.mide küçücük...ben tam tersiyim oğlumda benim gibi ne görse mamma diyor...hoşuan gideni yiyor gitmiyeni püskürtüyor:)
canımın sıkıntısından bütün şevkim,,azmim, hırsımmm iştahım kaçtıı
neden canın sıkkın masumcum hayırdır?
sabah kahvaltıda
bir yumurtadan yağsız peynirli omlet -iki dilim kepek ekmeği-5 zeytin
12.45 ara öğün-üçkaşık yoğurdun içine 3kuru incir ve 6 badem koydum ve yedim ?
öğlen : ne yiyeyim kızlar ne diyorsunuz ?
canımın sıkıntısından bütün şevkim,,azmim, hırsımmm iştahım kaçtıı
merhabalar kızlar yarın istanbula dönüyorum inşallah aranıza çarşamba katılacağım şimdi internete giremiyorum ama aklım sizde 86dan 87ye çıktım ne yazıkki ama önümüzde uzun bir kış dönemi var inşallah gidecek bu kilolar sizinle umarım herkes iyidir
guleysacım hoşgeldin aramıza benim de 6aylık bir kızım var nisan doğumlu senin anlattıklarınla aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi geçmişte bir iki sayfa okuyabildim ben 95le doğuma gidip doğum sonrası 85e indim sonra süt olsun diye 90a çıktım şimdi 87yim daha doğum sonu kiloma bile ulaşamadıminşallah kiloları birlikte vereceğiz ben özlem bu arada
kızlar ya bir de alakası yok ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var eve bulaşık makinası servisi geldi tablet kullanmayın dedi bir de 1 tatlı kaşığı yeter fazlası iyi durulanmaz zararlı olur dedi biz aylardır sabunlu kalan tabaklardan yemişiz çok zararlı şimdiki makineler 14lt suyla yıkadığı için çok kirli olmayan bulaşıklara bir çay kaşığı koysanız bile yeter dedi haberiniz olsun
sizi çok seviyorummm...
şu dedikodu olayına sıkıldın heralde canım...
sıkılma boşver diycem ama sıkıcı bi duurum hakkaten nese sen biraz sıkıl yarın nasılsa geçer canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?