80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr
sabah 8:30 da 4 erik yiyince kahvaltı için beklemem gerektii
o arada çocukları dışarı çıkartayım derkenn yeni kahvaltı ettim ve
erken kahvaltı etmek çok önemli yaa hiç hoşlanmıyorum geç kahvaltıdann:2::2::2:
doydugunu bilmiyorsun...

filizcim
plates 28 eylülde başlayacak ebru ile başlayıp tv den yapmak istiyorum cnm
başlayana kadarda herügn leisle yapcam başlayınca haftada 3 gün lesile 5 gün plates şeklinde ilerliycme bakalım

sevdammmm
cnm listede kh çok fazla kızlarında dedigi gibi
senin kilon içinnn ben 90 kilo ile başladıgımda 4 dlm ekmek yedim
amaa 70 lerde 2 dlm yiyordum.

tülincim yine erkenciyidn yani göremeidm sabah snei şaşırmıştım
birde birşey daha yazıcaktım sana unuttum:44::44::44::44:

elay elayyy
akşam yine fazla olmuş cnm ya 1 dlm lazanya galetalı tavuk bişiy daha vardı?
valla bazennn bu diyeti umursamadıgını düşünüyorum seninn

eddorass
sanada gü,naydınn cnmmm

sevdacım konuşmaların çok hoşuma gidiyor ağzına sağlık canım.allah hayırlı evalat yapsın çocuklarımızı....sabahları işe giderken kucağımdan inmiyor ağlıyor akşam iş dönüşü babasıyla geliyoruz gözü benden başkasını görmüyor(eşim kıskanıyor)çok güzel allah herkese nasip etsin niye bekledim hemen yapmadım çocuk diye kızıyorum borç öylede böylede bitiyor diye.düğün borçları bitince rahat ederiz diye bekledik....şimdiye 3 yaşındaydı...neyse allah canlarını sağ etsin.

denizcim kv gereksiz iş yapmış çok ayıp benimkininde öyle huyları var kedi evine 2 haftada bir süpürge tutar bizim eve gelince saç kıl yerler süpürelim der...yere oturup saç kılı toplar halı sagi (sinir bir halı )süpürsende gitmiyor fırçalamak çırpmak lazım lazım.taa wc penceresindeki teldeki tozu görmüş onu yıkamıyormusun diyor oraya çivili naıl yıkayayım.boyuda kısa ben bile o deyince zorla gördüm düşün....tuhaflar.çıkar yıka tekrar çakın diyo....herşeyi takmamak lazım erken kocarız bunalr yüzünden....

filizcim listedki başarın için tebrik ederim.

çocuk olayı içinde hiç üzülme bak benim oğlum 3 yaşında şükür. yeni rahtladım neler çektim bilemezsin yemeyen ve sürekli bir kusan çocuktu bende senin gibi işe gittiğim için onu bırakınca üzüntüden mahvoluyordum ama şimdi herşey yolunda beni dudağımdan öpüp güle güle annecim diyor yemeğinide yiyor kilo da aldı sadece kusmalar hala biraz var sanırım oda işe gitiiğim için bir tepki ama erekn çocuk erken yük demektir rahatlayıp yapmışsın ne güzel olmuş. güle güle büyüt inşallah

allah bagışlasın canım allah zihin acıklıgı versin tüm cocuklara inş iyi bir yıl olur okul acısından

b fitinde hayırlı olsun sevdacım
teşekkür ederimmm aminn inşşş. selma ablacım
günaydın
hafta sonu karbon diyetini yapamadım bugün aynen devam
derya ellerine sağlık liste çok güzel
geçmişe bakınıp gelcem
günaydın canım nasıl gidiyo karbon ? kilo kaybın iyimi güzelim?

tamam banuşumm sen iki dilim yeter onu yee otur aşağı diyosun yanii
bencede fazla ama diyetisyene gidince bi liste veriyo agzım yırtılacakk
ama tabii düzenli ve saatli yemek ögün atlamamak verdiriyor işte kiloyu:13:
şinciii ben 76 küsür kilodayımm
ben 2 dilim yesem iyi dimi:26::26:
çünkü ömür boyu ekmeksiz duracak degilim
kaç kiloya düşünce tek dilime indirmek gerek?
yada ekmegi indirmeyipp yediklerini biraz daha kıssan
ekmegi hep iki dilim yesen nolurr?
engin tecrübelerinize sıgınaraktan size bu soruları şey ettirttim kaptanımmm

üfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree

nasılsınız sizleri çooook özledim
hepinize az kalorili ve booolll enerjili bi hafta diliyorum

öğrtmn arkdşlarnda öğretim yılı hayırlı olsun :92::92::92:

burdan uzak kalmak bana pek yaramadı kilo kaybı istediğim gibi olmadı, birazda rahatsızlanınca pek dikkat edemedim, bugün yeni bi başlangıçla tam gaz devam arkadaşlar

enaz 100 syf. biriken geçmişe bi neler olmuş
ben geçmişe gideyim uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn yolum var....:95::95::95::95:

mrb tuna doktor kusmaları için pisikolojik mi dedi.allah bol iştah sağlık versin kuzularamıza yemeyen bebek zor olmalı çok şükür benim kuzu iştahlı maşallah...annesi gib:)babasına çekse zorlanırdık bir öğünle bir gün durabiliyor kahvaltı yapmıyor yiyemiyor akşam çok yiyince yatamıyor vs.iştah yok.mide küçücük...ben tam tersiyim oğlumda benim gibi ne görse mamma diyor...hoşuan gideni yiyor gitmiyeni püskürtüyor:)

üfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree

canım insan ogluyuz bazen böyle hatalar yapabiliyoruzz
bende bazenn bişi sormaya calışırım fakat lafı bi türlü toparlayamadıgım için o kişinin hakkında dedikodu yapmak istediğimi sanırr
bende ben anlatamadım sormak istediğimi der kapatırım konuyuu
öyle işte oluyor bazen hele duyar duymaz yetiştiriyorlar yaa hiç bişi demiyorum onlaraaa

sevdacım karbonu hafta sonu askıya aldım 2 gün ara vermiş bulundum ve 500 gr artıdayım cumaya nazaran ama bu haftada karbona devam geçen hafta güzel sonuç almıştım kk ye de eskisi kadar giremiyorum çok büyük eksiklik

canım benim oğlumda çok içine kapanıktı bir grup toplanalım bi kösede durur oyuncaklarını elinden alırlardı. bunu bi güzel öğrettim belki kötü ettim ama hayat kötü napiyim sana kimse vurmadn onlara vurma oğlum ama kendi koru emi dedim evda baba ile kavaga filan derken bizimki şimdi baya bi açıldı dün misafirliğe gittik çocuklarla boğuşuyo hiç yanıma gelmiyo baya bi açıldı görümcemde bu olmuş artık dedi bence ona öz güven ve kendini koruması için biraz kötülük öğret canım mecburen

kahvaltı konusuna gelicw bwnim evim beylikdüzünde iş yerim sefaköy arası 20 kilometre sabah tunayı hazırla filan derken koşturmaca zor azıma bişeler atıyorum bide ilaç meselesi var guatr ilacın içim 2:89:0 dakika bişe yememem lazım filan derken kahvaltı saçma sapan oluyo ama arada kasıp dedğini yapmaya çalışırım canım zaten peynirsiz bir hayat gayet bayaaaat

evet canım yani baktılar bişesi yok annemde pek kusmuyor bana yapıyor herhafta sonumuzu burnumuzdan fitil fitil getiriyor işte ama şimdi daha az kusuyor önceden her öğünü geri çıkarırıdı bi deri bi kemikti şimdi iyi çok şükür

günaydın kızlar benim bebişim internete girmeme pek fırsat vermiyor şimdi bile gözü bende :) buyüzden geçmişi detaylı okuyamadım.öğlen yemek saati kahvaltı zamanıma denk geldi
dün yediklerim:sabah 2 dilim kepek ekmek.peynir,domates salatalık çok az sucuklu yumurta
arada 1 tane şeftali
akşam pirzola tavuk 1dilim ekmek
kızlar pazar nedeniyle öğlen yemeği saatinde kahvaltı yaptık biraz düzensiz oldu.bugün leslie başlayacam inşşş

çocukları okula başlayan anneler trt 1 gülbeni izleyin prof.dr.çıkmış.güzel açıklamalar yapıyor.buarada hepinize hayırlı olsun çok başarılı olurlar inşşş

canımın sıkıntısından bütün şevkim,,azmim, hırsımmm iştahım kaçtıı

canımın sıkıntısından bütün şevkim,,azmim, hırsımmm iştahım kaçtıı

neden canın sıkkın masumcum hayırdır?

sabah kahvaltıda
bir yumurtadan yağsız peynirli omlet -iki dilim kepek ekmeği-5 zeytin

12.45 ara öğün-üçkaşık yoğurdun içine 3kuru incir ve 6 badem koydum ve yedim ?

öğlen : ne yiyeyim kızlar ne diyorsunuz ?

canım aran çok fazla olmuş bence 1 incir yeterdi ayrıca 6 badem tek bir ara ögün olabilir canımm

ben öglen iş yerinde en sevdiğim erişte pilavı vardı yemedim 2 dilim kepeğe ligt peynir ver çay yedim tutsam boğazımı kesin veririm

olacak olacakkkkkk:87:

merhabalar kızlar yarın istanbula dönüyorum inşallah aranıza çarşamba katılacağım şimdi internete giremiyorum ama aklım sizde 86dan 87ye çıktım ne yazıkki ama önümüzde uzun bir kış dönemi var inşallah gidecek bu kilolar sizinle umarım herkes iyidir

guleysacım hoşgeldin aramıza benim de 6aylık bir kızım var nisan doğumlu senin anlattıklarınla aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi geçmişte bir iki sayfa okuyabildim ben 95le doğuma gidip doğum sonrası 85e indim sonra süt olsun diye 90a çıktım şimdi 87yim daha doğum sonu kiloma bile ulaşamadım inşallah kiloları birlikte vereceğiz ben özlem bu arada

kızlar ya bir de alakası yok ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var eve bulaşık makinası servisi geldi tablet kullanmayın dedi bir de 1 tatlı kaşığı yeter fazlası iyi durulanmaz zararlı olur dedi biz aylardır sabunlu kalan tabaklardan yemişiz çok zararlı şimdiki makineler 14lt suyla yıkadığı için çok kirli olmayan bulaşıklara bir çay kaşığı koysanız bile yeter dedi haberiniz olsun

sizi çok seviyorummm...

Son düzenleme:

neden tablet kullanmayın dedi ben hep tablet alırım fairy kullanıyorum
hoşgeldin bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…