sevdacım ben menüyü yeni gördüm okuldan geldim anca 3-5 sayfa geçmişim vardıDERYACIMMM ellerine sağlık güzelimmm merak etme müthiş güzel listeler hazırlıyorsunnn hakkını helal et kuzummkilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorumm
BANUŞŞŞŞ kuuuu bugünn çınladı kulagım hıçkırık tuttu annemdeydim anneme dedimm biri beni andı diye senmiydinn kuuuuuu
KIZLAR ÖNEMLİ Bİ SORU HAFTADA 1 KİLO VERDİREN Bİ LİSTE VARMIŞ ARKADAS TAVSİYE ETTİ
bende zaten haftada 5 kilo verme derdinde degilimm1 kilo ideal ve güzel bir kayıp bundan sonra şöyle bir hesap ettim de ayda eder 4 kilo dogum günüme kadar 15 kilo nerdeysee gitmiş olurr inşşşşşş.
listeyi veriyim bi bakın mantıklımı sizceeee?
ÖZELLİKLE BANUŞŞ İZLEMMM DERYAAAA VE DİGER KIZLARR BAKIVERİN OLUR MU
1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
2 ince dilim buğday ekmeği
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
hoşgeldin umarım sende bizimle zayıflarsın boool bool geçmişi oku ..menülerini paylaşş...Kızlarrr günaydınn bugün itibarı ile bende katılıyorum aranıza...zayıflamak istiyorum inş. becerebilirim..
evliyim, bankacıyım malum bütün gün oturuyoruz deli gibi kilo aldım.. 65 kiloydum işe başladım geçen sene bir baktım 89 kilo olmuşum kendim diyet yaptım 9 kilo verdim 80 de takıldım kaldım yaa
boyum 180 cm.. uzun boylutum ama iri gösteriyorum.. eşimin yanında dal gibi olmak istiyorum
bel fıtığı sorunum var sporda yapamıyorum, araştırıyoruz şu an yüzmeye gidicez inş. eşimle..
gülaycım teşekkürler bugün başladık bakalım okula ama bi gittim okula ders programı dün yapılmış ve benim pazartesiyi boşaltmışlar yani her pazartesi evdeyim inşallah bi değişiklik olmazsa..sabah:serpme kahvaltı (ondan,bundan,şundan,klasik az az )& 3 dilim kepek ekmeği%2 çay &1 kahve orta
dışardaydık eşim pazar kahvaltısına götürdü
ara:20-25 kadar üzüm tanesi
akşam:1 kase şehriye çorbası&1 kare parça kıymalı lazanya&3-4 parmak galetalı tavuk&4 kaşık yoğurtlu patlıcan közleme&4 kaşık roka salatası
ara:3 bardak çay&1 avuç beyaz leblebi&1 dilim armut
2011/2012 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilere,eğitimcilere ve velilere hayırlı olsun...
bugün kızı bırakınca okula b-fite giderim ,elayın odasını temizlicem dönünce o arada yazarım böl böl sizeeee ,öpüyoreee hepinizi
verdiğin bilgi için teşekkürler....merhabalar kızlar yarın istanbula dönüyorum inşallah aranıza çarşamba katılacağım şimdi internete giremiyorum ama aklım sizde 86dan 87ye çıktım ne yazıkki ama önümüzde uzun bir kış dönemi var inşallah gidecek bu kilolar sizinle umarım herkes iyidir
guleysacım hoşgeldin aramıza benim de 6aylık bir kızım var nisan doğumlu senin anlattıklarınla aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi geçmişte bir iki sayfa okuyabildim ben 95le doğuma gidip doğum sonrası 85e indim sonra süt olsun diye 90a çıktım şimdi 87yim daha doğum sonu kiloma bile ulaşamadıminşallah kiloları birlikte vereceğiz ben özlem bu arada
kızlar ya bir de alakası yok ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var eve bulaşık makinası servisi geldi tablet kullanmayın dedi bir de 1 tatlı kaşığı yeter fazlası iyi durulanmaz zararlı olur dedi biz aylardır sabunlu kalan tabaklardan yemişiz çok zararlı şimdiki makineler 14lt suyla yıkadığı için çok kirli olmayan bulaşıklara bir çay kaşığı koysanız bile yeter dedi haberiniz olsun
sizi çok seviyorummm...
banu bencede leslie yap canımm süper bişi her yer çalışıooo
deryacım ellerine sağlıkkk
hadi sende şu telaşlı işlerini hallet ve tekrardan sohbete gel inanın özllüyorum burayı sohbeti sizleri.....
canıııım zümrem al benden de o kadar bugün okul öncesi inanılmaz yoğun bir gündü ve benim daha yeni misafirim gitti daha bıcı bıcı yapıp yarına hazırlık yapıp ara öğünleri hazırlayıp öyle yatıcammmm
maşallah kimseyi de atlamadan yazmışsın ya çok seviyom böle yazılarını acele ama özenli.....
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni yılımız her açıdan
en güzeli de serüvenimiz istediğimiz gibi dewam etsinnn.......
bugünkü menüm
kahvaltı
1 kepçe tarhana çorbası
4 zeytin
1 kk peynir
4-5 çatal domates
ara
15 tane parmak üzüm
öğle
avm de salata tabağı yaptımm onu yedim
ayran
ara
yarım elma
3 fındık
1 badem
akşam
2 haşlanmış tavuk baget
1 yk makarna
ara
çeyrek elma
biraz üzüm
3.5 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
30 dakika leslie
( aslında 5 mil yapıyordum fakat misafir gelince yarım kaldı anca gittiler daha da yapamadımmm)
3 saat avm de dolaştım
akşam misafirlere hizmet yoğun bir gündü)
ben de kaçayım herkese az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum yeni hafta azminiz bol olur inşallah....
DERYACIMMM ellerine sağlık güzelimmm merak etme müthiş güzel listeler hazırlıyorsunnn hakkını helal et kuzummkilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorumm
BANUŞŞŞŞ kuuuu bugünn çınladı kulagım hıçkırık tuttu annemdeydim anneme dedimm biri beni andı diye senmiydinn kuuuuuu
KIZLAR ÖNEMLİ Bİ SORU HAFTADA 1 KİLO VERDİREN Bİ LİSTE VARMIŞ ARKADAS TAVSİYE ETTİ
bende zaten haftada 5 kilo verme derdinde degilimm1 kilo ideal ve güzel bir kayıp bundan sonra şöyle bir hesap ettim de ayda eder 4 kilo dogum günüme kadar 15 kilo nerdeysee gitmiş olurr inşşşşşş.
listeyi veriyim bi bakın mantıklımı sizceeee?
ÖZELLİKLE BANUŞŞ İZLEMMM DERYAAAA VE DİGER KIZLARR BAKIVERİN OLUR MU
1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
ARA
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
sağol cnm inş. çizelgene bakınca sana hayran kalmamak elde değil maşallah tütütüüü
86 dan 62 ye düşmek süper birşeydarısı benim ve yeni başlayan arkadaşların başına.
Sabahçı olmayı çok istemiştim öğleden sonra spora yazılırım diye. ama olmadı öğlenciyim. sabahları leise yapıcam. tamam kilo veriyorum ama spor olduğunda inceldiğim daha belirgin görünüyor. ütümü tüm üşengeçliğime rağmen yaptım. hemde nevresim takımları pikeler ne varsa yani gaza geldim:))
nilgüncüm izlemin kardeşinin sözü vardı sanki ben öyle hatırlıyorum ondan yoktur topikte.
Kızlarrr günaydınn bugün itibarı ile bende katılıyorum aranıza...zayıflamak istiyorum inş. becerebilirim..
evliyim, bankacıyım malum bütün gün oturuyoruz deli gibi kilo aldım.. 65 kiloydum işe başladım geçen sene bir baktım 89 kilo olmuşum kendim diyet yaptım 9 kilo verdim 80 de takıldım kaldım yaa
boyum 180 cm.. uzun boylutum ama iri gösteriyorum.. eşimin yanında dal gibi olmak istiyorum
bel fıtığı sorunum var sporda yapamıyorum, araştırıyoruz şu an yüzmeye gidicez inş. eşimle..
sabah:serpme kahvaltı (ondan,bundan,şundan,klasik az az )& 3 dilim kepek ekmeği%2 çay &1 kahve orta
dışardaydık eşim pazar kahvaltısına götürdü
ara:20-25 kadar üzüm tanesi
akşam:1 kase şehriye çorbası&1 kare parça kıymalı lazanya&3-4 parmak galetalı tavuk&4 kaşık yoğurtlu patlıcan közleme&4 kaşık roka salatası
ara:3 bardak çay&1 avuç beyaz leblebi&1 dilim armut
2011/2012 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilere,eğitimcilere ve velilere hayırlı olsun...
bugün kızı bırakınca okula b-fite giderim ,elayın odasını temizlicem dönünce o arada yazarım böl böl sizeeee ,öpüyoreee hepinizi
nilgünüm okul başladı okuldakiler farketti mi kilo verdiğini yorumlar nasıl...okulda düzgün şekilde sürdürebiliyor musun?asla bir kere diyipte kaçamak yapma çorap söküğü gibi geliyor kaçamaklar.diyet kalmıyor....öğretmen arkadaşlarımız kimler vardı yanlış hatırlamıyorsam ayşe ve füsun vardı.kızlar sizlerede kolay gelsin....
dün kb burada ev boşaldı kirası 300 diyorlar buraya taşının (bitişik) çocuğa daha rahat bakılır dedi.gerek yok ben bu semtte istemiyorum annem zaten bakıyor bakamadığında buraya getiriyoruz onun içinde ev taşımaya gerek yok dedim.kirası daha uygun 200 cebinize kalır dedi.başka yerde kirası uygun bakarız dedim...akşam akşam sinirimi bozdular umarım eşimi doldurmuyorlardır....annemde gelme işini uzattı da uzattı...bir hafta baktıysa bir hafta ankara dışındaydı...son iki ay içerisinde 4 kez valizli hazırlanıp kalmaya geldik kv...onlara konuşma hakkı doğuyor....geçenlerde buzdoalbını temizleyim dedim birde mutfak dolaplarını bir başladım öğlen akşam sadece eleme işini ve dolapların içini bitirebildim kapaklar kaldı evye dolabı kadı düşün...söyledim yetişmedi diye arkamdan adı iş yaptı yarım bıraktı demiş:)yaranamıyorsun...taa 85 yılına ait ilaçları eledim düşünün hala onları atma almanyadan geldi geniz çaıyor diyor.son kullanma tarihi niye koymuşlar dedim.eşimin çocukluk çil ilaçı duruyor 20 yıllık yuhh artık...kısacası at at bitiremedim.çeşit çeşit tabaklar hepsi döküntü gibiydi eşi yok takımı yok 1'er 2'şer tüpçüden gelmiş çayın yanınd açıkmış colanın eşantiyonu vs...yoğurt,peynir,dondurma kapları daha neler neler...nevrim döndü.yinede yaranamıyorsun...
tünaydın kızlarrr
herkese bol rejimli gümler diliyorummmm. dünkü kaçamağımdan sonra bugün tam gaz başladım sabah spor çantamı aldım akşam iş çıkışı salona gidicem. bu birrrr
kahvaltıda saat 9 da 1 yaş incir yedim.
saaat 10.30 da 1 kuru kayısı 3 kaşık yulaf vebir light süt içtim. şimdide üstüne yeşil çay içicem
öglen iş yerinde erişte pilavı var ben onun yerine 1 dilim çavdara light beyaz penir korum yanınada yoğurt diyorummm.
nasılım ama
üfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree
nasılsınız sizleri çooook özledim
hepinize az kalorili ve booolll enerjili bi hafta diliyorum
öğrtmn arkdşlarnda öğretim yılı hayırlı olsun:92::92::92:
burdan uzak kalmak bana pek yaramadı kilo kaybı istediğim gibi olmadı, birazda rahatsızlanınca pek dikkat edemedim, bugün yeni bi başlangıçla tam gaz devam arkadaşlar
enaz 100 syf.biriken geçmişe bi neler olmuş
ben geçmişe gideyimuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn yolum var....:95::95::95::95:
selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum. tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum
deryacım liste için ellerine sağlık canım. kendine haksızlık etme, senin listelerin de çok güzel
revindell hoşgeldin arkadaşım
filizcim yazılarını görünce nasıl mutlu oluyorum bilemezsin.yazdıklarını okumak çok keyifli. dün ben de eryaman tarafındaydım. yürüyüş olsun diye çıktım dışarıya. keşke karşılaşsaydık. geçen hafata ikeaya gittik benim gözüm de sürekli banuyu, ikizlerini aradı
kayınvalden moralini bozmuş, ama üzmemeye çalış kendini. onlar bilmese de Allah biliyor emeğini
nilgün senin adına çok sevindim insan karşı taraf farkedip iltifat edince nasıl seviniyor değil mi sana dopink olmuştur canımfilize de yazdığım gibi bugun süperdi.her veli iltifat etti.çok güzel bir duygu.ara öğün olarak da kayısı kurusu ve fındık aldım.gerçi arkadaşlara da ikram ettim ve yediler de.ama dedimki bu benim ara öğünüm siz de getirin benimkinden yemeyin dedim.ne gıcığım ama...
Merhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar
Eski listeleri görünce üzüldüm aslında ne güzel süslemişler, espriler katmışlar, hevesle yapmışlar...Ama ben o kadar uğraşamıyorum artık
Haftaya başta ben olmak üzere, daha fazla kiloların gitmesi dileğiyle
inşallah canım.hayırlı olsun hepimize.
çok güzel..
fena görünmüyor..
anladım canım hatırladım.
hoş geldin ben nilgün..
sağol canım..
arkadaşlar yeni yeni farkediyor canım ama bugun veliler sürekli zayıflamış olduğumu söylediler.benim de ağzım kulaklarımda tabi..daha hırslandım yani..
kv den de alem yani.mis gibi temizlik yapmışsın allah razı olsun diyeceğine yaptığına ettiğine bak.öbür dünyada bunun hesabını verir .yazık..
gayet güzel..
can sıkıcı hakketen.hakkında konuştuğun kişi mi aradı seni niye söyledin diye..özür dile yanlışlıkla oldu de.ben dersimi aldım ama bundan sonra benimle görüşmezsen anlarım de.alttan al.aklıma bunlar geliyor.
sağol canım mersi :))
sağol canım...
filize de yazdığım gibi bugun süperdi.her veli iltifat etti.çok güzel bir duygu.ara öğün olarak da kayısı kurusu ve fındık aldım.gerçi arkadaşlara da ikram ettim ve yediler de.ama dedimki bu benim ara öğünüm siz de getirin benimkinden yemeyin dedim.ne gıcığım ama...
tülincim ii yolculuklar aman dikkat et mekan değişikliği çok bozuyor insanın düzenini...haydiiiii 22:00 trabzon yolcusuuuuuu kalmaaasıııııııınnnnnn...
kızlar tülin kaçar bugece trabzona. bileti aldık işleri yetiştirmeye çalışıyorum. yarın gidicektik güyaaaaaa..yine yazmaya çalışırım ordanda. cuma bildirimindede ne yaparım bilmem.tartısı varmı bilmiyorum yoksa sabit geçersiniz dimiiiiiiiiii
bugunküü menümü yazayım:
uyanınca: elma sirkeli ballı su
sabah:1 dilim kepek ekmek / 4 kaşık menemen/ salatalık / 1 zeytin / 1 kupa çay/ az peynir
ara: 2 kuru kayısı
öğle: az önce : 2 tavuk prizola / 3 4 çatal karışık kızartma yoğurtlu / 3 acı biber turşusu
1 lt iksir
şimdilik 1,5 lt su
tabiki gece menüm olacak. yanıma galeta ve form bisküvi alcam.yolda bişey yemezsem iyi olcak.
sizi seviyoreeeeeeeee..ben kaçıyoooreeeeee
izlemcim hadi geçmiş olsun hayırlı olsun...herkese merhabaaa
destek veren herkese çok teşekkür ederim
özellikle derya ve sevda ya, özel olarak da ilgilendikleri için
o sözler sinirle söylenmiş şeyler, allaha şükür hallettik, tüm kırıldığım şeyleri anlattım
sırf önce ben konuşayım diye inat etmiş, yoksa çözülmeyecek bişiy değildi
ama tekrarlanmamak kaydı ile
herşey normale döndü çok şükür
dün kardeşimi de verdik
çoook güzeldi, söz dedik ama nişan gibi oldu
oynadık eğlendik, yüzük takıldı yemekler yendi ooof offf
3te eve geldik, toparlan et anca 3.5 ta yattım, yorgunluktan öğlen 12de kendime geldim, kardeşimden çok ben yoruldum
herkesle ilgilen, işleri yap ooyy oyy
olacak o kadar çok güzeldi herşeyy
çok teşekkür ederim hepinizeeeeeeeee
canım bütünnn aldığın cicileri güle güle giyyselam kızlar..
ayyy saatlerdir geçmiş okuyorum bir daha bu kadar ara verirsem nolayım ayol beynim dönendi..
kızlar ben geldim..
temelli geldim..
aklımı başıma devşirip geldim..
uzun zamandır canım hiçbişi yapmak istemiyordu hiçbişeyle ilgilenesim yoktu..
ama haftasonu olanlar oldu ve kafama koca bir taş yeniden düştü..iyi de oldu..
geçen seni şirket beni tatile gönderirken benim eşim işsizdi o nednele hiç özenip öle cici kıyafetler falan alamamıştım..canım da istememişti..bu sene de bu kocatotoma ne alsam ya boşver diyordum ama içimden de hoş şeyler almak geçiyordu özeniyordum çünkü..önümüzdeki senelerde gidememe ihtimalim çok yüksek sadece performans birncisini gönderiyolar ve bende önümüzdeki senelrde de birinci olacak hal kalmadı..olamam yani son gidişim büyk olasılıkla...
haftasonu yine kusmalarım vardı hiç halim yoktu ama zorladım kendimi..
neyse birden esti ve alışveriş bombalarımı patlattım..
c.tesi sosyete pazarından 2 tane ayakkabı aldım bir krem bir siyah..ikisi de dolgu topuk acayip rahat ve hoş ayakkabılar..
pembe quartz taşlı takı seti aldım..
beyaz(yanlış okumadınız beyaz) 2/3 paça diyolar capri ile normal pantolon arası ondan aldım..
narçiçeği renginde tulum aldım(yanlış okumadınız tulum)
mavi payet işlemeli degaje yaka bir bluz..
günlük işyerinde giymek için siyah bir bluz..
beyaz pantolunun üzerine siyah beyaz gündüz için bluz..
leopar desen renklerinde şifon önü fırfırlı dizde biten bir elbise aldım..
valla arkadaşın gazına geldim yakıştı ince gösterdi diye aldırdı ama özellikle tulum konusunda çok cesaretsizim..
daha vermem gereken birsürü kilovar ama ince göstermiş aldıklarım öyle söylendi..
son dakkada cesaret edemeyip giymemezlik etmem işallah..
giyersem foto çektircem orda zaten size de eklerim kızlar..
bir kez daha anladım ki güzel giyinince insna kandini daha bir güzel ve kadın gibi hissediyor..ben de bu hissi daha özgürce yaşayabilmek için yeniden diyetime ve aktif spor yapmaya yeniden karar verdim..toparladım kendimi..bu c.tesi yolcuyum nasipse..
bugün dündne hazırlığım olmadığı için işyerinde de yanlış şeyler yemeyim diye etiformla geçiştirdim..
bugünkü menüm:
sabah:tarçın çayı
1 muz
öğle:1 paket etiform ,zero
ara:4 ince grissini
akşam:salata
yatmadan önce tarçın çayı
2 lt su içtim
spor yok
ama iş çıkışı kuaföre gdicem haftasonu gidemedim saç boyatmaya...eve dönüşte yarım saat yürücem..
dünyayı hafifletelim değilmiii........... :)Merhabalar,
Derya'cım listeyi gördüm,elinize sağlık,inşallah haftaya da böyle bol bol kiloların verildiği bir liste olur.Ayşe'nin dediği gibi Dünya biraz hafifler.
Yeni eğitim-öğretim yılından dolayı arkadaşların güzel dilekleri için bir öğretmen olarak ben de teşekkür ediyor,aynı dileklere ben de katılıyorum.
İzlem,kardeşinizin sözü hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Kübragökhan,ben yemekleri hep 1 kiloya 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yapıyorum,oluyor diyet yemeği.Salata veya haşlamalar da var.
izlemcim evet bizimkiler biraz daha büyük olsalar en azından götürürsün salona ama bende evde yapmaya karar verdim bakalım en az 1-2 ay böle dewam edeyim sonra olmadı anneme bırakırım...güncellemeeee
deryoşum ellerine ssağlık gülüm
bende bu haftadan itibaren fuul spor yapmak istiyorum artık
ertelendikçe erteleniyor, off offff oğlanla salona gitsem dururmu acaba yaaa
o iyi olıuyorduu, bi dolu kadınla spor yapınca insan daha bi şevkleniyor
ziraa diyet yapamıyorum çok artık
3 gün yapsam, 4. gün mutlaka kaçamklı kalorili bişiy denk geliyor
yiyorum
canım senün menülerini okuyunca neden senle aynı zamanda başlayıp benden çooook önde olduğun anlıyorum hergün düzenli menünü yazıyorsun tebrik ederim arkadaşımmm...Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
1 salataık
1 domates
dereotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
4-5 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
1 şekersiz nescafe
2 üzüm
Öğle:
1/2 dilim ekmek
2 yk etli kuru fasulye
3 yk yoğurt
Ara:
1 siyah taze incir
Akşam:
1 tabak közlenmiş biberli yoğurt salatası
Ara:
2 küçük yeşil elma(yiyeceğim)
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
62 dk yürüyüş(500 kalori)
1 sade Türk kahvesi(içeceğim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?