80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canıı sıkılınca iştahı kaçan tiplerden olmak isterdimm
acıkmadıgım halde öglee yemegi niyetine meyve salatası yedim

1 erik
1 şeftali
biraz üzüm üzerine tarçınlı ve keten tohumlu yogurt yedim
3 tanede cevizz

aç mıyım hayır kahvaltımı 11 de yapmıştım ama bişiyler yemek isteid cnm

selam kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum. tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum
deryacım liste için ellerine sağlık canım. kendine haksızlık etme, senin listelerin de çok güzel
revindell hoşgeldin arkadaşım
filizcim yazılarını görünce nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. yazdıklarını okumak çok keyifli. dün ben de eryaman tarafındaydım. yürüyüş olsun diye çıktım dışarıya. keşke karşılaşsaydık. geçen hafata ikeaya gittik benim gözüm de sürekli banuyu, ikizlerini aradı
kayınvalden moralini bozmuş, ama üzmemeye çalış kendini. onlar bilmese de Allah biliyor emeğini

sevdacım ben menüyü yeni gördüm okuldan geldim anca 3-5 sayfa geçmişim vardı
canım benim listem 90 iken böyle birşeydi istersen sana onuda yazarım ki geçmişte yazmıştım evet kilo verdim ama 4 dilimdi ekmek hakkım ...ve 8 öğünlüktü neden erken kalkıp geç yattığım için yani beni düzenime göre amaaa benim birde diyetle hemen hemen aynı tarihlerde balayan sporum vardı haftada 3 gün ve sağlam spor yapıyordm hatırlayanlar vardır mutlaka ....
ama şimdi bu kiloda bunlar bana göre fazla eveeettt benzeer şeyleri yapıyoruz ama sen zaten bilion ne sana aldırır ne verdirir kiloyu ....
ben galiba karbondan sonra günde hep 1 dilim oda sabahları yedim hemen hemen hiç kaçamağım yok yani çok dikkatli olmalıyızz...
hoşgeldin umarım sende bizimle zayıflarsın boool bool geçmişi oku ..menülerini paylaşş...
gülaycım teşekkürler bugün başladık bakalım okula ama bi gittim okula ders programı dün yapılmış ve benim pazartesiyi boşaltmışlar yani her pazartesi evdeyim inşallah bi değişiklik olmazsa..
canım nolur kızma ama menün biraz fazla sabah 3 dilim yemişsin ekmek zatenn....birde akşam lazanya şehriye bence olmamışşş...
ben olsam akşam sadece közleme patlıcan ve salata yoğurt yerdimm
verdiğin bilgi için teşekkürler....

selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

banucum üzülme ben tam tamına 600 gr. artıdayım cumaya göre dün dikkat ettim ama reglininde etkisi var sanırım inşallah cumaya kadar geçer

kızım bugün tek başına okulda inşallah herşey yolunda gider Allah a emanet yavrum tüm ögretmen ve ögrencilerimiz için başarılı keyifli bir ögretim yılı olsun inşallah

izlemin kızkardeşinin sözü dün dü sanırım nasıl geçti acaba merak ettimmm

inşallah canım.hayırlı olsun hepimize.

çok güzel..

fena görünmüyor..

anladım canım hatırladım.

hoş geldin ben nilgün..

sağol canım..

arkadaşlar yeni yeni farkediyor canım ama bugun veliler sürekli zayıflamış olduğumu söylediler.benim de ağzım kulaklarımda tabi..daha hırslandım yani..
kv den de alem yani.mis gibi temizlik yapmışsın allah razı olsun diyeceğine yaptığına ettiğine bak.öbür dünyada bunun hesabını verir .yazık..

gayet güzel..

üfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree

can sıkıcı hakketen.hakkında konuştuğun kişi mi aradı seni niye söyledin diye..özür dile yanlışlıkla oldu de.ben dersimi aldım ama bundan sonra benimle görüşmezsen anlarım de.alttan al.aklıma bunlar geliyor.

sağol canım mersi :))

sağol canım...

filize de yazdığım gibi bugun süperdi.her veli iltifat etti.çok güzel bir duygu.ara öğün olarak da kayısı kurusu ve fındık aldım.gerçi arkadaşlara da ikram ettim ve yediler de.ama dedimki bu benim ara öğünüm siz de getirin benimkinden yemeyin dedim.ne gıcığım ama...

nilgün senin adına çok sevindim insan karşı taraf farkedip iltifat edince nasıl seviniyor değil mi sana dopink olmuştur canım

haydiiiii 22:00 trabzon yolcusuuuuuu kalmaaasıııııııınnnnnn...
kızlar tülin kaçar bugece trabzona. bileti aldık işleri yetiştirmeye çalışıyorum. yarın gidicektik güyaaaaaa..yine yazmaya çalışırım ordanda. cuma bildirimindede ne yaparım bilmem.tartısı varmı bilmiyorum yoksa sabit geçersiniz dimiiiiiiiiii

bugunküü menümü yazayım:

uyanınca: elma sirkeli ballı su
sabah:1 dilim kepek ekmek / 4 kaşık menemen/ salatalık / 1 zeytin / 1 kupa çay/ az peynir

ara: 2 kuru kayısı

öğle: az önce : 2 tavuk prizola / 3 4 çatal karışık kızartma yoğurtlu / 3 acı biber turşusu

1 lt iksir
şimdilik 1,5 lt su

tabiki gece menüm olacak. yanıma galeta ve form bisküvi alcam.yolda bişey yemezsem iyi olcak.

sizi seviyoreeeeeeeee..ben kaçıyoooreeeeee

herkese merhabaaa
destek veren herkese çok teşekkür ederim
özellikle derya ve sevda ya, özel olarak da ilgilendikleri için

o sözler sinirle söylenmiş şeyler, allaha şükür hallettik, tüm kırıldığım şeyleri anlattım
sırf önce ben konuşayım diye inat etmiş, yoksa çözülmeyecek bişiy değildi
ama tekrarlanmamak kaydı ile
herşey normale döndü çok şükür

dün kardeşimi de verdik
çoook güzeldi, söz dedik ama nişan gibi oldu
oynadık eğlendik, yüzük takıldı yemekler yendi ooof offf
3te eve geldik, toparlan et anca 3.5 ta yattım, yorgunluktan öğlen 12de kendime geldim, kardeşimden çok ben yoruldum
herkesle ilgilen, işleri yap ooyy oyy
olacak o kadar çok güzeldi herşeyy
çok teşekkür ederim hepinizeeeeeeeee

kızlar akşama tavsiye edeceğiniz hafif bir diyet yemeği varmı acaba ev hanımları henüz yemek yapmadı da:)

önerilerinizi bekliyorum kızlar sizi seviyorum öpüldünüz

selam kızlar..
ayyy saatlerdir geçmiş okuyorum bir daha bu kadar ara verirsem nolayım ayol beynim dönendi..
kızlar ben geldim..
temelli geldim..
aklımı başıma devşirip geldim..
uzun zamandır canım hiçbişi yapmak istemiyordu hiçbişeyle ilgilenesim yoktu..
ama haftasonu olanlar oldu ve kafama koca bir taş yeniden düştü..iyi de oldu..
geçen seni şirket beni tatile gönderirken benim eşim işsizdi o nednele hiç özenip öle cici kıyafetler falan alamamıştım..canım da istememişti..bu sene de bu kocatotoma ne alsam ya boşver diyordum ama içimden de hoş şeyler almak geçiyordu özeniyordum çünkü..önümüzdeki senelerde gidememe ihtimalim çok yüksek sadece performans birncisini gönderiyolar ve bende önümüzdeki senelrde de birinci olacak hal kalmadı..olamam yani son gidişim büyk olasılıkla...
haftasonu yine kusmalarım vardı hiç halim yoktu ama zorladım kendimi..
neyse birden esti ve alışveriş bombalarımı patlattım..
c.tesi sosyete pazarından 2 tane ayakkabı aldım bir krem bir siyah..ikisi de dolgu topuk acayip rahat ve hoş ayakkabılar..
pembe quartz taşlı takı seti aldım..
beyaz(yanlış okumadınız beyaz) 2/3 paça diyolar capri ile normal pantolon arası ondan aldım..
narçiçeği renginde tulum aldım(yanlış okumadınız tulum)
mavi payet işlemeli degaje yaka bir bluz..
günlük işyerinde giymek için siyah bir bluz..
beyaz pantolunun üzerine siyah beyaz gündüz için bluz..
leopar desen renklerinde şifon önü fırfırlı dizde biten bir elbise aldım..
valla arkadaşın gazına geldim yakıştı ince gösterdi diye aldırdı ama özellikle tulum konusunda çok cesaretsizim..
daha vermem gereken birsürü kilovar ama ince göstermiş aldıklarım öyle söylendi..
son dakkada cesaret edemeyip giymemezlik etmem işallah..
giyersem foto çektircem orda zaten size de eklerim kızlar..
bir kez daha anladım ki güzel giyinince insna kandini daha bir güzel ve kadın gibi hissediyor..ben de bu hissi daha özgürce yaşayabilmek için yeniden diyetime ve aktif spor yapmaya yeniden karar verdim..toparladım kendimi..bu c.tesi yolcuyum nasipse..
bugün dündne hazırlığım olmadığı için işyerinde de yanlış şeyler yemeyim diye etiformla geçiştirdim..
bugünkü menüm:
sabah:tarçın çayı
1 muz
öğle:1 paket etiform ,zero
ara:4 ince grissini
akşam:salata
yatmadan önce tarçın çayı
2 lt su içtim
spor yok
ama iş çıkışı kuaföre gdicem haftasonu gidemedim saç boyatmaya...eve dönüşte yarım saat yürücem..

Merhabalar,
Derya'cım listeyi gördüm,elinize sağlık,inşallah haftaya da böyle bol bol kiloların verildiği bir liste olur.Ayşe'nin dediği gibi Dünya biraz hafifler.
Yeni eğitim-öğretim yılından dolayı arkadaşların güzel dilekleri için bir öğretmen olarak ben de teşekkür ediyor,aynı dileklere ben de katılıyorum.
İzlem,kardeşinizin sözü hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Kübragökhan,ben yemekleri hep 1 kiloya 1 yemek kaşığı zeytinyağ ile yapıyorum,oluyor diyet yemeği.Salata veya haşlamalar da var.

güncellemeeee

deryoşum ellerine ssağlık gülüm
bende bu haftadan itibaren fuul spor yapmak istiyorum artık
ertelendikçe erteleniyor, off offff oğlanla salona gitsem dururmu acaba yaaa
o iyi olıuyorduu, bi dolu kadınla spor yapınca insan daha bi şevkleniyor
ziraa diyet yapamıyorum çok artık
3 gün yapsam, 4. gün mutlaka kaçamklı kalorili bişiy denk geliyor
yiyorum

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
1 salataık
1 domates
dereotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
4-5 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
1 şekersiz nescafe
2 üzüm
Öğle:
1/2 dilim ekmek
2 yk etli kuru fasulye
3 yk yoğurt
Ara:
1 siyah taze incir
Akşam:
1 tabak közlenmiş biberli yoğurt salatası
Ara:
2 küçük yeşil elma(yiyeceğim)

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
62 dk yürüyüş(500 kalori)
1 sade Türk kahvesi(içeceğim)

izlemmmm
hoşgeldinnn cnmm hayırlı olsun tekrardan allah tamamına erdirsin nişan ne zman peki?

enişteylede halletmişsin durumları sevindim cnmm:)
insan sinirlenince bazen bişiy görmüyor gözü sonra yumuşuyor tabii:)
ne olurssa olsun konuşulmalıı açık ve seçikk

akşam üzeri türk kahvesi ve 1 avuç kraker yemiştim acaip tıkandım hala aç degilimm
akşamm yememm sanırım bişiy acıkırsam 2 salatalık yirim

ya tatilde bi arkadaşımızla aramızda bi gerginlik oldu ama sebep ne bir türlü çözemedim yani bi konuşma filanda geçmedi aramızda:26::26::26::26: bend ebi arkadaşa dedim benimle bi sorunumu var acaba diyee onlarda aralarınd akonuşmuş
yani öle birinin hakkınd abişiy söleme filan degil yani olay ama ne anlamadımm?

tülincim ii yolculuklar aman dikkat et mekan değişikliği çok bozuyor insanın düzenini...
izlemcim hadi geçmiş olsun hayırlı olsun...
eşinle de çözmüşün problemi sevindim senin adına ama bunlar hepimiz için hep olacak olaaccaakkk..
böyle anlarda sakin olup bi tarafın en azından dilini tutması lazım yoksa neden kavga ettiğin değil , söylenen sözler için kırgnlık uzayabiliyor..

canım bütünnn aldığın cicileri güle güle giyy
bende tatil öncesi aldığım cicilerimi çok severek giyiyorum ve iyiki almışım diyorum düşün istediğimiz kiloya gelince bunlardan dahada güzellerini giyeceğizz ben de dediğin gibi artık kendimi keşfetmeye başladım
bıraksam verdiklerimin hepsi geri gelecek ve son zamanlarda daha da azimliyim bu iş böyle gitmeyecek...
içimde kalan öyle çok şey varki bazılarını yapmaya başladım bile ama daha çokkk var....

dünyayı hafifletelim değilmiii........... :)
canım sendemi öğretmensin bilmiyordum bennnn..
bende genelde tuzu çok az atarım yemeklere hatta bazen unuturum artık bir kaç gündür yağıda çok azalttımmm..
dediğin gibi 1 kaşık falan koyuyorumm al sana diyet yemeğiiii....
izlemcim evet bizimkiler biraz daha büyük olsalar en azından götürürsün salona ama bende evde yapmaya karar verdim bakalım en az 1-2 ay böle dewam edeyim sonra olmadı anneme bırakırım...
diyeceksinki şimdi annene bırak ama o zaman da taaa gece eve gelmem lazım o zaman da düzenim olmuyor hiç ne eve ne kendime ne kızıma ne işime ne eşime doğru düzgün vakit ayıramıyorumm hiç birinden bişi anlamıyorummm...
canım senün menülerini okuyunca neden senle aynı zamanda başlayıp benden çooook önde olduğun anlıyorum hergün düzenli menünü yazıyorsun tebrik ederim arkadaşımmm...
hep özenli sınırlı menüler .......
inşallah istediğin hedefine bir an önce kavuşursun ama senden bi foto bekliom yolun sonunda öncesi ve sonrasııı...
biliom eşin istemio ama yüzünü kapat bişiler yap ok???????

bugün b-fite başladım aman allahımmm o nasıl bişiiiiiiiii
her yanım ama her yanımmmmm muhteşem çalıştııı benim evde yaptığımla alakası yokk
yurt dışından özel hocamız varrr kadını bi görünn agzımızın suyu aka aka seyrettik kadını kadın lastik gibiii
biz arkadasla tühhhh bize beee bizde kadınız oda kadınn şu halimize bakk dedikkkk

veeee arkadasımıda ikna ettim oda baslıyooo
beraber gidip gelicezzzz müthiştiiiii zaten villayı bi görünn şaka gibiii o nasıl bir cafe o nasıl salon
yarabbi özel ürünler (metabolizma hızlandırıcı caylar acıkınca yenilebilecek aparatiflerrr)
özell masajlarrrrrrrrrr biz şokkkkkk hiç o kadar beklemiyodukkk

251 lira verdim ama degerrr inanın degerrr imkanı olann hiçç düşünmesinnn hiçççç

SABAH: 2 dilim uno denge
1 zeytin,biraz krem peynir,biraz beyaz peynir,
domates, salatalık

ARA: 2 tane kepekli yulaflı light bisküvi
şekersiz kahve

ÖĞLENN: çorba , salata

ARA: 1 tane kepekli yulaflı light bisküvi
1 çay bardagı süt

ARA: 1 su bardagı süt yağsız ( hoca dedi spor sonrası içtim)

AKŞAMM: 1 parça tavuk ızgara,bol roka,
biraz salata,bir iki çatal semizotlu yogurt

birazdan da bi keyif gayfesi yapacam kendime bol köpüklüüü
kendime bravo diyorum maşallahh diyorumm başkada bişi demiyorummm

Slm kislar bugunku menumu yaziyorum:sabah kalktigimda elma sirkeli limonlu sicak su
Kahvaltida 1dilim kepek ekmegi 1haslanmis yumurta zeytin ezmesi ve 1adet domates
Arada :1dilim karpuz 5 adet ligt biskuvi
Ogle yemegi:biraz beyaz peynir domates salatalik1dilim tost ekmegi
Aksam3yemek kasigi balik etti firinda pisirilmis birazda salata
3litre su ve 2bardak meyve cayi2caybardagi normal cay

Canlar merhaba, geçen gün uzun süredir istediğim bir renk olan bebek mavisi ojeyi almıştım..Bugün denedim ilk defa allahım harika bir duruşu var öyle şeker ki...Ayrıca insana kendini çoook enerjik hissettriyor
Ben ojelerin etkisini çok seviyorum, ya da bir tek bana öyle etki ediyor bilemiyorum ama sanki komple yenilenmiş gibi hissediyorum oje sürünce...Bu rengi de çok sevdiğim için şiddetle tavsiye etmek istedim :92::92:
Numarası flormar 429...Zaten flormarın ojelerini tek geçerim kalite olarak..

Fotoları ben çekmedim, bir blogdan buldum, üzerine tıklarsanız büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…