hoşgeldin85 kiloyum. 1 ay içinde en az 5 kilo vermeliyim. metodlarınızı paylaşırmısınız lütfen. ben 3 sene önce 97 kiloydum sıkı bir diyetle iki ayda 83 e düşmüştüm bu kadar kalabildim. ama artık çok rahatsız oluyorum selülitlerim gitmiyor. bacaklarım kalın. vücudum orantılı ama göbek ve baldırlarım hoş durmuyor =2:
canım menülerini beğenmedim sabah özellikle hiç olmamış tabi muzdadünkü menüm
sabah 2 bardak su--2 tane sosis
ara 1 muz
öğlen 1 neskafe---2 hurma----1 muz
ara 1 şeftali
akşam 3 orta boy dolma---1 kase cacık----3 dilim kavun
ara biraz üzüm---1 şeftali
selam kızlar,
buralara takılmamanın sonucu yarın gene artı çıkıcam ama bu ara sağlık sorunları,iş yüzünden vs. pek nete giremedim.herkes iyidir umarım.ben toparlanıp şu kilolarımı bi versem..inş hepsi olcak diyorum ama yiyip duruyorum bu ara sinir oldum kendime.böle değildim ama yapamıyorum diyetteoff bu evlenmeye karar vermek ailelerin tanışması vs. ne sıkıntılı şelermiş ya...
nurancım evlilik sürecinde malesef ufaktefek sorunlar çıkabiliyor.tabi erkek arkadaşının ailesine durumu izah etmesi gerekir. aileside belliki geleneklerine bağlı insanlar, inşlhh. orta yolu bulursunuzhoşbulduk canım..
tanışma oldu. abim erkek arkadaşımla ayrı konuşmak istedi yalnız. sonrada isteme olur dedi.
benim ailem istiyoki gençler nasıl isterse öyle yapsın biz hiç karışmayalım ama onlar daha bi geleneksel.herşeyde olmak vs. istiyolar.benim ailemde biz kız tarafı bişi istemiyoruz onlar erkek tarafı neden böyle adetler diye ısrar edio diolar. bende arada kaldım.benimde 2 abim evlendi,herşey gönüllerince oldu. bende öyle istiyorum ama nolcak bilmiyorm..
benide alın aranıza kızlar unutmayın beni :)
ben aranıza gecen cuma katıldım, bu hafta iyi gitti, hiç abur cubur yemedim :) umarım devam ederim böyle, sizlerin nasıl geçti??
başlangıç tarihi: 02/09/2011
başlangıç kilosu: 81.8
bu hafta sonunda giden: 2.4 kilo
bu hafta:79.4
hedef: 60
toplamda da o kadar oluyor dolayısıyla :)
boy: 1.66
spor: 30 dk yürüyüş
hoş geldiniz kızlarKızlar merhaba=)
Bu gün ders çalışmam gerektiği için pek nete giremedim. Yarın aöf sınavım var =(
Bu gün tartıldım. 85.0 kg idim.Şimdi 83.2 çıkıyorum.
Bu gün ki menümde şöyle:
Sabah kibrit kutusu kadar peynir, 1 bardak şekersiz çay, yarım domates, 2 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği.
Ara: 4 adet bisküvi yarım bardak meyve suyu.
Akşam: 1kase çorba. 1dilim kepekli ekmek.
Gün içinde 20 dk step yaptım. 2 litreye yakın su tükettim.:87:
nilgüncüm üzüldüm canım, eminim en kısa zamanda toparlarsınbildirim (9/9/2011)
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80
bu hafta: 81,2
gelen: 1200 gram
toplamda giden: 5,300 gram
hedef: 65
beden: 44
boy: 1.65
spor:300 dakika
dün de bugün de gittiğim gezmelerde yedim.demekki ben sadece elimin altında olmayınca yemiyormuşum.iradeli olmadım.aklımdan sizler geçtiniz ama yemeye devam ettim.malesef geçen seneki nilgün e dönüyorum.gidişat kötü.
yazın ve ramazandaki hallerimi hatırlıyorum ve yaparsın deyip telkin ediyorum kendimi.moralim bozuluyor tabiki.spordan soğudum.ama yağlarımı sürmeye ve spora devam ediyorum.gerçi 2 gündür yapamadım yatılı misafir vardı.
anlayacağınız kötüyüm ama çok umutsuz değilim.birazdan 2 günlüğüne yazlığa gidiyoruz amcamızın.az yiyeceğim dedim kendi kendime.kararlıyım demiyorum çünkü bu laf saçma gelmeye başladı artık.kararlı olmam bana yaramıyor boşa söylenmiş bir laf.pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.başarılı olursam anlatırım nereden bulduğumu nasıl yaptığımı.
her şey sanırım bayramla başladı kahrolası bayram diyeceğim günaha gireceğim şimdi.neyse.
ayşeciğim resimler harika.müthiş bir özgüven fışkırıyor resimlerden.okuldakilerin de bunu farkettiğini yazmışsın.bana bize örnek olmaya devam et.
sevda çok şaşırtıyorsunbeni.ne güzel konsantre oldun ve veriyorsun maşallah.
izlem konserde iyi eğlenceler..
nihal hamile değilmişsin nasip değilmiş.zekiye sen de öyleymişsin canım.Allah hayırlısını versin.
kilo alanlar üzülün kızlar üzülmeyin demeyeceğim.verenleri gördükçe ben çok üzülüyorum çünkü kendi adıma.inşallah katılırız onlara.
banu kolay gelsin evet okul başladı yorgunluk uykusuzluk..gezmeler.Allahım bana yardım et ya..
çok uykusuz ve yorgunum yine.günde 4 saat uykuyla duruyorum.bu iki gün evde değilim diye yine uyuyamayacağım..
unuttuğum varsa kusura bakmayın..
gülaycım işlerin bitmiş eşyalarında gelmiş güle güle kullanarkadaşlarım geçmişe ilk defa bakamadım üzgünüm:26:
yatak odası kuruldu,yerleşti,
balkon demirleri yükseldi,
bütün odalar nihayate toplandı
ama koltuklar gelmedi
olsun bunada şükür çok yorgunum az sonra foça'ya elayımı almaya gidicez,eşimi bekliyorum
menümü yazıp kaçıcam yarına görücez
çok kızılacak bir menü ama son saçmalamamdı söz size yarın kuzumla kahvaltı edicezzzzzz
sabah:kahve
öğle 1 armut
ara kahve
akşam(6 gibi yedim ,köy yemeği vardı sünnette masalar yollardauydı biraz kaçırdım hatta çok kaçırdım patlıcammm
1 tabak musakka
2-3 kaşık şehriye çorbası tavuklu
2-3 kaşık domates salatası,yoğurt
1 kaşık kuru üstü pilav
yarım tabak keşkekçok özlemişim üzgünüm ama bir daha yaza kadr bulamam herhalde düğünden düğüne yiyiyozzz
gerçekten kuscam okadar doluyum anlatamam birden yedim ölüyorum midem gülay ağzıma s... n diyor ama üzgünüm yapcak bişi yoktu
hoşgeldin canımben daha önce hiç diyet yapmadım kızlar aşırıda kilo aldım 82 kiloyum 179cm boyundayım 12 kilo fazlam var inşallah sizinle birlikte zayıflamayı başarırım:18:
günaydın kızlarrrr!!!!!!
bu sabah kalkar kalmaz neti açıp kızımın girdiqi sınav sonuçlarına baktık...6da 6 yapmışş yavrumhepimiz sevinçten uçtuk havalara....ne güzel birgünnnnnn :92::92::92::92:
deryacım yaratıcılığına hayran kaldım, çok güzel olmuş güle güle giyKızlar yine merhaba, pazar günü olduğu için in cin top oynuyor gene ama benim mesai devam ediyor, tabi 1 aya kadar inşallah
Canlar şimdi ben sivri burun bir babet arıyordum abiyenin altına giyilebilecek türde. Aradım taradım az da olsa sivri burun buldum ama maalesef illa üzerinde bir tokası, taşı oluyordu..Ben de tokasını da beğendiğim bir babeti aldım ve ablamın doğun günüm diye yolladığı takı tasarım malzemelerini de kullanarak yeniden tasarladım.
Yani içinde öyle bir parça vardı ki ablamla anlaşsak bu kadar anlatıp da bunu yolla diyemezdim, o da benim şansım sanırım nasıl sevindim
Yorumlarınızı almak için buraya da koyayım dedim, elbisemin yakasında güller vardı, o yüzden kurdela hiç içime sinmemişti, bence böyle çok daha uyumlu oldu
Aralarına parlak siyah boncuk da işlemeyi düşünüyorum bakacağım evde.
Ayaklarımda bu kadar kaba durmuyor normalde, fotolarda böyle çıkmış
Üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 254600 Eki Görüntüle 254601 Eki Görüntüle 254602 Eki Görüntüle 254603 Eki Görüntüle 254604 Eki Görüntüle 254605 Eki Görüntüle 254606
iyi olmana sevindim,allah zihin açıklığı versin tabiki okulun önemli sen bizi düşünme,arada sen yinede bi uğraMerhabaaa
Artık Eskisi Gibi Giremiyorum Topiğe Kusura Bakmayın Olurumu Ablacıklarım
Okulum Açılıyor Ben lise 3e Geçtim Eskisi Gibi Giremiyorum Bu Yüzden
Sizlerde İyisinizdir Umarım
Bildirim Yapamadım Aama Cumadan Cumaya Artık Yaparım
Siz Hep Aklımdasınız Ama Giremiyorum
Kendinize İyi Bakınnn
----------------------------------------------------------
DERYA ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
EŞİNLE AİLENLE SEVDİKLERİNDE NİCE MUTLU YAŞLARA İNŞALLAH
:Günaydın kızlaaaar :92::92::92::92::92::92:
Bu sabah tartıdaaaaa tam 73'ü gördüüüüüüm
Çok şükür herşey yoluna gidiyor, en son diyeti bıraktığımda 72'yi görmüştüm tam, o rakama hızla yaklaşıyorum, ondan sonra sırada 68 var:82::82:
Çok mutluyum çok, bu arada dün 2 öğün k yemedim, sabah k yedim, öğle karpuz kavun yedim, akşam da protein..Yani karbonu meyvesi proteiniyle tam diyet menüsü oldu, belki de bu yüzden bugün böyle güzel bir rakam gördüm..O yüzden bu düzende devam edeceğim...
çok geçmiş olsun canımofff kızlar ya cnm çok sıkkınn
çocukları sünnet ettirelim diyordukk
bugün drla konuşmuş eşim kayra nın pipisi biraz sorunlu
peygamber sünnetli diyorlar öle işte tıp dilid ebir ismide var
ama dr bir kaç kez ameliyat olabilir ve 1 hafta yatar demiş
darısı başımıza olur inşş....kızlar dayımın kızı 8li rakamlardan 63 e falan kadar düştü 8 ayda galiba ama ondan duyduğum bazı şeyleri yazayım hergün işe 3-5 durak önce inip yürüyerek gidiyor
kuru kayısı
yeşilçay
form çayı
ballı sirkeli su hergün içti mutlaka
1 minik tadelleyi 7 eşit parçaya bölüp hergün kahvesinin yanında bir parça yediğini söylemişti ve ben iradesine hayran kalmıştım
eşinden ayrıldı ve çok kilo aldı şimdi 35 galiba yaşı ama 45 gibi gösteriyordu ama şimdi gelin görün 25 gibi duruyor giyim tarzı kendine güveni herşey değişti.....
o yoğurt salata yerken , arkadaşları işyerinde ekmek arası bişiler yerken evet zorlanıyormuş ama hedefine ulaştı
şaftım kaymış bi halde oturdum şuan pc nin başına
bakın yazıyım :
evdeki bütün halıları yollukları kaldırdım hava güneşli güzel güneş görüp kabarsınlar diye.
evdeki bütünn herşeyinn tek tekk tozunu aldımmm
evi komple süpürdümm
evin her yanınııı domestosla ışıldayana kadar sildimm
peşinden yüzey temizliyicisi ile sildimm peşinden
elime yer bezi alıp duru suyla sildim
sonra halıları silkeledim serdim bir daha süpürdüm halıları sererken toz olmuştur diye
sonra ufaktan bi toz aldım tekrar üstten üstten
sonra mutfaga girdim bulaşıkları hallettim ocagı sildim etrafı toparladım
zaten sabah kalkınca yatagı yorganı silkeleyip toparlamıştım
çocukları duş aldırdım kendim duş aldım
renklileri kaldırdım,şimdi beyazları toplıcam balkondan
oglumun okul kıyafetlerini asıcam
ondan sonrada kocamın gömlekleri yıkanıcak
ve cocukları uyutunca banyoyu ciflicem bugün gir cık gir cık toz ettik pislettik banyoyu
ve 1 kutu domestos yerleri temizlerken bitti
2 kutuda banyoya duşa kabine gider
şu çamaşır suyu manyaklıgımdan kurtulamadım vesselam
neyse tekrar duş alıcam banyonun da işi bitince
haaa bide balkondan toplicam beyazları halletmem gerek bu akşam
bu arada elimi sıkıştırdım parmagım şişti yüzüğüm çıkmıyo kemik gibi bişi çıktı bi çıkıntı var ve geberiyorum acısından
çokk yorgunummmmm yemin ederim çok yorgunum ama kimse anlamıyo beni
napıyosun ki bütün gün evdesin yorulcak ne var diyolar sizce yorulcak bişi yok mu
artı iki küçük çocuk
72.6 :92::92::92::92:
tebrik ederim kızlargünaydın kızlar
kuşhan diyetinin kaçamaksız sonucu -700gr
çok mutluyum çooookkkkk uzun zamandır yerimde saymanın acısı cıkacak inşşşş
canım hoşgeldin geçmiş syf. ve başarı öykülrini okuyarak, başlayabilirsin faydası olacaktırselam arkadaşlar
ben 1,68 boyunda 84 kilo yılgın bıkkın 1 çocukluyum ne olur artık yapamadığım rejime yeniden başlamam için bana yardım edinnnnn.
şimdiden çok teşekkürler
hadi bende bi sevindirik yapayım sizi
cuma 80
salı 78
sevdacım naptın canım böyle gözler döndü iştahım kabardı vallahiAl bacım burda çok güzel tariflerrrrr varrrrrrrr tamm benlikkkkk
portakal ağacı: kekler
yap yap yedir anacım bebelerine
canım kendine niye bu eziyeti veriyorsun bana kalırsa uzun süreli karbon yapma sonrası çok daha kötü oluyorilahiiii sen bide benim yediklerimi bilsennn
kafayı sıyırdımm kaç günlük karbon sonucuu:85::85::85::85:
paket paket kekler hamburgerler patates kızartmaları:84::84::84::84:
allah kolaylık versin canım okadar öğrenciyle uğraşmak zor olsa gerk birde sorunlu olunca daha zordur, allh sizlere sabır versinbanunun gülay a yazdığı her şeyi ben de üzerime alınıyorum çünkü en az onun kadar kaçamak yapıyorum ve azarlanmayı hakediyorum. :26::26:
yanlız gülay ı menüsünü yazma cesaretinden dolayı kutlamak gerekir.ben kaç gündür yazmıyorum menümü kaçamaklı diye.
hadi bu kadar lafa yazayım.bugunku kaçamak sebebim okul idaresi oldu.hem bana 29 saat ders verdiler (yani bu şu demek hafta içi 7.40 -12.30 arası aralıksız dersim var.tenefüsler 10 dk bu arada), hem okul aile birliği başkanı yaptılar hem de neymiş iyi hocaymışım diye elimdeki en iyi sınıfı alıp sorunlu öğrencilerle dolu bir sınıf verdiler.. haksızlığa uğradım bir sürü bağırdım çağırdım ayıp ettiniz dedim.hakkımı helal etmiyorum onlara valla.eşşek gibi çalışıyorsun yine yaranamıyorsun.adamlar istediği gibi kullanıyor seni.tüm senem gitti ya.3 tane sorunlu sınıfım var.psikolojik olarak çok yıpranacağım..
neyse sıkmayayım sizi.menü yazıyordum.
sabah: 2 dilim tb ekmeği,peynir,yumurta,domates,salatalık
ara: türk kahvesi
öğlen : tavuklu patates yemeği,yoğurt
ara: 3 kestane şekeri
ara: 7 badem
akşam: (evde sebze yoktu kahvaltı hazırladım)
2 dilim tb ekmeği, domates,5 tane patates kızartması,4 dilim salam
1 lt su
spor yaparım birazdan..
aklıma gelmişken markette unonun kepekli grisinilerini gördüm küçük paketler halinde 5 paket bir arada satılıyor.
bi de danone yoğurtlar 1 liralık küçük paketlerde satılmaya başlanmış.işte olanlar ve dışarda işi olanlar için..
menün gayet iyi olmuş bi kek var onuda ana öğünde almışsın sorun olmazMENÜM
SABAH: bol domates, salatalık,, 2 dilim uno denge, biraz krem peynir,
3 tane yeşil sivri biber, 3 tane zeytin, biraz beyaz peynir
ARA: 1 şeftali(büyük), biraz yarım yaglı yoğurt içine biraz toz tarçın
ÖGLENN: bir kaç dilim domates,salatalık,1 tane yeşil sivri biber, 1 ince dilim cevizli kek
yanında şekersiz 3 bardak açık çay
AKŞAM: (saat 7 gibi) : iki parça ızgara tavuk, 1 kase semizotlu yogurt,
1 avuç kadar ince dogranmış kuru sogan üstüne sumak ve nar ekşisi,
1 tane ayran
bundan sonra aç kalarak bişeyleri durmadan yasaklayarak kilo veremicemi anladım ben
adam gibi yedim doydum 7 de bitirdim işi hamd olsun birazdan bir bardak sıcak bişiler içerim çok şükür kafam
rahat bazı şeyleri oturttum kafamda artık...
sizce menümm rezil gibi degil,idare eder dimi:26::26:
günler ilerledikçe dahada azalacak ve düzgün olucak inşş.
menümü bi degerlendirin nolur çok ihtiyacım var size
inşlh. günün birinde buluşma ortamı olrda hep birlikte görüşürüzbugün nehirle çok güzel sohbet ettik kızlar
harikaydı yaa
kahve içtik fal baktık güldük dertleştik
wallahii iyiki tanımışım arkadaşım seni çok tatlısın
umarım birgün hepinizle tanışma fırsatım olur harika oluyor face ve bloğuma koydum ama göremeyen olur diye burayada koyayım
nilgüncüm ve gülaycım sizden de haber bekliyorum kızlarr
Eki Görüntüle 256568 Eki Görüntüle 256569
Selam Ablaciklarimm Nasilsinizzzz
Umarim Hepiniz Iyisinizdir ..
Sizlerin Fikrine ve Yardimina Ihtiyacim Var Kizlarrr :78:
8.Ekimde Kuzenimin Dügünü Var Malum , Bende O Dügün Icin Kiyafet Ariyordum oda Malum
Heryeri Gezdim Ettim Ve Bugün Sonunda Icime Sinen ve Hicbiryerimi Cikarmayan Bi Elbise Buldum .
Benim Gayem Herzaman Her Yerde Giyebilecegim Bi Elbise Türü Almak, Yani Sadece Dügünlük Degil
Bayramlik Seyranlik I$ Yerinde Bile Kullana Bilecegim Az Spor Az $IK Bir Elbise Ariyordum ..
Elbisenin Fiyati Tuzlu Biraz , Icime Sinmesine Sindi Ama Ben Sizinde Fikrinizi Almak Istedim ,
Yakisip Yaki$madigina , Bi yerimin cikip cikmadigini yorumlarsaniz beni cok mutlu etmis olursunuz ..
henüz almadim elbiseyi yarina kadar ayirttirdim ..
hee bide kizlar ben o gün icin yasimdan azicik büyük göstermek istiyorum yani nasil desem hep cocuksu bi tarzim var kimse bana 21 demiyor hep 16 -17 diyorlar bende bu durumdan cok rahatsizim
bu elbisenin altina topuklu burnu yuvarlak ayakkabi almayi düsünüyorum
cok yazdim yordum sizi tamam tippppp :86:
I$TE BUDA ELBISEEEEM
Resim Kalitesi Cok Net Degil Az Bulanik Kusura Bakmayin :26:
canım elbisen çok hoş olmuş üstünde düğün için daha yaşına göre canlı olsa iyi olurdu, durumu belirtmişsin, bence sade ve şık çıkıntılarda yok..
Top Modelim Benimm Siteminiii Yirimmmm
Ablacim I$E girdim aksam üstü geliyorum isten zamanim olmuyor pek girmeye filan ..
yoksa takipimdesiniz yani unutulmazlarimsiniz siz benimmm :94:
suan pazartesiye kadar raparluyummigdemi üsütmüstüm doktor rapor verdi evdeyim o yüzden ..
Ablamm Kuzenim benim üvey kuzenim ve ortam biraz nasil desem modern degil ..
acik sacik simli mimli sey giymek istemiyorum ..
zaten uygun olmaz o ortama ..
o yüzden hanim hanimcik bisey giymek istiyorum .. heryeri gezdim ablam bunuda en son esprit'ten buldum ..
ne H&M kaldi ne baska yerama yok bulamadim ..
kalca ve basenlerim var biraz dar seyler denesem helllooo ben burdayim diyor meretler
bide cok gezcek zamanimda yok bu hafta bulmazsam bidaha cikamam carsiya i$ yüzünden ..
öyle iste ablacim
hoşgeldinslm arkadaşkarrrr bende 80 kılo ıle rejim yapmayaa karar verdım banadaaa ellinizden geldiği kadarıyla yardım edermisinizzzzz
gülalcım sonunda güzel bi menü olmuş dondurma yemediğin içinde tebrik ederimsabah:1 dilim ekmek ekmeği,kk kadar peyir,1 haşlanmış yumurta,şekersiz kahve
ara:2 bardak çay tek şekerli
öğle:1 porsiyon yağsız tuzsuz salata limonlu ,yarım dilim ekmek,2 dilim patates (elayın izmir köftesinden atılmasın diye)
ararta kahve
akşam:tavuk kalça haşlama 1 adet,bol salata ,1 dilim kepek ekmek
ara:meyve(yarım armut,yarım şeftali,2 mürdüm eriği)
kızlar dondurma yedi eşim dün yarım kutudan fazla carte dor vardı..(vişne,kakao,kaymak) ben ölürüm o dondurmaya ama 1 kaşık yemedim,hepsini o yedi dana yaaa :)
eşime dedim ye bitir ben içerdeyim çağır beni,çok şaşırdım sen ciddisin diyor..ama ciddiyim ..hemde çok ciddiyimmmmmm...
Kilo Bildirimiiiim :
Ba$langic : 93
Gecen Hafta: 80
Bu Hafta: 78
Giden: 2000gr
Toplam Giden : 15
Spor: yokkkk
Beden: 42
Boy: 1.67
hayırlı olsun inşş. hep mutlu olurlar, bende hiç dayanamam ağlarım, neden öyle davrandılarki :26:Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 73.8
Gelen giden yok
Toplamda giden 13.2
Hedef 68
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Canlar merhaba, bütün hafta uğraştım ama dünki düğün bozdu bütün oyunu :))
Gecenin 2 sinde açlıktan midemiz bulanıyordu artık ve terminalde gözleme yedik, benim emeklerde uçup gitti
Hafta içi öyle uğraşmasaydım artı çıkardım belki de buna da şükür..Ama harika bir gece geçirdik, çok güzel bir düğün organize etmişler çok eğlendik ama gece eve geldiğimde saat 3'tü, mesut da ankaradaki düğüne gitti yalnız kaldım
Kızlar arkadaşım bir ağladı bir ağladı evden çıkarken ben bile ağladım içim acıdı çok kötüydü ya babası o koskoca dağ gibi adam nasıl hıçkırıyordu
Erkek tarafı olmamıza rağmen sinir oldum ya, eşim bile nefret etti hareketlerinden..Açtılar kapının önünde ankara havasını bangır bangır içeride ağlıyor millet tam öküzler
Tek o olsa keşke bir sürü dengesiz hareketler...Düğün boyunca beş karış surat oturdular köşede misafir gibi...
"Anladın mı şimdi ne için orada kalmak istemediğimi?" dedi eşim, vallahi acıdım ona bunların içinde büyüdüğü için
kızlar bende size katılabilirmiyimmmm
bende aranıza katılmak istiyorum ... kilomu bildireyim 80 kilıoyum yeni başladım...boyum 1.60 boyundayım en az 20 kilo vermem lazım ama 20 kilo değip gözümü korkutmak istemiyorum şimdilik önümde 5 kilo var 75 ilk hedefim....
kbugü yediklerimi paylaşayım
kahvaltı 9.00
iki dilim kepeli ekmek arası beyaz peynir bir dilim salam sandaviç,bir domates,sıcak su
ara ögün.12:15 birkase yoğurt içinde keten tohumu-6badem-kuru erik ilaveli
saat 15 de öğlen yemeğimi yemeği düşünüyorum
spor olarak da oryantal dans etmeye çalışıyorum dün 20 şer dk dan 3 kere oynadaım çok feci ter attırıyor..aslında koşu bandım var ama yürümek sıkıcı geliyor...arkadaşlar hergün yediklerimi buradan paylaşıp sizler gibi zayıflamak istiyorum ...motive ve yardımlarınıza ihtiyacım var...by by ...:44:
sonunda birileri beni farketti.yaşasın
ayşeydi canım sanırım adın.merhabalar.
tahminin doğru canım.epeydir okuyorum ama canım yazmak istemedi.
ama topik gerçekten çok şenlikli ve motivasyonunuz çok iyi
hee kendimi tanıtayım.adım fatoş.ev hanımıyım 2çocuk annesiyim.
boyum 1.55 kilom 77.
daha önce 6.takımdaydım.maalesef takım dağıldı
bende sizleri yakın buldum kendime.
hoşgeldiniz kızlarMerhaba arkadaslar.. uzun bir zaman sonra tekrar burdayim. Daha onceden buraya katiliyordum .. fakat cok uzun sureli olmadi malesefbundan haricte bir cok kere zayiflama girisimim oldu fakat hicbiri uzun sureli degildi kilo verebiliyodum 4-5 kilo sonra onlari her defasinda geri aldim. Suan 82 kilo oldum ve birseyler yapmam gerektiginin farkindayim. Bu nedenle tekrar denemek istiyorum sizlerle beraber kabul ederseniz tabiki
Ozellikle cizelgelerinize bakinca cok umutlandim... sizin adinizada sevindim. Umarim bir gun bende gorurum bukadar kilo verdigimi.
Iste benim hikayamde boyle arkadaslar oldukca klasik bilindik sanirim .......
umarım seni örnek alırlarSelaaaam Citir Meleklerimmm Nasilsinizz Bakimmm
Ben Süperimm Süperrrrr Süperrrrr
Annecigimii Ikna Ettim Veeee Elbiseeeyii Aldimmm
Onu alirken bi cici beyaz önünde kiz resmi olan kizin etegi lülü etek olan bi t-shirtte aldim
Eve geldim tam 1.saat boyunca giy cikar yaptim eski giyisilerimle yeni giyisilerimi
Pazar günü gelin görmeye gidecegiz belki kuzenlerime .. Gelinimiz türkiyeden geldi dayimlarda kaliyor burada kimsesi olmadigi icin
ama nikahi yaptilar türkiyede .. bizde tanismaya filan gitcez , o gün icin bundan 3.sene önce 76.kilo iken aldigim bi bej rengi kumas pantolonum vardi
onu giyip üstüne cici kiz t-shirtümü giyincem :78:
en son dayimlara gittigimde yengem bana cok kilo almissin demisti , ozamanlar diyetin basindaydim ve henüz 85 kiloydum ..
suan tam 10.kilo farkla ilk defa görecekler beniiiii .. yengemin yorumunu merakla bekliyorummm
2.tane kiz kuzenim var ikisinin yaslari 17 ile 19 ve asiri kilolular ..
yani büyük kuzenim 120 kilo filan kücügüde 100 kilo civari ..
kücügü zayiflamak istiyordu ama erkek arkadasi spor salonuna yazilmasini önlemis bu manyakta söz dinledi yazilmadi benimle
neymis efendim cok erkek varmis bize bakarlarmis , ama alakasi yok bakana bakarlar bakmayana kimse bakmaz ! sanki bana bakiyorlarmi yoo veya ben bakmadigim icin görmüyorum ..
Büyügü ise ilk basta 10 kilo verdi dez diyet denilen seyle sonra 20 kilo olarak geri aldi ve ümidi kesti , simdi etrafina gülücük saciyor memnumun ben kilomdan diye
ama gercekte öyle degil , abisinin dügününde ne giyecegini gecen seneden düsünüyordu ama bisey yapmiyordu ..
beni görürlerse belki azicikda olsa motivasyon olur onlarada buraya getirebilirim onlarida .. tabi gurur yapipta sormayada bilirler ..
öyle istee kuzlaaaarrr herseye ragmen bugün cooook mutluyummmmm
çok üzüldüm evlilikte bu tarz sorunlar çok kötü malesef olabiliyor umarım tatlılıkla çözülür sorunlarınız..eşimle pazardan beri konuşmuyoruz
çok sinir oldum, yani he dese mahkemeye gidecek derecedeyim, o derece
bilmiyorum ne olucak, pazar günüde kardeşmin sözü var insan içine çıkılacak
benden özür dilemeden konuşmuycam
hiçbirşey gözümde yok, inatçı oldu çıktı şu yeni işe başlayalı bütün huyu suyu herşeyi değişti
benim konuşamamı bekliyor, daha çok bekler bbu sefer öyle olmayacak
sözden sonra annemin yanında kalayım biraz diyorum
banucum kv için eşinle aranı açma sonunda yine sen kötü olursun. benimki rahmetli oldu ama malesef kv lerin hepsi aynı oğullarının eşleri için bişey yapmalarını çekemiyorlar
ya kızlar valla sinirlerim tepemdeee insanın kv çekemez mi ya ev almasını
oglununn gelinin daha iyi evde oturmasını,torunlarının daha ferah yerde yaşamasını ben anlamıyorum yani
nerde kaçan müthaitler bitmeyen evlerr,ters işler var örnek gösterip sizinki öyle olmaz inş
demeyi ihmal etmiyorlarrrr yaaaa
bugün daha çok emin oldum çekemiyorlarr daha güsel bir evde oturacak olmamıı
özgürlede aramız açılıyor bu yüzdenn
bunlar tatlı heyecanlar olmalı, bende nedense bazı şeyleri annemle konuşamam bazen beni yanlış anlıyor kırmakta istemiyorum ben içime atıyorum fakat olan bana oluyor, sende kırmadan konuşmayı denesenkızım haftaya tüm gün okulda bensiz olacak tek düşündüğüm tuvalet derdi birde büyükler itip kakıp çarpmazlar inşallah tuvalet formayla epey zor olacak alışacak bi şekilde artık ne yapayım
ev tadilatıda bişekilde devam ediyor artık kafaya takmıyorum tek üzüldüğüm kızıma tam takım kız odası mobilyası alacaktım ama okadar çok masrafımız olduki bu mümkün olmayacak bende yaza borçlar hafifleyeyince perdesinden halısına abajurundan lambasına istediğim gibi döşerim Allah izin verirse.
annemle son zamanlarda sorunlarımız var kızlar annedir diye sesimi çıkarmıyorum duymamazlıktan geliyorum ama farkında olmadan çok kırıyor beni şaşırdım ne yapacagımı eşim al karşına konuş diyor ama konuşamam çok kırılır gücenir ve maalesefki beni anlamaz ne yapacagımı şaşırdımmmm
kızlar merhaba
yaklaşık 5 aydan beri yazmıyorum yazamıyorum sizlere...doğum yaptıktan sonra doğum izniydi yıllık izin falan iyi alışmışken evde oturmaya işe tekrar döndüm.ee tabi hal böyle olunca çaptan düştüm çoçuk ev işleri değil internet başına oturmak gece 1 lere kadar ev işi bitmiyordu.şimdi ise iş dolayısıyla geçici bir süre şehir dışındayım.eş izmirde ben balıkesirde iki arada koşuşturup duruyorum.allahtan annem yanımda da bebeğe o bakıyor.sizlere yazmıyorum ama hep aklımda kk var.ne güzel motive olmuş kilo veriyordum sizlerin sayesinde.74 kilo ile son bilidirmimi yapmıştım.şimdilerde ise 75-76 kg arası gidip geliyorum.ben yalnız bu kilo verme işini yapamıyorum.bugün nihayaet herkesten kacıp size yazma yenıden motıve olma zamanı.bir kaç bildirimi okudum hepiniz cok cok iyi kilolar vermişssiniz.hepinizi tebrik ediyorum umarım bende sizler gibi zayıflayabilirim.hedefim son 4 yıldan beri 58 kg olmak ama bu su umutsuz günlerimde bir hayal gibi geliyor.artık sadece doğumdan önceki kiloma gelsem yeter diyorum (66 kg).hepinizin desteğini bekliyorum.iyi akşamlar.
hoşgeldiniz kızlarkızlar mrb ben sürekli diyete başlamaya çalışan zaman zaman veren ama boğazını tutamayıp alan iradesizin biriyimson zamanlarda iyice şiştim ve kendimden utanıyorum artık su an 86 kiloyum ve bu gidişata dur demek gerek 65 kilonun altına düşmek istiyorum boyum 170.. siz harika kilolar vermişsiniz ne kadar zamanda acaba? benide aranıza alır mısınız bide bu sene kpss illeti var başımda ikisini bi arada bitirip sonra tertemiz bi hayata başlamak istiyorum... aslında kilolarımdan yılbaşına kadar kurtulmuş olmayı umuyorummm olabilir mi sizce.. :78:
geldim canım geldim, bende sizleri çok özledimsadece sayfalara bakabildim okuyamadım dogru dürüst geçmişe gidemicem üzgünüm geçmişten bi kaç kişi var aklımdaa
varsa yeni bi gelişme çokk özür dilerimmmm.........
TÜLAYI gördümmm hoşgeldin tülaycım nasılsınnn ?:80::80::80:
ÜRKECİMM sende hoşgeldin canım nasılsınnn bebegini hayırlısıyla büyütt inşşşş.
uzun, saglıklı, hayırlı bir ömrü olsun inşşşşş.
AYŞEEEEEEEE ortimm tebrik ederimmm süpersinnn
FİLİZZZCİMMM( filizkuzey) nasılsınnn canımm hoşgeldinn boşver sen o patronunu takma güzelimm.
gitsinn o kilolarrr gitsinnnn maşalllahhhhh
FİLİZZZZZ (juu) ortimmm sesin solugun çıkmıyo nerdesin niye hiç gelmiyosun be güzelimm
vallahi çok özledim yorumunu sohbetini inşşş. bi sıkıntı yokturr
nihalcim geçmiş olsun canımselam kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba..naısl kyifler umarım herkes iyidir..
ben 2 gündür mide bulantısından muzdaripim..perşembe akşamüstü işyerinde fenalaştım önce kustum sonra da baş dönmesi falan iş çıkışına kadar revirde yattım..dün de sabahtan akşam 16 ya dek aynı şekilde yattım..şimdi daha iyiyim dr önce şu salgın virsüten şüpheleni ama bende ishal yok..bence 20 lik dişim apse yaptı çeneme ve beynime vuruyor ağrısı ben antibiyotik kullanmaya başladım ama yine de dr a gidip bir göstercem muhtemelen alcaklar şu 20 liklerimi am aorada bişey yok büyükm olasılıkla çeneye gömük dişi alcaklar am aonu şu anda yaptıramam c.tesi sabah bodrum yolcusuyum nasipse şirket 4 günlük tatile gönderiyor..hiç hazırlığım yok..şu anda oturmuş ne yapsam ne yapsam diyorum..baktım çıkar yol bulamadım bari size yazayım dedim işten kaçcam ya:)
bayramda aldığım kilolları veremedim hala..ne spor yapıyorum ne diyet..birkaç gündür yediklerimi hemne çıkarıdğım için olsa gerek içim boş gibi sms tsrtıfds bir oynsms yok..heryerim şiş..
çok işim var çok ben kaçmak zorundayım kzılar..
deryacım dün sabah 87.2 kg dım canım eçen hafta da bu kadardım sanırım..doğruysa sabit geçmeni rica edicem..inan hiç hatırlamıyorum..şimdi de bir kenara yazıcam her hafta seni uğraştırıyorum kusura bakma lütfen..
tatil için sosyete pazarına,dişçiye,saçlarımı boyatmak ve kaş için kuaföre gitmem gerek..
evin nciddi bir temizliğe ihtiyacı var..
bende hal yok.
bakalım naısl halletcem..
öpüyorm kızlar sizi dikkat edin kendinize..
herkese iyi haftasonları diliyorm..
arzucum teşekkürler bende sizleri özledimselam kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
o kadar çok alıntı yapacak şey vardı ki ama daha evi toparlamam lazım. hızlı bir geçiş yaptım
aklımda kalanları yazayım.
süper kilolar verilmiş kızlar hepinizi tebrik ederim
banucum eteğini güle güle giy
izlemcim umarım iyisinizdir eşinle
iki filizi de özledim
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
deryacım düğün güzel geçmişe benziyor
burcucum seni daha sık görmeye başladık yine, özlemişim cıvıl cıvıl yazılarını
hoşgeldin canımmerhabalaaar arkadaslar:)
Ben 1 eylülden beri cok kötü besleniyorum1,5 kilo falan almis olabilirim. Artik tartilmiyorum. Eylülden beri annemin yanindayim, onun yaptigi yemekleri yiyorum.. kontrol gitti elden. Tika basa yedim, lokumlar falan götürdüm. Normalde lokum sevmem bile. Verdigim 5-6 kiloyu geri almaktan cok korkuyorum. Icimden aglamak geliyor.. ama karar verdim! Eski aliskanliklara geri dönmek yok:) Derslerim basimdan askin ama her sabah 1 saat yürümeye devam etmeliyim ..
Insallah yarin fazla yemem:)
kilolardan kurtulmayi basaracammm!!
tebrikler bedenler düştükçe mutluluk artıyor...selam kızlar geçmişi birazdan okuycam önce bugün yediklerimi yazıyım.
sabah: az haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin ve bir çatal helva 1 dlm ekmek çay.
öğlen: alışverişte olduğumdan öğün atladım şekersiz nescafe içtim.
akşam: 1 havuçtan salata( soya filizi, mısır ve maydonazla zenginleştirdim.yağsızzz)
bir bardak ayran, 1 yeşil biber.
biraz öncede yeşilçayımı içtim.
kızlar pantolan ve ayakkabı almak için azcık gezdim. şuan 46 giyiyorum ama artık bollaşmaya başlamıştı bazı yerleri potluk oluyordu. 44 bedeni aldım elime baktım pantolona evire çevire yok dedim hayatta olmazz bu bana ama nasılsa diyetteyim mutlaka 44 de düşücem o zaman giyerim dedim denemeden aldım. eve geldim ve hadi deniyim dedim. veeeeeee olduuuu 44 beden pantolon olduuuu
46 bedeni ise yarın değiştirmeye gidicem eşim çok büyük oldu kaba oldu dedi 44dünü alıcammmm
Allahım bugünleri gördüm yaaa çokk şükür çokkk
neyse yazarım tekrar geçmişi okuyım özledim forumumda zaman geçirmeyiii
hoşgeldin paylaşımda bulunman faydalı olacaktırarkadaşlar ben grubu takip ediyorum ama pek bişey yazamıyorum .neyse diyetteyim anladığınız üzere :)) 2 . ayım bitti.7,5 kilo verdim ama şimdilerde motivasyonum yokoldu ne yapabilirmmmm((
eger ki bu hafta iyi bir kilo kaybım olursa (yarım kilo olsa bile olur )
krep yapıcam kendime ve içine nutellayı doldurucam krep daha sıcakken sonra rulo yapıp pasta niyetine yicem
bayılırım zatii içine nutella sürüppp
bugün bi tuhaflık var bende sürekli açım sürekli açımmm noldu anlamadımmm:44::44::44:
hoşgeldin canımkızlar benide alın aranıza.6 aylık bebişim var.doğum sonrası kilolarımı vermeliyimyardım edin
anladım canım sen niyeti bozmuşsuncanım bravo sanada
beni tutuklicaklarınıda bilsemm yicem bu krebi nutellayıı
hele güzel bir hafta geçiriyim önce zaten iyi bi hafta olmazsa tabiki ne nutellası ne krebii
bu hafta olmazsa öteki hafta yicemmmm
her halukarda yicemmmm yaniiiiiii
arkadaşlar anlatmışlar bu gibi durumlarda hiç yeme veya birer ısırık al, yada yanında atıştırmalık mutlaka bulundur, bazen bizdede olabiliyor önemli olan ertesi gün kendini bırakmayıp devam etmektir zamanla alışırsınkızlar çok üzgünüm bu gün hiç evde değildimiki yyere davetliydim birisi bir sünnet mevlütü diğeri ise tüm okul arkaşları biyerde toplandık hiç diet yapamadım spor da yapamadım nasıl olcak bu iş
öğlen tavuklu pilav iki dilim tatlı bir bardak ayran 6 adet sarma yedimçok kötü biliyorum
akşam ise daha kötü
hamur işlerii börek tatlı pasta pizza hepsinden birer dilim
bugun kötüydü biyere gidince nasıl diet yapıyorsunuz yada yapabiliyormusunuz...cevap ve yardım bekliyorum dietimin ilk günlerii henüz tam iradeli ve istikrarlı değilim nasıl yapacam bilmiyorum kızlarrrr muck ...
geçmiş olsun canımmerhaba canım.bu konuda en kötülerden biri benim.tülin yazmış zaten yapman gerekenleri.inşallah uygulayabilirsin.
zekiye tatlım süper ötesi bir menü.harikasın.
günaydın canım ben de aynı saatte kalktım.ufak kız hasta malum grip salgını var.biz de nasibimizi aldık.
okul için kayısı almıştım ben de dün.ramazanda yaptığım gibi kayısı arası fındık koyarım.3 tane hazırlasam yeter bana.
dün o kadar kaçamağa rağmen bugün 200 gr daha gitmiş.insan gram da olsa verince daha da azimleniyor.ballı elma sirkeli su içtim.azcık iştahı da kontrol etsin..
çok güzel bi fikirherkese güzel bir haftasonu diliyorumcuma ve cumartesi felaket yeme krizindeydim sebebi bugün belli oldu sabah regli oldum son zamanlarda çok erken oluyorum heray 1 hafta falan öne gelmeye başladı bu normal mi kızlar :26: benim en fazla 3 gün öne gelirdi karnım şuan davul gibi ve bacaklarım agrıyor evdede birsürü yapılacak iş var ama yapacak enerjik kadın nerdeee
kızlar bi fikrim var herkes kendine kurban bayramı için hedef belirlese ve bunu isminin altındaki profilin oraya yazsa ne dersiniz motivasyonumuzu arttırır diye düşündüm hatta deryacım zahmet olmazsa listede bayram hedefi diye sutünda ekleyebilir eklemese de olur gerçi ama ne dersiniz herkes bayram hedefine ulaşmak için daha bi azim eder diye düşündüm benim motivasyonum bayramdan beri bir türlü olmuyor hala adapte olamadım enazından benim gibi olanlar için belki yeni bi heyecan olabilir ne dersiniz kızlar
sizleride görmek çok güzel canımfilizcim seni görmek çok güzel
nilgüncüm unutulur tabi hem anne hem de çalışan bir bayansın.bir sürü sorumluluğun var. ismim arzu canım
banucum ben özlem değil arzuyum
ikea gerçekten gelmeye değer. fatih eryaman tarafından falan geliyorum
bakalım bir daha ne zaman kısmet olacak
bir ara buluşalım inşallah. güzel olur gerçekten
dün bahsetmiştim iki filizi de gördüm bugüninşallah biran önce evine yani huzur bulduğun ortama kavuşursun canım
geçmiş olsun evde olmamanızda büyük şans, nasıl yaparlar hiç aanlamammerhaba kızlar
tatil bitti öğrenciliğe geri döndüm dün geceden itibaren.ama dünden beri de başımıza gelmeyen kalmadı.öğrenci evimize hırsız girmiş zavallı birşey bulamamış kilidi de bırakıp tırıs tırıs gitmiştelevizyon bile yok boşuna vakit kaybetmiş.
işte dün giremedim nete yazamadım yediklerimi.bugün yazayım bari
dünkü menüm;
uyanınca:sirkeli su,koca bir bardak su
ara:1 dilim karpuz
sabah:yarım muz,bir su bardagı kelogs,light süt(tarcın ve keten tohumu ilave ettim)
öğle:tavuk sote,1 patlıcan közleme,2 yemek kaşığı light yoğurt(keten tohumu ilaveli)
ara:3 taze ceviz içi,
ara:yarım muz,
akşam:1 kepçe yayla çorbası,2 3 parça kavun
ara:1 mandalina
bügünkü menüm:
uyanıınca:koca bir bardak su
sabah:4 zeytin,küçük bir kare kaşar peyniri,bir kaç dilim domates,salatalık,uno denge light ekmeği üzerine krem peynir
ara:light süt
öğle:şehriyeli tavuk suyu çorba,1 kase karışık salata,1 tane ızgara köfte
akşam:yoğurt soslu tavuk,bir kaç parça çeçil peyniri
bugün deli gib yürüdük eşya taşıdık koşturduk acayip yorulduk spor yerine geçer herhalde
artık yürüyüş bandına binemem öğrenci evimde yok çünkü.okuldan eve yürüyerek gelmeyi planlıyorum.birde yüzme kursu araştırıyorum bakalım.haftada 1 de olsa yine de işe yarar.
valla kendime bir sürü alıışveriş yapmam gerekli.light yogurt,ligt süt,light peynir,tonbalığı...büyük ihtimal okula giderken yanımda yiyecek götürücem.nasıl oacak bileimiyorum ama.
acaba diyorum.sabaah yediğim bir dilim ekmek hhakkımı öğlene mi transfer etsem? en azından 2 dilin denge ekmekle sandvic yaparım bir de ayran içerim öğle yemeği hallolur.bilemiyorum ki ne yapsam.2 dilim de yemek istemiyorum ama
ellerine sağlık canım liste çok güzel, daha ne yapacaksın hakkını helal etMerhabalar canlar...
Bu haftaki listemizi görünce içim açıldı..Liste dediğin böyle olur arkadaş
Bir iki tane artı ya da sabit çıkan olur o kadar...
Filizim başta olmak üzere herkese tebrikler arkadaşlar
Eski listeleri görünce üzüldüm aslında ne güzel süslemişler, espriler katmışlar, hevesle yapmışlar...Ama ben o kadar uğraşamıyorum artık
Haftaya başta ben olmak üzere, daha fazla kiloların gitmesi dileğiyle
canım menün çok az olmuş ara öğün yapmaya çalış mutlakaBayanlar bi konuda fikrinizi istiyorum.. bugun ikinci gunum ve spora baslamak istiyorum. Spor olarak neler yapiyorsunuz ? Hergun mu yapiyorsunuz ? Kac dakika/saat yapiyorsunuz?
Yuruyus ve leslie gozume carpti .. leslie netten indirilen bi video evde yapiliyor sanrim oyle bisey ???
Listede yaptiginz sporlarida bildirmisiniz bu gunlukmu haftalik mi ? anliyamadim ben
Yarin arakdasimla aerobicsa gidicem ( daha oncede ara ara gidiyodum) haftada 2 veya 3 gun gidebilicem her seans bir saat suruyor. Musait oldukcada pazartesi aksamlari yuzucem 1 saat buda... Sizce yeterlimi bu spor??
Bu konudaki fikir ve onerilerinizi bekliyorum.. ozelliklede cok kilo vermis arkdaslara sesleniyorum
2. gunumun menusunude paylasiyim hemen...
SAbah: yarim simit , domates , 1 kk peynir, 3-4 zeytin, bi catal sucuklu yumurtanin.. yumurtasindan
ara : kahve
oglen: 2 kraker (kuru ekmek), bir kk peynir
aksam : 1 tabaktan az patates yemegi (2/3 kadar), bir bardak ayran
aaa super.. tebrikler!!!
umarim bende oye iki beden inceldigimi gorurum. Bugun sinav iyi gecti gibi
zekiyecim bence hiç boyama rengi kötü ve çokta çabuk solarkızlar size bi sorum olacak.
bayram öncesi kot tulum almıştım. ince kot. giymeden önce yıkadım. 30 dk 30 derecede. üstünde damarlar oluştu. beyaz beyaz cizikler. kaliteli gibiydide 65 tl verdim. geri götürdüm. sözde fabrikaya yollamışalr yıkama hatası demişler. aslında geri almaya mecburlar. ilk götürdügümde baya laf saymıştım. almaya gittigimdede boşver dedim ugrasma. tmm dedim aldım geldim. şimdi diyorum boyasam acaba nasıl olur. bilen varmı veya yapan. kot boyaları oluyor sanırım nasıl olur varmı bi bilginiz
canım listeyi görünce benim menüler aklıma geldi ekmek ve pilav dışında çok benziyor sende ekmeği fazla almadan deneyebilirsinDERYACIMMM ellerine sağlık güzelimmm merak etme müthiş güzel listeler hazırlıyorsunnn hakkını helal et kuzummkilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorumm
BANUŞŞŞŞ kuuuu bugünn çınladı kulagım hıçkırık tuttu annemdeydim anneme dedimm biri beni andı diye senmiydinn kuuuuuu
KIZLAR ÖNEMLİ Bİ SORU HAFTADA 1 KİLO VERDİREN Bİ LİSTE VARMIŞ ARKADAS TAVSİYE ETTİ
bende zaten haftada 5 kilo verme derdinde degilimm1 kilo ideal ve güzel bir kayıp bundan sonra şöyle bir hesap ettim de ayda eder 4 kilo dogum günüme kadar 15 kilo nerdeysee gitmiş olurr inşşşşşş.
listeyi veriyim bi bakın mantıklımı sizceeee?
ÖZELLİKLE BANUŞŞ İZLEMMM DERYAAAA VE DİGER KIZLARR BAKIVERİN OLUR MU
1 karper kadar tam yağlı beyaz peynir
Şekersiz bitki çayları
2 ince dilim buğday ekmeği
Domates, salatalık, kırmızı biber
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
ÖĞLE
Bir tabak karışık sebze türlüsü
Yarım kase yoğurt
2 ince dilim buğday ekmeği
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
Bir adet kabuğu soyulmamış meyve
AKŞAM
3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)
Yarım kase yoğurt
2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği
Bir ince dilim buğday ekmeği
Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)
ARA
2 adet kabuğu soyulmamış meyve
Bir su bardağı süt
SİZCE 76 KİLO CİVARI BİRİ İÇİN BUNLAR ÇOKMU FAZLAA???:26::26::26:
hoşgeldinKızlarrr günaydınn bugün itibarı ile bende katılıyorum aranıza...zayıflamak istiyorum inş. becerebilirim..
evliyim, bankacıyım malum bütün gün oturuyoruz deli gibi kilo aldım.. 65 kiloydum işe başladım geçen sene bir baktım 89 kilo olmuşum kendim diyet yaptım 9 kilo verdim 80 de takıldım kaldım yaa
boyum 180 cm.. uzun boylutum ama iri gösteriyorum.. eşimin yanında dal gibi olmak istiyorum
bel fıtığı sorunum var sporda yapamıyorum, araştırıyoruz şu an yüzmeye gidicez inş. eşimle..
ahh canım, allah zihin açıklığı versin, çok güzel duygular bunlargünaydın selma ablacımm yeni bir ögretim yılı daha bütün evlatlarımıza hayırlı olsun inşşş.
benim oğlumda 2. sınıfa başladı teyzesii çok heyecanlıydı bu sabahh
kurban olurumm evladıma kuzumm okulda bıraktım geldimm içim sızladı vallahiii
basla basla yürüyüşlere bende bugün b-fite gidicem inşşş.
aman canım kime yaranıyoruzki kv lere yaranalım dimi neyapsak nafile, ne bulurlar şu gereksiz şeyleri biriktirmeye, sende sıkma canını inşş. kısa sürede sorunların düzelirgünaydın güzeller
teşekkür ederim kızlar inş.kilolarımız elbirliğiyle gider:)aylardır burdayım iki kere liste başı oldum.inş.liste başı olmasam bile az-uz her hafta eksilir yağlar...umarım kırmızıyla yazılırım bende...Deryacım ellerine sağlık her zaman ki gibi listemiz çok güzel olmuş...
sevdacım nasıl çocukların okula başlaması sana ayrıca hareket olmuştur ne güzel tatlı telaşlar başladı.Ankara trafiğini çok etkiledi okulların açılması işe zor geldim:)benim kuzu yarın yaşına giriyor.haftaiçi kimse gelemez diye pazar günü yapacağım kısmetse doğum gününü....
gülay'a katılıyorum derya'nın gözleri çok güzel....maşallah
izlemin eşiyle arasının bozuk olmasına üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir...
banucum niye plates değilde lessi abla yapmayı planlıyorsun?
nilgünüm okul başladı okuldakiler farketti mi kilo verdiğini yorumlar nasıl...okulda düzgün şekilde sürdürebiliyor musun?asla bir kere diyipte kaçamak yapma çorap söküğü gibi geliyor kaçamaklar.diyet kalmıyor....öğretmen arkadaşlarımız kimler vardı yanlış hatırlamıyorsam ayşe ve füsun vardı.kızlar sizlerede kolay gelsin....
arzucum nasılsın?dün etimesgut tarafına arkadaşı bırakmaya geldim aklımdan geçtin arzu buralarda biryerde oturuyor diye...belki rastarım diye etrafa bakımdım:)dünya küçük nede olsa:))
kilo veren ve vermek için çabalayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum....
bayadır takip edemiyorum nuran'ın sözü nasıl geçmiş,gülçinin annesi nasıl oldu,izlemin kardeşinin sözü olacaktı o zamana kadar kilo verilecekti son durum ne,deryacım dükkanı devredecek başka işe geçeceklerdi.yeni işlerine başladılar mı?nihal kurabiye siparişlerini tamamladı mı?.........
dün kb burada ev boşaldı kirası 300 diyorlar buraya taşının (bitişik) çocuğa daha rahat bakılır dedi.gerek yok ben bu semtte istemiyorum annem zaten bakıyor bakamadığında buraya getiriyoruz onun içinde ev taşımaya gerek yok dedim.kirası daha uygun 200 cebinize kalır dedi.başka yerde kirası uygun bakarız dedim...akşam akşam sinirimi bozdular umarım eşimi doldurmuyorlardır....annemde gelme işini uzattı da uzattı...bir hafta baktıysa bir hafta ankara dışındaydı...son iki ay içerisinde 4 kez valizli hazırlanıp kalmaya geldik kv...onlara konuşma hakkı doğuyor....geçenlerde buzdoalbını temizleyim dedim birde mutfak dolaplarını bir başladım öğlen akşam sadece eleme işini ve dolapların içini bitirebildim kapaklar kaldı evye dolabı kadı düşün...söyledim yetişmedi diye arkamdan adı iş yaptı yarım bıraktı demiş:)yaranamıyorsun...taa 85 yılına ait ilaçları eledim düşünün hala onları atma almanyadan geldi geniz çaıyor diyor.son kullanma tarihi niye koymuşlar dedim.eşimin çocukluk çil ilaçı duruyor 20 yıllık yuhh artık...kısacası at at bitiremedim.çeşit çeşit tabaklar hepsi döküntü gibiydi eşi yok takımı yok 1'er 2'şer tüpçüden gelmiş çayın yanınd açıkmış colanın eşantiyonu vs...yoğurt,peynir,dondurma kapları daha neler neler...nevrim döndü.yinede yaranamıyorsun...
benimde en çok korktuğum ve sinir olduğum olaydırüfff kızlar ya çok cnm sıkkınnn
bi boş bogazlık yaptımmm birineee oda giidp yetiştimriş snaırımmm
off yaa sinir oluyorum böle şeyleree
hoşgeldin canım, bende tablet kullanıyorum toz deterjan kullanırkende sabunlu kalıyordu bende her yıkama sonrası endüşük proğramda durulama yapıyorum onkolog erkan topuzdan duymuştum kansrojen kalıntılar bırakıyormuş allah korusun...merhabalar kızlar yarın istanbula dönüyorum inşallah aranıza çarşamba katılacağım şimdi internete giremiyorum ama aklım sizde 86dan 87ye çıktım ne yazıkki ama önümüzde uzun bir kış dönemi var inşallah gidecek bu kilolar sizinle umarım herkes iyidir
guleysacım hoşgeldin aramıza benim de 6aylık bir kızım var nisan doğumlu senin anlattıklarınla aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi geçmişte bir iki sayfa okuyabildim ben 95le doğuma gidip doğum sonrası 85e indim sonra süt olsun diye 90a çıktım şimdi 87yim daha doğum sonu kiloma bile ulaşamadıminşallah kiloları birlikte vereceğiz ben özlem bu arada
kızlar ya bir de alakası yok ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var eve bulaşık makinası servisi geldi tablet kullanmayın dedi bir de 1 tatlı kaşığı yeter fazlası iyi durulanmaz zararlı olur dedi biz aylardır sabunlu kalan tabaklardan yemişiz çok zararlı şimdiki makineler 14lt suyla yıkadığı için çok kirli olmayan bulaşıklara bir çay kaşığı koysanız bile yeter dedi haberiniz olsun
sizi çok seviyorummm...
senin adına çok sevindim söylenen sözler seni motive etmiştirinşallah canım.hayırlı olsun hepimize.
çok güzel..
fena görünmüyor..
anladım canım hatırladım.
hoş geldin ben nilgün..
sağol canım..
arkadaşlar yeni yeni farkediyor canım ama bugun veliler sürekli zayıflamış olduğumu söylediler.benim de ağzım kulaklarımda tabi..daha hırslandım yani..
kv den de alem yani.mis gibi temizlik yapmışsın allah razı olsun diyeceğine yaptığına ettiğine bak.öbür dünyada bunun hesabını verir .yazık..
gayet güzel..
can sıkıcı hakketen.hakkında konuştuğun kişi mi aradı seni niye söyledin diye..özür dile yanlışlıkla oldu de.ben dersimi aldım ama bundan sonra benimle görüşmezsen anlarım de.alttan al.aklıma bunlar geliyor.
sağol canım mersi :))
sağol canım...
filize de yazdığım gibi bugun süperdi.her veli iltifat etti.çok güzel bir duygu.ara öğün olarak da kayısı kurusu ve fındık aldım.gerçi arkadaşlara da ikram ettim ve yediler de.ama dedimki bu benim ara öğünüm siz de getirin benimkinden yemeyin dedim.ne gıcığım ama...
hayırlı yolculuklar...haydiiiii 22:00 trabzon yolcusuuuuuu kalmaaasıııııııınnnnnn...
kızlar tülin kaçar bugece trabzona. bileti aldık işleri yetiştirmeye çalışıyorum. yarın gidicektik güyaaaaaa..yine yazmaya çalışırım ordanda. cuma bildirimindede ne yaparım bilmem.tartısı varmı bilmiyorum yoksa sabit geçersiniz dimiiiiiiiiii
bugunküü menümü yazayım:
uyanınca: elma sirkeli ballı su
sabah:1 dilim kepek ekmek / 4 kaşık menemen/ salatalık / 1 zeytin / 1 kupa çay/ az peynir
ara: 2 kuru kayısı
öğle: az önce : 2 tavuk prizola / 3 4 çatal karışık kızartma yoğurtlu / 3 acı biber turşusu
1 lt iksir
şimdilik 1,5 lt su
tabiki gece menüm olacak. yanıma galeta ve form bisküvi alcam.yolda bişey yemezsem iyi olcak.
sizi seviyoreeeeeeeee..ben kaçıyoooreeeeee
izlemcim çok sevindimherkese merhabaaa
destek veren herkese çok teşekkür ederim
özellikle derya ve sevda ya, özel olarak da ilgilendikleri için
o sözler sinirle söylenmiş şeyler, allaha şükür hallettik, tüm kırıldığım şeyleri anlattım
sırf önce ben konuşayım diye inat etmiş, yoksa çözülmeyecek bişiy değildi
ama tekrarlanmamak kaydı ile
herşey normale döndü çok şükür
dün kardeşimi de verdik
çoook güzeldi, söz dedik ama nişan gibi oldu
oynadık eğlendik, yüzük takıldı yemekler yendi ooof offf
3te eve geldik, toparlan et anca 3.5 ta yattım, yorgunluktan öğlen 12de kendime geldim, kardeşimden çok ben yoruldum
herkesle ilgilen, işleri yap ooyy oyy
olacak o kadar çok güzeldi herşeyy
çok teşekkür ederim hepinizeeeeeeeee
albendende okadarselam kızlar..
ayyy saatlerdir geçmiş okuyorum bir daha bu kadar ara verirsem nolayım ayol beynim dönendi..
kızlar ben geldim..
temelli geldim..
aklımı başıma devşirip geldim..
uzun zamandır canım hiçbişi yapmak istemiyordu hiçbişeyle ilgilenesim yoktu..
ama haftasonu olanlar oldu ve kafama koca bir taş yeniden düştü..iyi de oldu..
geçen seni şirket beni tatile gönderirken benim eşim işsizdi o nednele hiç özenip öle cici kıyafetler falan alamamıştım..canım da istememişti..bu sene de bu kocatotoma ne alsam ya boşver diyordum ama içimden de hoş şeyler almak geçiyordu özeniyordum çünkü..önümüzdeki senelerde gidememe ihtimalim çok yüksek sadece performans birncisini gönderiyolar ve bende önümüzdeki senelrde de birinci olacak hal kalmadı..olamam yani son gidişim büyk olasılıkla...
haftasonu yine kusmalarım vardı hiç halim yoktu ama zorladım kendimi..
neyse birden esti ve alışveriş bombalarımı patlattım..
c.tesi sosyete pazarından 2 tane ayakkabı aldım bir krem bir siyah..ikisi de dolgu topuk acayip rahat ve hoş ayakkabılar..
pembe quartz taşlı takı seti aldım..
beyaz(yanlış okumadınız beyaz) 2/3 paça diyolar capri ile normal pantolon arası ondan aldım..
narçiçeği renginde tulum aldım(yanlış okumadınız tulum)
mavi payet işlemeli degaje yaka bir bluz..
günlük işyerinde giymek için siyah bir bluz..
beyaz pantolunun üzerine siyah beyaz gündüz için bluz..
leopar desen renklerinde şifon önü fırfırlı dizde biten bir elbise aldım..
valla arkadaşın gazına geldim yakıştı ince gösterdi diye aldırdı ama özellikle tulum konusunda çok cesaretsizim..
daha vermem gereken birsürü kilovar ama ince göstermiş aldıklarım öyle söylendi..
son dakkada cesaret edemeyip giymemezlik etmem işallah..
giyersem foto çektircem orda zaten size de eklerim kızlar..
bir kez daha anladım ki güzel giyinince insna kandini daha bir güzel ve kadın gibi hissediyor..ben de bu hissi daha özgürce yaşayabilmek için yeniden diyetime ve aktif spor yapmaya yeniden karar verdim..toparladım kendimi..bu c.tesi yolcuyum nasipse..
bugün dündne hazırlığım olmadığı için işyerinde de yanlış şeyler yemeyim diye etiformla geçiştirdim..
bugünkü menüm:
sabah:tarçın çayı
1 muz
öğle:1 paket etiform ,zero
ara:4 ince grissini
akşam:salata
yatmadan önce tarçın çayı
2 lt su içtim
spor yok
ama iş çıkışı kuaföre gdicem haftasonu gidemedim saç boyatmaya...eve dönüşte yarım saat yürücem..
herkese merhabaaa
destek veren herkese çok teşekkür ederim
özellikle derya ve sevda ya, özel olarak da ilgilendikleri için
o sözler sinirle söylenmiş şeyler, allaha şükür hallettik, tüm kırıldığım şeyleri anlattım
sırf önce ben konuşayım diye inat etmiş, yoksa çözülmeyecek bişiy değildi
ama tekrarlanmamak kaydı ile
herşey normale döndü çok şükür
dün kardeşimi de verdik
çoook güzeldi, söz dedik ama nişan gibi oldu
oynadık eğlendik, yüzük takıldı yemekler yendi ooof offf
3te eve geldik, toparlan et anca 3.5 ta yattım, yorgunluktan öğlen 12de kendime geldim, kardeşimden çok ben yoruldum
herkesle ilgilen, işleri yap ooyy oyy
olacak o kadar çok güzeldi herşeyy
çok teşekkür ederim hepinizeeeeeeeee
kızlar akşama tavsiye edeceğiniz hafif bir diyet yemeği varmı acaba ev hanımları henüz yemek yapmadı da:)
önerilerinizi bekliyorum kızlar sizi seviyorum öpüldünüz
bugün b-fite başladım aman allahımmm o nasıl bişiiiiiiiii
her yanım ama her yanımmmmm muhteşem çalıştııı benim evde yaptığımla alakası yokk
yurt dışından özel hocamız varrr kadını bi görünn agzımızın suyu aka aka seyrettik kadını kadın lastik gibiii
biz arkadasla tühhhh bize beee bizde kadınız oda kadınn şu halimize bakk dedikkkk
veeee arkadasımıda ikna ettim oda baslıyooo
beraber gidip gelicezzzz müthiştiiiii zaten villayı bi görünn şaka gibiii o nasıl bir cafe o nasıl salon
yarabbi özel ürünler (metabolizma hızlandırıcı caylar acıkınca yenilebilecek aparatiflerrr)
özell masajlarrrrrrrrrr biz şokkkkkk hiç o kadar beklemiyodukkk
251 lira verdim ama degerrr inanın degerrr imkanı olann hiçç düşünmesinnn hiçççç
SABAH: 2 dilim uno denge
1 zeytin,biraz krem peynir,biraz beyaz peynir,
domates, salatalık
ARA: 2 tane kepekli yulaflı light bisküvi
şekersiz kahve
ÖĞLENN: çorba , salata
ARA: 1 tane kepekli yulaflı light bisküvi
1 çay bardagı süt
ARA: 1 su bardagı süt yağsız ( hoca dedi spor sonrası içtim)
AKŞAMM: 1 parça tavuk ızgara,bol roka,
biraz salata,bir iki çatal semizotlu yogurt
birazdan da bi keyif gayfesi yapacam kendime bol köpüklüüü
kendime bravo diyorum maşallahh diyorumm başkada bişi demiyorummm
rengi çok hoş derya eminim sanada yakışmıştır, ellerde senin olmadığı belli tombiş tombişCanlar merhaba, geçen gün uzun süredir istediğim bir renk olan bebek mavisi ojeyi almıştım..Bugün denedim ilk defa allahım harika bir duruşu var öyle şeker ki...Ayrıca insana kendini çoook enerjik hissettriyor
Ben ojelerin etkisini çok seviyorum, ya da bir tek bana öyle etki ediyor bilemiyorum ama sanki komple yenilenmiş gibi hissediyorum oje sürünce...Bu rengi de çok sevdiğim için şiddetle tavsiye etmek istedim :92::92:
Numarası flormar 429...Zaten flormarın ojelerini tek geçerim kalite olarak..
Fotoları ben çekmedim, bir blogdan buldum, üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 259153 Eki Görüntüle 259154
iyiyim canımsizleri sormalı seni çok azimli gördüm canım parmağın nasıl oldu dr. gittinmi :26: canım hemen geleyim çok severim kitap kaplamayı
filizcimmm nasılsınn güzelimmm
nerelerdesin sen bakıyımmm
bu kadar da özletilmezki bacımmm yaaaa
iyimisin hoşmusunn?
bende arada geliyom buralardayım yani kitap kaplıyorum şaftım kaydı
gelipte bi ucundan tutuyim diyen yokkkk
filizz(juuu) azmine hayran kaldım yani bütün geçmişi okudunmu
akşam markete gitim bütün otu çöpü aldım kızlar
ıspanakları,tere,maydanoz,rokayı yıkadım kuruttum saklama kaplarına koydum
biraz biber vardı onları yıkadım kışlık için dogradım dolaba attım
erik almıştım onu yıkayıp dolaba attım
yeşil soganları yıkadım kurutup poşetledimmm
yoruldum yaavvv
evet canım okudum ben bile inanamadımfilizz(juuu) azmine hayran kaldım yani bütün geçmişi okudunmu
akşam markete gitim bütün otu çöpü aldım kızlar
ıspanakları,tere,maydanoz,rokayı yıkadım kuruttum saklama kaplarına koydum
biraz biber vardı onları yıkadım kışlık için dogradım dolaba attım
erik almıştım onu yıkayıp dolaba attım
yeşil soganları yıkadım kurutup poşetledimmm
yoruldum yaavvv
kırmızı erik mi kız, bişiy olmuyor mu
ben denemedim hiç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?