teşekkürr canım, olaylara uzak kalmak istemedim canım okadar kaynatmışlarki oku oku bitmedi vallahi beğen butonu olmayınca o kadar alıntı zor oldu amaBen diyecektim ki banu demiş bile vallahi filiz azmini ayakta alkışladım
:95::95::95::95: nasıl olurya bende bekliyorum pc den yapmak hiç bana göre deyil dvd de her gün aynı yapmak saçma geliyor napıcamay inanmıyorum ya aglıycam vallahi
ebruu yok artık tv 8 dee
bende ayarlanmış onu bekliyordummmm
pcden yapması zor oluyorrrr pöfff yaaaa
beyaz tvde başlayacakmış bir ihtimallee
teşekkürr canım, olaylara uzak kalmak istemedim canım okadar kaynatmışlarki oku oku bitmedi vallahi beğen butonu olmayınca o kadar alıntı zor oldu amabitti
:95::95::95::95: nasıl olurya bende bekliyorum pc den yapmak hiç bana göre deyil dvd de her gün aynı yapmak saçma geliyor napıcambeyaz tv. şifrelimi acep :26:
juu canım maşallah kimseyi atlamadan cevap yazmışsın
kendi adıma çok teşekkürler, her evlilikte oluyor işte, kaçınılmaz şeyler, bitti çok şükür...
sözde giydiğim elbisem kızlar, ön tarafında küçük bir gül vardı
onu çıkardım, sırf kırık gümüş boncuklarla işledim ön tarafı hareketlendi
siyahı özellikle tercih ettim, kardeşimde kabarık bişiy giymediği için onun önüne geçmek istemedim
hem uzun siyah bir elbise her zaman dolapta elinin altında bulunması gereken parçalardan
altına da siyah bantlı topuklu ayakkabılarımı giydim
Eki Görüntüle 259183 Eki Görüntüle 259186
rica edrim canım, allh muttluluğunuzu bozmasın canımjuu canım maşallah kimseyi atlamadan cevap yazmışsın
kendi adıma çok teşekkürler, her evlilikte oluyor işte, kaçınılmaz şeyler, bitti çok şükür...
siyahı özellikle tercih ettim, kardeşimde kabarık bişiy giymediği için onun önüne geçmek istemedim
hem uzun siyah bir elbise her zaman dolapta elinin altında bulunması gereken parçalardan
menümü yazıyım kızlar :)
sabah=iki küçük dilim kepek ekmeği-yağsız peynirli bir yumartadan omlet
ara öğün=bademli kuru incirli yoğurt
öğlen=5tane altınbaşak kepekli bisküvi ve beyaz peynir (kibrit kutusu kadar)
akşam=bir patlıcan dan içi haslanmış garnitürlü tübyaz yemeyi ve yoğurt
ara öğün=bir nektarı
kızlar menüm nasıl yorumlarınızı bekliyorum...
bide bu pilates zayıfatıyormu yürüyüş yada oryantal zayıflamak için daha mı iyiydir?
iyi ozaman bekliyorum gelişmeleri ben de şimdiden kanalı bulmaya çalışayım...yokkk kuu beyaz tv yerel bir kanal sanırımm
sen şimdiiden bulmaya çalışş
bir arkadaştan habe rbekliyorumm gelince yazıcamm
tebrikler ortim hadi başlayınca gerisi geliyor afferin sana....
bugün b-fite başladım aman allahımmm o nasıl bişiiiiiiiii
her yanım ama her yanımmmmm muhteşem çalıştııı benim evde yaptığımla alakası yokk
yurt dışından özel hocamız varrr kadını bi görünn agzımızın suyu aka aka seyrettik kadını kadın lastik gibiii
biz arkadasla tühhhh bize beee bizde kadınız oda kadınn şu halimize bakk dedikkkk
veeee arkadasımıda ikna ettim oda baslıyooo
beraber gidip gelicezzzz müthiştiiiii zaten villayı bi görünn şaka gibiii o nasıl bir cafe o nasıl salon
yarabbi özel ürünler (metabolizma hızlandırıcı caylar acıkınca yenilebilecek aparatiflerrr)
özell masajlarrrrrrrrrr biz şokkkkkk hiç o kadar beklemiyodukkk
251 lira verdim ama degerrr inanın degerrr imkanı olann hiçç düşünmesinnn hiçççç
menü ii de ortimmm hani meyve nerde.....SABAH: 2 dilim uno denge
1 zeytin,biraz krem peynir,biraz beyaz peynir,
domates, salatalık
ARA: 2 tane kepekli yulaflı light bisküvi
şekersiz kahve
ÖĞLENN: çorba , salata
ARA: 1 tane kepekli yulaflı light bisküvi
1 çay bardagı süt
ARA: 1 su bardagı süt yağsız ( hoca dedi spor sonrası içtim)
AKŞAMM: 1 parça tavuk ızgara,bol roka,
biraz salata,bir iki çatal semizotlu yogurt
birazdan da bi keyif gayfesi yapacam kendime bol köpüklüüü
kendime bravo diyorum maşallahh diyorumm başkada bişi demiyorummm
ayyy bende çok seviom böle ojeleri deryaaa çok beğendimmmCanlar merhaba, geçen gün uzun süredir istediğim bir renk olan bebek mavisi ojeyi almıştım..Bugün denedim ilk defa allahım harika bir duruşu var öyle şeker ki...Ayrıca insana kendini çoook enerjik hissettriyor
Ben ojelerin etkisini çok seviyorum, ya da bir tek bana öyle etki ediyor bilemiyorum ama sanki komple yenilenmiş gibi hissediyorum oje sürünce...Bu rengi de çok sevdiğim için şiddetle tavsiye etmek istedim :92::92:
Numarası flormar 429...Zaten flormarın ojelerini tek geçerim kalite olarak..
Fotoları ben çekmedim, bir blogdan buldum, üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 259153 Eki Görüntüle 259154
canım bende dün akşam yaptım yemeğimi gelince hazır ii oldu hatta biraz önce okula götüreceğimi de yaptım menemen yaptım ayranla onu yerimmmsabah sabah yemek yapmayı sevmiyorum yarın akşamki yemeği şimdiden koydum ocağa:))
Allah erdirirse yarın akşam zeytinyağlı fasülye yiycez
ayyy öğrencilerim çok hareketli tabi doğal olarak 5 yaşındalar. neyse uyum haftası yaradı bugün hepsi güzelce sıra oldu sıra beklemeyi öğrendiler m. yardımcımızdan aferin aldık
bende hayran kaldım walla tek tek atlamadan alıntı yapıp bişiler yazmışşfilizz(juuu) azmine hayran kaldım yani bütün geçmişi okudunmu
akşam markete gitim bütün otu çöpü aldım kızlar
ıspanakları,tere,maydanoz,rokayı yıkadım kuruttum saklama kaplarına koydum
biraz biber vardı onları yıkadım kışlık için dogradım dolaba attım
erik almıştım onu yıkayıp dolaba attım
yeşil soganları yıkadım kurutup poşetledimmm
yoruldum yaavvv
bencede .....Ben diyecektim ki banu demiş bile vallahi filiz azmini ayakta alkışladım
ıslıkk ıslık ıslıkkkkk izlemm süperisn şekerim yineeee
iyi aklımaa geldi bak sana ne sorucam benim tulumu hatırlıyormusun?
onu biraz hareketlendirmek istiyorum neyapabilirim?
kemer takmak istiyorum aamaa kemer yerleri yok
resim eklerim istersennn bi bakıver bakalımmm
deryoşş sneinde fikrinii almak isterim şekerim:)
kemer takmak istiyorum aamaa kemer yerleri yok
resim eklerim istersennn bi bakıver bakalımmm
deryoşş sneinde fikrinii almak isterim şekerim:)
ayyy bende çok seviom böle ojeleri deryaaa çok beğendimmm
bende geçen french seti aldım ara ara yapıom flormardannn çok ta güzel yaparım sölemesi ayıp...
ay bende mi gitsem yarın foruma bir çok çeşiti varrr renk renkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?