tüpyaz yemegi nedir?
kepek ekmegi yeirne tam bugday ekmeginii tavsiye ederim sana
öglen büskivi yerinee protein alsaydın keşke en basiti 2 yumurta haşlasaydın
birde sen emziriyorudn sanırımm bol bol dereotu yesene yemekleirn yanındaa kahvaltıda
hem çok ii süt yapıyorr hemd eiştah keisp,zayıflatıyor
ayyyyy izlem yaaa o kurabiyelerrrr her bimee gittigimde gözüme çarpıyor yaa
hatta geçen bakmadan tırıs geçtimmmm elleirm gidipte alırr diyeee
bi ye bakalımmm yemeye degerse bizde yiyekkk
kepek ekmeğinin kalorisi daha düşük değilmii? o yüzden onu yiyorum.
öğlen biskuvi ve peynir yedim çünkü hafif olsun istedim ondan önceki ara öğünüm biraz fazlaydı çünkü bademli incirli yoğurt yemiştim baya doyduğum için öğleni öle atlattım.bide ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum.o yüzden yumurtayı yağsız tavada yaparım dere otu yerim ama inşş onuda pek sevmem ama zayıflamak için yerim...tavsiyelerin için teşekkürler canım bu resimdeki fit bayan senmisin masum ççok zayıfsın çok güzel maşallah
ben de size bugünümü anlatayım
okula git dersim yokmuş annem kızımla çarşıya gitmiş bende çarşıya gittim boool bool dolaş eve gel kızımı uyttum bende biraz uyudum kalk ev süpür yemek hazırla yedir yıka aycanı yıka uyut kek yapyaklaşık kasımdan beri evde hiç pasta börek yapmadım ayıplamayın kendim yemicem die yapmıodum ama kızım için yaptım cevzli fındıklı bademli ve yemedimmmmm eşim çayla şimdi yiyor ) yarına yemek yap spor yap çayını al ve bu saat olsun yeni içeceğimmm
walla kendime bile şaşırdım yorgunluğuma rağmen sporumu da yaptım
bugünkü menümü de yazayım
8de
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çay kaşığı bal
4 zeytin
ara
1 elma( çantamda götürmüştüm çarşıda sokakta yedimm)
1 minik lokma(ahilik derneğinin haftasıymış dağıtıyorlardı sokakta ve kızm yedirdi zorla hayır diyemedim)
öğle
5 yk taze fasülye
4 yk yoğurt
ara 1 şeftali
akşam
3 yk taze fasülye
semizotu salatası
ara
üzüm
3.5 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
4 kupa şekersiz çay
30 dakika spor
(menemeni yaparken dedimki niye boş duruyorum leslie gibi 1000 adım attım
sonra 100 twist
sonra plates ve yer hareketleri karışık tamamladım kendimle gurur duydum walla)
marttan beri diyetteyim ama ilk defa bu hafta bu kadar dietle barışık bir şekilde hemen hemen kaçamaksız geçiriyorum
diyetisyenim le dewam ederken o beni çok rahat bırakıyordu ne istersen onu ye ama sınırını bil derdi amasağlam sporum vardııı haftada 1-1.5 arası verdim hep ...
şimdi kendim kaçamaksız ve kendi sporumla bu hafta 1 kilodan aşağı verirsem benim metada bir sorun var demektir...
çünkü süper gidiyor ve cumayı iple çekiyorummm..
canım kendin alıp yapsana bir kaç sefer acemilik oluyor ama zamanla elin alışıooo bencede çok kullanışlı bişi ayaklar eller nasıl bakımlı duruyorr...
hoşbuldum canım senin azmine hayran kaldımtebrikler ortim hadi başlayınca gerisi geliyor afferin sana....
menü ii de ortimmm hani meyve nerde.....
ayyy bende çok seviom böle ojeleri deryaaa çok beğendimmm
bende geçen french seti aldım ara ara yapıom flormardannn çok ta güzel yaparım sölemesi ayıp...
ay bende mi gitsem yarın foruma bir çok çeşiti varrr renk renkk
canım bende dün akşam yaptım yemeğimi gelince hazır ii oldu hatta biraz önce okula götüreceğimi de yaptım menemen yaptım ayranla onu yerimmm
hadi bakalım miniklere de sana da aferinnn...
benim de pazartesi boş günüm toplam 22 saat dersim var beim asıl yarın başlıyo mesaiii
bende hayran kaldım walla tek tek atlamadan alıntı yapıp bişiler yazmışş
filizcim hoşgeldin bu arada özlettin kendiniiii
ben mersine gittiğimizde deli olmuştum yaaa nasıl özlüo insan burayııı
bencede .....
izlemmm döktürmüşün yine arkadaşımmmm yaratıcı insan başka yaaaa
ayşecim valaha menünde sporunda harika gidiyor, azmin eksilmesin canımben de size bugünümü anlatayım
okula git dersim yokmuş annem kızımla çarşıya gitmiş bende çarşıya gittim boool bool dolaş eve gel kızımı uyttum bende biraz uyudum kalk ev süpür yemek hazırla yedir yıka aycanı yıka uyut kek yapyaklaşık kasımdan beri evde hiç pasta börek yapmadım ayıplamayın kendim yemicem die yapmıodum ama kızım için yaptım cevzli fındıklı bademli ve yemedimmmmm eşim çayla şimdi yiyor ) yarına yemek yap spor yap çayını al ve bu saat olsun yeni içeceğimmm
walla kendime bile şaşırdım yorgunluğuma rağmen sporumu da yaptım
bugünkü menümü de yazayım
8de
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çay kaşığı bal
4 zeytin
ara
1 elma( çantamda götürmüştüm çarşıda sokakta yedimm)
1 minik lokma(ahilik derneğinin haftasıymış dağıtıyorlardı sokakta ve kızm yedirdi zorla hayır diyemedim)
öğle
5 yk taze fasülye
4 yk yoğurt
ara 1 şeftali
akşam
3 yk taze fasülye
semizotu salatası
ara
üzüm
3.5 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
4 kupa şekersiz çay
30 dakika spor
(menemeni yaparken dedimki niye boş duruyorum leslie gibi 1000 adım attım
sonra 100 twist
sonra plates ve yer hareketleri karışık tamamladım kendimle gurur duydum walla)
marttan beri diyetteyim ama ilk defa bu hafta bu kadar dietle barışık bir şekilde hemen hemen kaçamaksız geçiriyorum
diyetisyenim le dewam ederken o beni çok rahat bırakıyordu ne istersen onu ye ama sınırını bil derdi amasağlam sporum vardııı haftada 1-1.5 arası verdim hep ...
şimdi kendim kaçamaksız ve kendi sporumla bu hafta 1 kilodan aşağı verirsem benim metada bir sorun var demektir...
çünkü süper gidiyor ve cumayı iple çekiyorummm..
İzlemcim bu kombinin ve saçın kesinlikle şu güne kadar gördüğüm en mükemmel halin sanırım..Kombinlerini genelde hepsini beğenirim ama buna tek kelimeyle hayran kaldım..Elbise zaten çok güzelmiş ama saçın, makyajın harika uyum sağlamış...Mükemmel olmuşsun
Tek bir şeyi beğenemedim o da gümüş üzeri altın takıları..Gümüş takılarla daha da mükemmel olurdu bence
Kahküllerini sakın kesme, bu kadar yakıştığını çok az insanda gördüm ben, bana bu kadar yakışsa hiç uzatmazdım önlerini
.[/COLOR][/I][/B]
tam herkese cevap yazacaktım eşim isyan bayragını çekti hadi yatmaya diyeeeizlemin resmine yorum yapayım bari
izlem bende çok hoş buldum elbise ayakkabılar çok güzel saç çok hoş ama bende derya ya katılıyorum sarı renk takılar yerine gümüş renk daha uyumlu olurdu tabi benim fikrim bu.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kızkardeşini merak ettim ne giydi diye canım yaa ne güzel heyecanlar bunlar
kocaman bi günayyyydıııııınnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrr
günaydın kızlar gemişi okuyamadımm
öglen okurum zamınım olunca
ama cnım çok sıkıldı yaa hergün artı çıkıyorumm
diyetide bozmuyorumm ,bol su bitki çayı
sanırım spor yapmak lazım
evde leisle ablayla başlayım ben en iyisii
sabah kalkmak zor oluyor çünkü artık 6:30 da
öncelikle hoşgeldin cnm...ah canım keşke benimde sadece 7 kilo derdim olsaydıbaşarırsın bacım ya dert etme 7 kilo uçar gider..
tatlımmmmmmmmm hoşgeldin cnmnasılsınız sizleri çooook özledim
hepinize az kalorili ve booolll enerjili bi hafta diliyorum
öğrtmn arkdşlarnda öğretim yılı hayırlı olsun:92::92::92:
burdan uzak kalmak bana pek yaramadı kilo kaybı istediğim gibi olmadı, birazda rahatsızlanınca pek dikkat edemedim, bugün yeni bi başlangıçla tam gaz devam arkadaşlar
enaz 100 syf.biriken geçmişe bi neler olmuş
ben geçmişe gideyimuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn yolum var....:95::95::95::95:
bunları bilmiyordum cnm ve sürekli tablet kullanıyorum...paylaşım için teşekkürler bitince toz alıcam..merhabalar kızlar yarın istanbula dönüyorum inşallah aranıza çarşamba katılacağım şimdi internete giremiyorum ama aklım sizde 86dan 87ye çıktım ne yazıkki ama önümüzde uzun bir kış dönemi var inşallah gidecek bu kilolar sizinle umarım herkes iyidir
guleysacım hoşgeldin aramıza benim de 6aylık bir kızım var nisan doğumlu senin anlattıklarınla aynı şeyleri yaşıyoruz gerçi geçmişte bir iki sayfa okuyabildim ben 95le doğuma gidip doğum sonrası 85e indim sonra süt olsun diye 90a çıktım şimdi 87yim daha doğum sonu kiloma bile ulaşamadıminşallah kiloları birlikte vereceğiz ben özlem bu arada
kızlar ya bir de alakası yok ama önemli olduğunu düşündüğüm bir konu var eve bulaşık makinası servisi geldi tablet kullanmayın dedi bir de 1 tatlı kaşığı yeter fazlası iyi durulanmaz zararlı olur dedi biz aylardır sabunlu kalan tabaklardan yemişiz çok zararlı şimdiki makineler 14lt suyla yıkadığı için çok kirli olmayan bulaşıklara bir çay kaşığı koysanız bile yeter dedi haberiniz olsun
sizi çok seviyorummm...
herkese merhabaaa
destek veren herkese çok teşekkür ederim
özellikle derya ve sevda ya, özel olarak da ilgilendikleri için
o sözler sinirle söylenmiş şeyler, allaha şükür hallettik, tüm kırıldığım şeyleri anlattım
sırf önce ben konuşayım diye inat etmiş, yoksa çözülmeyecek bişiy değildi
ama tekrarlanmamak kaydı ile
herşey normale döndü çok şükür
dün kardeşimi de verdik
çoook güzeldi, söz dedik ama nişan gibi oldu
oynadık eğlendik, yüzük takıldı yemekler yendi ooof offf
3te eve geldik, toparlan et anca 3.5 ta yattım, yorgunluktan öğlen 12de kendime geldim, kardeşimden çok ben yoruldum
herkesle ilgilen, işleri yap ooyy oyy
olacak o kadar çok güzeldi herşeyy
çok teşekkür ederim hepinizeeeeeeeee
kocaman bi günayyyydıııııınnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?