80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kepek ekmeğinin kalorisi daha düşük değilmii? o yüzden onu yiyorum.
öğlen biskuvi ve peynir yedim çünkü hafif olsun istedim ondan önceki ara öğünüm biraz fazlaydı çünkü bademli incirli yoğurt yemiştim baya doyduğum için öğleni öle atlattım.bide ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum.o yüzden yumurtayı yağsız tavada yaparım dere otu yerim ama inşş onuda pek sevmem ama zayıflamak için yerim...tavsiyelerin için teşekkürler canım bu resimdeki fit bayan senmisin masum ççok zayıfsın çok güzel maşallah

ayyyyy izlem yaaa o kurabiyelerrrr her bimee gittigimde gözüme çarpıyor yaa
hatta geçen bakmadan tırıs geçtimmmm elleirm gidipte alırr diyeee
bi ye bakalımmm yemeye degerse bizde yiyekkk

ben artık markete gitmiom banu gidersem alırım die ama gitsemde o reyonlara hiç girmiommm...
bu arada tulum çok güzeelll inşallah seneye yaz bende istiom ...

bu arada beyaz tv nerenin bilmiom ama eşim geçen dreambox die bişi almış onda görmüştüm o kanalı bütüüüüün uyduları açıyooo bi bakayım hangi uydunun sölerim sizee....

izlemm derya diyince baktım tekrar da hakkaten kahküller ne güzel olmuş hayatımda hiç kahkülüm olmadı alnımda v dönerim var ve durmuyoo öle seninki gibi en son ilkokulda kesilmişti ve çok kötü duruyor...
çok beğendim o sarı takılar da başka bişeyle mesela kahverengi bi kıyafetle çok hoş olur ama benim hiç kahverengi kıyafetim de olmadı kendime yakıştıramıyorum nedense o rengiii

hhhhaaa haaaa izlem baksana yazınca farkettimmm benim ne çok şeyim olmamışş emrah gibiiiii..
benim hiç oyuncağım olmadı ablaaaaaaaaaaaaaa....

banuuuu gör bak kübra idi galiba ismi (kusura bakmasın) ne diooo
senmisin diooo

bide öncekilerden eklesene allah aşkına gece gece hırslansın herkesssss

ayyy allahım bizlerede nasip et bu duyguyuuu....

[/QUOTE]

Frenchte de flormar çok iyi oluyor, çarşamba günü yaptırmıştım daha dün sildim baya uzun ömürlü oluyor.[/QUOTE]

canım kendin alıp yapsana bir kaç sefer acemilik oluyor ama zamanla elin alışıooo bencede çok kullanışlı bişi ayaklar eller nasıl bakımlı duruyorr...

çalışan arkadaşlara ve öğretmen arkadaşlara bir önerim var
bugün saklama kaplarında okula badem fındık ve kuru üzüm götürdümm dolabıma koydum muhtemelen sizinde kendinize ait bir dolabınız vardır özellikle üzüm kan şekeriniz düştüğünde çok işe yarıyor...ayrıca kan değerleriniz diyette değişebilir bunun içinde kuru üzüm süper .... mesela ara öğünlük bişi götürmeyi unuttunuz meyve yoğurt gibi açın yiyinnnn dolabınızdan veya benim favorim ayran okulda soğuk soğuk....

diyetisyenim şöyle demişti

ara öğün alternatifleri
6 badem 1yk kuru üzüm
6 fındık 1 yk kuru üzüm
2 ceviz 1 yk kuru üzüm
1 bardak ayran
1 bardak süt
1 porsiyon meyve( avuç içini dolduracak kadar)
1 küçük kase yoğurt

bilginize özellikle yeni başlayanlaraaa

kızlar yaa menüme bir göz atın bi yorum yapın walla çok korkuom bu hafta veremem die sanki sabit gibi sabahları cumadan beri 500 gitmişti bugün +100 çıktı düne göre sinir oldummm ama pes etmek yok tabikiiiiii
tam gaz yola dewammmmmm

ben kaçıom sabah 07:30 da kalkıom hepinize ii geceler.....

canım kendin alıp yapsana bir kaç sefer acemilik oluyor ama zamanla elin alışıooo bencede çok kullanışlı bişi ayaklar eller nasıl bakımlı duruyorr...

Ayşecim genelde kendim yaparım zaten, elim yatkındır da çarşamba maniküre gitmiştim devamında da yapılsın dedim o yüzden yani

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar tüm gün anca fırsat buldum menümü yazmaya.

uyanınca:1 su bardagı su

kahvaltı:1-2 parça çeçil peyniri,1 dilim uno denge light ekmek,1 yeşil zeytin,karışık taze meyve(bir kaç parça)

öğle:1 kepçe mercimek corbası,3-4 parça kuşbaşı et ve sulu patates

ara:light süt

akşam:1 kase light yoğurtlu tavuklu yayla çorbası, 1 tabak közlenmiş patlıcan salatası,acı biber turşusu

ara:1 tane eti form limonlu bisküvi

ya düzenim bozuldu evim değişince.lavaboya pek çıkamıyorum.üstelik çok bol su da içemedim.ama aşırı yürüdüm.nereden baksanız 2bucuk saat.işlerimi yürüyerek hallettim resmen.

inşallah tartıda eksik cıkarım.iyi geceler hepinize

hoşbuldum canım senin azmine hayran kaldım gerçekten buranın büyüsü insanı bağlıyor

ayşecim valaha menünde sporunda harika gidiyor, azmin eksilmesin canım

tam herkese cevap yazacaktım eşim isyan bayragını çekti hadi yatmaya diyeee izlemin resmine yorum yapayım bari

izlem bende çok hoş buldum elbise ayakkabılar çok güzel saç çok hoş ama bende derya ya katılıyorum sarı renk takılar yerine gümüş renk daha uyumlu olurdu tabi benim fikrim bu.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin kızkardeşini merak ettim ne giydi diye canım yaa ne güzel heyecanlar bunlar

sabah:2 di.tam ta. ekmek, örgü peyniri,3 zeytin,
1 salatalık, ye.biber, şekersiz çay

ara:2 gün ka.kayısı, 6 fındık

öğlen:1 bü.kase ayran çorba (içine 1 salatalık doğradım)

ara:1 armut
ara:1 ku. sade türk kahvesi

akşam:sebzeli et sote, 2 ka. bulgur, cacık

ara:1 şeftali

2.5 lt.su
2 beşibiryerde, 1 yeşilçay
spor:

selammm denizcim nasılsın canım sen en iyisi eşini bekletme

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum.....

yook kuuu o kadar da değill
kahkül kestirmek yoktu aklımda ama, 1 gün önce kaşlarımı aldırdım, yuvarlak bişiy oldu
kıza dedim, fazla kavisli olmasın, çatık kaş gibi oluyor diye, all sana çatık dedi yanii hem çok inceldi hemde yuvarlak
herkes çok beğendi ama bana tuhaf geldi çok nedense
hiiiççç beğenmedim, nefret ederim yuvarlak kaştan, o yüzden biraz değişiklik olsun
kaşlarıma dikkat etmiyim diye saçımı yaptırırken kestiriverdim

aslında boncuklar gümüş değil, kırık beyaz ama öyle görünmüş haklısın canım
hayatım daha önce de söylemişimdir sanırım, ama altın takmak düğünde bayramda adettir bizim oralalarda
incimin de renkleri uyuyor ama, bu kıyafete inci olmazdı, altın setimi taktım bende

yoksa bilirsin değişik aksesuarları çok severim

bu arada ne oluyor kuuu, onu beğendim bunu beğenmedim, topiğin moda editörlüğünü elimden mi alıcan sen benim bakam

şaka yapıyorum kuşuummm

ayşee
yaa ne güldüm kuu delüüü
bende dicektim ayşe küçük emraha bağlamışsın diye sen yazmışsın

alnımda benimde dönerim var aslında ama çok etkilemiyor
dönerinin olmadığı ters tarafa yatırıp yarım kahkül olarak kullanabilirsin aslında sana çok yakşır

saol denizcim çok teşekkür ederim

tatlım bende o ayrıntılara çok dikkat ederim, hobim zaten böyle şeyler
ama bizim oralarda düğünde bayramda altın takmak adettir, zorla deil de sevdiğim için takıyorum

banuş deya da söylemiş ama,
kalın kemerde hoş durur ince kemerde
siyah bele dolanan deri kemer de takabilirsin :82:
ben zincir filan çok sevmiyorum ama severden deneyebilirsin, çok bişiy değişmez ama

kalın ya da ince bir kemerle de dene foto çekil bakalım
birde göğüs kısmını biraz aşağı indir

günaydın kızlar gemişi okuyamadımm
öglen okurum zamınım olunca
ama cnım çok sıkıldı yaa hergün artı çıkıyorumm
diyetide bozmuyorumm ,bol su bitki çayı

sanırım spor yapmak lazım
evde leisle ablayla başlayım ben en iyisii

sabah kalkmak zor oluyor çünkü artık 6:30 da

kocaman bi günayyyydıııııınnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrr

günaydın herkese:79::79::79::79: bizde artık normal hayata döndük erkenden kalkıyorum ocuklar okula başladı

ah canım keşke benimde sadece 7 kilo derdim olsaydı başarırsın bacım ya dert etme 7 kilo uçar gider..
öncelikle hoşgeldin cnm...
canım ben ramazan ve bayramda 8 kilo aldım 62ye kadar inmiştim...yaklaşık 6 haftadır bu fazlalıqı taşıyorum...2 haftadırda ya misafirim var yada biz biyerdeyiz birtürlü eski düzenime girememiştim...dün sil baştan başladım..çizelgende kilo bilgin olmadıqı için şuan kaç kilo olduqunu bilmiyorum ama ben 90lardan buralara geldim..kilon kaç olursa olsun sakın dert etme..isteyince inan veriliyor..istediqin kiloya indiqin günleri Allahın izniyle göreceksin cnm..

tatlımmmmmmmmm hoşgeldin cnm nasılsın bitanem özledik seni...nasıl geçti neler yaptın tatlım...aldıqın kiloya gelince hiç dert etme formül bizim elimizde...

bunları bilmiyordum cnm ve sürekli tablet kullanıyorum...paylaşım için teşekkürler bitince toz alıcam..

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...

kocaman bi günayyyydıııııınnnnnnnnnnnnnn güzellerrrrrrr

aynı güzellikte sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…