günaydın kızlarr
6 haftadan buyana ilk defa dün normal düzenime döndüm veeeeeee 2 kilo gitmişşşşşşbukadar fark beklemiyordum çok şaşırdım tekrar tekrar basküle inip çıktım...bomba gibi başlıyorum bu güzel rakam sayesinde güne....eskiye dönmek çok güzel özlemişim bu duyguları..
bu sabah kahvaltıda ekmek yemedim öqleden sonra bir arkadaşıma oturmaya gidicez ve özel isteklerimiz vardı onları yapıcak bize... dengelemek amaçlı ekmek yemedim öqlende ızgara balık yicem öyle gidicem artık arkadaşta yediklerim akşam yemeqim olur zaten 5 ten sonra bişey yemiyorum...yada en fazla eve geldiqimde yediklerimi etkisiz hale getirmek için çok az special K yerim..
bu arada 6 gün oruçları için yarından itibaren son 6 gün kızlar..bende bu akşam inşallah sahura kalkıcam...kilo vermem büyük ihtimalle sekteye uqrar çünkü ramazanda hiç veremedim..oruçluyken vücudum su tutuyor bnm veremiyorum...bittikten sonra devam ederim inşallah...haftaya pazartesi 6.günüm olacak..bu arada inşallah reql olmamda 6 günleri tamamlayabilirim...
yook kuuu o kadar da değill
kahkül kestirmek yoktu aklımda ama, 1 gün önce kaşlarımı aldırdım, yuvarlak bişiy oldu
kıza dedim, fazla kavisli olmasın, çatık kaş gibi oluyor diye, all sana çatık dedi yanii hem çok inceldi hemde yuvarlak
herkes çok beğendi ama bana tuhaf geldi çok nedense
hiiiççç beğenmedim, nefret ederim yuvarlak kaştan, o yüzden biraz değişiklik olsun
kaşlarıma dikkat etmiyim diye saçımı yaptırırken kestiriverdim
aslında boncuklar gümüş değil, kırık beyaz ama öyle görünmüş haklısın canım
hayatım daha önce de söylemişimdir sanırım, ama altın takmak düğünde bayramda adettir bizim oralalarda
incimin de renkleri uyuyor ama, bu kıyafete inci olmazdı, altın setimi taktım bende
yoksa bilirsin değişik aksesuarları çok severim
bu arada ne oluyor kuuu, onu beğendim bunu beğenmedim, topiğin moda editörlüğünü elimden mi alıcan sen benim bakam
şaka yapıyorum kuşuummm
[
günaydın kızlar gemişi okuyamadımm
öglen okurum zamınım olunca
ama cnım çok sıkıldı yaa hergün artı çıkıyorumm
diyetide bozmuyorumm ,bol su bitki çayı
sanırım spor yapmak lazım
evde leisle ablayla başlayım ben en iyisii
sabah kalkmak zor oluyor çünkü artık 6:30 da
O kadar o kadar
Ay ben kaş konusunda güvenemiyorum kimseye ya, hemen inceltiyorlar
Ama herkes beğendiyse eminim güzel olmuştur, sıkma sen de canını, baktın alışamıyorsun uzatırsın gene ne kadar uzatması bir kadın için eziyet olsa da..
E madem adetmiş, sen de severek takıyorsan iyi etmişsin yavrum..Hem bakılacak başka yerler var takılardan önce
Kendimi huysuz jüri üyeleri gibi hissettim kuu
Bizi leslie paklar, hep diyorum banu hadi bismillah deyip başlamak lazım
teşekkür ederim canım kilo almadım fakat istediğim eksiyide göremedim, benim taktığım şeye bak artı çıkmadım diye sevinmiyorumdaöncelikle hoşgeldin cnm...
canım ben ramazan ve bayramda 8 kilo aldım 62ye kadar inmiştim...yaklaşık 6 haftadır bu fazlalıqı taşıyorum...2 haftadırda ya misafirim var yada biz biyerdeyiz birtürlü eski düzenime girememiştim...dün sil baştan başladım..çizelgende kilo bilgin olmadıqı için şuan kaç kilo olduqunu bilmiyorum ama ben 90lardan buralara geldim..kilon kaç olursa olsun sakın dert etme..isteyince inan veriliyor..istediqin kiloya indiqin günleri Allahın izniyle göreceksin cnm..
tatlımmmmmmmmm hoşgeldin cnmnasılsın bitanem özledik seni...nasıl geçti neler yaptın tatlım...aldıqın kiloya gelince hiç dert etme formül bizim elimizde...
bunları bilmiyordum cnm ve sürekli tablet kullanıyorum...paylaşım için teşekkürler bitince toz alıcam..
hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
aynı güzellikte sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmm
senin adına sevindimgünaydın kızlarr
6 haftadan buyana ilk defa dün normal düzenime döndüm veeeeeee 2 kilo gitmişşşşşşbukadar fark beklemiyordum çok şaşırdım tekrar tekrar basküle inip çıktım...bomba gibi başlıyorum bu güzel rakam sayesinde güne....eskiye dönmek çok güzel özlemişim bu duyguları..
bu sabah kahvaltıda ekmek yemedim öqleden sonra bir arkadaşıma oturmaya gidicez ve özel isteklerimiz vardı onları yapıcak bize... dengelemek amaçlı ekmek yemedim öqlende ızgara balık yicem öyle gidicem artık arkadaşta yediklerim akşam yemeqim olur zaten 5 ten sonra bişey yemiyorum...yada en fazla eve geldiqimde yediklerimi etkisiz hale getirmek için çok az special K yerim..
bu arada 6 gün oruçları için yarından itibaren son 6 gün kızlar..bende bu akşam inşallah sahura kalkıcam...kilo vermem büyük ihtimalle sekteye uqrar çünkü ramazanda hiç veremedim..oruçluyken vücudum su tutuyor bnm veremiyorum...bittikten sonra devam ederim inşallah...haftaya pazartesi 6.günüm olacak..bu arada inşallah reql olmamda 6 günleri tamamlayabilirim...
arkadaşlarım ben buraya tam 19 aralıkta geldim, ve toplamda 18.500 kilo verdim kızlar, çoğunuz burdaydınız ben geldiğimde, çoğunuzda 5 aşağı 5 yukarı aynı kilolarda, yaptığınız yanlışları bulun neden kilo veremiyorum sporum mu eksik hangi grupları beraber almamalıyım kızlar gerçekten çok hafifliyorsunuz estetik açıdan görüntüyü bi yana bırakın sağlık açısından çok rahatlıyorsunuz gerçekten içimden resmen 3-4 yaşlarında bir çocuk çıktı sağlık problemlerinizi de göz önünde bulundurarak şu yaz günlerinde size yaramayan yani kilo aldıran yiyecekleri rafa kaldırın...
benim en çok kullandığım sözlerden biri 'şimdiye kadar yedim de ne oldu' diyorum... evet şimdiye kadar yedim de ne oldu yanii bir anlık mutluluk sonra pörtleyen yağlar öfff düşündükçe çıldırıyorum ben diyetten önce afedersiniz klozete oturduğumda doğum da yaptığım için göbeğim yığılırdı bacağımın üstüne şimdi 6 ay kesintisiz spor yapmadığım halde çok çok toparlandı, halaa bikini giymiyorum tam olarak toparlanmadı ama çok şık mayolarda var bayanssulusmile vee en büyük sorunum hala basen ve iç bacaklar ama buna bin şükür bi resmim var doğumdan 1 ay sonrası bi yerde çekmişiz plastik sandalyeye öle bir yayılmışım ki sanki zor sığıyorum, demem o ki kızlar gerçekten çok kolay azıcık azimlenin yaaa listeye bakıyorum yani bi gün birinci olan diğer hafta sonuncu verdikleri artıda yemin ediyorum çok kolay benim metebolizmamda yavaş çok hızlı veremedim biliyorsunuz kaçamak yapınca hamburger menü yedim yanii, yemin ediyorum bi adım atın şu hazzı şu mutluluğu herkesin özenerek bakışını yaşayın, bana diyolarki hiç doğum yapmış kadın gibi değilsin genç kız gibi, neden ee o şekilde giyiniyorum her mağazandan kıyafet buluyorum artık bende çok zayıf değilim ama buluyorum herşeyi vee göze batmıyor incecik duruyor 40 beden elbise, bazı pantolonlar hala 42 ama o da düşecek lütfen kendinize bi iyilik yapın ve kurtulun...
off çok yazmışım... içim doluymuş bi 5 kilo daha vereyim de başarı öykümü yazıcam en büyük hayalim buraya geldiğimden beri inşallah nasip olur... sempatiksalakcinni
darkolive, adatoprak, aysen_34, mond, BuTTeRfLy86+, yagmurgozlu+, hasekisultan
herkese selam kızlar yazdıklarımı gerçekten herkes motive olsun farkına varın diye yazıyorum tülayda bana katılacaktır ikimiz çok emek verdik araştırdık lütfen atın fazlalıkları yaşınızdan büyük şeyler kocaman tunikler fazlalıkları örtsün diye hep siyah giymeyin, bi başlayın gerisi gelecek zaten...
canım şekersiz içmeye çalış tatlandırıcıların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yinede sen bilirsin...Allah kabul etsin canım, ben tamamlayamıyorum 6 günleri bankada çalışıyorum paralar pislik içinde felan toz yutuyoruz bütün gün çok zor oluyorAllah günah yazmasın..
Bende bu sabah 1 adet incir ve bir adet erik yedim akabinde 1 saat sonra da tek şekerli bir bardak çay ile kepekli grissini yedim ama çubuk kraker gibi incecik olanlardan 3 adet..
Öğlende dikkat ediyorum salata tabağı alıyorum genelde, ama akşam bozuyor beni kızlar kocamla güzelce yiyorum yemeğimi tabi kepekli ekmek yiyorum uno denge light 2 dilim..
kızlar şeker yerine tatlandırıcımı kullansam sizce? zararı varmıdır? :26:
canım şekersiz içmeye çalış tatlandırıcıların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yinede sen bilirsin...
şekersizde içemiyorum işte çaybardağına yarım kesme şeker atıyorum, fincan yada kupaya 1 kesme şekeri..
Bide çok kahve içiyorum ben yani kupaya tek kesme şeker kullanıyorum ama kahve beyazlatıcı cafemate çok kullanıyorum kilo yaparmı buda? :97:
canım senin sorunun şekerden çok kullandığın kahve kremasıbunlar çok kilo yapar, cafemate yerine sade veya light sütle içebilirsin kahveni tabi fazla kaçırmadan...
çok teşekkür ederim tatlım...Allah kabul etsin canım, ben tamamlayamıyorum 6 günleri bankada çalışıyorum paralar pislik içinde felan toz yutuyoruz bütün gün çok zor oluyorAllah günah yazmasın..
Bende bu sabah 1 adet incir ve bir adet erik yedim akabinde 1 saat sonra da tek şekerli bir bardak çay ile kepekli grissini yedim ama çubuk kraker gibi incecik olanlardan 3 adet..
Öğlende dikkat ediyorum salata tabağı alıyorum genelde, ama akşam bozuyor beni kızlar kocamla güzelce yiyorum yemeğimi tabi kepekli ekmek yiyorum uno denge light 2 dilim..
kızlar şeker yerine tatlandırıcımı kullansam sizce? zararı varmıdır? :26:
teşekkür ederim canım kilo almadım fakat istediğim eksiyide göremedim, benim taktığım şeye bak artı çıkmadım diye sevinmiyorumdagiden 400 diye üzülüyorum
senin adına sevindimallah kabul etsin canım
SÜPERSİN CANIMMM
herkese iyi geceler arkadşalrrr
İzlemcim bu kombinin ve saçın kesinlikle şu güne kadar gördüğüm en mükemmel halin sanırım..Kombinlerini genelde hepsini beğenirim ama buna tek kelimeyle hayran kaldım..Elbise zaten çok güzelmiş ama saçın, makyajın harika uyum sağlamış...Mükemmel olmuşsun
Tek bir şeyi beğenemedim o da gümüş üzeri altın takıları..Gümüş takılarla daha da mükemmel olurdu bence
Kahküllerini sakın kesme, bu kadar yakıştığını çok az insanda gördüm ben, bana bu kadar yakışsa hiç uzatmazdım önlerini
Banuşum bağlama kemerler var ya onlar çok güzel gider, vizon rengi de olur ama siyah daha güzel olur bence..Ayakkabısı çantasıyla da tamamlarsan yeterince hareketlenir. Bağlama kemerden başka yine bel kısmına zarif ince zincirler takabilirsin içeriden ufak çengelli iğnelerle, yada zincire canlı renkli boncuklar geçirebilirsin.Zincirin ucunu da yandan sallandırabilirsin gene boncuklu şekilde.Çok da abartmaya gerek yok bence bağlama kemer bile yeter o tulum sade daha güzel olur sanki :)
Frenchte de flormar çok iyi oluyor, çarşamba günü yaptırmıştım daha dün sildim baya uzun ömürlü oluyor.
ben de size bugünümü anlatayım
okula git dersim yokmuş annem kızımla çarşıya gitmiş bende çarşıya gittim boool bool dolaş eve gel kızımı uyttum bende biraz uyudum kalk ev süpür yemek hazırla yedir yıka aycanı yıka uyut kek yapyaklaşık kasımdan beri evde hiç pasta börek yapmadım ayıplamayın kendim yemicem die yapmıodum ama kızım için yaptım cevzli fındıklı bademli ve yemedimmmmm eşim çayla şimdi yiyor ) yarına yemek yap spor yap çayını al ve bu saat olsun yeni içeceğimmm
walla kendime bile şaşırdım yorgunluğuma rağmen sporumu da yaptım
bugünkü menümü de yazayım
8de
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çay kaşığı bal
4 zeytin
ara
1 elma( çantamda götürmüştüm çarşıda sokakta yedimm)
1 minik lokma(ahilik derneğinin haftasıymış dağıtıyorlardı sokakta ve kızm yedirdi zorla hayır diyemedim)
öğle
5 yk taze fasülye
4 yk yoğurt
ara 1 şeftali
akşam
3 yk taze fasülye
semizotu salatası
ara
üzüm
3.5 litre su
1 yeşil çay
1 form çayı
4 kupa şekersiz çay
30 dakika spor
(menemeni yaparken dedimki niye boş duruyorum leslie gibi 1000 adım attım
sonra 100 twist
sonra plates ve yer hareketleri karışık tamamladım kendimle gurur duydum walla)
marttan beri diyetteyim ama ilk defa bu hafta bu kadar dietle barışık bir şekilde hemen hemen kaçamaksız geçiriyorum
diyetisyenim le dewam ederken o beni çok rahat bırakıyordu ne istersen onu ye ama sınırını bil derdi amasağlam sporum vardııı haftada 1-1.5 arası verdim hep ...
şimdi kendim kaçamaksız ve kendi sporumla bu hafta 1 kilodan aşağı verirsem benim metada bir sorun var demektir...
çünkü süper gidiyor ve cumayı iple çekiyorummm..
kepek ekmeğinin kalorisi daha düşük değilmii? o yüzden onu yiyorum.
öğlen biskuvi ve peynir yedim çünkü hafif olsun istedim ondan önceki ara öğünüm biraz fazlaydı çünkü bademli incirli yoğurt yemiştim baya doyduğum için öğleni öle atlattım.bide ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum.o yüzden yumurtayı yağsız tavada yaparım dere otu yerim ama inşş onuda pek sevmem ama zayıflamak için yerim...tavsiyelerin için teşekkürler canım bu resimdeki fit bayan senmisin masum ççok zayıfsın çok güzel maşallah
banuuuu gör bak kübra idi galiba ismi (kusura bakmasın) ne diooo
senmisin diooo
bide öncekilerden eklesene allah aşkına gece gece hırslansın herkesssss
ayyy allahım bizlerede nasip et bu duyguyuuu....
ikızlar yaa menüme bir göz atın bi yorum yapın walla çok korkuom bu hafta veremem die sanki sabit gibi sabahları cumadan beri 500 gitmişti bugün +100 çıktı düne göre sinir oldummm ama pes etmek yok tabikiiiiii
tam gaz yola dewammmmmm
ben kaçıom sabah 07:30 da kalkıom hepinize ii geceler.....
yook kuuu o kadar da değill
kahkül kestirmek yoktu aklımda ama, 1 gün önce kaşlarımı aldırdım, yuvarlak bişiy oldu
kıza dedim, fazla kavisli olmasın, çatık kaş gibi oluyor diye, all sana çatık dedi yanii hem çok inceldi hemde yuvarlak
herkes çok beğendi ama bana tuhaf geldi çok nedense
hiiiççç beğenmedim, nefret ederim yuvarlak kaştan, o yüzden biraz değişiklik olsun
kaşlarıma dikkat etmiyim diye saçımı yaptırırken kestiriverdim
aslında boncuklar gümüş değil, kırık beyaz ama öyle görünmüş haklısın canım
hayatım daha önce de söylemişimdir sanırım, ama altın takmak düğünde bayramda adettir bizim oralalarda
incimin de renkleri uyuyor ama, bu kıyafete inci olmazdı, altın setimi taktım bende
yoksa bilirsin değişik aksesuarları çok severim
bu arada ne oluyor kuuu, onu beğendim bunu beğenmedim, topiğin moda editörlüğünü elimden mi alıcan sen benim bakam
şaka yapıyorum kuşuummm
ayşee yaa ne güldüm kuu delüüü
bende dicektim ayşe küçük emraha bağlamışsın diye sen yazmışsın
alnımda benimde dönerim var aslında ama çok etkilemiyor
dönerinin olmadığı ters tarafa yatırıp yarım kahkül olarak kullanabilirsin aslında sana çok yakşır
banuş deya da söylemiş ama,
kalın kemerde hoş durur ince kemerde
siyah bele dolanan deri kemer de takabilirsin :82:
ben zincir filan çok sevmiyorum ama severden deneyebilirsin, çok bişiy değişmez ama
kalın ya da ince bir kemerle de dene foto çekil bakalım
birde göğüs kısmını biraz aşağı indir
süper kahvaltımı yaptım işlerimde bitti ocaga yemekte koydum birazdanda cocuklara börek yapacagım
sana dimiştim filiz...kızım b-fit olayı başka bişi.....haydi hayırlısı,çok sevindim hem başlamana ,hem beğenmene ..güle güle gitsin santimlerin
bugün b-fite başladım aman allahımmm o nasıl bişiiiiiiiii
her yanım ama her yanımmmmm muhteşem çalıştııı benim evde yaptığımla alakası yokk
yurt dışından özel hocamız varrr kadını bi görünn agzımızın suyu aka aka seyrettik kadını kadın lastik gibiii
biz arkadasla tühhhh bize beee bizde kadınız oda kadınn şu halimize bakk dedikkkk
veeee arkadasımıda ikna ettim oda baslıyooo
beraber gidip gelicezzzz müthiştiiiii zaten villayı bi görünn şaka gibiii o nasıl bir cafe o nasıl salon
yarabbi özel ürünler (metabolizma hızlandırıcı caylar acıkınca yenilebilecek aparatiflerrr)
özell masajlarrrrrrrrrr biz şokkkkkk hiç o kadar beklemiyodukkk
251 lira verdim ama degerrr inanın degerrr imkanı olann hiçç düşünmesinnn hiçççç
Canlar merhaba, geçen gün uzun süredir istediğim bir renk olan bebek mavisi ojeyi almıştım..Bugün denedim ilk defa allahım harika bir duruşu var öyle şeker ki...Ayrıca insana kendini çoook enerjik hissettriyor
Ben ojelerin etkisini çok seviyorum, ya da bir tek bana öyle etki ediyor bilemiyorum ama sanki komple yenilenmiş gibi hissediyorum oje sürünce...Bu rengi de çok sevdiğim için şiddetle tavsiye etmek istedim :92::92:
Numarası flormar 429...Zaten flormarın ojelerini tek geçerim kalite olarak..
Fotoları ben çekmedim, bir blogdan buldum, üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 259153 Eki Görüntüle 259154
merhaba arkadaşlarımmmm
bu satte işe gelinirmi geldim işte yeğenim yeni ana okuluna başladı kardeşimin bebeğide küçük o yüzden nergisi okula bıraktım...
ordan tunamı anneneye bırak falan derken saat bu oldu birazda geçmişi okudum ama malum beyanname dönemi bişe yazamadım kızlar ne olur beni affedinnnnn.
bu arda ben sizinle reğime başlayalı bu gün 9. gün başladığımda 84 idim bugün tartı 82,7 gösterdi çok mutlutyum
dün sporada gittim kızlar 55 dakikda spor yaptımmmm.
kahvaltımı yazım canlarımm
kalkınca 1 bardak süt saat 9 da
işe gelince saat 11 de 2 dilim kepek ekmeği light peynir şekersiz çay
bu arda size bahsetmiştim galiba eşim bana laf sokuyor diye kilo konusunda çok sinirleniyorum inadına şeytan rejimi bırak diyor
ama bu sefer o kadar kilo vericem ki peşimden ayrılamayacakkkk
Keşke benimkide biraz hırslandırsa beni.. 100 kiloda olsan severim seni diyor gıcık oluyorum ama çok tatlı sinirlenip hırs yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?