80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
6 haftadan buyana ilk defa dün normal düzenime döndüm veeeeeee 2 kilo gitmişşşşşş bukadar fark beklemiyordum çok şaşırdım tekrar tekrar basküle inip çıktım...bomba gibi başlıyorum bu güzel rakam sayesinde güne....eskiye dönmek çok güzel özlemişim bu duyguları..
bu sabah kahvaltıda ekmek yemedim öqleden sonra bir arkadaşıma oturmaya gidicez ve özel isteklerimiz vardı onları yapıcak bize... dengelemek amaçlı ekmek yemedim öqlende ızgara balık yicem öyle gidicem artık arkadaşta yediklerim akşam yemeqim olur zaten 5 ten sonra bişey yemiyorum...yada en fazla eve geldiqimde yediklerimi etkisiz hale getirmek için çok az special K yerim..
bu arada 6 gün oruçları için yarından itibaren son 6 gün kızlar..bende bu akşam inşallah sahura kalkıcam...kilo vermem büyük ihtimalle sekteye uqrar çünkü ramazanda hiç veremedim..oruçluyken vücudum su tutuyor bnm veremiyorum...bittikten sonra devam ederim inşallah...haftaya pazartesi 6.günüm olacak..bu arada inşallah reql olmamda 6 günleri tamamlayabilirim...

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım, ben tamamlayamıyorum 6 günleri bankada çalışıyorum paralar pislik içinde felan toz yutuyoruz bütün gün çok zor oluyor Allah günah yazmasın..

Bende bu sabah 1 adet incir ve bir adet erik yedim akabinde 1 saat sonra da tek şekerli bir bardak çay ile kepekli grissini yedim ama çubuk kraker gibi incecik olanlardan 3 adet..

Öğlende dikkat ediyorum salata tabağı alıyorum genelde, ama akşam bozuyor beni kızlar kocamla güzelce yiyorum yemeğimi tabi kepekli ekmek yiyorum uno denge light 2 dilim..

kızlar şeker yerine tatlandırıcımı kullansam sizce? zararı varmıdır? :26:

O kadar o kadar
Ay ben kaş konusunda güvenemiyorum kimseye ya, hemen inceltiyorlar
Ama herkes beğendiyse eminim güzel olmuştur, sıkma sen de canını, baktın alışamıyorsun uzatırsın gene ne kadar uzatması bir kadın için eziyet olsa da..
E madem adetmiş, sen de severek takıyorsan iyi etmişsin yavrum..Hem bakılacak başka yerler var takılardan önce
Kendimi huysuz jüri üyeleri gibi hissettim kuu

Bizi leslie paklar, hep diyorum banu hadi bismillah deyip başlamak lazım

benimde tek şansım leisle canımm ya sabah 6:30 da gidicemki artık zor geliyor yada evde çocuklar uyuyunca leisle yapmak öglen
birdee bence leislee ablanın 3 mil yürüyüşü var bi tane 45 dk bir program 1 saat yürümeden daha etkili

teşekkür ederim canım kilo almadım fakat istediğim eksiyide göremedim, benim taktığım şeye bak artı çıkmadım diye sevinmiyorumda giden 400 diye üzülüyorum

senin adına sevindim allah kabul etsin canım

arkadşlar bu yazıyı 2 ay önce okumuştum şimdide topikçe toparlanma yolunda ilerlerken aklıma geldi ve bize fydalı olur diye düşündüm

canım şekersiz içmeye çalış tatlandırıcıların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yinede sen bilirsin...

canım şekersiz içmeye çalış tatlandırıcıların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yinede sen bilirsin...

şekersizde içemiyorum işte çaybardağına yarım kesme şeker atıyorum, fincan yada kupaya 1 kesme şekeri..

Bide çok kahve içiyorum ben yani kupaya tek kesme şeker kullanıyorum ama kahve beyazlatıcı cafemate çok kullanıyorum kilo yaparmı buda? :97:

canım senin sorunun şekerden çok kullandığın kahve kreması bunlar çok kilo yapar, cafemate yerine sade veya light sütle içebilirsin kahveni tabi fazla kaçırmadan...

canım senin sorunun şekerden çok kullandığın kahve kreması bunlar çok kilo yapar, cafemate yerine sade veya light sütle içebilirsin kahveni tabi fazla kaçırmadan...

off fyaa lezzetli olan herşey neden kilo aldırıyor neden neden neden :84:

çok teşekkür ederim tatlım...
canım ben her sabah kanal d deki doktorum proqramını izliyorum...oradaki diyetisyen tatlandırıcıların normal şekerden çok daha zararlı olduqunu söyledi..dışardan aldıqımız light ürünlerde aynı derece saqlık açısından çok zararlıymış..ben ogünden sonra light ürün almıyorum...tatlandırıcı zaten hiç kullanmadım çayımı şekersiz içiyorum..alışıyorsun zamanla sende alışırsın...

hayatım kilo almadan gelmek mucize gibi bişey(en azından bnm için):) kutlarım seni gerçekten büyük bir başarı..bu yaz 4 defa şehir dışına çıktım hepsindede en az 6 kiloyla döndüm..ama çokta güzel yedim pişman deqilim...bu durumda maden kilo alamdın üzülmen yersiz..zamanımız bol yavaş yavaş vericez inşallah...
amin cnm teşekkürler...

ancakk geçmişee gidebildimmmm......

SÜPERSİN CANIMMM

herkese iyi geceler arkadşalrrr

teşekür ederim cnmm

teşekür deryoşumm fikir içinn en yakın zmanda tedarik edeyim ben kemeriii
ama benim tulumun paçalarıı boll aslınd abiraz darları güsle duruyor ama işte onlarda acaipp büyük gösteriyor kalçyı

ayşecikkk
bu aralarr gözümden kaçmıyor motivasyon snede tavan yaptı
sporund amuhteşem tebrikler cnmmm

cnm kalori bakımındna hepsi aynı ama glısemin endeks diye bir olay var
kan şekerini hızlı yükseltmeis olayı bu tambugday ve çavdar ekmekleirnde daha az kepek ekmekk beyaz unun içine kepek karıştırılmasıyla oluşuyor ...
bu arada evet cnm resimdeki benim.... :79::79::79::79::79::79:

banuuuu gör bak kübra idi galiba ismi (kusura bakmasın) ne diooo
senmisin diooo

bide öncekilerden eklesene allah aşkına gece gece hırslansın herkesssss

ayyy allahım bizlerede nasip et bu duyguyuuu....

ahh sevdam ahh benim tek hayalimmm 65 kilo olmaktıı ona kalırsa insna oglu işte doymiyyy

i

ayşecim günlük dalgalanmalar olabiliyor tatlım sana tavsiyem herügn tartılma
bak bend eöle yapıyorum amaa motivasyonum düştü düşecek o yüzden sadece cumalrı tartılcamm
bu sabah neredeysee canımm okadar sıkıldıki büskivileir yiycektim yani:82::82::82::82::82::82:

izlem ben sana kahkülü çok yakıştırıyorum cnmm güle güle kullan bende gidicme bu ara kuaföre
bu arada teşekür edeirm cnmm yorumun için
geçen kotona gittimmm snein tavsiyenle allahım takılar süperdi bir çift küpe aldım
annem foruma yakın oturyor bir gün kaçmayı planlıyorum tek başımaaa

süper kahvaltımı yaptım işlerimde bitti ocaga yemekte koydum birazdanda cocuklara börek yapacagım

selma ablam günaydınnnn kolay gelsinnn

sana dimiştim filiz...kızım b-fit olayı başka bişi.....haydi hayırlısı,çok sevindim hem başlamana ,hem beğenmene ..güle güle gitsin santimlerin

ama bu mavi çok güzelmiş yaaaaaaaaa!!!!!! bende istiyorum ....beğnedin beğendim beğendimmmmmm

izlemcim elbisen,saç,makyaj çokgüzel, hele kahküllere bayıldım,takılar içinde seni çok iyi anladığım için bişi demiyorum ama o ayakkabılar bence olmamış o elbisenin altına ,seni hep takdir ettim stil konusunda ,umarım kızmazsın ama cidden olmamış

tülümcüm hayırlı yolculuklar umarım ordan girersin,çok kaçırmayasın heeee

merhaba arkadaşlarımmmm

bu satte işe gelinirmi geldim işte yeğenim yeni ana okuluna başladı kardeşimin bebeğide küçük o yüzden nergisi okula bıraktım...

ordan tunamı anneneye bırak falan derken saat bu oldu birazda geçmişi okudum ama malum beyanname dönemi bişe yazamadım kızlar ne olur beni affedinnnnn.

bu arda ben sizinle reğime başlayalı bu gün 9. gün başladığımda 84 idim bugün tartı 82,7 gösterdi çok mutlutyum

dün sporada gittim kızlar 55 dakikda spor yaptımmmm.

kahvaltımı yazım canlarımm

kalkınca 1 bardak süt saat 9 da

işe gelince saat 11 de 2 dilim kepek ekmeği light peynir şekersiz çay

bu arda size bahsetmiştim galiba eşim bana laf sokuyor diye kilo konusunda çok sinirleniyorum inadına şeytan rejimi bırak diyor

ama bu sefer o kadar kilo vericem ki peşimden ayrılamayacakkkk

Keşke benimkide biraz hırslandırsa beni.. 100 kiloda olsan severim seni diyor gıcık oluyorum ama çok tatlı sinirlenip hırs yapamıyorum

Kızlar ben ekmek olarak uno denge light almaya başladım bir dilimi 38 yada 48 cal. yanlış hatırlamıyorsam :86:
Bide şu sodalı form çayı olayına başladım çok kötü tadı ama içmeye çalışıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…