80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence bunlar seni yıldırmaktan çokk perçinlemeli cnm
ekmegine bal sürersin rejimi bırakırsannn
emin ol snein kararını görünce vee fark eidlmeye başlayınca kilollarr o bilee şaşıracakk

merak etme şimdi kilon ile laf sokmaya çalışanlar zayıflayınc abu ne hal böyle diyeee laf söylüycekler alış cnm

inşallah canım yeniden beni kıskandığı günler gelecekkkkk.....

şimdi soruyorum mesela yolda bi kız görüyorum tayt giymiş üztüne tunik çok hoş olmuş

diyorumki be:86:nde alsam şöle

hemen sana yakışmazki hem sen koca kadın oldun diyor ya ben daha 31 yaşındayımm ama o bile kilo yüzünden beni artık koca kadın olarak niteliyor.
üstelik kızlar ben gittikçe pörtlüyorum ama eşimde hiç kımıldama yok 18 inde duruyor sanki bide zayıf ve fiziği güzel insan yanında yürümeye utanıyor.

bizde sevgi herşeyi halleder diyoruz ama öle değil oda ister yanında salına salına narin bi kadın gezsin

ama bu sefer yapıcam bunu

KIZLAR GÜNAYDIN

SABAH KAHVALTIMI BİLDİREYİM

İki dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynir ve domates ten sandaviç ve domates

kızlar bişey istiyorum sizlerdenbu yirmi kilo ve civarı zayıflayan başarılı arkadaşlar önceki ve sonraki fotolarını koysalar iyi motivasyon olur benim için ve benim gibi yeni başlayanlaar için....masum arkadaş müthüş zayıflamış çook başarılı gerçekten inş bende böle zayıflarım ...

tşk ederimm cnm akşama eklemeye çalışayımm
başarı hikayeleri bölümde var aslındaaa resimlerimm
oradanda bakabilirisnnn amaa ekliycme fotolarımı burayada

tşk canım begendigine sevindim karasız kalmıştım ama

bence kararsız kalmaaa abla çok güsel güle güle kullannn
bu arada kızlar a101 e zincirli çanta geliyor perşembe günü hemde 4 liraa
ben mavisini almayı düşünüyorumm kotlarla filan güsel olur

selam kızlar yettim gari..
anam bu ne ya dün akşamdna beri bile ne çok yazılmış anca okudum..
selmaaaaa burdayım canım ortim nasılsın.?ben bir ara cozuttum ama yine başladım dünden beri canım birsürü cici aldım onlara hakkını vermek gerek..
sevda çok hoşsun ya gidip geçmişten alıntılar yapmışsın..alıntı yaptığın haftanın yüzkarası olduğum hafta..hoş gerçi birçok hafta öyleydim ya neyse
okullar açıldı öğretmen arkadaşlara da çocuu okula başlayanlara da hayırlı olsun...
izlemcim eşinle aranın düzelmesine sevindim..iletişim her zaman kazanır...
kızkardeşine de Allah tamamına erdirsin diyorum..Bu arada saçına başına bayıldım elibisen de hoş..altın takıyı çok nadir beğenirim ama nedenlerini açıklamışsın zaten..benim kayınvalidem de bayramda gittiğimde takı setini takmayacak mısın dedi bu kıyafayete olur mu anne baksana Allah aşkına dedim geçtim vallaki aldırırken sade beyaz altından seçmiştim
banucum tulumunu çok beğendim canım..ben sendne kaç kilo fazlayım neyime güvendiysem ben de tulum aldım hem de narçiçeğiben siyah bir kemer aldım siyah ayakkabılarla giyicem..dün de ona uygun bir küpe aldım..
eksikler bitmiyor..şimdiden birsürü masraf oldu..ama iyi oldu keyfim yerinde..eski enerjim geri geldi..dündne beri kaçak yok ..
c.tesiye kadar mümkün olduğunca midemi doldurmayacak şeyler yemeye çalışcam..
dün akşamki menüme salata yazmıştım ama kuaförden 21 gibi geldim..
yarım şeftali bir armutu 5 kaşık yoğurtla karıştırıp üstüne tarçın ekip yedim..
bugünkü menü:
sabah:k
ara:1 ince grissini
öğle:çorba
1 dilim kepek ekmek
ara:light süt 200 ml
akşam:k ya da meyve salatası yoğurtlu..

hhahhahhahaha
aynen vallahii :))
saol canım teşekkürler, ben çok severim altın takmayı, normalde günlük hayatta hiç takmadığım için
düğünde bayramda takıyorum, altın seven biri için uyumsuz bişiy görünmüyor

ayy hadi leslie ye başlayalım bugün yaaa
hepsi var inmiş halde neyini naz ediyoruz anlamıyorum haa

hadi yapak

arkadşlar bu yazıyı 2 ay önce okumuştum şimdide topikçe toparlanma yolunda ilerlerken aklıma geldi ve bize fydalı olur diye düşündüm

ayy ne güzel içten yazmışım, kendimle gurur duydum vallahii
42 beden pantolon giyiyormuşum o zaman, şimdi genelde 38 oluyor bazen 40

ohh beee

off fyaa lezzetli olan herşey neden kilo aldırıyor neden neden neden :84:

canım bende asla şekersz çay içemem derdim
bir alışıyorsun bitti, bi daha şekerli çay içemessin inan 4 gününü almaz alışman

tatlım çok teşekkür ederim
zaten giydim bitti artık olsa da olmasada
kız ben o ayakkabılarımı bayıla bayıla giyiyorum ya, allah iyiliğini versin
zaten sonlara doğru sandaletlerimi giydim altına
iyiki öle görmedin, topa tutardın beni o zaman artık

hatırlıyorum bi etek eklemiştim, altında kzıın sandaletleri vardı sen onu da beğenmemiştin ben bayılmıştım
ayakkabı zevklerimiz uymuyor sanırım seninle, buluşmaya geldiğinde ayakkabılarını incelicem önce kuu :82::82::82::82:

kızlar kendime gavellodan canta aldım ama bir bakın nasıl benimki bunun siyahı karasız kaldım ya

aa selma abla çook şık çok güzel
ben bu resme eklediğin tonları kahve taba tonlarına bayıldığım için bu rengini daha çok sevdim
ama siyah çanta kullanışlı oluyor
güle güle kullan ablam içine sinsin yani

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Trençkot - BLACK

izlem sana s oluyordu dimiii
bak düşmüşfiyatı internet şubeisnd eçok uygun bencee ihtiyacın varsa kaçırmaa
trençkott

ayyy inanmıyorum
1 ay sonra 80lere çıkar buu
ne kadar inmiş yaa inanamıyorum yanii
ama mağazada bunun aynısını giyip bakmam lazım
ezbere almayayım tatlım
bir sürü modeli var çünkü,
çok teşekkürlerrr

ben yaptım bileeeee 3mil yaptım geldim üstünede 100 mekik plates topu ile birazdanda yan mekik çekirm 100 tane
sonra bir yeşil çayy

izlem ben 60 almıştım şimdi 34 lerde yanii benimkidee
bi yelek buldummm mor ve beyazı var ben morunu alıcam snaırımmm 12 tll lcw de
hafta sonu gidip bakıcamm magazada yoksa netten sipariş vercemmm

merhabalar arkadaşlar
geçmişi okudum anca
bugünde uyumıycaktım sabah çocukları okula yolladım,kahvaltımı hazırladım.
azcık uzanıyım dedim.uyuyakalmışımgözümü açtım saat 12.
hemen kahvaltımı yaptım.çayımı içiom şimdi
izlemcim kardeşinin sözü hayırlı olsun canım.
bloğunuda takip ediyorum.çok zevklisin.
kıyafetinde süper olmuş.bende takı hastasıyım
eşim ben sana çalışıyorum diyo

kızlar 3 mil yaptımm hareketli ama bana az geldi süresii
şiddetle 4 mili tavsiye eidyorum sizlere süper bişiy ben şimdi diger bölümleirni bi inceleyimm

zamanı olmayıp 5 mili sıkıştıranlarr bence 5 mil çok yavaş ondan hızlı ve süreis daha kısa olan 4 milleir deneyin derimm

eddorasss abla desem sana sanırım büyüksün bizlerdennnn
günaydınn:79::79::79::79::79:

tünaydın banucum.
farketmez canım.apla desende olur demesende

çok teşekkür ederim biz tanışmadık sanırım
sizin isminiz nedir, bloğu takip etmenize sevindim, yorumda yapabilirsiniz, yazıların altına öneri filan

banuşş morunu al, fiyatıda çok uygunmuş yaa

bende deri yelek istiyorum bi tane siyah

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…