80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hhehheh ben bunu okumuştum
gene çok severek gülerek okudum
erkekler için basit şeyler ama, 2 gün yapsalar şöyle birde misafir filan ağırlasalar 10 kişilik filan
nasıl olur acaba

tunacım bende senin gibi hissediyorum yazdıklarını okuynca üzüldüm gerçekten insan utanyor eşiyle yan yana yürümeye benim eşimde biraz toplu ama benim kadar değil...artık bıktım utanmaktan sıkılmaktan zayıflayalaım hepberaber göğsümüzü gere gere herkes görsün neler giyilir nasıl incecik olunur birlikte bunu başarıcaz inşş ben hepimizin başarı öykülerini yazacağımıza inanıyorum....hepimizn iskeleti incecik kadınların ki kadar zayıf ama bizimkinin etrafı yağlarla kaplı o yağları yakıcaz ve incecik olucaz inşallah başaarı öykülerini yazan arkadaşlarımızda bizim gibi bayanlar bizde öyle olucaz inşş üzülme...

kızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...

Son düzenleme:

evet canım haklısın birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum zatenben çok diyetisyene doktora para harcadım..

ama hep yarım bıraktım 5 kilo verip 79 da hep rahatlayıp herkesin aa ne güzel olmuşsun lafları beni kendimi manken zannetmeme ve kendime yalan söylememe neden oldu galiba

ama burada insanlar sana yüzüne gerçeği sölüyor çok yemişsin az yemişsin vs.

çok güzel bir iletişim var motivasyon olarak doktordan daha faydalı inananın

şimdiden çok teşekkür arkadaşlarımmmmm

ayrıca öğlen iş yerinde sadece pirinç pilavı vardı

yarım kaşık pilavın tatıda baktım 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kase yoğurt yedim ne midem ne gözüm doymadı ama akşama yeşil fasulyeye saklıyorum olayıııı

aynen sana katılıyorum ve aynen ben de bunu yaşadım...diyetisyenlere acayip para harcadım eşimle birlikte ehmde dr.gürkan kubilaya bile gittim ama hepsinden bura kadar fayda gördüğümü sanmıyorum çünkü dr a en fazla haftada bir yada 15 günde bir gidiyorsun o süre zarfında yanlızsın ama burda birsürü diyetisyen başarılı olmuş yada başarı yolunda ilerleyen arkadaşla birlikteyiz motivasyon daha yüksek yani dr lar diyetisyenler hi bi işe yaramadı aynı senin gibi 83 le giderdim 75 e inerdim herks çok zayıflamışsın harika olmuşsun derdi yine salardım kendimi benim yanlışım he burda oldu zaten sanki 50 kiloya düştüm alttarafaı vermem gereken 25 kilonun içinden 5 kilo verince hemen bıraktım ama bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum ...hepberaber hatalarımızdan dönüp yalancı insanların pohpohlamalarına gelmeyelim....masum,dorklive,ayca,ve diğer başarılı arkadaşlar gibi gerçek başarıya ulaşalım inşş...kendiize iyi bakın canlarım evde işim var oğluşum uyurken biraz işlerime bakiiim hem kalori yakiiim hem işler bitsiiin..:) hepiniz öpüldünüz

aaa sende mi gittin gürkana nasıl memenun kalmışmıydın ben de tiroid vardı takılmaya başladım baya bir ay filan kilo veremedim tabi bu süredede okadar para vermek zoruma gitti. bıraktım ama ondan baya güzel şeyler öğrandim mesela onla verdiğim kilonun sadece 1 kilosunu geri aldım ama pahalı gelmişti

Menume yorum yapan arkadaslara tsk ediyorum. Gordum yorumlarinizi ve degerlendircem insallah.
Malesef butun gecmisi detayli okuyamiyorum.. boyle bi goz gozdiriyorum hiziniza yetisemiyorum

dunki menumu paylasayim ben .. dun baya istahim acildi.. aerobicsa gitmenin rahatliyla sanirim bol bol yedim :26:

kalkar kalmaz bi bardak su ve 1 kuru ekmek

spora gidip geldikten sonra....

kahvalti : 2 dilim ekmek , 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 kucuk salatalik

ara
: 1 kuru ekmek

oglen: 2 kuru ekmek , peynir

ara : 1 dilim tarcinli kek , elma

aksam
: 1 kepce corba, 1 tane haslanmis patates , 2 parcada firinda tavuk, 1 kuru ekmek , domates salatalik birazda

NEdiyosunuz kizlar bu menuye ???

naptın sen diyorum başka bir şey demiyorumm....
bu kuru ekmeklerde ne ola ölee

Evet aynen yaa o sorun bendede var .. insanlarin soylemisinden ziyade ben kendi kendime .. aa nasil olsa zayifliyorum gibi bi rahatlik geliyor bana 5-6 kilo verince daha cok vermek icin motive olacagim yere birakiveriyorum (
Bu dusunceden davranistan nasil vazgecmeli acaba:97:

ben gittim evet gürkan kubilaya ama hiç memnun kalmadım metodu güzeldi onu beğendim ama ilgisizdi bence çünkü teke tek muayne ve ilgi yoktu 5 li gruplaarla giriyorduk odasına sıradan seri üretim herkese anlatıyrdu bir iki cümleyle bişeyler çıkıyorduk elimizde bi liste okadar ben zaten ondan öncede ne diyetisyenlere gittim ihtiyacım olan ne yiyip ne yemicemi bilmek değil gerekli bilgiyi biliyoum zaten ihiyacım olan düzen li motive ilgi ve gazdı..birbuçuk milyarı aşkın para verdk ama o bizi 5 işiyle birlikte içeri alıp seri üretim halinde para kazandı bilgili ama ilgisizdi....daha sonra başka bi diyetisyene gittim ünlü olmayan yeni mezun bi kızdı diyetisyenim benimle ilgilendi birsürü konuştuk o bana daha iyi gelmişti çünkü gaz veriyordu onun la 6 kilo vermiştim ama ramazan ayında ve bayramda fazlasıyla geri aldım malesef....

geçen gün kotondan dantel bir şort aldım
ilk defa böyle bişiy aldım kendimi aşıyorum
ilk fırsatta giymeyi düşünüyorum, belki kızlarla buluşmada giyerim

ismim fatoş canım.
ev hanımıyım.6.takımdaydım daha önce.bir süredir okuyordum ama yazamadım birtürlü.
bloğunada tanışmadığımız için yorum yazamadım.
yazarım bundan sonra

tatlım arkadaşınla ne güzel muhabbete dalmışsınız
kıyamam yemin ediyorum aynı hisleri aynı duyguları bizde yaşadık
yeni doğum yapmıştım, emziriyordum, o pörtleyen yağlarla gezmelere gitmek o kadar fenaydı ki
46 beden bi şort almıştım, bütün yazı neredeyse onunla geçirmiştim, kabinlerden ağlaya ağlaya çıkıyordum, param var kıyafet yok
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben onu seçiyorum
hiçbişiy iyi gelmiyordu ki

ama şimdi 38 beden giyiyorum, neden azmettim çünkü, o kadar güzel bir kış mevsimi varki önünüzde
inanın kışın kilo vermek daha kolay
yavaştan sporunuzu yapın, burda önerilen şeyleri dikkate alın
diyet başarı öyküleri var ben hergün 2 tane okur resimlere bakardım

sanki 10 kilo vermiş hissederdim kendimi
ben diyetle verdim
toplasan 1 senede düzenli 2 ay yapmışımdır spor, kendi çapımda bişiyler yapıyordum işte

inanın burası o kadar motive ediyor ki, ben o yüzden teşekkür için üyelik satın aldım, biraz olsun bana verdiği
motivasyona teşekkür etmek için, 30 kilo vermemde kadınlar klubü 80-89 topiğinin katkısı çooooooooooooooooook büyükkk

ben artık buraya kendimize hepimize çok güveniyorum ve inanıyorum burayı bırakmazsak en azından belli bir kilonun altına indikten sonra yediklerimizi paylaşırsak bir iki kaçamaktan sonra diyeti bırakmazsak ozaman kilo almaya başlamayız mesela ben atıyorum bu gün bir dilim pasta yedim yarın zaten diyetim bozulmuştu bu günde gözleme yiyim yapardım.artık böle yapmıyorum öğlen pizza yedim 3 gün önce bir dilim yedim yarın devam ettim kaldığım yerden
diyetkartondan bina değilki bozuldumu bidaha baştan yapayım kaldığım yerden aynı motiveyle devam edebilmemiz lazım çokda kaçamaklar yapmadan ...bide diyet psikolojisine girmek iyi değil arkadaşlar biz diyet yapmayalım şuan kilolu ve sağlıksızız sağlığımıza geri kavuşmak için sağlıklı beslenip sağlıklı yaşayalım diyet bir süre yapılabiilir ama yaşam boyu sağlıklı beslenebiliriz...o yüzden sert yasaklar yerine az miktarda herşeyden tadarak yaparsak daha yılmadan bıkmadan devam edebiliriz bence....

ismim fatoş canım.
ev hanımıyım.6.takımdaydım daha önce.bir süredir okuyordum ama yazamadım birtürlü.
bloğunada tanışmadığımız için yorum yazamadım.
yazarım bundan sonra

aa tamam hatırladım tatlım, altta görüyordum ismini
kaç kilosun fatoşcum, fazla bir kilon kalmamıştır sanırım, benimde 3 kilom kaldı 5 aydır sürünüyor

izlemmmmm
bende kotondan hafta sonu mavi bi şort ve bi elbise aldımm ama hala eklemek kısmet olmadı
özgüre çek dedimmm resmimin aşagıdan çekmiş igrenç çıkmışımm eklemedim o yüzden

dündee foto makiası alıp sibele indim ark giydim bi çıktım anam oda nee
hafıza kartı pc de kalmış
yukarı çıksam bebeler yakamı bırakmıycakk
bugün ekleirm inşşşş giyinip sibel gelicek kahveyee

evet canım ben şuanda senin o eski halindeyim 46 bedenim ve birisi beni oturmaya çağırdığında üzülüyorum bu nekadar kötü bi arkadaşım çağırıyor dolaptaki tüm kıyafetlerim 38. 40 beden eski lerle dolu eski çünkü artık 46 beden olduğum için hiç biri bana olmuyor olanlar 46 beden ama onlarda bana hiç yakışmıyor heryerden fırlıyor koltuğa sandalyeye oturduğum zaman yayılıyor resmen resim çekinmekten nefret ediyorum...tüm kilolarımı hamileliğimde aldım ama onun öncesinde de balık etli 60 kiolarda bir kızdım ...inşallah o günlere geri dönücem hepbereber dönücez inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…