Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
LCWaikiki.com - XSIDE Yelek - PURPLE
şuna bi bakınnn kızlar beyazı mı güzel morumu?
bunlar magazada varmıdır acaba şimdi yoksaaa
sadece nette mi var?
inşallah canım yeniden beni kıskandığı günler gelecekkkkk.....
şimdi soruyorum mesela yolda bi kız görüyorum tayt giymiş üztüne tunik çok hoş olmuş
diyorumki be:86:nde alsam şöle
hemen sana yakışmazki hem sen koca kadın oldun diyor ya ben daha 31 yaşındayımm ama o bile kilo yüzünden beni artık koca kadın olarak niteliyor.
üstelik kızlar ben gittikçe pörtlüyorum ama eşimde hiç kımıldama yok 18 inde duruyor sanki bide zayıf ve fiziği güzel insan yanında yürümeye utanıyor.
bizde sevgi herşeyi halleder diyoruz ama öle değil oda ister yanında salına salına narin bi kadın gezsin
ama bu sefer yapıcam bunu
tunacım bende senin gibi hissediyorum yazdıklarını okuynca üzüldüm gerçekten insan utanyor eşiyle yan yana yürümeye benim eşimde biraz toplu ama benim kadar değil...artık bıktım utanmaktan sıkılmaktan zayıflayalaım hepberaber göğsümüzü gere gere herkes görsün neler giyilir nasıl incecik olunur birlikte bunu başarıcaz inşş ben hepimizin başarı öykülerini yazacağımıza inanıyorum....hepimizn iskeleti incecik kadınların ki kadar zayıf ama bizimkinin etrafı yağlarla kaplı o yağları yakıcaz ve incecik olucaz inşallah başaarı öykülerini yazan arkadaşlarımızda bizim gibi bayanlar bizde öyle olucaz inşş üzülme...
evet canım haklısın birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum zatenben çok diyetisyene doktora para harcadım..
ama hep yarım bıraktım 5 kilo verip 79 da hep rahatlayıp herkesin aa ne güzel olmuşsun lafları beni kendimi manken zannetmeme ve kendime yalan söylememe neden oldu galiba
ama burada insanlar sana yüzüne gerçeği sölüyor çok yemişsin az yemişsin vs.
çok güzel bir iletişim var motivasyon olarak doktordan daha faydalı inananın
şimdiden çok teşekkür arkadaşlarımmmmm
ayrıca öğlen iş yerinde sadece pirinç pilavı vardı
yarım kaşık pilavın tatıda baktım 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 kase yoğurt yedim ne midem ne gözüm doymadı ama akşama yeşil fasulyeye saklıyorum olayıııı
kızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...
aynen sana katılıyorum ve aynen ben de bunu yaşadım...diyetisyenlere acayip para harcadım eşimle birlikte ehmde dr.gürkan kubilaya bile gittim ama hepsinden bura kadar fayda gördüğümü sanmıyorum çünkü dr a en fazla haftada bir yada 15 günde bir gidiyorsun o süre zarfında yanlızsın ama burda birsürü diyetisyen başarılı olmuş yada başarı yolunda ilerleyen arkadaşla birlikteyiz motivasyon daha yüksek yani dr lar diyetisyenler hi bi işe yaramadı aynı senin gibi 83 le giderdim 75 e inerdim herks çok zayıflamışsın harika olmuşsun derdi yine salardım kendimi benim yanlışım he burda oldu zaten sanki 50 kiloya düştüm alttarafaı vermem gereken 25 kilonun içinden 5 kilo verince hemen bıraktım ama bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum ...hepberaber hatalarımızdan dönüp yalancı insanların pohpohlamalarına gelmeyelim....masum,dorklive,ayca,ve diğer başarılı arkadaşlar gibi gerçek başarıya ulaşalım inşş...kendiize iyi bakın canlarım evde işim var oğluşum uyurken biraz işlerime bakiiim hem kalori yakiiim hem işler bitsiiin..:) hepiniz öpüldünüz
canım ben en son gürkan kubiye gittim eger halsizlik varsa her sabah 1 yumurta ye derdi geçene kadar dene derim
naptın sen diyorum başka bir şey demiyorumm....Menume yorum yapan arkadaslara tsk ediyorum. Gordum yorumlarinizi ve degerlendircem insallah.
Malesef butun gecmisi detayli okuyamiyorum.. boyle bi goz gozdiriyorumhiziniza yetisemiyorum
dunki menumu paylasayim ben .. dun baya istahim acildi.. aerobicsa gitmenin rahatliyla sanirim bol bol yedim :26:
kalkar kalmaz bi bardak su ve 1 kuru ekmek
spora gidip geldikten sonra....
kahvalti : 2 dilim ekmek , 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 kucuk salatalik
ara : 1 kuru ekmek
oglen: 2 kuru ekmek , peynir
ara : 1 dilim tarcinli kek , elma
aksam : 1 kepce corba, 1 tane haslanmis patates , 2 parcada firinda tavuk, 1 kuru ekmek , domates salatalik birazda
NEdiyosunuz kizlar bu menuye ???
aynen sana katılıyorum ve aynen ben de bunu yaşadım...diyetisyenlere acayip para harcadım eşimle birlikte ehmde dr.gürkan kubilaya bile gittim ama hepsinden bura kadar fayda gördüğümü sanmıyorum çünkü dr a en fazla haftada bir yada 15 günde bir gidiyorsun o süre zarfında yanlızsın ama burda birsürü diyetisyen başarılı olmuş yada başarı yolunda ilerleyen arkadaşla birlikteyiz motivasyon daha yüksek yani dr lar diyetisyenler hi bi işe yaramadı aynı senin gibi 83 le giderdim 75 e inerdim herks çok zayıflamışsın harika olmuşsun derdi yine salardım kendimi benim yanlışım he burda oldu zaten sanki 50 kiloya düştüm alttarafaı vermem gereken 25 kilonun içinden 5 kilo verince hemen bıraktım ama bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum ...hepberaber hatalarımızdan dönüp yalancı insanların pohpohlamalarına gelmeyelim....masum,dorklive,ayca,ve diğer başarılı arkadaşlar gibi gerçek başarıya ulaşalım inşş...kendiize iyi bakın canlarım evde işim var oğluşum uyurken biraz işlerime bakiiim hem kalori yakiiim hem işler bitsiiin..:) hepiniz öpüldünüz
aaa sende mi gittin gürkana nasıl memenun kalmışmıydın ben de tiroid vardı takılmaya başladım baya bir ay filan kilo veremedim tabi bu süredede okadar para vermek zoruma gitti. bıraktım ama ondan baya güzel şeyler öğrandim mesela onla verdiğim kilonun sadece 1 kilosunu geri aldım ama pahalı gelmişti
ismim fatoş canım.
çok teşekkür ederim biz tanışmadık sanırım
sizin isminiz nedir, bloğu takip etmenize sevindim, yorumda yapabilirsiniz, yazıların altına öneri filan
banuşş morunu al, fiyatıda çok uygunmuş yaa
bende deri yelek istiyorum bi tane siyah
ben gittim evet gürkan kubilaya ama hiç memnun kalmadım metodu güzeldi onu beğendim ama ilgisizdi bence çünkü teke tek muayne ve ilgi yoktu 5 li gruplaarla giriyorduk odasına sıradan seri üretim herkese anlatıyrdu bir iki cümleyle bişeyler çıkıyorduk elimizde bi liste okadar ben zaten ondan öncede ne diyetisyenlere gittim ihtiyacım olan ne yiyip ne yemicemi bilmek değil gerekli bilgiyi biliyoum zaten ihiyacım olan düzen li motive ilgi ve gazdı..birbuçuk milyarı aşkın para verdk ama o bizi 5 işiyle birlikte içeri alıp seri üretim halinde para kazandı bilgili ama ilgisizdi....daha sonra başka bi diyetisyene gittim ünlü olmayan yeni mezun bi kızdı diyetisyenim benimle ilgilendi birsürü konuştuk o bana daha iyi gelmişti çünkü gaz veriyordu onun la 6 kilo vermiştim ama ramazan ayında ve bayramda fazlasıyla geri aldım malesef....
Evet aynen yaa o sorun bendede var .. insanlarin soylemisinden ziyade ben kendi kendime .. aa nasil olsa zayifliyorum gibi bi rahatlik geliyor bana 5-6 kilo verince daha cok vermek icin motive olacagim yere birakiveriyorum(
Bu dusunceden davranistan nasil vazgecmeli acaba:97:
ismim fatoş canım.
ev hanımıyım.6.takımdaydım daha önce.bir süredir okuyordum ama yazamadım birtürlü.
bloğunada tanışmadığımız için yorum yazamadım.
yazarım bundan sonra
tatlım arkadaşınla ne güzel muhabbete dalmışsınız
kıyamam yemin ediyorum aynı hisleri aynı duyguları bizde yaşadık
yeni doğum yapmıştım, emziriyordum, o pörtleyen yağlarla gezmelere gitmek o kadar fenaydı ki
46 beden bi şort almıştım, bütün yazı neredeyse onunla geçirmiştim, kabinlerden ağlaya ağlaya çıkıyordum, param var kıyafet yok
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben onu seçiyorum
hiçbişiy iyi gelmiyordu ki
ama şimdi 38 beden giyiyorum, neden azmettim çünkü, o kadar güzel bir kış mevsimi varki önünüzde
inanın kışın kilo vermek daha kolay
yavaştan sporunuzu yapın, burda önerilen şeyleri dikkate alın
diyet başarı öyküleri var ben hergün 2 tane okur resimlere bakardım
sanki 10 kilo vermiş hissederdim kendimi
ben diyetle verdim
toplasan 1 senede düzenli 2 ay yapmışımdır spor, kendi çapımda bişiyler yapıyordum işte
inanın burası o kadar motive ediyor ki, ben o yüzden teşekkür için üyelik satın aldım, biraz olsun bana verdiği
motivasyona teşekkür etmek için, 30 kilo vermemde kadınlar klubü 80-89 topiğinin katkısı çooooooooooooooooook büyükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?