80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadşlar sizlerde hoşgeldiniz...bu herhalde en geciken cvp oldu kaydirigubbakcemile3

kilo cetvelimi değiştirmem lazım ama üşeniyorum ( biri değiştirse ne güzel olur aylinnn nerdesinnn

nodüle interneten bi baktimya cok canim benimkide büyüme var normaldem biraz fazla ama onu kontrol altina almak icin verdiler hapi
ama sölede bi durum var ben o hapi 3 ay icmeyim geri büyüor yani galiba hep buna yasicam

günaydin kizlar kurallar gercekten iyi oldu bu kurallar ilk beni götürür gibi..öyle olmamasi temenimle..elimen geleni yapacagim..
baharnazcim durumun ne?ne dedi doktorun ne asamadasin..
lavitacim sevdemercim sizede gecmis olsun..benimde kesin biseyler eksik bi gidip kan testi yaptirmadim..ilk firsatta yaptirmam lazim..

nodüle interneten bi baktimya cok canim benimkide büyüme var normaldem biraz fazla ama onu kontrol altina almak icin verdiler hapi
ama sölede bi durum var ben o hapi 3 ay icmeyim geri büyüor yani galiba hep buna yasicam
canim üzülme en azindan sifasi var..ailende varmi bu durumda baskasi..

scapulacım sana mail adresimi yazdım canım eğer sakıncası yoksa

lavita bende tiroid hastasıyım guatr var ayrıca guatrın içinde kitle var bu kitleye nodül diyorlar 3 ay ilaç kullanacağım sonra biopsi yapılacak ona göre ameliyat olup olmayacağım belli olacak yani benimki biraz zor bir troid
baharnaz hayırlısı canım umarım istediğin olur

inşallah canım saol sanada çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

iyi günler kızlarr...

evimden nete girdim.. daha doğrusu eşim girmiş okey oynuyomuş.. tam yanından balkona geçip çamaşır asıcaktım bilg. gözüm takıldı.. aaaa internet varmı diye bağrışım ve eşimin sakin ol bi,var tabi lafı aynı anda oldu :))) nasıl bağırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 adam bilmiyo ki netin olmadığını pek fırsat olmuyo onun bilg. başına oturmasına... neyse inş. bi daha gitmez yaa.. çok koptum 2 günde.. hep geriden takip etmek.. geçmişten bir türlü çıkamamak kötüymüş...

geçmiş olsun dileğinde buluna tüm arkadaşlara teşekkürler.. isim saymıyorum tek tek belki arada unuttuklarım olur.. ayıp olmasın...

serracım oğluşuna geçmiş olsun cnmm...

birine daha dicektim ama kimdi ımmmm.. unuttum valla. neyse bulaşıklarımı yıkamaya gidiyorum o arada düşünürüm... aklıma gelirse yazarım...

şimdilik ben kaçtım... byy.. gerçi kimse yok zaten ama neyse..

Kızlar cok ıŞım var azcık gırdım bu gÜn oglumun dogum gÜnÜ cılgın bır partı yapacagız ınŞallah Şu an temızlık yapıyorum akŞam Üzerı yapacagız yanı onlar yapacak arkadaŞlarıyla bende tabıkı hızmet edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…