tatlım arkadaşınla ne güzel muhabbete dalmışsınız
kıyamam yemin ediyorum aynı hisleri aynı duyguları bizde yaşadık
yeni doğum yapmıştım, emziriyordum, o pörtleyen yağlarla gezmelere gitmek o kadar fenaydı ki
46 beden bi şort almıştım, bütün yazı neredeyse onunla geçirmiştim, kabinlerden ağlaya ağlaya çıkıyordum, param var kıyafet yok
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben onu seçiyorum
hiçbişiy iyi gelmiyordu ki
ama şimdi 38 beden giyiyorum, neden azmettim çünkü, o kadar güzel bir kış mevsimi varki önünüzde
inanın kışın kilo vermek daha kolay
yavaştan sporunuzu yapın, burda önerilen şeyleri dikkate alın
diyet başarı öyküleri var ben hergün 2 tane okur resimlere bakardım
sanki 10 kilo vermiş hissederdim kendimi
ben diyetle verdim
toplasan 1 senede düzenli 2 ay yapmışımdır spor, kendi çapımda bişiyler yapıyordum işte
inanın burası o kadar motive ediyor ki, ben o yüzden teşekkür için üyelik satın aldım, biraz olsun bana verdiği
motivasyona teşekkür etmek için, 30 kilo vermemde kadınlar klubü 80-89 topiğinin katkısı çooooooooooooooooook büyükkk
evet canım ben şuanda senin o eski halindeyim 46 bedenim ve birisi beni oturmaya çağırdığında üzülüyorum bu nekadar kötü bi arkadaşım çağırıyor dolaptaki tüm kıyafetlerim 38. 40 beden eski lerle dolu eski çünkü artık 46 beden olduğum için hiç biri bana olmuyor olanlar 46 beden ama onlarda bana hiç yakışmıyor heryerden fırlıyor koltuğa sandalyeye oturduğum zaman yayılıyor resmen resim çekinmekten nefret ediyorum...tüm kilolarımı hamileliğimde aldım ama onun öncesinde de balık etli 60 kiolarda bir kızdım ...inşallah o günlere geri dönücem hepbereber dönücez inşşş
ben gittim evet gürkan kubilaya ama hiç memnun kalmadım metodu güzeldi onu beğendim ama ilgisizdi bence çünkü teke tek muayne ve ilgi yoktu 5 li gruplaarla giriyorduk odasına sıradan seri üretim herkese anlatıyrdu bir iki cümleyle bişeyler çıkıyorduk elimizde bi liste okadar ben zaten ondan öncede ne diyetisyenlere gittim ihtiyacım olan ne yiyip ne yemicemi bilmek değil gerekli bilgiyi biliyoum zaten ihiyacım olan düzen li motive ilgi ve gazdı..birbuçuk milyarı aşkın para verdk ama o bizi 5 işiyle birlikte içeri alıp seri üretim halinde para kazandı bilgili ama ilgisizdi....daha sonra başka bi diyetisyene gittim ünlü olmayan yeni mezun bi kızdı diyetisyenim benimle ilgilendi birsürü konuştuk o bana daha iyi gelmişti çünkü gaz veriyordu onun la 6 kilo vermiştim ama ramazan ayında ve bayramda fazlasıyla geri aldım malesef....[/QUOTE bra.
bende ye nimburda.fatoş benim adımda.
bende hormonlu doğum kontrol gereçleri yüzünden 3ylda 15 kilo aldım.
diyet ve yoğun spora rağmen.
artık eşim bana ısrar etti dr.a götüreyim diye.o kadar dikkat ettiğim halde kilo veremediğime şaşıyordu.
bende düşündüm bi ara uzman dr.a gideyim diye.
sonra diyetisyene gittim.pekde umudum yoktu açıkçası.
önce detaylı bir tahlil yaptırdı.adet düzensizliğim vardı o ara.vücudumun su tuttuğu çıktı tanitada.
ve dr. 1.5 saat benimle konuştu .benim alışkanlıklarıma uygun bir liste yaptı.
vee 15 gün sonra 2 kilo vermiştim.
gürkan kubiyi tvden izliyor ve çok beğeniyordum.
ama o kadar para verdikten sonra insanları 3er 5er muayene etmesi çok saçma
izlemmmmm
bende kotondan hafta sonu mavi bi şort ve bi elbise aldımm ama hala eklemek kısmet olmadı
özgüre çek dedimmm resmimin aşagıdan çekmiş igrenç çıkmışımm eklemedim o yüzden
dündee foto makiası alıp sibele indim ark giydim bi çıktım anam oda nee
hafıza kartı pc de kalmış
yukarı çıksam bebeler yakamı bırakmıycakk
bugün ekleirm inşşşş giyinip sibel gelicek kahveyee
izlemcim 80 kiloydum ramazan öncesi.
aa tamam hatırladım tatlım, altta görüyordum ismini
kaç kilosun fatoşcum, fazla bir kilon kalmamıştır sanırım, benimde 3 kilom kaldı 5 aydır sürünüyor
kübraaaa akşam senin için parkta çocuk sallarken bir resmim var onu ekliuycemm
bakkk fışkıran yaglaraa bii
hiç üzülme cnmm sen aizmle devam et gerisi gelirr:))
evet canım ben şuanda senin o eski halindeyim 46 bedenim ve birisi beni oturmaya çağırdığında üzülüyorum bu nekadar kötü bi arkadaşım çağırıyor dolaptaki tüm kıyafetlerim 38. 40 beden eski lerle dolu eski çünkü artık 46 beden olduğum için hiç biri bana olmuyor olanlar 46 beden ama onlarda bana hiç yakışmıyor heryerden fırlıyor koltuğa sandalyeye oturduğum zaman yayılıyor resmen resim çekinmekten nefret ediyorum...tüm kilolarımı hamileliğimde aldım ama onun öncesinde de balık etli 60 kiolarda bir kızdım ...inşallah o günlere geri dönücem hepbereber dönücez inşşş
Fatoşcum çok saol canım hislerini bizle paylaştığın için bende tiroid olduğu için çok zor bir süreç kilo vermek ilk başlarda veriyorum ama sonra duruyo ve bende çok çabuk yılıyorum ama bu sefer bu işi çözeceğim sizler çok güzel vermişsizniz ve güzel bir dostluğunuz var...
umarım bizde sizin yolunuzda ilerliycezzzz
narin narinin olmak tüm cabammm
darkolive sana fatoş dedim ama yanlış oldu dimi canım senin adın neydiii
izlemmmm bizim lahanalar reyonlarda yeirni alıyor yavaş yavaşşş
mor ve beyazzz karışık lahana salatası yeriz bu yıl yine bool bolll
izlemcim 80 kiloydum ramazan öncesi.
aşağıdada yazdım dr.n verdiği listeyi uyguluyordum.77.yim şu an.
ama benim için olmayacak birşey değil.bu defa yaza kadar allah ömür verirse hedefime ulaşıcam inşallah:97:
bende ekliyim kuu
bi mix yaptım
89dan 60a 1 sende verildi, yavaşlamalar dahil
bu resimlerin herkese moral azim olması dileğiyle
inanın bizde geçtik o yollardan, zor bir süreçti ama yarış yaparak biz eğlenceli hale getirdik..
resmin üstüne tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 259542 Eki Görüntüle 259543 Eki Görüntüle 259544
Eki Görüntüle 259545 Eki Görüntüle 259546
tatlım arkadaşınla ne güzel muhabbete dalmışsınız
kıyamam yemin ediyorum aynı hisleri aynı duyguları bizde yaşadık
yeni doğum yapmıştım, emziriyordum, o pörtleyen yağlarla gezmelere gitmek o kadar fenaydı ki
46 beden bi şort almıştım, bütün yazı neredeyse onunla geçirmiştim, kabinlerden ağlaya ağlaya çıkıyordum, param var kıyafet yok
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben onu seçiyorum
hiçbişiy iyi gelmiyordu ki
ama şimdi 38 beden giyiyorum, neden azmettim çünkü, o kadar güzel bir kış mevsimi varki önünüzde
inanın kışın kilo vermek daha kolay
yavaştan sporunuzu yapın, burda önerilen şeyleri dikkate alın
diyet başarı öyküleri var ben hergün 2 tane okur resimlere bakardım
sanki 10 kilo vermiş hissederdim kendimi
ben diyetle verdim
toplasan 1 senede düzenli 2 ay yapmışımdır spor, kendi çapımda bişiyler yapıyordum işte
inanın burası o kadar motive ediyor ki, ben o yüzden teşekkür için üyelik satın aldım, biraz olsun bana verdiği
motivasyona teşekkür etmek için, 30 kilo vermemde kadınlar klubü 80-89 topiğinin katkısı çooooooooooooooooook büyükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?