80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kesinlikle .. yilmak pes et mek yok artik Hicbir sey kolay basarilmiyor bu hayatta.. bu da yattigimiz yerden olacak degil :) gayret ve azimle basaricaz insallah..

@ Masumm ve Darkolive Cok supeerrrrrrrr gorunuyorsunuz .. umarim yeni basliyan arkadasla beraber bizimde bi basari oykumuz ve ciddi farklar gorecegimiz fotolarimz olur. Buarada Darkolive actigin blogg'dan bi kac post okudum acayipp gaza geldim... hepsini okuyup bitirmeyim dedim hergun biraz okuyum bakiyim full gaz devam ederim Basarili oykulerini ve basta tabi sana cok cok cok tsk ederim.. paylasimda bulunarak bizi desteklediginiz icin

ya banu sana o kadar ıuzun bir yazı yazmıştım ki kız bir laf etti bin ah işitti dedim birdne hata verdi silindi gitti yazdıklarım yaaa çok üzüldüm ben şimdi..ama neyse başın ağrımamış oldu:)
canım çok tşk ederim ..çok da tatil gibi olmuyor gerçi ilk gün toplantı ödül töreni falan oluyor ama sonra serbestiz..
haklısın önemli olan benim beğenmem de benim genel olarak kendini beğenememe gibi bir sorunum var aşmaya çalışıyorum canım..rahat olmak gerek ya..şimdi bu aldıklarımı giymesem rahat edemicem diye eski kıtaftleri giycem zaten kızlar fıstık gibi gelcekler bir de bekarlar için falan tam ortam yani ondan millet şıklıktan güzellikten kırılıyor ben de paspal olmak istemiyorum..giycem napim çıkan çıksın yaaa...vercez işte..

hanımlarekım basında gerı baslayacagım bunun ıcın onerılerınız nelerdır ?
birde ben gece 2-3 e kadar ders calıacam busaate kadar acıkırım budurumda aclıgımı neyle bastırmalıyım ?ne yemelıyım ne onerırsınız?

sevdiğin meyveleri doğrayıp üzerine yoğurt ve tarçın ekleyebilirsin canım..tatlı ihtiyacını da gideriyor tok da tutuyor..
bol salatalık domates yiyip mideni doldurabilirsin..
k fleks yiyebilirsin..
aklıma gelenler bunlar..
ne dersiymiş bu?ben de haftaya kpss ye çalışmaya başlıcam 33 yaşından sonra devlet memuru olmaya çalışcam hay allam ya..özel sektör canıma okuyor..

DERYACIMM ojenin rengine bayıldım canımmm inşş. bende alıcam teşekkür ederimmm
belki begenirsin kuşum bak bendede bundan var çok hoş duruyorr
http://www.ojemrujumrimelim.com/oje/golden-rose-paris-222-golden-rose-crystal-color-13/
ojenin markasını numarasını yazınca bu site çıktı onu koydum hem sürülüp çekilmiş halide var:87::87:

İZLEMMMM sagol kuşummm vallahi bilmiyorumm ama müthiş bi yer arkadasla bugünn kızımm biz artık sosyeteye karıştık ona kibar ol şekerim dedim döndümm tamamm mı lannn dedimm
sen çok kibarsın bende olurumm tatlım diyo bideeee yaaa
Kızkardesinin sözü hayırlı olsunn inşşş. tekrar tekrarrrr
ben begendim kuzummm çokk hoşş olmuşsun maşallahhhhh
çok yakışmışş böğürtlenli pastammm benimm
izloşş kuuu bu dantel şort çok şeyyy bişimişş hoş çekici bişi iştee bende mi alsam kuuu
magazadan atsınlarr benisevda magazaya girer dantel şortlarınızdan bakıyorum der
görevli kime olucak efendim yardımca oliyim der
ve sevda bana deyince adam çileden çıkarrr
şu haline bak be kadın dantel şort senin neyine beeeeee diye bagırır
o arada kocam çıkış kapısında dantel şort almaya teşebbüsten beni vururr
o görevli bana bagırdığı için dayanamaz onuda vururrr
sonuçç: 2 ölü 1 katillll
hem yazdım hem oynadım demekki neymiş böyle şeylerrr sevdaya cısssssssssss
yoksa sevda morttt

NİHALLLLLL bacım yaa ne biliyim rasgele alıntı yaptım işte vallahi kasti bişi yokkk yanii
inan sonradan dikkatimi çekti haftanın yüz karaları falannn hatta biri dedii öyle fark ettim
bu arada kıyafetlerini iyi günlerde giyy inşşş. saglıklaaa mutluluklaaa

FİLİZZZ ortimm iyi parmagım kuuu geçtii şükürrr hala acıyo amaa iyii
o kadarrr alıntıyı nasııı becerdinn kuuuuuuu

AYŞEEE ortimm hee yaa ben meyveyi unutmuşum yimedimm
merak etme bugün nerdeyse yarım kilo meyve yedim üzüm,elma,şeftali,küçük yemişlerden
ne bulduysamm hüplettimm vallahhiii
senden naberrrr canımmm?

NİLGÜNNN nasılsınn ortimmm?
NURANDA yokkkkkkk

BANUŞUMM çok hoşsunn kuzummm maşallahhhh

SELMAA ABLACIMMM cantan çok hoşş ve şıkkk güle güle kullan inşşşş.

kızlarr unuttumm vallahii bir sürü şeyy vardı aklımdaaaa
kusuruma bakmayınn olur muuu

sevdaaaaa sen çok yaşa e mi..çok güldüm şu dantel şort derlemeneseviyorum senin enerjini eksik olma topiğimizden e mişimdi sana görev:
gçmişe dal..
benim kilo verdiğim nadir haftaları bul..
en yüksek verdiğim haftayı da bul..
ve onu alıntı yap..
vee vermeye çalıştığım kilolar 10 kg vermiş şimdiki halimle aynı ..ay allahım ya..neyse kapattım bu konuyu..şu yıllarıdr devam eden gtgellerden kurtulcam işallah bu sefer..

bende hem seni hem enerjini seviyomm kuzummmm
aldıklarınıda hiçç dert etmedenn rahat rahat giyyy neren çıkarsa çıksınn
şöyle bişi varrr kadınların arasında biri kiloluysa amannnn hem şişmann hem paspall diyolarr
birbirlerinin arkasındann
ama bakımlı ve şıksan kadının kilosu var ama bakımlı kadınn
hoş bi bayann diyolarrr öyle yani kilomuz var diye ölek mi bacım yaa
gidecek inşşş. ama rahat oll sen zaten çok hoş bi kadınsın
bide şıkır şıkır giyindin mii ohhhhh fıstıkkk olursunnnnn:13::13:

nihalll
nedenn başım agrısınn cnm aşkol yaniii
ben saviyorum snein enerjik,yogun yazılarınııı tatlım..

menüm.....
kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir,zeytin,
domates-roka-tere
çay
türk kahvesi

ara
1 incir
7 badem
3 yudum süt

öglen
1 tabak bamya
2 dal sogan
5 tk tarçınlı yogurt

akşam
3yk et sote
bol salata
yarım bardak ayran

ara
belki kuru meyve yeirm

3 lt su
3 fincan yeşilçay
2 nurs çay

40dk leisle 100mekikk

izlem cim öncelikle ayakkabılarına bayldım,hatta aynısının pudra rengii aldım ben bu yaz...sadece elbisenin farapanlığana yakıştırmadım demek istedim,yoksa parça halinde her biri süper ...benim pabuçlarıma bakcan he ,yandım ku desene ,senin gibi tecrübeli bir modelin yanında ben naparım bilmiyorum ,artık bişiler ayarlıcaz en modasından herşeyi ayrı güzel arkadaşım öpüyorum seni...
kuru ekmek mi 1 tane mi ? ben bişi anlamadım banu gibi ..ne bu şimdi kuzum ...açıklada yorum yapalım
bunu mu giycen ,ay bayılazağım ,ben ne giyvem katkatlarımı mı ,giymiceksin hayır ,giyersen güzel olursun ,zayıf durursun,istemem ben yanımda öyle güzel hatunla alsancaklarda ,ksk lerde gezmek..

bayıldım bayıldım çok güzelmiş,cesaret işidir giymek ama sen etmiyceksen kim edecek cesaret ,tam tarzım güle güle giy,üstünde paralansın
vay anasını şu basket potasına ege yi kaldırdığın fotoda 34 beden gibsin ,arkadaşım çok güzelsin ya

ve gülay kopar....... nasıl bir senaryo bu ,bayıldım şekerim... seninde olur inşallah bigün ,benimde olur

banuuuuuuuuuu fotolarına hergün baksam doymam ,yani doyarım aslında ,yani baktıkça yemekten soğuyorum..heleki o yüzün ,nasılda küçülmüş yaaa,arkadaşım hep destek tam destek,arkamızda ol....harikasınız harikaaaaaaaaa

delüü kadın yaaa
öldüm gülmekten kuu
kızım sende al evde kocana giyersin, 44ü da var sanırım :26::26::26:

giy evde kuu salına salına gezersün

gülayyyy canım benimm
tamam buluşmaya gelirken onu giymem
seni mi kırcam kuu

menüm

2 bardak su
1 domates salatalık 1 haşlanmış yumurta yarım dilim kepek ekmeği şekersiz çay

iksir, 1 avuç fındık

1 yağlı gevrek kurabiyesi 1 tane un kurabiyesi şekersiz nescafe

iksir

1 servis kaşığı etli taze fasülye
2servis kaşığı semizotlu yoğurt

iksir

1 avuç taze üzüm, 1 şeftali yerim belki
şekersiz çay(öylebir geçer zamanki eşliğinde )

yarım saat kondisyon bisikleti 1.5lt su iksir
bu ara suyu 2ye tamamlayamıyorum yaa

sabah = iki dilim kepek ekmeği arası peynir -2 domates

ara=bir nektarı 3 adet altınbaşak kepekli bisküvi

öğlen=biryumurtadan yağsız menemen 2 dilim kepek ekmeği

akşam=yarım tabak taze fasulye-yarım kase yoğurt
bir fincan form çayı
yatarken bir elma ve bir bardak süt içicem

spor olarak yarım saat tempolu yürüdüm ..(110 kalöri harcadım mesafe =2,5 kilometre )

yanlız kızlar ben çok su içemiyorum yaa nolcak ? bide s ıcak su mu içmeliyiz soğuk mu? forumda konu açılmış soğuk su zayıflamak için daha faydalı diye hep sıcak su diye bilirdik kafam karıştı..ne diyorsunuz kızlar?

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Trençkot - BLACK

izlem sana s oluyordu dimiii
bak düşmüşfiyatı internet şubeisnd eçok uygun bencee ihtiyacın varsa kaçırmaa
trençkott

Bunun kırmızısını muttttlaka almam lazım bu yaz
2 yıldır istiyorum ya bu sene 3 olacak :84::84::84::84:
Fiyat sürermiş ama şok oldum

ben yaptım bileeeee 3mil yaptım geldim üstünede 100 mekik plates topu ile birazdanda yan mekik çekirm 100 tane
sonra bir yeşil çayy

Eh ne diyeyim ki ben sana, oturup utanayım tembelliğime..

LCWaikiki.com - XSIDE Yelek - PURPLE

şuna bi bakınnn kızlar beyazı mı güzel morumu?
bunlar magazada varmıdır acaba şimdi yoksaaa
sadece nette mi var?

Bence beyazı çok daha güzel banucum, ben de çok seviyorum bu yelekleri ama daha da kilolu göstermesi korkusuyla hiç alamadım bu güne kadar, belki ben de alırım bu kış :81::81:

Offf offf diyorum izloş bu ne sevimli, ne seksi , ne kadar hoş ve şık bir parça böyle ilk defa bu tarz bir şort gördüm. Sana da çok yakışmış her zaman ki gibi, ya ben senin bu kalça kısmın olmasa bu kadar yakıştırmam sana şortları he..Böyle hafif butlu butlu daha güzel duruyor daha seksi kuu
Belki ben de alırım böyle bir şey boğazımı tutupta koca totomu 42 ye sokabilirsem

90 ve üzeriyim burada
bu 65 kilo

mini giyecek kadar cesaretliyim artık

Bu topik bu gazla fena coşar söyleyeyim
Çok iyi ettiniz kızlar

Sevdacım bayıldım kesinlikle zaten turkuaz hayranıyım, golden rose'un ojeleri de çok güzel...Bu rengi arayayım bende

Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyoruuuuuuuuuum
Siz yapın bari, bana da sizi görüp hayran kalmak kalsın her zaman ki gibi..yok yani yok gelmiyor içimden
Onu bırak bimden twist aldım 3 hafta önce hevesle bir kere çıkmadım daha üzerine ya

deryacımm
bende bunun kırmızısını çok aramıştım ama bulamamıştım siyahını aldım bu yılda zebil gibii
kırmızı var:84: :84::84::84::84::84::84::84:
alsammmı bilemiyorummm

ben geçen yıl 60 aalmıştım bilseydim kışın başınd abukadar düşük olacagını şimdi alırdım

iyi akşamlar kızlar.
tülin diyetin sonucunu sen sormuştun degilmi canım.
1 hafta 1200 verdim canım basta verdim sonra durdu. hatta pazartesi salı devam ettim ama yok aynı kilitlenmiş durumdayım. ben 2 gun kaçamak yaptım. buyuzden hedefledim 2 kiloya ulaşamadım. yapmayı düşünüyorsun diye söyluyorum. tam anlamıyla yapıldıgında hafta da 3kilo kesin arasız faln ara yaparak 2 gider kaçamaksız. belki daha fazlası gider bilemiyorum ben neden bukadar zor kilo veriyorum bilmiyorummmmmmmmm. 2 gundur yatılı musafirim var. 2 gundur işkence cekiyorum resmen direniyorum bozmamak için ama yok aynı. sanırım burada bırakıyorum bu diyeti. 1 yada 2 hafta sonra tekrarlıyacagım. belki ozaman bi işe yara. hepsinden önemliside. o hafta evde olacagım neden ben bi şeye bi hırsla sarıldıgımda hep engeller cıkar karşıma bilmem. cok kzıgınım kendime. 2 haftaya tamamlayamadıgım için. kalan 1 haftayı azimli diger gunlerime bırakıyorum. suan aglamamak için kendimi zor tutuyorum ya. neden gitmiyorrrr neden. yazım biraz ordan burdan sacama oldu tekrar okursam silecegim biliyorum bu yuzden okumdan yayınlıyorum

Evet canım,ben de bir lisede matematik öğretmeniyim.Güzel sözlerin için de çok teşekkür ediyorum.

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
2 uzun dilim kavun
Öğle:
1 büyük şeftali
1 yaş siyah incir
1 yk süzme yoğurt
Ara:
şekersiz çay
1 lokma kurabiye
Akşam:
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber salatası
Ara:
1 küçük yeşil elma

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Hadi ya, kötü olmuş
Bence bu lc waikiki fiyatlarına bulursan kaçırma, bir daha bulunmaz çünkü bu fiyata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…