ben artık buraya kendimize hepimize çok güveniyorum ve inanıyorum burayı bırakmazsak en azından belli bir kilonun altına indikten sonra yediklerimizi paylaşırsak bir iki kaçamaktan sonra diyeti bırakmazsak ozaman kilo almaya başlamayız mesela ben atıyorum bu gün bir dilim pasta yedim yarın zaten diyetim bozulmuştu bu günde gözleme yiyim yapardım.artık böle yapmıyorum öğlen pizza yedim 3 gün önce bir dilim yedim yarın devam ettim kaldığım yerden
diyetkartondan bina değilki bozuldumu bidaha baştan yapayım kaldığım yerden aynı motiveyle devam edebilmemiz lazım çokda kaçamaklar yapmadan ...bide diyet psikolojisine girmek iyi değil arkadaşlar biz diyet yapmayalım şuan kilolu ve sağlıksızız sağlığımıza geri kavuşmak için sağlıklı beslenip sağlıklı yaşayalım diyet bir süre yapılabiilir ama yaşam boyu sağlıklı beslenebiliriz...o yüzden sert yasaklar yerine az miktarda herşeyden tadarak yaparsak daha yılmadan bıkmadan devam edebiliriz bence....
ayyy cnm yaa sana yazmayı hep unutuyorum aklımdasın amaa
aldıgınn cicileir güle güle giyin cnm
nar çiçegine bayılırımmm ,önemli olan senin begenmen bi kıyafetiii
kilon ne olursa olsun yakıştıysa sorun yok tatlım,
iyi tatiller bu aradaa cnmmm
hanımlarekım basında gerı baslayacagım bunun ıcın onerılerınız nelerdır ?
birde ben gece 2-3 e kadar ders calıacam busaate kadar acıkırım budurumda aclıgımı neyle bastırmalıyım ?ne yemelıyım ne onerırsınız?
DERYACIMM ojenin rengine bayıldım canımmm inşş. bende alıcam teşekkür ederimmm
belki begenirsin kuşum bak bendede bundan var çok hoş duruyorr
http://www.ojemrujumrimelim.com/oje/golden-rose-paris-222-golden-rose-crystal-color-13/
ojenin markasını numarasını yazınca bu site çıktı onu koydum hem sürülüp çekilmiş halide var:87::87:
İZLEMMMM sagol kuşummm vallahi bilmiyorumm ama müthiş bi yer arkadasla bugünn kızımm biz artık sosyeteye karıştık ona kibar ol şekerim dedim döndümm tamamm mı lannn dedimm
sen çok kibarsın bende olurumm tatlım diyo bideeee yaaa
Kızkardesinin sözü hayırlı olsunn inşşş. tekrar tekrarrrr
ben begendim kuzummm çokk hoşş olmuşsun maşallahhhhh
çok yakışmışş böğürtlenli pastammm benimm
izloşş kuuu bu dantel şort çok şeyyy bişimişşhoş çekici bişi iştee bende mi alsam kuuu
magazadan atsınlarr benisevda magazaya girer dantel şortlarınızdan bakıyorum der
görevli kime olucak efendim yardımca oliyim der
ve sevda bana deyince adam çileden çıkarrr
şu haline bak be kadın dantel şort senin neyine beeeeee diye bagırır
o arada kocam çıkış kapısında dantel şort almaya teşebbüsten beni vururr
o görevli bana bagırdığı için dayanamaz onuda vururrr
sonuçç: 2 ölü 1 katillll
hem yazdım hem oynadım demekki neymiş böyle şeylerrr sevdaya cısssssssssss
yoksa sevda morttt
NİHALLLLLL bacım yaa ne biliyim rasgele alıntı yaptım işte vallahi kasti bişi yokkk yanii
inan sonradan dikkatimi çekti haftanın yüz karaları falannn hatta biri dedii öyle fark ettim
bu arada kıyafetlerini iyi günlerde giyy inşşş. saglıklaaa mutluluklaaa
FİLİZZZ ortimm iyi parmagım kuuu geçtii şükürrr hala acıyo amaa iyii
o kadarrr alıntıyı nasııı becerdinn kuuuuuuu
AYŞEEE ortimm hee yaa ben meyveyi unutmuşum yimedimm
merak etme bugün nerdeyse yarım kilo meyve yedim üzüm,elma,şeftali,küçük yemişlerden
ne bulduysamm hüplettimm vallahhiii
senden naberrrr canımmm?
NİLGÜNNN nasılsınn ortimmm?
NURANDA yokkkkkkk
BANUŞUMM çok hoşsunn kuzummm maşallahhhh
SELMAA ABLACIMMM cantan çok hoşş ve şıkkk güle güle kullan inşşşş.
kızlarr unuttumm vallahii bir sürü şeyy vardı aklımdaaaa
kusuruma bakmayınn olur muuu
ya banu sana o kadar ıuzun bir yazı yazmıştım ki kız bir laf etti bin ah işitti dedim birdne hata verdi silindi gitti yazdıklarım yaaa çok üzüldüm ben şimdi..ama neyse başın ağrımamış oldu:)
canım çok tşk ederim ..çok da tatil gibi olmuyor gerçi ilk gün toplantı ödül töreni falan oluyor ama sonra serbestiz..
haklısın önemli olan benim beğenmem de benim genel olarak kendini beğenememe gibi bir sorunum var aşmaya çalışıyorum canım..rahat olmak gerek ya..şimdi bu aldıklarımı giymesem rahat edemicem diye eski kıtaftleri giycem zaten kızlar fıstık gibi gelcekler bir de bekarlar için falan tam ortam yani ondan millet şıklıktan güzellikten kırılıyor ben de paspal olmak istemiyorum..giycem napim çıkan çıksın yaaa...vercez işte..
izlem cim öncelikle ayakkabılarına bayldım,hatta aynısının pudra rengii aldım ben bu yaz...sadece elbisenin farapanlığana yakıştırmadım demek istedim,yoksa parça halinde her biri süper ...benim pabuçlarıma bakcan he ,yandım ku desene ,senin gibi tecrübeli bir modelin yanında ben naparım bilmiyorum ,artık bişiler ayarlıcaz en modasından
hhahhahhahaha
aynen vallahii :))
saol canım teşekkürler, ben çok severim altın takmayı, normalde günlük hayatta hiç takmadığım için
düğünde bayramda takıyorum, altın seven biri için uyumsuz bişiy görünmüyor
tatlım çok teşekkür ederim
zaten giydim bitti artık olsa da olmasada
kız ben o ayakkabılarımı bayıla bayıla giyiyorum ya, allah iyiliğini versin
zaten sonlara doğru sandaletlerimi giydim altına
iyiki öle görmedin, topa tutardın beni o zaman artık
hatırlıyorum bi etek eklemiştim, altında kzıın sandaletleri vardı sen onu da beğenmemiştin ben bayılmıştım
ayakkabı zevklerimiz uymuyor sanırım seninle, buluşmaya geldiğinde ayakkabılarını incelicem önce kuu :82::82:
kuru ekmek mi 1 tane mi ? ben bişi anlamadım banu gibi ..ne bu şimdi kuzum ...açıklada yorum yapalımMenume yorum yapan arkadaslara tsk ediyorum. Gordum yorumlarinizi ve degerlendircem insallah.
Malesef butun gecmisi detayli okuyamiyorum.. boyle bi goz gozdiriyorumhiziniza yetisemiyorum
dunki menumu paylasayim ben .. dun baya istahim acildi.. aerobicsa gitmenin rahatliyla sanirim bol bol yedim :26:
kalkar kalmaz bi bardak su ve 1 kuru ekmek
spora gidip geldikten sonra....
kahvalti : 2 dilim ekmek , 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 kucuk salatalik
ara : 1 kuru ekmek
oglen: 2 kuru ekmek , peynir
ara : 1 dilim tarcinli kek , elma
aksam : 1 kepce corba, 1 tane haslanmis patates , 2 parcada firinda tavuk, 1 kuru ekmek , domates salatalik birazda
NEdiyosunuz kizlar bu menuye ???
bunu mu giycen ,ay bayılazağım ,ben ne giyvem katkatlarımı mı ,giymiceksin hayır ,giyersen güzel olursun ,zayıf durursun,istemem ben yanımda öyle güzel hatunla alsancaklarda ,ksk lerde gezmek..geçen gün kotondan dantel bir şort aldım
ilk defa böyle bişiy aldımkendimi aşıyorum
ilk fırsatta giymeyi düşünüyorum, belki kızlarla buluşmada giyerim
Eki Görüntüle 259473 Eki Görüntüle 259472
vay anasını şu basket potasına ege yi kaldırdığın fotoda 34 beden gibsin ,arkadaşım çok güzelsin yabende ekliyim kuu
bi mix yaptım
89dan 60a 1 sende verildi, yavaşlamalar dahil
bu resimlerin herkese moral azim olması dileğiyle
inanın bizde geçtik o yollardan, zor bir süreçti ama yarış yaparak biz eğlenceli hale getirdik..
resmin üstüne tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 259542 Eki Görüntüle 259543 Eki Görüntüle 259544
Eki Görüntüle 259545 Eki Görüntüle 259546
http://www.ojemrujumrimelim.com/oje/golden-rose-paris-222-golden-rose-crystal-color-13/
ojenin markasını numarasını yazınca bu site çıktı onu koydum hem sürülüp çekilmiş halide var:87::87:
İZLEMMMM sagol kuşummm vallahi bilmiyorumm ama müthiş bi yer arkadasla bugünn kızımm biz artık sosyeteye karıştık ona kibar ol şekerim dedim döndümm tamamm mı lannn dedimm
izloşş kuuu bu dantel şort çok şeyyy bişimişşhoş çekici bişi iştee bende mi alsam kuuu
magazadan atsınlarr benisevda magazaya girer dantel şortlarınızdan bakıyorum der
sonuçç: 2 ölü 1 katillllhem yazdım hem oynadım demekki neymiş böyle şeylerrr sevdaya cısssssssssss
yoksa sevda morttt
NİHALLLLLL bacım yaa ne biliyim rasgele alıntı yaptım işte vallahi kasti bişi yokkk yanii
inan sonradan dikkatimi çekti haftanın yüz karaları falannn hatta biri dedii öyle fark ettim
bu arada kıyafetlerini iyi günlerde giyy inşşş. saglıklaaa mutluluklaaa
FİLİZZZ ortimm iyi parmagım kuuu geçtii şükürrr hala acıyo amaa iyii
o kadarrr alıntıyı nasııı becerdinn kuuuuuuu
AYŞEEE ortimm hee yaa ben meyveyi unutmuşum yimedimm
merak etme bugün nerdeyse yarım kilo meyve yedim üzüm,elma,şeftali,küçük yemişlerden
ne bulduysamm hüplettimm vallahhiii
senden naberrrr canımmm?
NİLGÜNNN nasılsınn ortimmm?
NURANDA yokkkkkkk
BANUŞUMM çok hoşsunn kuzummm maşallahhhh
SELMAA ABLACIMMM cantan çok hoşş ve şıkkk güle güle kullan inşşşş.
kızlarr unuttumm vallahii bir sürü şeyy vardı aklımdaaaa
kusuruma bakmayınn olur muuu
sonuçç: 2 ölü 1 katillll
hem yazdım hem oynadım demekki neymiş böyle şeylerrr sevdaya cısssssssssss
yoksa sevda morttt
:
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Trençkot - BLACK
izlem sana s oluyordu dimiii
bak düşmüşfiyatı internet şubeisnd eçok uygun bencee ihtiyacın varsa kaçırmaa
trençkott
ben yaptım bileeeee 3mil yaptım geldim üstünede 100 mekik plates topu ile birazdanda yan mekik çekirm 100 tane
sonra bir yeşil çayy
LCWaikiki.com - XSIDE Yelek - PURPLE
şuna bi bakınnn kızlar beyazı mı güzel morumu?
bunlar magazada varmıdır acaba şimdi yoksaaa
sadece nette mi var?
geçen gün kotondan dantel bir şort aldım
ilk defa böyle bişiy aldımkendimi aşıyorum
ilk fırsatta giymeyi düşünüyorum, belki kızlarla buluşmada giyerim
Eki Görüntüle 259473 Eki Görüntüle 259472
bende ekliyim kuu
bi mix yaptım
89dan 60a 1 sende verildi, yavaşlamalar dahil
bu resimlerin herkese moral azim olması dileğiyle
inanın bizde geçtik o yollardan, zor bir süreçti ama yarış yaparak biz eğlenceli hale getirdik..
resmin üstüne tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 259542 Eki Görüntüle 259543 Eki Görüntüle 259544
Eki Görüntüle 259545 Eki Görüntüle 259546
hhahhahhahaha
aynen vallahii :))
saol canım teşekkürler, ben çok severim altın takmayı, normalde günlük hayatta hiç takmadığım için
düğünde bayramda takıyorum, altın seven biri için uyumsuz bişiy görünmüyor
ayy hadi leslie ye başlayalım bugün yaaa
hepsi var inmiş halde neyini naz ediyoruz anlamıyorum haa
hadi yapak
[/COLOR][/B]
dünyayı hafifletelim değilmiii........... :)
canım sendemi öğretmensin bilmiyordum bennnn..
bende genelde tuzu çok az atarım yemeklere hatta bazen unuturum artık bir kaç gündür yağıda çok azalttımmm..
dediğin gibi 1 kaşık falan koyuyorumm al sana diyet yemeğiiii....
deryacımm
bende bunun kırmızısını çok aramıştım ama bulamamıştım siyahını aldım bu yılda zebil gibii
kırmızı var:84: :84::84::84::84::84::84::84:
alsammmı bilemiyorummm
ben geçen yıl 60 aalmıştım bilseydim kışın başınd abukadar düşük olacagını şimdi alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?