Hadi ya, kötü olmuş
Bence bu lc waikiki fiyatlarına bulursan kaçırma, bir daha bulunmaz çünkü bu fiyata
iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı
iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
kızlar favori rujunuz varmı?,
şöle turuncu ile-pembe arası bişiy arıyorumm
çalışan arkadaşlara ve öğretmen arkadaşlara bir önerim var
bugün saklama kaplarında okula badem fındık ve kuru üzüm götürdümm dolabıma koydum muhtemelen sizinde kendinize ait bir dolabınız vardır özellikle üzüm kan şekeriniz düştüğünde çok işe yarıyor...ayrıca kan değerleriniz diyette değişebilir bunun içinde kuru üzüm süper .... mesela ara öğünlük bişi götürmeyi unuttunuz meyve yoğurt gibi açın yiyinnnn dolabınızdan veya benim favorim ayran okulda soğuk soğuk....
diyetisyenim şöyle demişti
ara öğün alternatifleri
6 badem 1yk kuru üzüm
6 fındık 1 yk kuru üzüm
2 ceviz 1 yk kuru üzüm
1 bardak ayran
1 bardak süt
1 porsiyon meyve( avuç içini dolduracak kadar)
1 küçük kase yoğurt
bilginize özellikle yeni başlayanlaraaa
kızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...
geçen gün kotondan dantel bir şort aldım
ilk defa böyle bişiy aldımkendimi aşıyorum
ilk fırsatta giymeyi düşünüyorum, belki kızlarla buluşmada giyerim
Eki Görüntüle 259473 Eki Görüntüle 259472
canım benn de okumuştım onu ve en çok şu klozetteki göbek olayı beni evveeeett ayşe bu iş böyle gitmez dedirttmiştii... hala her tuvalette inceliyorum göbeğimi ve halaaa çok büyükk...arkadşlar bu yazıyı 2 ay önce okumuştum şimdide topikçe toparlanma yolunda ilerlerken aklıma geldi ve bize fydalı olur diye düşündüm
banu inan çok lötüyüm nerdeyse ağlıcam motivasyon tam spor tam menülerimi okuyorsan bence süper ama bugün yine +100 ve sabah sabah nasıl deli oldum ya yediğim her kaşıkta artık fazlamı oldu korkusuyla yaşıyorum bugün sınıfta gezinirken bile bi baktım kaç adım atıyorum diye saymaya başlamışım amaaaa nafile düşmesi gerekirken benimki artıyo ve ben çok çabuk yılıyorummancakk geçmişee gidebildimmmm......
teşekür ederim cnmm
teşekür deryoşumm fikir içinn en yakın zmanda tedarik edeyim ben kemeriii
ama benim tulumun paçalarıı boll aslınd abiraz darları güsle duruyor ama işte onlarda acaipp büyük gösteriyor kalçyı
ayşecikkk
bu aralarr gözümden kaçmıyor motivasyon snede tavan yaptı
sporund amuhteşem tebrikler cnmmm
cnm kalori bakımındna hepsi aynı ama glısemin endeks diye bir olay var
kan şekerini hızlı yükseltmeis olayı bu tambugday ve çavdar ekmekleirnde daha az kepek ekmekk beyaz unun içine kepek karıştırılmasıyla oluşuyor ...
bu arada evet cnm resimdeki benim.... :79::79::79::79::79::79:
ahh sevdam ahh benim tek hayalimmm 65 kilo olmaktıı ona kalırsa insna oglu işte doymiyyy
i
ayşecim günlük dalgalanmalar olabiliyor tatlım sana tavsiyem herügn tartılma
bak bend eöle yapıyorum amaa motivasyonum düştü düşecek o yüzden sadece cumalrı tartılcamm
bu sabah neredeysee canımm okadar sıkıldıki büskivileir yiycektim yani:82::82::82::82::82::82:
izlem ben sana kahkülü çok yakıştırıyorum cnmm güle güle kullan bende gidicme bu ara kuaföre
bu arada teşekür edeirm cnmm yorumun için
geçen kotona gittimmm snein tavsiyenle allahım takılar süperdi bir çift küpe aldım
annem foruma yakın oturyor bir gün kaçmayı planlıyorum tek başımaaa
selma ablam günaydınnnn kolay gelsinnn
izlemmm mükemmelsiniz yaaa siz bu işi nasıl hallettinizzz bugün moralim bozuk ...
tatlım arkadaşınla ne güzel muhabbete dalmışsınız
kıyamam yemin ediyorum aynı hisleri aynı duyguları bizde yaşadık
yeni doğum yapmıştım, emziriyordum, o pörtleyen yağlarla gezmelere gitmek o kadar fenaydı ki
46 beden bi şort almıştım, bütün yazı neredeyse onunla geçirmiştim, kabinlerden ağlaya ağlaya çıkıyordum, param var kıyafet yok
önceden elbise beni seçerdi, şimdi ben onu seçiyorum
hiçbişiy iyi gelmiyordu ki
ama şimdi 38 beden giyiyorum, neden azmettim çünkü, o kadar güzel bir kış mevsimi varki önünüzde
inanın kışın kilo vermek daha kolay
yavaştan sporunuzu yapın, burda önerilen şeyleri dikkate alın
diyet başarı öyküleri var ben hergün 2 tane okur resimlere bakardım
sanki 10 kilo vermiş hissederdim kendimi
ben diyetle verdim
toplasan 1 senede düzenli 2 ay yapmışımdır spor, kendi çapımda bişiyler yapıyordum işte
inanın burası o kadar motive ediyor ki, ben o yüzden teşekkür için üyelik satın aldım, biraz olsun bana verdiği
motivasyona teşekkür etmek için, 30 kilo vermemde kadınlar klubü 80-89 topiğinin katkısı çooooooooooooooooook büyükkk
süpersin banu tekrar tekrarrrrr..
aaa ben bilmiyordum meslektaş olduğumuzu ..... umarım bu serüvende okul düzeninde de başarılı oluruz....Evet canım,ben de bir lisede matematik öğretmeniyim.Güzel sözlerin için de çok teşekkür ediyorum.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
2 uzun dilim kavun
Öğle:
1 büyük şeftali
1 yaş siyah incir
1 yk süzme yoğurt
Ara:
şekersiz çay
1 lokma kurabiye
Akşam:
1 tabak yoğurtlu közlenmiş biber salatası
Ara:
1 küçük yeşil elma
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
canım başınız sağolsun üzüldüm valla... bide minicik bebekleri varmış yaaaa...iyi akşamlar canlar
ayşemmmmm
canımmm ya sıkma canınıı bazı bnyeler şansısız biz iştee
ama önemli olan löp löp veren bir bünye ile kilo vermek dgeil
zar zor vermktir bak bende cumaya göre hep artıda çıkıyorum
ve menüleirmde hiç abartı bişiy yok
bünyeden bünyeye degişiyor cnm sıkma canınıı
sıksanda bir şey olmuyorkii motivasyonun düşerrr
ayrıca kızın artkk büyüyorr vee bu soruları sormasıı normal cnm
sevdacım sağol canım ya valla moral oldu..canım benim..bende hem seni hem enerjini seviyomm kuzummmm
aldıklarınıda hiçç dert etmedenn rahat rahat giyyy neren çıkarsa çıksınn
şöyle bişi varrr kadınların arasında biri kiloluysa amannnn hem şişmann hem paspall diyolarr
birbirlerinin arkasındann
ama bakımlı ve şıksan kadının kilosu var ama bakımlı kadınn
hoş bi bayann diyolarrr öyle yani kilomuz var diye ölek mi bacım yaa
gidecek inşşş. ama rahat oll sen zaten çok hoş bi kadınsın
bide şıkır şıkır giyindin mii ohhhhh fıstıkkk olursunnnnn:13::13:
canım benim eksik olma..yazar başını ağrıtırım sonra demedi demenihalll
nedenn başım agrısınn cnm aşkol yaniii
ben saviyorum snein enerjik,yogun yazılarınııı tatlım..
allll mutlaka al banucum içinde kalmasın..uyyyyyyyy kanıma girme benim şimdi deryaaa
zaten 13 lira verip yelek alcagıma 40 lira veirp kırmızısını mı alsam diyordumm
ki yazını görüdmm
selmacım bir zayıflayalım açık renkleri de seveceksin bak bne renklenmeye başladım mbile güzel oluyormuş kıııslm kızlar banu ben gecenkerde baktım lcw trenckot 120 tl bunlar ucuzmuş ama cok güzeldi o yalnız rengi acık renkti ben sevmedigim için almadım koyu renkler her zaman tercihim
yok cnm nedne saçma olsun ikisini de yıllarca giyersin bence..40 tl ne ki canım.sen hakettin ödüllendir kendinişincii kızlar ben geçen yıl lcw den bi trenç kot almıştım siyah,
ama hep kırmızı istemiştim şimdi kırmızıs lcw de 40 lira
alsammı acaba yoksaaa aynı model iki tane saçma mı olur?
napsammm:26::26::26::26::26::26:
oo süper menü..tebrikler..bu arada Deniz abla demiş ama Fatoşcum kaç yaşındasın?merhabalar canlarım
süpermuhabbet olmuş benim arkamdan
öğleden sonra çarşıdaydım.pazar işinide hallettim.
sporumudayaptım
bugünkü menüm şöyle:
sabah:2dilim t.b.ekmek,peynir,zeytin,1haşlanmış yumurta,domates
ara:hurma
öğle:yoğurt çorbası-çarşı pazar işim vardı,geçiştirdim.
akşam:fırın tavuk,salata,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
gece meyve
spor:1 saat pedal çevirdim
nihalcim tipiöm tip degilki renkleneyim ya bu arada sende kıyafet almışsın iyi günlerde giy şimdi resim çekildim ekliyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?