80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya, kötü olmuş
Bence bu lc waikiki fiyatlarına bulursan kaçırma, bir daha bulunmaz çünkü bu fiyata

uyyyyyyyy kanıma girme benim şimdi deryaaa
zaten 13 lira verip yelek alcagıma 40 lira veirp kırmızısını mı alsam diyordumm
ki yazını görüdmm

iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı

hayy allah ya başınız sagolsunn
allah yakınlarınaa sabır versin çok zordur genç ölüm
ankarada mıydıı arkadaşın bugün buradada patlama oldu

slm kızlar banu ben gecenkerde baktım lcw trenckot 120 tl bunlar ucuzmuş ama cok güzeldi o yalnız rengi acık renkti ben sevmedigim için almadım koyu renkler her zaman tercihim

karnım acıktıkça aklıma kalörili yiyecekler geldikse banu ve izlemin eklediği fotoğraflara bakıyorum ve kendine engel oluyorum allahım nasıl bi azim nasıl bi başarı öyküsü bende böle zayıflamak istiyorum istiyoruuuuuuuum 38 beden olmayı çooook istiyorum......

allah rahmet eylesin canım cok üzücü allah sabır versin

kızlar favori rujunuz varmı?,
şöle turuncu ile-pembe arası bişiy arıyorumm

cnm ben beyaz tenli oldupumdan dolayı açık pembe tarzı daha çok dudak rengimle benzeyen rujları tercih ederim. mesela en son aldığım flormarın 503 numarası.

cnm işime yarayacak bilgiler. anaokulu olduğumuz için beslenme çıkıyor ama bazen yağlı şeylerde olabiliyor o durumlarda dolaptan tırtıklama yaparım.

cnm normalde bende hep siyah çanta falan kullanırım ama bu sene bu renkler çok kanıma girdi. krem pudra ve açık kahve tonlarını çok güzel kombine ediyorlar havalı duruyor. ben çantanı neğendim siyah bu kadar kendin belli etmezdi.

kızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...

cnm ilk başlarda olduğun içindir yada araları uzun tutuyorsundur. sakın aç kalma 3 saatte bir beslen.

izlemcim insan kilo vermeğe başladıkça kendine güvenide geliyor. alışveriş yapmak zevk veriyor. güle güle giy cnm. ben 90 kilo olduğum dönemde mağazada üzerime ne oluyorsa onu alıyordum seçme şansım çok yoktu. ama henüz 10 kilo vermiş olmama rağmen kendime bir sürü seçenek bulabiliyorum bu o kadar mutluluk verici kii. diyete devammmm..

arkadşlar bu yazıyı 2 ay önce okumuştum şimdide topikçe toparlanma yolunda ilerlerken aklıma geldi ve bize fydalı olur diye düşündüm
canım benn de okumuştım onu ve en çok şu klozetteki göbek olayı beni evveeeett ayşe bu iş böyle gitmez dedirttmiştii... hala her tuvalette inceliyorum göbeğimi ve halaaa çok büyükk...
banu inan çok lötüyüm nerdeyse ağlıcam motivasyon tam spor tam menülerimi okuyorsan bence süper ama bugün yine +100 ve sabah sabah nasıl deli oldum ya yediğim her kaşıkta artık fazlamı oldu korkusuyla yaşıyorum bugün sınıfta gezinirken bile bi baktım kaç adım atıyorum diye saymaya başlamışım amaaaa nafile düşmesi gerekirken benimki artıyo ve ben çok çabuk yılıyorumm
burda birçok menü okuyorum benimkinden çokkk fazla ama bakıyorum cuma mutlaka verilmiş ama ben o kadar dikkat ediyorum yinede bişilerde sorun varr..
suyumu içiomform çayımı içiom yeşilçayımı içiom ekmek 1 dilim günde eee daha ne olsun sebze yemeklerinde de 5 kaşığı hiç geçmedim eeee daha ne kadar azaltayım ben şimdi 78 im ve dahasında bişi yememem lazım inan canım çok sıkkınn....
izlemmm mükemmelsiniz yaaa siz bu işi nasıl hallettinizzz bugün moralim bozuk ...
90 ve üzeriyim burada
bu 65 kilo

mini giyecek kadar cesaretliyim artık
süpersin banu tekrar tekrarrrrr..
başka biri olmuşsun resmennn.....
aaa ben bilmiyordum meslektaş olduğumuzu ..... umarım bu serüvende okul düzeninde de başarılı oluruz....
canım başınız sağolsun üzüldüm valla... bide minicik bebekleri varmış yaaaa...
babasızlık çok zor.......

ay bunu yazmam lazım yoksa patlıcam
biraz önce 27 aylık kızım bana senin baban varmı diye sordu ve nasıl cevaplayacağımı şaşırdım ondan da biraz kötüyüm içim daraldııı....

kızlar bende menümü yazıyım.
sabah: h.yumurta domates salatalık peynir zeytin 2 dlm ekmek çay
öğlen : (okulda) yarın simit b.peynir
akşam: 3 yk taze fasülye 2 yk yoğurt.

sabah yaptığım kahvaltı beni öyle güzel doyuruyorki öğlen okula gidene kadar hiçbirşey canım istemiyor ki kahvaltımı 9 da bitirmiş oluyorum.
öğlen okulda 2,5 da beslenme yapıyoruz. 5,5 ta okuldan çıkıyorum eve gelmem 6,5-7 akşam yemeği. ara öğüne zaman kalmıyor ama karnımda acıkmıyor çok şükür. tek korkum metabolizmam yavaşlarmı diye.
neyse kızlar bende kaçtım öpüyorum herkzii

ayşemmmmm
canımmm ya sıkma canınıı bazı bnyeler şansısız biz iştee
ama önemli olan löp löp veren bir bünye ile kilo vermek dgeil
zar zor vermktir bak bende cumaya göre hep artıda çıkıyorum
ve menüleirmde hiç abartı bişiy yok
bünyeden bünyeye degişiyor cnm sıkma canınıı

sıksanda bir şey olmuyorkii motivasyonun düşerrr

ayrıca kızın artkk büyüyorr vee bu soruları sormasıı normal cnm

şincii kızlar ben geçen yıl lcw den bi trenç kot almıştım siyah,
ama hep kırmızı istemiştim şimdi kırmızıs lcw de 40 lira
alsammı acaba yoksaaa aynı model iki tane saçma mı olur?

napsammm:26::26::26::26::26::26:

merhabalar canlarım
süpermuhabbet olmuş benim arkamdan
öğleden sonra çarşıdaydım.pazar işinide hallettim.
sporumudayaptım
bugünkü menüm şöyle:
sabah:2dilim t.b.ekmek,peynir,zeytin,1haşlanmış yumurta,domates
ara:hurma
öğle:yoğurt çorbası-çarşı pazar işim vardı,geçiştirdim.
akşam:fırın tavuk,salata,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
gece meyve
spor:1 saat pedal çevirdim

banucum biliyorum da işte canım çok sıkıldı..... neyse ....
ben bugünkü menümü yazayıııım

kahvaltı
yarım domates
1kk peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

ara yok zamanım olmadı

öğle
1 dilim kepek ekmeği
5 yk menemen

ara
1 elma
1 inceciiik dilim kek( akşam yememiştim ama okuldan gelince arkadaşlar da gelmişti ikram edince bende yedim)

akşam
yarımdan az kuşbaşı kaşarlı pide (aslında yemeğim vardı biraz ama herkes eve pide istedi bende kızımın kalanını yedim)(azdı ama yinede canımı sıktı işe kekten sonra)
2 -3 çatal salata

ara 15 tane kadar küçük üzüm

3.5 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay

sevdacım sağol canım ya valla moral oldu..canım benim..

nihalll
nedenn başım agrısınn cnm aşkol yaniii
ben saviyorum snein enerjik,yogun yazılarınııı tatlım..
canım benim eksik olma..yazar başını ağrıtırım sonra demedi deme

uyyyyyyyy kanıma girme benim şimdi deryaaa
zaten 13 lira verip yelek alcagıma 40 lira veirp kırmızısını mı alsam diyordumm
ki yazını görüdmm
allll mutlaka al banucum içinde kalmasın..

slm kızlar banu ben gecenkerde baktım lcw trenckot 120 tl bunlar ucuzmuş ama cok güzeldi o yalnız rengi acık renkti ben sevmedigim için almadım koyu renkler her zaman tercihim
selmacım bir zayıflayalım açık renkleri de seveceksin bak bne renklenmeye başladım mbile güzel oluyormuş kııı
yok cnm nedne saçma olsun ikisini de yıllarca giyersin bence..40 tl ne ki canım.sen hakettin ödüllendir kendini

oo süper menü..tebrikler..bu arada Deniz abla demiş ama Fatoşcum kaç yaşındasın?

nihalcim tipiöm tip degilki renkleneyim ya bu arada sende kıyafet almışsın iyi günlerde giy şimdi resim çekildim ekliyecegim

selam kızlar herkese iyi geceler..
çok yorgunum ve canım sıkkın valla sizin pozitif enerjinizi almak için giydim..
tulum almıştım ya nar çiçeği giydiğimde iki düğme arasından içim görünüyordu biz bu düğmeleri için ealdırırz dediler ok dedim ben de oraya bırakmıştım pazar aldığımda..dün akşam iş çıkışı gittim aldım kapıdan kuaföre yetişcektim bakmadım bile salak gibi..eve bir geldim..akıl düşkünü terzi üstten iki düğmeyi açık bırakmış gerisini dikmiş..ulen ben bunu nasıl giyeyim zaten alttan giyilen bişi..snir olarak gittim kız benim hatam bne tarif ettim hemen düzeltelim dedi gittik adam kıl...bana denileni yaptım dedi..neyse ben de bu dktiğini sök aralara içten çıt çıt dik dedi..bende yok dedi hadii gittim çıtçıt aldım adama verdim kızı da tembihledim sen al mağazaya git ben kuaföre gidiyorum dönüşte alcam diye kuaförü aradım..haspam ne zaman arasam meşgul heğ müşterisi var bir kere beni yemek yicem diye yarım saat bekletmişti öle bir kız hiç sıkya gelemiyor neyse alamam dedi (kaşlarımı düzelttirip yarım bacak ağdaya gidecektim)gıcık olmuş şekilde mağazada kızı bekledim yarım saat neyse geldi...salak terzi çıtçıtları yanlış yere dikmiş sonra sökmüş ama sökerden de kumaşın canına okumuş giyilmez hale getirmiş..dedim ben bunu alamam başkasını verin 40 beden bu renkte başka yok dedi(şaka gibi 40 beden giydim..mağazaya mallar rusyadan geliyormuş kalıplar geniş)şu rengi al diye başka şeyi gösteriyor yok dedim ben bunu rengi için aldım yok depoyu aruyoruz yok bilmem ne derken çok fark yok siz 38 i deneyin dediler..denedim tabi dar..sonra benimkini verin bir d eüstümde göreyim dedim yok..çıtçıtların duruşu da kötü olmuş bir de arkama baktım duruşu zaten içime sinmemişti baktım çok zor giyip çıkarıyorum kollu da bişi biranda soğudum..çıktım dedim ben bu tulumdan soğudum uğraşmayın bir daha gelemem iade veremeyiz dediler 89 a almıştım..illa bişi seçin..ya dedim saat 8 i geçiyor ne bulcam da alcam bu zamanda sıkıldım zaten istemeye istemeye bir elbise ve bir bluz aldım..hevesim de kaçtı..bir de yukarda deniyorum bu bluz dar oldu ya dedim çocuk da durumu kurtarcak ya aklı sıra yoo dedi eğer midenizi içinize çekmiyorsanız gayet iyi durmuş..biraz da spor yapsanız çok iyi olacak..tepem attı..zaten gerilmişim birsürü aksilik bir de bu..sana kızamayacak kadar yorgunum dedim..aaa lütfen yanlış anladınız siz çok hoş bir bayansınız sadece spor yaparsanız..tamam dedim sus anladım ben anlayacağımı..klasik diyaloglar işte bilirsiniz..neyse aynı fiyata verdiler artık..
çok sinir oldum kızlar ya..
sırf o tulumla takayım diye ayrı bir kemer almıştım 15 tl ye
ona uygun küpe almıştım 10 tl ye...
yeni aldığım elbise çok yakışmadı bence tam oturmuyor kilolu gösteriyor..yine de giycem sanıırm..
bluzu da kurbanda falan giyerim çok soğuk olmazsa..
ay nedne bu kadar uzattım illa herşeyi anlatcam..neyse asıl mesele de şu eşimi aradım nerdesin ben geç kaldım merak etme dye o da yoldaymış buluştuk..
ben bugün çok güzle giyinmiştim saçlarım fönlü syah topuklular falan bayağı bir iltifat aldım..
beni sabah görmemişti..
gördü hiçbişi demedi suratı asık..nen var bişi yok..yorgunum..ama nasıl kötü..yolda çok alakasız bir konuda bana bağırdı(pamuk gibi kocam vardır hiç huyu değildir)yavaş yürü topukluyla zor geliyorum dedim nedne g,yd,n onları bugün uzun yola gelceğini bilmiyor mmuydun diye bir kez daha azarladı..yol boyunca konuşmadı..sonra eve geldi duş aldı..ben yatıyorum dedi saat 21.30 da neyin var canın mı sıkkın gel konuşalım yok ben uyucam dedi üsteledim kızdı bişeyim yok uyucam sadece dedi..gitti yattı..ay anlamadım hiç huyu değşldir bişi olsa banna anlatır..
ay en son bu halleri işsizken yaşamıştık işallah yine işle ilgili bir sorun değildir..
şu anda elimi ayağımı nereye koycam bilemedim...benimle mi ilgili bişeye mi kızdın dedim yok senle ilgili değil canım sıkkın sadece dedi..mali müşavirlik sınavına gircek kasımda onun stresi desem konuştum çok bunlaıyorsna girme mali müşavir olmak zorunda dğeilsin dedim..ee daha ne diim ne yapayım..
offf kusura bakmayın içimi akıttım size şişirdim içinizi..

Son düzenleme:
nihalcim tipiöm tip degilki renkleneyim ya bu arada sende kıyafet almışsın iyi günlerde giy şimdi resim çekildim ekliyecegim

aaa o ne biçim laf öyle ortim aşk olsun..sen kendini sevmezsen güzle bulmazsan kimse bulmaz sakın ha duymayım bir daha..renklen güzelim ..evet ya ekle ben de eklicem de..orda saç baş güzel olur çekilir öyle eklerim..

merhaba arkadaşlar malum öğrenciliğe geri döndüğüm için pek fazla nete giremiyorum.şimdi evim değişti diye sanırım hazımsızlık sorunu çekiyorum.pek fazla su da icemiyorum inşallah düzene girer herşey.

bugünkü menüm:

uyanınca:sirkeli su,bir bardak dolusu su

kahvaltı:1 dilim uno denge light ekmek,domates,biber,1-2 parça çeçil peyniri,3 yeşil zeytin,acı biber turşusu

ara:tarcınlı light süt

öğle:6 tane ızgara köfte,1 dilim domates,2 közde sivri biber,2 kaşık sebzeli pirinç pilavı

ara:light süt

akşam:1 tabak közlenmiş patlıcan salatası,3 kaşık keten tohumlu light yoğurt

ara:1 kutu light ice tea şeftali

bazen çok mu az yiyorum diyorum ama midem küçüldü baya baya doyuyorum.sadece bugün biraz başım döndü.

spor yok ama 4 bucuk saat alışveriş merkezinde yürüdük.spordan sayılır herhalde
akşam yemegini yer yemez hemen gidip menümü paylaşmalıyım diyorum.iyi ki varsınızz

bu arada bu rejim bana aşçılık açısından yaradı.şekersiz ve yağsız,tam buğday unundan kek çalışmalarım başarıyla sonuclandı.(şeker yerine pekmez kullanıyorum)

tam buğday ekmeğinden az susam+bol keten tohumu kaplı simit çalışmalarıma başlayacağım yakında

tariflerde kesin güvenilir sonuç elde edince sizinle sonucları ve tarifleri seve seve paylaşırım.:97:

hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…