işite kızlar bennnnnnnnnnnnnnnn 85 kggggggggggggggggayyyyyyyyyy ne tipsizim ne tipsizzzzz
çok tşk ederim denizcim..sen de kızın için canını sıkma daha dur dün bir bugün iki..yavaş yavaş edinir arkadaş..iyi geceler..iş için de hayırlısı olsun canım..işallah sizinle çalışmaya karar veriler siizn için hayırlı olacaksa canım..selam kızlar iyi geceler herkese işyerinde yogundum acayip yurtdışından misafirimiz vardı akşam yemektede birlikteydik.inşallah bizi uygun görürse birlikte çalışmaya başlayacagız kızım okuluna alıştı ama teneffüste pek arkadaşlarıyla iletişim kuramıyor sanırım biraz önce arkadaşlarının ismi ne diye sordugumda dudakları titredi yavrum kıyamam agladı henüz arkadaşım yok diye zamanla olur merk etme dedim ama inşallah biranönce iletişim kurar korkuyorum bu yüzden okuldan sogumasından
banu izlem döktürmüşsünüz maşallah süpersiniz kızlar
sema abla bu renkte çok güzel siyahıda güzeldir eminimki güle güle kullan
derya bayıldım ojenin rengineeee
nihal aldıklarını güle güle giy canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz azminiz daim olsun
aycan sıkma canını vücudun direnç gösteriyorda olabilir yediklerini çok kıstıysan vücut bunu kıtlık algılayıp yediklerini depolarmış sık sık az az saglıklı şeyler yiyerek metobolizmanı uyanık tut canım
izlem dantelli sort çok hoş üzerine omzu açık salaş kısa düz renk saten gibi parlakta olabilir bi tşörtle çok hoş durur canım sen eminimki çok hoş bi kombin yaparsın
nihal biliyorum için rahat değil ama üstüne gitme kendine gelsin eminimki seninle paylaşacaktır ne oldugunu kafana göre senoryolarda kurup canını sıkma lütfen canım
selma abla lütfen üzülme zaman kaybetme üzülerek bayram hedefini belirle ve ona ulaşmaya çalış lütfen kendine küçük küçük hedefler koy böylece daha rahat ediyor insan ayrıca öyle göze batan bi çıkıntın yok zayıflayıncada heryerden gidince tam süper olacaksın eminim ki
iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı
sevdiğin meyveleri doğrayıp üzerine yoğurt ve tarçın ekleyebilirsin canım..tatlı ihtiyacını da gideriyor tok da tutuyor..
bol salatalık domates yiyip mideni doldurabilirsin..
k fleks yiyebilirsin..
aklıma gelenler bunlar..
ne dersiymiş bu?ben de haftaya kpss ye çalışmaya başlıcam 33 yaşından sonra devlet memuru olmaya çalışcam hay allam ya..özel sektör canıma okuyor..
kızlar çok canım skkın ya tartılmıycam deidm ama dayanamadım tartıldım ve tartı hep çıkıyorr
nerde yanlış yapıyorum ben:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
walla banucum al benden de o kadar düne göre bugünde +300 yani nerde yanlış yapıom anlamadımmm cuma 78 di
cumartesi 77.700
pazar77.500
pazartesi 77.600
salı 77.700
çarşamba 78 bu ne şimdi yaaaa...
nerdeyse cumaya + çıkcam motivasyon düşüyor böyle olunca.....
kızlar çok canım skkın ya tartılmıycam deidm ama dayanamadım tartıldım ve tartı hep çıkıyorr
nerde yanlış yapıyorum ben:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iradesizsindir,yiyeceklere dayanamaz kaçamaklar yaparsın ,kilo alırsın kat kat....sonra bir gün birşey olur hayatında iradeni korur dayanırsın diyettesindir ,eminsindirki gidecek kilolar giderde 1 er 2 şer,sonra takılır bir yerde günlerce haftalarca.....ne yapsan olmaz bıkarsın,vazgeçmek istersin sonra bir kaç güzel insan seni yine motive eder tahammül sınırlarını zorlar devam edersin veeeeeeeee kazanırsın emin ol.ben 2 ay 77.7 rakamında çakılı kaldım nolur sende sabret azmin sonu selamettir..eğer tıbben vucudunda bir direnç söz konusu değilse,olacaktır emin ol..sadece englleri kaldır ve vazgeçme...canım arkadaşım sen bunu yaprsın ben bile yapıyorum ki iradesizin tekiyimdir...iyi akşamlar kızlar.
tülin diyetin sonucunu sen sormuştun degilmi canım.
1 hafta 1200 verdim canım basta verdim sonra durdu. hatta pazartesi salı devam ettim ama yok aynı kilitlenmiş durumdayım. ben 2 gun kaçamak yaptım. buyuzden hedefledim 2 kiloya ulaşamadım. yapmayı düşünüyorsun diye söyluyorum. tam anlamıyla yapıldıgında hafta da 3kilo kesin arasız faln ara yaparak 2 gider kaçamaksız. belki daha fazlası gider bilemiyorum ben neden bukadar zor kilo veriyorum bilmiyorummmmmmmmm. 2 gundur yatılı musafirim var. 2 gundur işkence cekiyorum resmen direniyorum bozmamak için ama yok aynı. sanırım burada bırakıyorum bu diyeti. 1 yada 2 hafta sonra tekrarlıyacagım. belki ozaman bi işe yara. hepsinden önemliside. o hafta evde olacagım neden ben bi şeye bi hırsla sarıldıgımda hep engeller cıkar karşıma bilmem. cok kzıgınım kendime. 2 haftaya tamamlayamadıgım için. kalan 1 haftayı azimli diger gunlerime bırakıyorum. suan aglamamak için kendimi zor tutuyorum ya. neden gitmiyorrrr neden. yazım biraz ordan burdan sacama oldu tekrar okursam silecegim biliyorum bu yuzden okumdan yayınlıyorum
çok çok üzüldüm canım Allah kimseye yaşatmasın ,çok acı.... sabırlar versin eşie,bebeğine,ana-babasınaiyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı
bence olmaz her rengin havası başkadır üstelik 40 lira iyimiş,kaçırma derim.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsunşincii kızlar ben geçen yıl lcw den bi trenç kot almıştım siyah,
ama hep kırmızı istemiştim şimdi kırmızıs lcw de 40 lira
alsammı acaba yoksaaa aynı model iki tane saçma mı olur?
napsammm:26::26::26::26::26::26:
eşinde bi sıkıntı var belli de üstüne gitme sonra ikinizde gerilirsiniz elbet anlatır,40 yıllık yani olur mu kani,selam kızlar herkese iyi geceler..
çok yorgunum ve canım sıkkın valla sizin pozitif enerjinizi almak için giydim..
tulum almıştım ya nar çiçeği giydiğimde iki düğme arasından içim görünüyordu biz bu düğmeleri için ealdırırz dediler ok dedim ben de oraya bırakmıştım pazar aldığımda..dün akşam iş çıkışı gittim aldım kapıdan kuaföre yetişcektim bakmadım bile salak gibi..eve bir geldim..akıl düşkünü terzi üstten iki düğmeyi açık bırakmış gerisini dikmiş..ulen ben bunu nasıl giyeyim zaten alttan giyilen bişi..snir olarak gittim kız benim hatam bne tarif ettim hemen düzeltelim dedi gittik adam kıl...bana denileni yaptım dedi..neyse ben de bu dktiğini sök aralara içten çıt çıt dik dedi..bende yok dedi hadii gittim çıtçıt aldım adama verdim kızı da tembihledim sen al mağazaya git ben kuaföre gidiyorum dönüşte alcam diye kuaförü aradım..haspam ne zaman arasam meşgul heğ müşterisi var bir kere beni yemek yicem diye yarım saat bekletmişti öle bir kız hiç sıkya gelemiyor neyse alamam dedi (kaşlarımı düzelttirip yarım bacak ağdaya gidecektim)gıcık olmuş şekilde mağazada kızı bekledim yarım saat neyse geldi...salak terzi çıtçıtları yanlış yere dikmiş sonra sökmüş ama sökerden de kumaşın canına okumuş giyilmez hale getirmiş..dedim ben bunu alamam başkasını verin 40 beden bu renkte başka yok dedi(şaka gibi 40 beden giydim..mağazaya mallar rusyadan geliyormuş kalıplar geniş)şu rengi al diye başka şeyi gösteriyor yok dedim ben bunu rengi için aldım yok depoyu aruyoruz yok bilmem ne derken çok fark yok siz 38 i deneyin dediler..denedim tabi dar..sonra benimkini verin bir d eüstümde göreyim dedim yok..çıtçıtların duruşu da kötü olmuş bir de arkama baktım duruşu zaten içime sinmemişti baktım çok zor giyip çıkarıyorum kollu da bişi biranda soğudum..çıktım dedim ben bu tulumdan soğudum uğraşmayın bir daha gelemem iade veremeyiz dediler 89 a almıştım..illa bişi seçin..ya dedim saat 8 i geçiyor ne bulcam da alcam bu zamanda sıkıldım zaten istemeye istemeye bir elbise ve bir bluz aldım..hevesim de kaçtı..bir de yukarda deniyorum bu bluz dar oldu ya dedim çocuk da durumu kurtarcak ya aklı sıra yoo dedi eğer midenizi içinize çekmiyorsanız gayet iyi durmuş..biraz da spor yapsanız çok iyi olacak..tepem attı..zaten gerilmişim birsürü aksilik bir de bu..sana kızamayacak kadar yorgunum dedim..aaa lütfen yanlış anladınız siz çok hoş bir bayansınız sadece spor yaparsanız..tamam dedim sus anladım ben anlayacağımı..klasik diyaloglar işte bilirsiniz..neyse aynı fiyata verdiler artık..
çok sinir oldum kızlar ya..
sırf o tulumla takayım diye ayrı bir kemer almıştım 15 tl ye
ona uygun küpe almıştım 10 tl ye...
yeni aldığım elbise çok yakışmadı bence tam oturmuyor kilolu gösteriyor..yine de giycem sanıırm..
bluzu da kurbanda falan giyerim çok soğuk olmazsa..
ay nedne bu kadar uzattım illa herşeyi anlatcam..neyse asıl mesele de şu eşimi aradım nerdesin ben geç kaldım merak etme dye o da yoldaymış buluştuk..
ben bugün çok güzle giyinmiştim saçlarım fönlü syah topuklular falan bayağı bir iltifat aldım..
beni sabah görmemişti..
gördü hiçbişi demedi suratı asık..nen var bişi yok..yorgunum..ama nasıl kötü..yolda çok alakasız bir konuda bana bağırdı(pamuk gibi kocam vardır hiç huyu değildir)yavaş yürü topukluyla zor geliyorum dedim nedne g,yd,n onları bugün uzun yola gelceğini bilmiyor mmuydun diye bir kez daha azarladı..yol boyunca konuşmadı..sonra eve geldi duş aldı..ben yatıyorum dedi saat 21.30 da neyin var canın mı sıkkın gel konuşalım yok ben uyucam dedi üsteledim kızdı bişeyim yok uyucam sadece dedi..gitti yattı..ay anlamadım hiç huyu değşldir bişi olsa banna anlatır..
ay en son bu halleri işsizken yaşamıştık işallah yine işle ilgili bir sorun değildir..
şu anda elimi ayağımı nereye koycam bilemedim...benimle mi ilgili bişeye mi kızdın dedim yok senle ilgili değil canım sıkkın sadece dedi..mali müşavirlik sınavına gircek kasımda onun stresi desem konuştum çok bunlaıyorsna girme mali müşavir olmak zorunda dğeilsin dedim..ee daha ne diim ne yapayım..
offf kusura bakmayın içimi akıttım size şişirdim içinizi..
abla ne diyon sen allah aşkına,bi kere fiziğin eşit sayılabilecek bi fizik...verirsen eşit vericeksin ,biçimleneceksin.biz seninle 2009 yılından bri bu topiğe gelip gidiyoruz...2 ileri bir geri.o zaman ne banu vardı ne izlem .ama hatunlar iradeli bir girişmişler ,pir girişmişler...iradeli olucaz ve başarıcazz ablacım..kendine böyle kötülük yapma.. lütfenişite kızlar bennnnnnnnnnnnnnnn 85 kggggggggggggggggayyyyyyyyyy ne tipsizim ne tipsizzzzz
banu bende arıdayım canım yanlız anlamadıgım birşey var yürüyşden önceyle sonra tartılınca 1 kg fark vardı nasıl oldu bu iş sence bir fikrin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?