80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım canım benim hepimizin fazlalığı var..bunyla izlemin eksi fotolarını görmedin mi bak şimdi ikiis de fıstık gibi..moral bozmak yok..biz diyetimize sporumuza odaklanalım sonra da renklenelim..önce beynimizi renklendirelim sonra da kıyafetlerimizi canım ..bak senle anlaşalım..kurbana kadar iyice sıkalım kurbanda da cicilerimizi giyip koyalım fotolarımızı...

Slm kislar bugunku menumu yaziyorum:sabah kalktigimda 1bardak limonlu sirkeli ve elmali sicak su
Kahvaltida. 1dilim kepek ekmegi 2yumurta haslanmis domates yesil sogan ve yarin dilim light kalper peynir
Arada 4adet ligt biskuvi ve form cay sekersiz
Oglen tavuk sote sifir yagsiz ve az tuzlu 3yemek kasigi anca vardir ve yaninda cacik
Arada 2 yada3adet siyah uzum yag yakiyormus tv de doktor dedi
Aksam 1 kase ayran asi corbasi ve 1 lokma tavuk
3litre su ve cay sekersiz. Nasil kislar fazlami yiyorum sizce

Son düzenleme:
selam kızlar iyi geceler herkese işyerinde yogundum acayip yurtdışından misafirimiz vardı akşam yemektede birlikteydik.inşallah bizi uygun görürse birlikte çalışmaya başlayacagız kızım okuluna alıştı ama teneffüste pek arkadaşlarıyla iletişim kuramıyor sanırım biraz önce arkadaşlarının ismi ne diye sordugumda dudakları titredi yavrum kıyamam agladı henüz arkadaşım yok diye zamanla olur merk etme dedim ama inşallah biranönce iletişim kurar korkuyorum bu yüzden okuldan sogumasından

banu izlem döktürmüşsünüz maşallah süpersiniz kızlar

sema abla bu renkte çok güzel siyahıda güzeldir eminimki güle güle kullan

derya bayıldım ojenin rengineeee

nihal aldıklarını güle güle giy canım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz azminiz daim olsun

aycan sıkma canını vücudun direnç gösteriyorda olabilir yediklerini çok kıstıysan vücut bunu kıtlık algılayıp yediklerini depolarmış sık sık az az saglıklı şeyler yiyerek metobolizmanı uyanık tut canım

izlem dantelli sort çok hoş üzerine omzu açık salaş kısa düz renk saten gibi parlakta olabilir bi tşörtle çok hoş durur canım sen eminimki çok hoş bi kombin yaparsın

işite kızlar bennnnnnnnnnnnnnnn 85 kgggggggggggggggg ayyyyyyyyyy ne tipsizim ne tipsizzzzz

şimdi atlıcam gelcem bursaya seni bir temiz dövcem aaaa selma bak bozşcaz senle benim ortimle uğraşmayı bırak canım ya önce kendine güven..kendini sev...bak naısl herşey yoluna giriyor..herşyin başı inanç..sen kenini bırakırsan şu beğenmediğin halin hep sneinle kalacak..unutmaaaaaaa...
ben kaçar uyucam kızlar..çook yorgunum ..öptüm hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..

çok tşk ederim denizcim..sen de kızın için canını sıkma daha dur dün bir bugün iki..yavaş yavaş edinir arkadaş..iyi geceler..iş için de hayırlısı olsun canım..işallah sizinle çalışmaya karar veriler siizn için hayırlı olacaksa canım..

nihal biliyorum için rahat değil ama üstüne gitme kendine gelsin eminimki seninle paylaşacaktır ne oldugunu kafana göre senoryolarda kurup canını sıkma lütfen canım

selma abla lütfen üzülme zaman kaybetme üzülerek bayram hedefini belirle ve ona ulaşmaya çalış lütfen kendine küçük küçük hedefler koy böylece daha rahat ediyor insan ayrıca öyle göze batan bi çıkıntın yok zayıflayıncada heryerden gidince tam süper olacaksın eminim ki

haklısın narın şimdiden belli bayramda 82 kg olmak istiyorum olacagımda inş

Sehercim başın sağolsun çok üzüldüm
Normal ölüme allaha sığınıp tevekkül ediyor insan ama böylesine....Allah sabır versin...

Banu tam istediğim gibi, harikaymış bayıldım...Ölçülere bakıyorum da bana 42 diyor ölçülerime göre.. :26:
O da kalmamış...Neyse sen gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım...Ben fikrimi söyledim 16 lira yeleğe vereceğine üstüne az koyup alabilirsin bunu, model aynı olsa da renkten çok farkediyor, kullanım alanın da ona göre değişecektir..

iyi aksamlar topik sakinleriiii

izinden döndüm 6 hafta öyle cabuk gectiki!

evime geldim ilk isim tartilmakti veee hic kilo almamisim Allahim öyle mutluyumki....

kararliyim artik olacak kilo vermeye hazirim!

aksam 6dan sonra yemek yememeye karar aldim birde böyle deneyelim, yemek yemesemde ufak bir ara ögün serbest

bakalim cumaya kadar basari elde edebilecekmiyim

kızlar çok canım skkın ya tartılmıycam deidm ama dayanamadım tartıldım ve tartı hep çıkıyorr
nerde yanlış yapıyorum ben:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

günaydın arkadaşlarr...
gece sahura kalktıqım için uyku gözümden akıyor..hem nette işim var hemde saat 10da arkadaşlarla buluşucam onun için yatamıyorum..öqleden sonra yine dışarda işlerim var...ilk gün biraz zorlanıcam galiba...

SEHER
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok üzücü bir durum...

y.lisans yapıyorum onun tezını yazıcam bıryandan kpss calıscam bır yandan ıngılzce.gunduz tezeıme calısıyırm gecede kpss calısırım dıye dusundum .yogurtlu bırsey yemek ıstemıyorm uyku getır dıye.sekersız nescafe ıle kflakes ve meyve olabılrı.başka aklına gelırsesoylersen sevınırım

walla banucum al benden de o kadar düne göre bugünde +300 yani nerde yanlış yapıom anlamadımmm cuma 78 di
cumartesi 77.700
pazar77.500
pazartesi 77.600
salı 77.700
çarşamba 78 bu ne şimdi yaaaa...

nerdeyse cumaya + çıkcam motivasyon düşüyor böyle olunca.....

selma abla günaydın bence hatların gayet iyi yani gidince her yerden eşit bir şekilde gidecek bellii
inşallah yılmaz ve istediğin şekilde dewam edersin
sen sporu çoğalt bence evdeysen kolay oluyor bu spor işi yemek yaparken bile leslie gibi adım sayy
sağa sola sallan
yarım litrelik pet şişeleri doldur indie kaldır mutlaka faydası olur..
çalışınca istediğin düzeni sağlayamıyorsun
zaten bi başayaınca en az yarım saat yapıon o da işte o günkü aldığın fazalıkları yakıoo şimdi evde olsam leslie yapardım walla hafta sonunu iple çekiom geçen hafta sonu süperdi benim için 2 saat yapıodum kızımı uyutunca
bugün de gidince 5 mil yapcam inşallahhh...
şimdi dersim boş ilk ders ..
nöbetciyim diye erken geldim yani yoğun ve yorgun bir gün olacak eve gidince de pazar varr boool bool yeşillik alayım sebze alayım akşamları yemek yapıncada sonraki güne rahat oluyor...

valla motivasyonum yerlerde benimdeee yaaa spor eksik diycme ama bu kadarda olmazki yaa
aglıycam şimdi vallahiiii ,yanii cumaya bende artı çıkıcam gereksiz bir yere

günaydın ayşecim inş gider dedigin gibi bırakmam bakalım şimdi yürüyüşümü yaptım sabah saat 7 ded kahvaltımıda yaptım herşey yolunda artık yatmayacagım sabahlar yürüyecegim

banu bende arıdayım canım yanlız anlamadıgım birşey var yürüyşden önceyle sonra tartılınca 1 kg fark vardı nasıl oldu bu iş sence bir fikrin varmı

iradesizsindir,yiyeceklere dayanamaz kaçamaklar yaparsın ,kilo alırsın kat kat....sonra bir gün birşey olur hayatında iradeni korur dayanırsın diyettesindir ,eminsindirki gidecek kilolar giderde 1 er 2 şer,sonra takılır bir yerde günlerce haftalarca.....ne yapsan olmaz bıkarsın,vazgeçmek istersin sonra bir kaç güzel insan seni yine motive eder tahammül sınırlarını zorlar devam edersin veeeeeeeee kazanırsın emin ol.ben 2 ay 77.7 rakamında çakılı kaldım nolur sende sabret azmin sonu selamettir..eğer tıbben vucudunda bir direnç söz konusu değilse,olacaktır emin ol..sadece englleri kaldır ve vazgeçme...canım arkadaşım sen bunu yaprsın ben bile yapıyorum ki iradesizin tekiyimdir...
çok çok üzüldüm canım Allah kimseye yaşatmasın ,çok acı.... sabırlar versin eşie,bebeğine,ana-babasına
bence olmaz her rengin havası başkadır üstelik 40 lira iyimiş,kaçırma derim.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
eşinde bi sıkıntı var belli de üstüne gitme sonra ikinizde gerilirsiniz elbet anlatır,40 yıllık yani olur mu kani,
adamcağız değişmemiştir 1 gecede herhalde ama morali bozuk herhalde yarına düzelir inşallah ,bence kıyafet sorunu daha delirtici bişi ,o kadar para ver rezil etsinler...ne biçim insan bunlar yaa..o terziyi al kafasına at onu...gıcık bi durum

işite kızlar bennnnnnnnnnnnnnnn 85 kgggggggggggggggg ayyyyyyyyyy ne tipsizim ne tipsizzzzz
abla ne diyon sen allah aşkına,bi kere fiziğin eşit sayılabilecek bi fizik...verirsen eşit vericeksin ,biçimleneceksin.biz seninle 2009 yılından bri bu topiğe gelip gidiyoruz...2 ileri bir geri.o zaman ne banu vardı ne izlem .ama hatunlar iradeli bir girişmişler ,pir girişmişler...iradeli olucaz ve başarıcazz ablacım..kendine böyle kötülük yapma.. lütfen
banu bende arıdayım canım yanlız anlamadıgım birşey var yürüyşden önceyle sonra tartılınca 1 kg fark vardı nasıl oldu bu iş sence bir fikrin varmı

evet benim bi fikrim geldi bak şimdi abla spordan önce sen dinleniksin 84 çıkıyosun gidip yürüyosun ,yoruluyorsun,ayakların şişiyor,dalağın şişiyor,yoruluyorsun ruhun bile şişiyor ..sonra bi çıkıyorsun 85 sabah yine çık 84 olursun ,yorguunken ttartı yüksek çıkar .....sen sıkılma hep dilenikken çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…