banu bende arıdayım canım yanlız anlamadıgım birşey var yürüyşden önceyle sonra tartılınca 1 kg fark vardı nasıl oldu bu iş sence bir fikrin varmı
kesin beni anacım kabulumdur,banu kızcak bana çok ama telafi etmeye çalıştım akşam ,bi daha yapmam zaten fast food alışkanlığım 0 'dır,arkadaşa kurban gittim..
sabah:1 dilim kepek ekmek,penir,kahve
ara:türk kahvesi
öğlen :kfc tavuk menü(1 burger,3 çıtır kanat,1 kola zero,salata,özel sos) kolamın yarısını döktüm ne iğrenç bişi şu kola
ara :yok
akşam 1 armut,yarım elma,2 mürdüm eriği
ara: kahve
az önce banu nun verdiği linkte lcw ölçülere baktım.belim 93 ,basenim 93 bele bakarsan 44 basene bakarsan 36 ...ölçülere bak hizaya gel.... nasıl bir kadınım ben androitmiyim neyim,nasıl kıyafet buluyorum ben bile merak ettim
kızlar çok canım skkın ya tartılmıycam deidm ama dayanamadım tartıldım ve tartı hep çıkıyorr
nerde yanlış yapıyorum ben:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
oyyyyyy kıyamammmmmmmmmmm
selammmmmmm....
özledim szi..ben tekrar diyete başladımmm ama bu sefer öle kibritle ddilimle uğraşamıcam çooookkk sıkıldım karatay diyetine başladım
bi kere çok doyurucuuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz-136.html
Slm kislar bugunku menumu yaziyorum:sabah kalktigimda 1bardak limonlu sirkeli ve elmali sicak su
Kahvaltida. 1dilim kepek ekmegi 2yumurta haslanmis domates yesil sogan ve yarin dilim light kalper peynir
Arada 4adet ligt biskuvi ve form cay sekersiz
Oglen tavuk sote sifir yagsiz ve az tuzlu 3yemek kasigi anca vardir ve yaninda cacik
Arada 2 yada3adet siyah uzum yag yakiyormus tv de doktor dedi
Aksam 1 kase ayran asi corbasi ve 1 lokma tavuk
3litre su ve cay sekersiz. Nasil kislar fazlami yiyorum sizce
selammmmmmm....
özledim szi..ben tekrar diyete başladımmm ama bu sefer öle kibritle ddilimle uğraşamıcam çooookkk sıkıldım karatay diyetine başladım
bi kere çok doyurucuuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz-136.html
merhaba kızlar,
bikaç haftalık aradan sonra döndüm aranıza.. bu ara yoğun bi dönem geçiriyorum bazılarınızda biliyor. pazar günü istemeye geldiler beni.şimdide nişan telaşına düştüm ama sizden uzak kalmaya dayanamadım... bu ara hep artılardayım ama artık yediklerimi yazıp aranıza dönmek istiyorum. nişana kadar istediğim kiloya ulaşamasamda düğünde ince bi gelin olmak istioyorum. düğünede daha aylar var umarım hep beraber başarıcaz. bu dönemler çok stresliymiş onu anladım kendimi yemeğe,uykuya ve çalışmaya vermiştim. artık diyete verme zamanı geldi.
hepinizi çok özledim,yeni gelenlerde hoşgelmiş
hayirli olsun canim cok sevindim adina bu dönemler belki hayatinin en güzelleri ama bir okadarda sinirlerin gerildigi duygularin daha yogun yasandigi günler...
simdi senin buralardan hic ayrilmaman gerek
hosgeldin
kafanı rahatlat cnm sen ne kadar kilo verdin,bu mu derdin olcakkızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr
bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..
seyhan hoşgeldinnn cnm
nurancım sende hoşgeldinn
allah tamamına erdirsinnn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?