80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesin beni anacım kabulumdur,banu kızcak bana çok ama telafi etmeye çalıştım akşam ,bi daha yapmam zaten fast food alışkanlığım 0 'dır,arkadaşa kurban gittim..
sabah:1 dilim kepek ekmek,penir,kahve
ara:türk kahvesi
öğlen :kfc tavuk menü(1 burger,3 çıtır kanat,1 kola zero,salata,özel sos) kolamın yarısını döktüm ne iğrenç bişi şu kola
ara :yok
akşam 1 armut,yarım elma,2 mürdüm eriği
ara: kahve

az önce banu nun verdiği linkte lcw ölçülere baktım.belim 93 ,basenim 93 bele bakarsan 44 basene bakarsan 36 ...ölçülere bak hizaya gel.... nasıl bir kadınım ben androitmiyim neyim,nasıl kıyafet buluyorum ben bile merak ettim

Günaydın kızlar

Nihalcim sana dün yazacaktım da yazamadım temizliğe kalkıştık dükkanda birden. Yahu nasıl bir sorumsuz bir terziymiş o, ayrıca ne kadar terbiyesiz bir tezgahtarmış o ya...Sanane benim vücudumdan 100 kilo da olsam bana uygun kıyafet bulmak senin görevin..Ha eğer yoksa sizin bedeniniz yok hanımefendi der olur biter...Nefret ediyorum iş bilmeyen, ukala tezgahtarlardan, bir de başımda akbaba gibi bekleyenlerden
Terziden benim de gözüm çok korktu da nihayet işinin ehli birini buldum ona gidiyorum artık hep, hele ki birde heveslenerek aldığın bir şeyse deli olur insan

Bir gün içinde stres rekoru kırmışsın be yavrum üst üste gelmiş hepsi, boşver elbiseni de her türlü giyersin, hatta çekil buraya fotonu koy bizde dürüstçe söyleyelim fikirlerimizi..Akşama da eşinin morali bozukmuş ay okurken ben fena oldum
Eşin konusunda da herkes bazen sebepli ya da sebepsiz böyle olur ama tabi ki eşlere dertleşilmek istenmese bile şu şu sebepten ama konuşmak istemiyorum denmeli, sen de gitme üstüne elbet anlatacaktır, insanız olur bazen..
Sen şöyle güzelce bir zayıfla da geç o tezgahtarın karşısına bakalım bu sefer ne diyecek

banu bende arıdayım canım yanlız anlamadıgım birşey var yürüyşden önceyle sonra tartılınca 1 kg fark vardı nasıl oldu bu iş sence bir fikrin varmı

selma abla öncelikle şunu diyip çok orantılı bir kilon varr
vee sakın pesss etmee inceliyorusn yanii zmanla,

birdee spordan sonra tartılmak yanıltır insanı genelde eksk çıkarsın
sanırım sende 1 kilo eksik çıktın?
vücutt su kaybettigi içinn öle çıkıyorsun

fazla çıkanlarda var spor sonrası mesela benim alt komşum fazla çıkıyorrr
odaa ödem topladıgı için oluyor spor esnasında

şöle özetleyim kşmş vücut ödem atıyor,kimide ödem topluyoır bundan kaynaklıı

cnm sıkkın yazdıklarımıda özetleyemeidm

sana yazdığım mesaj gelmemişşş yaa benim bile çok cnm sıkıldı okuyunca,
zaten nefret edeirm şu degştirme olayından ne zman bişiy degiştirsme istediigm gibi bir şey alamam kii
senin heveslenerek aldıgın bir kıyefettiii meger o elbise ve bluzda içine sinmediysee
uygun bir zmanda tekrar götür cnm degiştirmeyee begenmediign bir şeyi giyme degiştirmeye mecburlar yani
veya tulumun aynısından gelmeisni bekleee onun yerine giyebileceign bir kıyafetin vardır tatilde nasılsaa
eşin içindee umarım iş sorunu degildir. rahat bir zmanda anlatır eminimmm bazen böle suskun kalmak istiyorlar
erkekler bizim gibi herşeyleirni açıkca anlatamıyorlar ki

elayyy ekmek yemedin dimii yanii hamburger ekmegi filan eger yemeidysen
menünn çok kötü degil akşam meyvenin yanında süt içseydin keşke:26:

canlarımmmm selam

bugün istanbul kasvetli ve bendeeee

rejim iyi gidiyor sayılır. yanlız 2 gündür yaptığım çok az ve yanlış yeme sitili sonucu dün akşam krize girdim ama kendimi tuttum

akşam yeşil fasullye ve 3 kaşık makarna yedimmm....

ama şekerli bişeler yememek için zor durdum dayandım yeşilçaya suya 3 erik bide süt içtimmm.

seviyorum sizi yawwwwww

selam canım güzelmiş menün bu arada menüda ayran aşı bizim oranın yemeğidir. sen nerelisin azeriyim ama ankara doğumluyum ayran aşınıda çok severim ve iyi bir diet yemeğidir

merhaba kızlar,

bikaç haftalık aradan sonra döndüm aranıza.. bu ara yoğun bi dönem geçiriyorum bazılarınızda biliyor. pazar günü istemeye geldiler beni.şimdide nişan telaşına düştüm ama sizden uzak kalmaya dayanamadım... bu ara hep artılardayım ama artık yediklerimi yazıp aranıza dönmek istiyorum. nişana kadar istediğim kiloya ulaşamasamda düğünde ince bi gelin olmak istioyorum. düğünede daha aylar var umarım hep beraber başarıcaz. bu dönemler çok stresliymiş onu anladım kendimi yemeğe,uykuya ve çalışmaya vermiştim. artık diyete verme zamanı geldi.

hepinizi çok özledim,yeni gelenlerde hoşgelmiş

hayirli olsun canim cok sevindim adina bu dönemler belki hayatinin en güzelleri ama bir okadarda sinirlerin gerildigi duygularin daha yogun yasandigi günler...

simdi senin buralardan hic ayrilmaman gerek

hosgeldin

hayirli olsun canim cok sevindim adina bu dönemler belki hayatinin en güzelleri ama bir okadarda sinirlerin gerildigi duygularin daha yogun yasandigi günler...

simdi senin buralardan hic ayrilmaman gerek

hosgeldin

hoşbulduk canım çok saol..
dediğin gibi aynen.duygular tavan yapıyor,ağlanıyo gülünüyo vs.. bende yemekle avunmuştum ama zayıflamakla avunmam gerekmiş anladım şükür..

seyhan hoşgeldinnn cnm

nurancım sende hoşgeldinn
allah tamamına erdirsinnn cnm

kızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr

bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..

SELAM KIZLAR NASILSINIZ?ben diyete devam ediyorum bugün 3.günüm leslie ablayla tanıştım zevkliydi ama kısaydı 3 milide indiremedim.dün yediklerim
sabah:standart kahVALTI
ÖĞLEN:kabak yemeği 4-5 kaşık
arada şeftali
akşam:tavuk pirzola 2 tane,1 kase çorba nasıl sizce spor daha fazla yapmalıyım

selam kızlar, dün bir sürü alıntı yapmıştım, daha okuyacaklarım da bitmemişti. ama kayınvaldemle görümcem geldiler, cevap yazamadan çıktım. herkes iyidir umarım. aklımda kalanlara cevap yazayım
nihalcim bir sürü kıyafet almışsın güle güle kullan
izlemcim eşinle aranın düzelmesine sevindim. bizde sıkıntılı bir durum atlattık. iki gündür iyiyiz. sözde giydiğin kıyafet te gerçekten çok güzel canım
deryacım ojenin rengi çok güzel

kafanı rahatlat cnm sen ne kadar kilo verdin,bu mu derdin olcak

seyhan hoşgeldinnn cnm

nurancım sende hoşgeldinn
allah tamamına erdirsinnn cnm

teşekkür ederim cnm,amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…