kızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr
bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..
merhaba arkadaşlarımmmm
bu satte işe gelinirmi geldim işte yeğenim yeni ana okuluna başladı kardeşimin bebeğide küçük o yüzden nergisi okula bıraktım...
ordan tunamı anneneye bırak falan derken saat bu oldu birazda geçmişi okudum ama malum beyanname dönemi bişe yazamadım kızlar ne olur beni affedinnnnn.
bu arda ben sizinle reğime başlayalı bu gün 9. gün başladığımda 84 idim bugün tartı 82,7 gösterdi çok mutlutyum
dün sporada gittim kızlar 55 dakikda spor yaptımmmm.
kahvaltımı yazım canlarımm
kalkınca 1 bardak süt saat 9 da
işe gelince saat 11 de 2 dilim kepek ekmeği light peynir şekersiz çay
bu arda size bahsetmiştim galiba eşim bana laf sokuyor diye kilo konusunda çok sinirleniyorum inadına şeytan rejimi bırak diyor
ama bu sefer o kadar kilo vericem ki peşimden ayrılamayacakkkk
sakın vazgeçme söylenen sözler seni yıldırmasın sonucu alınca eşinde şaşıracaktıryok bu sanki hırs yapıyım diye değilde ne bilim ya da ögle ama beim çok gücüme gidiyor kırılıyorum daha çok hırs yapmaktansa
bence çok güzel rengide çok hoş, siyah herzaman kullanışlı ama bu modeli gösterirmi biledim :26: iyi günlerde kullan canımkızlar kendime gavellodan canta aldım ama bir bakın nasıl benimki bunun siyahı karasız kaldım ya
ben beyazı beğendim tabi tercih seninLCWaikiki.com - XSIDE Yelek - PURPLE
şuna bi bakınnn kızlar beyazı mı güzel morumu?
bunlar magazada varmıdır acaba şimdi yoksaaa
sadece nette mi var?
acba bizdemi iki gün böyle yapsakAdam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
kendini çok aç bırakmış olabilirsin kanşekerini dengede tutmak için az ama sık yemelisinkızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...
kuru ekmek ne olaki :26: ekmek dediğine göre yine fazlaMenume yorum yapan arkadaslara tsk ediyorum. Gordum yorumlarinizi ve degerlendircem insallah.
Malesef butun gecmisi detayli okuyamiyorum.. boyle bi goz gozdiriyorumhiziniza yetisemiyorum
dunki menumu paylasayim ben .. dun baya istahim acildi.. aerobicsa gitmenin rahatliyla sanirim bol bol yedim :26:
kalkar kalmaz bi bardak su ve 1 kuru ekmek
spora gidip geldikten sonra....
kahvalti : 2 dilim ekmek , 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 kucuk salatalik
ara : 1 kuru ekmek
oglen: 2 kuru ekmek , peynir
ara : 1 dilim tarcinli kek , elma
aksam : 1 kepce corba, 1 tane haslanmis patates , 2 parcada firinda tavuk, 1 kuru ekmek , domates salatalik birazda
NEdiyosunuz kizlar bu menuye ???
geçen gün kotondan dantel bir şort aldım
ilk defa böyle bişiy aldımkendimi aşıyorum
ilk fırsatta giymeyi düşünüyorum, belki kızlarla buluşmada giyerim
Eki Görüntüle 259473 Eki Görüntüle 259472
ben artık buraya kendimize hepimize çok güveniyorum ve inanıyorum burayı bırakmazsak en azından belli bir kilonun altına indikten sonra yediklerimizi paylaşırsak bir iki kaçamaktan sonra diyeti bırakmazsak ozaman kilo almaya başlamayız mesela ben atıyorum bu gün bir dilim pasta yedim yarın zaten diyetim bozulmuştu bu günde gözleme yiyim yapardım.artık böle yapmıyorum öğlen pizza yedim 3 gün önce bir dilim yedim yarın devam ettim kaldığım yerden
diyetkartondan bina değilki bozuldumu bidaha baştan yapayım kaldığım yerden aynı motiveyle devam edebilmemiz lazım çokda kaçamaklar yapmadan ...bide diyet psikolojisine girmek iyi değil arkadaşlar biz diyet yapmayalım şuan kilolu ve sağlıksızız sağlığımıza geri kavuşmak için sağlıklı beslenip sağlıklı yaşayalım diyet bir süre yapılabiilir ama yaşam boyu sağlıklı beslenebiliriz...o yüzden sert yasaklar yerine az miktarda herşeyden tadarak yaparsak daha yılmadan bıkmadan devam edebiliriz bence....
bende ekliyim kuu
bi mix yaptım
89dan 60a 1 sende verildi, yavaşlamalar dahil
bu resimlerin herkese moral azim olması dileğiyle
inanın bizde geçtik o yollardan, zor bir süreçti ama yarış yaparak biz eğlenceli hale getirdik..
resmin üstüne tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 259542 Eki Görüntüle 259543 Eki Görüntüle 259544
Eki Görüntüle 259545 Eki Görüntüle 259546
böyle becerdim canımDERYACIMM ojenin rengine bayıldım canımmm inşş. bende alıcam teşekkür ederimmm
belki begenirsin kuşum bak bendede bundan var çok hoş duruyorr
http://www.ojemrujumrimelim.com/oje/golden-rose-paris-222-golden-rose-crystal-color-13/
ojenin markasını numarasını yazınca bu site çıktı onu koydum hem sürülüp çekilmiş halide var:87::87:
İZLEMMMM sagol kuşummm vallahi bilmiyorumm ama müthiş bi yer arkadasla bugünn kızımm biz artık sosyeteye karıştık ona kibar ol şekerim dedim döndümm tamamm mı lannn dedimm
sen çok kibarsın bende olurumm tatlım diyo bideeee yaaa
Kızkardesinin sözü hayırlı olsunn inşşş. tekrar tekrarrrr
ben begendim kuzummm çokk hoşş olmuşsun maşallahhhhh
çok yakışmışş böğürtlenli pastammm benimm
izloşş kuuu bu dantel şort çok şeyyy bişimişşhoş çekici bişi iştee bende mi alsam kuuu
magazadan atsınlarr benisevda magazaya girer dantel şortlarınızdan bakıyorum der
görevli kime olucak efendim yardımca oliyim der
ve sevda bana deyince adam çileden çıkarrr
şu haline bak be kadın dantel şort senin neyine beeeeee diye bagırır
o arada kocam çıkış kapısında dantel şort almaya teşebbüsten beni vururr
o görevli bana bagırdığı için dayanamaz onuda vururrr
sonuçç: 2 ölü 1 katillll
hem yazdım hem oynadım demekki neymiş böyle şeylerrr sevdaya cısssssssssss
yoksa sevda morttt
NİHALLLLLL bacım yaa ne biliyim rasgele alıntı yaptım işte vallahi kasti bişi yokkk yanii
inan sonradan dikkatimi çekti haftanın yüz karaları falannn hatta biri dedii öyle fark ettim
bu arada kıyafetlerini iyi günlerde giyy inşşş. saglıklaaa mutluluklaaa
FİLİZZZ ortimm iyi parmagım kuuu geçtii şükürrr hala acıyo amaa iyii
o kadarrr alıntıyı nasııı becerdinn kuuuuuuu
AYŞEEE ortimm hee yaa ben meyveyi unutmuşum yimedimm
merak etme bugün nerdeyse yarım kilo meyve yedim üzüm,elma,şeftali,küçük yemişlerden
ne bulduysamm hüplettimm vallahhiii
senden naberrrr canımmm?
NİLGÜNNN nasılsınn ortimmm?
NURANDA yokkkkkkk
BANUŞUMM çok hoşsunn kuzummm maşallahhhh
SELMAA ABLACIMMM cantan çok hoşş ve şıkkk güle güle kullan inşşşş.
kızlarr unuttumm vallahii bir sürü şeyy vardı aklımdaaaa
kusuruma bakmayınn olur muuu
bu kadar canını sıkma, zamanla vücut direnç gösteriyor bisüre sonra kilo verimide düşüyor hepimizde yaşıyoruz bi süre kendini rahat bırakman iyi olabilir..iyi akşamlar kızlar.
tülin diyetin sonucunu sen sormuştun degilmi canım.
1 hafta 1200 verdim canım basta verdim sonra durdu. hatta pazartesi salı devam ettim ama yok aynı kilitlenmiş durumdayım. ben 2 gun kaçamak yaptım. buyuzden hedefledim 2 kiloya ulaşamadım. yapmayı düşünüyorsun diye söyluyorum. tam anlamıyla yapıldıgında hafta da 3kilo kesin arasız faln ara yaparak 2 gider kaçamaksız. belki daha fazlası gider bilemiyorum ben neden bukadar zor kilo veriyorum bilmiyorummmmmmmmm. 2 gundur yatılı musafirim var. 2 gundur işkence cekiyorum resmen direniyorum bozmamak için ama yok aynı. sanırım burada bırakıyorum bu diyeti. 1 yada 2 hafta sonra tekrarlıyacagım. belki ozaman bi işe yara. hepsinden önemliside. o hafta evde olacagım neden ben bi şeye bi hırsla sarıldıgımda hep engeller cıkar karşıma bilmem. cok kzıgınım kendime. 2 haftaya tamamlayamadıgım için. kalan 1 haftayı azimli diger gunlerime bırakıyorum. suan aglamamak için kendimi zor tutuyorum ya. neden gitmiyorrrr neden. yazım biraz ordan burdan sacama oldu tekrar okursam silecegim biliyorum bu yuzden okumdan yayınlıyorum
allah rahmat eylesin, ailesinede sabır, çok üzücü bi olay allah kimseye yaşatmasın...iyi akşamlar canlar
maalesef negatif yüklü bomba gibiyim bıraz sizleri görsem iyi olur dedim tuzladan yeni geldik cenaze vardı arkadaşımın eşi işyerindeki patlamada vefat etti
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın daha 2,5 yaşında çocuğu vardı
banucum aklında kalacağında elinde olsun fazla mal göz çıkarmazşincii kızlar ben geçen yıl lcw den bi trenç kot almıştım siyah,
ama hep kırmızı istemiştim şimdi kırmızıs lcw de 40 lira
alsammı acaba yoksaaa aynı model iki tane saçma mı olur?
napsammm:26::26::26::26::26::26:
canım çok kötü bi gün geçirmişsin okurken sinir oldum yaselam kızlar herkese iyi geceler..
çok yorgunum ve canım sıkkın valla sizin pozitif enerjinizi almak için giydim..
tulum almıştım ya nar çiçeği giydiğimde iki düğme arasından içim görünüyordu biz bu düğmeleri için ealdırırz dediler ok dedim ben de oraya bırakmıştım pazar aldığımda..dün akşam iş çıkışı gittim aldım kapıdan kuaföre yetişcektim bakmadım bile salak gibi..eve bir geldim..akıl düşkünü terzi üstten iki düğmeyi açık bırakmış gerisini dikmiş..ulen ben bunu nasıl giyeyim zaten alttan giyilen bişi..snir olarak gittim kız benim hatam bne tarif ettim hemen düzeltelim dedi gittik adam kıl...bana denileni yaptım dedi..neyse ben de bu dktiğini sök aralara içten çıt çıt dik dedi..bende yok dedi hadii gittim çıtçıt aldım adama verdim kızı da tembihledim sen al mağazaya git ben kuaföre gidiyorum dönüşte alcam diye kuaförü aradım..haspam ne zaman arasam meşgul heğ müşterisi var bir kere beni yemek yicem diye yarım saat bekletmişti öle bir kız hiç sıkya gelemiyor neyse alamam dedi (kaşlarımı düzelttirip yarım bacak ağdaya gidecektim)gıcık olmuş şekilde mağazada kızı bekledim yarım saat neyse geldi...salak terzi çıtçıtları yanlış yere dikmiş sonra sökmüş ama sökerden de kumaşın canına okumuş giyilmez hale getirmiş..dedim ben bunu alamam başkasını verin 40 beden bu renkte başka yok dedi(şaka gibi 40 beden giydim..mağazaya mallar rusyadan geliyormuş kalıplar geniş)şu rengi al diye başka şeyi gösteriyor yok dedim ben bunu rengi için aldım yok depoyu aruyoruz yok bilmem ne derken çok fark yok siz 38 i deneyin dediler..denedim tabi dar..sonra benimkini verin bir d eüstümde göreyim dedim yok..çıtçıtların duruşu da kötü olmuş bir de arkama baktım duruşu zaten içime sinmemişti baktım çok zor giyip çıkarıyorum kollu da bişi biranda soğudum..çıktım dedim ben bu tulumdan soğudum uğraşmayın bir daha gelemem iade veremeyiz dediler 89 a almıştım..illa bişi seçin..ya dedim saat 8 i geçiyor ne bulcam da alcam bu zamanda sıkıldım zaten istemeye istemeye bir elbise ve bir bluz aldım..hevesim de kaçtı..bir de yukarda deniyorum bu bluz dar oldu ya dedim çocuk da durumu kurtarcak ya aklı sıra yoo dedi eğer midenizi içinize çekmiyorsanız gayet iyi durmuş..biraz da spor yapsanız çok iyi olacak..tepem attı..zaten gerilmişim birsürü aksilik bir de bu..sana kızamayacak kadar yorgunum dedim..aaa lütfen yanlış anladınız siz çok hoş bir bayansınız sadece spor yaparsanız..tamam dedim sus anladım ben anlayacağımı..klasik diyaloglar işte bilirsiniz..neyse aynı fiyata verdiler artık..
çok sinir oldum kızlar ya..
sırf o tulumla takayım diye ayrı bir kemer almıştım 15 tl ye
ona uygun küpe almıştım 10 tl ye...
yeni aldığım elbise çok yakışmadı bence tam oturmuyor kilolu gösteriyor..yine de giycem sanıırm..
bluzu da kurbanda falan giyerim çok soğuk olmazsa..
ay nedne bu kadar uzattım illa herşeyi anlatcam..neyse asıl mesele de şu eşimi aradım nerdesin ben geç kaldım merak etme dye o da yoldaymış buluştuk..
ben bugün çok güzle giyinmiştim saçlarım fönlü syah topuklular falan bayağı bir iltifat aldım..
beni sabah görmemişti..
gördü hiçbişi demedi suratı asık..nen var bişi yok..yorgunum..ama nasıl kötü..yolda çok alakasız bir konuda bana bağırdı(pamuk gibi kocam vardır hiç huyu değildir)yavaş yürü topukluyla zor geliyorum dedim nedne g,yd,n onları bugün uzun yola gelceğini bilmiyor mmuydun diye bir kez daha azarladı..yol boyunca konuşmadı..sonra eve geldi duş aldı..ben yatıyorum dedi saat 21.30 da neyin var canın mı sıkkın gel konuşalım yok ben uyucam dedi üsteledim kızdı bişeyim yok uyucam sadece dedi..gitti yattı..ay anlamadım hiç huyu değşldir bişi olsa banna anlatır..
ay en son bu halleri işsizken yaşamıştık işallah yine işle ilgili bir sorun değildir..
şu anda elimi ayağımı nereye koycam bilemedim...benimle mi ilgili bişeye mi kızdın dedim yok senle ilgili değil canım sıkkın sadece dedi..mali müşavirlik sınavına gircek kasımda onun stresi desem konuştum çok bunlaıyorsna girme mali müşavir olmak zorunda dğeilsin dedim..ee daha ne diim ne yapayım..
offf kusura bakmayın içimi akıttım size şişirdim içinizi..
canım kilo verince orantılı verirsin taşkın göze batan kiloların yok orantılı duruyor
üzülme bikaç güne arkadaş edinir anlaşılan seçici bi kızın var...selam kızlar iyi geceler herkese işyerinde yogundum acayip yurtdışından misafirimiz vardı akşam yemektede birlikteydik.inşallah bizi uygun görürse birlikte çalışmaya başlayacagız kızım okuluna alıştı ama teneffüste pek arkadaşlarıyla iletişim kuramıyor sanırım biraz önce arkadaşlarının ismi ne diye sordugumda dudakları titredi yavrum kıyamam agladı henüz arkadaşım yok diye zamanla olur merk etme dedim ama inşallah biranönce iletişim kurar korkuyorum bu yüzden okuldan sogumasından
banu izlem döktürmüşsünüz maşallah süpersiniz kızlar
sema abla bu renkte çok güzel siyahıda güzeldir eminimki güle güle kullan
derya bayıldım ojenin rengineeee
nihal aldıklarını güle güle giy canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz azminiz daim olsun
aycan sıkma canını vücudun direnç gösteriyorda olabilir yediklerini çok kıstıysan vücut bunu kıtlık algılayıp yediklerini depolarmış sık sık az az saglıklı şeyler yiyerek metobolizmanı uyanık tut canım
izlem dantelli sort çok hoş üzerine omzu açık salaş kısa düz renk saten gibi parlakta olabilir bi tşörtle çok hoş durur canım sen eminimki çok hoş bi kombin yaparsın
karnım acıktıkça aklıma kalörili yiyecekler geldikse banu ve izlemin eklediği fotoğraflara bakıyorum ve kendine engel oluyorum allahım nasıl bi azim nasıl bi başarı öyküsü bende böle zayıflamak istiyorum istiyoruuuuuuuum 38 beden olmayı çooook istiyorum......
Bi sorum daha vardi kizlar.. genelikle sut icildigini goruyorum veta tavsiye ediliyor. Bunu kalsiyum almamiz gerektigi icinmi tavsiye ediyosunuz yoksa ozel bi etkisi felanda varmi ?
Onemli bir husus daha.. bende de malesef PKO sendromu varBanu basari oykunde okumustum sanirim sendede varmis zamaninda bana ozel tavsiye edebilecegin seyler varsa.. cok memnun olurum canim
banu bunları sen mi söylüyorsun ?? çok garip..senin gibi iradeli ,azimli,sabırlı bir kadından duycağıma inanmayacağım şeyler bunlar ,ne yani sen diyetten mi bahsediyordun.. yapma kuzum Allah aşkına,sen onu bıraksan o seni bırakmaz..evet o karşıdaki özel yere git,bildiklerini birde farklı bir uzmandan ,farklı bir konuşma stilinde dinle,belki başka bir vurgu,ses tonu seni kendine getirir.üstelik herşeyi kimsenin bilme lüksü yok ki ,belkide daha önce hiç bilmediğin bir metod,bir hikaye seni yeniden düzene sokacak,sakın sakın bir daha duymayım sen kaptansın,sen 28 iloyu inatla pkoya rağmen vermiş bir insansı...senin vaxgeçme lüksün yok ..seni çok ama çok seviyorum ...cidden bak..kızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr
bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..
yedim malesef hamburger ekmeğinide yedim....kız bana az önce benim sana yaptığım gibi çok kız,sen kız ki sende kendine gelesin... canımmmmmelayyy ekmek yemedin dimii yanii hamburger ekmegi filan eger yemeidysen
menünn çok kötü degilakşam meyvenin yanında süt içseydin keşke:26:
sağol hoşbulduk canım baktımki burda çok azimli insanlar var bende sizler gibi azimli olursam şu kiloları atarım üstümden inşallahbanu bunları sen mi söylüyorsun ?? çok garip..senin gibi iradeli ,azimli,sabırlı bir kadından duycağıma inanmayacağım şeyler bunlar ,ne yani sen diyetten mi bahsediyordun.. yapma kuzum Allah aşkına,sen onu bıraksan o seni bırakmaz..evet o karşıdaki özel yere git,bildiklerini birde farklı bir uzmandan ,farklı bir konuşma stilinde dinle,belki başka bir vurgu,ses tonu seni kendine getirir.üstelik herşeyi kimsenin bilme lüksü yok ki ,belkide daha önce hiç bilmediğin bir metod,bir hikaye seni yeniden düzene sokacak,sakın sakın bir daha duymayım sen kaptansın,sen 28 iloyu inatla pkoya rağmen vermiş bir insansı...senin vaxgeçme lüksün yok ..seni çok ama çok seviyorum ...cidden bak..
yedim malesef hamburger ekmeğinide yedim....kız bana az önce benim sana yaptığım gibi çok kız,sen kız ki sende kendine gelesin... canımmmmm
banban hoşgeldin aramıza canım ben Gülay,geçmişi oku ,ve topiğimize ara vermeden paylaşım yap,mutlaka hedefine ulaşacaksın... sevgiyle,başarılar
hoşgeldin canımmmm
bende yeni sayılırm 1 hafta oldu umarım başarılı oluruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?