80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayat kısa bence kendini bu kadar yıpratma lütfen sakin ol ve leslie blayla biraz stres atmaya git bence

Kizlaarrrr.. oncelikle kuru ekmek ne diyenler olmus ekte fotosunu eklemeye calistim sizin icin umarim basarili olmusumdur

bunun kalorisi ekmege nazaran cok daha az. Oglende evde sicak yiyemedigim icin tek cozum ekmek arasi biseyler yemek oluyor .. sabah aksam ekmek yemek istemiyorum. Onun icin bundan yiyorum hem degisik olsun diye. Bunun kepeklisi felanda var onlardan aliyorum genelde.

Dunki menum de bu sekilde oldu...

Sabah : 1 dilm ekmek, 1 kuru ekmek (kraker), 1 kk peynir, zeytin, domates
ara: Armut
Oglen: 1 kase yogurt, 1 parca tavuk, 1 dilim ekmek, salatalik
ara: kahve, bi avuc muesli
aksam : 1 kepce corba, cok kucuk dilim ekmek, yarim sosis , biraz barbunya ve patates salatasi

Bi sorum daha vardi kizlar.. genelikle sut icildigini goruyorum veta tavsiye ediliyor. Bunu kalsiyum almamiz gerektigi icinmi tavsiye ediyosunuz yoksa ozel bi etkisi felanda varmi ?

Onemli bir husus daha.. bende de malesef PKO sendromu var Banu basari oykunde okumustum sanirim sendede varmis zamaninda bana ozel tavsiye edebilecegin seyler varsa.. cok memnun olurum canim

banucum emeğinin karşılığını alamamak çok kötü oluyor gerçekten.tavsiyem dengeli beslenmene ve sporuna devam et. ve en güzeli baskülünün pilini çıkart. eşine falan ver. her gün tartılma

merhabalar arkadaşlar.
oooof yine geç kalktım bugün.
ya sinir oluyorum kendime.
uykucu fatoş

selammm kızlar... dün dışardaydım hemen menümü yazayım, yorgunluktan girememiştim
menüm:
sabah:2 di.tamta.ekmek,3 zeytin, peynir,1 domatez,salatalık yeşilbiber
ara:leblebi
öğlen:1 ka.ayran çorbası, 1 kepekli galeta
ara:1 büyüüüük ye.elma (4 gibi yedim)
akşam: acıkmadım
yatmadan 1 bar. süt içtim
2 beşibiryerde çay
2.5 lt.su

yok bu sanki hırs yapıyım diye değilde ne bilim ya da ögle ama beim çok gücüme gidiyor kırılıyorum daha çok hırs yapmaktansa

sakın vazgeçme söylenen sözler seni yıldırmasın sonucu alınca eşinde şaşıracaktır benimkide kilo çok almışsın dikkat et derdi şimdide yeter diyor ama ben hedefime ulaşana kadar devam edeceğim

kızlar kendime gavellodan canta aldım ama bir bakın nasıl benimki bunun siyahı karasız kaldım ya
bence çok güzel rengide çok hoş, siyah herzaman kullanışlı ama bu modeli gösterirmi biledim :26: iyi günlerde kullan canım
LCWaikiki.com - XSIDE Yelek - PURPLE

şuna bi bakınnn kızlar beyazı mı güzel morumu?
bunlar magazada varmıdır acaba şimdi yoksaaa
sadece nette mi var?
ben beyazı beğendim tabi tercih senin

acba bizdemi iki gün böyle yapsak iyi fikir

kızlar ben az yemeye başladığım dan beri pek bi halsizim spor yapmakta çok zorlanıyoum tembel davranıyorum niye böle oluyor acaba ? önerisi olan varmı arkadaşlar...
kendini çok aç bırakmış olabilirsin kanşekerini dengede tutmak için az ama sık yemelisin

kuru ekmek ne olaki :26: ekmek dediğine göre yine fazla

maşallah çok yakışmış modelide çok güzelmiş

90 ve üzeriyim burada
bu 65 kilo

mini giyecek kadar cesaretliyim artık

harikasınız
iyi bi enejji oldu

böyle becerdim canım
ne güzel yazıp oynamışsın canım alıp evde eşin için giyebilirsin

bu kadar canını sıkma, zamanla vücut direnç gösteriyor bisüre sonra kilo verimide düşüyor hepimizde yaşıyoruz bi süre kendini rahat bırakman iyi olabilir..

allah rahmat eylesin, ailesinede sabır, çok üzücü bi olay allah kimseye yaşatmasın...

banucum aklında kalacağında elinde olsun fazla mal göz çıkarmaz farklı farlı giyersin..

canım çok kötü bi gün geçirmişsin okurken sinir oldum ya resmen kaş yapim derken göz çıkarmışlar, nası bi yerden aldın bilmiyorum :26: ama beğendiğin yoksa 1 yıl geçerli çek vermeleri gerekirdi, eşininde üstüne gitme erkekler sıkıntılıyken konuşmuyorlar biraz rahatlayınca anlatır sıkıntısını sanada cicilerini takılarını güle güle giy dedim görmedin
canım kilo verince orantılı verirsin taşkın göze batan kiloların yok orantılı duruyor
üzülme bikaç güne arkadaş edinir anlaşılan seçici bi kızın var...

salatalık soy ye canım, hem güzel bir besin sağlıklı iyi su var içinde kalorisi az lezzetli daha ne olsun :))

ben bu kardeşimi nasıl zayıflatıcam yaa
dün işten 11 de geldi, hava alanından libyalı hastaları almışlar ambulansla
bende taze fasülye yapmıştım
o da hiç sevmez, ee yemeyiver 11de yemek mi yenir dedim
ee açım, öğlende yemedim diyor kızıyor bana

ee yumurta yap ye o zaman en kalorisiz o dedim
yemedi, nişanlısıyla 1 kase çiğdem yedi, meyve yedi hiç sesimi çıkarmadım
hiç çaba sarfetmiyor yaa, deli oluyorum

tamam abla bu sefer olucak diyor ama, hiiççç çaba sarfettiği yok
geçen de 1 ay filan akşam yemeği yemedi, gene de gözle görülen bişiy olmadı, ben anlamıyorum
hormonlarına bi baktır diyorum, ben görmeden çikolata filan mı yiyor acaba yer çünkü yapabilitesi var :18::18::18::18::18::18::18:

izlem bu özlemdiii dimi
ben bunun yüzünü çok begeniyorum çok güsell ve eminimm zayıflayıncaa süper olur

adet düzensizligi filan varmı? tiroid filan olabilir belkiiii
benced ebi baktırsın eger bişiy yoksa yemekten kilo alıyor
bi araa iyiiydi sankii yine düzene sokmuştun filann:26::26::26::26::26:

birazzz acıtsan canınıı hani böle gelinmi olur giibleirnden filan çokmu kırılır acaba?
kaç klooo 90 na yakın mı?

evet cnm bendedee vardır zor kilo verdimm hala etkileir üzeirmd edemekki baksanaa yine veremiyorum
tarçınlı yogurt tavsiye ediyorum sanaa ben herügn bir kase yiyorum
bizde insülün direnci oldugu için zor kilo veriyoruzz tarçın dengeliyorr..

ve sporrr mutlaka yapmann lazımm

eve yakın bi özel hastane varrr muayneside komik bir rakammm
acaba gitsemmi hafta sonuu amaaaa ben biliyorum bana anlatacagıı şeyleriii:26::26::26::26:

haaaaaa buaradaaaa 4 mil leisleee yaptım ama begenmedmmm 4bigmill ii hep kol çalıştırıyor yaaa
4 fastmil süper yaaaa kasıp kavuruyor ortalıgı abla

JUUU canım yorumun için çok teşekkür ederim dediğin gibi yılmıycam son gaz devam ediyorummm.

inşallah bu şevkim kırılmaz:92:

izlemcim Allah tamamına erdirsin inşallah. kardeşine gelinlik seçme zamanını hatırlat birde. belki faydası olur. gelecekte gelinlikli fotoğraflarına bakınca üzülürsün falan de.

Merhaba arkadaşlar siteye girdiğimde bu grubu takip ediyorum diyet yapıyorum 87 den 73 kiloya kadar inmiştim bir dönemler ama tüp bebek denedim sonra bir sürü yine
kilo aldım şuanda 84 kiloyum pazartesi den beri diyetteyim.Aranıza ktılıp sizlere birlikte zayıflama istiyorum benide aranıza alırmısınız?

banu bunları sen mi söylüyorsun ?? çok garip..senin gibi iradeli ,azimli,sabırlı bir kadından duycağıma inanmayacağım şeyler bunlar ,ne yani sen diyetten mi bahsediyordun.. yapma kuzum Allah aşkına,sen onu bıraksan o seni bırakmaz..evet o karşıdaki özel yere git,bildiklerini birde farklı bir uzmandan ,farklı bir konuşma stilinde dinle,belki başka bir vurgu,ses tonu seni kendine getirir.üstelik herşeyi kimsenin bilme lüksü yok ki ,belkide daha önce hiç bilmediğin bir metod,bir hikaye seni yeniden düzene sokacak,sakın sakın bir daha duymayım sen kaptansın,sen 28 iloyu inatla pkoya rağmen vermiş bir insansı...senin vaxgeçme lüksün yok ..seni çok ama çok seviyorum ...cidden bak..
elayyy ekmek yemedin dimii yanii hamburger ekmegi filan eger yemeidysen
menünn çok kötü degil akşam meyvenin yanında süt içseydin keşke:26:
yedim malesef hamburger ekmeğinide yedim....kız bana az önce benim sana yaptığım gibi çok kız,sen kız ki sende kendine gelesin... canımmmmm

banban hoşgeldin aramıza canım ben Gülay,geçmişi oku ,ve topiğimize ara vermeden paylaşım yap,mutlaka hedefine ulaşacaksın... sevgiyle,başarılar

sağol hoşbulduk canım baktımki burda çok azimli insanlar var bende sizler gibi azimli olursam şu kiloları atarım üstümden inşallah

hoşgeldin canımmmm

bende yeni sayılırm 1 hafta oldu umarım başarılı oluruzzz

umarım başarılı oluruz sen de yenisin demekki.

sağolun kızlar beni aranıza aldığınız için kendimi daha rahat hissettim vallahi.ben akşam için biraz yemek yapayım akşam üstü tekrar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…