80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kpss için hangi yayınevini tercih ediyorsun canım..ben yargı yaynlarının almayı düşünüyorum daha ayrıntılıymış..ben A grubu değil B den gircemA ya çalışamıcam bu yaştan sonra..
ayşeeee hergün tartılmaaaaaa..kötü etkiliyorsun kendini..

günaydın ayşecim inş gider dedigin gibi bırakmam bakalım şimdi yürüyüşümü yaptım sabah saat 7 ded kahvaltımıda yaptım herşey yolunda artık yatmayacagım sabahlar yürüyecegim
aferin ortime..işte bu..

Sağol Deryacım..evet ya dün o kadar gerilmişim ki bugn bu saat oldu hala başım ağrıyor heryanım gergin..gerçekten kötü bir gündü..bugün sabahtan bir toplantıya Avrupa yakasına Levente gittim dönüşte yanlış yola sapmışım servisi ucundan kaçırdım bir sonraki servis 2 saat sonraydı işyerinde olay olmuş falan bugün de gerildim..Valla ben annemden kalma alışkanlık tamirat gerektirecek şeyleri almıyorum direkt..zaten çok az alışveriş yaparım böyle birkaç kere toğtan o kadar..işallah zayıflayınca artacak sayısı :)evet ya kilolu da gösterse elbise daha kullanışlı olcak benim için..tulum için daha çok erkendi zaten bana belki de iyi oldu diyorum..
sağol banuşum..evet üstüne gitmicem dinlicem bakalım belki anlatır..son günlerde sürekli bne sana daha iyi bir hayat vermek isterdim daha iyisini hakediyorsun falan diye sayıklayıp duruyordu ama onları falan mı taktı kafasına ne bileyim...öyle çok istekleri olan da bir kadın değilim ki hani kafasına taksın..neyse senaryo kurmucam..
tulum konusunda da boşver canım ya elbise bluz daha kullanışlı..senin tulum kullanışlı meslea belli..ama benimki kollu olun ca çok zor giriliyordu bir de ben dakka başı wc ye giderim e alkol alınınca daha da fazla olcak falan..bana daha çok erken tulum için gaza geldim ben foto eklicme sizlere böyle olmuycak..
selam canım güzelmiş menün bu arada menüda ayran aşı bizim oranın yemeğidir. sen nerelisin azeriyim ama ankara doğumluyum ayran aşınıda çok severim ve iyi bir diet yemeğidir
ben de çok seviyorum ayran aşını...ben de eşimin memleketi malatya kayınvalidemde içtim ilk..çok hoşuma gitti..onlar cacık niyetine yapıyorlar..
hoooopppp tut gözyaşını canını sıkma banuşum..sen bu süreci daha önce de yaşadın kafana çok takınca böyle oluyor bak dikkat et..
çok tşk ederim canım..

süt ve süt ürünleri özlelikle de yoğurdun zayıflatıcı etkisi var canım..

canım çok kötü bi gün geçirmişsin okurken sinir oldum ya resmen kaş yapim derken göz çıkarmışlar, nası bi yerden aldın bilmiyorum :26: ama beğendiğin yoksa 1 yıl geçerli çek vermeleri gerekirdi, eşininde üstüne gitme erkekler sıkıntılıyken konuşmuyorlar biraz rahatlayınca anlatır sıkıntısını sanada cicilerini takılarını güle güle giy dedim görmedin

çok tşk ederim canım..
izlemci sakın üstüne gitme benim üzerime kim gelse dahaçok yerdim..onun karar vermesine yrd ol..o alsın kararı kimse bastırmadan..önünde en güzel motrive kaynağı sensin ..bakıp karar vermesi gerek ama bu da zor bir süreç bişey diyemiyorum..yüzü ne hoş kız ama sen değil de o abla gibi duruyor..sakın kızma ama öyle yani..strese de girmemesi lazım ..ben de kilolu gelin oldum..83 kg dım..damat da ince sanki..üzülüyordur içindne çok ama kendine hakim olamıyor demek ki..ay o kadar iyi anlıyorum ki..
fastmil ne kuu onu da yeni duydum..nerdne indirdin banucum..benim indirebildiğim tel leslie son zamanlarda sağolsun tülin bana linkini atmıştı da öyle indirebildim yoksa netten başka bişi inmiyor..ama bu çok hızlıdır şimdi dğeil mi ben daha yeni başlıyom yavaştan gideyim..

tabi ki canım..hoşgeldin aramıza..ben nihal..
ay ecele acele yazdım mesai bitti öptüm kızlar..

hoşgeldin tatlım, tabiki katılabilirsin
nihalcim, ben de bu sene şansımı denemek istiyorum. 2 sene önce yargıyla hazırlanmıştım. güzeldir, birde ihtiyaç yayınları güzeldir

hoşgeldin tatlım, tabiki katılabilirsin
nihalcim, ben de bu sene şansımı denemek istiyorum. 2 sene önce yargıyla hazırlanmıştım. güzeldir, birde ihtiyaç yayınları güzeldir

herkese teşekkürler inşallah kadın dayanışması ile bu kilolardan kurtulacağız

İyi akşamlar kızlar,

Banucum git madem için rahat etsin, fiyatı da sana uygunsa mutlaka bilmediğin bir şey söyleyecektir, en azından ölçümlerin yapılır bir şekilde ortaya çıkar neden veremediğin..

İzlemcim blogda fotolara bakarken öyle kötü oldum ki ben kardeşinin yerinde olsam hem sözlüm yanımda öyle zayıfken, hem de ablam benden ufak gösterirken böylesine güzel bir günde kendimi berbat hissederdim
Ama bence senin yapabileceğin hiçbir şey yok şu anda..Konuştun, anlattın, yeterince baskı yaptın azimlenmesi için..Artık bütün ipler onun elinde.. Bana neler dediler ne akıllar verdiler bak kilo ver sağlığına yazık diye anladım mı hayır..Veya hangimiz anladık ki..Bu iş kafada biter, kişi karar vermedikçe etrafı ne yapsa boş olur...O yüzden en kısa zamanda uyanmasını dilemekten başka yapabilecek bir şeyin yok bence

Nurancım bir arkadaşım aynılarını yaşadı allahım kız kilo almaya başladı stresten, sonrada son günler aynı hızla verdi gene stresten :))) Sen erken davran, çok geç olmadan şu yükü at üzerinden, yoksa düğün gününe kadar bir ileri iki geri gidersen o gün çok çok pişman olursun :18::18::18: Bunu da kendimden biliyorum

Nihalim foto bekliyorum

12 lira ödüycemm deryoşş komik bi rakam yani
ssk anlaşmalı bir yerr çok bişiy yapmıycak
çekmeceden çıkarttıp bi liste vercek ama ne bileyim ya gideyim diyorum
bi insülin direncime baktırcam birdee

selam kızlar herkese dokuz aylık maratondan sonra oğluşumu kucagıma aldım onun için kilo aldım biliyorum ama annesinin kendisine olan güveninin yeniden gelmesi için oda benim en büyük destekcim bugun tam 40 günlük minik melegim ve ben artık diyete başlamalıyım dedim aslında diyet demiyorum çünki süt vermem gerek ona bol bol su tüketiyorum ve dikkat ediyorum 1 haftadır ve 1 kilo verebildim umarım pes etmem dogum iznim bittiğinde bu kiloda olmak istemiyorum sizlerle dayanışma içinde kilolarımdan kurtulacagımı düşünüyorum hadi bakalım azim , irade ve sizlerin desteğiyle bedenime hakim olan yaglardan kurtulabilicekmiyim bakalım ve örelim : desteklerinize ihtiyacım var .........

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim
ama inanın kendi de çok üzülüyor, ve nişanlısı acayip zayıf, o da ye ye diyor bu alıyor başını gidiyor
birde kendine yakıştırmayı bilmez pek, onun için fermuarın kapanması yeterlidir giymesi için, heo ben yok o değil şu diye diye buluyoruz bişiyler
kendi başına aldığı şeyler ya çok kısa yada bi garip
off işte böyle

şimdi nişanlandı, damadın yakınlarına ziyarete gidecek orda kendini kasıcak hep,
evde otursa hareket etmiyor dersin ama hemşire, özel ambulansta 112 hemşiresi, sürekli hareket halinde ama ben anlamıyorum
sürekli kalorili şeyler yiyiyor, her akşam mutlaka 1 kase çekirdek, 2-3 günü bir bi büyük boy cips çikolata ne bulursa

şimdi 83-84 vardır, şöyle bir 10 kilo verse 42ye girse, yeter
herşey bulur üzerine, hem bensiz alışverişe gitmez, ben bişiy diyincede üzülüyor

aman vallahi kendim kurtuldum yakamı bırakmadı şu şişmanlık
küçüğü de öyle, o da bi 77-80 vardır, 44-46 giyiyorlar

kpss için hangi yayınevini tercih ediyorsun canım..ben yargı yaynlarının almayı düşünüyorum daha ayrıntılıymış..ben A grubu değil B den gircemA ya çalışamıcam bu yaştan sonra..

..

bende kpss b den gırecegım 2010 da ıhtıyac almıstım onun tarıh cografya ve geometrısını yanımda goturuyorm onlara calıcam baslangıc olarak.sonra bende baska yayın alıcam herkes farklı dıyor yayın evı olarak bende bılmıyorum hangısını alayım .bende karar veremedım.sımdı 1 tane gk-gy heps bırarada yada tek gk cep kıtabı ıstıyorum ama hala karar veremedım ne alsm dıye.
yasında ne var aa sende gencsın ama kpss b de daha cok atanma olasılıgı var sanırım.

hanımlar gece ders calısırken acıkırsam ne yememı onersınız?=
bırde kahve dısında uyku acan bır ıcecek varmı kılo aldırmayan?gece ders calısırken ben kahve ıle abur cubur yerdım ama dıyete baslıycam ve abur cubur yemıycem ama uykumu acmam ıcın nescafe ıcmem lazım bırde gece 2 -3ekadar ders calırısam mutlaka acıkırım osaate neonerrsnız ne yıyeyıkm?

meyve ve kflakes onerdıler onun dısında br onerınız varmı?
acaba dıyorum dıyet bıskuvı fılan mı alsam ondan atarım agzıma 1-2tane

uzuuuun bır aradan snra tekrar aranızdayım.. net yoklugu sehır dısında olmam dolayısıyla uzak kaldım sızden.. sıze ve dıyete gerı dondum:) 76 ıle dondum kaldım:) bırazda bozdum aslında.. ama kurbana kadar 65 e ınsem super olur hedefım o suanda:) sızler nasılsınız ne var ne yokkk??

merhaba arkadaşlar.sıkıcı sitresli ve yalnız bir günün sonunda buradayım.sonbahar mevsimi geldi bende depresyon belirtileri başladı.hiç olmadıgım kadar şişman,mutsuz,umutsuz,yalnız ve çaresizim.

neyse bugün kü menüm:
uyanınca:sirkeli su,koca bardak ılık su

kahvaltı:yarım simit,1-2 parça çeçil peyniri,3 yeşil zeytin,acı süs biberi

ara:form çayı,2 adet taze ceviz içi

öğle:6 yemek kaşığı garnitürlü tavuk yemeği,bir şişe light ayran

ara:1 adet muz

akşam yemeği:1 kase light yoğurttan yağsız tavuklu yayla çorbası, 3 yemek kaşığı garnitürlü tavuk yemeği

bol bol su içtim.pek hareket yapamadım ama zaten bir halsizlik var üzerimde.kabızlıgımda pek gecmedi.

ya böyle yazıyorum ama ağlamak geliyor içimden.diyetle pek alakalı değil.ama çok yalnızım.çok çaresizim.özgüvenim sıfır! dışarı cıkmaya giyisi bulamıyorum resmen.dolaplar dolusu kıyafetim var ama hic biri yakışmıyor.okula bile gitmedim bugün çünkü giyecek birşey bulamadım.moralimi yüksek tutmaya calısıyorum olmuyor.

21 yaşındayım ve hayattan hiç bir beklentim yok!

hepinize iyi geceler.

12 lira ödüycemm deryoşş komik bi rakam yani
ssk anlaşmalı bir yerr çok bişiy yapmıycak
çekmeceden çıkarttıp bi liste vercek ama ne bileyim ya gideyim diyorum
bi insülin direncime baktırcam birdee

E hiç düşünme o zaman sırf değerlerini ölçtürmek için bile aşırı uygun bir rakam..

Merhaba, daha önce tanışmadık ama yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm ve bir şeyler yazmak istedim. Ben derya, 27 yaşındayım.. Ben de 2011'in başından beri buradayım..
İnsanın özgüveni olmayınca, hayatında mutlu dahi olsa bir yerden patlak veriyor bir şeyler ve gene mutsuz hissediyor ara ara..Hele ki hayatında da problemler varsa bunlara pozitif yönden bakacak gücü bile olmuyor insanın..İnanmıyor çünkü kendine, mutlu olacağına inanmıyor en başta...
Hayatında yoluna koyman gereken her ne varsa seninde çabanla elbet yoluna girecek, buna en başta kendin inan...Okul mudur, aşk mıdır, aile midir, kilolar mıdır...Hepsinin ama hepsinin bir çözümü var bunu bil demiyorum mutlaka biliyorsundur ama inan! Evet bir ihtimal deyip geçme...
Ne demekmiş 21 yaşında hayattan beklentisi olmamak, bunlar geçici sıradan bunalım cümleleri olarak gelsin ağzına en fazla..Ötesine götürme sakın..Neden olmasınmış? Herkesin, belki kendinin bile bilmediği bir beklentisi vardır hayattan
Onu bulmak için biraz yolları aşındırmalısın, emek vermelisin o kadar..Sen önce şu fazlalıklarından kurtul ve özgüvenini eline al, ahh çünkü maalesef her şey ama her şey ona bağlı...
Elinin altında interneti olmayıp da burada senin tanıştığın gibi farklı insanlarla tanışma fırsatı bile olmayan insanları düşünüp yalnızlığını tekrar sorgula
Bunları yalnızlığı da , özgüvensizliği de uzun süre yaşamış bir insan olarak söylemek içimden geldi.

menüm

2 bardak su
domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği

1 nektarin, 1 kırmızı erik 1 avuç taze üzüm, iksir

1 şekersiz nescafe, 5tane çubuk kraker

3kaşık etli taze fasülye 1 kase yoğurtlu semiz otu yarım domates

bugün aile dostumuz olan bi amcaya pasta alıp süpriz doğum günü yapıcaz
onlara gidiyoruz şimdi
orda ortama bağlı, çok ısrar etmezlerse pastadan yemeyi düşünmüyorum

2lt su yarım lt iksir

bugün saçmalayıp yedimmm herşeyi menümü yazmıyorumm

4mil lesile
100 mekikk

yarında ip atlamaya başlıyorum ip aldım.

iyiakşamlar kızlar...
bugün çok koşturdum ordan oraya..yorgunluktanmıdır oruçtanmı bilmiyorum başım aqrıyor...miqren ataqa geçmeden ilaçlarımı içtim...oruca başladıqım gibi kilo vermem sekteye uqradı...neden oruçluyken kilo vermem duruyor anlamıyorum..içtiqim suyu atamadıqımın farkındayım ondan diye düşünüyorum...neyse 5 günüm kaldı sonrasında normal beslenmeme dönücem...
hem başım aqrıyor hem daha namazımı kılmadım hemde gece sahura kalkıcam bana müsade...iyigeceler kızlar...

Allah tamamına erdirsin cnm inşallah çok çıtır ve güzel bir gelin olursun...ömür boyu mutlu ol cnm herşey gönlünce olsun...

selam kızlar..

çok yoğunum,çok uykusuzum ve sizi,muhabbetinizi çok özledim.

hafta sonu rahat uğrarım sanırım.bu tempoya bi de regl oldum.ama yediğime dikkat ediyorum..

cumaya inşallah kötü bir sonuç çıkmaz..

Bugünkü menüm;
Sabah:1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr.light yoğurt
Yarım paket ince light çubuk kraker
Ara: meyve çok oldu ama...çok acıkmıştım.
2 uzun dilim kavun
1 dilim şeftali(büyük şeftalinin 1/6 i)
1 yaş siyah incir
1 lokma ekmek-beyaz peynir
Akşam:
1 tabak etli kuru fasulye (5 yk kadar)
acı süs biberi turşusu
Ara:
1 küçük yeşil elma

2 lt su
şekersiz çaylar
1 saat 6 hızda yürüme(6 km.- 500 kalori)

Ben bir kaç gündür 1 saat, 6 hızda yürüyorum,nette en fazla 30 dakika ve 5 hızda yürüyün deniyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim...

cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim.ben beyza bu arada.

öyle birşey ki bu özgüvensizlik herşeyi mahvediyor.insnanın umutlarını bile silip süpürüyor.aynaya her baktıgımda daha da mutsuz oluyorum.ki bu mutsuzluğuma sebep olan şey yine mutsuzluktan sürekli yemek yememdi.

yediğim her çikolata bana mutluluk verecekti.hatta fıstıklı olursa etkisi artacaktı.yediğim her lokmada sarmada börekte poçada hep birşeyleri unutmak istedim.yedim yedim yedim ama mutlu olmadım.daha beter oldu herşey.şimdi kilo vermek icin cabalıyorum ama umudum git gide azalıyor.yolum çok uzun.20 kilo vermem gerek.biliyorum bu forumda cok daha fazla kilolar veren arkadaslar var.hepsini tebrik ediyorum.ama benim artık cok gücüm kalmadı.ömrüm boyunca hep rejim yaptım cünkü.ben hep dikkat etmek zorundayım.hep erken yemem gerek.sanki kilo verince tekrar geri alacakmışım gibi hissediyorum

zayıflarsam belki istediğim kişinin dikkatini cekerim,insan icine cıkarım sosyalleşirim,deneme kabinlerinde aynada kendime acıyarak bakmam ne bileyim istediğim kıyafetleri alabilirim,eski giyisilerimin icine girebilirim daha neşeli daha mutlu daha aktif olurum.

sizinde canınızı sıkıyorum biliyorum ama.ne bileyim okadar karışık bir haldeyim ki.

iyi akşamlar arkadaşlar.
menümü yazayım hemen:
sabah:domates,peynir,zeytin 2 dilim t.b.ekmek
öğle:bol sebzeli tavuk sote,salata,yoğurt,2dlm t.b. ekmek
akşam:yoğurtlu biber sote ,1dilim ekmek
gece 1şeftali,1armut
spor:yarım saat bantta yürüdüm
yarım saat pedal çevirdim
5o mekik

Cnm 30 dk kan sekerin dusebilir diye yarin saat sabah yarim saat aksam yuru daha iyi kalpinde sorun acabilir allah korusun 5hizinida bayanlar gecmesin cunku onun ustu kas yapiyo zayiflamak ve zarif olmazk istiyorsak 5gemiyecez insallah yardimci olabilmisimdir benim bildigim bu kadar

Ve bugunku menum:kalktigimda limonlu elma sirkeli sicaksu

Misarifim gelecekti kahvaltida yapamadim
Oglen:yagsiz tussuz patates salatasi en fazlami 3yemek kasigi ve yaninda az suzme yogurt sekersiz cay
Aksam: suzme mercimek corbasi biraz karisik meze ve 3tane yaprak sarma
3litre su ve fazlasiyla sekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…