kpss için hangi yayınevini tercih ediyorsun canım..ben yargı yaynlarının almayı düşünüyorum daha ayrıntılıymış..ben A grubu değil B den gircemA ya çalışamıcam bu yaştan sonra..y.lisans yapıyorum onun tezını yazıcam bıryandan kpss calıscam bır yandan ıngılzce.gunduz tezeıme calısıyırm gecede kpss calısırım dıye dusundum .yogurtlu bırsey yemek ıstemıyorm uyku getır dıye.sekersız nescafe ıle kflakes ve meyve olabılrı.başka aklına gelırsesoylersen sevınırım
ayşeeee hergün tartılmaaaaaa..kötü etkiliyorsun kendini..walla banucum al benden de o kadar düne göre bugünde +300 yani nerde yanlış yapıom anlamadımmm cuma 78 di
cumartesi 77.700
pazar77.500
pazartesi 77.600
salı 77.700
çarşamba 78 bu ne şimdi yaaaa...
nerdeyse cumaya + çıkcam motivasyon düşüyor böyle olunca.....
aferin ortime..işte bu..günaydın ayşecim inş gider dedigin gibi bırakmam bakalım şimdi yürüyüşümü yaptım sabah saat 7 ded kahvaltımıda yaptım herşey yolunda artık yatmayacagım sabahlar yürüyecegim
Sağol Deryacım..evet ya dün o kadar gerilmişim ki bugn bu saat oldu hala başım ağrıyor heryanım gergin..gerçekten kötü bir gündü..bugün sabahtan bir toplantıya Avrupa yakasına Levente gittim dönüşte yanlış yola sapmışım servisi ucundan kaçırdım bir sonraki servis 2 saat sonraydı işyerinde olay olmuş falan bugün de gerildim..Valla ben annemden kalma alışkanlık tamirat gerektirecek şeyleri almıyorum direkt..zaten çok az alışveriş yaparım böyle birkaç kere toğtan o kadar..işallah zayıflayınca artacak sayısı :)evet ya kilolu da gösterse elbise daha kullanışlı olcak benim için..tulum için daha çok erkendi zaten bana belki de iyi oldu diyorum..Günaydın kızlar
Nihalcim sana dün yazacaktım da yazamadım temizliğe kalkıştık dükkanda birden. Yahu nasıl bir sorumsuz bir terziymiş o, ayrıca ne kadar terbiyesiz bir tezgahtarmış o ya...Sanane benim vücudumdan 100 kilo da olsam bana uygun kıyafet bulmak senin görevin..Ha eğer yoksa sizin bedeniniz yok hanımefendi der olur biter...Nefret ediyorum iş bilmeyen, ukala tezgahtarlardan, bir de başımda akbaba gibi bekleyenlerden
Terziden benim de gözüm çok korktu da nihayet işinin ehli birini buldum ona gidiyorum artık hep, hele ki birde heveslenerek aldığın bir şeyse deli olur insan
Bir gün içinde stres rekoru kırmışsın be yavrum üst üste gelmiş hepsi, boşver elbiseni de her türlü giyersin, hatta çekil buraya fotonu koy bizde dürüstçe söyleyelim fikirlerimizi..Akşama da eşinin morali bozukmuş ay okurken ben fena oldum
Eşin konusunda da herkes bazen sebepli ya da sebepsiz böyle olur ama tabi ki eşlere dertleşilmek istenmese bile şu şu sebepten ama konuşmak istemiyorum denmeli, sen de gitme üstüne elbet anlatacaktır, insanız olur bazen..
Sen şöyle güzelce bir zayıfla da geç o tezgahtarın karşısına bakalım bu sefer ne diyecek
sağol banuşum..evet üstüne gitmicem dinlicem bakalım belki anlatır..son günlerde sürekli bne sana daha iyi bir hayat vermek isterdim daha iyisini hakediyorsun falan diye sayıklayıp duruyordu ama onları falan mı taktı kafasına ne bileyim...öyle çok istekleri olan da bir kadın değilim ki hani kafasına taksın..neyse senaryo kurmucam..sana yazdığım mesaj gelmemişşş yaa benim bile çok cnm sıkıldı okuyunca,
zaten nefret edeirm şu degştirme olayından ne zman bişiy degiştirsme istediigm gibi bir şey alamam kii
senin heveslenerek aldıgın bir kıyefettiii meger o elbise ve bluzda içine sinmediysee
uygun bir zmanda tekrar götür cnm degiştirmeyee begenmediign bir şeyi giyme degiştirmeye mecburlar yani
veya tulumun aynısından gelmeisni bekleee onun yerine giyebileceign bir kıyafetin vardır tatilde nasılsaa
eşin içindee umarım iş sorunu degildir. rahat bir zmanda anlatır eminimmm bazen böle suskun kalmak istiyorlar
erkekler bizim gibi herşeyleirni açıkca anlatamıyorlar ki
tulum konusunda da boşver canım ya elbise bluz daha kullanışlı..senin tulum kullanışlı meslea belli..ama benimki kollu olun ca çok zor giriliyordu bir de ben dakka başı wc ye giderim e alkol alınınca daha da fazla olcak falan..bana daha çok erken tulum için gaza geldim ben
ben de çok seviyorum ayran aşını...ben de eşimin memleketi malatya kayınvalidemde içtim ilk..çok hoşuma gitti..onlar cacık niyetine yapıyorlar..selam canım güzelmiş menün bu arada menüda ayran aşı bizim oranın yemeğidir. sen nerelisin azeriyim ama ankara doğumluyum ayran aşınıda çok severim ve iyi bir diet yemeğidir
hoooopppp tut gözyaşını canını sıkma banuşum..sen bu süreci daha önce de yaşadın kafana çok takınca böyle oluyor bak dikkat et..kızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr
bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..
çok tşk ederim canım..selam kızlar, dün bir sürü alıntı yapmıştım, daha okuyacaklarım da bitmemişti. ama kayınvaldemle görümcem geldiler, cevap yazamadan çıktım. herkes iyidir umarım. aklımda kalanlara cevap yazayım
nihalcim bir sürü kıyafet almışsın güle güle kullan
izlemcim eşinle aranın düzelmesine sevindim. bizde sıkıntılı bir durum atlattık. iki gündür iyiyiz. sözde giydiğin kıyafet te gerçekten çok güzel canım
deryacım ojenin rengi çok güzel
süt ve süt ürünleri özlelikle de yoğurdun zayıflatıcı etkisi var canım..Bi sorum daha vardi kizlar.. genelikle sut icildigini goruyorum veta tavsiye ediliyor. Bunu kalsiyum almamiz gerektigi icinmi tavsiye ediyosunuz yoksa ozel bi etkisi felanda varmi ?
Onemli bir husus daha.. bende de malesef PKO sendromu varBanu basari oykunde okumustum sanirim sendede varmis zamaninda bana ozel tavsiye edebilecegin seyler varsa.. cok memnun olurum canim
canım çok kötü bi gün geçirmişsin okurken sinir oldum ya
çok tşk ederim canım..
izlemci sakın üstüne gitme benim üzerime kim gelse dahaçok yerdim..onun karar vermesine yrd ol..o alsın kararı kimse bastırmadan..önünde en güzel motrive kaynağı sensin ..bakıp karar vermesi gerek ama bu da zor bir süreç bişey diyemiyorum..yüzü ne hoş kız ama sen değil de o abla gibi duruyor..sakın kızma ama öyle yani..strese de girmemesi lazım ..ben de kilolu gelin oldum..83 kg dım..damat da ince sanki..üzülüyordur içindne çok ama kendine hakim olamıyor demek ki..ay o kadar iyi anlıyorum ki..ben bu kardeşimi nasıl zayıflatıcam yaa
dün işten 11 de geldi, hava alanından libyalı hastaları almışlar ambulansla
bende taze fasülye yapmıştım
o da hiç sevmez, ee yemeyiver 11de yemek mi yenir dedim
ee açım, öğlende yemedim diyor kızıyor bana
ee yumurta yap ye o zaman en kalorisiz o dedim
yemedi, nişanlısıyla 1 kase çiğdem yedi, meyve yedi hiç sesimi çıkarmadım
hiç çaba sarfetmiyor yaa, deli oluyorum
tamam abla bu sefer olucak diyor ama, hiiççç çaba sarfettiği yok
geçen de 1 ay filan akşam yemeği yemedi, gene de gözle görülen bişiy olmadı, ben anlamıyorum
hormonlarına bi baktır diyorum, ben görmeden çikolata filan mı yiyor acaba yer çünkü yapabilitesi var :18::18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 260164 Eki Görüntüle 260176
fastmil ne kuu onu da yeni duydum..nerdne indirdin banucum..benim indirebildiğim tel leslie son zamanlarda sağolsun tülin bana linkini atmıştı da öyle indirebildim yoksa netten başka bişi inmiyor..ama bu çok hızlıdır şimdi dğeil mi ben daha yeni başlıyom yavaştan gideyim..eve yakın bi özel hastane varrr muayneside komik bir rakammm
acaba gitsemmi hafta sonuu amaaaa ben biliyorum bana anlatacagıı şeyleriii:26::26::26::26:
haaaaaa buaradaaaa 4 mil leisleee yaptım ama begenmedmmm 4bigmill ii hep kol çalıştırıyor yaaa
4 fastmil süper yaaaa kasıp kavuruyor ortalıgı abla
Merhaba arkadaşlar siteye girdiğimde bu grubu takip ediyorum diyet yapıyorum 87 den 73 kiloya kadar inmiştim bir dönemler ama tüp bebek denedim sonra bir sürü yine
kilo aldım şuanda 84 kiloyum pazartesi den beri diyetteyim.Aranıza ktılıp sizlere birlikte zayıflama istiyorum benide aranıza alırmısınız?
tabi ki canım..hoşgeldin aramıza..ben nihal..
ay ecele acele yazdım mesai bitti öptüm kızlar..