canım ben yeniyim burda ama kısa bir süre öncesine kadar bende bilinçsizce spor yapıyordumBugünkü menüm;
Sabah:1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr.light yoğurt
Yarım paket ince light çubuk kraker
Ara: meyve çok oldu ama...çok acıkmıştım.
2 uzun dilim kavun
1 dilim şeftali(büyük şeftalinin 1/6 i)
1 yaş siyah incir
1 lokma ekmek-beyaz peynir
Akşam:
1 tabak etli kuru fasulye (5 yk kadar)
acı süs biberi turşusu
Ara:
1 küçük yeşil elma
2 lt su
şekersiz çaylar
1 saat 6 hızda yürüme(6 km.- 500 kalori)
Ben bir kaç gündür 1 saat, 6 hızda yürüyorum,nette en fazla 30 dakika ve 5 hızda yürüyün deniyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim...
Bugünkü menüm;
Sabah:1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr.light yoğurt
Yarım paket ince light çubuk kraker
Ara: meyve çok oldu ama...çok acıkmıştım.
2 uzun dilim kavun
1 dilim şeftali(büyük şeftalinin 1/6 i)
1 yaş siyah incir
1 lokma ekmek-beyaz peynir
Akşam:
1 tabak etli kuru fasulye (5 yk kadar)
acı süs biberi turşusu
Ara:
1 küçük yeşil elma
2 lt su
şekersiz çaylar
1 saat 6 hızda yürüme(6 km.- 500 kalori)
Ben bir kaç gündür 1 saat, 6 hızda yürüyorum,nette en fazla 30 dakika ve 5 hızda yürüyün deniyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim...
kızlar çok canım skkın ya tartılmıycam deidm ama dayanamadım tartıldım ve tartı hep çıkıyorr
nerde yanlış yapıyorum ben:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
belkide hergün tartılmanız sizi stres yapıyordur :26: ve konsantre olamıyorsunuz e birde vücudun size tepkiside olabilir veya uyku düzeni aklıma bunlar geliyor tabi bilemem yinede :44:walla banucum al benden de o kadar düne göre bugünde +300 yani nerde yanlış yapıom anlamadımmm cuma 78 di
cumartesi 77.700
pazar77.500
pazartesi 77.600
salı 77.700
çarşamba 78 bu ne şimdi yaaaa...
nerdeyse cumaya + çıkcam motivasyon düşüyor böyle olunca.....
tebriklergünaydın ayşecim inş gider dedigin gibi bırakmam bakalım şimdi yürüyüşümü yaptım sabah saat 7 ded kahvaltımıda yaptım herşey yolunda artık yatmayacagım sabahlar yürüyecegim
hoşgeldin canım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsinmerhaba kızlar,
bikaç haftalık aradan sonra döndüm aranıza.. bu ara yoğun bi dönem geçiriyorum bazılarınızda biliyor. pazar günü istemeye geldiler beni.şimdide nişan telaşına düştüm ama sizden uzak kalmaya dayanamadım... bu ara hep artılardayım ama artık yediklerimi yazıp aranıza dönmek istiyorum. nişana kadar istediğim kiloya ulaşamasamda düğünde ince bi gelin olmak istioyorum. düğünede daha aylar var umarım hep beraber başarıcaz. bu dönemler çok stresliymiş onu anladım kendimi yemeğe,uykuya ve çalışmaya vermiştim. artık diyete verme zamanı geldi.
hepinizi çok özledim,yeni gelenlerde hoşgelmiş
sende hoşgeldin canımbende baktim biraz verigin linke cok hayrini görenler olmus umarim sende istedigin hedefe ulasirsin
banucum bu sözler hiçç sana yakışmıyor, yolun sonuna gelen biri için olmadıkızlarrr vallahi gözyaşı burnumun ucunda duruyor o derece cnm sıkkın yani
leisle ablaylaa yürüycektim güyaa ama hiç içimden bişiy yapmak gelmiyorrr
bu emek veripte karşılıgını alamamakkk beni yorduu gerçektenn
bana tek yol kaldı herşeyi oldugu gibi bırakmak sanırım..
aslında senin gibi bi canlı örneğe sahip olması büyük şans, yüzüde çok hoşmuş bi zayıflasa çok güzel bi gelin olur. tabi baskıylada olacak deyil, kendisinin istemesi gerekiyor inşş. yola getirebilirsin şu kilo illetinden kurtulamadın gitti be güzelimben bu kardeşimi nasıl zayıflatıcam yaa
dün işten 11 de geldi, hava alanından libyalı hastaları almışlar ambulansla
bende taze fasülye yapmıştım
o da hiç sevmez, ee yemeyiver 11de yemek mi yenir dedim
ee açım, öğlende yemedim diyor kızıyor bana
ee yumurta yap ye o zaman en kalorisiz o dedim
yemedi, nişanlısıyla 1 kase çiğdem yedi, meyve yedi hiç sesimi çıkarmadım
hiç çaba sarfetmiyor yaa, deli oluyorum
tamam abla bu sefer olucak diyor ama, hiiççç çaba sarfettiği yok
geçen de 1 ay filan akşam yemeği yemedi, gene de gözle görülen bişiy olmadı, ben anlamıyorum
hormonlarına bi baktır diyorum, ben görmeden çikolata filan mı yiyor acaba yer çünkü yapabilitesi var :18::18::18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 260164 Eki Görüntüle 260176
rica ederim canım, inan 3-5 kilo gidince daha bi istekli ve azimli olursunJUUU canım yorumun için çok teşekkür ederim dediğin gibi yılmıycam son gaz devam ediyorummm.
inşallah bu şevkim kırılmaz:92:
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar siteye girdiğimde bu grubu takip ediyorum diyet yapıyorum 87 den 73 kiloya kadar inmiştim bir dönemler ama tüp bebek denedim sonra bir sürü yine
kilo aldım şuanda 84 kiloyum pazartesi den beri diyetteyim.Aranıza ktılıp sizlere birlikte zayıflama istiyorum benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldin canımselam kızlar herkese dokuz aylık maratondan sonra oğluşumu kucagıma aldım onun için kilo aldım biliyorum ama annesinin kendisine olan güveninin yeniden gelmesi için oda benim en büyük destekcim bugun tam 40 günlük minik melegim ve ben artık diyete başlamalıyım dedim aslında diyet demiyorum çünki süt vermem gerek ona bol bol su tüketiyorum ve dikkat ediyorum 1 haftadır ve 1 kilo verebildim umarım pes etmem dogum iznim bittiğinde bu kiloda olmak istemiyorum sizlerle dayanışma içinde kilolarımdan kurtulacagımı düşünüyorum hadi bakalım azim , irade ve sizlerin desteğiyle bedenime hakim olan yaglardan kurtulabilicekmiyim bakalım ve örelim :desteklerinize ihtiyacım var .........
hoşgeldin canım biz iyiyiz sende sıkıntı yapma buaralar hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruzuzuuuun bır aradan snra tekrar aranızdayım.. net yoklugu sehır dısında olmam dolayısıyla uzak kaldım sızden.. sıze ve dıyete gerı dondum:) 76 ıle dondum kaldım:) bırazda bozdum aslında.. ama kurbana kadar 65 e ınsem super olur hedefım o suanda:) sızler nasılsınız ne var ne yokkk??
merhaba arkadaşlar.sıkıcı sitresli ve yalnız bir günün sonunda buradayım.sonbahar mevsimi geldi bende depresyon belirtileri başladı.hiç olmadıgım kadar şişman,mutsuz,umutsuz,yalnız ve çaresizim.
neyse bugün kü menüm:
uyanınca:sirkeli su,koca bardak ılık su
kahvaltı:yarım simit,1-2 parça çeçil peyniri,3 yeşil zeytin,acı süs biberi
ara:form çayı,2 adet taze ceviz içi
öğle:6 yemek kaşığı garnitürlü tavuk yemeği,bir şişe light ayran
ara:1 adet muz
akşam yemeği:1 kase light yoğurttan yağsız tavuklu yayla çorbası, 3 yemek kaşığı garnitürlü tavuk yemeği
bol bol su içtim.pek hareket yapamadım ama zaten bir halsizlik var üzerimde.kabızlıgımda pek gecmedi.
ya böyle yazıyorum ama ağlamak geliyor içimden.diyetle pek alakalı değil.ama çok yalnızım.çok çaresizim.özgüvenim sıfır! dışarı cıkmaya giyisi bulamıyorum resmen.dolaplar dolusu kıyafetim var ama hic biri yakışmıyor.okula bile gitmedim bugün çünkü giyecek birşey bulamadım.moralimi yüksek tutmaya calısıyorum olmuyor.
21 yaşındayım ve hayattan hiç bir beklentim yok!
hepinize iyi geceler.
cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim.ben beyza bu arada.
öyle birşey ki bu özgüvensizlik herşeyi mahvediyor.insnanın umutlarını bile silip süpürüyor.aynaya her baktıgımda daha da mutsuz oluyorum.ki bu mutsuzluğuma sebep olan şey yine mutsuzluktan sürekli yemek yememdi.
yediğim her çikolata bana mutluluk verecekti.hatta fıstıklı olursa etkisi artacaktı.yediğim her lokmada sarmada börekte poçada hep birşeyleri unutmak istedim.yedim yedim yedim ama mutlu olmadım.daha beter oldu herşey.şimdi kilo vermek icin cabalıyorum ama umudum git gide azalıyor.yolum çok uzun.20 kilo vermem gerek.biliyorum bu forumda cok daha fazla kilolar veren arkadaslar var.hepsini tebrik ediyorum.ama benim artık cok gücüm kalmadı.ömrüm boyunca hep rejim yaptım cünkü.ben hep dikkat etmek zorundayım.hep erken yemem gerek.sanki kilo verince tekrar geri alacakmışım gibi hissediyorum
zayıflarsam belki istediğim kişinin dikkatini cekerim,insan icine cıkarım sosyalleşirim,deneme kabinlerinde aynada kendime acıyarak bakmam ne bileyim istediğim kıyafetleri alabilirim,eski giyisilerimin icine girebilirim daha neşeli daha mutlu daha aktif olurum.
sizinde canınızı sıkıyorum biliyorum ama.ne bileyim okadar karışık bir haldeyim ki.
sana kolay gelsin canım :80:selam kızlar..
çok yoğunum,çok uykusuzum ve sizi,muhabbetinizi çok özledim.
hafta sonu rahat uğrarım sanırım.bu tempoya bi de regl oldum.ama yediğime dikkat ediyorum..
cumaya inşallah kötü bir sonuç çıkmaz..
cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim.ben beyza bu arada.
öyle birşey ki bu özgüvensizlik herşeyi mahvediyor.insnanın umutlarını bile silip süpürüyor.aynaya her baktıgımda daha da mutsuz oluyorum.ki bu mutsuzluğuma sebep olan şey yine mutsuzluktan sürekli yemek yememdi.
yediğim her çikolata bana mutluluk verecekti.hatta fıstıklı olursa etkisi artacaktı.yediğim her lokmada sarmada börekte poçada hep birşeyleri unutmak istedim.yedim yedim yedim ama mutlu olmadım.daha beter oldu herşey.şimdi kilo vermek icin cabalıyorum ama umudum git gide azalıyor.yolum çok uzun.20 kilo vermem gerek.biliyorum bu forumda cok daha fazla kilolar veren arkadaslar var.hepsini tebrik ediyorum.ama benim artık cok gücüm kalmadı.ömrüm boyunca hep rejim yaptım cünkü.ben hep dikkat etmek zorundayım.hep erken yemem gerek.sanki kilo verince tekrar geri alacakmışım gibi hissediyorum
zayıflarsam belki istediğim kişinin dikkatini cekerim,insan icine cıkarım sosyalleşirim,deneme kabinlerinde aynada kendime acıyarak bakmam ne bileyim istediğim kıyafetleri alabilirim,eski giyisilerimin icine girebilirim daha neşeli daha mutlu daha aktif olurum.
sizinde canınızı sıkıyorum biliyorum ama.ne bileyim okadar karışık bir haldeyim ki.
günaydın kızlar
kendime geleyim diye neskafe içiyordum. eşim de dün elmelı kurabiye ymiş 2 tane brakmış.ama artık onlar yok çünkü ben sizi okurken onları yedim.
yeni gelenler var hoşgeldiniz.azminiz bol olsum.
banu ve bir arkadaşın biraz canı sıkkınmış.hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.inşallah çabuk atlatırsınız.banu seni biliyoruz 2 gün sonra pat eski yerden devam ediyorsun.sen de anlamıyorsun nasıl başladığını..
ayşe yorgunum okul vs derken sen maşallah ne sudan ne okuldan ne diyetten geri kalmamışsın.ben reglim ve ilk hafta diye mi böyle yorgun ve uykusuzum bilmiyorum ama artık bi düzen oturtmalıyım.erken kalkmak zorundayım ama erken de yatayım desem 12 yi buluyor.sabah sporu 5-6 arası yapsam desem yataktan zor kalkıyorum.öğlen gelince yapayım diyorum yorgunluktan elim ayağım kalkmıyor.akşam desen yemek,kızın ödevi ve ufaklık.Allah tüm kadınlara yardım etsin valla.
menüler süper ama spor bir iki kişi de galiba.spor diyince bi arkadaş sormuş.en güzel spor 1 saat hafif tempoda olan spordur.yani 4.5 yada 5 te 1 saat yürüyün.çok hızda kastan eritirsiniz.çünkü vücut o tempoya uyum sağlamak ve gereekn kalori ihtiyacını nereden sağlıyor?en kolay eritebildiği kastan alıyor enerjiyi.yağdan yakmak için en az 40 dk ve hafif tempolu olmalı.şöyle derler ideal spor yaparken yanındaki ile sohbet edebildiğin tempoda olmalı..
izlem hayırlı olsun.çok güzel olmuş nişan.bizimkilerde 12 kasım düşünüyor.izmirde olacak söz,isteme,nişan aynı anda olacak.annemler iskenderundan ben balıkesirden kız kardeşim kütehyadan gelip izmirde buluşacağız.kardeşinle sıkı bir konuşma yap.kız gerekirse bazen bizi üzen bi laf harekete geçiriyor.inşallah kafası dank eder.
sabah uyanamadım hala geçmişe de bakamadım son sayfaya baktım sadece.herkese selma. bye..
GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNN
nihayet gelebildim. misafirlerim gitti. artık hergün düzenli girebilirim buraya. bugün çok azimliyim, eşim iyi gaz verdi bana.inşallah şevkim kırılmaz devamlı olur.bugün benim kakılmışlık günüm,1 haftadır temizlenmeyen ev, elden geçecek. BANU--BEYZA ve morali bozuk tüm arkadaşlara diyorum yılmayın ve biri size gelip dert yandığında ona verdiğiniz tesellinin aynısını şimdi kendinize verin.hayat kısa umutsuzluk için vakit yok,güzel düşünen güzel görür.hadi bakalım yeni bir sabaha uyandık hayır ola inşallah...
günaydın çıtırlar.....
hepimiz için stresten derrtlerden uzak,
pozitif ve yüksek enerjili bi gün olsun
hoşgeldin canım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
[/B]
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr herkese ben geldim :80: aylardan sonra tatil bitti nazlı kürkçü dükkanına geri döndü :87: atalarımız boşuna dememiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı :90:
nazlııııııııı nerelerdesinn sennnnnnnnnn
unuttun bisii yineeeeeee
bu arada günaydın kızlar geçmişe dalıcamm birazdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?