80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben yeniyim burda ama kısa bir süre öncesine kadar bende bilinçsizce spor yapıyordum
dr.m gün aşırı 1 saat spor yapmanın yeterli olacağını söyledi.
ama 1 saat kesintisiz yap sporu dedi.çünkü biliyorsunuzdur,yağlar 20 dak.sonra yanmaya başlıyormuş.
vee aynı hızda spor yapma dedi dr.yani hızını azalt ,arttır spor yaparken.
inişli çıkışlı olsun yani.inşallah yardımcı olabilmişimdir canım.

slm kızlar yoğunluk ve yorgunluktan giremiyorum bir türlü.
menümü yazıyım önce sonra okuyabildiğim kadar geçmişi okuycam.

sabah: peynir zeytin salatalık çay
öğlen: h. yumurta zeytin 1 dlm ekmek
akşam: 4-5 yk erişteli yeşil mercimek yemeği bir kase cacık.

cnm sanırım yürüyüş bandında yürüyorsun. bende çok araştırdım bu konuyu benimde var bandım.
evt dediğin gibi 4-5 hızda yarım saat yürümek gerekiyormuş. Bantta fazla hızda uzun süre yürümek bileklere zarar verebiliyormuş. eve servise gelen arkadaş bantta 20 dakika hafif tempolu yürüseniz bile normalde 1 saat yürümüş kadar olursunuz dedi.

selam kızlar bugün evde yoktu gezmekten anca fırsat buldum hmen menümü bildiriyim sonra geçmbisküviişe dalıyım :)
sabah =iki dilim kepek ekmeği-beyaz peynir-1domatess-3zeytin-birbardak çay

ara öğün5 light bisküvi -yarım elma

öğlen =karpuz ve light bisküvi 5 tane

akşam=yarım kaseden daha az şehriyeli tavukçorbası-4 kaşık taze fasulye--bir çk bulgur pilavi-salata 2 kaşık yoğurt

ara öğün=4incir(biraz çok oldu ama çok seviyorum dayanamadım) ligh bisküvi 4tane

kızlar menüm bu nasıl ?

iyi geceler arkadaşlar

geçmişi okudum önce havalardan heralde herkesi bi kasvet sıkıntı basmış sanki bende dahillll.....

bu gün içimden böööööö desem sanki bişe fışkıracak kadar sıkıldım birden yine bu iş oluycak gibi geldi sonra boşver yola devam dedimmmm......

hepinize bol özgüvenli günler diliyorummm

menümü yazayım canlarımm

kahvaltı: 1 bardak süt

2dilim kepek ekmeği light peynir yeşil çay

öglen: yeşil fasulya yogurt 1 dilim ekmek

ara 1 bisküvi çok küçük
3 kuru kayısı light süt

saat 5 gibi 3 erik

akşam: 2 küçük dolma
bol salata üzerine çok z peynir

ara: 3 erik bi lokma muz

türk kahvesi

1,5 litre su

bugünkü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 küçük domates

ara
küçük elma

öğlen
yoğurt
taze fasülye

ara
3 ısırık ıspanaklı gözleme
yarım haşlanmış mısır

akşama yemedim
5-6 yaprak marul
2-3 yaprak roka

ara
2 badem
2 kaju
20 tane çekirdeksiz üzüm

3.5 litre su
1 yeşikçay
1 form çayı
okul pazar ev koşuşturmsası veeeee

50 dakika spor

belkide hergün tartılmanız sizi stres yapıyordur :26: ve konsantre olamıyorsunuz e birde vücudun size tepkiside olabilir veya uyku düzeni aklıma bunlar geliyor tabi bilemem yinede :44:

günaydın ayşecim inş gider dedigin gibi bırakmam bakalım şimdi yürüyüşümü yaptım sabah saat 7 ded kahvaltımıda yaptım herşey yolunda artık yatmayacagım sabahlar yürüyecegim
tebrikler

hoşgeldin canım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

bende baktim biraz verigin linke cok hayrini görenler olmus umarim sende istedigin hedefe ulasirsin
sende hoşgeldin canım

banucum bu sözler hiçç sana yakışmıyor, yolun sonuna gelen biri için olmadı kendini rahatlatmak istiyorsn biraz diyet düşüncesinden çık veya bi dr. git test falan belki sorunu öğrenirsin :26:

aslında senin gibi bi canlı örneğe sahip olması büyük şans, yüzüde çok hoşmuş bi zayıflasa çok güzel bi gelin olur. tabi baskıylada olacak deyil, kendisinin istemesi gerekiyor inşş. yola getirebilirsin şu kilo illetinden kurtulamadın gitti be güzelim

JUUU canım yorumun için çok teşekkür ederim dediğin gibi yılmıycam son gaz devam ediyorummm.

inşallah bu şevkim kırılmaz:92:
rica ederim canım, inan 3-5 kilo gidince daha bi istekli ve azimli olursun başlangıçta alışma süreci zorlayabilir zamanla alışırsın

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin sende bendensin bendede aynı sorun var geçmiş syf. ve başarı öyküleri çok işe yarıyor buarada ben filiz. canım senin kaçıncı denemen ve nerde yaptırıyorsun :26:

hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt

hoşgeldin canım biz iyiyiz sende sıkıntı yapma buaralar hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz

aşk olsun ne can sıkması tabiki paylaşabilirsin beyzacım senin yaşındaki birinin hayattan bu denli kopması çok üzücü, böyle yaparak eline hiç biy geçmeyecek. sen kendine inanmadan güvenmeden nasıl bi başarı beklersin sadece kilo deyil her konuda önce sen kendine inanmalısın daha yolun başındasın sen bizden daha şanslısın çünkü gençliğinin verdiği enerji, metabolizma hızı seni hedefe daha hızlı götürecektir tabi kendine güvenin doğrultusunda, sen bugüne kadar zaten bu kilodaydın hep bu şekilde kalman dahamı iyi. birazda sabırla istediğin gibi giyinebilir hayalinde her ne varsa kavuşabilirsin, sen şimdi kendin için yeni bi sayfa açıyorsun bu kadar karamsar olma kendini zayıflamış olarak hayal et ve hayalinin peşinden git

sana kolay gelsin canım :80:

sabah:1 di. tam ta.ekmek, 1 haş.yumurta,2 zeytin
2 ye.biber, 1 domatez

ara:1 armut

öğlen:3 ka. kepekli makarna, 1 y.k. ketçap
2 salatalık turşu

ara:1 şeftali

akşam:2 ça. melemen, 1 kase ayran çorbası

ara:1 kü. armut

2 beşibiryerde
3 lt. su

Son düzenleme:

Beyzacım memnun oldum..Sakın öyle sıkıyorum filan diye düşünme biz burada neler neler paylaştık..Hep böyle neşeli geçmedi bu topikteki günlerimiz...Aslında sen de her şeyin farkındasın..Zayıflayınca o özgüvenle neler yapabileceğini, senin için yeni bir hayatın başlangıcı olduğunun, her şeyin...Ama yapacak gücün yok işte..Seni çok iyi anlıyorum bu söz kulağına çok sıradan gelse de bunu hepimiz yaşadık beyza..Emin ol bir eksik bir fazla herkesin benzer bir hikayesi var..O 30 kilo veren kişilerin bir de kiloluyken olan hikayelerini dinle ne kadar karanlık her şey, bir de şimdi bak nasıl hayat dolu cıvıl cıvıllar... Ben de öyleyim daha hedefime 6 kilo olmasına rağmen.. Eski mutsuz, karanlık, bunalım deryadan eser yok..

Hep özenirim böyle morali bozulunca iştahı kesilen kızlara, benim ki aksine artar, ne kadar moral bozukluğu, o kadar iştah hastalık resmen bu
Baksana buradaki insanlara hakettiklerine ulaşmak için nasıl savaşıyorlar..Peki sen neden hakettiğin hayat için savaşmayasın? Neden yıllarını bir hapishaneye dönüşen bedeninde sıkışarak geçiresin...20 kilo çok mu sanki..40 kilo veren ya da vermesi gerekenler de var.. Sen bir sarılsan bu işe nasıl gidiyor tıkır tıkır kendin bile şaşıracaksın..Eğer zor bir metabolizman varsa diyetisyene gidersin olur biter..Ki pko lu olduğu halde kendi kendine kilo verenlerde var burada banuyu biliyorsun..

Bırak sevdiğin kişi için veya onun bunun için değil, kendin için, beyza için zayıfla..Seni seven zaten böyle de severdi..Seni görünüşün için seven insanı ne yapacaksın boşver gitsin
Ben hep hayal ederdim adımı tekrarlardım ve derya böyle olmalı diye hayal kurardım..Kıyafeti saçı başı her detayını düşünürdüm..Sende böyle yap, beyza nasıl olmalı de ve özgürce kur hayallerini..Ve gün be gün aynada ona yaklaşan kişiyi görerek gurur duy kendinle..İşte bu duygu eşsiz, benzersiz, anlatılamaz bir duygu...

Bırak söylenen sözlere de aldırma senin savaşın kendinle olsun kimseyle değil..Kendinle yarış her gün..Her gün tekrar tekrar yen kendini ve sevin her gün "beyza" ya daha da yaklaştığın için..

İnan şu an zor günler geçirdiğim için ben de diyet yapamıyorum pek..Hani sana böyle konuşuyorum ama moral bozukken hiçbir şey olmayacağının ben de farkındayım..Ama şu da var ki ben 1 senedir diyette olduğum için sıkıldım artık .. Sen de az çok görmek istediğini aynada gördüğünde yavaşlatırsın temponu, bu kadar boğmazsın kendini..Önemli olan şu günler..O aklına koy bir kere gerisi kolay..Lütfen ama lütfen inan, sadece inan...

günaydın kızlar

kendime geleyim diye neskafe içiyordum. eşim de dün elmelı kurabiye ymiş 2 tane brakmış.ama artık onlar yok çünkü ben sizi okurken onları yedim.

yeni gelenler var hoşgeldiniz.azminiz bol olsum.

banu ve bir arkadaşın biraz canı sıkkınmış.hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.inşallah çabuk atlatırsınız.banu seni biliyoruz 2 gün sonra pat eski yerden devam ediyorsun.sen de anlamıyorsun nasıl başladığını..

ayşe yorgunum okul vs derken sen maşallah ne sudan ne okuldan ne diyetten geri kalmamışsın.ben reglim ve ilk hafta diye mi böyle yorgun ve uykusuzum bilmiyorum ama artık bi düzen oturtmalıyım.erken kalkmak zorundayım ama erken de yatayım desem 12 yi buluyor.sabah sporu 5-6 arası yapsam desem yataktan zor kalkıyorum.öğlen gelince yapayım diyorum yorgunluktan elim ayağım kalkmıyor.akşam desen yemek,kızın ödevi ve ufaklık.Allah tüm kadınlara yardım etsin valla.

menüler süper ama spor bir iki kişi de galiba.spor diyince bi arkadaş sormuş.en güzel spor 1 saat hafif tempoda olan spordur.yani 4.5 yada 5 te 1 saat yürüyün.çok hızda kastan eritirsiniz.çünkü vücut o tempoya uyum sağlamak ve gereekn kalori ihtiyacını nereden sağlıyor?en kolay eritebildiği kastan alıyor enerjiyi.yağdan yakmak için en az 40 dk ve hafif tempolu olmalı.şöyle derler ideal spor yaparken yanındaki ile sohbet edebildiğin tempoda olmalı..

izlem hayırlı olsun.çok güzel olmuş nişan.bizimkilerde 12 kasım düşünüyor.izmirde olacak söz,isteme,nişan aynı anda olacak.annemler iskenderundan ben balıkesirden kız kardeşim kütehyadan gelip izmirde buluşacağız.kardeşinle sıkı bir konuşma yap.kız gerekirse bazen bizi üzen bi laf harekete geçiriyor.inşallah kafası dank eder.

sabah uyanamadım hala geçmişe de bakamadım son sayfaya baktım sadece.herkese selma. bye..

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNN

nihayet gelebildim. misafirlerim gitti. artık hergün düzenli girebilirim buraya. bugün çok azimliyim, eşim iyi gaz verdi bana.inşallah şevkim kırılmaz devamlı olur.bugün benim kakılmışlık günüm,1 haftadır temizlenmeyen ev, elden geçecek. BANU--BEYZA ve morali bozuk tüm arkadaşlara diyorum yılmayın ve biri size gelip dert yandığında ona verdiğiniz tesellinin aynısını şimdi kendinize verin.hayat kısa umutsuzluk için vakit yok,güzel düşünen güzel görür.hadi bakalım yeni bir sabaha uyandık hayır ola inşallah...

günaydın millet oglusumu uyutmaya çalışırken bir bardak ılık suya az limon ve bir tatlı kaşıgı elma sirkesiyle güne başladım bakalım bugun neler yiyicem akşam size menümü yazıcam umarım güzel bir gün olur ve ben abartmadam menume uygun yerim

günaydın çıtırlar.....
hepimiz için stresten derrtlerden uzak,
pozitif ve yüksek enerjili bi gün olsun

Son düzenleme:

günaydın çıtırlar.....
hepimiz için stresten derrtlerden uzak,
pozitif ve yüksek enerjili bi gün olsun

günaydın kızla:79::79::79:r sabah yedide kalktım bir saat yürüdüm

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr herkese ben geldim :80: aylardan sonra tatil bitti nazlı kürkçü dükkanına geri döndü :87: atalarımız boşuna dememiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı :90:

nazlııııııııı nerelerdesinn sennnnnnnnnn
unuttun bisii yineeeeeee

bu arada günaydın kızlar geçmişe dalıcamm birazdann

nazlııııııııı nerelerdesinn sennnnnnnnnn
unuttun bisii yineeeeeee

bu arada günaydın kızlar geçmişe dalıcamm birazdann

:78: :78: aşk olsun kıızzz hiç unuturmuyum ben sizleri sadece çooook yoğun bir yaz geçirdim tatiller felan derken birde çocuklar ve eşimde evdeydi onlardan bana sıra gelmiyordu maalesef haa bu arada artıdayım delircem resmen şimdi sil baştan diyet sıkıldım artık diyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…