:78: :78: aşk olsun kıızzz hiç unuturmuyum ben sizlerisadece çooook yoğun bir yaz geçirdim tatiller felan derken birde çocuklar ve eşimde evdeydi onlardan bana sıra gelmiyordu maalesef haa bu arada artıdayım delircem resmen şimdi sil baştan diyet sıkıldım artık diyetten
tahmin ettimmm ha bird etemizlik vardır tabi bu işin içinde dimibayaz halıllarıı naptın temizleidnmiii
burda sendne bi tanede daha var zum nikli arkadaştaa senin gibi temzilik hastasııı
bu arada bend eyerimde sayıyorum zaten cnmm:26::26::26::26:
selma abla kuuuuuu sesin çıkmıyor günaydun şekerumnasılsın bakem
hb cnm evt yaz boyunca doğru dürüst giremedim maalesef şimdi bir geldim pir geldim artılarla yanihoş geldin zilan:79::79::79: nasılsın hiç ugramadında epeydir
zilan 4 kilomu aldınn
amann şu gidenler ne abuk geliyorlarr yaaaaaaaa
valla ben 64 e ölebii tutundumki mübarek zamklaaa tutuldu heraldee çıkmayyy
kızlar bişey sormak istiyorum benim kilomdaki birine günlük kaç kalori lazım sizce
diyetisyene gitti 1500 kalorilik diyet verdi sizce çok değilmi ??
benim düşüncem günlük 1000 yada 1200 kalori
kızlar bişey sormak istiyorum benim kilomdaki birine günlük kaç kalori lazım sizce
diyetisyene gitti 1500 kalorilik diyet verdi sizce çok değilmi ??
benim düşüncem günlük 1000 yada 1200 kalori
Selam Arkadaşlar...
2009 yılında hamile kaldım 58 kilodan 102 kiloya çıktım.doğumdan 9 ay sonra 74 e indim fakat bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım.ikinci bebeğimde tekrar 100.4 kiloya çıktım.şu anda bebeğim 5 aylık 88 kiloyum.artık bu haftadan itibaren yavaş yavaş diyete başladım.Çayı bıraktım yeşil çay içiyorum.ekmek kepek ekmeği az bişey.Hamur işleri yok, kızartma yok, akşam çok geç yemek yemiyorum.Birde spor salonunda yazılduım.günde 1,5 saat spordayım.çok sıkıldım bu kilolardan bir az önce vermek istiyorum.Bu arada emzirmeye devam ediyorum.yavaş yavaş ek gdalara geçtik.elma sirkesi vs.. bana dokunurmu acaba.yadabir öneriniz varsa bekliyorum.
sabah:1 di. tam ta.ekmek, 1 haş.yumurta,2 zeytin
2 ye.biber, 1 domatez
ara:1 armut
öğlen:3 ka. kepekli makarna, 1 y.k. ketçap
2 salatalık turşu
ara:1 şeftali
akşam:2 ça. melemen, 1 kase ayran çorbası
ara:1 kü. armut
2 beşibiryerde
3 lt. su
sende benim gibisinn bi an kendim canlandım gözümde hamileliklerde çok aşırı kilo alıyorum
49 kilo ile hamile kaldım 105 kilo ile dogum yaptım düşün yanii
yeşil çay iç,bol su iç, ama ota çöpe pek sarma çünkü emziriyosun her halukarda geçebilme ve bebege dokunabilme ihtimali varr...az az yee sık sık yee bebegin daha cokk küçükk rabbim ömrünü uzun etsin inşş. evlatlarınınn
o yüzden az ve sık yiyerek metabolizmanı canlı tut zaten sporada baslamışsın süperr emin olll gidecekk
ve kolaylıklarr diliyorummm bu arada hem lezzetli hem kilo vermene yardımcı hemde bol bol süt yapann çokk kolayy bişi varrr
bol salatalık yıka dogra,bol kıvırcık yıka dogra,içine bol yogurt(yarım yaglı), az bi zeytinyağı
karıştırr yee hem çok lezzetli cidden bagırsakları temizliyo ve sütü çok arttırıyoo
inşşş. istediğin kiloyu elde edersinn:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?