80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlar tekrardan ankara bi soguk ,donuk kasvvetli bugün
yeni yeni güneş çıkıyorrr, sanırım ankara soguk kış günlerineeee alıştırıyor insanları

beyzaaa
daha çok gençsinn cnm yaa bir an böyle bir umutsuzluk ve ü,mitsizlik kaplıyor insanıı
umarım kısa zmanda geçerrrr, önündeee koca bir hayat varr kendini yıpratma bu kadar cnm

juuu
filizler karışmaısn sana juu diyceemm cnm benim dönem dönem oluyor böyle takılmalarım pkodanda kaynaklıı
her nekadar regliler düzelsede belki devam eidyordur etkileir diye düşünüyorumm
bi gidicem bakalım dr zaten kann sayımı filan yaptırmamıştım uzun zmandır onlarıda yaptırırımm..

nilgünnnn
cnmm kurabiyeleir eritirsin akaşama kaadarrr
ilk haftaya birde ondan yorgunsundur düzenin oturur cnm ilerleyen haftalarda
ben diyet yapmaktan bıkmıyorumdaaa karşılıgını alamayıncaaa herkes gibi isyan bayragını çekiyorummbirdee sabah kalkıp yürüyemezsin nilgün ya o saatte zor olur yani akşam tv karşısınd ayürüsüenn
olmazmı?

ayşemmm
maşallahın var süper gidiyorsunnnnn cnmmm

elayyy
cnm gidicem zaten dr dedimm ya hem kan sayımı yaptırmak istiyordum bahaneis olur daha öncede bu hastane
farklı dr gitmiştim başkası gelmiş belkii başka bir liste veriri filann bbakalımm
allahtan önmüzde koca bir kış var kilo vermek için kış dönemi en yiyi dönemmm

selam ablaa
maş.. yürümüşsün bile sen ben artık erken kakamıyorum yaa mümkün degil yanii
evde 4 mil lesile yapıcammm herügn ve ip atlıycma ip aldım dünn:

unuttugum varsa kusura bakmasınnn:44::44::44::44::44:

tahmin ettimmm ha bird etemizlik vardır tabi bu işin içinde dimi bayaz halıllarıı naptın temizleidnmiii
burda sendne bi tanede daha var zum nikli arkadaştaa senin gibi temzilik hastasııı

bu arada bend eyerimde sayıyorum zaten cnmm:26::26::26::26:

nerden anladun kızz temizlik işini sormaa doğalgaz çekildi evin yarısı elden geçti diğer yarısı kaldı sevindim benden bir tane daha olmasına beyaz halılar yıkamaya gitcek ilk gönderdiklerim iki defa gitti beğenmedim diye bakalım diğerleri ne olcek ohh olsun bana evin her yerine hatta kapı girişine bile beyaz alırsam büle olur

zilan 4 kilomu aldınn
amann şu gidenler ne abuk geliyorlarr yaaaaaaaa

valla ben 64 e ölebii tutundumki mübarek zamklaaa tutuldu heraldee çıkmayyy

banu artık erkenciyim canım cocuklar okula başladı sabah altıda kalkıyoruz yedide gidiyorlar bende hemen yürüyüşümü yapıyorum iyi oluyor bu hafta sabah akşam yürüyorum süper sanki bacaklarımdan bir yük inmiş gibi oluyor yürüyüş sonrası

gunaydin kizlar.ben yeni uye oldum acemiyim ne yapmam gerektini bilmiyorum valla ama 86 kiloyum zayiflamam lazim onu biliyorum

ben kaçtım bi yemek işleirne bakayımmmmm
çorba yapcam amaaa ne çorbası yapsammmm bulamadım:))

hoş geldin zilan:79::79::79: nasılsın hiç ugramadında epeydir
hb cnm evt yaz boyunca doğru dürüst giremedim maalesef şimdi bir geldim pir geldim artılarla yani
zilan 4 kilomu aldınn
amann şu gidenler ne abuk geliyorlarr yaaaaaaaa

valla ben 64 e ölebii tutundumki mübarek zamklaaa tutuldu heraldee çıkmayyy

aynen cnm ama burdan en son ayrıldığımda 61.7 idim tam 60 değildim sonra bir ara 58.1 gördüm derken şimdi 64 oldum bakalım nasıl vercem

kızlar bişey sormak istiyorum benim kilomdaki birine günlük kaç kalori lazım sizce
diyetisyene gitti 1500 kalorilik diyet verdi sizce çok değilmi ??
benim düşüncem günlük 1000 yada 1200 kalori

kızlar bişey sormak istiyorum benim kilomdaki birine günlük kaç kalori lazım sizce

nazlııııı hoşgeldinn canımm nasılsınn? yoksunn uzun süredirrr iyisin inşşş.

BANUUU kuuu aşk olsunn kuşumm temizlik hastasımıyım kız temizlkik manyağıyımm
hasta demiyelim lütfenn manyakk diyelimm

kızlarr bu aralar o kadar yogunum o kadar yorgunum ki inanın geçmişe pek dönemicemm
herkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz

şimdi canım diyetisyen verdiyse o daha iyi bilir hem zaten düşük kalorili diyetler bi süre sonra
metobolizmayı yavaşlatır ilk basta olan hızlı kilo kaybı durur ama doktorların verdiği diyette amaçları zaten sık sık vücuda bişeyler sokarak metabolizmayı uyanık ve canlı tutmakk
o yüzden tereddüt etme canımm.....

Selam Arkadaşlar...
2009 yılında hamile kaldım 58 kilodan 102 kiloya çıktım.doğumdan 9 ay sonra 74 e indim fakat bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım.ikinci bebeğimde tekrar 100.4 kiloya çıktım.şu anda bebeğim 5 aylık 88 kiloyum.artık bu haftadan itibaren yavaş yavaş diyete başladım.Çayı bıraktım yeşil çay içiyorum.ekmek kepek ekmeği az bişey.Hamur işleri yok, kızartma yok, akşam çok geç yemek yemiyorum.Birde spor salonunda yazılduım.günde 1,5 saat spordayım.çok sıkıldım bu kilolardan bir az önce vermek istiyorum.Bu arada emzirmeye devam ediyorum.yavaş yavaş ek gdalara geçtik.elma sirkesi vs.. bana dokunurmu acaba.yadabir öneriniz varsa bekliyorum.

sende benim gibisinn bi an kendim canlandım gözümde hamileliklerde çok aşırı kilo alıyorum
49 kilo ile hamile kaldım 105 kilo ile dogum yaptım düşün yanii
yeşil çay iç,bol su iç, ama ota çöpe pek sarma çünkü emziriyosun her halukarda geçebilme ve bebege dokunabilme ihtimali varr...az az yee sık sık yee bebegin daha cokk küçükk rabbim ömrünü uzun etsin inşş. evlatlarınınn
o yüzden az ve sık yiyerek metabolizmanı canlı tut zaten sporada baslamışsın süperr emin olll gidecekk
ve kolaylıklarr diliyorummm bu arada hem lezzetli hem kilo vermene yardımcı hemde bol bol süt yapann çokk kolayy bişi varrr
bol salatalık yıka dogra,bol kıvırcık yıka dogra,içine bol yogurt(yarım yaglı), az bi zeytinyağı
karıştırr yee hem çok lezzetli cidden bagırsakları temizliyo ve sütü çok arttırıyoo
inşşş. istediğin kiloyu elde edersinn:80::80::80:

canım sende baya kilo verenler arasındasın tebrik ederim seni ne kadar sürede verdin ben de yalşaık bi 18 20 vermem lazım yolum uzun yaniiiii menüde iyi bu arada sizin menüleriniz bana fikir veriyor çünkü insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyor.

arkadaşlar tünaydınnnn

işe geldim çayımı içerken sizleri okuyrummm. hepine mutlu huzurlu bir gün diliyorummm. ben hala sıkıntılıyım bir siga. içip atlatmaya çalışcam listemi gece yazdığım için bi yorum alamadım sanırım ama fena değil heralde

bu karanlık havalar beni mahvettiii.....sonbahar depresyonumu neki acep

Canım ben kendimi sanıyodum bu kadar kilo alan sen bendende betermişsn valla.Verdiğin tarife teşekkürler akşama yapıcam.Sen ne yaptın peki verebildinmi kiloları?

SELAM KIZLAR..
Birsürü alıntı yaptım gitti hepsi sinir oldum..
Beyzacım sana yazacakalrımın nerdeyse aynısını Deryacım çok güzel anlatmış..senin yaşadıklarını 33 yaşındayım ben de yaşadım..ama bak saece 95 den 85 e indim şimdi bile kendime güvenim geldi..benimm de verecek 20 kilom daha var
ama kendime eziyet etmeden yavaşa yavaş vericem dedim..giydiklerim azcık yakışmaya başladı..herşey bakışınla alakalı..diyorum ki 33 yaşındayım geçen yıllarıma yazık ettim bari bundan sonra istediklerimi birkaç sene giyeyim..sende o geç kalmışlık da yok..olmaalı..daha çok gençsin yaşayacak güzel günlerin var..bu hayat bir tane..en güzel şekilde yaşamalıyız..hakkını vermeliyiz..95 kiloyken hayatta hiçbirşeyden keyif almaz olmuştum evlden çıkmazdım şimdi kendmi nereye atayım bilemiyorum..hedefini böl..kaç kilosun mesela 80 mi,..ilk hedefin 75 olsun sonra 70..vs gibi..5 kg verdin mi..gurur duy kendinle..sonra da devam et canım..spor yapmaya çalış..bak ben spor yapmaya başladıktan sonra kilo verdim..o da çok etkiledi psikolojimi..
benn yaşadığın bunlaımın da ötesinde psikolojik bir rahatsızlık geçirdim..kızlar biliyor pat pat düşüp bayılıyoırdum..yerlerde sürünüp kolum bacağım salo sola fırlıyor kafam innaılmaz hızla sağa sola oynuyordu..bir nedeni yok..psikolojik..psikologlar, nörologlar, psikiyatrisler ilaçlar..bak ben onu bile moralle beyin gücüyle yendim..ilaçla 15 kg almıştım onu vermeye başladım..ilacı bıraktım..beynimi oyalayacak şeyler yapıyorum hobiler edindim çok tavsiye ediyorum..ahşap boyuyorum, çikolata yapıyorum ,şeker hamurlu kurabiye yapıyorum..bunlar kendime dönmemi sağladı..kendimle didişmeyi bırakıp enerjimi doğru yönde kullanmaya başladım..sen de bunu yapmalısın mutlaka ilgini çeken konular vardır onlarla ilgilen canım..
şu da var kilolu olmak dünyanın sonu değil..
ben de gelin olduğumda 83 kiloydum..
keşke daha zayıf olsaydım ama olamadı..
napayım yine d eçok mutlu gelin oldum..
hayata bakışın önemli..
insanın kendine en iyi dostu da düşmanı da kendisi..
önce kendini sev..inan..
bak herşey naısl güzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…