sende benim gibisinn bi an kendim canlandım gözümde hamileliklerde çok aşırı kilo alıyorum
49 kilo ile hamile kaldım 105 kilo ile dogum yaptım düşün yanii
yeşil çay iç,bol su iç, ama ota çöpe pek sarma çünkü emziriyosun her halukarda geçebilme ve bebege dokunabilme ihtimali varr...az az yee sık sık yee bebegin daha cokk küçükk rabbim ömrünü uzun etsin inşş. evlatlarınınn
o yüzden az ve sık yiyerek metabolizmanı canlı tut zaten sporada baslamışsın süperr emin olll gidecekk
ve kolaylıklarr diliyorummm bu arada hem lezzetli hem kilo vermene yardımcı hemde bol bol süt yapann çokk kolayy bişi varrr
bol salatalık yıka dogra,bol kıvırcık yıka dogra,içine bol yogurt(yarım yaglı), az bi zeytinyağı
karıştırr yee hem çok lezzetli cidden bagırsakları temizliyo ve sütü çok arttırıyoo
inşşş. istediğin kiloyu elde edersinn:80::80::80:
sende benim gibisinn bi an kendim canlandım gözümde hamileliklerde çok aşırı kilo alıyorum
49 kilo ile hamile kaldım 105 kilo ile dogum yaptım düşün yanii
yeşil çay iç,bol su iç, ama ota çöpe pek sarma çünkü emziriyosun her halukarda geçebilme ve bebege dokunabilme ihtimali varr...az az yee sık sık yee bebegin daha cokk küçükk rabbim ömrünü uzun etsin inşş. evlatlarınınn
o yüzden az ve sık yiyerek metabolizmanı canlı tut zaten sporada baslamışsın süperr emin olll gidecekk
ve kolaylıklarr diliyorummm bu arada hem lezzetli hem kilo vermene yardımcı hemde bol bol süt yapann çokk kolayy bişi varrr
bol salatalık yıka dogra,bol kıvırcık yıka dogra,içine bol yogurt(yarım yaglı), az bi zeytinyağı
karıştırr yee hem çok lezzetli cidden bagırsakları temizliyo ve sütü çok arttırıyoo
inşşş. istediğin kiloyu elde edersinn:80::80::80:
canım bir tane içebilir bişi olmaz fakat uykusuzluk ve sütünde azalma yaparsa o zaman mutlaka bırakmalıcanım yeşil çay emziriyosa olurmuki bebekte uykusuzluk yapmasın şahsen beni cin gibi yapııyooooo
canım o benim ilk cocugumdu 49 dan 105 e cıktım ve oglum 6 aylıktı ben tekrar 49 kiloydumCanım ben kendimi sanıyodum bu kadar kilo alan sen bendende betermişsn valla.Verdiğin tarife teşekkürler akşama yapıcam.Sen ne yaptın peki verebildinmi kiloları?
yok bebemm yokkk bak yazdımm aynen öyle oldu işte.evet bi hastalık söz konusu vücudum hamileliği kabul etmediği için bi nevi savunma mekanızmasımı ne geliştiriyomuş kilo alarak ve şişerekksevdaaaaa
şaka yapıyorsun değil mi..ahh be güzelim insna kendi kilosundan daha fazlasını nasıl alır yaaa??şok oldum..bir rahatsızlığın mı oluştu hamilelikte de bu kadar aldın?dr un bişey demedi mi..en fazla 30 kg yu duyup inanmamaışsın şu anda resmen şoktayım..kızma bana da hayal bile edemiyorum ya ..
ben en son 49 kg hangi yıldaydım bilmiyorumm ortaokulda falan herhalde ne kadar zayışmışsın yaa....
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı((
10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım
sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey
öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh
mönünü faydasnı gördn mü :44:
1 ayda 10 kilo mu?çok değil mi?
bende kpss b den gırecegım 2010 da ıhtıyac almıstım onun tarıh cografya ve geometrısını yanımda goturuyorm onlara calıcam baslangıc olarak.sonra bende baska yayın alıcam herkes farklı dıyor yayın evı olarak bende bılmıyorum hangısını alayım .bende karar veremedım.sımdı 1 tane gk-gy heps bırarada yada tek gk cep kıtabı ıstıyorum ama hala karar veremedım ne alsm dıye.
yasında ne var aa sende gencsınama kpss b de daha cok atanma olasılıgı var sanırım.
canım bir tane içebilir bişi olmaz fakat uykusuzluk ve sütünde azalma yaparsa o zaman mutlaka bırakmalı
hatta ıhlamur papatya çayları falan iççsinn bence hem senii rahatlatır hem bebişi
canım o benim ilk cocugumdu 49 dan 105 e cıktım ve oglum 6 aylıktı ben tekrar 49 kiloydum
sonra biraz tedavii (kadın hastalıklarından dr. hamile kalman gerek dedi) tedaviye basladıgımda 49_50 arası tedavi bitti 70 oldum ve hamile kaldım 95 kiloyla doguma gittim kızım dünyaya geldii
ben en son 86 ya vurdu tartı dogumdan sonra zayıflamıştım zatenn 72 74 lerdeydim falan ama aldımm hepp
ve 10 kilo verdimm yine 86 dıydım 76 yım artık. öyle işte.
yok bebemm yokkk bak yazdımm aynen öyle oldu işte.evet bi hastalık söz konusu vücudum hamileliği kabul etmediği için bi nevi savunma mekanızmasımı ne geliştiriyomuş kilo alarak ve şişerekk
gunaydin kizlar.ben yeni uye oldum acemiyim ne yapmam gerektini bilmiyorum valla ama 86 kiloyum zayiflamam lazim onu biliyorum
1 ayda 10 kilo mu?çok değil mi?
hanımlar gece ders calısırken acıkırsam ne yememı onersınız?=
bırde kahve dısında uyku acan bır ıcecek varmı kılo aldırmayan?gece ders calısırken ben kahve ıle abur cubur yerdım ama dıyete baslıycam ve abur cubur yemıycem ama uykumu acmam ıcın nescafe ıcmem lazım bırde gece 2 -3ekadar ders calırısam mutlaka acıkırım osaateneonerrsnız ne yıyeyıkm?
meyve ve kflakes onerdıler onun dısında br onerınız varmı?
acaba dıyorum dıyet bıskuvı fılan mı alsam ondan atarım agzıma 1-2tane
Deryusum dün ayndan çekim dedim acayip parladı siz nasıl çekiyorsunuz ya flaşı da kapadım olmadı..eşimle de gelince çektiririm diye düşündüm ama fırsat olmad geç glmişti falan..bu akşam da yok..zaten havaya baksanıza muğlada sel olmuş hava yağmur..O elbisleeri naısl giycem bi totom doncak:)
Deryusum dün ayndan çekim dedim acayip parladı siz nasıl çekiyorsunuz ya flaşı da kapadım olmadı..eşimle de gelince çektiririm diye düşündüm ama fırsat olmad geç glmişti falan..bu akşam da yok..zaten havaya baksanıza muğlada sel olmuş hava yağmur..O elbisleeri naısl giycem bi totom doncak:)Nihalim foto bekliyorum[/COLOR][/B][/I]
selam kızlarrr
kabak çorbası yaptım,akşama patlıcan oturma yaptım bide pilav yaparım akşam yemegi hazır
çocuklarr yemek yeid yattılar azcık dalsınlar lesile ablaya başlıycamm 4 mil yapıcamm
ama dünki yaptıgım gebertti beni ya kollarım hala acıyorr ,saçmaa sapan yere sadece kollar çalışıyor
begenmeidm hiçç
sevdaaa seninki kilo degilde ödemdir cnm benim bir ark da 100 kiloya çıktı 55 ten hemen verdii
senin gibii ödemleri çokmuş attı hepiciniii
ben şişko hamile kalanlardanımmm 80 kiloyla hamile kalıp 92 kilo ile dogurmuştumm
tunaaa
cnm havalarrrr garip evet ama tam diyet zmanııı şekeirm depresif olmaaa
nazlıı
teldede dedimmm ya bende gidicemmm bakalım c.tesii banada kesinn vericekk biliyorum en az 1400 kalorilik bir diyett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?