80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yeşil çay emziriyosa olurmuki bebekte uykusuzluk yapmasın şahsen beni cin gibi yapııyooooo

sevdaaaaa
şaka yapıyorsun değil mi..ahh be güzelim insna kendi kilosundan daha fazlasını nasıl alır yaaa??şok oldum..bir rahatsızlığın mı oluştu hamilelikte de bu kadar aldın?dr un bişey demedi mi..en fazla 30 kg yu duyup inanmamaışsın şu anda resmen şoktayım..kızma bana da hayal bile edemiyorum ya ..
ben en son 49 kg hangi yıldaydım bilmiyorumm ortaokulda falan herhalde ne kadar zayışmışsın yaa....

canım yeşil çay emziriyosa olurmuki bebekte uykusuzluk yapmasın şahsen beni cin gibi yapııyooooo
canım bir tane içebilir bişi olmaz fakat uykusuzluk ve sütünde azalma yaparsa o zaman mutlaka bırakmalı
hatta ıhlamur papatya çayları falan iççsinn bence hem senii rahatlatır hem bebişi
Canım ben kendimi sanıyodum bu kadar kilo alan sen bendende betermişsn valla.Verdiğin tarife teşekkürler akşama yapıcam.Sen ne yaptın peki verebildinmi kiloları?
canım o benim ilk cocugumdu 49 dan 105 e cıktım ve oglum 6 aylıktı ben tekrar 49 kiloydum
sonra biraz tedavii (kadın hastalıklarından dr. hamile kalman gerek dedi) tedaviye basladıgımda 49_50 arası tedavi bitti 70 oldum ve hamile kaldım 95 kiloyla doguma gittim kızım dünyaya geldii
ben en son 86 ya vurdu tartı dogumdan sonra zayıflamıştım zatenn 72 74 lerdeydim falan ama aldımm hepp
ve 10 kilo verdimm yine 86 dıydım 76 yım artık. öyle işte.
yok bebemm yokkk bak yazdımm aynen öyle oldu işte.evet bi hastalık söz konusu vücudum hamileliği kabul etmediği için bi nevi savunma mekanızmasımı ne geliştiriyomuş kilo alarak ve şişerekk

mönünü faydasnı gördn mü :44:

selam kızlarrr
kabak çorbası yaptım,akşama patlıcan oturma yaptım bide pilav yaparım akşam yemegi hazır
çocuklarr yemek yeid yattılar azcık dalsınlar lesile ablaya başlıycamm 4 mil yapıcamm
ama dünki yaptıgım gebertti beni ya kollarım hala acıyorr ,saçmaa sapan yere sadece kollar çalışıyor
begenmeidm hiçç

sevdaaa seninki kilo degilde ödemdir cnm benim bir ark da 100 kiloya çıktı 55 ten hemen verdii
senin gibii ödemleri çokmuş attı hepiciniii

ben şişko hamile kalanlardanımmm 80 kiloyla hamile kalıp 92 kilo ile dogurmuştumm

tunaaa
cnm havalarrrr garip evet ama tam diyet zmanııı şekeirm depresif olmaaa

nazlıı
teldede dedimmm ya bende gidicemmm bakalım c.tesii banada kesinn vericekk biliyorum en az 1400 kalorilik bir diyett

Nihalim foto bekliyorum [/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
Deryusum dün ayndan çekim dedim acayip parladı siz nasıl çekiyorsunuz ya flaşı da kapadım olmadı..eşimle de gelince çektiririm diye düşündüm ama fırsat olmad geç glmişti falan..bu akşam da yok..zaten havaya baksanıza muğlada sel olmuş hava yağmur..O elbisleeri naısl giycem bi totom doncak:)

ya canım valla ben ünv yi bitireli 11 sene oldu..kafam da eskisi gibi çalışmıyor..zaten beynimi şişiriyor müşteriler akşam 19.30 da eve geldikten sonra hangi arada nasıl enerjiyle ders çalışcam bilmiyorum..ben uluslarası ilişkiler mezunuyum bizden b kadrolara bak kadro açılmıyordu geçen sene sgk ya falan almışlar ondan ben de acaba dedim bir şansımı deneyim dedim..ama asıl gaz bizden ayrılan bir arkadaş 6 ay sıkı çalışmayla sgk ya girdi acayip rahatmış..bu da çalışmak mı diyor bizim canımız çıkıyormuş diyor..sıkıldım ben de bu yoğun çalışmaktan bir umut işte..ama off bilmiyorum..canım hiç ders de çalışmak istemiyor..yok matematik yok türkçe anayasası tarihi offf bu yaştan sonra kafa naısl kaldırcak bilmiyorum sonrasında rahat etmeyi düşünerek asılcam artık napayım şansımı denicem canım..

aaa çok enteresan 6 ayda hepsini vermişsin ne güzel..ay ya benim de öle olursa zaten kiloluyum korktum bak şimdi..
ben verebildiğim kadar vereyim de..bu ay da olma ihtimali çok düşük..önemli günlerin ortasında tatile gidiyorum şansa bak yanıma yolluk alayım bari diyorum şiringa falan

gunaydin kizlar.ben yeni uye oldum acemiyim ne yapmam gerektini bilmiyorum valla ama 86 kiloyum zayiflamam lazim onu biliyorum

hoşgeldin cnm iyiki geldin buranın sana yarıcanı düşünüyorum...motivasyonu çok artırıyor...diyet ve spor yaparken bu sitede müthiş zayıflayan arkadaşlar 25 30 kilo nerdeyse onları görüp azmetmemek nerdeyse mümkün değil...bende 1 hafta oldu başlaylalı 2 kilo verdim ...82 kiloym şuan burdaki metodumuz şu
hergün sabahtan akşama kadar yediğin tüm menüleri yazıyorsun eksiksiz ama :) ve cuma günleri de kilo nu bildiriceksin bide zayıflama cetveli yap kendine www.tıckerfactory.com dan .bununla ilgili de diyet bölümün de yönlendirme var .biribirimize yardım ve taavsiyelerde bulunucaz hepbirlilikte fıstıklar olucaaaaaaaaaaaaz inşş....diyet bölümünde başarı öyküleri konusndaki konuları okumanı tavsiye ederim resimlerini görü zayıflayan arkadaşların müthiş değişimler topiğimizde de var başaarı ve azim timsaliarkadaşlar :) onları herzaman özenerek anıyorum inşş bizde öle zayıflıcaz bu uzun bir yol çok sabırlı olup acele etmeden yavsş yavaş zayıflıcaz ....zafer uzakta olsada imkansız değildir....

bana onerınde bulunacak kımse yok mu

Nihalim aynadan flaşsız çekiyorum ya da makinanın zamanlayıcısını kuruyorum..

Son düzenleme:
Nihalim foto bekliyorum [/COLOR][/B][/I]
Deryusum dün ayndan çekim dedim acayip parladı siz nasıl çekiyorsunuz ya flaşı da kapadım olmadı..eşimle de gelince çektiririm diye düşündüm ama fırsat olmad geç glmişti falan..bu akşam da yok..zaten havaya baksanıza muğlada sel olmuş hava yağmur..O elbisleeri naısl giycem bi totom doncak:)

ya canım valla ben ünv yi bitireli 11 sene oldu..kafam da eskisi gibi çalışmıyor..zaten beynimi şişiriyor müşteriler akşam 19.30 da eve geldikten sonra hangi arada nasıl enerjiyle ders çalışcam bilmiyorum..ben uluslarası ilişkiler mezunuyum bizden b kadrolara bak kadro açılmıyordu geçen sene sgk ya falan almışlar ondan ben de acaba dedim bir şansımı deneyim dedim..ama asıl gaz bizden ayrılan bir arkadaş 6 ay sıkı çalışmayla sgk ya girdi acayip rahatmış..bu da çalışmak mı diyor bizim canımız çıkıyormuş diyor..sıkıldım ben de bu yoğun çalışmaktan bir umut işte..ama off bilmiyorum..canım hiç ders de çalışmak istemiyor..yok matematik yok türkçe anayasası tarihi offf bu yaştan sonra kafa naısl kaldırcak bilmiyorum sonrasında rahat etmeyi düşünerek asılcam artık napayım şansımı denicem canım..[/QUOTE]

canım duz memur olarak gırersın sonra gorevde yukselme sınavı ıle yukselır kendı mesleegını yaparsın.bende oyle yapıcam.3 ay ozelde calıstım 600 liraya 6 gun saba h8 aksam 8 cekılmıyor brde hergun patrondan azar yemesı yok tabloda nıye rengı kırmızı yapmamısı myok nıye buyuk harf degılmıs falanda fılanda.musterıler ayrı tert .bıraktım.senı ıyı anlıyorum calısma konusunda devlet rahat ya.ya dusunsece ogrencı ıslerıne gıttım bırgun unv.de kadın ınternette yaprak dokumunu ızlıyor bırde aglıyor odada 4 kısı varken.o an kafama dank ettı yok dedım bende devlete grecem.
EAgırlık olunca haklısın matematık unutuluor bırde unvdede kullanmıyorsun matematıgı tamamen unutuluyotr.bende sayısalcıyım ossden az cok matematık cografya hatırlıyorum ıyı kotu turkce yapıyorum ama tarıh cografay hele vatandaslık sıfır ımkanın varsa bır dersaneye yazıl cnm olmadı snde benım gıbı evde calıs hatta bırbırımız motıve edelım.bende tezden vakıt ayırıp kpss calıscam gecelerı.matematık geometrıde elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sana
sende bır plan yap cnm neyın eksık ondan basla calısmaya ben oncelıgı tarıh cografyaya verdım

merhabalar arkadaşlar.
sabah 8de çocukları okula yolladım.
uyumadım.kahvaltımı ettim.
sayfalara bakarken ağırlık çöktü.gittim uyudum biraz.
oh be kendime geldim.
havalardan heralde ya,gözümü açamıyorum.
bi ağırlık var üstümde.yazın böyle değildim yaff.
beni bu havalar mahvetti
yeni arkadaşlar gelmiş sanırım.hoşgeldiniz.

okey canım bende intden müzik açtım biraz rahatladım valla
:18:

kızlar baze gözüm dönüyo yaa yine çok acıkmıştımmmm

5 kaşık barbunya
1,5 tabak mercimek çorbası 1,5 dilim ekmek yedim öglen yemeğinde şimdiiiiiii

nasıl çokmu kızlar sadece çorba mı yoksa barbun mu yapsaydımmm:18:

QUOTE]

canım duz memur olarak gırersın sonra gorevde yukselme sınavı ıle yukselır kendı mesleegını yaparsın.bende oyle yapıcam.3 ay ozelde calıstım 600 liraya 6 gun saba h8 aksam 8 cekılmıyor brde hergun patrondan azar yemesı yok tabloda nıye rengı kırmızı yapmamısı myok nıye buyuk harf degılmıs falanda fılanda.musterıler ayrı tert .bıraktım.senı ıyı anlıyorum calısma konusunda devlet rahat ya.ya dusunsece ogrencı ıslerıne gıttım bırgun unv.de kadın ınternette yaprak dokumunu ızlıyor bırde aglıyor odada 4 kısı varken.o an kafama dank ettı yok dedım bende devlete grecem.
EAgırlık olunca haklısın matematık unutuluor bırde unvdede kullanmıyorsun matematıgı tamamen unutuluyotr.bende sayısalcıyım ossden az cok matematık cografya hatırlıyorum ıyı kotu turkce yapıyorum ama tarıh cografay hele vatandaslık sıfır ımkanın varsa bır dersaneye yazıl cnm olmadı snde benım gıbı evde calıs hatta bırbırımız motıve edelım.bende tezden vakıt ayırıp kpss calıscam gecelerı.matematık geometrıde elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sana
sende bır plan yap cnm neyın eksık ondan basla calısmaya ben oncelıgı tarıh cografyaya verdım[/QUOTE]
canım tşk ederim yardım dileğin için..istanbulda olsan gelirdim valla matematik çalışmaya sanaoldum olası hiç basmaz kafam..ben ayrıntılı bir araştırma yapmadım..girsem mi diye düşündüm forumlarda kitap araştırdım benim bölümden alıyorlar mı ona baktım falan işte arkadaşım 83 le girdi ama 78 le atanan da varmış hem de İstanbul..Çok iyi değil mi..?1750 maaş süt izni 14.00 de...kışın 16.30 da çıkıyolarmış şaka gibi..benim imkanlarım fena değil aslında yan şartları çok özel sağlık sigortası hem eşime hem bana ..servis,setkart vs. ..ama çok yorucu ve gelecek yok..daha kaç sene telde şikayet dinleyip içimi şişircem bilemiyorum valla..aman ya büyüdük ve k,irlendi dünya..ne güzeldi çocukluğumuzda hayat..neyse ben şu tatilden döneyim kitaplarımı alayım kk kesilince..sonra bir plan yaparım..konuşuruz yine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…