80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bebeg nasılsın bulaŞık yıkıyorsun galıba kolay gelsın bende nuralardayım acık ps arada ugrarım

merhaba herkeseeekaydirigubbakcemile2
ben geldim, citir fistik geldi kaydirigubbakcemile3
spordan geldim dusumu aldim......
cok acim hic sormayin, arabayi zor sürdümmm, basim bi dönüyorduki sormayin..
sanirim bu hafta cok abarttim, ac kaliyorum resmen, 85 düsmüsüm 3 günde.
2 gündür uyuyamiyorum dogruduruz
hele dün gece/sabah basimiza gelenleri bilseniz.....
yan taraftaki ev CATI yandi....... cayir cayiir, gece 2 den sabah 4 kadar itvayiyeler vardi, uyuyamadik, icimiz cizz etti valla, allahtan catida kimse oturmuyormus, nasil cikti yandin bilmyioruz, ama bizim cocuk odasindan bi kac metre uzakta, buraya sicricak sandik,
cok sükür kimse yaralanmadi..... ne geceydi ama yaa....... sabah 7 de uyandim spora gittim 3 saat uykuyla..... uyku tutmadi acliktan... 1 yumurta yedim ciktim...

serradeniz acil sifalar dilerim, umarim cabuk iyilesir bebegin..
sevdemer tsk ederim, simdi iyiyim.
rüzgarim, ben yerim o ikiz bebi$leri, gecmis olsun düzelirler :1hug:
selma12 nica yillara diliyorum cocugun icin, allah gelecegini hayirli yapsin...
bebegimmm ablammm nasilsinnn

lavita ve ben kilolari sakliyoruz evet kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selmacım iyiyim güzelim valla ne olsun işte.. malum pazar koşturmacası.. işlerimi bitiremedim daha.. arada uğruyorum.. çamaşırın biri yıknıyo biri asılıyo... kızımla eşimi kışkışladım evden.. parka mı gittiler bilmiyorum.. belki botaniğe gitmişlerdir ,bisikletlerle... oğlunun yeni yaşını da kularım cnmm..

aylincim... yangın için geçmiş olsun çıtırım yaa.. allah korumuş da sizin eve de sıçramamış... bende iyiyim kuzum sen nasılsın? belim ağrıyo arada.. onun dışında iyiyim.. canmm 3 günde 85 e inmen güzel ama sakıncalı olabilir gibi bence.. biraz ye de spor yaparken vücut sudan değil de yağdan versin...

kilo cetvelimi değiştirmem lazım ama üşeniyorum ( biri değiştirse ne güzel olur aylinnn nerdesinnn

Canım senin o kopyalayıp yapıştıdığın adresde kilolar yazmıyormu,benim çizelgemde kilolarda yazıyordu ben hiç o siteye girmeden o kilo takip çizelgesinden kilomu değiştiriyodum,çok kolay oluyor..bilimiorum anlatabildimmi?

hıı bu arada geçmişi de geziniyorum da..
baharnazcım.. cnmm geçmiş olsun kuzum doktora gitmişsiniz.. umarım bir sorun yoktur da en kısa zamanda rabbim gönlünün muradını veriri.. en hayırlı olduğu zamanda,hayırlı,sağlıklı,akllı,fikirli,uzun ömürlü,şirin bi yavrun olsun inşallah... :Saruboceqpuyorumnanaktan

handeryacım pek sık karşılaşamıyoruz seninle.. malum geceleri daha rahat girebiliyosun... :)))
nasılsın? daha iyisindir inş..

tsk ederim ablammm
ya ben birsey yapmadimki, 2 gün spora gittim, normal yedim.
aksamlari erken yedigim icin cok ac kaliom ondan oldu
toparlarim bugün dogru duruz yemek yerim

iyiyim simdi doyurdum karnimi

selmacım sen nerelerdesin yada geçmişi çokmu hızlı geçtim

BAHARNAZ burdayım canım sen yoktun oma gelmişsin bebek icin hayırlısı canım inşallah olur en kısa zamanda bir bebişin :ecrin_bebek:

BEBEG sendende bir haber bekliyoruz hayırlı ve güzel bir haber inşallah ve tüm bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq:

bebeg bende sabahtan beri koşturuyorum aynı camaşır bulaşık şimdi biraz sonrada acıktık derler işte bu işler hep bir kısır döngü-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bebeg ablam bi belirtimi bekliyorsun bebi$ felan???????

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun serracığım. aylinciğim allaha şükür ölen yaralanan olmamış .selma oğlunun doğum günü kutlu olsun.ben bugun kahvaltıyı geç yaptım.2 dilim çavdar akmagi yumurta domates salatalık dereotlu az yoğurt yedim şimdi de sütlü kahve içiyorum şekersiz inşallah gider bu kilolar hep birlikte bu sefer kararlıyımm birazdan ev temizliğine girişecegimmm herkese iyi pazarlarr

aylincim... az ve sık yemeye çalış cnm.. kurallarda olduğu gibi 3 ana 3 araöğün... aç kalmak metabolizmanı daha da yavaşlatır cnm ondan dedim ben... bebiş için belirti beklemiyorum kuzum.. 3 gün geçti günüm.. salı doktordayım.. baklım hayırlısı neise o olsun çıtırım..

selmacım.. valla sorma yaa aynen işler hep kısır döngü... hele pazarları :))) iş bitmiyo... ben 3. makina çamaşırı attık.. son artıkinş.. yemek hazırlamaya başlıcam şimdi.. ne yapsam diye düşünüyorum.. taze fasulyem vardı onu pişiriim bari :)) amaan hergün aynı dert valla ne pişirsemm...
bebek içinde bakalı cnm.. iyi dileklerin için sağol arkadaşım.. salı dr. gidicem bakalım.. tahlil yaptırır sonucunu size de yazarım geldiğim gibi.. kısmet artık.. ama inş. bebiş vardır demekten de kendimi alamıyorum...

benözlemm ev işlerinde sana kolay gelsin cnmm.. biz sabahtan beri uğraşıyoruz bakk... :))) ay pazarları hep geç yapılıyo kahvaltı.. bende öğlen yemicem artık.. 12 de kahvaltı yapınca öğleyi ne zaman yer kiinsan.. meyve yerim bende birazdan..

gidecek bu kilolar.. bu sefer gidecek benözlemm şekersiz içiyosun ama duyduğuma göre içindeki süttozunda çok kalori varmışş.. ben neskafeye veda ettim valla. arada çook canım isterse ya süttozu değil de sütle yapıyorum yada sadece neskafeyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…