80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben dr.n verdiği listeyi uyguluyorum.
miktarları bana özel ama ne yediğimi söyliyeyim sana fikir versin.
öğlen kuru baklagil veya et türü,yanında sebze,salata,yoğurt,ekmek
akşam çorba,salata,susuz sebze yemeği,yoğurt,ekmek

mercimek çorba zaten cısss..ama ben de en çok onu severim..çorba yiyince ekmek yemeyeceksin canım çorba eşittir ekmek hep değişim listelerinde..

4 mil lesileeee
50 plates topu ile mekikk
50 ip atlamaa

ama bu ip atlama gögüs sarkıtırmıı:26::26::26::26:

bana onerınde bulunacak kımse yok mu

diyet büskivi yeme canım kalorileri sandığımız kadar düşük değil..bence salatalık ye üstüne su iç..light kola da uyku açar kahve yerine..ya da öle ağzım dolsun diyorsan yağsız tuzsuz mısır patlat..onu ye üstüne de su iç hem bağırsakların da çalışır..bayramda kayınvalidemlerin bir aile dostu genç kız vardı o söyledi bana ..o akşamları çok abur cubur yermiş o da öğrenci..sonra bunu yapmış 15 kg vermiş..bak buraya da yazacaktım kndim bile unutmuşum şimdi aklıma geldi..iyi de mısır da kalori var dediğimde yağsız tuzsuz hiçbişey yapmıyor ve süper bağırsak çalıştırıyor demişti..
ya bu arada senin ismin neydi?kusura bakma ama söylediysen de unuttum ben..

amanınnn ben diyetisyene gitcemm ama kayranın ameliyat işini unuttummm yaklaşık 15 günn
evde olamamm sanırım hastane veya annemd eolurummmm
nasıl uyguluycam diyetiiiiiiii:26::26::26:

arkadaşlar bana destek olduğunuz için güzel telkinlerinizle bana moral verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilemiyorum hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim oysa
bugün biraz başım ağrısa da havanın verdiği halsizlik bedenimi ele geçirse de dün geceye göre çok daha iyiyim.gram gramda olsa gidiyor kilolar.sağlıklı ve yeterli yemeye de alıştım.inanın canım pasta börek ekmek dahi cekmiyor.sanırım bedenim alıştı.
22 gündür vücuduma beyaz un,tuz,rafine şeker,kızartma türü dogru düzgün birşey girmediği için resmen cildim güzelleşti.bugün aynada bunu farkettim.ee haliyle mutlu oldum

üstelik mutfak konusundada kendimi geliştirmemi sağladı.daha öncede yazmıştım yağsız rafine şekersiz beyaz unsuz kek denemelerim başarılı oldu.tabi yinede işin ucunu kaçırmıyorum
tam bugday unundan etrafı susam ve keten tohumu kaplı simit deneyeceğim en kısa zamanda.
hafif ve yağsız salatalar corbalar zaten uzmanlık alanım oldu.
işin garibi ev arkadaşlarımda bana uyduğu için zayıflamaya başladılar valla hallerinden hiç şikayetçide değiller.

önümde koca bir kış var.yavaş yavaş vereceğime inanıyorum kiloları.umarım hepimiz istediğimiz bedenlere kavuşuruz.

hepinizi çok çok çok çok öpüyorum.

teşekkür ederim canım ben normalde ya ekmeği çıkarmalıtdım ya bişeleri ama nese fazla oldu olsun bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam bugün mutlaka yürüyüş yapmam lazım kayın validem evde yemeği yapar nasıl sa

nolur kızlar yürüyüş yapmazsam banakzın dövün hattaaa:95:

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Boş günümde ya da tatil günlerinde sabah ve akşam 30 dk lık yapayım,diğer günler 1 saat yapayım diyorum ve hızı da 5 olsun.İnşallah iyi olur...Sevgler...

öğlen beyaz peynirli omlet bir yumurtadan ve bir çk. sıvıyağ iilaveli
birdilim kepek ekmeği
bir kupa form çayı

arkdaşlar diyet yapmak kolay ama şu totişleri kaldırmak spor yapmak zpr geliyorrr

selam kızlar ben 86 kiloyla diyetisyenden aldığım listeyle diyete başladım 5.5 aylık bir oğlum var ikinci çocuğum ,10 günde tok karnına tartıldığımda 1 kilo vermişim :S 10 gündür uğraşıyorum sadece 1 kilo dr bir ay sonra gel dedi acaba yarın yine gitsem mi doğru yoldamıyım acaba ?

10 günde bir kilo biraz az ama çok kötü değil olabiilir...hemen karamsar olma hangi diyetisyene gidiyorsun?

hoşgeldin tatlım
artıda olmasan geleceğin yoktu haaa

bravoo selma abla, hergün böyle yürüsen 1 aya kalmaz süper kilolar verirsin

nilgüncüm, kardeşin adına da tebrik ederim, havalar çok soğumadan yapıverseydiniz iyiydi,
yolculuk zor olur ama işte şartlar öyleyse ona göre gelirsiniz

ayşe süper gidiyorsun tebrikler vallahii...

nihal, iyi tatiller canım, inşallah havalar süper olur da tatilin tadını çıkartırsın güzel cicilerinle

ip atlamak göğüsleri sarkıtabilir bence ....
banucum hep sorucam unutuyorum merak tan öldüm fransız kalıyorum hep şu leslie muhabbetine ne dir bu leslie??????????

cnm lesileee evde yürüyüş yaptıran bir hatun videoları var netten indirip yapıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…