canım ben dr.n verdiği listeyi uyguluyorum.kızlar baze gözüm dönüyo yaa yine çok acıkmıştımmmm
5 kaşık barbunya
1,5 tabak mercimek çorbası 1,5 dilim ekmek yedim öglen yemeğinde şimdiiiiiii
nasıl çokmu kızlar sadece çorba mı yoksa barbun mu yapsaydımmm:18:
kızlar baze gözüm dönüyo yaa yine çok acıkmıştımmmm
5 kaşık barbunya
1,5 tabak mercimek çorbası 1,5 dilim ekmek yedim öglen yemeğinde şimdiiiiiii
nasıl çokmu kızlar sadece çorba mı yoksa barbun mu yapsaydımmm:18:
maşallah banucum.4 mil lesileeee
50 plates topu ile mekikk
50 ip atlamaa
ama bu ip atlama gögüs sarkıtırmıı:26::26::26::26:
bana onerınde bulunacak kımse yok mu
bana onerınde bulunacak kımse yok mu
4 mil lesileeee
50 plates topu ile mekikk
50 ip atlamaa
ama bu ip atlama gögüs sarkıtırmıı:26::26::26::26:
canım ben dr.n verdiği listeyi uyguluyorum.
miktarları bana özel ama ne yediğimi söyliyeyim sana fikir versin.
öğlen kuru baklagil veya et türü,yanında sebze,salata,yoğurt,ekmek
akşam çorba,salata,susuz sebze yemeği,yoğurt,ekmek
Cnm 30 dk kan sekerin dusebilir diye yarin saat sabah yarim saat aksam yuru daha iyi kalpinde sorun acabilir allah korusun 5hizinida bayanlar gecmesin cunku onun ustu kas yapiyo zayiflamak ve zarif olmazk istiyorsak 5gemiyecez insallah yardimci olabilmisimdir benim bildigim bu kadar
canım ben yeniyim burda ama kısa bir süre öncesine kadar bende bilinçsizce spor yapıyordum
dr.m gün aşırı 1 saat spor yapmanın yeterli olacağını söyledi.
ama 1 saat kesintisiz yap sporu dedi.çünkü biliyorsunuzdur,yağlar 20 dak.sonra yanmaya başlıyormuş.
vee aynı hızda spor yapma dedi dr.yani hızını azalt ,arttır spor yaparken.
inişli çıkışlı olsun yani.inşallah yardımcı olabilmişimdir canım.
cnm sanırım yürüyüş bandında yürüyorsun. bende çok araştırdım bu konuyu benimde var bandım.
evt dediğin gibi 4-5 hızda yarım saat yürümek gerekiyormuş. Bantta fazla hızda uzun süre yürümek bileklere zarar verebiliyormuş. eve servise gelen arkadaş bantta 20 dakika hafif tempolu yürüseniz bile normalde 1 saat yürümüş kadar olursunuz dedi.
menüler süper ama spor bir iki kişi de galiba.spor diyince bi arkadaş sormuş.en güzel spor 1 saat hafif tempoda olan spordur.yani 4.5 yada 5 te 1 saat yürüyün.çok hızda kastan eritirsiniz.çünkü vücut o tempoya uyum sağlamak ve gereekn kalori ihtiyacını nereden sağlıyor?en kolay eritebildiği kastan alıyor enerjiyi.yağdan yakmak için en az 40 dk ve hafif tempolu olmalı.şöyle derler ideal spor yaparken yanındaki ile sohbet edebildiğin tempoda olmalı..
selam kızlar ben 86 kiloyla diyetisyenden aldığım listeyle diyete başladım 5.5 aylık bir oğlum var ikinci çocuğum ,10 günde tok karnına tartıldığımda 1 kilo vermişim :S 10 gündür uğraşıyorum sadece 1 kilo dr bir ay sonra gel dedi acaba yarın yine gitsem mi doğru yoldamıyım acaba ?
amanınnn ben diyetisyene gitcemm ama kayranın ameliyat işini unuttummm yaklaşık 15 günn
evde olamamm sanırım hastane veya annemd eolurummmm
nasıl uyguluycam diyetiiiiiiii:26::26::26:
maşallah banucum.
valla sarkıtabilir bacım.sen tedbirini al yinede:92:
ip atlamak selülitler için birebirmiş diye duydum.
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr herkese ben geldim :80: aylardan sonra tatil bitti nazlı kürkçü dükkanına geri döndü :87: atalarımız boşuna dememiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı :90:
banu artık erkenciyim canım cocuklar okula başladı sabah altıda kalkıyoruz yedide gidiyorlar bende hemen yürüyüşümü yapıyorum iyi oluyor bu hafta sabah akşam yürüyorum süper sanki bacaklarımdan bir yük inmiş gibi oluyor yürüyüş sonrası
haberim yok benim banu ya geçmiş olsun nesi var bademcik falan mı?
ip atlamak göğüsleri sarkıtabilir bence ....
banucum hep sorucam unutuyorum merak tan öldüm fransız kalıyorum hep şu leslie muhabbetine ne dir bu leslie??????????
10 günde bir kilo biraz az ama çok kötü değil olabiilir...hemen karamsar olma hangi diyetisyene gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?