80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkes çok güzel kilolar vermiş ben de bir kıpırdama yok malesef hala 90 lardayım ben size bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo yaparmı yani nekadar yenmeli sizce?

zekiye :
çok güzel kilo vermişsin baya yol katetmişsin tebrik ederim aynı anda başlamıştık aynı kilolardaydık ama sen çok güzel başarmışsın nazar değmesin darısı başıma.

derya: senide tebrik ederim 75 hedefinin altına düşmüşsün allah istediğin kiloya hayırla inmeyi nasip etsin vallaha ben neden yapamıyorum .
giyecek bişey bulamıyorum bunun beni hırslandırması gerekirken sinirlenip daha çok yiyorum neyapsam diye düşünmekten kafayı yiyecem......

çok tşk ederim İzlemcim valla tulumu da dğeiştirdim elbise aldım ya bu duurmda akşamları elbise giycem totom donmaz işallah ve denize de girebilirim özledim..

dünkü menüm:
sabah:k lleks
ara:2 grissini
öğle:çorba,2 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
akşam:yağsız omlet,peynir
ara:1 bardak light süt
aralarda iki tane soda
2 kupa yeşil çay

bugünkü menüm:
sabah:k fleks
ara:2 grissini
öğle:çorba ,iki dilim kepek ekmek
ara:1 grissini
1 tutku
akşam:evde yemek yok ya klefks yerim ya da omlet yine peynirle...

hiç moralini bozma canım..ben de buraları bir baktım gittim geldiğimde birçok arkadaş 10,15,20,25 kglar vermiş..be de nisandan beri vere vere 10 kg verdim hatta bayramda biraz aldım şimdi yine başladım..haklısın başlamak zor ama bir adım attın mı gerisi geliyor..kendini hazır hissetmek önemli..hedefini koy ve hemenn başla canım ..

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
Yarım paket ince light çubuk kraker
Öğle:
2 dilim kavun
2 yaş incir
2 yk süzme yoğurt
Ara:
1 diyet bisküvi
1 salatalık
Akşam:
1 dilim denge ekmek
yağsız domatesli acı biber sote(çok az)
1 tabak patlıcan yemeği
acı süs biberi
Ara:
1 küçük yeşil elma(yiyeceğim)

2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı(içeceğim)
Akşama 5 hızla yürümeyi düşünüyorum.Süresini daha sonra yazarım.

Son düzenleme:

her zamanki gibi süper menü canım..sabah kahvaltını çok kıskandım valla sadec ek yiyip alelacele çıkıyorum..ben kaçar..

canım hiç yemek yokkk bu şekilde çok zor olur sana bünyen düşer.slata yoğurt sebze yemeği tavuk falan ye tatlım

kızlar çok cnm sıkkın ya şuu tatilde deidm ya tatsızlık olduu diyeee
bi arkla aramız açıldı msj attım face denn cvp vermemilş ama resm fşlan eklemişş
mesajıma cvp vermemiş

telle arasam mıı? yoksa herşeyiiii oldugun bıraksam mı?

size yediklerimi anlatarak başlayalım akşam biraz ipin ucu kaçdı gibi ama neyse kocca bir gün boyunca neler yedim
kahvaltı: bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşıgı elma sirkesi+ limon
1 bardak süt+ capilex

öğlen:bir dilim su böreği+bir tane un kurabiyesi

ara: bir elma

akşam: 2kaşık sehriye pilavı
3 kaşıkyeşil fasülye kıymalı
3 hamsi(buglama)
4dilim pates(buglama)
1 çatal propiterol( 1 dilimi 4 e böldüm minnacık valla ah ah tatlıya dayanamıyorum )

arkasından elma sirkeli karışımımdan içicem ah ah bu kilolar gidermi ya emzirdiğim için 13 bardaga yakın gün içinde su tükettim

canım durumları tam olarak bilemediğim için yorum yapamıcam ama yeni dogum yapmış bir hatun olarak başarı öyküne vuruldum alllahım bende ögle olmak istiyorum dedim beni gaza getirdin iyice umarım başarabilirim

Merhaba, hoşgeldin nerelerdeydin aylar oldu
Evet hedefimini altına düştüm ama şimdiki hedefim 68 olduğu için maalesef çoook uzağım
Umarım senin için de yeni bir başlangıç olur bu sefer ki gelişin

canım tşk ederim yardım dileğin için..istanbulda olsan gelirdim valla matematik çalışmaya sanaoldum olası hiç basmaz kafam..ben ayrıntılı bir araştırma yapmadım..girsem mi diye düşündüm forumlarda kitap araştırdım benim bölümden alıyorlar mı ona baktım falan işte arkadaşım 83 le girdi ama 78 le atanan da varmış hem de İstanbul..Çok iyi değil mi..?1750 maaş süt izni 14.00 de...kışın 16.30 da çıkıyolarmış şaka gibi..benim imkanlarım fena değil aslında yan şartları çok özel sağlık sigortası hem eşime hem bana ..servis,setkart vs. ..ama çok yorucu ve gelecek yok..daha kaç sene telde şikayet dinleyip içimi şişircem bilemiyorum valla..aman ya büyüdük ve k,irlendi dünya..ne güzeldi çocukluğumuzda hayat..neyse ben şu tatilden döneyim kitaplarımı alayım kk kesilince..sonra bir plan yaparım..konuşuruz yine canım..[/QUOTE]

valla cok ıyı cnm o puana istnbula atandıysa super .evet dedıgın gıbı sabah 8 aksam 5 mesaısı haftasnu resmı tatılerde ızın fılan super devlet.ozel belkı ımkanları ıyı ama ınsanın canına okuyor..
dedıgın gıbı dunya kırlendı.cocuklugumdakı gıbı degıl.ozaman hayatta kolaymıs
ıstanbulda degılım cnm ama cozemedıgın soru olursa cekersın fotosunu bana lınkını yollarsın bende cozebılrsem cozer foosunu yollarım.istersennette konu anlatımlar var matematık fılan onlarıda ındırıp bakarsın..
kıtap olarak neye karar verdın cnm?
bende elımdekılerı bıtırnce alıcam kıtap.bır tane vatandaslık kıtabı almam lazım kesın olarak bırde cep kıtabıama bılemedım ne alsam.
bırde cok pahalı kıtaplar

tuzsuzu anladımda yagsız nasl olacak cnm mısır ?hıc yaptınmı patlarmıkı oyle?valla ıse yarıyorsa yaparım cnm super olru agzım bos kalmıyor benım streslıyken. bırde onumde tez yazma donemı sonra sunum stresı vs olacak hıc bos kalmaz. ben elımden keldoıgınce kendımı tutma calıscam cnm.
kolada mı uyku acıyormus :S ben kolayı pek sevmıyorum oyle 40 yılın basında ıcersem ıcerım oda ozel gunlerde.ama cok zorda kalırsam onuda denerım.

Yeşil çay baya uykuyu açıyor canımmmm haberin olsun

yesıl cay mı hadı yaaa oley ıcerım bende onu hem dıyet ıcınde ıyi

iyi akşamlar arkadaşlar.
fırsat bulmuşken menümü yazayım.
sabaheynir,zeytin,domates,maydanoz,yumurta.2dilim t.b.ekmek
ara:2 armut
öğle:1tabak taze içbarbunya,salata,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
ara:hurma ve çay
akşam:biber kavurma,yoğurt,1dilim ekmek
gece:meyve
ayy çok heyecanlıyım.yarın tartı günü:18:

merhaba arkadaslar nasılsınız?

bugünkü menüm biraz az gibi ama ne yapayım iştahım yoktu.

uyanınca:sirkeli su ve koca bardak dolusu su

sabah:2 kupa light lifli nescafe

öğle:2 haşlanmış yumurta

ara:1 lokma kepek ekmegi

akşam:1 parça yağsız bonfile et,bir tabak keten tohumlu yeşil salata.

gece uyumadan öncede bir bardak tarcınlı light süt içerim.
3 litreye yakın su ve maydanoz-yeşilçay-biberiye çayı içtim.

hepinize iyi aksamlar.bana verdiğiniz destekler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize

cnm beni biliosun listeden son zamanlarda en kötü haftalarımdaym. bi ileri bi geriyim.en az 2,5 aydır bu kilodaym ve artık çok ama çok sıkıldım deryacım...zaten bi yandan nişan hazırlığı yapıorm çok yorgunum çok...
Allah tamamına erdirsin cnm inşallah çok çıtır ve güzel bir gelin olursun...ömür boyu mutlu ol cnm herşey gönlünce olsun...

ah keşke çıtır olabilsem ah...çok teşekkür ederim..
kızlarr bu aralar o kadar yogunum o kadar yorgunum ki inanın geçmişe pek dönemicemm
herkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz

Orticim özledim seni artık buralardaym bende..

iyi akşamlar kızlar bu gün cokkkk yoruldum oturma odama kanepe aradım taradım ama cokta aşık olacagım bir model bulamadım nerdeyse tüm bursayı gezdim canım sıkıldı bir model var büyük ihtimal o olacak galiba pazar günü eşimlede gezeyim bakacagız artık fiyatlar cok ucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…