hoşgeldin tatlım
artıda olmasan geleceğin yoktu haaa
bravoo selma abla, hergün böyle yürüsen 1 aya kalmaz süper kilolar verirsin
nilgüncüm, kardeşin adına da tebrik ederim, havalar çok soğumadan yapıverseydiniz iyiydi,
yolculuk zor olur ama işte şartlar öyleyse ona göre gelirsiniz
ayşe süper gidiyorsun tebrikler vallahii...
nihal, iyi tatiller canım, inşallah havalar süper olur da tatilin tadını çıkartırsın güzel cicilerinle
yok cnmm bademcik degil
kayra efendinin pipisi biraz sorunluu
ondann kaynaklı amleiyat olcakk(((((((
peygamber sünntei derler ya öle işte
herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkes çok güzel kilolar vermiş ben de bir kıpırdama yok malesef hala 90 lardayım ben size bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo yaparmı yani nekadar yenmeli sizce?
zekiye :
çok güzel kilo vermişsin baya yol katetmişsin tebrik ederim aynı anda başlamıştık aynı kilolardaydık ama sen çok güzel başarmışsın nazar değmesin darısı başıma.
derya: senide tebrik ederim 75 hedefinin altına düşmüşsün allah istediğin kiloya hayırla inmeyi nasip etsin vallaha ben neden yapamıyorum .
giyecek bişey bulamıyorum bunun beni hırslandırması gerekirken sinirlenip daha çok yiyorum neyapsam diye düşünmekten kafayı yiyecem......
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
Yarım paket ince light çubuk kraker
Öğle:
2 dilim kavun
2 yaş incir
2 yk süzme yoğurt
Ara:
1 diyet bisküvi
1 salatalık
Akşam:
1 dilim denge ekmek
yağsız domatesli acı biber sote(çok az)
1 tabak patlıcan yemeği
acı süs biberi
Ara:
1 küçük yeşil elma(yiyeceğim)
2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı(içeceğim)
Akşama 5 hızla yürümeyi düşünüyorum.Süresini daha sonra yazarım.
canım hiç yemek yokkk bu şekilde çok zor olur sana bünyen düşer.slata yoğurt sebze yemeği tavuk falan ye tatlımdünkü menüm:
sabah:k lleks
ara:2 grissini
öğle:çorba,2 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
akşam:yağsız omlet,peynir
ara:1 bardak light süt
aralarda iki tane soda
2 kupa yeşil çay
bugünkü menüm:
sabah:k fleks
ara:2 grissini
öğle:çorba ,iki dilim kepek ekmek
ara:1 grissini
1 tutku
akşam:evde yemek yok ya klefks yerim ya da omlet yine peynirle...
4 mil lesileeee
50 plates topu ile mekikk
50 ip atlamaa
ama bu ip atlama gögüs sarkıtırmıı:26::26::26::26:
kızlar çok cnm sıkkın ya şuu tatilde deidm ya tatsızlık olduu diyeee
bi arkla aramız açıldı msj attım face denn cvp vermemilş ama resm fşlan eklemişş
mesajıma cvp vermemiş
telle arasam mıı? yoksa herşeyiiii oldugun bıraksam mı?
herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkes çok güzel kilolar vermiş ben de bir kıpırdama yok malesef hala 90 lardayım ben size bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo yaparmı yani nekadar yenmeli sizce?
zekiye :
çok güzel kilo vermişsin baya yol katetmişsin tebrik ederim aynı anda başlamıştık aynı kilolardaydık ama sen çok güzel başarmışsın nazar değmesin darısı başıma.
derya: senide tebrik ederim 75 hedefinin altına düşmüşsün allah istediğin kiloya hayırla inmeyi nasip etsin vallaha ben neden yapamıyorum .
giyecek bişey bulamıyorum bunun beni hırslandırması gerekirken sinirlenip daha çok yiyorum neyapsam diye düşünmekten kafayı yiyecem......
canım tşk ederim yardım dileğin için..istanbulda olsan gelirdim valla matematik çalışmaya sanaQUOTE]
canım duz memur olarak gırersın sonra gorevde yukselme sınavı ıle yukselır kendı mesleegını yaparsın.bende oyle yapıcam.3 ay ozelde calıstım 600 liraya 6 gun saba h8 aksam 8 cekılmıyor brde hergun patrondan azar yemesı yok tabloda nıye rengı kırmızı yapmamısı myok nıye buyuk harf degılmıs falanda fılanda.musterıler ayrı tert .bıraktım.senı ıyı anlıyorum calısma konusunda devlet rahat ya.ya dusunsece ogrencı ıslerıne gıttım bırgun unv.de kadın ınternette yaprak dokumunu ızlıyor bırde aglıyor odada 4 kısı varken.o an kafama dank ettı yok dedım bende devlete grecem.
EAgırlık olunca haklısın matematık unutuluor bırde unvdede kullanmıyorsun matematıgı tamamen unutuluyotr.bende sayısalcıyım ossden az cok matematık cografya hatırlıyorum ıyı kotu turkce yapıyorum ama tarıh cografay hele vatandaslık sıfırımkanın varsa bır dersaneye yazıl cnm olmadı snde benım gıbı evde calıs hatta bırbırımız motıve edelım.bende tezden vakıt ayırıp kpss calıscam gecelerı.matematık geometrıde elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım sana
sende bır plan yap cnm neyın eksık ondan basla calısmaya ben oncelıgı tarıh cografyaya verdım
diyet büskivi yeme canım kalorileri sandığımız kadar düşük değil..bence salatalık ye üstüne su iç..light kola da uyku açar kahve yerine..ya da öle ağzım dolsun diyorsan yağsız tuzsuz mısır patlat..onu ye üstüne de su iç hem bağırsakların da çalışır..bayramda kayınvalidemlerin bir aile dostu genç kız vardı o söyledi bana ..o akşamları çok abur cubur yermiş o da öğrenci..sonra bunu yapmış 15 kg vermiş..bak buraya da yazacaktım kndim bile unutmuşum şimdi aklıma geldi..iyi de mısır da kalori var dediğimde yağsız tuzsuz hiçbişey yapmıyor ve süper bağırsak çalıştırıyor demişti..
ya bu arada senin ismin neydi?kusura bakma ama söylediysen de unuttum ben..
Yeşil çay baya uykuyu açıyor canımmmm haberin olsun
Nurancım bir arkadaşım aynılarını yaşadı allahım kız kilo almaya başladı stresten, sonrada son günler aynı hızla verdi gene stresten :))) Sen erken davran, çok geç olmadan şu yükü at üzerinden, yoksa düğün gününe kadar bir ileri iki geri gidersen o gün çok çok pişman olursun :18::18::18: Bunu da kendimden biliyorum
Allah tamamına erdirsin cnm inşallah çok çıtır ve güzel bir gelin olursun...ömür boyu mutlu ol cnm herşey gönlünce olsun...
kızlarr bu aralar o kadar yogunum o kadar yorgunum ki inanın geçmişe pek dönemicemm
herkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?