80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menümü bildireyim...

sabah=iki dilim ekle peynirli sandaviç bir domates göbek salata.

ara=4 incir yarım dilim karpuz

öğlen=bir yumurtadan peynirli yağsız omlet-bir dilim ekmek

akşam=peynirli göbek salata

ara öğün de meyve yicem

iyi akşamlar kızlar bu gün cokkkk yoruldum oturma odama kanepe aradım taradım ama cokta aşık olacagım bir model bulamadım nerdeyse tüm bursayı gezdim canım sıkıldı bir model var büyük ihtimal o olacak galiba pazar günü eşimlede gezeyim bakacagız artık fiyatlar cok ucuk varmı bilkdiginiz bir kanepe modeli

selam kızlar iyiakşamlarr
oruçtan dolayı vücudumun su tutmasına raqmen çok güzel kilo vermişim uçtum havalara
yarında oruçlu olacaqım için bildirimimi akşamdan yapıcam...iftar öncesi tartıldım ve bildirimimm

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
qiden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...

Son düzenleme:
hanımlar tartılma ısını uyaınca yapın demıstınız ya artık o ımkanım olmayacak cunku yurtta odamda tartı yok.kuafor ablanın tartısı var oda en ıyı 12 de acıyor kuaforu budurumda nasıl tartılmamı onerırsınız?

menüm

sahur
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 porsiyon şakşuka
yarım domates
yarım salatalık
3 günkurusu
6 fındık
1 bardak süt

iftar
mercimek çorbası
şakşuka
ızgara balık
domates
bitki çayı

ara
1 küçük çikolata
1 fındık
1 badem..

sanada iyi akşamlar senacım... valla bazen bu kadın bizimle alay mı ediyo
diyorum bi günde 2 kilo verdiğin oluyo şaka gibi yaniii...keşke benim içinde o kadar kolay olsa kilo vermek.
ne diyim tebrikk ederimm

canım merhaba hoşgeldinn...
valla aslında aç karna hiç bişi yemeden içmeden tartılman gerek wc ye çıkmış halde
ama ya bundan sonraları hafif yee bişi 12 ye kadar başka bişi yeme git öyle tartıl
ya en uygun yollusundan bi baskül alll 20 30 liraya sinbo dijitaller filan var yanii
yada o saate kadar sadece cumaları bişi yemeden bekle tartılınca yersin hemencik
bide gece ne yiyim demişsin galiba şimdi farketim
bol salatalık soyy bir tepsiye dizz dograyıp at agzına dur
yada biraz beyaz leblebi bi tane ayran ( leblebiyi 1 tane 1 tane at ağzına) hem el oyalar hem az yemiş olursunn
light nescafe içç ne biliyim canım bu fikirler geldi aklıma:26::26:

Son düzenleme:
temizlik manyağı haaa çok güldüm buna alemsinn sen çok yaşa emii h.b cnm kilomun artı olmasının dışında iyiyim :) tşk ederim
amanınnn ben diyetisyene gitcemm ama kayranın ameliyat işini unuttummm yaklaşık 15 günn
evde olamamm sanırım hastane veya annemd eolurummmm
nasıl uyguluycam diyetiiiiiiii:26::26::26:
ameliyatmııı :26: geçmiş olsun tatlım inşlah önemli bişey değildir
mrb izlemcim yok kızzz günahımı aldın artıda olmasaydımda gelcektim beklediğim tek şey okulların açılmasıydı :))) çünkü beylerden bana asla sıra gelmiyordu ben başına geçmek istediğimde ya acıkıyorlar ya kavga ediyorlar yada başka bir problem oluyor anlıycağın asla başına geçemiyordum ama çoooooooooookkkkkkk şükür okul açıldı bu arada bu kilolar nasıl gitcek ooofffff

durumu tam olarak bilmiyorum eğer yanlış anlaşılmışsan yada ortalık karıştırmışsa birileri bundan dolayı aranız açılmışsa bence yüz yüze konuş tabi öyle bir imkan varsa en mantıklısı buu

Son düzenleme:

canım durum aynı anlattıgın gibi. ama ben uzun zamndır böyleyim. sıkıyorum sıkıyorum gitmiyor. bakıyorum gitmiyor bırakıyorum biraz. hemen alıyorum. sonra tekrar sık sık sık sonuç aynı sabır faln kalmıyor. emegimin karşılıgını alabilsem inan hersey cok kolay olacak. hatta suanda hedefime bile ulaşmış olurdum. ama olmuyor artık birde üstüne engeller cıktıkca dahada zorlaşıyor herşey. işte böyle dün mesela bi sinirle yedimde yedim. inan pişmanda olmadım sanki hırsımı aldım kendimden hayattan herşey. sonra bugun basladım sabah kahvaltısı artı meyvayla duruyorum. normalde hiç böyle yap ama dünün acısınıda böyle cıkarıyorum. yine kimden kendimden...

keşke vücut direnmesi olsa keşke. ben baska yollar denemeliyim aslında deniyorumda ama onuda beceremiyorum ya. iradeli olabilmem için verdigim emegin karşılıgını almam lazım anladım alamadımmı bitiyor herşey bende

canım nerelerdesin sen. inan ben bayadır yavasım. hatta bi kaç gün önce delirmek üzereydim
fırsat buldukca ugra. ugrayamasanda diyetine devam et. mutlu olmak senin elinde. hadi önümüzde ki hafta sıkı tut bu işi. hadi zekiyeyi yakala emin ol cok basit olacak cunku zekiye yerinde sayıyor. bekliyorum seni

Son düzenleme:

cnm oturma odana alıyorsan ve arada sırada yatılı misafirin geliyorsa yatak olabilen altı sandıklı bir koltuk takımı alabilirsin. çocukların varsa daha koyu renkler tercih edebilirsin. oturma odası koltuğu üzerinde çok oturulduğu için yaylarıı bizaman sonra kötü olabiliyor o nedenle çok yumuşak alma oturma yeri azıcık sert olsun zaten zamanla yumuşıycak. ama şimdiki beğenim sütlü kahve rengi kenarı mobilya kendinden raflı kanepeler çok şık duruyor çoğu üreticide var.

neyse şükür bugün evimdeyim. trafik derdi çekmeden okuldan zınk diye evime gelmeyi özlemişim.
kaçgündür evde değildik bişeyde yoktu dolapta yorgunluktan alışveriş yapamadım da.
bugün hep kahvalttılık yedim.
sabah: h.yumurta-salatalık-zeytin 1 dlm ekmek
öğlen okulda:2-3 dilim kaşar p. 1 dlm ekmek
akşam: b.peynir 4 zeytin 1.dlm ekmek

ayy 3 dlm ekmek şaka gibi ya

banu biberleri sormuşsun. geç oldu biraz cvp ama gecmiş yaparken gördüm.
yaptım biberleri. fırında közledim soydum 1 çatallık doradım sirek tuz ve biraz yagla kavonaza koydum. inş güzel olur.
bu hafta bidaha aldım onlarda beni bekliyor hatta. 1 kaç kavonoz daha yapmayı düşünüyorum.

kızlar hamaratlıgım tuttu benim 2 gündür. dün karışık turşu kurduk.
bugün menemenlik biber koydum dolaba. sonra yemeklik patlıcan. yarında biberler var yine.
birde kabak koyanınız varmı dolaba. hafif domatesle soteleyip koysam acaba nasıl olur.
dolabı sebzelerle dolduracagım bu gidişle. ama kışın çok işime yarayacaklar

Canım oruca başlamasaydım 3 kiloyu geçerdim...ramazana başlarken 62ydim....ramazan bayram düqün ve dönüşte burdaki gezmeler derken 70e kadar çıktım...çok çabuk kilo alan ve çok çabuk kilo veren bir bünyem var...1 haftada 5-6 kiloya yakın kilo aldıqımı biliyorum...ve yine 2-3 kilo verdiqim haftalar var...çabuk alınan kilo çabuk veriliyor çünkü onlar kilo deqil ödem.....bnm vücudum oruç tutarken su topluyor...dün tartıldıqımda daha azdım ama oruçlu olduqum içim vücudum su tuttu ve fazla çıktım...normal günlük beslenmeme döndüqüm an çok güzel kilo veriyorum...oruçlarımda inşallah reql olmazsam pazartesi bitecek...salıdan itibaren kaldıqım yerden devam edicem...62den sonrası kolay gitmez çünkü 62den sonrası ödemdi...yani haftada 300-500qrama düşerim...50li rakamlara inmek için çok heyecanlanıyorum...

beyaz leblebı dedıgın sekersız olanı dımı?
ayran ıcmesem olmazmı?
ayran uyku verıyor malıum ben ders calıscam uykumu acıcak kalorısz bırseyler lazım.sekersı nescafe ıcmeyı planlıyorum yesıl cay dedıler oda uyku acarsa onuda ıcerım.
ama sabah 8 de kalkınca oglen 12 ye kadar ac kalmak zor olur ya
baskule para vermeyım dıyorum malum ogrencıyım bırde evde zaten varyurtta kullnmaya alsam eve donerken gerı getırcem bırde bosuna masraf olmasın.
hafıf kahvaltı yapsam sonra 12 ye kadar bırsey yemesem ılk tartılmamlıda oyle yapsam hepsınıde sonra oyle yapsam olmazmı? ogunde yapıcagım sporu sonra yaparım

evet güzelim tabi şekersiz olanı .....aklında bulunsun A101 de bi marka var adını çıkaramadım şinci
hem çok lezzetli hemde uygunn ben bademi falan ordan alırım enfess yanii

ayran içme kuzum uyku yapıyosa tabiki.
haklısın canım madem masraf olmasın diyosun sen daha iyi bilirsinn
Rabbim yardımcın olsunn inşşşş. derslerinde okulunda hayatında her konuda.
başarılı verimli bir yıl olsun inşş.

hayırdır güzelimm canın mı sıkkın pek görünmüyosun :26:

nasıl gitti senin şu son diyet dr. adını unuttum yaa

sonuç ne kuzum?

off off insallah bende senin gibi azimle devam edip verebilirim bu kilolari .. tavsiyeler icin tesekkur ederim

herkese iyi akşamlar diyet yapmaya yeniden başladım bugün başarılı geçti ama devamını getirmek istiyorum,
derya: senin için 68 çok zor değil ilk hedefin gerçek oldu bundan sonrasını başaracaksın innanıyorum buarada biligisayar arızalandı en azından buraya girip rahatlıyordum kib

zekiye: umarım bu sefer olur başarmam lazım şekerim yüksek çıkıyor işallah yapıcam bi sorun çıkmadan .

ben haftaya bildirim yapmak istiyorum yine aynı sistem devam ediyor herhalde kib iyi akşamlar

hayırdır güzelimm canın mı sıkkın pek görünmüyosun :26:

nasıl gitti senin şu son diyet dr. adını unuttum yaa

sonuç ne kuzum?

diyetin sonucu söyle sevdacım. ilk 4 gün falan 1200 verdim sonra ki günler takıldım kaldım. bu süreç içinde kaçamak yaptım yatılı müsafilerim vardı. mümkün oldugunca dısına cıkmadım diyetin. ama ufakta olsa kaçamaklar bozdu sanırım düzeni. anlayamadım. hani kaçamak dedigimde az şekerli kahve meyva falan. ben de bıraktım yalnız oldugum hafta diger 1 haftası uygulamayı düşünüyorum. canım sıkkın bu yüzden. müsafirim varken cok zorlandım cok sıktım kendimi ama baktım gitmiyor bıraktım bi yandan kendime kızıyorum devam ettirmedigim için bi yandanda neden gitmiyor eskisi gibi diyorum. ne yapacagımı sasırmış durumdayım. dünde bütün düzenimi bozup yemem gerekn şeyler yedim. bugün yeniden doldurdum kendimi. söyle yapcam böyle yapcam diye bu hafata tekrardan sıkıcam inş sonuç alırım da devam etmeye gücüm kalır. bi kaç gündürde diyet pisikolijisinden cıkardım kendimi. bu yüzden girmedim. birde kışlık hazırlıkları hallettim az kafam dagıldı iyi oldu. şimdi yine yeni yeniden
ayrıca sagol canım düşünüp sordugun için. senin durumlar nasıl. sen iyi gidiyorsun sanırım. hiç bozmasak keşke

cok tesekku ederım cnm iyi dileklerin inş.Amin cnm amin
.A101 i bilmiyorum nasıl tadı ama bademı fılan bımden alıyoruz bız ama bakarım a101ınde fıyatlarına hangısı uygunsa oradan alırım.
lezzetlı de kalorısıde az dmı cnm?
birde sekersız az sut tozlu nescafe ıcsem ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…