sanada iyi akşamlar senacım... valla bazen bu kadın bizimle alay mı ediyoselam kızlar iyiakşamlarr
oruçtan dolayı vücudumun su tutmasına raqmen çok güzel kilo vermişim uçtum havalara
yarında oruçlu olacaqım için bildirimimi akşamdan yapıcam...iftar öncesi tartıldım ve bildirimimm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
qiden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
hanımlar tartılma ısını uyaınca yapın demıstınız ya artık o ımkanım olmayacak cunku yurtta odamda tartı yok.kuafor ablanın tartısı var oda en ıyı 12 de acıyor kuaforu budurumda nasıl tartılmamı onerırsınız?
nazlııııı hoşgeldinn canımm nasılsınn? yoksunn uzun süredirrr iyisin inşşş.
BANUUU kuuu aşk olsunn kuşumm temizlik hastasımıyım kız temizlkik manyağıyımm
hasta demiyelim lütfenn manyakk diyelimm
kızlarr bu aralar o kadar yogunum o kadar yorgunum ki inanın geçmişe pek dönemicemm
herkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz
ameliyatmııı :26: geçmiş olsun tatlım inşlah önemli bişey değildiramanınnn ben diyetisyene gitcemm ama kayranın ameliyat işini unuttummm yaklaşık 15 günn
evde olamamm sanırım hastane veya annemd eolurummmm
nasıl uyguluycam diyetiiiiiiii:26::26::26:
mrb izlemcim yok kızzz günahımı aldın artıda olmasaydımda gelcektim beklediğim tek şey okulların açılmasıydı :))) çünkü beylerden bana asla sıra gelmiyordu ben başına geçmek istediğimde ya acıkıyorlar ya kavga ediyorlar yada başka bir problem oluyor anlıycağın asla başına geçemiyordum
hoşgeldin tatlım
artıda olmasan geleceğin yoktu haaa
bravoo selma abla, hergün böyle yürüsen 1 aya kalmaz süper kilolar verirsin
nilgüncüm, kardeşin adına da tebrik ederim, havalar çok soğumadan yapıverseydiniz iyiydi,
yolculuk zor olur ama işte şartlar öyleyse ona göre gelirsiniz
ayşe süper gidiyorsun tebrikler vallahii...
nihal, iyi tatiller canım, inşallah havalar süper olur da tatilin tadını çıkartırsın güzel cicilerinle
kızlar çok cnm sıkkın ya şuu tatilde deidm ya tatsızlık olduu diyeee
bi arkla aramız açıldı msj attım face denn cvp vermemilş ama resm fşlan eklemişş
mesajıma cvp vermemiş
telle arasam mıı? yoksa herşeyiiii oldugun bıraksam mı?
iradesizsindir,yiyeceklere dayanamaz kaçamaklar yaparsın ,kilo alırsın kat kat....sonra bir gün birşey olur hayatında iradeni korur dayanırsın diyettesindir ,eminsindirki gidecek kilolar giderde 1 er 2 şer,sonra takılır bir yerde günlerce haftalarca.....ne yapsan olmaz bıkarsın,vazgeçmek istersin sonra bir kaç güzel insan seni yine motive eder tahammül sınırlarını zorlar devam edersin veeeeeeeee kazanırsın emin ol.ben 2 ay 77.7 rakamında çakılı kaldım nolur sende sabret azmin sonu selamettir..eğer tıbben vucudunda bir direnç söz konusu değilse,olacaktır emin ol..sadece englleri kaldır ve vazgeçme...canım arkadaşım sen bunu yaprsın ben bile yapıyorum ki iradesizin tekiyimdir...
çok çok üzüldüm canım Allah kimseye yaşatmasın ,çok acı.... sabırlar versin eşie,bebeğine,ana-babasına
bence olmaz her rengin havası başkadır üstelik 40 lira iyimiş,kaçırma derim.kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
eşinde bi sıkıntı var belli de üstüne gitme sonra ikinizde gerilirsiniz elbet anlatır,40 yıllık yani olur mu kani,
adamcağız değişmemiştir 1 gecede herhalde ama morali bozuk herhalde yarına düzelir inşallah ,bence kıyafet sorunu daha delirtici bişi ,o kadar para ver rezil etsinler...ne biçim insan bunlar yaa..o terziyi al kafasına at onu...gıcık bi durum
abla ne diyon sen allah aşkına,bi kere fiziğin eşit sayılabilecek bi fizik...verirsen eşit vericeksin ,biçimleneceksin.biz seninle 2009 yılından bri bu topiğe gelip gidiyoruz...2 ileri bir geri.o zaman ne banu vardı ne izlem .ama hatunlar iradeli bir girişmişler ,pir girişmişler...iradeli olucaz ve başarıcazz ablacım..kendine böyle kötülük yapma.. lütfen
evet benim bi fikrim geldibak şimdi abla spordan önce sen dinleniksin 84 çıkıyosun gidip yürüyosun ,yoruluyorsun,ayakların şişiyor,dalağın şişiyor,yoruluyorsun ruhun bile şişiyor ..sonra bi çıkıyorsun 85 sabah yine çık 84 olursun ,yorguunken ttartı yüksek çıkar .....sen sıkılma hep dilenikken çık
böyle becerdim canım
ne güzel yazıp oynamışsıncanım alıp evde eşin için giyebilirsin
bu kadar canını sıkma, zamanla vücut direnç gösteriyor bisüre sonra kilo verimide düşüyor hepimizde yaşıyoruz bi süre kendini rahat bırakman iyi olabilir..
allah rahmat eylesin, ailesinede sabır, çok üzücü bi olay allah kimseye yaşatmasın...
banucum aklında kalacağında elinde olsun fazla mal göz çıkarmazfarklı farlı giyersin..
canım çok kötü bi gün geçirmişsin okurken sinir oldum yaresmen kaş yapim derken göz çıkarmışlar, nası bi yerden aldın bilmiyorum :26: ama beğendiğin yoksa 1 yıl geçerli çek vermeleri gerekirdi, eşininde üstüne gitme erkekler sıkıntılıyken konuşmuyorlar biraz rahatlayınca anlatır sıkıntısını sanada cicilerini takılarını güle güle giy dedim görmedin
canım kilo verince orantılı verirsin taşkın göze batan kiloların yok orantılı duruyor
üzülme bikaç güne arkadaş edinir anlaşılan seçici bi kızın var...
herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkes çok güzel kilolar vermiş ben de bir kıpırdama yok malesef hala 90 lardayım ben size bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo yaparmı yani nekadar yenmeli sizce?
zekiye :
çok güzel kilo vermişsin baya yol katetmişsin tebrik ederim aynı anda başlamıştık aynı kilolardaydık ama sen çok güzel başarmışsın nazar değmesin darısı başıma.
derya: senide tebrik ederim 75 hedefinin altına düşmüşsün allah istediğin kiloya hayırla inmeyi nasip etsin vallaha ben neden yapamıyorum .
giyecek bişey bulamıyorum bunun beni hırslandırması gerekirken sinirlenip daha çok yiyorum neyapsam diye düşünmekten kafayı yiyecem......
iyi akşamlar kızlar bu gün cokkkk yoruldum oturma odama kanepe aradım taradım ama cokta aşık olacagım bir model bulamadım nerdeyse tüm bursayı gezdim canım sıkıldı bir model var büyük ihtimal o olacak galiba pazar günü eşimlede gezeyim bakacagız artık fiyatlar cok ucuk varmı bilkdiginiz bir kanepe modeli
sanada iyi akşamlar senacım... valla bazen bu kadın bizimle alay mı ediyo
diyorum bi günde 2 kilo verdiğin oluyo şaka gibi yaniii...keşke benim içinde o kadar kolay olsa kilo vermek.
ne diyim tebrikk ederimm
canım merhaba hoşgeldinn...
valla aslında aç karna hiç bişi yemeden içmeden tartılman gerek wc ye çıkmış halde
ama ya bundan sonraları hafif yee bişi 12 ye kadar başka bişi yeme git öyle tartıl
ya en uygun yollusundan bi baskül alll 20 30 liraya sinbo dijitaller filan var yanii
yada o saate kadar sadece cumaları bişi yemeden bekle tartılınca yersin hemencik
bide gece ne yiyim demişsin galiba şimdi farketim
bol salatalık soyy bir tepsiye dizz dograyıp at agzına dur
yada biraz beyaz leblebi bi tane ayran ( leblebiyi 1 tane 1 tane at ağzına) hem el oyalar hem az yemiş olursunn
light nescafe içç ne biliyim canım bu fikirler geldi aklıma:26::26:
sanada iyi akşamlar senacım... valla bazen bu kadın bizimle alay mı ediyo
diyorum bi günde 2 kilo verdiğin oluyo şaka gibi yaniii...keşke benim içinde o kadar kolay olsa kilo vermek.
ne diyim tebrikk ederimm
canım merhaba hoşgeldinn...
valla aslında aç karna hiç bişi yemeden içmeden tartılman gerek wc ye çıkmış halde
ama ya bundan sonraları hafif yee bişi 12 ye kadar başka bişi yeme git öyle tartıl
ya en uygun yollusundan bi baskül alll 20 30 liraya sinbo dijitaller filan var yanii
yada o saate kadar sadece cumaları bişi yemeden bekle tartılınca yersin hemencik
bide gece ne yiyim demişsin galiba şimdi farketim
bol salatalık soyy bir tepsiye dizz dograyıp at agzına dur
yada biraz beyaz leblebi bi tane ayran ( leblebiyi 1 tane 1 tane at ağzına) hem el oyalar hem az yemiş olursunn
light nescafe içç ne biliyim canım bu fikirler geldi aklıma:26::26:
beyaz leblebı dedıgın sekersız olanı dımı?
ayran ıcmesem olmazmı?
ayran uyku verıyor malıum ben ders calıscam uykumu acıcak kalorısz bırseyler lazım.sekersı nescafe ıcmeyı planlıyorum yesıl cay dedıler oda uyku acarsa onuda ıcerım.
ama sabah 8 de kalkınca oglen 12 ye kadar ac kalmak zor olur ya
baskule para vermeyım dıyorum malum ogrencıyım bırde evde zaten varyurtta kullnmaya alsam eve donerken gerı getırcem bırde bosuna masraf olmasın.
hafıf kahvaltı yapsam sonra 12 ye kadar bırsey yemesem ılk tartılmamlıda oyle yapsam hepsınıde sonra oyle yapsam olmazmı? ogunde yapıcagım sporu sonra yaparım
evet cnm bendedee vardır zor kilo verdimm hala etkileir üzeirmd edemekki baksanaa yine veremiyorum
tarçınlı yogurt tavsiye ediyorum sanaa ben herügn bir kase yiyorum
bizde insülün direnci oldugu için zor kilo veriyoruzz tarçın dengeliyorr..
ve sporrr mutlaka yapmann lazımm
hayırdır güzelimm canın mı sıkkın pek görünmüyosun :26:
nasıl gitti senin şu son diyet dr. adını unuttum yaa
sonuç ne kuzum?
evet güzelim tabi şekersiz olanı .....aklında bulunsun A101 de bi marka var adını çıkaramadım şinci
hem çok lezzetli hemde uygunn ben bademi falan ordan alırım enfess yanii
ayran içme kuzum uyku yapıyosa tabiki.
haklısın canım madem masraf olmasın diyosun sen daha iyi bilirsinn
Rabbim yardımcın olsunn inşşşş. derslerinde okulunda hayatında her konuda.
başarılı verimli bir yıl olsun inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?