bugun star tv de saba tumerın konugu prof dr karataydı.karatay dıyetı dıye bırsey varmıs.Sizce işe yararmı o diyet ne dersınzı?
birde bırsey sorucam (biliyorum cok soruyorum ama onceden ogreneyım kı dıyet sırasında hata yapmayım dıye ıstıyorum)
hergun 1 saat yuruyus mu yapmalı yoksa haftada 2-3 gun mu yuruyus yapmalı?kımı hergun dıyor kımı 2-3 gun dıyor emın olamadım?
gobej erıtmek ıcın mekık dısında harekt varmı?bırde yuruyus yapmak gobegı erıtmede ıse yararmı azda olsa ?
ben cok begendim koltukları. çok şık renkte süper. tekli koltugu 1 tanemi?
ben kitabını aldım arka sayfasında o diyeti yapanlar yazmış cok güzel kilo vermişler
bu arada selma abla bu koltuklara oturma odanamı almayı düşünüyorsun?
eger öyle ise çok acık bi maviye duvarları boya tonu güzel bi maviyle koltuklar süper gösterir. az cok ilgim vardır dekorasyona. gerçi bizim içmimarımızda var nuray nerlerdesin
selam kızlar iyiakşamlarr
oruçtan dolayı vücudumun su tutmasına raqmen çok güzel kilo vermişim uçtum havalara
yarında oruçlu olacaqım için bildirimimi akşamdan yapıcam...iftar öncesi tartıldım ve bildirimimm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
qiden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
bir yazıdan kac tane cıkmış :26::26::26::26::26::26:
olsun selma ablacımm tamam teşekkür ederimm bi soriyim bakimmm bende tekrarr
MAVİKELEBEK canım ismin neydii güzelim yaa bak A101 e gerçekten cok lezzetli ve uygunn
bence haftanın bes günü yarım saat kırk beş dakka civarı yürü
ve yüksek tempoda degilll
bide önemli bi nott karnının iyi çalışmasını istiyosan
yürürken sanki kalçanın hem sagında hem solunda iki bardak su baglamışsın gibi hayal et
ve o suları dökmeden yürüü
o zamann müthiş karın kasları çalışıyo
yani bacakları birbirinden çok ayırma orta tempon olsun
ve o iki bardak suyu dökme kıvırtma yokk totoyu karnı kas gergin tutt
kaslarr gevşemesin gerilsinn ve spordan yarım saat sonra yagsız süt içç mutlaka
yag yakımın hızlansınnn
MEHABALARRR kısaca kendimi tanıtayım ..ben 6. takımdan pınarım... 98 kilo ile mart ayında başladım ve şimdi 84 üm,ama 80 e bile düştüğüm halde(bayramlar beni maffetti)80-85 arası gidip geliyorum ve ilk hedefim 79...yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim....
evi yeni boyattık canım birde şöyle bir durum söz konusu ben yeni halı almıştım oturma odama bir sürüde para vermiştim şimdi malesef halıyı degiştirmek istemiyorum ona uygun olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?