80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun star tv de saba tumerın konugu prof dr karataydı.karatay dıyetı dıye bırsey varmıs.Sizce işe yararmı o diyet ne dersınzı?

birde bıirkaç sey sorucam (biliyorum cok soruyorum ama onceden ogreneyım kı dıyet sırasında hata yapmayım dıye ıstıyorum)
1-hergun 1 saat yuruyus mu yapmalı yoksa haftada 2-3 gun mu -yuruyus yapmalı?kımı hergun dıyor kımı 2-3 gun dıyor emın olamadım?
2-yurtta kalıyorum krem peynır verıyorlar su kucuk kutularda onlardan yesem beyaz peynır yerıne cok mu kalorılı olur?

3-gobej erıtmek ıcın mekık dısında harekt varmı?bırde yuruyus yapmak gobegı erıtmede ıse yararmı azda olsa ?

4-ekmek olarak ne yemek lazım ?bayat ekmegın kalorısı tazeye gore daha mı dusuk?
5-menemen yapsam tuzsuz yıne 1 tamla yag ıle cok kalorılı olurmu?
6-kalorı sayım dıyetı nasıl oluyor_kalorı cetvelı yaptım kalorı cızelgesnden takıp etmek nasıl oluyor?

Son düzenleme:
yarın sabah tartılıcam ama bu hafta akşam yemekleri hep 8,9 arası yedim trafikten dolayı.
ve bugün iki tane nescafe içtim
off ya yoksa azmim mi düşüyor endişeleniyorum ama yiyeceklere karşı değil zaafım. nescafenin kokusu biri içerken karşı koyamıyorum ya
gerçi şekersiz içiyorum ama yinede offf yaaa. diyette Allaha şükür 2,5 ayı devirdim resmen.
2.5 ayda 9,5 kilo gitti Allaha şükürlerr olsun. 2 beden küçüldüm. 48 giyiyordum 44-46 oluyor artık.
bakalım yarın tartı beni nasıl cezalandırıcak.

ben kitabını aldım arka sayfasında o diyeti yapanlar yazmış cok güzel kilo vermişler

ben kitabını aldım arka sayfasında o diyeti yapanlar yazmış cok güzel kilo vermişler

ayyyy selma ablacımmm çok şıkk duruyorr ben çokk begendimmmm
fakat şunu göz önünde bulundur misal 2-3 sene sonra bu renklerin modası çoktan geçti
çok basit kaldı keşke siyah beyaz kahve gibi renk alsaydım dermisinn?
eger dersen düşünn yoo benimm için fark etmez dersen bence çokk şıkkkkk...........
bide karatay diyetinin kitabını nirden buldun ben bulamadım yahu ya kalmadı diyolar ya gelmedi:26:

zekiyecim bi özeline bak birazdan kuzum bişi dicem

bu arada selma abla bu koltuklara oturma odanamı almayı düşünüyorsun?
eger öyle ise çok acık bi maviye duvarları boya tonu güzel bi maviyle koltuklar süper gösterir. az cok ilgim vardır dekorasyona. gerçi bizim içmimarımızda var nuray nerlerdesin

kızlar renk konusunda karar vermedim sadece model olarak bu dedim rengi belli degil şimdilik

sevdacım ben cok oldu kitabı alalı üç dört ay oldu kitapcıdan almıştım

kızlar renk konusunda karar vermedim sadece model olarak bu dedim rengi belli degil şimdilik

evi yeni boyattık canım birde şöyle bir durum söz konusu ben yeni halı almıştım oturma odama bir sürüde para vermiştim şimdi malesef halıyı degiştirmek istemiyorum ona uygun olsun istiyorum

beğen butonunu bulamadım da seni çok tebrik ediyorum nasıl abşardın bunu banada fikir ver ne olursun

bir yazıdan kac tane cıkmış :26::26::26::26::26::26:

olsun selma ablacımm tamam teşekkür ederimm bi soriyim bakimmm bende tekrarr

MAVİKELEBEK canım ismin neydii güzelim yaa bak A101 e gerçekten cok lezzetli ve uygunn
bence haftanın bes günü yarım saat kırk beş dakka civarı yürü
ve yüksek tempoda degilll
bide önemli bi nott karnının iyi çalışmasını istiyosan
yürürken sanki kalçanın hem sagında hem solunda iki bardak su baglamışsın gibi hayal et
ve o suları dökmeden yürüü
o zamann müthiş karın kasları çalışıyo
yani bacakları birbirinden çok ayırma orta tempon olsun
ve o iki bardak suyu dökme kıvırtma yokk totoyu karnı kas gergin tutt
kaslarr gevşemesin gerilsinn ve spordan yarım saat sonra yagsız süt içç mutlaka
yag yakımın hızlansınnn

hımm ozaman a101den alayım gıttgımde tabı a101 bulabılırsem.
yagsız sut ıcmek hızlandırıyormu?bunu yenı ogrendım.ama soyle bır durum var ben sutu sadece ıcemem ya kakoa kahve bırsey atmam lazım 1 damlada olsa atmam lazım. kucukken ınek sutunun kaymagından tıksınıyordum ıcemıyordum kahve atınca ıcebılıyordum anca ozamandan kalma bır durum sımdıoyle ıcsem aam kucuk bır parca olmazmı

Canlarimmmmmm bugun ki menumu yaziyorum .. cok fazla giremiyorum derslerin yogunlugundan.. yarin kilo bildirimeye gelirim

sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, salatalik

ara: cay , 1 biskuvi

OGlen: 1 kase tarcinli mueslili yogurt

ara: meyveli yogurt , 1 biskuvi

aksam : 1 kase corba, 1 dilim ekmek, yogurt .. arkasina biraz uzum

cay

Bu biskuvilerde tamamen sacma yaa .. acliktan degilde .. gozumun ac oldugundan oldu (
Iyi geceler herkezeeee

:84::92::26::26::78::83:

evi yeni boyattık canım birde şöyle bir durum söz konusu ben yeni halı almıştım oturma odama bir sürüde para vermiştim şimdi malesef halıyı degiştirmek istemiyorum ona uygun olsun istiyorum

bende hemen atlıyorum ya söyle yap böyle yap diye. tabi evinin durumuna göre neyse onu yaparsın madem halın var halına göre alırsın model çok güzel ama. iyi günlerde kullan inş alırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…