80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler
selma koltuklar çok şık canım bende çok beğendim bursada böyle bir takım nekadar ki mobilya açısından çok uygun biliyorum oraları ?
menümü yazıym nezaman oldu yazamayalı
sabah
omlet
çay
çavdar ek

ara
fındık
kahve(şekersiz)

öğle
döner

ara yeşil çay

akşam
salata

ara yoğurt
bolca su

Canım bilemicem ben spordan yarım saat sonra yagsız süt içiyorum sek light süt al hem lezzetli hem ucuz hemde sıfır yag çay kaşıgının ucuyla at accık bariii inşş. yardımcı olmuşumdur..
ayrıca yagsız yogurt da yada yarım yaglı özellikle göbek bölgesinden kurtulmaya oldukça yardımcıdırr
ve hatta tarçında serpersen şekerini düzenler tatlı krizlerine iyi gelirrr
:84::92::79::78:
canımm hoşgeldinnnnnn aramızaaaaa

iyi geceler canımm zatenn çogu zaman açlıktan degill boşluktan yiyoruzzz
önce gözümüz doycakk ve en ufak bi boşlukta yemeğe sarmicazz
malesef bende öyleyimmm

selma birde deri koltuk kesinlikle önermiyorum çok çabuk lekeleniyor deforme oluyor

hahahahahahah geçmişe bakıp bugün yazdıüım mesajı göremeyince bir araştırdım ki saat 15sularında girip topikte göya buraya msj yaıym derken nası olmuşsa 60-69 topiğine yazmışım demişlerdir buda kim

iyi geceler arkadaşlar

bu gün rejim çok gğzel gitmişti taki kayınvalideme gidene kadar

birde gittim ki ne göreyim harika bir lahana sarması ve pilav vardı

kızlar lahana sarmasından kendimi tutamadım ekmeksiz baya yemişimdir 10 tane filen pilav yemedim bu sarmalar yüzünden başka hiç bişede yemedimmmmm

onun öncesinde de 30 dakika yürüyüş banda 5 hızında ve 50 mekik ve birazda ip atladımmmm

şimdi yarın tartıya çıkmaya korkuyruuummm

sizce bu lahana olayı çok mu kötü oldu yarında cuma

canım nasılsın nerelerdesinnn
bi koşu gittim baktımm 60-69 topiğinee harbiden oraya yazmışınn kuuu
nasıll karıştırdınnn bak gördün mü topiğin yolunu unuttun gelmeye gelmeye
bizimki sağdan 2. kapıydıı bacımmm yaa

seyhan hoşgeldinnn cnm

nurancım sende hoşgeldinn
allah tamamına erdirsinnn cnm
hosbulduk caniim

tekrar hosgeldin canim

hosgeldiiin :)

bende şekersiz nescafe arada içiyrum en azından yeme içme zevkimi ordan alım diyorum bence mahsuru yok dşye düşünüyorummmmm deneyimli arkadaşlar ne der bu konuda katımıyız kahva içinn:18::18:

hakikaten öyle olmuşbirde hiç yolunubilmediğim biryere girmişim sizlerden uzak kalmanın ağır bilançosunu yarın göreceğim :18:
sen nasıpyon canım nasıl geçti haftan ?

yaa güzelimm diyetteyimm demek sarma yemicemm onu agzıma sürmem bilmem ne meselesi haline gelirse
diyeti bıraktıgında aynı hızla geri gelirr birincisi no panikk bişi olmazzz her zaman degill yaa arada tabiki yicezzz
çok geç vakit olmamasına dikkat ett keşke yanındada bol salata yeseydinn acıkırsın falan bu saatten sonra sakınn haa
yarınn tartıda inşşş. güzell rakamlarrr görürüzz hepimizzz
bi şise su içç şimdide sabaha çıksın içindekilerr
wc ye gittikten sonra tartıl amaa emii.
bende her sabah giderim wc ye çok şükür ama günü tartıya çıkıcam yaa bi gelmezzz
hepp fazla çıkarımm yaww

canım çok güzel kilo vermişsin twvrik ederim seni devamı gelir inşallah

bende arada nescafe içiyorum şekersiz bu konuda çok mu katı olmak gerekiyor ne dersiniz kızlar

Iyi geceler kislarrrrr bugunku menumu yazayim:
Sabah kalktigimda :sicak su limonlu elma sirkeli
Kahvaltida:2haslanmis yumurta 1lokmalik zeytin ezmesi 1lokmalik ta light peynir
Oglen :1kase ayran asi corbasi ve en fazla 1tatli kasigi yagsiz tavuk site
Aksam:1kase corba
3litre su 2fincar meyva cayi

menüm:
sabah: 2 di.tamta.ekmek, 2 zeytin, peynir
domatez salatalık

ara:2 ku.incir
ara: 1 kupa sade türk kahvesi
öğlen:1 kase ayran çorbası, 1 ke.galeta

ara:1 kü. elma

akşam:2 se.ka. patatez ve havuçlu tavuk
2 ka. bulgur pi. salata

ara: 1 armut

2 beşibiryerde
1 form çay
2.5 lt. su

üzgünüm hemen çıkmak zorundayım geçmiş yapamicam yorgunluktan çok uykum var
hepinize iyi geceler... ben kaçar

bende şekersiz nescafe arada içiyrum en azından yeme içme zevkimi ordan alım diyorum bence mahsuru yok dşye düşünüyorummmmm deneyimli arkadaşlar ne der bu konuda katımıyız kahva içinn:18::18:

48 kalori olmalı 2 si bir arada hiiiç bişi olmaz bende kahve çok ama çok sevenlerdenim günde birkez içerim türk kahveside tüketirim hem kahve metabolizmayı hızlandırıp sindirim sistemini uyarıyor ve iştahı azaltıyor diye biliyorum yalnız tek sorun selülit yapıp yapmadığının tartışılması

Son düzenleme:
hosbulduk caniim

tekrar hosgeldin canim

hosgeldiiin :)

seyhancımmm hoşgeldinn canımm nasılsınn ? dönüşş yaptın herhall:80::80:
canım bi sakıncası şöyle varr cokk içersekk selülit yapıyoo ama günde 1 tane filan bişi olmaz yanii
hakikaten öyle olmuşbirde hiç yolunubilmediğim biryere girmişim sizlerden uzak kalmanın ağır bilançosunu yarın göreceğim :18:
sen nasıpyon canım nasıl geçti haftan ?

iyi canımm nolsun valla bu hafta diyet berbatt sporr on numara geçtii
B-FİT e başladım deli gibi çalıştırıyolar bizii hocalarr bayıldıı banaa kuuuuu:78::78:
kilona ragmenn bu nasıll esnek bir vücutt şaka gibisinizz sevda haımcım diyolarr
bende kaççç kilo zayıf bi arkadasla gidiyom onda tık yokk
hocalar diyo sizinde olucakk inşş. sizde yapıcaksınızz alışmanız gerek diyolarr
oda diyoo ee biz aynı gün basladık ama sevdaya niye farklı hareketler veriyosunuz diyo
hocalarda vücudun esnekliğine göre sizede vericez bi süre sonra diyolarr:78:
ayy hem utandımm hem şımardımm şinciiiii:76::76:

işten gelmiştim canım kayınvalidemde salatalık malzeme yoktu sarmaları götürdüm ama allahtan mis gibi kokan tarayaglı pilavın yanına ugramadım nese inş spor bi işe yaramıştır yarın görcez artıkkkk

hosbuldum güzelim

6 hafta izindeydim vatanima doyamasama tekrar buradayim

bakiyorum kimi görsem zayiflamis ben hala tombis geziyorum... olmaz böyle

süpersin canım ben yüz karasıyım spor namına birşey yapmayalı resmen ay oldu havuza gidecektim oda yattı
inş B -FİT ile güzel kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…