Canım bilemicem ben spordan yarım saat sonra yagsız süt içiyorum sek light süt al hem lezzetli hem ucuz hemde sıfır yaghımm ozaman a101den alayım gıttgımde tabı a101 bulabılırsem.
yagsız sut ıcmek hızlandırıyormu?bunu yenı ogrendım.ama soyle bır durum var ben sutu sadece ıcemem ya kakoa kahve bırsey atmam lazım 1 damlada olsa atmam lazım.kucukken ınek sutunun kaymagından tıksınıyordum ıcemıyordum kahve atınca ıcebılıyordum anca ozamandan kalma bır durum sımdıoyle ıcsem aam kucuk bır parca olmazmı
canımm hoşgeldinnnnnn aramızaaaaa:84: :92: :79::78:
Canlarimmmmmm bugun ki menumu yaziyorum .. cok fazla giremiyorum derslerin yogunlugundan.. yarin kilo bildirimeye gelirim
sabah : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, salatalik
ara: cay , 1 biskuvi
OGlen: 1 kase tarcinli mueslili yogurt
ara: meyveli yogurt , 1 biskuvi
aksam : 1 kase corba, 1 dilim ekmek, yogurt .. arkasina biraz uzum
cay
Bu biskuvilerde tamamen sacma yaa .. acliktan degilde .. gozumun ac oldugundan oldu(
Iyi geceler herkezeeee
hahahahahahah geçmişe bakıp bugün yazdıüım mesajı göremeyince bir araştırdım ki saat 15sularında girip topikte göya buraya msj yaıym derken nası olmuşsa 60-69 topiğine yazmışım demişlerdir buda kim
hosbulduk caniimseyhan hoşgeldinnn cnm
nurancım sende hoşgeldinn
allah tamamına erdirsinnn cnm
Merhaba arkadaşlar siteye girdiğimde bu grubu takip ediyorum diyet yapıyorum 87 den 73 kiloya kadar inmiştim bir dönemler ama tüp bebek denedim sonra bir sürü yine
kilo aldım şuanda 84 kiloyum pazartesi den beri diyetteyim.Aranıza ktılıp sizlere birlikte zayıflama istiyorum benide aranıza alırmısınız?
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr herkese ben geldim :80: aylardan sonra tatil bitti nazlı kürkçü dükkanına geri döndü :87: atalarımız boşuna dememiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı :90:
hahahahahahah geçmişe bakıp bugün yazdıüım mesajı göremeyince bir araştırdım ki saat 15sularında girip topikte göya buraya msj yaıym derken nası olmuşsa 60-69 topiğine yazmışım demişlerdir buda kim
yarın sabah tartılıcam ama bu hafta akşam yemekleri hep 8,9 arası yedim trafikten dolayı.
ve bugün iki tane nescafe içtim
off ya yoksa azmim mi düşüyor endişeleniyorum ama yiyeceklere karşı değil zaafım. nescafenin kokusu biri içerken karşı koyamıyorum ya
gerçi şekersiz içiyorum ama yinede offf yaaa. diyette Allaha şükür 2,5 ayı devirdim resmen.
2.5 ayda 9,5 kilo gitti Allaha şükürlerr olsun. 2 beden küçüldüm. 48 giyiyordum 44-46 oluyor artık.
bakalım yarın tartı beni nasıl cezalandırıcak.
canım nasılsın nerelerdesinnn
bi koşu gittim baktımm 60-69 topiğinee harbiden oraya yazmışınn kuuu
nasıll karıştırdınnn bak gördün mü topiğin yolunu unuttun gelmeye gelmeye
bizimki sağdan 2. kapıydıı bacımmm yaa
iyi geceler arkadaşlar
bu gün rejim çok gğzel gitmişti taki kayınvalideme gidene kadar
birde gittim ki ne göreyim harika bir lahana sarması ve pilav vardı
kızlar lahana sarmasından kendimi tutamadım ekmeksiz baya yemişimdir 10 tane filen pilav yemedim bu sarmalar yüzünden başka hiç bişede yemedimmmmm
onun öncesinde de 30 dakika yürüyüş banda 5 hızında ve 50 mekik ve birazda ip atladımmmm
şimdi yarın tartıya çıkmaya korkuyruuummm
sizce bu lahana olayı çok mu kötü oldu yarında cuma
yarın sabah tartılıcam ama bu hafta akşam yemekleri hep 8,9 arası yedim trafikten dolayı.
ve bugün iki tane nescafe içtim
off ya yoksa azmim mi düşüyor endişeleniyorum ama yiyeceklere karşı değil zaafım. nescafenin kokusu biri içerken karşı koyamıyorum ya
gerçi şekersiz içiyorum ama yinede offf yaaa. diyette Allaha şükür 2,5 ayı devirdim resmen.
2.5 ayda 9,5 kilo gitti Allaha şükürlerr olsun. 2 beden küçüldüm. 48 giyiyordum 44-46 oluyor artık.
bakalım yarın tartı beni nasıl cezalandırıcak.
bende şekersiz nescafe arada içiyrum en azından yeme içme zevkimi ordan alım diyorum bence mahsuru yok dşye düşünüyorummmmm deneyimli arkadaşlar ne der bu konuda katımıyız kahva içinn:18::18:
seyhancımmm hoşgeldinn canımm nasılsınn ? dönüşş yaptın herhall:80::80:hosbulduk caniim
tekrar hosgeldin canim
hosgeldiiin :)
canım bi sakıncası şöyle varr cokk içersekk selülit yapıyoo ama günde 1 tane filan bişi olmaz yaniibende şekersiz nescafe arada içiyrum en azından yeme içme zevkimi ordan alım diyorum bence mahsuru yok dşye düşünüyorummmmm deneyimli arkadaşlar ne der bu konuda katımıyız kahva içinn:18::18:
hakikaten öyle olmuşbirde hiç yolunubilmediğim biryere girmişimsizlerden uzak kalmanın ağır bilançosunu yarın göreceğim :18:
sen nasıpyon canım nasıl geçti haftan ?
yaa güzelimm diyetteyimm demek sarma yemicemm onu agzıma sürmem bilmem ne meselesi haline gelirse
diyeti bıraktıgında aynı hızla geri gelirr birincisi no panikk bişi olmazzz her zaman degill yaa arada tabiki yicezzz
çok geç vakit olmamasına dikkat ett keşke yanındada bol salata yeseydinn acıkırsın falan bu saatten sonra sakınn haa
yarınn tartıda inşşş. güzell rakamlarrr görürüzz hepimizzz
bi şise su içç şimdide sabaha çıksın içindekilerr
wc ye gittikten sonra tartıl amaa emii.
bende her sabah giderim wc ye çok şükür ama günü tartıya çıkıcam yaa bi gelmezzz
hepp fazla çıkarımm yaww
selma birde deri koltuk kesinlikle önermiyorum çok çabuk lekeleniyor deforme oluyor
seyhancımmm hoşgeldinn canımm nasılsınn ? dönüşş yaptın herhall:80::80:
canım bi sakıncası şöyle varr cokk içersekk selülit yapıyoo ama günde 1 tane filan bişi olmaz yanii
iyi canımm nolsun valla bu hafta diyet berbatt sporr on numara geçtii
B-FİT e başladım deli gibi çalıştırıyolar bizii hocalarr bayıldıı banaa kuuuuu:78::78:
kilona ragmenn bu nasıll esnek bir vücutt şaka gibisinizz sevda haımcım diyolarr
bende kaççç kilo zayıf bi arkadasla gidiyom onda tık yokk
hocalar diyo sizinde olucakk inşş. sizde yapıcaksınızz alışmanız gerek diyolarr
oda diyoo ee biz aynı gün basladık ama sevdaya niye farklı hareketler veriyosunuz diyo
hocalarda vücudun esnekliğine göre sizede vericez bi süre sonra diyolarr:78:
ayy hem utandımm hem şımardımm şinciiiii:76::76:
seyhancımmm hoşgeldinn canımm nasılsınn ? dönüşş yaptın herhall:80::80:
canım bi sakıncası şöyle varr cokk içersekk selülit yapıyoo ama günde 1 tane filan bişi olmaz yanii
iyi canımm nolsun valla bu hafta diyet berbatt sporr on numara geçtii
B-FİT e başladım deli gibi çalıştırıyolar bizii hocalarr bayıldıı banaa kuuuuu:78::78:
kilona ragmenn bu nasıll esnek bir vücutt şaka gibisinizz sevda haımcım diyolarr
bende kaççç kilo zayıf bi arkadasla gidiyom onda tık yokk
hocalar diyo sizinde olucakk inşş. sizde yapıcaksınızz alışmanız gerek diyolarr
oda diyoo ee biz aynı gün basladık ama sevdaya niye farklı hareketler veriyosunuz diyo
hocalarda vücudun esnekliğine göre sizede vericez bi süre sonra diyolarr:78:
ayy hem utandımm hem şımardımm şinciiiii:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?